دانلود تحقیق ماست بخورید به ده دلیل

Word 25 KB 11889 8
مشخص نشده مشخص نشده علوم پزشکی - پیراپزشکی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ماست بخورید به ده دلیل تحقیقات زیادی در مورد اثرات درمانی و پیشگیرانه‌ی ماست و باکتریهایی که در تولید آن به کار رفته اند بر بیماری هایی مانند سرطان ، عفونت ها ، اختلالات دستگاه گوارش و آسم انجام شده است .

    این نظریه وجود دارد که افزایش مصرف ماست ، به خصوص در افراد دارای اختلال ایمنی مانند افراد مسن ، پاسخ ایمنی و مقاومت به بیماری های مرتبط با آن را افزایش می‌دهد .

    شیر در اثر تخمیر توسط باکتری ها ، به ماست تبدیل می‌گردد .

    به جز چند تفاوت کوچک ، شیر و ماست ترکیب ویتامینی و مواد معدنی مشابهی دارند .

    در طی تخمیر ویتامین B12.B6.C مصرف می‌شوند و اسید فولیک و کولین تولید می‌گردند .

    تفاوتهای کوچک دیگری نیز ممکن است وجود داشته باشد که بستگی به گونه ی باکتری به کار رفته دارد .

    اگر چه ترکیب مواد معدنی شیر و ماست مشابه هستند .

    ولی برخی مواد معدنی مانند کلسیم در ماست ، قابلیت دسترسی بیشتری دارند ، چون در یک ترکیب اسیدی وارد بدن می گردد ، معمولاً ماست لاکتوز کمتر و اسید لاکتیک بیشتری نسبت به شیر دارد و به همین دلیل افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند و نمی توانند شیر را تحمل نمایند ، می‌توانند از ماست استفاده کنند .

    همچنین ماست نسبت به شیر، گالاکتوز ، پپتیدها ، اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب بیشتری دارد .

    به طور کلی یک لیوان ماست کم چرب ( 254 گرم ) حاوی 155 کیلو کالری انرژی ،13 گرم پروتئین ، 12گرم کربوهیدرات و8/3 گرم چربی است که البته میزان چربی آن به شیر اولیه بستگی دارد .

    ماست ، منبع عالی ای برای کلسیم ( 447 میلی گرم ) و ریبو فلاوین و منبع خوبی برای منیزیم ( 43 میلی گرم ) و پتاسیم (573 میلی گرم ) است .

    Whey مایع شفافی است که از ماست جدا می‌گردد .

    این مایع فواید زیادی دارد ، از جمله این که مسهل است و برای کلیه ها نیز مفید می‌باشد .

    این مایع همچنین دارای مقدار زیادی مواد معدنی بوده و منبعی پروتئینی است .

    افزون بر این برای رشد استخوانهای کودکان می‌تواند بسیار مفید باشد که توصیه می‌شود در سوپ ها نیز از آن استفاده شود .

    ده دلیل برای استفاده از ماست : اگر چه ترکیبات شیر به ویژه ویتامین B12 آن بسیار ارزشمند است ، ولی ماست آسان تر از شیر هضم می‌شود .

    بسیاری از افرادی که به علت عدم تحمل لاکتوز نمی‌توانند شیر را تحمل کنند می‌توانند از ماست لذت ببرند .

    روند تخمیر ، ماست را قابل هضم‌تر از شیر می‌کند ، باکتری‌های زنده ای که در تولید ماست به کار می‌روند ، تولید لاکتاز می‌کند .

    لاکتاز آنزیمی است که در افراد با عدم لاکتوز وجود ندارد .

    برخی ماستها حاوی بتاگالاکتوزیدار نیز هستند که آن نیز به جذب لاکتوز در افراد با کمبود لاکتوز کمک می‌کند .

    آنزیمهای باکتریایی ، بخشی از پروتئین کازئین موجود در شیر را هضم می‌کنند که جذب آن را آسان تر کرده و و حساسیت را کاهش می‌دهد .

    با توجه به تفاوت در انواع مختلف در کل ، ماست ، لاکتوز کمتری نسبت به شیر دارد و روند تخمیر باعث می‌شود لاکتوز موجود در شیر ، به گلوکز و گالاکتوز تجزیه شود .

    به همین علت توصیه می‌شود افرادی که بعد از خوردن شیر احساس ناراحتی می‌کنند ، حتماً از ماست استفاده کنند .

    ماست باعث سلامت روده ی بزرگ می‌شود ، وقتی ماست مصرف می‌کنید شما به دو روش از روده خود محافظت می‌نمایید ، اول اینکه ماست حاوی لاکتوباکتری است که از روده‌ی بزرگ حفاظت می‌کند و حتی خطر سرطان روده ی بزرگ را کاهش می‌دهد .

    این باکتری ها رشد باکتری های مفید روده را افزایش داده و موجب کاهش تبدیل صفرا به مواد سرطان زا می‌شوند .

    به نظر می‌رسد این باکتری ها در ماست ، مواد مضر را قبل از اینکه سرطان زا شوند ، مثلاً نیترات ها و نیتریتها را قبل از تبدیل آنها به نیتروآمین ، غیر فعال می‌کنند ، از طرفی ماست هم مانند شیر غنی از کلسیم است کلسیم ماده معدنی است که باعث سلامت روده‌ی بزرگ شده و خطر سرطان را می‌کاهد .

    کلسیم با اسیدهای صفراوی که موجب سرطان می‌شوند ، باند می‌گردد و از تحریک روده ‌ی بزرگ به وسیله این مواد جلوگیری می‌کند .

    کسانی که رژیم با کلسیم بالا مصرف می‌کنند کمتر به سرطان مقعد مبتلا می‌شوند ، یک مطالعه نشان داد که مصرف متوسط 1200 میلی گرم کلسیم در یک روز با 75% کاهش در سرطان مقعد همراه است .

    ماست ، زیست دسترسی مواد مغذی دیگر را بهبود می‌بخشد ،تخمیر ماست ، جذب کلسیم و ویتامین های B را می‌افزاید ، اسید لاکتیک در ماست به هضم کلسیم شیر کمک می‌کند و جذب آن را آسان تر می‌کند .

    ماست میتواند ایمنی در برابر بیماری ها را افزایش دهد .

    مطالعات نشان داده است که مصرف ماست می‌تواند تولید آنتی بادی و فعالیت فاگوسیت ها و سلول های کشنده‌ی طبیعی را افزایش دهد .ماست تولید انترفرون گاما را می‌افزاید .

    اجزای غیر باکتریایی ماست مانند پپتیدها ، اسید فولیک ، کلسیم ، اسید لینولئیک ،ویتامین های موجود و دیگر اجزا نیز ، برای سیستم ایمنی مفید هستند .

    محققان گزارش کردند ماست بدون باکتری نیز ، تولید آنترفرون گاما .

    فعالیت کشنده سلولهای کشنده‌‌‌ی طبیعی و لنفوسیت های خون را می‌افزاید .

    در طی تخمیر شیر ، پروتئین موجود در آن توسط باکتری ها ، هیدلیز شده و مقدار عمده ای اسیدهای آمینه ‌ی آزاد و پپتید ، تولید می‌گردد که اثر ایمنی ماست را افزایش می‌دهد .

    پروتئین موجود در آب ماست حاوی مقدار زیادی اسیدهای آمینه‌ی ‌‌سیستئین است که می‌تواند در اثرات ماست بر ایمنی نقش داشته باشد .

    این اسیدهای آمینه جزو مهمی در تولید گلوتاتیون می‌باشد .

    گلوتاتیون برای سمیت زدایی مواد سرطان زا‌ی داخلی و خارجی ، ورادیکالهای آزاد همچنین تنظیم اعمال ایمنی لازم است .

    چندین مطالعه نشان داده است که پروتئین موجود در آب ماست ، شیوع عفونت را کاهش داده و طول عمر را می‌افزاید .

    در طی تخمیر ، در چربی شیر تغییرات بیوشیمیایی رخ می‌دهد ، تخمیر شیر باعث پایداری کلسیم ، منیزیم ، فسفر و همچنین برخی مواد معدنی می‌شود .

    بنابراین تخمیر شیر ممکن است اثراتی روی قابلیت دسترسی مواد معدنی داشته باشد .

    نشان داده شده است که کلسیم وفسفر در ماست ، بهتر از شیر جذب می‌شوند و مصرف طولانی مدت ماست با افزایش کلسیم یونیزه‌ی سرم همراه است .

    کلسیم عمل سیستم ایمنی را بهبود می‌بخشد ، یعنی فعالیت لنفوسیت ها و تولید اینترلوکین را افزایش می‌دهد .

    ماست به بهبود بعد از عفونت روده‌ای کمک می‌کند .

    برخی از اختلالات ویروسی یا حساسیت ها به سطح روده به خصوص به سلولهای تولید کننده‌ی‌لاکتاز آسیب می‌رسانند .

    این امر منجر به سوء جذب لاکتوز می‌شود .

    به همین دلیل است که کودکان 1-2 ماه بعد از عفونت روده ای ، شیر را نمی‌توانند تحمل کنند .

    ماست چون شامل لاکتوز کمتری است معمولاً بهتر تحمل کنند و غذای مناسبی برای اسهال است .

    بسیاری از متخصصان کودک ، ماست را برای کودکانی که دچار انواع مختلف سوء جذب هستند توصیه می‌ِکنند تحقیقات نشان می‌دهد کودکان مبتلا به اسهال ، وقتی ماست می‌خورند سریع تر بهبود می‌یابند .

    خوردن ماست همراه با مصرف آنتی‌بیوتیک ها مفید است .

    ماست اثرات بد آ‎نتی بیوتیکی را بر باکتری های مفید روده، به حداقل می‌رساند .

    ماست می‌تواند عفونتهای مخمری را کاهش دهد .

    تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن یک لیوان ماست در روز ، تعداد توده های مخمری در زنان را کاهش می‌دهد .

    ماست منبع غنی کلسیم است ، هر لیوان ماست نیمی از میزان توصیه شده‌ی کلسیم را برای کودکان و 30-40 در صد میزان توصیه شده‌ی کلسیم برای بزرگسالان تامین می‌کند .

    چون کلسیم ماست ، نسبت به شیر قابلیت جذب بیشتری دارد .

    یک لیوان ماست کلسیم بیشتری از همان میزان شیر تهیه می‌کند .

    ماست منبع عالی پروتئین است .

    ماست حاوی 10-14 گرم پروتئین در هر لیوان است که 20 در صد مقدار پروتئین مورد نیاز بسیاری از افراد می‌باشد .

    یک لیوان ماست به دلیل وجود باکتری ها حاوی پروتئین بیش تری از همان میزان شیر است ( 10 گرم در برابر 8 گرم ) .

    از طرفی در طی تخمیر ، هضم پروتئین ساده تر می‌شود .

    ماست می‌تواند کلسترول را کاهش دهد .

    این امر به این دلیل می‌تواند باشد که باکتری های زنده در ماست ، کلسترول را جدب می‌کنند ، یا به این علت که ماست با اسیدهای صفراوی باند می‌شود .

    10- ماست یک غذای خوب برای رشد است .

    دو خاصیت غذایی ماست می‌تواند به رشد کودکان بخصوص در کودکان دارای مشکلات روده ای کمک نماید منبع : نشریه دنیای تغذیه شماره چهلم بخش مقالات سری / دوازدهم سال 84

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

     نشریه دنیای تغذیه شماره چهلم

     

    بخش مقالات سری / دوازدهم سال 84

     

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

جیره غذایی انسان می‌باشند که از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، ویتامین‌های مورد نیاز و پروتئین، غنی هستند. پروتئین موجود در شیر و فرآورده‌های آن در مقایسه با منابع دیگر پروتئین‌های حیوانی و گیاهی ارزان‌تر و از ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار هستند. در کشورهای صنعتی افزایش تولید شیر و توسعه صنایع تبدیلی، تأثیر به‌سزایی در میزان مصرف شیر و فرآورده‌های آن داشته، به طوری که مصرف ...

رژیم غذایی و مراقبت تغذیه ایی امری بسیار ضروری مهم است که باید به آن توجه شود تا : 1 . سلامت بدن حفظ شود. 2. بیماریهای که در اثر سوء تغذیه بوجود می آید پیشگیری شود. 3. قدرت روحی و جسمی حفظ شود. تحقیقات نشان داده است افرادی که از عمر طولانی تری بر خوردارند دارای خصوصیات زیر هستند: هر روز بطور مرتب صبحانه می خورند. در هر وعده حجم غذای کمی مصرف می کنند. همواره وزن ثابتی دارند. میوه ...

مقدمه غذاهاي تکميلي مورد نياز مادر در دوران آبستي براي تامين نيازهاي جنين و ضمايم آن شامل مواد معدني , ويتامين ها و پروتئين ها ست. جنين در حال رشد از نظر مصرف تعداد عناصر غذايي در خون مادر در درجه اول اهميت قرار دارد و روند رشد جنين حتي اگر ما

مقدمه : حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر می‌کند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیت‌شان نیز متغیر است. نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض می‌شود. نوزادان همه نیازهای غذایی‌شان را از طریق شیر مادر یا شیر خشک تامین می‌کنند. سنی که در آن کودک می‌تواند غذای ...

امروز تغذیه ی مناسب برای ورزشکارها رو براتون گذاشتم. البته مختص بسکتبال نیست. نیازهای پروتیینی در ورزشکاران بیش از افراد عادی است. البته مصرف گوشت و منابع غذایی حیوانی راحت تر پروتیین بدن را تامین می کند. اما توصیه می شود که تا حد امکان این نیاز از منابع گیاهی و به اصطلاح سبز تامین گردد تا با خوردن گوشت حیوانی. از منابع پروتینی گیاهی می توان به این موارد اشاره کرد: حبوبات، دانه ...

مقدمه شير به طور کلي ، عبارتست از تراوشهاي غدد پستاني حيوانات پستاندار – مع معمولاٌ گاو – که عاري از کلستروم مي باشد و در اثر دوشش کامل يک يا چند حيوان سالم به دست مي آيد . شير غذاي طبيعي نوزادان مي باشد . که علاوه بر تامين نيازهاي تغذيه اي به دليل

قسمت اول جمله اول: تغذیه از ویژگی های موجود زنده است. جمله دوم: در گرمسیر، متابولیسم بدن وابسته به قند است. در سردسیر، متابولیسم بدن وابسته به چربی است. جمله سوم: غذاهای قبل، حین و پس از مسابقه، بایستی با هم متفاوت باشد. جمله چهارم: غذای هر ملت برای خودش بهترین است. جمله ماقبل اول: مقوله غذاها به عوامل: فرهنگی، مذهبی و اقلیمی بستگی دارد. قسمت دوم جمله اول: جدول RDE، میزان احتیاج ...

امنيت غذايي: بانک جهاني در سال 1986 امنيت غذايي را به صورت «دسترسي همه مردم در تمام اوقات به غذاي کافي براي داشتن يک زندگي سالم» تعريف کرد که اين تعريف در کنفرانس رم مورد تاکيد قرار گرفت. اين تعريف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسي به

شير غذايي کامل شير غذاي نسبتاً کاملي است و کليه مواد مغذي را به مقدار کافي و با ترکيبات مناسب براي ادامه حيات خصوصاً رشد کودک در دو سال اول زندگي دارا مي باشد . ساختار اجزاي اصلي شير عبارت است از : ? - ليپدها ? - پروتئين ها ? - از

ميليون ها نفر از مردم،رژيم هاي غذايي دقيقي را مراعات مي کنند.پژوهشهايي که در زمينه تغذيه صورت گرفته،به ما مي آموزد که بدن ما نمايانگر نحوه تغذيه است.بنيه جسماني،مقاومت در برابر بيماري،قد و حتي طول عمر ما ارتباط نزديکي با غذاهاي مصرفي مان دارد. توج

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول