دانلود تحقیق تولید زباله

Word 134 KB 10596 12
مشخص نشده مشخص نشده جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • دیدگاه شهروندان تهرانی نسبت به موظف بودن در تمیز نگه داشتن شهر و چگونگی برخورد با عاملان کثیفی شهر تهران چیست

     

    پیشگفتار

     

    فرایند تولید زباله که خود ناشی از فعالیت انسان شهرنشین مصرف‌کننده است و هر روز نیز او را به مصرف بیشتر ترغیب می‌کنند، جزء لاینفک زندگی شهری است.
     
    امروزه تولید زباله در شهرهای بزرگ مسئله آفرین شده است. بطوری که بطور متوسط هر انسان شهرنشین روزانه نیم کیلوگرم زباله تولید می‌کند و چنانچه جمعیت شهرنشین کشور را سی میلیون نفر تخمین زنیم، روزانه معادل پانزده هزار تن زباله تولید می‌شود که دفع این حجم عظیم زباله، چنانچه بطور اصولی و بهداشتی انجام نشود، معضلات جبران ناپذیر زیست محیطی را بدنبال خواهد داشت.
     
    شهروندان تهرانی روزانه 7 هزار تن زباله که یکبارمصرف ها بخش عمده ای از آن است را تولید کرده و تحویل شهرداری می دهند و سالانه بیش از 64 میلیارد تومان هزینه در کلان شهر تهران از سوی شهرداری صرف جمع آوری زباله ها می شود. در شهر تهران می توان زباله های شهری را به 5 دسته تقسیم کرد:
     
    1- زایدات غذایی( پس مانده های غذایی)که به قسمت فساد پذیر زباله ها گفته می شود.
    2- آشغال: به قسمت فساد ناپذیر زباله ها می گویند، آشغالها شامل کاغذ، پلاستیک، قطعات فلزی، شیشه، چوب و موادی از این قبیل می‌شود که می تواند قابل اشتعال یا غیر قابل اشتعال باشد.
    3- خاکستر
    4- زایدات ناشی از تخریب و ساختمان سازی
    5- زایدات ویژه که شامل مواد حاصل از جاروب کردن خیابان‌ها و معابر، برگ درختان، اجساد حیوانات مرده و موادی که از وسایل نقلیه به جای مانده است می‌شود. 

     

    ضرورت یک شهر خوب و سالم، آموزش و اطلاع داشتن شهروندان از مقوله شهرنشینی است و در اولین گام پاکیزگی محیط زیست و رعایت قوانین زیست محیطی ضامن اصلی یک شهر پاکیزه است. 
     
    امروزه بشر دریافته است که تبعات و پیامدهای خسارت و زیانهایی که به طبیعت وارد می‌کند، بمراتب بیشتر از بهره‌ای است که از آلودن محیط زیست دریافت می‌کند. از این رو، با بکار بستن امکانات عملی و علمی می‌کوشد کمترین زیان را به طبیعت وارد آورد.
     
    ایرانیان از شمار نخستین ملت هایی در جهان بوده اند که به وضع قوانین زیست محیطی همت گماشته اند. این قوانین نه از جانب حکومت ها بلکه از سوی مردمانی با فرهنگ غنی وضع می شد که به اهمیت حفظ محیط زیست کاملا آگاه بودند و به پاسداری از منابع طبیعی ایمان و اعتقاد از سر آگاهی داشتند؛ به طوری که حکومت ها نیز مجبور بودند برای بقا، خود را با خواست و باورهای مردم هماهنگ سازند و به آن ها احترام بگذارند.
     
    سالم سازی را باید خود مردم بپذیرند و خود راه ‌های سالم سازی را کشف کنند. محور شهر سالم انسان سالم است.

    این نظر سنجی در پی آن است که نظر شهروندان تهرانی را در مورد تمیزی شهر تهران و میزان همکاری آنان با شهرداری جویا شود.

     

     
     
    کلیات تحقیق

    در این گزارش با به کارگیری نظرسنجی تلفنی و بدست آوردن آمارها، پردازش و تحلیل علمی آنها، سعی شده است تا به دیدگاه شهروندان تهرانی نسبت به موظف بودن در تمیز نگه داشتن شهر و چگونگی برخورد با عاملان کثیفی شهر تهران، از نظر پاسخگویان دست یافت.

    این گزارش حاصل جمع آوری پاسخ 1112نفر از مردم تهران به پرسشنامه تهیه شده توسط واحد نظرسنجی تلفنی مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ای موسسه همشهری است. این افراد به صورت تصادفی و بر اساس مراجعه به فهرست شماره تلفن ها (از 22000000 الی 88999999) انتخاب شدند. در این گزارش نظر کسانی که تمایل به پاسخگویی به تمام پرسش های تحقیق را داشته اند، منعکس شده است.

     

    اهداف  تحقیق
    هدف کلی این تحقیق دستیابی به مجموعه اطلاعات و پاسخ هایی است که پاسخگویان  در مورد موظف بودن در تمیز نگه داشتن شهر و چگونگی برخورد با عاملان کثیفی شهر تهران بیان داشته‌اند.

    روش نظرسنجی

    در این پژوهش، از نظرات عامه مردم به صورت تلفنی (نظرسنجی تلفنی) به روش پیمایشی و نمونه گیری تصادفی استفاده شده است. عددهای داخل جدول گرد شده است.

    جامعه نمونه

    در این تحقیق نمونه آماری شامل  1112 نفر از مردم تهران است لازم به ذکر است که از این تعداد درصد 33 مرد و 67 درصد زن هستند.

    زمان اجرای نظرسنجی

     

    این نظرسنجی در پاییز 1386 توسط گروه نظرسنجی مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ای روزنامه همشهری انجام شده است.
     
    پرسشنامه نظرسنجی

     

    1.  جنس         
    2. سن           
    3. تحصیلات
    4. تا چه حد خود را موظف به رعایت نظافت شهر می دانید؟
    5. از نظر شما مهمترین راه حل  تمیز نگه داشتن شهر تهران چیست؟
    6. با کسی که شهر را کثیف می کند چه برخوردی شود بهتر است؟
    7. آیا شما با مجرم شناختن کسی که شهر را کثیف می کند، موافقید؟
    8. آیا شما کسی که شهر را کثیف می کند به مراجع قانونی معرفی می کنید؟
    9. شما با کدام عبارت موافق هستید:
    1- خانه من محل زندگی من است.       2- خانه من محله من است. 
    3- خانه من شهر من است.                4- خانه من کشور من است.

    چکیده:

    طرح نظرسنجی حاضر، ‌به منظور دست یافتن به نظر پاسخگویان نسبت به موظف بودن در تمیز نگه داشتن شهر و چگونگی برخورد با عاملان کثیفی شهر تهران به اجرا درآمده است. یافته های این طرح به قرار زیر است:

     

    - 67 درصد از پاسخگویان زن و33 درصد  مرد هستند.
    -18 درصد پاسخگویان در گروه سنی 25-21 سال قرار دارند.
    - 42 درصد از پاسخگویان دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستند.
    -  52 درصد از پاسخگویان اظهار کرده اند که نظافت شهر را زیاد رعایت می کنند.
    - 38 درصد پاسخگویان رعایت نظافت شهر توسط مردم را مهمترین راه حل تمیزی شهر تهران عنوان کرده اند.
    - 38 درصد از پاسخگویان تذکر دادن را به عنوان بهترین برخورد با  عامل کثیفی شهر بیان کرده اند.
    - 78درصد از پاسخگویان با مجرم شناختن کسی که شهر را کثیف می کند موافق هستند.
    - 72 درصد از پاسخگویان  کسی که شهر را کثیف می کند به مراجع قانونی ذیربط معرفی می کنند.
    - 67 درصد از پاسخگویان با عبارت "خانه من کشور من است." موافق هستند.

    جنس پاسخگویان   

    بر اساس جدول شماره 1، از میان 1112 نفر پاسخگو  67 درصد  زن  و 33  درصد مرد  هستند.

    (جداول و نمودار در فایل اصلی موجود است)

    سن پاسخگویان

    جدول شماره 2، نشان دهنده توزیع سنی جامعه آماری این تحقیق است. همان طور که مشاهده می شود بزرگترین گروه سنی در 1112 نفر پاسخگوی این تحقیق را گروه سنی 21 تا 25 سال (18 درصد) و کوچک ترین گروه سنی را 51-60 سال (6 درصد) تشکیل می دهند.

    سطح تحصیلات پاسخگویان

    بر اساس آمار مندرج در جدول شماره 3،  از میان 1112 نفر  پاسخگو 42 درصد دیپلم و 4 درصد بی سواد هستند.

     (جداول و نمودار در فایل اصلی موجود است)

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

مواد زائد جامعه که پس‌مانده ناخواسته زندگي بشري است ،خود موجبات مسائلي نظير انتقال بيماريها ، ازدياد حشرات موذي و موش، بو و منظره نامطبوع و گاهي اوقات آتش سوزي و تصادفات و صدمات بدني گرديده است. ازدياد جمعيت از يک طرف و افزايش توليد سرانه مواد زائد

مسأله چگونگی دفع پسماند های هسته ای، مسأله ای بوده که از ابتدا ذهن اکثر کارشناسان مسائل محیط زیست را به خود جلب کرده است. بسیاری از نیروگاه های تولید انرژی که با سوخت هسته ای کار می کنند در پایان زمان بهره برداری استاندارد خود قرار دارند. این مسأله در ایالات متحده آمریکا که عمده نیروگاه های آن درسال های پایانی فعالیت قرار دارند، نگرانی های بسیاری را به همراه داشته است. نیروگاه ...

در گذشته کسي نگران طبيعت و محيط زيست نبود . فکر مي کردند آزادند تا هر طور که مي خواهند و مي توانند از طبيعت بهره برداري کنند . مصرف بيشتر يعني رفاه بيشتر براي بسياري از ما صحبت از سهم آيندگان از طبيعت ، بحثي بي معني است . اکنون گرچه دير است اما به

در عصری که انر‍‍ژی رو به زوال است و جمعیت انسانها رو به افزایش، نیاز بشر به انرژی بیشتر شده و از طرق مختلف و متفاوت به دنبال به دست آوردن این منبع حیات است. به روشنی می توان بیان کرد ، دولت مردان و سیاستمداران و اقتصاد دانان به دنبال منابع انرژی هستند. نفت ، آب شیرین ، معادن ذغال سنگ و غیره و بالاخره مواد غذایی که از تمام موارد فوق مهمتر و حیاتی تر است ، جزء این منابع هستند. ...

· چند بار تا به حال دوده خفه کننده ماشين‌ها را در خيابان ديده‌ايد؟ · چرا در روز روشن آسمان آبي را نمي‌بينيد؟ · فوران دوده از کارخانجات صنعتي چه فوايدي دارد؟ · پناهگاه بيماران تنفسي در شهر آلوده کجا مي‌تواند باشد؟ اين آلودگي هواست که طبيعت زي

پايداري نگرشي است که از تغيير نگاه انسان به جهان متولد شده است. و اين تغيير نگاه چيزي نيست جز هماهنگي منطقي با طبيعت. در واقع معماري پايدار، شامل ترکيبي از ارزش‌هاي مهم و سازنده مي‌باشد که در نهايت محصولي هماهنگ با محيط ارائه مي‌دهد. ارزش‌هايي چون ز

زيست توده يکي از منابع مهم انرژيهاي تجديدشونده محسوب مي شود و به هر موجود زنده که قابليت رشد و نمو داشته و بر مبناي قوانين طبيعي تقسيم شوند اطلاق مي شود و شامل جنگلها، اجزاء گياهان، برگها، موجودات زنده اقيانوسها، زائدات حيواني، پسماندهاي شهري و غذاي

وقتي که از پشت ميکروسکوپ به يک قطره آب، يک بگ درخت و يک مشت خاک مي نگري دنياي عجيب و خارق العاده ميکروارگانيسم ها در مقابل ديدگانت گشوده مي شود. دنياي موجودات حيرت انگيز که توانايي آنها در هيچ موجود ديگري حتي انسان به چشم نمي خورد. به راستي چه موجود

چکيده در اين مقاله به بحث در خصوص تأثير اقتصاد بر مديريت اخلاقي پرداخته مي شود و با استخدام تئوري فرد براي مواجهه با يک مشکل اخلاقي ، روش تجزيه و تحليل اقتصادي را بر اساس عوامل بازار بررسي مي کند . اگر اخلاق و تناسب و تعادل در امور حاکم شود مي

فلزات سنگین[1] در کتب و مراجع گوناگون تعاریف و تفسیرهای مختلفی از فلزات سنگین به عمل آمده است. علت اطلاق لفظ سنگین، وزن مخصوص بالاتر از 6 گرم بر سانتیمتر مکعب می‌باشد، که این فلزات دارا هستند. این فلزات دارای نقاط ذوب و جوش بسیار متفاوتی می‌باشند. به طوری که در این گروه جیوه Hg پائین‌ترین نقطه جوش یعنی oc87/38- و مولیبدن (Mo) بالاترین نقطه جوش یعنی c 0 4612 را دارا می‌باشد. ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول