دانلود تحقیق مغناطش در فریت

Word 101 KB 10343 8
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی مواد و متالورژی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • دید کلی

    پدیده مغناطش فریت‌ ها فری مغناطیس نامیده می‌شود. فرق آن با فرومغناطیس این است که اسپین اتمهای مجاور مخالف جهت هم قرار می‌گیرند. اگر اسپینهای مجاور مساوی و مختلف‌ الجهت باشند ، مثلا در کروم ، مفناطش خالص ماده و همچنین میدان مغناطیس خارج آن صفر خواهد بود.

    مغناطش در فریت

    مغناطش خالص فریت‌ها با وجود پاد موازی بودن اسپینهای مجاور ، صفر نیست. دلیل وجود این مغناطش خالص تفاوت قدرت اسپینهای مجاور است. به همین دلیل ماکزیمم مغناطش فریتها اصولا از مواد فرومغناطیس کمتر است ، مقدار این ماکزیمم نوعا حدود 3000 گوس است، در حالیکه از مواد فرومغناطیس مقدار ماکزیمم 2x104 گوس است.

    فرمول شیمیایی فریت‌ها

    فرمول شیمیایی فریت‌ها بصورت (MO)(Fe2O3) است که در آن M یک فلز دو ظرفیتی مثل آهن (Fe) علامت اختصاری o نیز مربوط به اتمهای اکسیژن در ترکیب می‌باشد.

    طرز ساخت فریت

    فریتها با مخلوط کردن پودر (Fe2O3) و اکسید فلز (MO2) و ذوب آنها تهیه می‌شود. اتمهای مغناطیسی یک شبکه در خلاف جهت اتمهای مغناطیس شبکه دیگر است. برای مثال اگر در گروه A ، Na اتم با گشتاور Ma ، در گروه B ، Nb اتم با گشتاور Ma همجهت شده باشند، مغناطش حجمی ماده فری مغناطیس برابر است با M=Nama-Nbmb

    قدیمترین آهن ربا

    ماگنتیت ، که همان آهنربای طبیعی شناخته شده است ، فریت Fe3O4 است که می‌توان آن را بصورت (Fe2+O)(Fe3+2O3) نوشت. گشتاورهای مغناطیس دو اتم Fe مخالف هم است ، بنابراین مغناطش ماده از Fe++ نامش می‌شود. بنابراین قدیمترین آهنربا نه فرومغناطیس بلکه فریت بوده است.

    خاصیت فریت‌ها

    خصوصیت منحصر به فرد فریت‌ها ، نسبت به آهن و دیگر مواد فرومغناطیس ، عایق بودن آنها است. مقاومت ویژه نوعی فریت‌ها 1 تا 104 اهم متر است ، در حالیکه از آهن 7-10 اهممتر است. به خاطر این مقاومت ویژه بالا ، فریت‌ها در معرض جریانهای گردابی قرار ندارند و می‌توان از آنها در فرکانسهای بالا از آنها بعنوان هسته پیچک استفاده کرد ، مثلا در پیچکهای rf ، ترانسفورماتور تلویزیون و حافظه‌های مغناطیس کامپیوترها.

    کاربرد فریت‌ها

     

    فریتها را در محدود فرکانسهای مایکروویو استفاده می‌کنند ، علت این امر آن است که میدانهای مایکروویو می‌توانند بدون تضعیف و انعکاس زیاد در مواد عایق منتشر شوند ، در حالیکه این میدانها به علت ایجاد جریانهای گردابی نمی‌توانند در‌هادیها منتشر شوند.
     

     

    چرا در وسایل توان بالا و فرکانس پایین از فریت‌ها استفاده نمی‌کنند؟

     

     
    اول اینکه تنها قسمتی از فریت مغناطیس است (بقیه ماده که ساختمان آن را به هم پیوند می‌دهند غیر مغناطیس‌اند ، پس میدان اشباع فریت ، از میدان اشباع مواد فرومغناطیس خیلی کمتر است. علت دوم گرانی نسبی این مواد است. دوم اینکه مقاومت مکانیکی آنها کم است و شکننده‌اند ، بنابراین نمی‌توان از آنها در وسایل توان بالا که غالبا تحت فشارهای مکانیکی هستند ، بکار برد.

     

    سرامیکهای مغناطیسی چیستند و چه کاربردهایی دارند

    مواد مغناطیسی از جمله مواد مهندسی بسیار مهمی هستند که کاربردهای مختلفی را به خود اختصاص داده­اند. به طور مثال می­توان به کاربرد آنها در سیستم­های الکترونیکی اشاره کرد که هر روزه از آنها استفاده می­کنیم. متن زیر که از خبرنامه انجمن سرامیک ایران (شماره ۱۰) نقل شده است، به معرفی و کاربرد مواد مغناطیسی پرداخته است:

    به طور کلی مواد مغناطیسی به دو دسته سخت­مغناطیس (نظیر آهنرباهای دائم) و نرم­مغناطیس (نظیر مواد مغناطیسی با پسماند مغناطیسی کم) تقسیم­بندی می­شوند:

    1- آهنرباهای دائم سرامیکی

    مواد مغناطیسی دائم به دسته­ای از مواد اطلاق می­شود که خاصیت مغناطیسی خود را پس از حذف میدان مغناطیسی خارجی حفظ می­کنند و کاربردهای وسیعی را به خود اختصاص داده­اند. به عنوان مثال می­توان از کاربرد آنها در یخچال­ها، موتورهای جریان مستقیم، نگهدارنده­ها، دستگاه­های سنجش، بلندگوها و بسیاری موارد دیگر نام برد.

     

    اکثر آهنرباهای دائمی تجارتی، از فریت­های سخت­مغناطیس سرامیکی تشکیل شده­اند که حاوی اکسیدهای مختلفی می­باشند. البته قیمت مواد اولیه فریت­های سخت­مغناطیس، در مقایسه با مواد مورد نیاز برای آهنرباهای فلزی نظیر آلیاژ AlNiCo و یا ترکیبات آلیاژهای کمیاب خاکی، کمتر می­باشد. همچنین لازم به ذکر است که فریت­های سخت­مغناطیس سرامیکی، به لحاظ دارا بودن میدان­های پسماندزدای (Hc) قوی­تر در مقایسه با آهنرباهای فلزی نظیرAlNiCo، می­توانند در ابعاد کوچکتری، بدون اینکه مواجه با خطر میدان­های آهنربازدا باشند، تهیه شوند     .
    فریت­های سخت­مغناطیس سرامیکی از نوع هگزاگونال، یک بخش از خانواده اکسیدهای کمپلکس با فرمول عمومی MO.6Fe2O3 می­باشند که MO معرف اکسیدهای: باریم، استرانسیم، سرب و یا ترکیبی از این عناصر می­باشند. از مواد مهم تجارتی در این گروه می­توان به فریت­های باریم با فرمول BaO.6Fe2O3 و فریت استرانسیم با فرمول SrO.6Fe2O3 اشاره کرد.
    در این راستا از افزودنی­های مختلفی نظیر Sio2 یا AL2O3 بمنظور افزایش میدان پسماندزدای (Hc) و کمک زینتر، استفاده می­گردد. سرامیک­های مغناطیسی همچنین بر مبنای میزان نظم ریزساختارشان که در پروسه تولید قابل کنترل می­­باشد، به دو گروه تقسیم می­شوند:      
     
    نوع اول مگنت­های آنیزوتروپ­ (جهت­دار)، که دارای یک محور ترجیهی مغناطیسی می­باشند و نوع دوم مگنت­های ایزوتروپ (غیرجهت­دار)، که دارای یک بافت ریزساختاری جهت­دار نمی­باشند و خواص مشابهی را در جهات مختلف از خود نشان می­دهند. همچنین در مگنت­های جهت­دار آنیزوتروپ بخاطر وجود یک محور یکسان، انرژی مغناطیسی ماکزیمم می­باشد.کاربرد مواد مغناطیسی دائم بر پایه عملکرد ویژه مغناطیسی­شان می­باشد و در سیستم­های فضانوردی، کامپیوتر، الکترونیک، پزشکی، صنعت خودروسازی، صنایع نظامی، وسایل انتقال اطلاعات و غیره مشاهده می­شوند. در واقع فریت­های سخت مغناطیس سرامیکی در بسیاری از موارد مورد استفاده قرار می­گیرند: از اسباب­بازی­های ساده و قفل­های کابینت گرفته تا موتورهای الکتریکی DC. آهنرباهای بزرگ در سپراتورهای مغناطیسی برای تغلیظ مینرال­ها و فیلترهای آبی و آهنرباهای کوچک در صفحات نمایشگر اطلاعات مورد استفاده قرار می­گیرند. در صنعت، آهنرباهای دائم سرامیکی به چندین گروه تقسیم می­شوند: سرامیک­های مغناطیسی مشهور به گروه 1، از مواد ارزان قیمت ساخته می­شوند و کاربرد­­هایی نظیر: قفل­های ساده، کوپل­های مغناطیسی هم­محور برای کنتور­های آب و یاتاقان­های بدون اصطکاک در کنتورهای برق را به خود اختصاص داده­اند.        
    سرامیک ­های مغناطیسی مشهور به گروه 2، در موتورهای DC مورد استفاده در خودروها، موتورهای پله­ای (Stepper Motors ) و کوپل­های مغناطیسی هم­محور مورد استفاده قرار می­گیرند       .
    سرامیک­ های مغناطیسی مشهور به گروه 5 ، بصورت آهنرباهای حلقه­ای شکل در بلندگوها و جداکنندهای مغناطیسی و دیسک­های مورد استفاده در کوپل­های مغناطیسی، مورد مصرف قرار می­گیرند.  
     
    سرامیک­های مغناطیسی مشهور به گروه 7 و 8، در موتورهای DC ، موتورهای Brushiess DC و ژنراتورها و محرک­های القایی خطی استفاده می­شوند.

     

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

آهنربای دائمی آهنربای دائم به اختصار PM1 خوانده می‌شود و قطعه‌ای از فولاد سخت و یا دیگر مواد مغناطیسی که تحت اثر میدانهای شدید ، مغناطیس شده و این اثر را برای مدت طولانی در خود حفظ می‌کنند. اثر آهنربایی اولین بار ، روی قطعه‌هایی از سنگ معدن آهن ، به نام آهنربای طبیعی یا معدنی در طبیعت مشاهده شد و دیدند که قطعات آهن را به خود جذب می‌کند. بعدا دریافتند که چنانچه قطعه درازی از این ...

آلياژهاي تجارتي و سراميکها لازم است که گفته شود بيشتر آلياژهاي تجارتي در قسمتهاي ساده تر نمودارهاي فازي واقع است. مثلا 99 درصد آلياژهاي برنج در ناحيه تک فازي در شکل (13-9) واقعند. همچنين برنزهاي متداول کمتر از 10% قلع دارند و در سيستم cu-snشکل (

آلياژهاي تجارتي و سراميکها لازم است که گفته شود بيشتر آلياژهاي تجارتي در قسمتهاي ساده تر نمودارهاي فازي واقع است. مثلا 99 درصد آلياژهاي برنج در ناحيه تک فازي واقعند. همچنين برنزهاي متداول کمتر از 10% قلع دارند و در سيستم cu -sn(14-9) از نظر تجار

لازم است که گفته شود بيشتر آلياژهاي تجارتي در قسمتهاي ساده تر نمودارهاي فازي واقع است. مثلا 99 درصد آلياژهاي برنج در ناحيه تک فازي واقعند. همچنين برنزهاي متداول کمتر از 10% قلع دارند و در سيستم cu -sn(14-9) از نظر تجارتي به ناحيه هايي که ظاهر پيچي

عنوان محصول : ته مغناطيسي دائمي ظرفيت ساليانه : يکصد تن تعداد روز کار : 270 تعداد شيفت : 2 شيفت مساحت زمين : 594 متر مربع سطح زير بنا : 199 متر مربع سرمايه ثابت : 5/330 ميليون ريال سرمايه کل 3/370 ميليون ريال تعداد کارکنان : 20 نفر فروش کل محصول

توان الکتریکی که اغلب به عنوان برق یا الکتریسیته شناخته می شود، شامل تولید و ارایه انرژی الکتریکی به میزان کافی برای راه اندازی لوازم خانگی، تجهیزات اداری، دستگاه های صنعتی و فراهم آوردن انرژی کافی برای روشنایی، پخت و پز، گرمای خانگی و صنعتی و فرایندهای صنعتی بکار می رود. تاریخچه اگرچه که الکتریسته به عنوان نتیجه واکنش شیمیایی ای که در یک پیل الکترولیک از زمانی که الساندرو ولتا ...

معرفي و آموزش انواع مختلف سيستمهاي ترمز موجود در جهان? ( اجزاي يک ترمزمغناطيسي( مقدمه آهنرباي دائم به اختصار PM? خوانده مي‌شود و قطعه‌اي از فولاد سخت و يا ديگر مواد مغناطيسي که تحت اثر ميدانهاي شديد ، مغناطيس شده و اين اثر را براي مدت طولاني

معدن آهنگران ملاير از معادن سرب و نقره کشور مي باشد که از سال 1337 توليد سرب و نقره در اين معدن شروع شده است و در سال 1351 يک کارخانه فلوتاسيون با ظرفيت توليد 3000 تن کنسانتره در سال احداث شده است. با توجه به کار کارخانه در طول 20 سال ذخيره باط

فصل اول مقدمه امروزه کاربرد وسيع موتورهاي الکتريکي در بخشهاي مختلف و در زندگي روزمره در مصارف خانگي و مصارف صنعتي آنچنان وسعت يافته که تصور دنياي موجود بدون موتورهاي الکتريکي اگر نگوييم غير ممکن بايد گفت غير قبل تصور مي‌باشد. پس از طراحي و

کارخانه چيني ايران ( کاشي ايرانا ) ، اولين وبزرگترين کارخانه توليد کاشي درايران مي باشد . تعداد پرسنل اين کارخانه درحال حاضر حدود 800 نفر است که 65% آنها درواحدهاي توليد و35% درواحدهاي اداري ، فني ، مالي ، اشتغال دارند. اين کارخانه با نيم قرن تجربه

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول