دانلود تحقیق فقر ، فشار اجتماعی و سلامت ذهنی

Word 52 KB 11068 13
مشخص نشده مشخص نشده علوم اجتماعی - جامعه شناسی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تا زمانیکه مدارک ارتباط بین سلامت ذهنی ضعیف و تجربه به فقر و محرومیت افزایش پیدا می کند رابطه پیچیده می شود. ما داده های امراض مسری در بیماری ذهنی در بین گروهای اجتماعی – اقتصادی متفاوت بررسی کرده ایم و بحث علت – تاثیر فقر و بیماری ذهنی و طبیعت پریشانی ذهنی و آشفتگی های مرتبط با فقر را بررسی کرده ایم . موضوعات مرتبط با فقر ارائه شده است. این چکیده هم چنین فاکتورهای مرتبط با فقر و مشکلات در اندازه گیری سلامت ذهنی و بیماری و سطوح فشار فقر را آدرس دهی کرده است .

    کلمات کلیدی : سلامت ذهنی ، فقر ، وضعیت اجتماعی – اقتصادی

    ارتباط بین سلامت ذهنی ضعیف وتجربه فقر و محرومیت به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است و ارتباط بین دو فاکتور ایجاد شده است . سازمان جهانی سلامت حالت های سلامت ذهنی را گزارش کرد .آشفتگی ذهنی در افرادی در همه سنین ؛ جنسیت ها و پس زمیته ها اتفاق می افتد . هیچ گروهی نسبت به آشفتگی های ذهتنی مصون نیستند ، اما احتمال آن در افرادی با سواد پایین ، بیکار ، بی خانمان و فقیر... بالاتر است . ارتباط بهرحال پیچیده است و تحت تاثیر فاکتورهای زیادی قرار می گیرد .

     

     

    شیوع بیماری ذهنی و وضعیت اقتصادی – اجتماعی

    بررسی های اپیدمیکی وابسته به روان شناسی تا اواخر دهه 1930 نسبت های بالاتر بیماری ذهنی در جمعیت های با درآمد پایین را گزارش کرده است . مطالعات اولیه این موضوع را در بیماری های ذهنی بیشتر مثل اسکینر نشان داده شده است . مشاهدات اخیر پینشهاد می کند که این حالتی با دیگر گروههای آشفتگی روانی به همان میزان است .

    اسکینر و فرنی : کار اولیه dunham,fanis درسال 1939 اولین پذیرش اسکینر و فرنی برای تمرکز در شهر داخلی ، محیط های اقتصادی – اجتماعی پایین تر شیکاگو را نشان می دهد . این موضوع با دیگرمطالعات که دنبال شدند پشتیبانی شده است . بهر حال برخی از مشکلات بعدی گزارش کردند که شیوع وقاعی اسکینر و فرنی با کلاس های اجتماعی متغیر نیست اما وضعیت های اقتصادی – اجتماعی پایین تر برای بیماری روانی – فرعی هستند .

    حالت آشفتگی و اضطراب : تحلیل داده که از مطالعه محیط سرایت بدست آمده است . یک بررسی انجمن بزرگ در ایالت متحده نشان داده است که پایین ترین گروه اقتصادی – اجتماعی آشفته افسردگی (MDD) نسبت به گروههای با بالاترین درآمد دوبرابر است . بررسی ملی (NCS)comorbidity نتیجه گرفته است که افراد با وضعیت اقتصادی – اجتماعیی پایین ریسک بالایی را برای MDD نسبت به افرادی که وضع اقتصادی خوبی دارند را نشان می دهد . آشفتگی موثر دو قطبی به عبارت دیگر گزارش شده است که در وضعیت های بالاتر اقتصادی – اجتماعی بیشتر اتفاق می افتد .

    آشفتگی های ذهنی رایج، شیوع بیماری روانی ، غیرذهنی یا درجه پایین که بطور وسیع با نشانه های اضطراب و افسردگی ساخته شده اند بارها در حمایت های اصلی به حساب آورده می شوند . اینها در میان مهم ترین دلایل شیوع بیماری در مراقبت های اولیه و تولید ناتوانی های قابل توجهی هستند . در حالیکه مطالعات اولیه به موضوعات اجتماعی – اقتصادی متمرکز شده به روی اسکینر و فرنی نگاه می کنند ، مقاله اخیر به روی ارتباط با این گروه از پریشانی ها متمرکز کرده است . اینها اصطلاح آشفتگی های ذهنی رایج  در میان آنهایی که با پایین ترین استاندارد مواد زندگی بخصوص میان آنهایی که تجربیات طولانی مدت در فقر دارند رایج تر هستند، گزارش شده اند . مدل های توضیحی مردمی که از آشفتگی های رایج ذهنی رنج می برند در تعدادی از مطالعات شرح داده شده اند . در تمام آنهایی که فقر و مشکلات اقتصادی – اجتماعی به عنوان یکی از مهم ترین فاکتورهای ایجاد کننده اضطراب عاطفی هستند ذکر شده است . با وجود اینکه ادراک های فردی از بیماری مدارک از انجمن ملی نیستند اینها ماهیت جسمانی یافته های اپیدمیک هستند .

    فقر و خودکشی : خودکشی یک رویداد چند عاملی است تا زمانیکه بیماری روانی یک فاکتور خطر عمده است تحقیقات در کشورهای در حال توسعه مثل هند ، اشاره
    می کنندکه اغلب مفاهیم روانی فردی و فشار که بیشترین وابستگی را با خودکشی دارند هستند . در میان گزارشات عادی افراد مضطرب کارمالی سخت ، تحصیلات پایین و انتظارات برآورده نشده در کار دارند . نسبت های بالای خودکشی در افراد بیکار ، حاشیه ای و موضوعاتی با تغییر اجتماعی سریع و عمده . با این حقیقت که خودکشی نه فقط به عنوان رفتار ناامیدی تقسیم شده است اما هم چنین به منظور بیان احساس عمیق از اشتباه بودن شرح داده شده است . بنابراین این موضوع می تواند یک گزینه برای آنهایی که خود را به عنوان قدرت کمی برای ایجاد تغییر می شناسند باشد . در حالیکه فقر به سادگی به عنوان یک فاکتور خطر سطح فردی درک شده است ، یک چشم انداز زیستی به روی خودکشی است که مشکل را در سطح جامعه تحلیل می کند و نیز محیط های فقر ، محرومت ، بیکاری و تحصیلات پایین را پیشنهاد می کند که نسبت های بالاتر خودکشی در ارتباط هستند .

    موضوعات سلامتی روانی مرتبط با فقر

    ارتباط بین فقر و سلامت روانی می تواند تحت عناوین گوناگونی کشف شود .

    اضطراب به عنوان نتیجه فقر ، فقر با خود ، فقدان فرصت ، کاهش دسترسی و دستیابی به منابع و احتمال بیشتر تجربه رویدادهای مشکل را می آورد . حاصل اضطراب می تواند در ارائه های گوناگونی شامل حالات عاطفی از قبیل حالات افتاده و ناراحت ، محروم سازی یا نارضایتی آشکار شود . در محیط هندسی افراد بسیاری ممکن است با نشانه های فیزیکی حاضر شوند که در این جا هیچ کس دلیل اساسی قابل شناسایی وجود ندارد . در پرس و جو افراد اغلب مشکلات خود را به وضعیت فقر وسختی وابسته با آن نسبت داده اند. از یک بررسی انگلیس خواسته شده است تا جوابگوی آنچه که آنها به عنوان نتیجه فقیر بودنشان تجربه کرده اند مشکلاتی را در روابط با دوستان ، خانواده ثبت کرده اند ، کسل شده اند ، احساس شکست دارند یا غمگین به نظر می رسند . بعلاوه احساس افسردگی می کنند باشد .

    فقر به عنوان یک عامل خطرساز برای بیماری روانی : فقر ، فعالیت سراسر فشار واردکنندگان اقتصادی از قبیل بیکاری و فقدان خانه های مناسب بسیار محتمل است که بیماریهای روانی از قبیل افسردگی و اضطراب را افزایش می دهد . بنابراین این موضوع را یک فاکتور مهم خطر برای بیماری روانی می سازد .

    تشخیص روانشناسی منتهی شده به فقر : یکی از مشکلات در تحقیق به روی ارتباط بین فقر و سلامت روانی ، موضوع بی ارادگی است . بعد او دهه 1930 مطالعات تعدادی گزارش کردند که شیوع زیاد اسکنیر و فرنی در مردم در وضعیت های پایین اقتصادی – اجتماعی یک نتیجه از پریشانی وانی است و به فقر ربطی ندارد . محققان پیشنهاد کردند که بی ارادگی روانی که توضیح داده شد نتایج پریشانی در ژوال است . در عمل کردن است تا حدی که فرد به پایین ترین وضعیت اقتصادی – اجتماعی دچار شود . این تئوری پیشنهاد می کند که تناسبات بیشتر نشانه های روانی مشاهده شده و پذیرش از محیط های فقیرتر نتیجه مهاجرت درونی مردم با مشکلات سلامت روانی است که جذب محیط هایی می شوند حتی اگر به علت کاهش درآمد یا به علت از هم پاشیدگی باشد .این فرضیه بطور عادی برای بیمارانی با اسکینر و فرنی شرح داده می شود . در اینجا شواهد کمی از این بی ارادگی رو به پایین درمیان مردم با دیگر پریشانی های روانی وجود دارد . اخیرا تحقیق به روی تفسیرهای چندعاملی متمرکز شده است که احتمال بی ارادگی کمی را می پذیرد ، ضمن اینکه دانستن آن بخصوص در سطوح پایین تر علم نشانه شناسی ، بی ارادگی احتمال کمتری برای اتفاق افتادن دارد .

    تحمیل اقتصادی پریشانی های ذهنی

    حضور مشکلات سلامت روانی منتهی به تحمیل بارهای عظیمی بر اجزا در خانواده آنها و جامعه به طور کلی می شود . بعلاوه هزینه های عاطفی که آنها به دوش می گیرند . بیماری های ذهنی توانایی فرد بیمار را برای تامین به کارگیری تحت تاثیرقرار می دهد . در انگلستان یک بررسی در سال 1995 آشکار کرد که بیشاز نیمی از مردم با بیماری روانی برای همیشه بیکار هستند . در میان آنهایی که قبلا استخدام بودن و مشغول به کار بودند به دنبال شروع بیماری یک فقدان سودمندی به عنوان نتیجه غیبت یا کار بدون کیفیت ظاهر شد .

    رفتار بیمار روانی درگیر هزینه های عمده ثانویه برای استفاده از منابع سلامتی است . بسیاری از آشفتگی های روانی دیرینه هستند ونیاز به درمان طولانی مدت دارند . در کشورهایی از قبیل هند، که بیشتر مردم بیمه سلامتی ندارند و باید برای درمان پول پرداخت کنند این موضوع هزینه سنگینی را به دوش خانواده تحمیل می کند . تاثیرات جانبی مرتبط با درمان منتهی به هزینه های اضافی می شود . برای مثال قند و چربی خون تعیین شده ثانویه برای استفاده از عامل ضد روانی بی قاعده با هزینه های اضافی وابسته به نظارت برای این تاثیرات جانبی متابولیک به اندازه درمان آنها سروکار دارند .

    موقعیتهای روانپزشکی از قبیل حالات پریشانی واسکینر و فرنی نیز یک ریسک مستقل از شیوع فیزیکی ثانویه برای سبک زندگی وغفلت را حمل می کنند. در میان این پریشانی ها نیاز به هزینه تحمل شده اضافه می شود . در یک مطالعه شامل بیمارانی با آشفتگی اسکینر و فرنی تاثیرات جنون روانی و دیابت منابع مالی محدود واستخراج مواد مداخله کننده با دسترسی به منابع ضروری برای مراقبت شخصی دیابتی مناسب هستند.

    سختی اقتصادی نیز توانایی افراد را با بیماری روانی برای بازگشت به جامعه تحت تاثیر قرار میدهد . فشار فقر در زندگی روزانه برای  افراد مقیم در تسهیلات مراقبت سلامتی روانی تعیین می شود . افراد مشکلات ملاقات بر اساس نیازها ، از قبیل لباس ها ،کفش ها و مواد مراقبت شخصی را گزارش کرده اند . فقر با توانایی آنها برای شرکت در فعالیت های تولیدی ، شرکت در برآمدگی قابل توجه و مانع توانایی آنها برای ساخت و تقویت ارتباطات اجتماعی دخالت می کند .

    ارتباط بین تهیدستی و بیماری روانی ، حداقل هدایت موازی هستند به طوریکه فقر یک عامل خطرساز برای بیماری های ذهنی مشخص است که می تواند بدترین رویداد اقتصادی برای فرد و خانواده اش باشد.

    وابسته های مغز که سلامت ذهنی را تحت تاثیر قرار می دهد :

    وابسته های فیزیکی مغز : حالت مغز با موضوعات متنوع سروکار دارند سبب شونده به میزان نتیجه ای – استنتاجی ، فقدان فرصت ، کاهش دسترسی به فراهم بودن منابع و موقعیت های اقتصادی ضعیف . فاکتورهایی از قبیل تحصیلات و اشتغال یک ارتباط دو طرفه با فقر دارند . فقدان اشتغال در مشکلات مالی و فقر به کاهش فرصت برای اشتغال پرمنفعت منتهی می شود . فرد بیکار و آنهایی که در بدست آوردن کار شکست خورده اند نشانه های افسردگی بیشتری نسبت به افرادی که یک شغل پیدا کرده اند را دارند. بعلاوه اشخاص استخدام شده که شغل خود را از دست داده اند دو برابر فردی که شغل خود حفظ کرده است در معرض افسردگی قرار دارد .

    منابع محدود شده در کاهش فرصت برای تحصیل منجر می شود که دسترسی به بیشتر شغل های حرفه ای را ممانعت می کند و احتمال جراحت و ناامنی را افزایش می دهد و به صورت مداوم در سرمایه های اجتماعی پایین شرکت می کند . شیوع آشفتگی های ذهنی رایج در میان افرادی با سطوح تحصیلی پایین بالاتر است . بررسی طی شیوع ، سطوح پایین تر تحصیل و در آمد پایین را به عنوان فاکتورهای خطر مرتبط با داشتن همکاری با MDC با دیگر آشفتگی های درونی که به تنهایی مخالف MDD هستند را معرفی کرده است .

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

از جمله موضوعهای نگران کننده در عصر حاضر، توسعه آسیب‌های اجتماعی بویژه موادمخدر می‌باشد که مراکز آموزشی «مدارس و دانشگاهها» را درنوردیده و به یکی از چالش‌های فرا روی متولیان و دست‌اندرکاران امر آموزش و تربیت تبدیل شده است. بر این اساس به جای هرگونه انکار کتمان و دست روی دست گذاشتن، ضرورت شناخت صحیح پدیده آسیب‌ها تجزیه و تحلیل روند آنها و ارائه نسخه‌های کاربردی لازم و عملیاتی ...

بر خلاف دیدگاهها و نظریات اولیه که سکونتگاههای حاشیه ای را مظهر فساد، جرم و جنایت، قانون گریزان، فراریان و اقشار حاشیه ای می دانستند و ویژگیهای منفی موجود در این سکونتگاهها را تعمیم می دادند، دیدگاههای اخیر اساساً ضمن تأیید وجود زمینه ها و بسترهای آسیب های اجتماعی و روانی در آنها، این سکونتگاههای را در عین حال مخزن مهارتها و انگیزه های فردی برای تأمین سرپناه و ارتقاء کیفیت ...

نظام هاي آموزشي و فعاليت هاي حاکم بر آن، با توجه به پيشرفت جوامع همواره دستخوش تغيير و تحول است و تحول آموزشي خود معلول تحول اجتماعي و تحول علوم و تکنولوژي است. با پيشرفت علوم و فنون و پيچيده شدن جوامع، نيازهاي فردي و اجتماعي نيز پيچيده و متنوع مي ش

مقدمه : برخورداري از يک زندگي سالم و مولد و با کيفيت توام با طول عمر قابل قبول و عاري از بيماري و ناتواني، حقي است همگاني که مسئوليت و توليت آن بر عهده دولت ها است و پيش شرط تحقق توسعه پايدار مي باشد. براي تحقق اين امر فراهم س

تحرک رمز سلامت فعالیت بدنی میتواند کیفیت زندگی را در تمام سنین برای همگان بهبود بخشد.شیوه زندگی فعال باعث میشود افراد مسن دوستان جدیدی پیدا کنند،در فعالیتهای اجتماعی باقی بمانند و با سایرین در تمام سنین مراوده داشته باشد.بهبود انعطاف پذیری،تعادل و قوام عضلانی به پیشگیری از افتادن که دلیل عمده ناتوانی در افراد مسن است کمک میکند.مشخص شده است که شیوع بیماریهای مغزی در افرادی که از ...

توسعه اقتصادی و نابرابری درآمد سیمپسون[1] (1990) در خصوص رابطه بین نابرابری درآمد و توسعه اقتصادی می‌نویسد: سه دیدگاه کلی در خصوص نابرابری بر ادبیات موجود حاکم است. در مدل اقتصادی نابرابری در مرحله اول رشد اقتصادی افزایش پیدا می‌کند، سپس به اوج می‌رسد و نهایتاً در مرحله آخر کاهش پیدا می‌کند. (کوزنتز[2] 1963). در طول مرحله اول رشد اقتصادی (1) طبقات ثروتمند با سرعت بیشتری نسبت به ...

مأموریت، فلسفه، اهداف و حرکهای مدیریت: فراگیری اهداف و فعالیتها تعریف کردن بیانیه هدف و مأمریت مربوط به خدمات پرستاری استفاده از یک دسته از استانداردها برای ارزیابی کردن اظهار هدف یا مأموریت برای علل پرستاری نوشتن بیانیه هدف یا مأمریت برای عمل پرستاری، شناختن دیدگاه و ارزشها برای بیان کردن به مشتری ها تعریف کردم فلسفه برای عمل پرستاری شرح اهداف مربوط به خدمات پرستاری تعریف طرحها ...

از مجموعه نظامهای طبقه بندی که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند ، طبقه‌بندی چندمحوری به دلیل تکمیل محورهای تکمیلی و کمک و تشخیصی متعدد ، نظام مناسبی برای تشخیص و طبقه بندی فراهم می سازد . دو طبقه بندی چند محوری هر محور نشانگر آگاهیهای تکمیلی در مورد علایم ، سبب شناسی ، سطح سازگاری ، میزان استرس و ... است . تجدیدنظر چهارم راهنمای تشخیصی آماری اختلالهای روانی (DSM IV) یکی از ...

اگر «توسعه» را به معنای بهبود استانداردهای زندگی و ارتقای مستمر کل جامعه و نظام اجتماعی به سوی زندگی بهتر و انسانی تر بدانیم چه عواملی می توانند پیش برنده این خواسته در یک واحد ملی باشند؟ پاسخگویی به این سئوال، ادبیات غنی و پردامنه ای را رقم زده است، و اگر تا قبل از دهه 70، مطالعات «توسعه» عمدتا بر پارامترهای اقتصادی تکیه و تاکید داشت، در این دهه توجهات بیشتر به سوی عوامل ...

اول دوره دبيرستان چکيده: هدف اصلي پژوهش حاضر، بررسي تاثير آموزش مهارت هاي زندگي بر عزت نفس، سازگاري اجتماعي، پيشرفت تحصيلي، اضطراب حالت و اضطراب صفت دانش آموزان دختر سال اول دوره دبيرستان است. فرضيات پژوهش عبارتند از: گذراندن درس

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول