دانلود تحقیق چطور اتاق خواب کودک را بچینیم؟

Word 33 KB 11078 9
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چطور اتاق خواب کودک را بچینیم؟

    دلتان می‌خواهد بچه‌هایی درسخوان و باهوش داشته باشید؟

    اگر می‌خواهیم انسان‌هایی موفق و فهمیده به جامعه و به دنیا تحویل دهیم اول از همه باید محیطی سالم و امن برای رشد کودکمان فراهم بیاوریم.

    یکی از مهم‌ترین نکاتی که در تاریخچه دکوراسیون داخلی به آن اهمیت داده شده نحوه چیدمان اتاق خواب است.

    طراحی اتاق خواب کودکان بسیار مهم است.

    شاید باورتان نشود اما چیدمان اتاق خواب کودک دلبند شما، از محل قرار گرفتن تخت گرفته تا انتخاب بهترین وسایل تزیینی و دیوارکوب‌ها و...، تاثیر مستقیم در رفتار خوب و درسخوان شدن او در آینده دارد.

    متاسفانه معمولا والدین به این نکات اهمیت زیادی نمی‌دهند.

    به 6 نکته مهم در مورد نحوه چیدمان اتاق خواب کودک اشاره می‌کنیم: 1 – قاب عکسی از چهره خندان والدین را در اتاق خواب کودک بگذارید.

    این کار نه تنها کودک را از بسیاری از مشکلات روحی و عاطفی که ممکن است او را در بزرگسالی تهدید کند، مصون می‌دارد، بلکه موجب می‌شود تا کودک هر زمان چشم باز می‌کند چهره خندان پدر و مادر خود را که در واقع ارکان اصلی زندگی او را تشکیل می‌دهند، در مقابل خود ببینید.

    2 – تخت کودک را به عریض‌ترین دیوار اتاق خواب تکیه بدهید.

    مراقب باشید که کودک از روی تختش در اتاق را ببیند.

    بهتر است دیواری که برای تکیه دادن تخت کودکتان انتخاب می‌کنید، مقابل دستشویی یا حمام نباشد چون می‌تواند سلامت کودکتان را به مخاطره بیندازد.

    اگر دو فرزند دارید بهتر است از تخت‌های دو طبقه تا حد ممکن استفاده نکنید، چرا که کودکان نیاز دارند فضای باز و راحتی بالای سرشان داشته باشند و تخت‌های دو طبقه این امکان را از کودکی که در طبقه اول می‌خوابد، می‌گیرد و همین موضوع می‌تواند در آینده باعث فشار عصبی در او شود.

    کودکی که در طبقه بالا می‌خوابد نیز از آنجا که یک فضای خالی در زیر محل خوابش وجود دارد احساس ناامنی می‌کند و همین حس می‌تواند در بزرگسالی تاثیرات بدی در روحیه‌اش بگذارد.

    3 – گوشه مناسبی از اتاق را به مکانی برای مطالعه اختصاص دهید.

    در گوشه‌ای از اتاق کودک خود میز و صندلی و چراغ مطالعه‌ای بگذارید و به او بفهمانید که مکان مناسب برای مطالعه و درس خواندن، همان است.

    به این ترتیب به او نشان می‌دهید که چقدر درس خواندن و مطالعه برایتان اهمیت دارد.

    4 – اتاق خواب کودک را به محیطی سالم تبدیل کنید.

    تصاویر آب و دریا، آکواریوم یا وجود صدای آب می‌تواند محیط ناسالمی ایجاد کند و در آینده موجب بروز بیماری آسم در کودک شود.

    5 – محیط و فضای اتاق خواب کودک را همواره تمیز و جمع و جور کنید.

    کمدهای دیواری و کشوهای اتاق خواب کودک را همیشه تمیز و مرتب کنید.

    هر چه فضای اتاق خواب باز و خالی از به هم ریختگی باشد کودک به همان میزان احساس آرامش بیشتری خواهد داشت و خلاقیت و قدرت تخیل او افزایش می‌یابد.

    با جمع کردن وسایلی که ممکن است کودکتان تا یک یا دو ماه دیگر از آنها استفاده‌ای نکند به چشم او استراحت بدهید.

    6 – با استفاده از نور، رنگ و آثار هنری مثل نقاشی محیطی شاد برای کودک خود فراهم آورید.

    اتاق خواب کودک باید به او روحیه ای شاداب ببخشد.

    اطمینان حاصل کنید که نور اتاق کافی باشد.

    سعی کنید دیوار اتاق خواب کودک خود را رنگ آبی نزنید چرا که این رنگ موجب افسردگی در کودک شما می‌شود و انرژی او را تحلیل می‌برد.

    رنگ‌های روشن همچون زرد، صورتی کمرنگ و سبز روشن می‌تواند انتخاب خوبی برای رنگ دیوار اتاق کودک باشد.

    یکی از نکات مهم در مورد تزئین اتاق خواب کودک این است که از قرار دادن تصاویر حیوانات وحشی و درنده کاملا بپرهیزید.

    در عوض عکس‌هایی را انتخاب کنید که حس خلاقیت و آرامش را در او تقویت کند .

    اثر «احساس نااطمینانی در رفتار» در زندگی در غربت نا اطمینانی در رفتار نکته‌ای است که می‌خواهم در این قسمت قدری بیشتر بر روی آن تکیه کنیم چرا که تجربه کار بالینی با مراجعان نشان می دهد که این احساس از اصلی‌ترین عوامل استرس‌زا در زندگی بعنوان مهاجر در یک فرهنگ دیگر است.

    تحقیقات بسیاری نشان می‌دهند که مهاجران در رابطه با اثرگذاری‌شان در روابط روانی-اجتماعی احساس نااطمینانی می‌کنند و این احساس نااطمینانی اکثرا باعث می‌شود که تاثیرگذاری‌ آنها بر پیرامونشان ناروشن باشد و به همین نسبت هم از پیرامونشان پاسخ‌هایی دریافت می‌کنند که احساس غیر موثر بودن رفتارشان را در آنها تقویت می‌کند.

    این پاسخ‌های غیرکارآمد فشارهایی را به آنها تحمیل می‌کند و آنها به خاطر پرهیز از جریحه‌دار شدن از ارتباط با دیگران دوری می‌کنند و در خودشان فرو رفته و اصل «تاثیرگذاری و تاثیرگرفتن متقابل» را در دنیایی تخیلی خود پیش می‌برند.

    این حالات به همین صورت نمی‌مانند.

    فرد در این حال رفته‌رفته بدون هوشیاری به آن خود را از روابط پیرامونش کنار می‌کشد و تمام وقتش صرف رودررویی با دنیای درونی‌اش می‌شود، و به نوعی خودمحوربینی می‌رسد و با چیزهای دنیای درونی خودش تنها می‌شود.

    در جهان درونی تنها با الگوهای فکری خودش روبرو است.

    این الگوها دیگر نیازی به صیقل پیدا کردن ندارند.

    معیارهای سنجش و قضاوتش تنها از دنیای درون وی می‌آیند و از اصل مطابقت با واقعییت دور می‌افتند.

    هر چه بیشتر به اینکار ادامه می دهند زندگی در عالم تخیل را آرامبخشتر می یابند و بیشتر به آن پناه می برند به حدی که به یک نوع گریز دائمی از واقعیت روی آورده و تا حد اختلالات شدید روانی پیش می روند.

    شیوه‌ای که روان ما به آنشکل کار می‌کند در علم زیست‌شناسی تعریفی را داریم از بیولوژی رفتار انسان که آنرا تحت عنوان سیستم اکولوژیکی می‌شناسیم.

    معنای آن این است که انسان جهان مادی خویش را شکل می‌دهد و در رابطه متقابلی بین خود و محیطی که آنرا نیز خودش شکل می‌دهد بسر می‌برد.

    بر محیط تاثیر می‌گذارد و از تاثیری که بر محیط می‌گذارد مجددا خودش تاثیر می‌گیرد.

    و این رابطه چیزی است که منجر به تکامل موجود زنده می‌شود.

    شاید در روابط بین‌ انسانی و روانی استفاده از کلمه اکولوژیکی (زیستی) قدری بی‌مسمما بنماید.

    ولی این کلمه در اینجا نیز به این معنا است که انسان دائما در حال صیقل دادن به افکار, رفتار و احساسات خود است و اینکار را به شکل یک نوع عکسبرداری‌ از دنیای بیرون انجام می‌دهد، سپس دنیای درونش را با آن عکس مقایسه می‌کند از نتیجه اینکار تاثیر می‌گیرد و این راهی است که بوسیله آن پلی بین دنیای درون و دنیای بیرون خود می‌زند تا دنیای بیرون را از آن خود بسازد و در این راه مجددا و همواره بر پیرامون خود که خود شکل داده تاثیر می‌گذارد و از تاثیر آن مجددا خود متاثر می شود.

    این سیر به همین نحو تا انتهای حیات فرد همواره ادامه می یابد.

    شاید در روابط بین‌انسانی و روانی استفاده از کلمه اکولوژیکی (زیستی) قدری بی‌مسمما بنماید.

    این سیر دائمی تاثیرگذاری و تاثیرگرفتن متقابل راهی است که انسان توسط آن احساس بودن را لمس می‌کند.

    این سیر را باید به شکل یک چرخه درنظر گرفت که دائم در حرکت است.

    چرخه‌ای که بنابر نوع جوابی که فرد به چیزها می‌دهد و پاسخی که از پیرامونش دریافت می‌کند به گردش ادامه می‌دهد.

    هر چیزی در روابط انسانی به همین صورت پیش می‌رود.

    برای مثال اکنون که شما مخاطب من هستید من نیز در حال شکل دادن به پیرامون خود هستم.

    به این شکل که سعی می‌کنم تا با صحبتهایم دنیای فکری‌ای را در اختیار شما قرار بدهم، و امید دارم که نتیجه این تاثیرگذاری به نوعی توسط عکس‌العملهای شما نسبت به صحبتهای من دوباره به خود من برگردد.

    یعنی شما آیینه صحبتهای من هستید.

    و من از طریق عکس‌العملهای شما درمی‌یابم که چه گفتم.

    نکته اصلی در این تصویر از زندگی روانی انسان این است که انسان همواره مشغول ساختن و شکل دادن به محیط زیست روانی و مادی خود است و در اینراه پاسخهایی را از پیرامون دریافت می‌کند، این پاسخها را با چیزهایی که در گنجینه تجربیات خویش دارد مقایسه و ارزیابی می‌کند و سپس یا به تایید آن تجارب می‌رسد و یا تحت شرایطی مجبور است در تجربیات خویش تجدید نظر کند و اطلاعات جدیدتری را روانه گنجینه تجربیاتش ساخته و در قدم بعدی از آنها در مقایسه و ارزیابی چیزهای بعدی استفاده کند.

    ما انسانها بدون هوشیار بودن به این روند به این وسیله برای چگونه فکرکردن خود ساختارهایی می‌سازیم، این ساختارها به شکل نقشه‌هایی در مغز ما در می‌آیند و ما مطابق آنها فکر، احساس و عمل می‌کنیم، یعنی بر پیرامونمان تاثیر می‌گذاریم.

    بسیاری از وقایع یعنی چیزهایی که در دنیای بیرون اتفاق می‌افتند اختیارشان در دست ما نیست، شاید هم با جهت فکر و اندیشه ای که ما داریم و با هدفی که ما دنبال می‌کنیم هم‌خوانی ندارند.

    برای اینکه با فکر و هدف ما جور دربیایند ما بر آنها تاثیر می‌گذاریم و آنها را مطابق هدف خودمان صیقل می‌دهیم.

    به زبانی ساده‌تر: ما بر پیرامونمان آنطوری تاثیر می‌گذاریم که می‌توانیم و اجازه آنرا به خود می‌دهیم و آن نوع تاثیری را از پیرامون می‌گیرم که برایش آماده هستیم.

    اگر زندگی‌نامه یک فرد را بررسی کنید می‌بینید که در طول زندگی دو و یا سه هدف پایه‌ای برای کل رفتارهای وی وجود دارد که این اهداف تا کنون جهت همه رفتارهای وی را تعیین کرده‌اند.

    چیزهایی که در زندگی تجربه کرده‌است هرکدام مانند حلقه‌های زنجیری هستند که هرکدام از آنها به حلقه قبلی و حلقه بعدی وصل است و نقاط وصل آن حلقه‌ها با یکدیگر توسط آن دو سه هدف اصلی بوجود آمده است.

    باید بگویم که این شکل از پیوند تجارب با یکدیگر بر پایه اهداف فرد، نقش اساسی در سلامتی روانی بازی می‌کند.

    تاثیر درمانی موسیقی بر اسکیزوفرنی موسیقی درمانی افسردگی، تشویش و اضطراب، گوشه گیری و انزوا‌طلبی را در افراد مبتلا به اسکیزوفرنی کاهش می‌دهد.

    این نکته را نتایج یک تحقیقات در بریتانیامشخص ساخته است.

    یک بررسی در چهار بیمارستان، که توسط محققان در کالج امپریال لندن انجام شد، نشان داد تشویق بیماران در اینکه خود را از طریق موسیقی بیان کنند، منجر به بهبود نشانه های این بیماری می‌شود.

    دکتر مایکل کرافورد، مدیر این مطالعه که نتایج تحقیق گروه خود را در مجله بریتانیایی روانپزشکی به چاپ رسانده است، در این زمینه می‌گوید: ما مواردی را که درمان های روانپزشکی به افراد مبتلا به اسکیزوفرنی کمک می‌کند را تجربه کرده ایم، اما استفاده از موسیقی تنها زمانی برای این افراد توصیه می‌شود که در شرایط نسبتا باثباتی هستند...

    وی افزود: این بررسی نشان می‌دهد که موسیقی‌درمانی به عنوان یک راه موثر برای این نوع افراد، بویژه زمانی که آنها به شدت "بدحال" هستند محسوب می‌شود.

    یک درصد مردم در بریتانیا و امریکا دچار مشکل اسکیزوفرنی هستند.

    این بیماری معمولا در اواخر دوران نوجوانی و اوایل دهه بیست سالگی آغاز می‌شود و با علائمی چون توهم، افکار بیهوده، شنیدن صدا و تغییرات رفتاری همراه است.

    برای این بررسی، بیماران در دو گروه قرار گرفتند 1- گروهی که تنها درمانهای خاص را داشته اند.

    2- گروهی که این نوع درمان ها را همراه با ترکیبی از موسیقی (شامل 8 تا 12 جلسه) دریافت کرده‌اند.

    دکتر کرافورد و تیم او پس از بررسی آثار این درنان‌ها در هر دو گروه، به این نتیجه دست یافتند در گروه دوم که موسیقی‌درمانی نیز داشته‌اند، بهبودی قابل توجهی به چشم می‌خورد.

    اگرجه آنها نتوانستن به طور کامل نقش سایر عوامل تاثیرگذار در شدت این بیماری را مشخص کنند.

    آنها معتقدند که بررسی‌های بیشتری را باید برای دستیابی به این نتایج در آینده دنبال کنند.

    دکتر کرافورد می‌افزاید: موسیقی‌درمانی ممکن است در موارد خاصی که درمان اسکیزوفرنی با مصرف دارو حداقل بهبودی را به دنبال دارد، به طور قابل توجهی اثربخش باشد.

    .http://secretprosperity.parsiblog.com/Archive14195.htm http://www.rawanshenasi.de/salamati%20wa%20bimari.htm

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

     

    .http://secretprosperity.parsiblog.com/Archive14195.htm

    http://www.rawanshenasi.de/salamati%20wa%20bimari.htm

چکیده: اتاق‌ کودک‌ فضایی‌ است‌ که‌ شخصیت‌ او را تعریف‌ می ‌کند و می‌ سازد؛. به‌ همین‌ دلیل‌ باید آن‌ را به‌ مکانی‌ دلپذیر مبدل‌ ساخت. کودکان احتیاج به فضایی جدا برای خواب یا بازی یا مطالعه دارند و نسبت به والدین و بزرگترها فضای حرکتی بیشتری مورد احتیاج آنهاست. مهمترین نکته این است که طوری طراحی کنیم که بنا به علایق در حال رشد کودک به راحتی قابل تغییر و محیطی انعطاف پذیر باشد. ...

همه ما، در هر سن و جایگاهی، تحول را به سادگی نمی‌پذیریم و تحول برایمان ، با اضطراب و هیجانی نهفته و گاه آزاردهنده،همراه است. فرا رسیدن فصل مهر برای پیش دبستانی ها،تحولی بزرگ و برای دانش‌آموزان دغدغه‌ای مجدد،است. با شروع فصل پاییز و فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، یکی از مشکلات والدین تنظیم زمان خواب و استراحت کودکان نیز از راه می‌رسد. تغییری که چندان خوشایند کودکان نیست. برای کودکان ...

بعضی از محیط‌ها برای یادگیری، انگیزه‌ای بسیار جالب هستند و برخی دیگر بهترین و مؤثرترین وسایل را به فراخور استعداد افراد دربردارند. عوامل سازنده محیط برای کودک عبارتند از: فضای کافی برای فعالیت، وسایل بازی مناسب، دوستان مهربان، آموزش و راهنمایی و وظایفی که به آنها محول می‌کنیم و در حیطه توانایی آنهاست. برای اینکه یک وسیله به بهترین وجه ممکن طراحی شود باید تا حد امکان با مکان ...

بررسی ابعاد، استانداردها و چگونگی تعیین برنامه ریزی فیزیکی: تعیین برنامه ریزی کالبدی و سایت: برنامه ریزی کالبدی مرکز مورد نظر مبتنی بر جهات سه گانه زیر است: الف- استانداردها و معیارهای مربوطه تازه بودن زاویه نگرش طرح هایی از قبیل پروژه کنونی از یک سو و ویژگی ترکیبی این گونه پروژه ها (که در دل خود، طیفی از عناصر و کارکردهای مختلف از قبیل اداری، آموزشی، مسکونی و… را دارند) از سوی ...

مقدمه: اگر بزرگسالانی خلاق و با قوه تخیل می‌خواهیم باید از سال‌‌های اولیه زندگی آن‌ها برای این کار برنامه‌ریزی کنیم. ما کودکان را برای زندگی تربیت می‌کنیم و هر خصوصیتی را که در این سن در آنان تشویق کنیم با آنان می‌ماند. اگر خلاقیت و قوه تخیل آنان را تشویق نکنیم کودکان به بزرگسالانی خلاق بدل نمی‌شوند. کار و فعالیت هنری کودکان در ایجاد فرصت‌هایی بمنظور ابراز خلاقیت اهمیت حیاتی ...

آیا آرزومند یک خواب راحت و شیرین هستید؟ از مشکل بی خوابی رنج می برید. راهکارهای زیر را به کار بندید و ببینید که می توانید خواب راحتی داشته باشید. اهمیت خواب به اندازه ای است که می تواند روی زندگی روزانه اثرگذار باشد، خواب کم یا اختلالات خواب روی فکر، قدرت تمرکز، توانایی فرد و حتی روی کار روزانه فرد تأثیرمی گذارد. در حین خواب، سلول های بدن و مغز هردو ترمیم می شود و این احیا و ...

زبان نقشه ها و اطلاعات ساختماني - زبان نوشتار تصاوير دو بعدي - زبان ترسيم تصاوير سه بعدي - زبان نوشتار: اما زبان نوشتار بخش اساسي و مهم سيستم انتقال اطلاعات در نقشه هاي را بر عهده دارد. زيرا اتر سيمات اجرايي، بدون يادداشت هاي فني، و اندازه نويسي، ع

ما ایرانی ها دیگر به فرش های دستباف یا اگر اندکی اقتصادی تر فکر کنیم (به خصوص با رشد قارچ گونه شرکت های تولید کننده فرش ماشینی!)، به حضور فرش های ماشینی در کف خانه هایمان عادت کرده ایم، اما نباید فراموش کرد که این تنها انتخاب نیست. امروز صنایع تولیدی در بخش محصولات مخصوص کف سازی آنچنان توسعه یافته و تا حدی برای تمام سلیقه ها پاسخ مناسب را دارد که حیف است ساده از کنار آن گذشت. ...

بنیانگذار کوداک George Eastman بنیانگذار Kodak امروزه از George Eastman موسس کمپانی بزرگ «Eastman Kodak با پدید آمدن چنین شرایطی «George» که تنها پسر خانواده بود برای سرپرستی و حمایت مالی مادر و دو خواهرش مجبور به ترک تحصیل شد و راهی بازار کار گردید. ابتدا برای یک شرکت کوچک بیمه مشغول به کار شد و پس از آن به استخدام بانک محلی «Rochester» درآمد. هنگامی که 23 سال بیشتر نداشت یکی ...

دکوراسیون داخلی اتاق خواب همه مابه نوعى فضاهاى خصوصى ونیمه خصوصى و عمومى خانه مان را دکوراسیون مى کنیم. اما آنچه که اصولى ود قیق باشد حائز اهمیت بیشترى است. اگر شما فرد گرفتارى هستید و زمان کافى براى فکر کردن به اینگونه مسائل ندارید، در عین حال طرح هاى خاصى براى مبلمان ونورپردازى خانه خود در سر دارید و یا علیرغم اینکه سلیقه خوبى دارید اما نمى توانید طرح هاى خود را پیاده کنید و ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول