دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) شرکت ایران خودرو دیزل

Word 39 KB 12445 22
مشخص نشده مشخص نشده پروژه کارآفرینی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه شرکت ایران خودرو دیزل ، بزرگترین تولید کننده اتوبوس های شهری و بین شهری در ایران با مساحت 70 هکتار و اشتغال 6000 نفر نیروی انسانی ، تولید کننده انواع اتوبوس ، کامیون ، و ...

    است .

    محصولات تولیدی ایران خودرو دیزل در کشور آلمان طراحی شده و خط تولید و پروسس تولید محصولات و همچنین کد قطعات و نقشه های فنی از شرکت آلمانی بنز برگرفته شده است .

    با توجه به اینکه BOM مهندسی به عنوان مهمترین Base مهندسی تولید و نیاز به روزآوری و بهنگام سازی آن ، پروژه مان را به بررسی BOM مهندسی و رفع نیازهای هر قسمت به BOM خاص آن قسمت و تدوین فرم هایی برای تدوین بهتر و کاملتر BOM ساختاری و بهبود صنعت های بایگانی و قسمت اسناد و مدارک در هر قسمت و برای هر فرم در جهت بهنگام سازی و کاملتر شدن ضعف های ارتباطی سیستم بین قسمتها شدیم .

    1-هدف : ایجاد یک روش مناسب جهت تهیه BOM پایه برای کلیه محصولات شرکت ایران خودرو دیزل به نحوی که این ساختار پایه برای تهیه کلیه BOM مورد نیاز هر محصول مورد استفاده قرار گیرد و با آنها به ثورت کامل مرتبط بوده و همچنین با کلیه فرایند های تغییرات مهندسی مرتبط باشد و قابلیت بهنگام‌سازی مناسب کلیه اطلاعات مرتبط و همچنین اطلاع رسانی سریع به کاربران را داشته باشد .

    2-محدوده اعتبار : محصولات تولیدی شرکت ایران خودرو دیزل .

    3-تعاریف مفاهیم : در این دستورالعمل منظور از قطعه ، به اختصار همان قطعه / مجموعه / مواد اولیه می باشد .

    کلیه عملیات موجود در بندهای این دستورالعمل با این فرض بیان شده که برای کلیه قطعات محصول شماره فنی صادر شده باشد .

    1-3-ساختار پایه محصول (BOM ساختاری ) : مجموعه ای از داده های منسجم و به هم پیوسته که نیازهای اطلاعاتی و عملیاتی کاربران را در رابطه با مواد و قطعات محصولات تولیدی شرکت ، محل مصرف مواد در محصول ، ضریب مصرف هر یک از مواد و قطعات بصورت ساختار سلسله مراتبی برآورده می سازد .

    2-3-نوع خودرو : کلی ترین تفکیک بین محصولات نهایی شرکت .

    مثال : ون ، مینی بوس ، اتوبوس ، کشنده ، کامیون و کامیونت .

    3-3-گروه خودرو : نام تجاری محصولات نهایی شرکت در سطح پائین تر از نوع .

    مثلاً گروه آکتروس از نوع کشنده و گروه غزال از نوع ون و گروه LP از نوع کامیونت و یا گروه بین شهری از نوع اتوبوس .

    4-3-تیپ خودرو : عبارت است از یک طرح خاص از یک گروه خودرو مثلاً تیپ C-457 از گروه اتوبوس بین شهری .

    5-3-مدل خودرو : مدل خودرو دقیقاً به یک محصول خاص با مشخصه‌های منحصر به فرد اشاره می کند .

    مثلاً مدل 608 از گروه LP از نوع کامیونت و MB140 از نوع وزن در گروه بنز و اتوبوس مدل C-457 با بدنه فایبرگلاس از تیپ C-457 در گروه اتوبوس بین شهری از نوع اتوبوس .

    هنگامی که یکی از قطعات اساسی در خودرو عوض شود ، مدل خودرو عوض می شود .

    6-3-طبقه بندی گروه ها و قطعات : در این طبقه بندی کلیه گروه‌ها و مجموعه‌ها و قطعات محصول در شش طبقه به صورت زیر تعریف می شوند .

    لازم به ذکر است این طبقه بندی از نظر اهمیت قطعه در محصول می باشد و ربطی به طبقه بندی در ساختار ندارد .

    1-6-3-گروه های اصلی قطعات : هر گروه اصلی به عنوان عمده ترین و اولین سطح در تقسیم بندی یک مدل خودرو شامل چند قطعه اساسی می باشد که به صورت گروه عنوان می شود .

    مثلاً گروه قوای محرکه ، گروه بدنه و شاسی و گروه تزئینات .

    2-6-3-قطعه اساسی : قطعه بکار رفته در محصول نهائی که در ساختار خودرو دارای نقش اساسی و تعیین کننده بوده و با توجه به عملکرد و همچنین میزان ارتباط عملکرد و کاربرد به عنوان دومین سطح تقسیم بندی در مورد یک نوع خودرو می باشد.

    در سیستم طبقه بندی بنز قطعات اساسی شامل 1-موتور 2-گیربکس 3-فرمان 4-اکسل جلو 5-اکسل عقب می باشد .

    تغییر هر یک از این قطعات در یک خودرو باعث تغییر مدل خودرو می شود .

    3-6-3-طبقات اصلی : بالاترین سطح طبقه بندی ساختاری در قطعات خودرو می باشد .

    مثلاً گروه اصلی (99 گانه)بنز .

    4-6-3-طبقات فرعی : کلیه طبقات قابل تعریف که در هر طبقه اصلی تعریف می شوند .

    مثلاً (گروههای 9 گانه بنز) .

    5-6-3-بخش : ناحه های مجزا که در درون طبقات فرعی تعریف می شوند .

    مثلاً TU ها در اشتوک لیست بنز .

    6-6-3-قطعات : به قطعات / مجموعه هایی اطلاق می شود که تشکیل دهنده بخشها می باشد و منظور همان قطعات / مجموعه هایی هستند که در ابتدا وارد خط مونتاژ می شوند و خروج آنها در مستندات انبارها و تغذیه خطوط ثبت می شود .

    7-3-وضعیت قطعات : وضعیت قطعه عبارت است از نحوه قرار گرفتن قطعه در ساختار محصول و شامل موارد زیر می شود :‌ 1-7-3-قطعه اصلی : قطعه ای است که طراحی اولیه ساختار محصول با آن انجام شده و در ساختار پایه محصول به عنوان اولین اولویت وارد می شود .

    2-7-3-قطعه آلترناتیو(ALTERNATIVE) :‌از این به بعد اختصار ALT عنوان می شود و قطعه ای است که در صورت فقدان قطعه اصلی می تواند با مجوز مهندسی به جای قطعه اصلی در محصول استفاده شود .

    یک قطعه اصلی ممکن است یک یا چند آلترناتیو داشته باشد که باید اولویت مصرف هر کدام مشخص شود .

    همچنین مجوز مهندسی برای هر اولویت باید با ذکر محدوده زمانی (مدت اعتبار مجوز) استفاده یا تعداد مجاز استفاده همراه باشد .

    مثلاً لامپ یک کنتاکت 24 ولت 15 وات به جای لامپ چراغ نمره عقب 24 ولت 15 وات .

    3-7-3-قطعه جانشین (SUBSTITUTE ) : از این به بعد به اختصار SUB عنوان می شود و قطعه ای است که با توجه به مواردی از قبیل برنامه تولید یا انتخاب مصرف کننده و یا موجودی قطعه اصلی در انبار ، با مجوز مهندسی در هر یک از موارد ذکر شده ، بجای قطعه اصلی استفاده می شود .

    مثلاً محور عقب (O355) ساخت RABA به جای محور عقب (O355) ساخت BENZ در این مورد مجوز مهندسی شامل مدت اعتبار و یا تعداد مجاز نمی باشد .

    با یم عدد سه رقمی بین 000 تا 999 تعریف می شود که معمولاً به هنگام تهیه ساختار اولیه محصول فاصله های 50 تایی بین ردیفها قرار داده می شود تا به هنگام حذف واضافه های بعدی در قطعات محصول نیاز به ایجاد تغییر در ردیفهای موجود نباشد .

    8-3-قطعات : به قطعات / مجموعه هایی اطلاق می شود که تشکیل دهنده بخشها می باشد کلیه قطعات باید دارای شماره فنی باشند و هر کدام دارای یک POS منحصر بفرد در بخش (TU)مربوطه باشند .

    تبصره : برای هر مدل خودرو یک جدول به عنوان برگ معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها تهیه و تکمیل می شود که کلیه طبقات اصلی و فرعی و بخشها را به نحوی که فرایند تهیه ساختار محصول را پوشش دهد و با سیستم طبقه‌بندی بنز هم مطابقت داشته باشد ، تعریف می کند .

    9-3-وضعیت قطعات : وضعیت قطعه عبارت است از نحوه قرار گرفتن قطعه در ساختار محصول و شامل موارد زیر می شود : 1-9-3-قطعه اصلی : قطعه ای است که طراحی اولیه ساختار محصول با آن انجام شده و در ساختار پایه محصول به عنوان اولین اولویت وارد می شود .

    2-9-3-قطعه آلترناتیو(ALTERNATIVE) : از این به بعد به اختصار ALT عنوان می شود و قطعه ای است که در صورت فقدان قطعه اصلی می تواند با مجوز مهندسی به جای قطعه اصلی در محصول استفاده شود .

    همچنین مجوز مهندسی برای هر اولویت باید با ذکر محدوده زمانی استفاده (مدت اعتبار مجوز) یا تعداد مجاز استفاده همراه باشد.

    مثلاً لامپ یک کنتاکت 24 ولت 15 وات به جای لامپ چراغ نمره عقب 24 ولت 15 وات از اول خرداد 81 تا 31 تیر 81 .

    3-9-3-قطعه جانشین (SUBSITUTE) : از این به بعد به اختصار SUB عنوان می شود و قطعه ای است که با توجه به مواردی از قبیل برنامه تولید یا انتخاب مصرف کننده و یا موجودی قطعه اصلی در انبار ، با مجوز مهندسی بجای قطعه اصلی استفاده می شود .

    مثلاً جانشین شدن قطعه‌ آلومینیمی هواکش سقف با فایبرگلاس برای MO457 - O457 - O355 .

    4-9-3-قطعه انتخابی (OPTION) : که از این به بعد مختصراً OPT گفته می‌شود قطعه ای است که بنا به درخواست مشتری و یا بر اساس اطلاعات مراکز خدمات پس از فروش و یا به صورت اختیاری بر روی محصول نصب و به آن اضافه می شود .

    5-9-3-قطعه جایگزین : قطعه ای است که بر اساس برگ تغییرات مهندسی به جای یک قطعه دیگر (به عنوان قطعه اصلی) در ساختار محصول وارد می‌شود و قطعه قبلی از ساختار محصول حذف و کلیه اطلاعات مرتبط با آن منسوخ می شود .

    6-9-3-قطعه مشترک (COMMUNAL) : که از این به بعد به اختصار COM عنوان می شود همان قطعه اصلی است که در بیش از یک محصول با شماره شناسایی متفاوت و مرتبط با همان محصول به کار می رود و یا ممکن است با دو نوع سیستم ، کدگذاری شده باشد .

    10-3-گروه های موازی : تعدادی از قطعات که به لحاظ الزامات مهندسی به هم وابسته و مرتبط هستند این ارتباط منجر به این می شود که در موارد بروز یکی از وضعیت های آپشن ، آلترناتیو و یا جانشین برای یک قطعه خاص ، تعدادی از قطعات اصلی حذف و تعدادی به جای آنها اضافه می شوند که به این تعداد قطعات یک گروه موازی گفته می شود .

    11-3-شماره سطح : این شماره برای نشان دادن سطح یک قطعه در یک TU خاص نشان داده می شود به عبارتی هر قطعه دارای پوزیسیون در TU باید دارای شماره سطح باشد و به صورت زیر می باشد .

    A : یک عدد صحیح یک رقمی می باشد و عبارت است از شماره سطح قرارگیری قطعه در بخش (TU) به طوری که بالاترین سطح در هر TU سطح شماره 1 می باشد و برای سطوح بعدی این عدد افزایش می یابد .

    B : عبارت است از یکی از حروف X و Y و N که کاربرد هر کدام برای هر قطعه دارای مفاهیم زیر است : N : در صورتی که قطعه دارای زیر مجموعه نباشد .

    Y : در صورتی که قطعه مورد نظر دارای زیر مجموعه باشد .

    X : هر گاه X در کنار شماره سطح مورد نظر نوشته شود یعنی اولین مجموعه با شماره مشابه که در بالای X قرار گرفته در این سطر بسته می‌شود مثلاً اگر در یک سطح شماره سطح 2X قرار دارد ، الین مجموعه 2Y که در بالای این سطح قرار دارد در این سطر بسته می شود .

    تبصره : هر ردیف شاکل X باشد بقیه اطلاعات مقابل آن خالی گذاشته می‌شود .

    12-3-فرم ها : 1-12-3-برگ اطلاعات ساختار پایه محصول (به شماره 007-01E-08) : این فرم برای کلیه قطعه اصلی تکمیل می شود و هر شماره فرم متعلق به یک بخش (قطعات با TI مشترک) می باشد و ممکن است شامل چندین صفحه باشد .

    لازم به ذکر است این برگه ها درون یک فایل برای هر KGU خاص به ترتیب افزایشی (برای هر مدل) قرار داده می شوند تا به هنگام استفاده بتوان به آنها دسترسی سریع داشت .

    2-12-3-برگ اطلاعات طعات آلترناتیو(به شماره 008-01E-08) : این فرم برای معرفی قطعات آلترناتیو (ALT) بکار می رود .

    از آنجا که در برگ اطلاعات ساختار پایه محصولات فقط قطعات اصلی وارد می شوند ، قطعات آلترناتیو در این برگ وارد می شوند و گروه های موازی حاصله از آنها در برگ اطلاعات گروههای موازی (به شماره 009-01E-08) وارد می شوند این برگ برای هر تیپ به صورت مجزا تهیه می شود .

    3-12-3-برگ اطلاعات قطعات جانشین (SUB) (به شماره 011 - 01E-08) : این فرم برای معرفی قطعات جانشین (SUB) و کد گروه موازی حاصله از قطعه جانشین بکار می رود .

    این فرم برای هر تیپ خودرو به صورت مجزا تهیه می شود .

    4-12-3-برگ اطلاعات قطعات انتخابی (OPTION) (به شماره 010-01E-08): این فرم برای هر تیپ به صورت مجزا تهیه می شود .

    نکته قابل توجه در تهیه این فرم این است که شرح OPTION می بایست به صورت کاملاً واضح و مفهوم نوشته شود تا مورد استفاده سایر قسمتها ، خصوصاً برنامه ریزی ، خدمات پس از فروش و ...

    قرار گیرد .

    5-12-3-برگ اطلاعات گروههای موازی (به شماره 009-01 E08) : این فرم برای معرفی گروههای موازی قطعات و مجموعه ها (بوجود آمده از حالات آلترناتیو ، جانشین و آپشن ) بکار می رود .

    6-12-3-برگ معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها (به شماره 012-01 E-08) : این برگ برای هر تیپ محصول به صورت مجزا به نحوی تهیه می شود تا با توجه به نظر کارشناس مهندسی محصول و سیسنتم کدگذاری بنز کلیه سطوح ساختار محصول را پوشش دهد .

    4-مراحل انجام کار و مسئولیت ها : 1-4-مهندسی محصول : 6-4-مدیریت مهندسی خدمات پس از فروش : 1-6-4-دریافت برگ اطلاعات قطعات انتخابی (OPTION) از اسناد و مدارک .

    2-6-4-تهیه لیست OPTION ها برای هر مدل محصول و جمع آوری نظرات مشتریان در رابطه با OPTION ها .

    3-6-4-ارائه نظرات مشتریان به مهندسی محصول در قالب دستورالعمل تغییرات مهندسی .

    5-تغییرات : مسئولیت هر گونه تغییر در این دستورالعمل بنا به پیشنهاد واحدهای مرتبط با موضوع ، بر عهده مدیریت سیستم ها و روشها - اداره تشکیلات و روشها و تصویت آن با قائم مقام مدیر عامل حوزه پشتیبانی می باشد .

    مسئولیت هر گونه تغییر در این دستورالعمل بنا به پیشنهاد واحدهای مرتبط با موضوع ، بر عهده مدیریت سیستم ها و روشها - اداره تشکیلات و روشها و تصویت آن با قائم مقام مدیر عامل حوزه پشتیبانی می باشد .

    6-واحدهای ذیربط 7-مستندات : ـــــــــ 8-پیوست ها : 1-8-برگ اطلاعات ساختار پایه محصول 2-8-تشریح فرم برگ اطلاعات ساختار پایه محصول 3-8-برگ اطلاعات گروههای موازی 4-8-تشریح فرم برگ اطلاعات گروههای موازی 5-8-برگ اطلاعات قطعات انتخابی (OPTION) 6-8-تشریح فرم برگ اطلاعات قطعات انتخابی (OPTION) 7-8-برگ اطلاعات قطعات آلترناتیو 8-8-تشریح فرم برگ اطلاعات قطعات آلترناتیو 9-8-برگ اطلاعات قطعات جانشین (SUB) به شماره 10-8-تشذیح فرم برگ اطلاعات قطعات جانشین (SUB) 11-8-برگ معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها 12-8-تشریح فرم برگ معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها 13-8-نمودار گردش عملیات تشریح موضوع پروژه : BOM ساختاری توسط مهندسی محصول تدوین می شود .

    در درجات بعدی در اختیار قسمتهای زیربط گذارده می شود ، BOM مخصوص به خود تهیه نمایند .

    در این پروژه با توجه به گستردگی واحدها و فعالیت های بیشمار در شرکت ایران خودرودیزل ، ما فقط توانستیم فعالیت های خود را جهت ارتقاء سیستم اطلاعاتی BOM و رفع نیازهای موجود و بهنگام سازی این سیستم در اداره مهندسی محصول متمرکز نماییم .

    و در رابطه با واحدهای دیگر فقط به معرفی واحدها و وظایف آن واحدها و همچنین گردش فرم ها و عنوان ریه های کاری در حد نمودار گردش عملیات و معرفی و تشریح فرم ها اکتفا نماییم ولیکن در اداره مهندسی محصول تمامی آیتم های سیستم های اطلاعاتی از بررسی اولیه تا مراحل طراحی و کلیه DFD ها و فرم ها و تشریح فرم ها و مستندات موجود آورده شده است.

    شناخت وضع موجود و نیازهای سیستم : در بررسی اولیه ما به بررسی مستندات موجود و فرمها و BOM ساختاری به اداره مهندسی محصول و اداره مهندسی تولید اداره برنامه ریزی تولید و به اداره مدیریت سیستم ها و روشها مراجعت کردیم و BOM خاص هر واحد را بررسی و متوجه ضعف های زیر شدیم .

    پس از استفاده از BOM ساختاری مهندسی محصول و تدوین BOM خاص هر واحد توسط کارشناسان ، مسئولان کل و مدیران ، از این BOM ها نسخه‌ای به اسناد و مدارک فرستاده نمی شود و فقط BOM مهندسی محصول در قسمت اسناد و مدارک بایگانی می شود .

    و همچنین تغییرات در BOM با گذشت زمان و در دوره های مختلف زیاد است و این تغییرات که در قسمت مهندسی تولید توسط کارشناسان از روی نقشه های فنی رویت می شود و تغییراتی که در قسمت برنامه ریزی و به هنگام صدور کد کالا و نیاز به استفاده از BOM عنوان می شود به صورت یک سیستم اطلاعاتی نبوده و روند کاری خاصی را دنبال نمی کند و کارشناسان و مسئولان تولید و برنامه ریزی تولید همراه خواستار اصلاح و همچنین بهنگام سازی BOM مهندسی هستند و تنها قسمتی که سیستم اطلاعاتی مناسبی برای تغییرات BOM دارد ، قسمت مهندسی خدمات پس از فروش است .

    ما از پروژه خود با کمک و راهنمایی های کارشناسان اداره مهندسی تولید و قسمت سیستم ها و روشها مستندات موجود را بررسی و برای رفع ضعف‌های موجود به اصلاح و طراحی فرم های 6 گانه پرداختیم و روند‌کاری و گردش فرم ها و گردش عملیات را در واحدهای زیربط به صورتی که در پروژه عنوان شده پیشنهاد کرده ایم .

    شناخت نیازهای موجود : ضعف ساختاری موجود در معرفی قطعات آلترناتیو ضعف ساختاری موجود در معرفی قطعات جانشین ضعف ساختاری موجود در معرفی قطعات انتخابی ضعف ساختاری موجود در معرفی قطعات مشترک ضعف ساختاری موجود در معرفی گروههای موازی قطعات و پیشنهاد ما برای بهبود وضعیت فوق ، طراحی و استفاده از این فرمها در مهندسی محصول و اجرای عملیاتی آنهاست .

    اصلاح سیستم بایگانی و اسناد و مدارک برای بهنگام سازی اطلاعات مورد نیاز واحدی مرتبط و تدوین BOM مهندسی بهنگام شده برای قسمتهای زیربط .

    امکان سنجی پروژه : امکان سنجی فنی : به دلایل زیر این پروژه به لحاظ فنی قابل اجرا می باشد : 1-وجود شبکه قوی ارتباطی در کارخانه 2-وجود بسار سخت افزاری مناسب با بهره گیری از کامپیوترهای Pentium3 و Pentium4 .

    3-وجود فرهنگ سازمانی استفاده از بهره گیری از فناوری های نوین و IT .

    4-از سطح کارشناسی بالا در جهت بهره گیری از سیستم عملیاتی و اطلاعاتی برخوردار می باشند .

    5-تاکید مدیریت در استفاده از راهکارهای مناسب در جهت افزایش اثربخشی و کارآیی مجموعه .

    امکان سنجی مالی ‌: با توجه به منافع و فواید آتی حاصل از پیاده سازی پروژه من جمله مواردی از قبیل کاهش زمان کل فرایند مطالعه و بررسی محصول تا تولید آن و با توجه به تسهیل کارکرد های تهیه BOM مهندسی محصول ، BOM برنامه‌ریزی تولید و BOM مهندسی تولید ، کاهش فاصله زمانی موجود از لحاظ تصمیم گیری برای فرایند تولید یک محصول خاص یا خروج اولین محصول از خط تولید ککه یک مزیت رقابتی در مقایسه با سایر شرکتها به حساب می آید .

    امکان سنجی عملیاتی با وجود اداره کل تشکیلات و روشها و نیروی انسانی متخصص در این اداره و همچنین ساختار سازمانی مناسب و وجود سطح کارشناس ، مسئول کل و مدیران به عنوان نیروی متخصص امکان اجرای طرح پیشنهادی وحود دارد .

    عملیات لازم برای رسم DFD فیزیکی مراحل انجام کار و مسئولیت ها - مهندسی محصول - تهیه BOM پایه 1-بررسی نقشه های قطعات - نقشه های مونتاژی - نقشه های انفجاری (نقشه های مصوب) - فرم های موجود (فرم های شش گانه) و سایر اطلاعات مورد نیاز .

    2-تکمیل برگ معرفی طبقات اصلی ، فرعی ، بخشها برای محصول مورد نظر و مشخص نمودن تمام Tu و Kgu های تشکیل دهنده محصول .

    3-تائید برگ معرفی طبقات اصلی ، فرعهی و بخشها توسط کارشناس .

    4-تائید و بررسی فنی برگ معرفی طبقات اصلی - فرعی و بخشها توسط مسئول کل .

    5-تصویب برگ معرفی طبقات اصلی - فرهی و بخشها توسط مدیر مهندسی محصول .

    6-تهیه یک نسخه کپی و ارسال نسخه کپی به اسناد و مدارک و بایگانی نسخه اصلی .

    7-تکمیل برگ اطلاعات ساختار پایه محصول ، برای کلیه قطعات محصول به ترتیب طبقات فرعی (Kqu ) ، بخشهای درون طبقات فرعی (Tu) توسط کارشناس .

    8-تائید برگ اطلاعات ساختار پایه محصول توسط کارشناس .

    9-تائید و بررسی فنی برگ اطلاعات ساختار پایه محصول توسط مسئول کل.

    10-تصویب برگ اطلاعات ساختار پایه محصول توسط مدیر مهندسی محصول .

    تبصره : این برگ فقط برای قطعات اصلی صادر می شود ، مجموعه اطلاعات درون آنها تشکیل دهنده BOM ساختاری برای هر مدل می باشد .

    11-تهیه یک نسخه کپی از برگ اطلاعات ساختار پایه و ارسال نسخه کپی به همراه نقشه های مصوب و مدارک فنی به اسناد و مدارک و بایگانی نسخه اصل به ترتیب طبقات فرعی (Kgu) و بخشها (Tu) در قسمت مشخص برای هر مدل در مهندسی محصول توسط مدیر .

    12-تکمیل برگ اطلاعات جانشین (Sub) برای قطعات جانشین توسط کارشناس .

    13-تائید بر گ اطلاعات قطعات جلنشین توسط کارشناس .

    14-تائید برگ اطلاعات قطعات جانشین توسط مسئول کل .

    15-تصویب برگ اطلاعات جانشین توسط مدیر مهندسی محصول .

    16-تکمیل برگ اطلاعات قطعات آلترناتیو برای قطعات آلترناتیو بر اساس اطلاعات دریافتی از سایر قسمتهای زیربط با استفاده از نقشه های انفجاری و نقشه های مونتاژی و برگ اطلاعات ساختار پایه محصول ، برگ معرفی طبقه اصلی ،‌ فرعی و بخشها .

    17-تائید برگ اطلاعات آلترناتیو توسط کاشناس .

    18-تائید و بررسی فنی برگ اطلاعات قطعات آلترناتیو توسط مسئول کل .

    19-تصویب برگ اطلاعات قطعات آلترناتیو توسط مدیر مهندسی محصول .

    20-تهیه یک نسخه کپی از برگه اطلاعات قطعات جانشین (Sub) و ارسال نسخه کپی به اسناد و مدارک بایگانی نسخه اصلی در قسمت به ترتیب شماره وضعیت توسط مدیر.

    21-تهیه یک نسخه کپی از برگ اطلاعات قطعات آلترناتیو و ارسال نسخه کپی به اسناد و مدارک و بایگانی نسخه اصل در قسمت به ترتیب شماره وضعیت توسط مدیر .

    22-تهیه برگ اطلاعات قطعات انتخابی (Option) برای Option هایی که در محصول در نظر شده است توسط کارشناس .

    23-تکمیل برگ اطلاعات قطعات انتخابی توسط کارشناس .

    24-تائید برگ اطلاعات قطعات انتخابی توسط کارشناس .

    25-تائید و بررسی برگ اطلاعات قطعات انتخابی توسط مسئول کل .

    26-درج کد گروه موازی حاصله در فرم برای ایجاد ارتباط بین گروه موازی حاصله و OPTION مورد نظر توسط مسئول کل .

    27-تصویب برگ اطلاعات قطعات انتخابی توسط مدیر مهندسی محصول .

    28-تهیه یک نسخه کپی از برگ اطلاعات انتخابی (OPTION) و اریال نسخه کپی به اسناد و مدارک و بایگانی نسخه اصلی توسط مدیره مهندسی محصول.

    29-تکمیل برگ اطلاعات گروه های موازی بر اساس اطلاعات قطعات جانشین (Sub) و برگ اطلاعات قطعات انتخابی (OPTION) و برگ اطلاعات آلترناتیو توسط کارشناس .

    30-تائید برگ اطلاعات گروههای موازی توسط کارشناس .

    31-درج کد گروه موازی حاصل از آن بر روی برگ اطلاعات گروههای موازی تویز مسئول کل .

    32-بررسی فنی و تائید برگ اطلاعات گروههای موازی توسط مسئول کل .

    33-تصویب برگ اطلاعات گروههای موازی توسط مدیر مهندسی محصول .

    34-بایگانی برگ اطلاعات گروههای موازی جهت کاربرد در مواقع اعمال هر گونه تغییرات مجاز و OPTION به ساختار محصول توسط کارشناس .

    35-بررسی موارد مربوط به تغییرات مهندسی و اجرای تغییرات مصوب بر اساس دستور العمل تغییرات مهندسی توسط مدیر مهندسی محصول .

    36-اعمال تغییرات مجاز و همچنین تغییرات مربوط به OPTION ها بر روی BOM مهندسی با توجه به اطلاعات دریافتی از سایر واحد و برنامه تولید و ارائه به برنامه ریزی تولید جهت تهیه BOM برنامه ریزی توسط کارشناس .

    37-اعمال تغییرات مجاز بر روی BOM ساختاری بنا به اطلاعات دریافتی از سایر واحدها و تهیه BOM مهندسی و ارائه BOM مهندسی به مهندسی تولید جهت تهیه BOM مهندسی تولید توسط کارشناس .

    38-تهیه یک نسخه کپی از برگ اطلاعات گروههای موازی و ارسال نسخه کپی به اسناد و مدارم و بایگانی نسخه اصل توسط مدیر مهندس محصول .

    عملیات و جریانهای کاری لازم برای رسم نمودار جریان داده های منطقی (logical DFD) شماره عملیات شرح عملیات بررسی نقشه ها و فرمهای موجود پر کردن اطلاعات معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها تاثیر اطلاعات معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها توسط کارشناس .

    تائید و بررسی فنی اطلاعات معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها توسط مسئول کل .

    تصویب اطلاعات معرفی طبقات اصلی ، فرعی و بخشها توسط مدیر مهندسی محصولات تهیه کپی ار اطلاعات معرفی طبقات و ارسال کپی به اسناد و مدارک بایگانی اطلاعات اصلی .

    پر کردن اطلاعات ساختار پایه محصول توسط کارشناس.

    تائید اطلاعات ساختار پایه محصول توسط کارشناس .

    تائید و بررسی فنی اطلاعات ساختار پایه محصول توسط مسئول کل .

    تصویب اطلاعات ساختار پایه توسط مدیر مهندسی محصول .

    تهیه کپی از برگ ساختار پایه محصول و ارسال کپی به اسناد و مدارک و بایگانی اطلاعات اصلی .

    پر کردن اطلاعات قطعات جانشین توسط کارشناس .

    تائید اطلاعات قطعات جانشین توسط کارشناس .

    تائید و بررسی فنی اطلاعات قطعات جانشین توسط مسئول .

    تصویب اطلاعات قطعات جانشین توسط مدیر مهندسی محصول.

    پر کردن اطلاعات قطعات آلترناتیو توسط کارشناس .

    تائید اطلاعات قطعات آلترناتیو توسط کارشناس .

    تائید و بررسی فنی اطلاعات قطعات‌ آلترناتیو توسط مسئول کل.

    تصویب اطلاعات قطعات آلترناتیو توسط مدیر مهندسی محصول.

    تهیه کپی از اطلاعات قطعات جانشین و ارسال کپی به اسناد و مدارک و بایگانی اطلاعات اصلی توسط مدیر .

    تهیه کپی از اطلاعات قطعات آلترناتیو و ارسال کپی به اسناد و مدارک و بایگانی اطلاعات اصلی توسط مدیر .

    تهیه اطلاعات قطعات انتخابی توسط کارشناس .

    پر کردن اطلاعات قطعات انتخابی توسط کارشناس .

    تائید اطلاعات قطعات انتخابی توسط کارشناس .

    تائید و بررسی فنی اطلاعات قطعات توسط مسئول فنی .

    کدگذاری موازی در اطلاعات قطعات انتخابی توسط مسئول کل.

    تصویب اطلاعات قطعات انتخابی توسط مدیر مهندس مسئول .

    تهیه کپی از اطلاعات قطعات انتخابی توسط مدیر و ارسال کپی به اسناد و مدارک و بایگانی اطلاعات اصلی .

    پر کردن اطلاعات گروههای موازی بر اساس اطلاعات قطعات جانشین و برگ اطلاعات قطعات انتخابی و برگ اطلاعات گروههای موازی توسط کارشناس .

    تایید اطلاعات گروههای موازی توسط کارشناس .

    کدگذاری گروههای موازی توسط مسئول کار .

    تائید و بررسی فنی اطلاعات گروههای موازی توسط مسئول کل.

    تصویب گروههای موازی توسط مدیر مهندسی محصول توجه : مورد 34 چون بایگانی موقت است در DFD آورده نمی شود .

    بررسی مواری مربوط به تغییرات مهندسی و اجرای تغییرات مصوب بر اساس دستورالعمل تغییرات مهندسی توسط مدیر مهندس محصول .

    انجام تغییرات لازم روی BOM و ارائه به برنامه ریزی تولید جهت تهیه اطلاعات قطعات انتخابی توسط کارشناس.

    مهندسی تولید توسط کارشناس .

    انجام تغییرات مجاز بر روی BOM و ارائه به مهندسی تولید توسط کارشناس .

    تهیه کپی از اطلاعات گروههای موازی و ارسال کپی به اسناد و مدارک و بایگانی اطلاعات اصل .

    ردیفنام واحد1مهندسی محصول2مهندسی تولید3برنامه ریزی4بازاریابی و فروش5مهندسی خدمات پس از فروش

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

شرکت ایران خودرو دیزل ، بزرگترین تولید کننده اتوبوس های شهری و بین شهری در ایران با مساحت 70 هکتار و اشتغال 6000 نفر نیروی انسانی ، تولید کننده انواع اتوبوس ، کامیون ، و ... است . محصولات تولیدی ایران خودرو دیزل در کشور آلمان طراحی شده و خط تولید و پروسس تولید محصولات و همچنین کد قطعات و نقشه های فنی از شرکت آلمانی بنز برگرفته شده است . با توجه به اینکه BOM مهندسی به عنوان ...

مقدمه : شرکت ایران خودرو دیزل ، بزرگترین تولید کننده اتوبوس های شهری و بین شهری در ایران با مساحت 70 هکتار و اشتغال 6000 نفر نیروی انسانی ، تولید کننده انواع اتوبوس ، کامیون ، و ... است . محصولات تولیدی ایران خودرو دیزل در کشور آلمان طراحی شده و خط تولید و پروسس تولید محصولات و همچنین کد قطعات و نقشه های فنی از شرکت آلمانی بنز برگرفته شده است . با توجه به اینکه BOM مهندسی به ...

مقدمه: شالوده ثروت هر سازمانی ، کارکنان آن می باشد که مجموعه ای از دانش ، مهارت و انگیزه های متفاوت را شکل داده اند و موثرترین راه بدست آوردن مزیت رقابتی در شرایط فعلی هستند . طبیعی است که اتخاذ تدابیری موثر در جذب و نگه داری ، بهسازی و کاربرد مطلوب منابع انسانی ، انسان های توانا با شخصیت و خلق و خوی متناسب با فرهنگ و ما موریت سازمان به وجود می آورد که به جای نیاز به کارگیری ...

مقدمه : شرکت ایران خودرو دیزل ، بزرگترین تولید کننده اتوبوس های شهری و بین شهری در ایران با مساحت 70 هکتار و اشتغال 6000 نفر نیروی انسانی ، تولید کننده انواع اتوبوس ، کامیون ، و ... است . محصولات تولیدی ایران خودرو دیزل در کشور آلمان طراحی شده و خط تولید و پروسس تولید محصولات و همچنین کد قطعات و نقشه های فنی از شرکت آلمانی بنز برگرفته شده است . با توجه به اینکه BOM مهندسی به ...

1- مقدمه : انسان از بدو پيدايش خود پيوسته در حال مسافرت و جابجايي از يک مکان به مکاني ديگر بوده است بدين منظور ازچهارپاياني همچون اسب و شتر و غيره استفاده مي‌کردکه متأسفانه مستلزم صرف وقت و هزينه هاي فراوان بود و خطرات فراواني را به همراه داشت

مقدمه صنعت خودرو، همانطور که پیتر دراکر به آن لقب “صنعت صنعت ها” را داده است، مرکب است از دانش، علم و فن که با خلاقیت و ابداع و هنر در هم آمیخته است. صنعت خودرو به لحاظ ارتباط نزدیک با زندگی روزمره مردم و حجم بالای سرمایه، اشتغال و گردش مالی زیاد، مورد علاقه و رقابت کشورها، شرکتها و سرمایه‌های بزرگ است.سرمایه گذاریها و پژوهشهایی که در این صنعت انجام می شود نه تنها صنایع وابسته ...

آشنایی با رشته مکانیک خودرو تعریف و معرفی رشته آشنایی و کسب مهارت در زمینه ی عیب یابی انواع موتورهای احتراقی،تعمیر و تنظیم دستگاههای سوخت رسانی موتورهای بنزینی و گازوئیلی،تعمیرات سیستمهای مختلف ترمز،سیستمهای هدایت و فرمان،سیستمهای فنربندی و جلو بندی،سرویس و نگه داری مدارات الکتریکی و تولید جرقه،سیستمهای انتقال قدرت و شاسی و بدنه خودروها. معرفی مشاغل مرتبط تعمیرات اساسی موتور و ...

تاريخچه شرکت ايران خودرو : شرکت ايران خودرو (سهامي عام ) در 27 مرداد سال 1341 و با سرمايه اوليه صد ميليون ريال تاسيس شد و از مهر ماه سال 1342 فعاليت خود را با توليد اتوبوس آغاز کرد . شرکت در سال 1345 اجازه تاسيس کارخانه ساخت انواع اتومبيل سواري از

1-1-1- بيان موضوع وپرسشهاي اصلي تحقيق: صنعت خودروي کشور درشکل اعم آن وشرکت ايران خودروبصورت اخص،درراستاي پاسخگوئي به نيازهاي روزافزون بازار داخلي، ناگزير به گسترش در همه ابعاد بوده است، توسعه کمي وکيفي دراين صنعت موجب افزايش چشمگير سهم آن درتوليد ن

گزارش فعاليت‌هاي انجام شده‌ي دوره‌ي کارآموزي: اينجانب در تاريخ 25/11/84 وارد شرکت صنعتي محورسازان ايران خودرو مشغول به گذراندن دوره‌ي کار‌آموزي زير نظر آقاي مهندسي لطف‌الله مقدم مشغول شدم. دراين قسمت ابتدا آموزشهاي نرم‌افزار AUTOCAD را ديدم و در حي

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول