دانلود مقاله ساخت محلول ها

Word 46 KB 12259 46
مشخص نشده مشخص نشده شیمی - زیست شناسی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • - محلولهای بافری:

    محلول بافر A :

    این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM 50 ،‌8/5=PH می باشد که از محلول استوک آن ،‌با غلظت mM200 به طریقه زیر تهیه شد:

    مقدار g22/24 تریس بازی وزن شد و با ml800 آب مقطر در یک بشر یک لیتری مخلوط شد. PH این محلول با استفاده از محلول Hcl ،‌37% تا 8/5= pH پائین آورده شد. سپس حجم نهایی توسط آب مقطر به یک لیتر رسانده شد. محلول استوک بدست آمده ، 4 بار رقیق شد تا محلول بافر A حاصل شد.

    2-1- محلول بافر B:

    این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM50 ،‌8/6PH= می باشد که همانند محلول بافر A تهیه شد با این تفاوت که کاهش pH محلول تا 8/6=pH  صورت گرفت.

    3-1- محلول بافر C:

    این محلول ، بافر فسفات سدیم با غلظت mM10،8/6= pH است که از محلول استوک آن با غلظت mM 100به طریقه زیر تهیه گردید:

    مقدار g81/35 نمک فسفات دی سدیک و g6/15 نمک فسفات مونوسدیک به همراه ml800 آب مقطر در یک بشر یک لیتری مخلوط شد. سپس pH محلول توسط محلول Hcl، 37% تا 8/6= pH پائین آورده شد و با آب مقطر حجم نهایی محلول به یک لیتر رسانده شد. محلول استوک بدست آمده ، 10 بار رقیق شد تا محلول بافر c بدست آمد.

    2- محلولهای االکتروفورز:

    1-2- محلول بافر تانک یا الکترود:

    این محلول شامل تریس بازی با غلظت M025/0 و گلایسین با غلظت M192/0 ، با 3/8= pH در آزمایشات الکتروفورز بکار گرفته شد. این محلول به حجم یک لیتر به صورت زیر تهیه شد:

    مقدار g03/3 تریس بازی و g4/14 گلایسین وزن شده و در یک بشر یک لیتری تا حجم یک لیتر ، آب مقطر به آنها اضافه گردید.

    2-2-محلول بافر ژل متراکم کننده (ژل فوقانی):

    این محلول با غلظت M5/0 تریس بازی ، 8/6 = pH به طریقه زیر تهیه شد:

    مقدار g 1/6 تریس بازی به همراه ml70 آب مقطر در یک بشر مخلوط شد و با کمک محلول Hcl37%، pH  آن تا 8/6 کاسته گردید. سپس حجم نهایی محلول با آب مقطر به ml100 رسانده شد.

    3-2- محلول بافر ژل جدا کننده (ژل تحتانی):

    این محلول با غلظت M5/1 تریس بازی ، 8/8 = pH به طریقه زیر تهیه شد:

    مقدار g 2/18 تریس بازی در ml70آب مقطر به حالت محلول درآورده شد و توسط محلول Hcl37% pH آن تا  8/8 کاهش پیدا کرد. سپس حجم نهایی محلول با آب مقطر به  ml 100 رسانده شد.

    4-2- محلول بافر نمونه (× 5):

    حجم ml15 محلول بافر تریس بازی با غلظت 1M، 8/6= pH (g81/1 تریس بازی در ml15 آب مقطر) تهیه شد. به این محلول ml25گلیسرول ، و ml10 آب مقطر افزوده گردید و بخوبی مخلوط شد. به محلول حاصل چند بلور رنگ برموفنل بلو اضافه شد تا محلول به رنگ آبی تیره درآمد.

    5-2- محلول آکریل آمید – بیس آکریل آمید:

    پودر آکریل آمید و بیس آکریل آمید سمی بوده و باید از استنشاق آنها جلوگیری کرد. جهت تهیه محلول استوک 8/30% از آن با استفاده از دستکش و ماسک ، در زیر هود شیمیایی ،‌مقدار g30 پودر آکریل آمید و g8/0 پودر بیس آکریل آمید وزن شد و در یک بشر تا حجم ml100 آب مقطر مخلوط گردید. برای حل شدن بهتر مواد فوق در آب مقطر ، بشر در حمام آب گرم قرار داده شد و به کمک همزن مغناطیسی به مدت 30 دقیقه مخلوط شد. سپس محلول بدست آمده توسط کاغذ صافی فیلتر شد و در ظرف تیره رنگی در یخچال نگهداری گردید. محلول فوق خطرناک و نورو توکسیک می باشد و در طی کار آبا آن باید از دستکش استفاده کرد.

    6-2- محلول آمونیوم پرسولفات (APS):

    جهت تهیه محلول 10 درصد APS، مقدار g1/0 پودر آمونیوم پرسولفات وزن شده و در 1ml آب مقطر حل گردید. این محلول بهتر است تازه تهیه شده و در یخچال نگهداری شود.

    3- محلولهای رنگامیزی ژل پلی آکریل آمید:

    1-3- محلول رنگامیزی کوماسی بلو G-250:

    حجم ml50 محلول رنگامیزی با مخلوط کردن اجزاء زیر تهیه گردید:

    ml15 متانل و ml10 اسید استیک گلاسیال با ml25آب مقطر مخلوط شد. به محلول حاصل مقدار g2/0-1/0 رنگ کوماسی بلو G-250 اضافه گردید تا محلول آبی تیره رنگی بدست آمد. این محلول بعنوان محلول ثبوت پروتئینها نیز عمل می کند.

    1-1-3- محلول رنگبر:

    برای زدودن رنگ از ژل ، به حجم بیشتری محلول رنگبر نسبت به محلول رنگامیزی نیاز است . حجم ml100از این محلول برای رنگبری یک ژل کوچک با ضخامت mm75/0 کافی می باشد. برای تهیه آن ml30 متانل و ml20 اسید استیک با ml50 آب مقطر مخلوط شد و در ظرف درب بسته ای نگهداری گردید.

    2-3- محلولهای رنگامیزی نقره :

    این محلولها شامل چهارمحلول ، به ترتیب جهت رنگامیزی بکار برده شدند. هر یک از محلولهای رنگامیزی به حجم ml60 تهیه شد که جهت رنگامیزی یک ژل کوچک با ضخامت mm75/0 کافی می باشد. تمامی محلولها برای هر بار رنگامیزی ، تازه تهیه شده و پس از استفاده دور ریخته شدند.

    1-2-3- معرف ثبوت:

    حجم ml60 محلول استوک استن 50% (V/V) (ml30 استن در ml30 آب مقطر) با حجم ml5/1 محلول استوک تری کلرواستیک اسید (TCA) 50% (V/V) (ml 75/0TCA در ml75/0 آب مقطر ) مخلوط شد. سپس 25 میکرولیتر محلول فرمالدتید 37% اضافه شد.

    2-2-3- محلول پیش تیمار II :

    حجم 100 میکرولیتر محلول استوک تیوسولفات سدیم 10% (W/V) (g 1/0 تیوسولفات سدیم خشک در 1ml  آب مقطر ) با ml60 آب مقطر مخلوط گشت.

     

    3-2-3- معرف رنگ:

    حجم ml8/0 محلول استوک نیترات نقره 20% (W/V)  (g2/0نیترات نقره خشک در ml1 آب مقطره ) و حجم ml6/0 محلول فرمالدئید 37% به ml60 آب مقطر اضافه شده و مخلوط گردید.

    4-2-3- معرف ظهور

    مقدار g2/1 کربنات سدیم وزن شده و در ml60 آب مقطر حل شد. سپس 25 میکرولیتر محلول فرمالائید 37% و 25 میکرولیتر محلول استوک تیوسولفات سدیم 10% (W/V)  (g1/0 تیوسولفات سدیم خشک در ml1 آب مقطر) به محلول فوق اضافه و مخلوط گشت.

    4- معرف برادفورد:

    جهت تهیه این معرف که به منظور سنجش مقدار پروتئین محلول بکار برده شد، به طریقه زیر عمل گردید:

    مقدار mg100 رنگ کوماسی بلو G-250 وزن شده و در ml50 اتانل 95%  حل شد. به محلول حاصل ، ml100 ارتوفسفریک اسید 85% اضافه گردید. سپس حجم نهایی محلول با افزودن آب مقطر به یک لیتر رسانده شد. محلول بدست آمده با استفاده از کاغذ صافی فیلتر شده و در ظرف درب داری نگهداری شد.

     

    آماده سازیها:

    آماده سازی ژل سفادکس G-50:

    مقدار g20 ژل سفادکس G-50 خشک وزن شده و در یک ارلن نیم لیتری با ml300 محلول بافر Bمخلوط شد. سپس این مخلوط به مدت 5 ساعت در حمام آب گرم) (90°c قرار داده شد تا ذرات ژل کاملاً متورم شدند. در این مرحله ، ژل گرم ، در دو نوبت 5 دقیقه ای ، به کمک دستگاه پمپ خلاء ،‌دگازشد تا تمامی حبابهای هوا از داخل ژل خارج گردید.

    آماده سازی ژل سفادکس G-200:

    مقدار g10 ژل سفادکس G-200  به همراه ml200 محلول بافر C  در یک ارلن نیم لیتری با ml 300محلول بافر B مخلوط شد. و همانند روش قبل به مدت 5 ساعت در حمام آب گرم) (90°c  قرار داده شد سپس ژل گرم در سه نوبت 5 دقیقه ای ، توسط دستگاه پمپ خلاء ، دگاز شد تا تمامی حبابهای هوای موجود در ژل تخلیه گردید.

    آماده سازی ژل تعویض یون DE52:

    این ژل بصورت مرطوب موجود بوده و جهت آماده سازی نیازی به حرارت ندارد. متناسب با حجم ستون مورد نظر ،‌مقداری از ژل مرطوب DE52  در یک بشر با گنجایش ml250ریخته شد و با ml200 بافر B مخلوط گردید. سپس ظرف حاوی ژل به مدت یک شبانه روز ، با یک بار تعویض بافر ،‌در دمای اتاق قرار داده شد تا ژل با محلول بافر به تعادل رسید.

    آماده سازی کیسه دیالیز:

    کیسه دیالیز خشک با انجام مراحل زیر برای مصرف آماده شد:

    کیسه دیالیز در ml200 محلول کربنات سدیم 5% (W/V)  g)5 کربنات سدیم در ml100آب مقطر ) دو مرتبه و هر بار به مدت 15 دقیقه جوشانده شد. سپس کیسه کاملاً با آب مقطر شستشو داده شد تا از کربنات سدیم پاک شد. در مرحله بعد کیسه در ml200محلول EDTA با غلظت mM5 g)37/0 در ml200آب مقطر) به مدت 15 دقیقه جوشانده شد. سپس داخل و خارج کیسه با آب مقطر شستشو داده شد. کیسه دیالیز آماده شده در محلول اتانل 70% به مدت طولانی نگهداری شد.

    محلولهای سوبسترا:

    1-5- محلول متیل کتکول:

    این محلول با غلظت M5-10×5 به طریقه زیر تهیه شد:

    مقدار mg2 از رنگ متیل کتکول با ترازوی حساس وزن شد و به یک بشر کوچک منتقل گردید . حجم ml4 الکل ایزوپروپانل به ماده فوق اضافه شد و به خوبی مخلوط گشت . این محلول به آرامی تا دمای جوش محلول حرارت داده شد و به محض رسیدن به این دما حرارت قطع گردید. پس از اطمینان از اینکه ماده ‌فوق کاملاً در الکل حل شده است ،‌با استفاده از ایزوپروپانل حجم نهایی محلول به ml5 رسانده شد. این محلول در تاریکی بمدت یک هفته قابل نگهداری می باشد.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

دیوار چینی 1- دیواری که از آجر فشاری یا با سنگ مخلوط و یا با مصالح دیگر با ملات ماسه سیمان یا ماسه آهک ویا ملات باتارد چیده شده . 2- نمای دیوار را می توان از ابتدا با نما سازی خارجی پیوسته ساخته و به تدریج بالا ببرد بطوری که هر رگ آجر چینی قسمت جلوی کار آجر تراشیده گذارده و پشت آنرا از آجر فشاری یا مصالح دیگر می چینند.که ضخامت و مقاومت هر دیوار بستگی به نوع کار بری آن دارد .که ...

تهیه، ساخت و شناسایی پلی مرها با آنکه واکنشهای مورد استفاده در تهیه پلی مرها معمولاً با واکنشهایی که در سنتز مولکولهای کوچک به کار می روند یکسان هستند، وزن مولکولی بالا در محصولات پلی مری و نتیجه فیزیکی اندازه و بر هم کنشهای زنجیر، باعث می شود که پلی مرها خواص ویژه خود را داشته باشند. از این رو آنها اغلب به روشهای کاربردی و شناسایی ویژه ای نیاز دارند که کاملاً متفاوت با روشهای ...

مقدمه : پروتئین ها فراوان ترین ماکرو ملکول های بیولوژیک هستند که در تمامی سلول ها و تمامی قسمت های سلولی یافت می شوند. پروتئین ها همچنین دارای تنوع زیادی می باشند. هزاران نوع پروتئین مختلف با اندازه های متفاوت از پپتیدهای نسبتاً کوچک تا پلیمرهای بزرگ دارای وزن های مولکولی در حد میلیون ممکن است در یک سلول یافت شوند. به علاوه، پروتئین ها اعمال بسیار متنوع بیولوژیک را انجام داده و ...

پارامتر حلالیت و کسر حجمی می‌باشد که طبق رابطه زیر ارائه می‌گردد. ( فرمول ها در فایل اصلی موجود است ) (4-53) گرمای تبخیر است ( فرمول ها در فایل اصلی موجود است ) (4-55) مدل براملی (Bromley) براملی ]161[ یک مدل تجربی که بسیار ساده بود ارائه داد. این مدل قابل اعمال تا غلظتهای حدود 6 مولال محلول الکترولیت قوی می‌باشد و این مدل تنها دارای یک پارامتر قابل تنظیم می‌باشد که به صورت زیر ...

پلاستیک یا رزین های مصنوعی پلاستیک، رزین و یا صمغ مواد شیشه ا ی مانندی هستند که در اثر حرارت، فشار و مواد شیمیایی می توان آنها را به اشکال گوناگون تبدیل نمود. انسان هزاران سال برای تهیه وسایل وادوات زندگی خویش از سنگ استفاده می نموده است که به نام حکومت سنگها معروف شده بود. ولی پس از پیدایش آهن دوران حکومت سنگها سپری شده و آهن، فولاد، جایگزین آن گردید. اما انسان محقق از پا ننشست ...

نفوذ فاصله دار نفوذ اتمها درمحلولهای پایدار جانشین شده موردمطالعه قرار گرفت. در این بخش مابرآنیم که نفوذ درمحلولهای پایدارفاصله می کنند.در مورد نمونه حاضرنفوذ به این صورت اتفاق می افتد که اتمهای محلول از یک محل فاصله داربه محل مجاورشان جهش می کنند.نفوذ فاصله دار،اساسا‏ً هنگامیکه وجود فضاهای خالی برای حرکت اتمهای محلول ، مورد احتیاج نباشد، ساده تراست. تعریف زیربرای نفوذ اتمهایدار ...

غير از بيماري‌هاي که به وسيله يک ژن معيوب منتقل مي‌شود و تحت عنوان ژنادرماتوز از آن نام مي‌بريم تعداد زيادي از بيماري‌هاي پوستي هستند که سؤالات زيادي در مورد روش انتقال آنها از ما مي‌شود. به عنوان مثال بيماري سوريازيس ، بيماري اگزماي سرشتي و ريزش مو

مقدمه: چدنهاي آلومينيوم دار در دو نوع خاکستري و داکتايل وجود دارند. در يکي از انواع آلومينيوم جايگزين سيليسيم ميشود و در نوع دوم آلومينيوم علاوه بر سيليسيم در چدن حاضر است. اين چدنها بخاطر داشتن عناصر آلياژي نسبتا ارزان و مقاومت خوب در برابر

مقدمه: چدنهاي آلومينيوم دار در دو نوع خاکستري و داکتايل وجود دارند. در يکي از انواع آلومينيوم جايگزين سيليسيم ميشود و در نوع دوم آلومينيوم علاوه بر سيليسيم در چدن حاضر است. اين چدنها بخاطر داشتن عناصر آلياژي نسبتا ارزان و مقاومت خوب در برابر

خلاصه : اقژثر کربونيتريد هاي زيرکونيوم روي رفتار زبر شدن يا درشت شدن دانه اي آستنيت در فولادهاي HSLA ميکرو آلياژ شده Zr-Nb و zr کشته شده AL و فولادهاي HSLA ميکر آلياژ شده Zr – Nb با نسبت هاي Zr / N (22-8/2) بررسي شده است و با نسبت هاي کربونيتي

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول