دانلود تحقیق نوآوری در برنامه ریزی درسی

Word 89 KB 10875 8
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

    دبیرستان هایی که تجارب یادگیری عمیق و مرتبط با شغل (حرفه) خارج از مدرسه را برای

    دانش آموزان خود فراهم می کنند،مهارت هایی را که برای دانش آموزان خود فراهم می کنند، مهارت هایی را که برای موفقیت در تحصیل و دنیای کار و زندگی پس از دبیرستان آنها مورد نیاز است به آنها می آموزند.

    تعداد زیادی از دانش آموزان پیش از آن که دیپلم خود را بگیرند ،می توانند از عهده کار همزمان با رفتن مدرسه بر آیند ،زیرا بعضی از آنها به کارهایی داوطلبانه ویا در ازای مزد می پردازند که خود مسئولیت های بزرگسالی را به دوش آنها می گذارند.

    بعضی از آنها در طول تحصیل در دبیرستان ،برای کار به این جا و آن جا می روند و بعضی دیگر چند سال است که مسئول تامین امور رفاهی زندگی خویش هستند .بعضی دیگر از آنها به دلیل این که پذیرش دانشکده یا دانشگاه ها را دوست دارند ،ادامه تحصیل در دبیرستان را بی فایده و نا مربوط نمی پندارند .

    از نظر مربیان تعلیم و تربیت ،چنین باوری از جانب دانش آموزان ممکن است به افت تحصیلی در سال های آخر دبیرستان منجر شود که از آن به مثابه افت سال آخر یاد می کنند . متاسفانه تعداد کمی از دبیرستان ها می توانند دانش آموزان را برای تجربیات کاری یا علمی مورد نیاز خارج از مدرسه آماده کنند . گروه دیگری از دانش آموزان هستند که حدود دوازده سال در مدارسی بودند که در اکثر تصمیم ها از جانب مدرسه و بدون دخالت آنها اتخاذ شده است . این دانش آموزان فاقد توانایی هایلازم برای محیط های یادگیری علمی و کار و زندگی بعد از فارغ التحصیلی هستند . ممکن است حرکت از محیط نظام مند ، قانون مدار و ضابطه گرای دبیرستان به موقعیت های که تصمیم گیری در آن ها ، بسیار ضروری تر و سخت تر است ،آسان نباشد در صورتی که برای دانش آموزان سال سوم و چهارم دبیرستان فرصت های کاری تحت کنترل ضابطه گرا به محیط واقعی که بر فراهم کردن موقعیت های تصمیم گیری های شخصی تاکید دارد ، آسان تر می شود.

    دانش آموزان دبیرستان های تگزاس بر اساس یک برنامه از قبل تنظیم شده با همکاری دانشگاه تگزاس شمالی واقع در (دنتون) به کسب تجربه می پردازند و بخشی از اوقات مدرسه را به منظور درگیری واقعی با علوم و ریاضی در پردیس دانشگاه می گذرانند .

    فقط مدارسی می توانند موفق به توانمند کردن دانش آموزان خود برای ایفای نقش در دنیای کار و زندگی بعد از فارغ التحصیلی شوند که بتانند در کنار تجارب آکادمیک عمیق ،فرصت های کسب تجربه و یادگیری در محیط واقعی کار را برای آنها فراهم کنند.

    برای آنکه دانش آموزان با محیط های کاری درگیر شوند،باید از جانب مدارس ، برنامه ها پروژه های تدارک دیده شود که آنان را به کسب دانش معلومات و تواناییحل مساله و انجام تحلیل های منطقی و کسب مهارتهای پژوهشی مستقل ترغیب کند و ویژگی های خاص از قبیل کنجکاوی ، سازماندهی ، پشتکار و وقت شناسی را توسعه بخشد . مدارس غالبا به علت توجه بیشتر به مسائل انضباطی ، حضور و غیاب و امتحانات و نظام نمره دهی ، از پرداختن به ابعاد رشد شناختی دانش آموزان باز می مانند ، در حالی که مدارس باید ببینند چگونه می توانن فرصت های یادگیری را برای دانش آموزان مسن تر فراهم کنند تا آنها را دردانش افزایی و کاربرد دانش آموخته ها کمک کنند .

    این فرصت ها ممکن است شامل موارد زیر باشد :

    به دانش آموزان کمک کنند تا به مهارت ها و توانایی های لازم برای موفقیت در دانشگاه و دنیای کار بعد از مدرسه مجهز شوند .

    به دنبال برنامه هایی باشند تا گذار دانش آموزان از مدرسه به دنیای کار و تحصیل پس از فراغت از تحصیل دبیرستان را آسان کند .

    فرصت های یادگیری اختیاری را در اختیار آنان بگذارند و از ایجاد محدودیت هایی که آنها را از درس و مدرسه بیزار می کند پرهیز کنند .

    مسلم است که برنامه ها ف تجربیات و هدف های بر نامه های برنامه های درسی چنین مدارسی باید با سطوح رشد شناختی مخاطبان و علایق آنان هماهنگ باشد.

    شوق متفاوت آموزش دبیرستانی برای آماده سازی پس از فراغت از تحصیل از دبیرستان  

    فرصت های انتخاب پس از دبیرستان به دانش اموزان این اجازه را می دهد تا در حالی که هنوز در دبیرستان هستند مواد درسی درسی در سطوح دانشگاه را مطالعه کنند و در قبال آن مطالعات ، گواهی دریافت کنند . برنامه هایی از این دست که توسعه خوبی یافته اند در (کلرادو) و واشنگتن وجود دارد .

    در کلرادو دانش آموزان سال سوم و چهارم مدارس دولتی می توانند برای کسب گواهی نامه در مراکز دولتی آموزش عالی نام نویسی کنند . مدارس ناحیه ای ، شهر یه این دانش آموزان را می پردازند و شرکت در این برنامه ها برای تمام دانش آموزان آزاد است .

    دانش آموزان برای بر طبق هماهنگی به عمل آمده میان دبیرستان و آموزش عالی می توانند درس های را برای اخذ گواهینامه تحصیلی دبیرستان یا دانشگاه بر گزینند .

    در دبیرستان من یوال دنور در حدود 3/1دانش آموزان سال آخر برای گذراندن واحدهای درسی در دانشگاه محلی تحصیل می کنند . کثر این دانش آموزان از خانوادهای کم در آمد هستند که در واقع به عنوان اولین متقاضی تحصیل در دانشگاه از این قشر هستند .

    حدود 60 درصد آنها دانش آموزان زبان دوم هستند و تجربیاتی که آنها در حالی که در دبیرستان هستند ، در دانشگاه تجربه می کنند ، آنها را به ادامه تحصیل در دانشگاه بیشتر ترغیب می کند . دبیرستان من یوال دارای سه مجموعه رشته آموزشی است :

    ریاضی ، علوم و (هنر و فر هنگ ).

    جایگزینی دانش آموزان در هر یک از رشته های تحصیلی معمولا هدایت گر آنها در انتخاب رشته های دانشگاههی است به عنوان مثال اغلب دانش آموزان گروه ریاضی و علوم دوره های چون اصطلا حات پزشکی و فوریت های پزشکی را برای تمرین کار انتخاب می کند اغلب دانش آموزان رشته مدیریت دوره های دانشگاهی را در موضوعات روانشناسی و جامعه شناسی یا در موضوعات مربوط به نگارش دونبال می کند دانش آموزان رشته هنر و فرهنگ ممکن است کلاسهای در زمینه صفحات وب را بر گزیند یا درس های را برای کمک به مهارتهای زبان انگلیسی خود انتخاب کنند .

    دانش آموزان با محدودیت برنامه های درسی امروز برای محیط های آکادمیک بعد از دبیرستان و دنیای کار آمادگی ندارند.

    برنامه "رانینگ استارت" واشنگتن نیز مشابه به مدرسه کلرادو به دانش آ موزان پایه های 11و 12 ااجازه می دهد تا در حالی که در دبیرستان هستند درسهایی را در دانشگاه عمومی بگذرانند.

    در سال تحصیلی 20001-2000 تعداد 13442 دانش آموز یعنی حدود 10 درصد از دانش آموزان پایه های 11 و 12 در حالی که هنوز در دبیرستان بودند با گنجاندن درس هایی در دانشگاه عمومی ، در این برنامه شرکت کردند .

    جامعه دانشگاهی جنوبی " پاگت ساند" در المپیاد نیز سالیانه حدود 500 دانش آموز دبیرستانی را تحت پوشش برنامه رانینگ استارت قرار می دهند . نیمی از دانش آموزان کلاس هایشان را در دانشگاه می گذرانند. بیشتر دانش آموزان رانینگ استارت در پاگت ساند جنوبی موفق هستند .

    تعداد کمی از آنان از ادامه تحصیل منع می شوند . اگر چه بعضی از دانش آموزان در ترم اول با چالش های شخصی برای رسیدن به انتظارات سطح دانشگاهی روبه رو می شوند .بر اساس برنامه رانینگ استارت در پاگت ساند جنوبی هر ساله تعداد قابل توجهی از فارغ التحصیلان دبیرستانی 90 واحد درسی در رشته هنر را نیز می گذرانند . این کار به میزان قابل توجهی برنامه ریزی بعدی دانش آموزان و دانشگاه را شکل می دهند و اغلب به ادامه تحصیل در دانشگاه مربوط می انجامید .

  • فهرست:

     

    نو آوری در برنامه ریزی درسی ...........................................................................

    شقوق متفاوت آموزش دبیرستانی برای آماده سازی پس از فراغت از تحصیل از دبیرستان .......................................................................................................

    دبیرستان میان دانشگاهی ..............................................................................

    شیوه های یادگیری حرفه مدار .........................................................................

    گام علمی .....................................................................................................

    منابع و ماخذ ...............................................................................................

    منبع:

    Conley , david t ,(2002) , preparing students for life after high school educhtion, leadr/ april

    ماهنامه رشد تکنولوژی آموزشی ، دوره هیجدهم ، سال تحصیلی 82-81 شماره 148

برنامه ریزی آموزشی = اصول برنامه ریزی به تدریج معلوم شده و سیر تکاملی داشته است. برنامه ریزی های اولیه بیشتر صورت تخیلی و آرزوئی داشته است. این نوع برنامه فهرستی از توقعات و خواسته ها است، که اغلب فاقد عناصر تصمیم گیری بوده و اغلب فقط روی کاغذ می ماندند. = اصول برنامه رزی نسبتاً کامل شده امروزی، به سه گروه تقسیم می شود: 1-اصول مقدماتی که خود شامل سه اصل می باشد: الف= هماهنگی ...

جامعه در حال خيزش ما به شدت نيازمنديک ديدگاه آموزشي جديد و در عين حال شاداب است که هم نوعي فلسفه توسعه آموزشي پرورشي باشد و هم بتواند چشم انداز روشني از آينده آموزش کشور ترسيم نمايد. شرايط جديد، ملت ها را در برابر دو ديدگاه آموزشي زير قرار داده است

بسم الله الرحمن الرحیم با اینکه در این روزها، حوادث و رویدادهای تازه ایجاب می‌کند، بحث درباره این رویدادها باشد، وظیفه این است که مطلبی را عنوان کنم که بیشتر با نقش و مکان و منزلت روحانی، در جامعه ارتباط پیدا کند. در یاد بود یک روحانی جلیل، سخن از نقش روحانیت، اولی است. به علاوه، در بحثی که چند هفته قبل اینجا داشتم، قول دادم یک بار دیگر در جمع دوستان بیایم و در این‌باره آنچه ...

چکیده موضوع: تاثیر مطالعات غیر درسی با پیشرفت درس فارسی دانش آموزان کلاس اول ابتدایی- مدرسه : الغدیر مطالعات غیردرسی دانش آموزان مانند خواندن مجله کودک و کتابهای داستانی که با توجه به سن، علاقه و استعداد و آموزنده با همکاری معلم و اولیاء دانش آموزان و به انتخاب کودکان برای فرزندان تهیه می شود، می تواند به عنوان یک رسانه آموزشی باشد تا کودک ضمن مطالعه و شناخت بیشتر محیط پیرامونش ...

یادگیری علوم تجربی (فیزیک، شیمی، زیست شناسی) نیازمند آزمایش های عملی و آزمایشگاه است. با انجام آزمایش است که انگیزه خلاقیت، نوآوری و پرسشگری در دانش آموزان، بیدار و شکوفا می شود. در آزمایشگاه است که دانش آموزان نسبت به پدیده های زیستی، کنجکاو و علاقه مند می شوند و در نهایت، تفسیر نتایج حاصل از آزمایش است که موجب تقویت حس پژوهش و تحقیق در آنها می گردد. با کمال تأسف، در مدارس ما ...

فلسفه آموزش در گذشته صرفاً به انتقال مجموعه اي از يک دانش سازمان يافته و يا ايجاد و ارتقاء نظام ارزشي حاکم بر رفتارهاي فرد و جامعه محدود مي شد که اين مهم در چارچوب و برنامه اي برأمده از يک نظام رشته اي با ساختاري مشخص و زنجيره اي نهادينه از مفاهيم ر

اهميت برنامه ريزي درسي امور درسي يکي از مهمترين فعاليتهاست که اهميت زيادي در ساير جنبه‌هاي زندگي دارد. بر اين اساس انجام اين فعاليت مهم به نحو احسن بطوري که نتايج خوب و عالي در بر داشته باشد اهميت زيادي پيدا مي‌کند. هيچ کاري بدون برنامه ريزي فعاليت

برنامه ریزی درسی و و چگونگی استفاده از وقت وقت کالایی گرانبهاست که چون از دست رود، قابل برگشت نیست. استفاده موثر از وقت در کلیه شئونات زندگی، از جمله تحصیل عاملی سرنوشت ساز در موفقیت و کامیابی است. از این روست که تمامی متخصصان برنامه ریزی درسی تربیتی بر برنامه ریزی تحصیلی، خصوصا نحوه استفاده از زمان در یادگیری تاکید دارند. شاید هیچ کس به اندازه الیزابت اول ملکه انگلیس(1603-1533) ...

طرح مسئله: امروزه آموزش، نقش مهمي در بهبود سازمان ها و رفع نيازهاي فردي و سازماني دارد و محور اساسي در بهسازي منابع انساني است؛ علي رغم نقش و جايگاه آموزش، دلايل زيادي وجود دارد که بسياري از دوره هاي آموزشي، بهره وري لازم را به همراه ندارد. چني

تاريخ نشانگر تغيير و تحول بسيار در عصرهاي مختلف مي‌باشد. با هر نسل ابزارها، سنت‌ها و عقايد جديد رشد مي‌کنند و اين موضوع در آغاز قرن بيستم از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است. نظام‌هاي اجتماعي، اقتصادي، سياسي در حال تحول مي‌باشند. ابزارهاي جديد موجب پديد

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول