دانلود مقاله قاچاق زنان

Word 35 KB 11074 21
مشخص نشده مشخص نشده فلسفه - اخلاق
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • فحشا یا فراهم کردن موجبات آن را مشمول مجازاتمی سازئ.

    احتمالا از این بند می توان ؛قاچاقچیان را مجازات کرد،قید احتمالا از این روست که هنوز مواردی از محاکمه این گونه افراد به صورت علنی صورت نگرفته تا مشخص شود که دادگاه مربوطه؛جهت مجازات مجرمان به چه مواد قانونی استناد خواهد کرد؛این در حالی است که از سال 1379 تاکنون چندین مورد از قاچاق زنان رسما در مطبوعات و رسانه ها اعلام شده است.

    باید درنظر داشت که دیگر انواع قاچاق زنان که با بهره کشی ،بیگاری؛کار اجباری؛کارسخت خانگی یا کارهای طاقت فرسا درکارگاهها ؛برداشتن اندام ها و دیگر اهداف غیر اخلاقی ؛جدای از فساد و فحشا صورت می گیرد.

    بااین ماده به هیچ وجه قابل مجازات نیست.

    بنابراین باید اعتراف کرد که متاسفانه این پدیده بدون هیچ ضمانت اجرای کیفری درحال شیوع است؛و برای جلوگیری از آن و حمایت از قربانیان،قانونی وجود ندارد.

    به اولین قدم در مبارزه با این پدیده شوم تصویب قوانین مستقل و سختگیرانه؛در خصوص انواع قاچاق زنان و کودکان است.این کار مستلزنم تحقیق کارشناسی در مورد قوانین بین الملل؛قوانین جزایی این عمل در سایر کشورهاو نظرات فقهی علما است.

    جلب اعتماد قربانیان قاچاق جهت همکاری آنها با مقامات برای این کار باید سیاستهایی اتخاذ شود تا براساس آنها؛با شهود باالقوه نه مجرم رفتار شود.

    اگر زنان به حمایت قانونی اعتماد داشته باشد؛زمینه فرور فتن در بردگی و منجلات فحشا برایشان کاسته می شود.

    چه بسیارزنانی که از سر نادانی و بدی روزگار؛برای اولین بار قربانی تعدیات اخلاقی و جنسی می شوند و به حمایت قانون و دستگاه قضایی پناه می آورند؛اما بر اثر دفاع غیر صحیح و ناتوانی دراثبات بی گناهی خود؛ فقط شرایط مجازات و بی ابرویی خویش را فراهم می کنند.

    به نظر یکی از محققان بساری از زنان و دوشیزدگان همین که مورد تهدید مرد متجاوز قرار می گیرند،به علت ترس از عواقب وخیم تا تمامی مجازات های مربوط به افراد قاچاق شده در تمام اشکال آن حذف شود.

    همچنین باید تلاش کرد تا فعالیت گروههای بشر دوستانه بر علیه این تجارت ؛ یکنواخت و یکدست باشد.

    همکاری دولت ها با یکدیگر از آنجا که قاچاق زنان در سطح بین المللی انجام می گیرد؛ضروری است دولت ها با همکاری یکدیگر با این معضل برخورد کنند .

    لازمه این کار عمل به توافقات بین المللی وپیش بینی ضمانت اجرایی این قوانین است.

    راهبرد فقهی هر چند مساله قاچاق زنان دین شکل در قرن اخیر موضوعیت پیدا کرده ولی مساله خرید و فروش انسان به ویژه قاچاق زنان از دیر باز گریبانگیر جامعه بشری بوده است و در دوران ظهور اسلام نیز تلاش هایی برای مبارزه با این پدیده انجام شده است.

    و در تاریخ اسلام مطالبی در این خصوص به چشم می خورد .

    در فقه یکی الز مباحث احکام بیع و مکاسب محرمه؛خرید و فروش انسان آزاد است.

    که بسیاری از علمای شیعه و سنی حکم به حرمت شدید آن داده اند؛ این عمل در فتاوای بسیاری از علما ؛از گناهان کبیره شمرده شده است.

    در حدیثی از امام صادق(ع) نقل شده است: فردی زنی را ربوده و فروخته بود؛امام صادق (ع) حکم به قطع دست رباینده دادند.یا در حدیث دیگری از امام صادق(ع) نقل می کند که شخصی زن خود را فروخته بود ؛ امام (ع) حکم به قطع دست فروشنده دادند.

    همچنین امیرالمومنین علی(ع) درباره مردی که شخص آزادی را فروخته بود چنین حکمی را صادر کردند.

    مرحوم خوانساری این قطع دست را به جهت حد سرقت نمی دانند ؛بلکه معتقدند که دست فروشنده به موجب فساد ی باید قطع شود.

    بیشتر این احادیث از اسناد بسیار معتبری برخوردارند که در این مجال نمی گنجد.

    اهتمام شارع مقدس به این امر به حدی است که پیامبر (ص) فروختن انسان آزاد را از سه گناه کبیره ای بر می شمرد که خداوند به هیچ وجه آن را نخواهد آمرزید.

    در حدیثی از پیامبر نقل شده است که فروشنده انسان آزاد ؛توبه ندارد و توبه او پذیرفته نیست.

    مگر اینکه شخص فروخته شده را برگرداند تا توبه او قبول شود.

    در حدیثی دیگر پیامبر گرامی اسلام(ص) خود را در روز قیامت دشمن کسی می داند که دست به فروش انسان آزاد بزند؛ با توجه به اینکه امروز برده داری منسوخ شده و عملا برده ای در سطح دنیا وجود ندارد ؛لذا این احادیث همه نوع خرید و فروش انسان از جمله خرید و فروش زنان را شامل می شود.

    در این باره دو نکته حائز اهمیت است: نکته اول: براساس فتاوای علی و فرمایش امام صادق (ع) رضایت و اجازه قربانی نه تنها از قبح عمل نمی کاهد؛ بلکه بر زشتی آن نیز می افزاید؛لذا در صورت کمک فرد قربانی به قاچاقچیان او نیز باید مجازات شود(و در صورت اجبار؛باید به او کمک کرد تا از دست قاچاقچیان خلاصی یابد).

    متن حدیث چنین است : ((هی ان کان استکرها فلا شی علیها و ان کانت اطاعه جلدت الحد)((اگر زن مجبور باشد؛چیزی بر او واجب نیست؛در غیراینصورت اگر زن مطیع قاچاقچیان بوده است؛با زنی که مجبور بوده است متفاوت می باشد.

    نکته دوم : مسلمان بودن شرط نیست؛بلکه فروختن زن کافری که برده نیست؛نیز حرام است.

    شهید اول و شهید ثانی نیز خرید و فروش کافر حربی را (تازمانی که به اسارت مسلمین در نیامده استحرام می داند).

    شهید اول می نویسد: ((حرم بیع الحر و شراوه،ولا عبره باذنه و لوکان حریبا))((یعنی خرید و فروش انسان آزاد؛حتی اگر کافر حربی باشد؛حرام است و اجازه و رضایت قربانی اهمیت ندارد).

    حال با استفاده از این منافع و با مدخلیت عنصر زمان و مکان و با تاکید بر اینکه این معضل به حیثیت ملی و اسلامی نظام لطمه وارد می کند؛می توان قوانین جامع؛مستقل و همه جانبه ای را در این مورد خاص (قاچاق زنان)وضع کرد.

    راهبرد فرهنگی نظارت اجتماعی فراگیر نظارت اجتماعی به ابزارها و روش هایی گفته می شود که برای انطبقا مزد یا انتظارات گروه معین یا کل جامعه به کار می رود.

    که به صورت رسمی و غیر رسمی اعمال می شود.

    نظارت غیر رسمی بر تائید یا عدم تائید کسانی مبتنی است که در حول و حوش فرد قرار دارند و شخص دیدگاه آنها را درباره خود مهم تلقی می کند،نظیر اعضای خانواده ،مدرسه،گروه همسالان و...

    این نوع نظارت ؛مکمل و لازمه اجتماعی شدن موفقیت آمیز فرد است.

    افراد در فرآیند اجتماعی شدن هنجارهای اجتماعی را ملکه ذهن خود می کنند و انها را به صورت بازتابی پیروی می کنند؛در واقع این پیروی به دلیل ترس از مکشوف شدن رفتار نامناسب از سوی دیگران نیست؛ به دلیل نوعی نظارت درونی همانند وجدان و ضمیر ناخودآگاه است که فرد را دلبسته هنجارهای اجتماعی می کند.

    سیستم امر به معروف و نهی از منکر نوعی نظارت اجتماعی غیر رسمی است که می تواند از طریق خانواده مدرسه؛رسانه های گروهی اعمال شود و افراد را از گرایش به سوی انحرافات اجتماعی از جمله قاچاق زنان و گرفتار آمدن در دام قاچاقچیان باز دارد.

    راهبرد اقتصادی ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای بانوان فاقد سرپرست می توان با ارائه آموزش های فنی و حرفه ای و همچنین آموزش صنایع دستی به قربانیان ؛درآمد اقتصادی مناسب و همچنین زمینه خود اشتغالی آنان را فراهم کرد.

    همچنین با توسعه مطالعات مربوط به رفع عوامل فقر از زنان؛می توان از بروز ناهنجارهای اجتماعی نظیر قاچاق زنان جلوگیری کرد.

    اختصاص بودجه برای قربانیان با تخصیص بودجه به قربانیان قاچاق؛می توان در ارجاع مناسب و صحیح آنان به خانواده کمک کرد.

    همچنین با تامین فرصت های شغلی مناسب برای زنان؛جهت ارائه جایگزین های اقتصادی در مقابل ترک کشور انگیزه انها را به مهاجرت کاهش داد.

    ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای بانوان فاقد سرپرست می توان با ارائه آموزش های فنی و حرفه ای و همچنین آموزش صنایع دستی به قربانیان ؛درآمد اقتصادی مناسب و همچنین زمینه خود اشتغالی آنان را فراهم کرد.

    بالا بردن هزینه های اجتماعی-اقتصادی قاچاق زنان با سنگین کردن مجازات قاچاق زنان و کودکان ؛ از قبیل مصادره کلیه اموال قاچاقچیان ؛حتی مصادره اموال بعضی از بستگان نزدیک آنها و مجازات زندان های طویل المدت و ...

    به مبارزه قاطع چنین اعمالی پرداخت.

    همچنین می توان با تشدید اقدامات امنیتی در مرزهای کشور از قاچاق زنان به کشورهای همسایه ممانعت ه عمل آوردو با تشدید فعالیت سازمان مبارزه با قاچاق در تمامی مرزهای کشور از قاچاق زنان به کشورهای همسایه ممانعت به عمل آورد و با تشدید فعالیت سازمان مبارزه با قاچاق در تمامی مرزهای زمینی و دریایی کشور و ایجاد کمیته بین المللی مبارزه با قاچاق انسان ها با این جرم بین المللی مقابله کرد.‌(ایران-شانزدهم فروردین 1384-اینترنت) جعل شناسنامه برای بردن دختر جوان به دبی پلیس در جست و جوی دیگر متهمان قاچاق انسان است با دستگیری اعضای یک باند که قصد داشتنددختر جوانی را به صورت غیر قانونی از کشور خارج کنند؛تحقیقات مامو.ران و قاضی پرونده برای بررسی احتمال خروج غیر قانونی دختران دیگر از سوی متهمان به دبی آغاز شد.

    صفر خاکی دادیار شعبه اظهار نظر دادسرای امور جنایی تهران در خصوص فعالیت اعضای این باند گفت: ((این متهمان پس ازفریب دختری به نام یاسمین قصد داشتند او را به صورت غیرقانونی و به بهانه استخدام در یک شرکت بزرگ از تهران به دبی منتقل کردند.)) صدور گذرنامه با شناسنامه جعلی: چندی پیش دختر جوانی به نام ویدا با مراجعه به شعبه پنجم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران و طرح شکایتی پرده از فعالیت اعضای این باند برداشت.

    این دختر به بازپرس حسین توکلی گفت: ((مدتی پیش برای من فرصت سفری به خارج از کشور فرذاهم شد.

    وقتی به اداره گذرنامه رفتم و مدارکم را تحویل دادم آنها ادعا کردند هفته پیش من درخواست صدور گذرنامه دادم که تا چند روز دیگر آماده می شود.

    من تاکنون به اداره گذرنامه مراجعه نکرده ام به همین دلیل احتمال می دهم فرد دیگری با هویت من برای خود تقاضای گذرنامه داده است.

    )) با طرح این شکایت به گروهی از ماموران پلیس ماموریت داده شد که بررسی های خود را آغاز کنند.

    ماموران با حضور در اداره گذرنامه ؛بررسی های گذرنامه صادر شده را آغاز کردند که روشن شد فردی با یک شناسنامه جعلی با هویت ویدا(شاکی) به این اداره مراجعه کرده و تقاضای گذرنامه برای خود کرده بود.

    متهم همچنین عکس خود رابر روی شناسنامه شاکی چسبانده بود.

    دستگیری دو متهم: ماموران که هیچ ردی از متهم نداشتند در اداره گذرنامه به کمین نشستند تا به محض ورود او برای تحویل گذرنامه اش او را دستگیر کنند.

    پس از چهار روز دختر و پسر جوانی برای تحویل گذرنامه به این اداره مراجعه کردند و از سوی ماموران دستگیر شدند.

    متهمان در ابتدا منکر داشتن هر گونه اطلاعی از ماجرا شدنداما در ابتدا منکر داشتن هر گونه اطلاعی از ماجرا شدند اما در ادامه دختر جوان لب به اعتراف گشود.

    این دختر 24 ساله که یاسمین نام دارد اظهار داشت: ((من تبعه کشور افغانستان هستم.

    مدتی پیش وارد ایران شدم و در تهران با پسر28 ساله ای به نام مهران دوست شدم.

    چند هفته از آشنایی ما نگذشته بود که او پیشنهاد کار در دبی به من داد.

    او ادعا کرد که دوستانش در دبی صاحب چند شرکت بزرگ تجاری هستند که من می توانم در آنجا و با حقوق خوبی مشغول به کار شوم.

    من به دلیل اینکه شناسنامه نداشتم و نمی توانستم گذرنامه بگیرم مهران گفت با کمک دوستانش می تواند این مشکل را هم حل نماید.

    همراه او به خانه یکی از دوستانش به نام شهرام که پزشک بود رفتیم.

    او از من مقداری پول گرفت و با کمک فرد دیگری که در اداره ثبت احوال کار می کند برای من شناسنامه تهیه کردند.

    با آن شناسنامه جعلی درخواست صدور گذرنامه جعلی دادم که با ان موافقت شد.)) پس از اعترافات این دختر ماموران شهرام و کارمند اداره ثبت احوال را بازداشت کردند که در تحقیق از آنها نحوه صور شناسنامه جعلی برای این دختر تبعه کشور افغانستان با استفاده از شناسنامه های باطل شده فاش شد.

    خاکی افزود: ((کارمند اداره ثبت احوال در اظهاراتش ادعا کرده است پس از گرفتن پول و عکس از یاسمین یکی از شناسنامه های باطل شده را از بایگانی برداشته و به جای عکس صاحبش عکس این دختر را روی آن مهمور کردم.))این کارمند متخلف در قسمت دیگری از اعترافاتش اظهرا داشته ؛ پس از تهیه شناسنامه جعلی از روی آن کپی گرفتم و از مسئول یک دفتر خانه که با من دوست بود خواستم که برابر اصلبود آن را تائید کند.

    با تائید کپی شناسنامه برای یاسمین تقاضای صدور شناسنامه المثنی باهویت ویدا را دادیم که با آن موافقت شد.

    ماموران سپس مسئول دفترخانه را احضار کردند که او از موضوع جعلی بودن کپی شناسنامه اظهار بی اطلاعی کرد.

    بازپرس سپس با صدور قرار وثیقه برای دو تن از متهمان آنها را آزاد کرد.

    با توجه به نحوه برنامه ریزی برای خروج یاسمین از سوی اعضای این باند و تشکیلات پیچیده و منظم متهمان برای صدور شناسنامه جعلی برای این دختر ماموران احتمال می دهند اعضای این باند در فریب دختران جوان و انتقال غیر قانونی انها به خارج از کشور نقش داشته باشند.

    قاضی پرونده با بیان این احتمال و روشن شدن نکات مبهم موجود در پرونده تحقیاقت خود را برای پرونده آغاز کرد.

    (شرق-27/2/1384-شماره477) گزارشی از مراکز بازپروری کشور: وضعیت 485 زن آسیب دیده جنسی در سال 83 ایسنا: معاون دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد : از میان 485((زن آسیب دیده)) پذیرش شده در 20مرکز بازپروری سازمان بهزیستی طی 9 ماهه اول سال83؛66 درصد بیکار ؛6درصد محصل؛6درصدشاغل به حرفه های کاذب و 7 درصد خانه دار و 13 درصد با ((تن فروشی))امرار معاش می کنند.

    دکتر رضایی فر افزود: از میان زنان و دختران آسیب دیده 66 درصد زیر 21 سال سن دارند-از این تعدادحدود60درصد بین 15 تا 21سال و 6 درصد زیر 15 سال هستند.-و 20درصد بین 21 تا 26 ساله اند .

    وی تصریح کرد :66 درصد افراد پذیرش شده در این مراکز مجرد و 20درصد مطلقه و 10 درصد متاهل ؛ بیش از 2 درصد همسر فوت شده بوده و مابقی ازدواج موقت کرده اند.

    وی بیشترین علت طلاق زنان مطلقه آسیب دیده جنسی را ((اعتیاد همسر)) با 10درصد ؛بیماری روانی همسر4درصد؛عدم علاقه به همسر 4درصد و عدم تفاهم 3درصد و مابقی ((خشونت همسر)) و ((نارضایتی از مسائل جنسی)) و سایر موارد اعلام کرد.

    رضایی فر با اشاره به این که 72 درصد زنان ((آسیب دیده جنسی)) پذیرش شده در این مراکز درجاتی از اختلال شخصیت دارند ؛افزود : نتایج آزمون شخصیت این دسته از زنان نشان داد که28 درصد آنها سالم و 72 درصد آنها اختلال شخصیتی دارند و از این تعداد 28 درصد مبتلا به افسردگی خفیف؛12 درصد افسردگی شدید و 18 درصد شخصیت ضد اجتماعی دارند.

    وی تصریح کر د: همچنین 80 درصد زنان آسیب دیده جنسی آزار جسمی\جنسی یا عاطفی را در دوران کودکی تجربه کرده اند.

    وی همچنین 13 درصد این زنان را دارای سابقه همجنس گرایی دانست.

    معاون دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد : به استثنای افرادی که به دلیل مشکلات روحی و روانی و حتی عقب ماندگی ذهنی در جامعه رها شده و مورد سوءاستفاده قرار می گیرند و یا دختران فراری که به صورت خواسته و یا ناخواسته آلوده می شوند؛ زنانی هم به صورت حرفه ای در خیابان های تن فروشی می کنندو در این بین عده ای در قالب شبکه های زیر زمینی به روابط جنسی ناسالم می پردازند.

    وی با بیان اینکه 30 درصد زنان آسیب دیده جنسی جذب شده در مراکز بازپروری طی 9 ماهه اول سال 83معتاد به مواد مخدر و الکل بوده اند ؛ افزود : 77 درصد این زنان سابقه جرم داشته و 23 درصد بدون سابقه مجرمیت هستند که انواع جرم آنها 49 درصد رابطه نا مشروع ؛20درصد فرار از منزل و 17 درصد چند جرم با هم داشته اند.

    رضایی فر گفت: همچنین از نظر سابقه جرم در خانواده 50درصد بدون سابقه و 50 درصد باسابقه هستند که از میان این سوابق 49 درصد اعتیاد به مواد مخدر و 10 درصد قاچاق مواد مخدر و 15 درصد روابط نامشروع است.

    به گفته وی همچنین 78 درصد زنان اسیب دیده به لحاظ بهره هوشی عادی؛یک درصد تیزهوش و 17 درصد مرزی و 4 درصد عقب مانده ذهنی اند.

    معاون دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی تصریح کرد : در خانواده 17 درصد زنان آسیب دیده جنسی سابقه بیماری روانی بوده است.

    وی با اشاره به دو نوع روابط جنسی ناسالم پنهان و بارز درلایه های جامعه افزود: امکان شناسایی و برخورد مستقیم با روابط جنسی ناسالم پنهان کم است و از طرفی با روابط ناساالم مشهوددر لایه های بارز جامعه نیز باید به فراخور وضعیت فرد؛نه به صورت قهری برخورد شود.

    وی با اشاره به این که 25 درصد زنان آسیب دیده نگهداری شده در مراکز بازپروری روستایی و 75درصد شهری هستند.

    گفت : 75درصد این زنان برای اولین بار و 16 درصد برای بار دوم و 7درصد بار سوم و 2 درصد به دفعات بیشتر در مراکز بازپروری پذیرش شده اند.

    معاون دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به خدمات ارائه آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به خدمات ارائه شده به زنان آسیب دیده در مراکز بازپروری افزود: این زنان در صورت نیاز به درمان به لحاظ جسمی و روحی از خدمات درمانی و روانشناسی و روانپزشکی سازمان بهزیستی بهره مند شده و بین 8 ماه تا حداکثر یک سال درمراکز بازپروری نگهداری و از خدمات مشاوره ای ؛آموزش مهارت های زندگی برای اشتغال برخوردار می شوند.

    وی خاطرنشان کرد : حتی در صورت اصلاح زنان آسیب دیده جنسی درمراکز پس از ترخیص با مراجعه خود به محله قبلی به دلیل وجود تقاضا در جامعه ؛نبود شغل و منبع درآمد و لذت های ظاهری سیکل معیوب ایجاد شده و خدمات سازمان بهزیستی در این مراکز دچار نقصان می شود.

    به گفته سازمان بهزیستی در این مراکز دچار نقصان می شود.

    به گفته وی برخورد با این آسیب چند وجه دارد و باید زیر ساخت های آن در تمام زمینه های فرهنگی ؛اقتصادی اصلاح شود.

    هرچند این آسیب ها هیچ گاه به صفر نرسند .

    معاون دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی برخورد قهری را درمان این آسیب دانست و به ایسنا گفت: برخورد قهری و یا حتی یکسان با موارد مختلف این آسیب دیدگان جنسی نتیجه معکوس داشته و موجب زیرزمینی شدن ان می شود.

    از سوی دیگر در صورتی که چشممان را به ریو واقعیات ببندیم ؛ بسترش از سویی دیگر ایجاد می شود لذا برخورد با این مشکل نیازمند دیدگاه کلی نگر و منطقی است.

    رضایی فر با اشاره با این که قبل از سال 78 تعداد مراکز بازپروری زنان آسیب دیده ؛ 3تا4 مرکز در استان تهران و خراسان فعالیت می کردند؛گفت: این مراکز هم اکنون به 21مرکز افزایش یافته که 3 مرکز در تهران و 2 مرکز در خراسان و مابقی در سایر استان ها قرار دارند.

    معاون دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی در پایان آمار پذیرش زنان آسیب دیده در سال 79 را 761نفر ؛ درسال 80یک هزار و 530 نفر ؛ سال 81 یک هزار و 956 نفر و سال 82 یک هزار و 52 نفر اعلام کرد.

    گزارشی تکان دهنده از تجارت کثیف: عروسان یک شبه را چگونه به قصرهای ثروتمندان عرب می فرستند ((ترمینال جنسی)) عنوانی است که پایگاه قاچاق دختران و زنان جوان به کشورهای دیگر داده اند در این ترمینال دختران و زنان جوان را با وسوسه پولدارشدن و کسب درآمدهای سرشار از ایران خارج و در کشورهای آن سوی خلیج فارس به باندهای فساد و فحشا می فروشند و آن ها نیز این فریب خورده ها را برای رونق برم عشرتکده ها ی خصوصی ثوتمندان عرب ویا مراکز فساد عمومی می فروشند.

    شبکه های فساد مزدورانی ا اجیر کرده اند که برای برخی از دختران عقدنامه های صوری جعل می کنند و آنها را همراه با شوهران قلابی شان که از عوامل خود آنها هستند بطور قانونی به آن سوی مرزهای آبی و خاکی کشور انتقال می دهند.

    یکی از این دختران که توسط پلیس به ایران بازگردانده شده بود گفت: به علت مشکلاتی که در خانواده داشتم از خانه فرار کردم .

    مدتها درتهران آواره بودم و از ترس ولگردان نیمه شب در توالت های عمومی پارک می خوابیدم تا اینکه زنی سر راهم قرار گرفت و به بهانه پیدا کردن کار برایم مرا به اخانه ای برد که چند دختر و زن جوان در آنجا نگهداری می شدند.

    بعضی ازآنها را برای عیش و عشرت شبانه مردها به خانه های مختلف می فرستادند.

    اما به من و چند دختر دیگر کاری نداشتند و وعده سفر به دبی و کسب درآمد زیادی می دادند.

    تا اینکه یک روز ما ما را بطور قلابی به عقد چند مرد جوان در آوردند تا منع قانونی برای رفتن به خارج نداشته باشیم .

    براساس گزارش های بدست آمده قاچاق دختران و فروش آنها در کشورهای مختلف سودآورترین قاچاق بعد از مواد مخدر است.

    برده فروشان معاصرمی گویند این نوع قاچاق کم خطر تر و آسان تر از قاچاق مواد مخدر است و به همین خاطر هم رونق بیشتری دارد.

    یکی از دختران نجات یافته ایرانی از مراکز فساد آن سوی خلیج فارس در اعترافات خود در مراحل بازجویی در دادگاه گفت: در بازار خرید و فروش جنسی درکشورهای عربی حاشیه خلیج فارس زنان سفید پوست و دختران نوجوان اروپایی بیش از رنگین پوست ها قیمت گذاری می شوند.

    و قیمت فروش آنها به باندهای فساد و هرزگی تا یکصد هزار دلار نیز می رسد.

    قیمت آن ها از وقت باکره گی به بعد پائین می آید تا وقتی که ارزش آنها درحد زنهای خیابانی شود.

    این نجات یافته ادامه می دهد دختران و زنان سفید پوست اروپای شرقی نیز توسط باندهای قاچاق و یا به صورت جمعی و انفرادی که به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس آورده می شوند که البته به ندرت هم اتفاق می افت یکی از آنها جذب بازارهای کار قانونی و فعالیتهای اقتصادی شوند.

    یک زن 23 ساله روسی که در دبی جذب بازار کار شده است می گوید: اینجا درآمدها سرشار است.

    من در روسیه در خانواده نسبتا فقیری زندگی می کردم با چند دختر و زن جوان همشهری ام تصمیم گرفتیم برای کسب و کار به دبی بیاییم و می خواستیم با خود فورشی این کار رابکنیم.

    اما من شانس اوردم یک عرب عاشق من شد و من اکنون با درآمد خوبی که دارمآنها هم زندگی مرفهی دارم و هم با فرستادن بخشی از درآمدم به روسیه خانواده ام را به رفاه و آسایش رسانده ام.

    البته من جزء خوش شانس ها بودم که از هر ده هزار نفر تا برای یکی پیش می آید.

    این زن می گفت: درآمد خوب در فعالیت مشورع و غیر مشورع باعث شده روز به روز بر تعداد زنان و دختران مهاجر روس و کشورهای اروپایی که به کشورهای عربی سفر کنند افزوده شود و شما این گونه زنان و دختران را متاسفانه در عشرتکده ها و کاباره ها و چه در بزم ها ی ثروتمندان عرب می توانید زیاد ببینید ولی متاسفانه دختران نوجوانی که در ایران و یا کشورهای مختلف به دام قاچاقچیان می افتند و به مراکز فساد فحشا فروخته می شوند و انها دیگر روی بازگشت به خانواده را پیدا نمی کنند این دختران بی پناه ضمن سقوط به ورطه بدنامی در معرض بیماری های مختلفی و خطرناکی قرار دارند تا حالا چندین جوان به علت بیماری هایی چون ایدز و هپاتیت به کشورشان بازگردانده می شوند.

    یکی از دختران که پس از فرار از خانواده در یکی از شهرهای شمالی کشور توسط یک باند قاچاق به دبی منتقل یافته بود در بازگشت به کشور گفته است: در جریان فرار از خانه مثل بسیاری از دختران فراری چون جا و مکان مناسب و پناهی نداشتم به تهران آمدم و به دام یک باند فساد افتادم که توسط زن معروفه ای اداره می شد و با قاچاقچیان در معامله بود.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

چکیده درتحقیق حاضر سعی شده با توجه به بحث امنیت ملی که به عنوان یکی از مهمترین مسائل موجود در یک کشور می باشد به مسأله تجارت زنان پرداخته شود که با توجه به عدم دسترسی به ممتهمین از روش کتابخانه ای استفاده شده است.. در فصل دوم به بررسی پیشینه موضوع، در فصل سوم به بیان روش تحقیق پرداخته شده است. در فصل چهارم به توصیف و تحلیل یافته ها در 9 بخش (ابعاد شکل گیری باندهای فساد- ویژگی ...

مقدمه از ابتدای دهه 1990 میلادی، موضوع قاچاق زنان در سطح جهانی ابعاد گسترده ای یافت بعضی کشورها در امر واردات زنان یا خروج آن به صورت کالا و کارگر مبنی فعالیت دارند. استفاده صنفی و ابزاری از زنان در دوره های مختلف از جوامع بشری به منظور بهره برداری سیاسی، مادی و جنسی همواره مورد توجه عده ای از اشخاص مسئول، سیاستمداران، سودجویان مادی و افراد هوسران بوده حتی قبل از ظهور دین مبین ...

مقدمه مطالعه سیر تاریخی فحشا[1]، نشانگر آن است که این پدیده، از کهن‌ترین انحرافات بشری است و از دیر باز به عنوان یک واقعیت اجتماعی وجود داشته است. با این حال، تحقیقات علمی اندکی روی آن صورت گرفته است. طبق نظر ابینگهاوس(1909)، روسپیگری گذشته‌ای طولانی، اما تاریخچه کوتاهی دارد. بخشی از این امر به مشکلات جمع‌آوری اطلاعات علمی و قابل تعمیم از نمونه‌های مورد مطالعه روسپیان مربوط ...

مقدمه مطالعه سیر تاریخی فحشا[1]، نشانگر آن است که این پدیده، از کهن‌ترین انحرافات بشری است و از دیر باز به عنوان یک واقعیت اجتماعی وجود داشته است. با این حال، تحقیقات علمی اندکی روی آن صورت گرفته است. طبق تعریف، زن ویژه یا روسپی یا فاحشه، زنی (یا به ندرت مردی) است که مخارج زندگی خود را به طور کلی یا جزئی از طریق تسلیم جسم خویش به دیکران (با انگیزه‌های جنسی) تأمین می‌کند. بعلاوه ...

واژه ي قاچاق در اصل يک واژه ي ترکي است و در زبان ترکي به معناي فراري است. همچنين در فرهنگ لغت به اين معاني آمده: « کاري بر خلاف قانون که پنهاني انجام شود» « متاعي که معامله يا ورود آن به کشور ممنوع است» و « آنچه ورود آن به کشور و يا معامله آن از طرف

مقدمه واژه ی قاچاق در اصل یک واژه ی ترکی است و در زبان ترکی به معنای فراری است. همچنین در فرهنگ لغت به این معانی آمده: « کاری بر خلاف قانون که پنهانی انجام شود» « متاعی که معامله یا ورود آن به کشور ممنوع است»[1] و « آنچه ورود آن به کشور و یا معامله آن از طرف دولت ممنوع است»[2]. و اما در فرهنگ واژگان حقوقی در تعریف قاچاق گفته شده است. :« حمل و نقل کالا از نقطه ای به نقطه دیگر ( ...

چکیده: از زمان فروپاشی دیوار برلین، زنان و دختران از اروپای شرقی و مرکزی جهت فاحشگی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا قاچاق می‌شدند. این مقاله پاسخ جامعه بین‌المللی نسبت به مسئله قاچاق جنسی را بررسی می‌کند. این مسئله دغدغه خاطری را برای اتحادیه اروپا نیز ایجاد کرده است. تمرکز بر روی مداخله عدالت کیفری در خصوص حمایت و مساعدت به بزه دیدگان در پرتو موارد ذیل می‌باشد: تنش‌ها و تعارضات ...

مقدمه یکی از بلاهای خانمان سوز که آفتی بر پیکر جوامع بشری است مسئله مواد مخدر واعتیاد می باشد که قدرت تفکر، خلاقیت، توان وکوشش وسازندگی را از انسان ها گرفته و بنیان خانواده واعتقاد و باورهای دینی آنها ها را در معرض نابودی و از هم پاشیدگی قرار داده است ومتاسفانه روز به روز رو به گسترش است[1]. امروزه مسئله اعتیاد به مواد و داروها چه به مواد مجاز و غیرمجاز، بصورت یک مشکل جهانی و ...

مقدمه : همه ما بارها و بارها در مورد مسئله دختران فراری یا خیابانی در روزنامه ها ، مجلات، سایتهای اینترنتی و سایر رسانه های داخلی و خارجی و یا از قول مسئولان سازمانهائی همچون بهزیستی، مطالب بسیاری را خوانده ، دیده و شنیده ایم . علل بسیار و متفاوتی برای فرار دختران به همراه آمار و سن و سال آنان بیان شده ، سازمانها، نهادها، دفاتر و اماکنی برای پیشگیری و برخورد با این مسئله ایجاد ...

فاحشگي در کشورهاي عضو اتحاديه اروپا قاچاق مي‌شدند. اين مقاله پاسخ جامعه بين‌المللي نسبت به مسئله قاچاق جنسي را بررسي مي‌کند. اين مسئله دغدغه خاطري را براي اتحاديه اروپا نيز ايجاد کرده است. تمرکز بر روي مداخله عدالت کيفري در خصوص حمايت و مساعدت به بز

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول