دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) بررسی و تهیه طرح شرکت طراحی صفحات وب و نرم افزاری

Word 347 KB 12513 92
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه: بیشتر طراحان وب از نقطه نظر نگاه خود به طراحی وب می پردازند، آنها علاقمند هستند که خودشان را با استعارات مشخص و با تبلیغات فراوان نشان دهند.

    به هر جهت اینترنت برای شما ایجاد تجارت ونیز قابلیتی برای ارتباط نزدیک ارائه می دهد .

    کاربران میتوانند اطلاعات و محصولاتی را که در خور نیازشان میباشد را پیدا کنند.

    در این دوره شما با انواع ابزار های طراحی آشنا خواهید شد و به طبیعت آنها نیز پی خواهید برد .

    اینترنت معمولی ترین رسانه واسطه ای است که کاربر را آماده میسازد که تصمیم بگیرد که چه اطلاعاتی را میخواهد و باید برای رسیدن به آن به کجا مراجعه کند.

    این امر باعث میشود که بر خلاف رسانه های انتشاری، اینترنت یک رسانه تبادلی ( دو طرفه ) تلقی شود.

    اکثراً رسانه ها تاثیر گذار هستند و هدف آنها ایجاد علاقه کافی است تا اینکه که سرانجام بتواند تبادل مطلوب راانجام دهند.

    ماهیت خواندن یک مجله و یا دیدن برنامه های تلویزیون ذاتی و بالفطره نیست و معمولاً کار انفرادی است.

    در اصل عمل خواندن مطبوعات یا تماشای برنامه های تلویزیونی بالفطره عملی تبادلی نیست و در حقیقت بین عمل خواندن یا تماشای تلویزیون با عمل تبادل تفاوت وجود دارد.

    تنها تبادل انجام شده در مورد خوانندگان و بینندگان ، گرفتن اطلاعات از طریق خواندن یک کتاب یا مجله یا تماشای برنامه تلویزیون است.

    ( بصورت یک طرفه) بنابراین ایجاد اطلاعات جهت رسانه های گروهی به راهکارهای متفاوت تری نسبت به ایجاد اطلاعات مربوط به اینترنت نیاز دارد.

    مشاهدات بی عیب اینترنت مانند ثبت رویداد بر روی مرورگر وب ،دلالت بر درخواست کاربران و واکنش سرور دارد.

    به عبارت دیگر انجام یک داد و ستد و تبادل می باشد.

    بعلاوه با این طبیعت، اینترنت نمیتواند بصورت خطی عمل کند.

    اگر کاربر تصمیم به انجام داد و ستد و تبادل داشته باشد، ابتدا باید به سایت راهنمایی و هدایت شود، و سپس برای تجارت در سایت بماند و گردش کند و در پایان دوباره به سایت بازگرددو نیز باید در نظر داشت که کاربر میتواند برای انجام داد و ستد در هر لحظه به هر سایت دیگری مراجعه نماید.

    فصل اول: کلیات و سوابق 2-1- معرفی اجمالی پروژه: شرکت طراحی صفحات وب در زمینی به مساحت 500 متر مربع در شهر یزد احداث گردید که این شرکت به طراحی صفحات وب با استفاده از نرم افزارهای برنامه نویسی به نام JavaScript و SQL پرداخته و همچنین در این شرکت از نرم افزارهای طراحی به مانند فتوشاپ و فلاش نیز استفاده کرده و به طراحی صفحات وب واقع در HTML و XML و PHP خواهد پرداخت.

    سرمایه کل این شرکت بالغ بر 21569150000 ریال می باشد که از این میان سرمایه ثابت 21407990000 ریال و سرمایه در گردش 161160000 ریال را شامل می شود.

    در این شرکت بسته به بازاریابی و تبلیغات انجام شده مشتری را جذب کرده و به طراحی صفحات وب به خصوص برای شرکت های بزرگ و کارخانجات و مراکز آموزشی خواهد پرداخت.

    3-1- چه کسانی از این خدمات بهره می برند: در این شرکت دو نوع فعالیت در زمینه طراحی صفحات وب انجام می شود.

    4-1- فارغ التحصیلان این رشته به چه قابلیتهایی دست پیدا می کنند؟

    فارغ التحصیلان این مقطع، قابلیتها و تواناییهای زیادی دارند و چنانچه در مسیر مناسب هدایت شوند، قادر خواهد بود مشکلات زیادی را حل کنند.

    برخی از این تواناییها به شرح زیر است: 1) بررسی و شناخت نرم افزارها و سخت افزارهای جدید و به کارگیری آنها.

    2) بررسی کمبودها و نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری بخشهای صنعت و خدمات و تدوین نیازهای آنها، امکان سنجی و تعیین ابزار و نیروی انسانی لازم برای رفع کمبودها.

    3) تجزیه و تحلیل سیستمهای کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و ارائه راه حل مناسب برای اجرای آنها.

    4) طراحی مجموعه های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزرای و تولید طرحهای اجرایی برای آنها.

    5) اجرای طرحهای کامپیوتری، نصب، آزمایش و آموزش آنها.

    6) پشتیبانی و نگه داری سیستمهای نرم افزاری شامل شناسایی خطاها، رفع خطاها و افزودن امکانات جدید به سیستمها.

    7) عیب یابی کامپیوترها و سیستمهای کامپیوتری و رفع عیبها.

    8) شناسایی فنون جدید طراحی و ساخت کامپیوتر و ارزیابی و به کارگیری آنها.

    تواناییهای ذکر شده مربوط به کارشناسان نرم افزار و سخت افزار می باشد، اما روشن است که کارشناسان نرم افزار در محدوده مسائل نرم افزاری توانایی بیشتری دارند و برعکس کارشناسان سخت افزار در محدوده مسائل سخت افزاری از توانایی بیشتری برخوردارند.

    5-1-این رشته در جامعه چه قابلیتهایی دارد؟

    رشته کامپیوتر که باعث جهانی شدن اطلاعات و ارتباطات شده است ، رشته روز و رشته آینده است تا جایی که پیش بینی می شود تا 10 سال دیگر در کشورهای پیشرفته مردم همان قدر که بر نیروی برق وابسته هستند به شبکه اینترنت وابسته خواهند شد.

    با توجه به توضیحات گفته شده روند رو به رشد استفاده از کامپیوتر در زندگی روزانه اشتغال و موقعیت کاری برای فارغ التحصیلان این رشته فراهم است تا در قالب شرکتهای تولیدکننده نرم افزار، شرکتهای تولیدکننده قطعات، مراکز صنعتی – تولیدی، شرکتها و موسسات خدماتی، مراکز آموزشی و ...

    مشغول به کار شده و فعالیت کنند.

    با توجه به پیشرفت کند ایران نسبت به جامعه جهانی کامپیوتر در سالهای اخیر نیاز به مهندسین خلاق و کوشا در این زمینه کاملاً احساس می شود.

    روند رو به رشد استفاده از کامپیوتر در محافل عمومی و خصوصی، استفاده گسترده از شبکه اینترنت و زمینه های مرتبط با آن، فراهم آمدن شرایط آموزش و تجارت الکترونیک همه و همه دست به دست هم داده اند تا از اکنون چشم انداز روشنی نسبت به آینده این رشته وجود داشته باشد به نحوی که فعالان در این زمینه از آینده معلوم و مطمئنی برخوردار خواهند بود.

    تنها نگرانی به قسمت نرم افزار مربوط می شود که باید مهندسان خلاق ایرانی اقدام به تهیه نرم افزارهای گوناگون و کارآمد کرده تا تنها مصرف کننده صرف نباشیم.

    رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار است که البته این دو گرایش در مقطع کارشناسی تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند.

    "گرایش سخت افزار در برگیرنده فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در خصوص قطعات، بردها، تجهیزات و در نهایت سیستم های کامپیوتری در مقیاس های مختلف است و یکی از شاخه های مهم آن به نام معماری کامپیوتر (طراحی و ساخت کامپیوتر) می باشد." "هدف از گرایش نرم افزار کامپیوتر، آموزش و پژوهش در زمینه زبانهای مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها می باشد." -2- سیر کسب و کار برنامه نویسی در تاریخ جهان: همان طور که در قسمت قبل گفته شد برنامه نویسان توانستند نرم افزارهای برنامه نویسیی را به وجود بیاورند که اعمال تکراری و مشترکی که بین اکثر برنامه ها وجود دارد را به طور خودکار انجام دهند و بر سرعت و کیفیت برنامه بیافزایند.

    این نرم افزارها به طور خلاصه از یک صفحه ویرایش و یک مترجم تشکیل شده اند که در صفحه ویرایش عبارات قابل فهم برای این نرم افزار میبایست نوشته شود.

    پس از نوشته شدن این عبارات (کدها - Codes) نوبت به ترجمه آن ها به زبان ماشین می رسد.

    و کار مترجم یا تبدیل گر (Compiler) چیزی جز ترجمه عبارات نوشته شده توسط شما به زبان ماشین نیست البته این تعریف شرح وظیفه اصلی یک Compiler است عباراتی که شما می نویسید زبان قابل فهم برای همان نرم افزار برنامه نویسی است که از آن استفاده می کنید.

    به مجموعه این عبارات (Codes) ، زبان برنامه نویسی گفته میشود، که در هر زبانی متفاوت از دیگر زبانها است.

    آشنایی با زبان های برنامه نویسی امروزی : یکی از قویترین زبانهای برنامه نویسی که امروزه وجود دارد و از نظر دشواری تقریبا بعد از 0و1 قرار دارد ، اسمبلی است.

    آموختن این زبان به مراتب از 0و1 سهل تر است ولی در مقایسه با زبانهای جدیدتر به مراتب مشکل تر است .

    دیگر زبانی که در عین داشتن قدرت به زبان انگلیسی نزدیکتر است C نام دارد که برگرفته شده از زبان B می باشد و تقریبا تمام سیستم عامل ها (مثلا Windows) و حتی بعضی زبان های برنامه نویسی با این زبان نوشته شده اند.

    زبانهای دیگری نیز نظیر ava,Pascal,Fortern,HTML,ASP,JSP,Basic,Delphi و برنامه های .netو ...

    وجود دارند که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند.

    زبان های شئ گرا : زبانهای قدیمی اکثرا تحت سیستم عامل Dos کار می کنند و به دلیل اینکه این سیستم عامل پشتیبانی چندانی از گرافیک نمی کند، یا بهتر بگویم اصلا پشتیبانی نمی کند در نتیجه نرمافزارهای تحت این سیستم عامل از گرافیک بالایی برخوردار نمی باشند _ البته این بدان معنا نیست که در این سیستم عامل نمی توان نرم افزارهایی با گرافیک بالا نوشت _ چون علت عدم پشتیبانی این سیستم عامل از گرافیک نبودن کارتهای گرافیکی قوی در آن موقع بوده است.

    اما امروزه کارتهای گرافیکی قویی ساخته شده اند که امکان کار با تعداد رنگهای زیادی را فراهم میکنند.

    بنابراین نمیتوان گفت که در این سیستم عامل از گرافیک باا نمیتوان بهره برد چون با برنامه نویسی (که البته نوشتن این برنامه ها چندان کار ساده ای نیست) میتوان نرم افزارهای گرافیکی جالبی خلق کرد.

    ولی بحث برسر سرعت، کیفیت، سهولت است.

    که با روی کار آمدن سیستم عامل سری Windows و دیگر سیستم عامل های گرافیکی این سه فاکتور فراهم گشته و با ظهور این سیستم عامل های گرافیکی نسل جدیدی از زبانهای برنامه نویسی روی کار آمدند که به آنها زبانه ای برنامه نویسی شئ گرا (Object Oriented یا Visual) می گ ولی بحث برسر سرعت، کیفیت، سهولت است.

    که با روی کار آمدن سیستم عامل سری Windows و دیگر سیستم عامل های گرافیکی این سه فاکتور فراهم گشته و با ظهور این سیستم عامل های گرافیکی نسل جدیدی از زبانهای برنامه نویسی روی کار آمدند که به آنها زبانه ای برنامه نویسی شئ گرا (Object Oriented یا Visual) می گویند.

    نرم افزارهای این زبان های برنامه نویسی ، محیط خوبی را فراهم می کنند که برنامه نویس لاقل برای نوشتن نرم افزارهای خدماتی از دغدغه گرافیک برنامه خلاصی یابد، به عنوان مثال یک برنامه ماشین حساب از تعدادی دکمه تشکیل شده است (مانند Calculator در Windows)، طراحی این دکمه ها برای برنامه نویس در یک سیستم عاملی مانند Dos کار وقتگیری است.

    که در زبانهای شئ گرا با یک کلیک موشواره (Mouse) این امر میسر می گردد.

    بعلاوه اگر شما خواهان استفاده از موشواره باشید باید تمام حرکات آن را کنترل کنید تا با اشکال مواجه نشوید، اما درزبان های شئ گرا استفاده از موشواره به یک روال عادی تبدیل شده و برنامه نویس اصلا به آن فکر نمی کند.

    با شناختی که از تاریخچه ویژوال بیسیک بدست می آورید راحت تر می توانید از آن استفاده کنید.

    شرکت مایکروسافت ویژوال بیسیک را براساس یک زبان برنامه نویسی به نام بیسیک که برای مبتدیان نوشته شده است ساخت.

    زبان ویژوال بیسیک بیشتر از 35 سال به اشکال مختلف رایج بوده.

    در واقع طراحان این زبان می خواستند یک زبان برنامه نویسی برای استفاده مبتدیان طراحی کنند.برنامه نویسان جدید می توانند با استفاده ازبیسیک به سرعت به شرع برنامه نویسی های حرفه ای با زبان های Cobol .fortern ، Asamblly در مقایسه به بیسیک کار بیشتری نیاز داشت.

    طبیعت بصری ویژوال بیسیک: دیدید که ویژال بیسیک 6 چیزی بیشتر از یک زبان برنامه نویسی است.

    از ویژوال بیسیک در نام آن visualبه معنای بصری یا محیط نمایشی است.

    تاریخچه ویژوال بیسیک : قبل از معرفی ویژوال بیسیک در سال 1991 ، پیاده کنندگان نرم افزار مجبور به تسلط و مهارت در زمینه استفاده از ++C بهمراه موارد پیچیده ای در این خصوص بودند .

    بدین ترتیب ، صرفا" افراد خاص آموزش دیده، قادر به خلق نرم افزارهای قدرتمند بمنظور اجراء در محیط ویندوز بودند.

    ویژوال بیسیک ، محدودیت فوق را تغییر و می توان این ادعا را داشت که امروزه خطوط زیادی از برنامه های نوشته شده با استفاده از ویژوال بیسیک کد شده است .

    ویژوال بیسیک ، ظاهر برنامه نویسی تحت ویندوز را با حذف عملیات اضافی برای نوشتن کدهای لازم جهت طراحی بخش رابط کاربر (UI) ، تغییر داده است .

    در این راستا ، زمانیکه بخش رابط کاربر ، ترسیم می گردد ، برنامه نویس می تواند کدهای لازم بمنظور انجام عکس العمل مناسب در رابطه با رویداد ها را به آن اضافه نماید .

    زمانیکه ماکروسافت نسخه شماره سه ویژوال بیسیک را ارائه نمود ، مجددا" دنیای برنامه نویسی با تغییر مهمی مواجه گردید.

    در این راستا امکانات مناسبی برای نوشتن برنامه های مبتنی بر بانک های اطلاعاتی ، در اختیار برنامه نویسان قرار گرفت.

    ماکروسافت بدین منظور محصول جدیدی با نام DAO)Data Access Objects) را ارائه نمود .

    برنامه نویسان با استفاده از DAO ، امکان انجام عملیات متفاوت در رابطه با داده ها را ، بدست آوردند .

    نسخه های شماره چهار و پنج ، قابلیت های نسخه سه را افزایش و این امکان را برای پیاده کنندگان نرم افزار فراهم نمود تا برنامه های خود را جهت اجراء در محیط ویندوز 95 ، طراحی و پیاده سازی نمایند .

    در این زمینه ، برنامه نویسان قادر به نوشتن کدهائی گردیدند که امکان استفاده از آنان توسط سایر پیاده کنندگان نرم افزار که از زبانی دیگر استفاده می کردند، فراهم گردید.

    نسخه شماره شش ویژوال بیسیک ، روش جدیدی بمنظور دستیابی به بانک های اطلاعاتی را ارائه نمود: )ActiveX Data Objects ) .

    یکی از اهداف اولیه طراحی ADO ، امکان دستیابی به بانک های اطلاعاتی برای پیاده کنندگان برنامه های مبتنی بر وب است که از تکنولوژی ASP ، استفاده می نمایند.

    همزمان با ارائه جدیدترین نسخه ویژوال بیسیک که VB.NET نامیده می شود ، بسیاری از محدودیت های مرتبط با ویژوال بیسیک برطرف گردید .

    در گذشته ویژوال بیسیک با انتفادات فراوان مواجه ( عدم وجود امکانات مناسب در مقایسه با جاوا و یا ++C ) و بسیاری آن را نظیر یک اسباب بازی در دنیای وسیع زبان های برنامه نویسی می پنداشتند.

    VB.NET با غلبه بر مشکلات نسخه های پیشین ، توانسته است در مدت زمان کوتاهی ، بعنوان یک ابزار پیاده سازی بسیار قدرتمند مطرح و گزینه ای مناسب برای برنامه نویسان در تمامی سطوح باشد .

    ویژوال بیسیک توسعه یافته Basic میباشد.Basic توسط پروفسور ThomasKurtz ,John Kemeny از کالج ِ Dartmouth برای نوشتن برنامه های ساده ایجاد واین طراحی از اواسط 1960آغاز گردید.

    هدف از Basic اولیه آموزش برنامه نویسی بود.Basicتوسط انواع متفاوتی از کامپیوتر ها مورد استفاده قرار گرفت وسرمشق سایر زبان ها شد.با توسعه واسط گرافیکی کاربر (GUI) توسط مایکروسافت در اواخر دهه 1980واوایل 1990 Basic تکامل تدریجی خود را به سوی ویژوال بیسیکانجام داده بود که توسط گروه مایکروسافت در سال 1991 انجام پذیرفت.

    در زمانیکه ویژوال بیسیک ویژوال بیسیک توسعه برنامه های تحت ویندوز میکرو سافت سخت و طاقت فرسا بود.با آمدن ویژوال بیسیک ایجاد برنامه تحت ویندوز بسیار آسان شد.

    از سال 1991 تاکنون شش نوع از ویژوال روانه بازار شدو آخرین نوع آن ویژوال بیسیک6 ,Vb.Net مخفف(Visual Basic.Net) میباشد .

    2-2- پیشرفتهای تکنولوژیکی نرم افزار کامپیوتر: در اینجا به عنوان مثال اشاره ای به پیشرفتهای تکنولوژیکی شرکت Adobe به عنوان شرکتی برنامه نویس و نرم افزارساز کامپیوتری خواهیم پرداخت.

    خوش‌آمد گویی به تجهیزات اصلاحات و بهینه‌سازی‌هایی که شرکت Adobe در8 Acrobat Professional انجام داد، نشان می‌دهد که این شرکت کاربران سطح متوسط و غیر حرفه‌ای خود را فراموش نکرده است.

    در واقع، کادر محاوره‌ای Getting Started که به کاربران خوش‌آمد می‌گوید، یکی از جنبه‌ها و مواردی است که اکثر کاربران جدید را وسوسه می‌کند که فواید استفاده از این برنامه را بررسی کنند.

    در نسخه‌های گذشته Adobe Acrobat، کاربران برای درج توضیح (Comment) برای فایل‌های PDF و یا مرور و مشاهده آنها، نیازمند دو نوار ابزار به منظور رسیدن به Review tools بودند.

    در این نسخه پیشرفته از Acrobat، همه ابزارهای مرور و بررسی توضیحات (Review Tools) در نوار ابزار Comment & Markup گردآوری شده‌اند و کاربر می‌تواند از طریق پنجره اصلی Adobe Acrobat و یا کادر محاوره‌ای Getting Started، به این نوار ابزار دسترسی پیدا کند.

    این برنامه همچنان به استفاده از شیوه‌های محبوب کاغذی برای مرور و مشاهده آنچه که موردنظر است، وفادار بوده و امکان استفاده از حالت‌های شبیه یادداشت‌های چسبی (sticky notes) پر رنگ کننده (Highlighter) و مداد را برای یادگیری فراهم می‌سازد.

    شکل 1: نوار ابزار Comment & Markup همه امکانات و ابزارهای مربوط به توضیحات و نشانه‌گذاری را در یک نوار ابزار با هم ترکیب کرده است.

    کاربران Adobe Acrobat 8 Professional از ویژگی‌ جدیدی به نام Shared Review بهره‌مند هستند که با کمک آن می‌توانند اسناد را از طریق پست‌الکترونیکی نیز مرور کنند.

    ویژگی Shared Review همه توضیحات ارائه شده از جانب افراد را روی یک پوشه به اشتراک گذاشته شده در سرور، فضای کاری در Microsoft SharePoint و یا یک پوشه WebDAV نگهداری می‌کند.

    راه‌اندازی Shared Review نیازی به مشاوره با متخصص IT ندارد.

    شما می‌توانید از ویزارد مربوطه که مرحله به مرحله شما را به جلو می‌برد، استفاده کرده و این قابلیت را راه‌اندازی کنید و محلی را که برنامه توضیحات را در آنجا نگهداری کند را هم مشخص کنید.

    تا زمانی‌که همه کاربران از اختیارات تخصیصی مناسبی در شبکه برخوردارند، فردی که در حال مرور و استفاده از Review است، کنترل کامل را در دست دارد.

    چنانچه یک سند را برای مشاهده و بررسی به یک فروشنده یا همکار که در خارج از شبکه سازمانی شما قرار دارد، ارسال کنید، وی برای استفاده از ابزارهای مرور و بررسی نیازی به استفاده از نسخه کامل برنامه Acrobat & Professional ندارد.

    فرم‌های الکترونیکی نیز یکی از امکانات برجسته چشمگیر شرکت Adobe شده است.

    شـکل 2: کـادر مـحـاوره‌ای Getting Started بـرنــامــه Adobe Acrobat 8 Professional، دسـترسی مرکزی به همه قابلیت‌های اصلی برنامه را امکان‌پذیر کرده است.

    بر این اساس، شـرکت Adobe در Acrobat 8 قابـلیتی بـه نام From Field Recognition را لحاظ کرده است که کاربر را قادر به جست‌وجو در میان یک فرم PDF و اضافه کردن فیلدهای قابل ویرایش در آن می‌کند.

    قابلیت From Field Recognition از هوش مصنوعی برای ایجاد حالت ویرایشی و ویرایش فیلدها استفاده می‌کند، هر چند که این ویژگی طی بررسی‌ها و آزمایش‌ها به طور ایده‌آل عمل نکرد، اما به عنوان نمونه این قابلیت، یک فرم تقاضای کار دولتی و یک فرم مالیاتی W-2 را با دقتی قابل قبول به یک فایل PDF تبدیل کرد.

    اگر قابلیت From Field Recognition با یـک فرم پیچیده مـواجه باشـد و نـتوانـد به خـوبی آن را به پـایان بـبـرد.

    می‌تـوانید از Adobe LiveCycle Designer 8 کـه یـک ابـزار طراحی فـرم است برای ویرایش مواردی که Acrobat آنها را از قلم انداخته است، استفاده کنید.

    قابلیت ارزشمند دیگر این نسخه از Acrobat، قابلیتی به نام Combine Files است که به کمک آن می‌توانید فایل‌های PDF و فایـل‌های Microsoft Office را در قالـب یـک PDF با هـم ترکیب کنید.

    شـکل 3: شـرکت Adobe چـیـدمان مـناسـبی از امـکانـات در Review & Comment ارائه کرده است که حتی کاربران مبتدی نیز به راحتی آن را درک کرده و از آن استفاده می‌کنند.

    کار گروهی و همکاری online Acrobat 8 Professional شامل ابزارهای توانمند همکاری و کار گروهی است که به کاربر کمک می‌کند تا اسناد PDF خود را مدیریت کرده و با اطمینان خاطر آنها را با همکاران یا کاربران دیگر به کار گیرد.

    * شروع کردن یک کنفرانس: به منظور آغاز کردن یک نشست کنفرانسی با افراد دیگر در وب، برنامه Adobe Acrobat را باز کرده و روی Start Meeting کلیک کنید.

    * ارسال یک PDF برای مشاهده و بررسی: برخلاف قابلیت‌های پـیگیـری کـردن تـغیـیـرات (Track Changes) و تـوضـیحات (Comments) در بـرنـامـه Microsoft Office، تـغـییرات و توضیحات Adobe Acrobat بـه طـور مـستقیم در فایـل PDF قابل عوض شدن نیستند.

    اما امکان ارسال یک نامه‌الکترونیکی و یا Shared Review را دارید.

    در کادر محاوره‌ای Getting Started روی Review & Comment کلیک و سپس email‌ یا Shared را در بخش PDF Review Option انتخاب کنید.

    سپس ویزارد ظاهر شده را برای ارسال این PDF دنبال کنید تا کار به انجام برسد.

    * مشاهده و بررسی و کار با نوار ابزار: زمانی که یک PDF را به منظور مشاهده و بررسی دریافت می‌کنید، لازم است ابتدا روی آن دابل کلیک کنید تا باز شود.

    در ادامه روی Review & Comment کلیک کـنید و سپس به منظور دسترسی به ابزارهای مربوط به توضیحات و مشاهده و بازنـگری آنـها، نـوار ابـزار Comment & Markup را انتخاب کنید.

    این نوار ابزار در برگیرنده امکانات و ابزارهای مربوط به توضیحات و یادداشت‌ها مانند: یادداشت‌های چسبی، ویرایش متن، نقش یا مهر (Stamp)، پر رنگ‌ کننده، ابزارهای ترسیمی و امکانی برای نمایش توضیحات است.

    روی ابزار Review کلیک کنید.

    اکنون می‌توانید هر یک از ابزارهای گفته شده را در ارتباط با فایل PDF به کار گیرید.

    * صادر کردن توضیحات به برنامه Word: ارسال توضیحات به برنامه Word در مواردی مانند تهیه گزارش‌های وضعیت و یا ارائه مطلب مفید خواهد بود.

    پس از انتخاب Review & Comment در کادر محاوره‌ای Getting Started، در پنجره ظاهر شده روی عبارت Export Comments to Microsoft را کلیک کنید.

    دستورات ظاهر شده را برای صادر کردن توضیحات از فایل PDF به یک سند خالی در Word دنبال کنید.

    * مشخصه‌های امنیتی برنامه: Adobe Acrobat & Professional شامل مشـخصه‌های امـنیتی بـرای کـنترل دسـترسی و انـتشار محتوا است.

    به عنوان مثال می‌توانید از این نرم‌افزار برای تهیه PDFهای فقط خواندنی (Read-only) و یا به طور انحصاری برای انتشار در وب استفاده کنید.

    همچنین می‌توانید با گذاشتن کلمه عبور برای فایل‌ها، باز کردن آنها را مشکل کرده و یا دامنه کاربرانی را که از فایلی استفاده می‌کنند، محدود کنید.

    ویژگی آماده‌سازی نهایی این نرم‌افزار (Reduction Feature) این امکان را فراهم می‌کند که به آسانی موارد و محتویات حساس یا حساسیت برانگیز را پیش از آنکه PDF را در معرض دید عموم قرار دهید، از آن خارج کنید.

    3-2-چرا برنامه نویسی و نرم افزارهای کامپیوتر انتخاب کرده ام ؟: یکی از عللی که می توان رشته برنامه نویسی را انتخاب کرد این است که رشته دارای شغل های بسیاری است در ذیل برخی از برنامه ها و تعداد شغل های موجود در این رشته را ذکر کرده ام.

    PHP چیست؟

    یک اینترپرتر کدباز , سرور ساید و کراس پلت فرم برای اسکریپت نویسی HTML چرا باید آموخت؟

    استفاده گسترده از آن , سرعت بالا با حافظه کش تعداد مشاغل موجود: 1,152 شغل #C چیست؟

    یک زبان برنامه نویسی همه کاره و شی گرا که توسط مایکروسافت با استفاده از تکنولوژی NET.

    ابداع شد.

    چرا باید آموخت؟

    یکی از بخش های اصلی فریم ورک NET.

    است و یکی از ملزومات کار شماست اگر با مایکروسافت کار می کنید.

    تعداد مشاغل موجود: 5,111 چیست؟

    از لحاظ فنی یک زبان برنامه نویسی نیست ولی با استفاده HTML , Java SCript و XML صفحات وب پویا را خلق می کند.

    از وقتی که گوگل AJAX را در Google MAP به خوبی و با موفقیت به کار برد تقاضا برای Ajax در صدر قرار گرفت.

    یادگیری AJAX ساده نیست ولی مایکروسافت اعلام کرده که ابزاری به نام Atlas را برای بکارگیری راحت تر AJAX ارائه خواهد داد.

    تعداد مشاغل موجود: 1.106 شغل Java Script چیست؟

    یک زبان اسکریپت نویسی شی گرا است که در مرورگرهای وب به صورت کلاینت ساید اجرا می شود.

    این زبان دارای دستورات کوتاه است و کد نویسی با آن آسان و برای اجرای دستورات نیازی به کامپایل ندارد.

    (آن را با Java اشتباه نگیرید) چرا باید آموخت؟

    امروزه از آن در میلیون ها صفحه وب برای تعیین اعتبار فرم ها , ایجاد کوکی ها , تشخیص نوع مرورگر و بهبود طراحی صفحات استفاده می شود.

    به راحتی می توان آن را آموخت و به صورت گسترده از ان استفاده کرد.

    تعداد مشاغل موجود: 4,406 شغل Perl چیست؟

    یک زبان برنامه نویسی و اینترپرتر کدباز , کراس پلتفرم , سرور ساید است که به طور گسترده برای پردازش متن از طریق برنامه های CGI استفاده می شود.

    قدرت بالای آن در پردازش انبوهی از متون آن را بسیار محبوب کرده و باعث استفاده گسترده آن برای نوشتن برنامه های وب سرور در یک گستره بزرگ شده است.اگر با وب اپلیکیشن ها سر و کار دارید یادگیری برخی فرم های اسکریپ نویسی مانند Perl , PHP لازم است.

    تعداد مشاغل موجود: 4,810شغل C چیست؟

    یک زبان برنامه نویسی همه کاره استاندارد است .

    یکی از فراگیرترین زبان های برنامه نویسی می باشد و اساس و پایه بسیاری از زبان های دیگر مانند C++ می باشد.

    کسی که زبان C بلد است می تواند به راحتی زبان هایی مانند #C و JAVA را یاد بگیرد چون بسیاری دستورات مانند هم اند.

    همچنین بسیاری از دستورات C در زبان های اسکریپتی استفاده می شود.

    تعداد مشاغل موجود: 6,168 شغل با در نظر گرفتن مشتقات 7- Ruby و Ruby on Rails چیست؟

    Ruby یک زبان برنامه نویسی کد باز , شی گرا و دینامیک است این زبان یک فریم ورک کدبازاست که برای وب اپلیکیشن ها توسط Ruby نوشته شده است که بدقت با معماری MVC دنبال می شود.

    با توجه به سادگی و سودمندی این زبان در حال گسترش است .

    سادگی یادگیری آن نیز یکی دیگر از مزایای آن است.

    تعداد مشاغل موجود: 210 و 54 شغل به ترتیب Java چیست؟

    یک زبان برنامه نویسی شی گرا که بوسیله جیمز گوسلینگ و همکارانش در شرکت سان میکروسیستم در اوایل دهه 1990 بوجود آمد.

    بسیاری از برنامه نویسان آن را زبانی زیبا می نامند.

    Java مرکز زبان های غیر از NET.

    است.

    یادگیری زبان جاوا برای شما ضروری است اگر شما برای مایکروسافت کار نمی کنید.

    تعداد مشاغل موجود: 14,408 شغل Python چیست؟

    یک زبان برنامه نویسی اینترپرتر دینامیک , شی گرا و کد باز است که به صورت اتوماتیک مدیریت حافظه را بر عهده می گیرد.

    پایتون به صورت گسترده توسط گوگل به کار گرفته می شود.

    تعداد مشاغل موجود: 811 شغل VB.NETچیست؟

    یک زبان برنامه نویسی شی گراکه با تکنولوژی NET.

    مایکروسافت توسعه یافته است.

    تقاضا برای یادگیری VB.NET نسبت به هر زبان دیگری بیش تر است .اکنون بیشتر پروژه ها با VB.NET انجام می شود.

    تعداد مشاغل موجود: 2,090شغل 4-2- 20 عنوان کسب کار پس از گذراندن مراحل فارغ التحصیلی: رشته کامپیوتر و برنامه نویسی رشته ای است که در این رشته شغل های بسیاری وجود دارد که برنامه نویسی ها به زبان های مختلف یکی از انواع آنهاست.

    در اینجا من به معرفی چند شغل دیگر متداول این رشته خواهم پرداخت: کارشناس مستندسازی کامپیوتر کارشناس طراحی وب کارشناس امنیت شبکه کارشناس پشتیبانی شبکه کارشناس پشتیبانی نرم افزار کارشناس تست نرم افزار کارشناس برنامه نویسی دلفی راهبر سیستمهای لینوکس کارشناس فروش تکنسین پیاده سازی نرم افزار کارشناس Oracle.DBA کارشناس تولید نرم افزار ( با فناوری Java‌) برنامه نویس ( با فناوری C# ,VB,ASP .Net( کارشناس تحلیل و طراحی نرم افزار مدیر پروژه 5-2- مواد اولیه مورد نیاز و منابع تأمین آن : مواد اولیه موردنیاز یک شرکت برنامه نویسی و نرم افزاری کامپیوتری در جدول زیر تهیه شده است که عبارتند از: جدول(1-2)-هزینه مواد اولیه در اینجا باید ذکر شود منظور از هزینه چاپ تبلیغات هزینه ای است که برای خرید کارتریج پینتر مخصوص چاپ تبلیغات بر روی CD ها هزینه می شود و همچنین هزینه خرید برچسب های تبلیغاتی جدول (2-2) هزینه حمل و نقل 6-2-ابزار و وسایل مورد نیازطرح: مشخصات و ویژگی های ماشین آلات در جدول زیر توضیح داده شده است.

    جدول شماره (1-2) مشخصات ابزار و ماشین آلات مورد نیاز طرح: 6-2- تحلیل تولید نرم افزار در صنعت : تنها محصول تولیدی در صنعت ICT ایران که کیفیت و قابلیت های کاربردی آن ملاک ارزش محسوب می شود، تولیدات نرم افزاری است.

    در واقع مزیت هر محصول نرم افزاری وجود ویژگی ها و کاربردهای متعدد و نیز زیبایی زمینه و بستر مطمئن آن است.

    به گزارش فاوانیوز،‌ به گفته کارشناسان، صنعت نرم افزار با مشکلات زیرساختی عدیده ای روبرو است اما تلاش های بسیاری در جهت رفع این مشکلات و رسیدن به ایده آل ها صورت گرفته است.

    تولید نرم افزار به دلیل عدم استفاده از ابزار و انرژی فیزیکی قابل لمس نیست و از این رو تولید آن از نگاه عام سهل به نظر می رسد اما در واقعیت تولید یک نرم افزار که حجمی کمتر از یک CD را به خود اختصاص می دهد، بعضاً ماه ها کار یا سال ها انرژی تعدادی از متخصصین کارآزموده و تکنسین های کامپیوتری را به خود مشغول می کند.

    ضمنا فرآیند نگهداری نرم افزار پس از تولید اولیه نیز فرآیند دشوار و پرهزینه ای است.

    مشکلاتی همچون بالا بودن هزینه های تولید نرم افزار به دلیل به طول انجامیدن مدت زمان تولید، عدم حمایت های دولتی، عدم ارتباط با تولیدکنندگان خارجی، تولیدات سفارشی، خدمات و پشتیبانی پس از فروش، عدم رعایت قانون کپی رایت و کمبود نیروهای متخصص جزو مسائل عدیده ای است که شرکت های نرم افزاری با آن مواجه هستند.

    در بسیاری از موارد مشاهده شده که نیروهای کار پس از فراگیری آموزش ها و هماهنگ شدن با مجموعه به دلیل پیدا کردن توانایی فنی به فعالیت های مستقل گرایش پیدا می کنند که این موضوع علاوه بر به هدر رفتن هزینه های مجموعه برای آموزش پرسنل، بازار را نیز دچار تنش ساخته است.

    یکی از راه های مقابله با این پیامد، تدوین و اجرایی کردن قوانین کار به صورت دو طرفه است یعنی علاوه بر اینکه منافع نیروی کار در این قوانین لحاظ شود، منافع کارفرما نیز در نظر گرفته شود.

    در ضمن باید موسساتی تحت حمایت دولت برای تربیت و آماده سازی نیروی متخصص پس از فراغت از تحصیل تاسیس گردیده تا بدین وسیله هزینه آموزش نیروهای فنی از دوش شرکت های خصوصی برداشته شود.

    یکی از موارد عدم صادرات نرم افزارهای ایرانی، رعایت نکردن استانداردهای بین المللی در داخل کشور است که بیشتر به صورت بومی تولید و عرضه می شود و عدم پیروی از این مهم و چند زبانه نبودن اغلب نرم افزارها باعث می شود در کشورهای دیگر نرم افزارهای ایرانی کاربردی نداشته باشد درصورتی‌که متخصصان ایرانی از لحاظ کیفی درسطح بین المللی از جایگاه مطلوبی برخوردار بوده و با استفاده از قوانین هماهنگ بین المللی توان رقابت با نمونه های خارجی نیز میسر است.

    فرهنگ سازی استفاده از اتوماسیون اداری و مکانیزه شدن سازمان ها تنها راه رسیدن به هدف الکترونیکی شدن است.

    اتوماسیون اداری ابزاری است برای مدیریت و کنترل گردش تمامی مستندات و فرآیندها و رویه های اداری یک سازمان که می تواند منجر به حذف بسیاری از ارتباطات تلفنی، مکاتبات کاغذی، جلسات حضوری و عملیات تکراری در سازمان گردد.

    7-2- مشکلات و محدودیتهای تولید نرم افزار : برخى بر این باورند که تولید نرم افزار نوعى هنر است و همه با این نکته موافق هستند که «تولید نرم افزار کارى خلاق است».

    با این همه در کشور ما ساخت نرم افزار حتى در زمره کارهاى تولیدى نیز به شمار نمى رود.

    مهم ترین ویژگى تولید نرم افزار که آن را از دیگر فعالیت هاى تولیدى یا خدماتى متمایز مى کند، خلق و ایجاد دنیایى مجازى است که از طریق واسطه هاى مناسبى با دنیاى واقعى مرتبط شده و بخشى از نیازهاى ما را برطرف مى سازد.

    گسترده شدن استفاده از فناورى اطلاعات تقریباً در تمامى عرصه هاى زندگى و حیات انسان، اهمیت و نقش تولیدکنندگان محصولات نرم افزارى را به شدت افزایش داده است.

    در اینجا لفظ تولیدکنندگان به مجموعه افرادى اطلاق مى شود که در طول چرخه حیات یک سیستم نرم افزارى در ساخت، توسعه و نگهدارى آن مشارکت دارند.کشور ما هنوز دوران اولیه بلوغ خود را در عرصهIT تجربه مى کند، دوره اى سرشار از مسائل و چالش هاى گوناگون.

    چالش هایى که برخى از آنها به سیاست هاى کلان کشور مرتبط و برخى دیگر زاییده ویژگى هاى خاص نرم افزار و دست اندرکاران تولید و توسعه آن است.

  • فهرست:

    ندارد.

     

     
    منبع:

    - استفاده ازمنابع کتابخانه مرکزآموزش عالی فنی وحرفه ای امام علی (ع) یزد

    3- استفاده از اطلاعات بدست آمده از شرکت نرم افزار نویسی (برنامه نویسی و طراحی صفحات وب)

    4-www.karafarini.com  

    5- استفاده از اطلاعات بدست آمده از وزارت کار جمهوری اسلامی ایران

    6- استفاده از اطلاعات بدست آمده از سایت های خبری اینترنت در ارتباط با نرم افزار

    7-کتاب اصول و مبانی کار آفرینی/ سعیدی کیا ، مهدی/ تهران / انتشارات 

چکیده: این رساله که پایان نامه تحصیلی می باشد، مشتمل بر بخشهایی است که توصیفهایی از واحد درسی پروژه عملی، تحت عنوان (مکانیزاسیون تولید مجله تحت وب) را به دست می‌دهد و شامل فصول اصلی: ابزار و روش ها، تحلیل و طراحی، پیاده سازی می باشد. در هر فصل قسمت خاصی از این پروژه مورد بحث قرار گرفته است. موضوع انتخاب شده برای پروژه پایان نامه ای که شرح آن را پیش رو دارید،‌مکانیزاسیون تولید ...

حمل ونقل از جمله بخش های زیر بنایی اقتصاد هر کشور است لذا فرایند توسعه اقتصادی یک کشور را شدیداً تحت تاثیر قرار می دهد و از این رو شرایط وموقعیت این بخش یکی از شاخصهای مهم سطح توسعه محسوب می گرددودر واقع حمل ونقل نیروی محرک توسعه کشور می باشد . با توجه به نقش و اهمیت حمل ونقل د ربرنامه توسعه جایگاه این بخش از نقطه نظر سرمایه گذاری در برنامه های مختلف عمرانی از اهمیت خاصی ...

فيلتر کردن محتويات اينترنت (spam) تکنولوژي فيلتر کردن محتويات اينترنت امکان کنترل دسترسي کاربران به محتويات اينترنت را فراهم ميآورد. اگر چه تمرکز اوليه اين تکنولوژي در سطح فردي بود (مثلا به والدين امکان ميداد دسترسي کودکان را به مطالب نامناسب محدود

پیشگفتار امروزه آموزش مجازی به عنوان یکی از روش های نوین آموزشی در دنیا مطرح است. عصر ارتباطات و اطلاعات تمامی فرایندها و فعالیت های بشر را به سمت فعالیت های الکترونیکی ومبتنی بر شبکه جهانی اینترنت و وب پیش برده و می برد به طوریکه واژگان جدیدی به دایره لغات تمامی ملل وارد شده است، واژگانی نظیر: e-Commerce e-Business e-Training e-Education e-Learning در مجموعه پیش رو، بخش های ...

چکیده: این پروژه طراحی سایت را با استفاده از نرم افزار قدرتمند و ساده ای فرانت پیچ انجام داده است. فرافت پیچ شامل مجموعه ای از ابزارها برای مدیریت، ایجاد، نشر سایتهای وب است. همچنین یک ویژگی منحصر به فرد و کامل برای ویرایش صفحات وب دارد. کارهایی که می توان با فرانت پیچ انجام داد به قرار زیر است: ایجاد سریع یک سایت وب با استفاده از الگوها و نمونه های موجود. مدیریت پوشه ها و ...

پشگفتار محصول معرفی شده در این طرح نرم افزار کاربردی می باشد که از زمانی که بشر پا به دنیای دیجیتال گذاشت این صنعت برای اداره سخت افزارهای استفاده شده به کار گرفته شده است و این صنعت چند سالی است که در کشور ما ایران بسیار رونق گرفته و اعم کشورها از روش های قدیمی ثبت اطلاعات دست برداشتند وبه علت راحتی در اداره داده ها و میزان خطای بسیار پایین از نرم افزار های تولیدی برای اداره ی ...

چکیده : آگاهی از نوع کالا و خصوصیات کلی و کاربرد آن ما را به شناخت و جایگاه این صنعت راهنمایی می کنند. به منظور شناخت انواع مختلف شلنگها و کاربرد های آن لازم است ویژگیها و مشخصات فنی آن ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد که در این راستا شناسایی استانداردهای طی و جهانی از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. تعیین جایگاه محصولات مذکور در این سایه انواع شلنگهای موجود (کالای رقیب) نیز می تواند ...

در عصر اطلاعات نمي توان علم يا صنعتي را يافت که آثار فن آوري اطلاعات در آن ديده نشود . فن آوري اطلاعات علاوه بر اين که به عنوان يک فن آوري زير بنايي قادر است که ابعاد ديگر زمينه ها را دگرگون کند ( به گونه اي که نگرش فعلي به اين زمينه ها را با دگرگون

استراتژي طراحي شبکه استفاده از شبکه هاي کامپيوتري در چندين سال اخير رشد و به موازات آن سازمان ها و موسسات متعددي اقدام به برپاسازي شبکه نموده اند. هر شبکه کامپيوتري مي بايست با توجه به شرايط و سياست هاي هر سازمان ، طراحي و در ادامه پياده سازي گردد

فصل اول : مقدمه 1-1-تقدیر و تشکر : ابتدا خدا را تشکر میکنم که توفیق سلامت وکسب آموزش را بدست آوردم و سپس از استاد محترم جناب آقای حسینی‌نیا که ضمن آموزش ما را در جهت آماده نمودن این مجموعه هدایت فرمود تشکر می نمایم . 1-2-مقدمه : تهیه مستندات برای هر اقدامی در همه زمینه ها همواره مفید بوده است . در زمینه تهیه یک سیستم نیز نباید همه چیز در قلب و یاد تهیه کننده باقیمانده و در نهایت ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول