دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح گاوداری شیری

Word 550 KB 12539 96
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • دستگاه های شیردوش

    دستگاه‌های شیردوش تمام خودکار تولید شده در این واحد، دارای ویژگی‌های برجسته‌ایست که کاربرد آن موجب سلامت دام بدون دخالت فرد گشته و آرامش دام را در تمام مدت شیردوشی حفظ می‌نماید.

     

    شیردوش رونده

    دستگاه‌های شیردوش رونده (سیار) که از 1 تا 6 ایوه‌ای (واحدی) ویژه دامداری‌های غیرصنعتی ساخته می‌شود، می‌توانند همزمان دام‌ها را در مدتی بسیار محدود به گونه کاملاَ بهداشی بدوشند.

    اصولاَ این دستگاه‌ها از نظر فیزیکی عملکردی بسیار طبیعی و شبیه به عمل بچه‌های دام‌ها را دارد، یعنی پالسی برابر تپش قلب حیوان، وزن خوشه دوششی برابر فشار ناشی از وزن سر بچه و نیز میزان مکشی برابر حجم تنظیمی براساس اختلاف از سطح دریا برابر میزان مکش دهان حیوان به‌ وجود می‌آورد. ضمن این‌که رنگ این دستگاه‌ها در بیناب مورد مطلوب دید دام‌های و حدود دسی‌بل صدای تولید شده در محدوده شنوایی گوش دام‌ها را تولید می‌نماید.

    شیردوش پایسته

    دستگاه‌های شیردوش پایسته (ثابت)، قادر است از 8 تا 32 دام را همزمان و در کوتاهترین مدت ممکن شیردوشی نماید.

    ویژگی برجسته این دستگاه پیشرفته در سنسور تشخیص اتمام شیر در سینه دام است. این دستگاه با استفاده از سیستم الکترونیکی اجازه نمی‌دهد دامی که شیر در سینه آن تمام شده است حتی یک لحظه بیشتر دوشیده شود. هرگاه سنسور حس نماید که شیر(به عنوان یک رسانا) در سینه دام تمام شده به شیرخودکار و نهایتاًجک هواکار فرمان می‌دهد که تهی را قطع و خوشه شیردوشی را به گونه کاملاً خودکار و بدون دخالت دست از سینه دام جدا نماید و خوشه شیردوشی بدون این‌ که با زمین تماس پیدا کند و آلودگی زمین به سر پستانک‌گیرها برخورد نماید و فضولات به درون کشیده شود جمع‌آوری شده و خوشه دوشش به محل اولیه خود بازگردانیده می‌ شود.

    در این سیستم به‌ منظور رکوردگیری، شیر دوشیده شده، در پایان دوشش درون ظرف نبشتاری(گلاس جار) نگهداری می‌شود تا دوشنده (اپراتور) بتواند مقدار آن را با دقت کافی یادداشت نماید و یا در صورت مشاهده آلودگی از مخلوط شدن آن با شیرهای سالم ممانعت به‌عمل آورد.

    در این سیستم به منظور کنترل و آزمایش و گسیل نمونه‌برداری از شیر دوشیده شده به آزمایشگاه، مجرای خاصی در زیر ظرف نبشتاری تعبیه شده است که بسادگی و بدون تماس دست با مجموع شیر جمع آوری شده، نمونه‌برداری انجام می‌شود.

    در این نوع ماشین شیردوش اتوماتیک، پس از دوشش دامها و طی مراحل فوق، به دلیل عدم دسترسی به قسمت‌های مختلف عبور شیر، از پستانک‌ها گرفته تا لوله‌های هدایت شیر و ظروف نبشتاری تا کاسه‌های محافظ پستانگیر، سیستم شستشوی خودکار وارد عمل شده و تمام مسیرهایی را که قبلاً شیر از آن‌ها عبور کرده و غیرقابل دسترس می‌باشد شسته، ضدعفونی کرده و در برنامه آخر آب‌کشی می‌نماید. در این سیستم به واسطه لزوم شستشوی کامل و بدون باقی ماندن قسمت‌هایی به‌صورت نشسته در ظروف نبشتاری جمع‌آوری شیر، در ابتدای ورود مواد شستشو دهنده به ظرف نبشتاری، درون گلویی لوله رسانای مواد به داخل ظرف نبشتاری، فواره خاص شناوری طراحی شده است تا تمام محفظه را که غیرقابل دسترسی است، شستشو نماید.

    در این سیستم ماشین‌های شیردوش تمام خودکار، در تمامی مدت دوشش دام‌ها، موزیک با ریتم تپش در سالن دوشش پخش می‌گردد که باعث به وجود آمدن آرامش خاص در سالن برای دام‌ها گشته و براساس تجربیات حاصله بین پنج تا پانزده درصد به شیردهی دام‌ها (گاو، بز و یا گوسفند) می‌افزاید.

    ماشین شیردوش سیار دو واحدی برقی مدل DU-MM-2/2x25 S

    این دستگاه قادر است در هر نوبت دوشش حداکثر ۲۵ راس گاو را بدوشد. شیر دوشیده شده هر گاو به صورت جداگانه جمع آوری می گردد، لذا از اخطلاط شیر گاو ها جلوگیری بعمل می آید.

    هر واحد مجهز به یک واحد دوشنده مستقل می باشد. این ماشین می تواند با ظروف شیر استیل و آلومینیومی در ظرفیت ۲۵ لیتر ارایه گردد.

    دستگاه زیبا و با دوام بسیار سبک بوده و کاربری آن آسان می باشد. همچنین این دستگاه می تواند بنا به سفارش با موتور بنزینی ارایه گردد.

     

    کیسه پر کن

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    دام

     

     

    خطوط تولید خوراک دام

    طراحی ، ساخت و نصب ماشین آلات خطوط تولید خوراک دام در ظرفیتهای مختلف.

    - بهترین کیفیت!

    - بیشترین سرعت!

    - مدیریت آسان!

    - کمترین هزینه نگهداری و سرویس!

    - ظرفیتهای مختلف!

    سیستم خوراک ریز دامپروری

    توزیع سریع و بهینه خوراک دام در دامپروری توسط خوراک ریز پیشگام.

    - توزیع سریع!

    - پخش یکنواخت!

    - افزایش بازدهی!

    - کمترین هزینه نگهداری و سرویس!

    سیستم توزین دام

    توزین دام در دامپروری توسط سیستمهای توزین پیشگام.

    - بالاترین دقت!

    - کالیبراسیون آسان!

    - کاربری آسان!

    - نگهداری آسان!

    - ظرفیتهای متفاوت!

    سیلوهای ذخیره خوراک دام

    نگهداری و ذخیره خوراک در دامپروری توسط سیستمهای پیشگام.

    - روانی جریان خوراک!

    - بیشترین زمان نگهداری خوراک!

    - نگهداری آسان!

    - ظرفیتهای مختلف!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    بهداشت شیر در جایگاه شیردوشی
    گاوها بری شیر دوشی بایستی به محل دیگری غیرازا اصطبل نگهداری دام برده شوند این امر علاوه بررعایت بهداشت شیر دوشی اولین برنامه تحریک گاو برای ترشح هورمون اکسی توسین ( Oxytocine) است که سبب آزاد شدن شیر و شل شدن پستان وعضلات حلقوی اسفنکتر و دوشیدن کامل شیر در شیر دوشی میشود. رعایت بهداشت در سالن شیردوشی مهمترین مرحله تولید شیر بهداشتی با بار میکروبی کم میباشد از این لحاظ بایستی دقت داشت که شیر تولیدی از دام سالم همیشه فاقد آلودگی است ودر صورتیکه مجرای پستان دام را قبلا”‌خوب ضدعفونی کرده باشیم در اینجا آلودگی شیربستگی به رعایت بهداشت و دستورالعمل های بهداشتی دارد. دیوارها و کف شیر دوشی بایستی قابل شستشو و ضد عفونی باشد معمولا”‌سیمانی یا کاشی کاری میشود سالن شیردوشی بایستی دارای نور وتهویه کافی و درب و پنجره های توری دار دارای سیستم آب سرد وگرم کافی برای شستشو باشد. آب مورد استفاده اهمیت زیادی در بهداشت شیردارد واز نظر فیزیکی بایستی پاک و عاری از آلودگیهای میکروبی باشد چرا که بامید شستشو خود عامل انتشار آلودگی در شیر وسیستم شیردوشی میشود. بنابراین آزمایش آب قبل از استفاده ضروری است ودرصورت لزوم آنرا با کلرویاسیستم تصفیه بایستی بهداشتی کرد.اگر از سیستم شیردوشی استفاده میشود لوله های انتقال شیر بایستی ازنوع استیل و مخازن نیز از نوع استیل باشد سیتم فاضلاب وهدایت آب پس از شستشو دارای شیب مناسب باشد.
     
    ضوابط بهداشتی شیردوشی
    هدف تعیین ضوابط و روشهای صحیح دوشش شیر از نقطه نظر بهداشتی است .
    الف- مراحل مقدماتی دوشش:
    1- آماده کردن دام 2- شستشو و تمیز کردن پستان دام با آب ولرم حدود 40 درجه سانتیگراد همراه ماده ضدعفونی کننده به نحوی که ضمن پاک کردن مواد خارجی و چربیهای اطراف پستان دام . صدمه ای به اعضاء‌پوست پستان وارد ننماید.
    3- خشک کردن پستان پس از شستشو و تمیز کردن با حوله یا دستمال کاغذی یک بار مصرف.
    یادآوری : شستشوی و ضد عفونی پستان باید در زمان کوتاه انجام گیرد ،‌تمیز نگهداشتن محل نگهداری دام شیری بهترین راه کاهش زمان شستشو میباشد.
    4- خارج کردن قطرات اولیه شیر از پستان (‌رگ گیری)‌به داخل یک ظرف یا بر روی صفحه مشبک ویا صفحه سیاه بمنظور کنترل آلودگی پستان ها ،‌ وجود ناهنجاریها در شیرخام از قبیل خون ، ‌رنگ عادی ولخته انجام میگیرد.
    یادآوری : ‌رگ گیری موجب حصول اطمینان از بازکردن منافذ پستان وخروج شیر اولیه که ممکن است حاوی مقدار زیادی باکتری باشد صورت میگیرد . بنابراین از ریختن آن برروی کف سالن شیردوشی باید اجتناب شود.
    5- شخص شیردوش بایدسالم ودارای ناخن کوتاه وعاری از هرگونه ابتلاء به بیماریهای عفونی مزمن ومشترک بین انسان ودام باشد.
    6- شخص شیردوش در زمان شیردوشی باید ملبس به لباس کار مناسب شامل روپوش .کلاه.دستکش وچکمه باشد.
    7- محل شیردوشی بایستی داری نورکافی و تهویه مناسب بوده و دوشش شیر درمحیطی تمیز وعاری از هرگونه گردو غبار و بو انجام گیرد.
    8- شیردوشی باید در محیطی ساکت وآرام انجام گیرد.
    یادآوری : از هرگونه تغذیه دام درحین شیردوشی به منظور جلوگیری از ایجاد گردو خاک خودداری گردد.
     
    ضوابط بهداشتی وفنی تاسیسات شیردوشی
    1- میزان دوشش با دستگاه بستگی به وزن خوشه شیردوشی وارتفاع ظروف شیشه ای مدرج دارد.که توصیه شده وزن خوشه شیردوشی بین 5/3-5/1 کیلوگرم وظروف شیشه ای پایین تراز سطح پستان دام واقع شوند.
    یادآوری : ‌شیر باقیمانده پس از دوشش در پستان دام میتواند موجب بروز بیماری ورم پستان گردد.
    2- به منظور جلوگیری از انتقال عفونت بین پستانها باید با قطع مکش قبل از خارج سازی خوشه شیردوشی از جریان معکوس شیرداخل خوشه شیردوشی ممانعت کرد.
    3- دستگاه شیردوشی باید مرتبا”‌مورد بازرسی قرارگیرد.
    4- حداقل یکبار در سال کل تاسیسات شیردوشی به وسیله یک فرد متخصص کنترل وبازرسی شود گزارش آن بمنظور رفع نواقص به دامدار و دامپزشکی ارائه گردد.
    5- ابعاد سالن شیردوشی باید متناسب با ظرفیت تعداد دام که در هر وعده باید دوشیده میشوند بوده ودام بتواند به راحتی رفت آمد نماید.
    6- دیوارها باید سطحی صیقلی وصاف داشته وقابل تمیز کردن و غیر قابل نفوذ بودن ودارای رنگ روشن باشد.
    7- سالن شیردوشی باید دارای تهویه مطلوب بوده ،‌در صورت استفاده از پنجره ها به این منظور پنجره ها باید مجهز به توری برای جلوگیری از ورود حشرات باشند .
    8- کف سالن نیز قابل شستشو و ضدعفونی بوده ودارای کانال فاضلاب با شیب مناسب باشد.
    9- چاله شیردوشی باید دارای طول وعرض و ارتفاع مناسب وفاضلاب آن بقسمی باشد که شستشوی سالن بسهولت انجام گرفته و بهیچوجه آب در محل جمع نگردد.
    10- دارای آب گرم وسردکافی قابل شرب وتصفیه شده جهت شستشوی مرتب وسائل شیردوشی وحمل شیر وهمچنین شستشوی پستان دام باشد.
    11- موتور دستگاه دوشنده باید دراتاق مخصوص که دور از سالن شیردوشی بوده نصب ومجهز به سیستم صداگیر باشد که صدای آن دام را در موقع دوششی ناراحت ننماید.
    12- دستگاههای شیردوشی باید دراتاق شیردوشی متناسب با مقدار تولید شیرروزانه نصب شود.
    13- سالن شیردوشی باید مجهز به فضای جهت توقف دام بوده تا در هنگام دوشش دام بدون حرکت دراین اتاقکها قرار بگیرد.
    14- کف سالن شیردوشی غیر قابل نفوذ وقابلیت تحمل بار اضافی به طور مثال مقرهای شیردوشی را داشته باشد (‌مقر شیر دوشی عبارت است از جایگاهی که دام شیری در هنگام دوشش درآن مستقر میگردد).
    15- کف باید با پوشش سخت مفروش شده غیر لغزنده ومقاوم به مواد شیمیائی باشد.
    16- کلیه سطوح داخلی دیوارها وسقف ها باید کاملا”‌صاف و بدون پستی وبلندی بوده و به گونه ای طراحی شوندکه دارای استحکام کافی باشد و بار اضافی را بدون تغییر شکل تحمل کند.
    17- سالن شیردوشی باید قابلیت دسترسی به تسهیلات جمع آوری وتوزیع دام شیری را داشته باشد.
    18- ورودی وخروجی های سالن شیردوشی باید به گونه ای ساخته شوند که فقط یک دام شیری هم زمان قادر به عبور از آنها باشد واز هرگونه انقطاعی در حرکت دام ممانعت بعمل آید.
    19- تعبیه حوضچه ضد عفونی در محل ورودی به سالن شیردوشی به طوری که دام مجبور به عبور از آن باشد.
    20- سالن شیردوشی باید درمکانی احداث گردد که خطر آلودگی شیرخام به حداقل برسد .
    21- کلیه ورودی های سالن شیردوشی باید سنگفرش شده وقابلیت شستشو و ضد عفونی را داشته وآب روی آن به طرف تجهیزات دفع فاضلاب الزامی است.
    یادآوری : ‌شیر گاو هائیکه تحت درمان با آنتی بیوتیک یا مواد هورمونی ویا داروئی دیگر قرار گرفته اند تا زمان دفع باقیمانده دارو (‌براساس دستور کارخانه سازنده )‌قابل مصرف نمی باشد ونباید با شیر سایر دامها مخلوط گردد.
    22- شیر تولیدی پس از دوشش بایستی ازصافی عبورداده شود تا ذرات خارجی موجود در شیر گرفته شود
    23- پس از انجام شیردوشی سالن و دستگاههای شیر دوشی بایستی شستشو و ضدعفونی گردد.
     
  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

مقدمه: با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون آنها به تولیدات دامی از جمله شیر و گوشت دیگر تولید به روش های سنتی پاسخگو نیست و از طرفی روشهای سنتی اقتصادی نبوده و نمی تواند نیازهای مادی دامدار را تآمین کند.همچنین به دلیل جوان بودن جمعیت کشور لازم است در زمینه های مختلف اشتغال زایی شود که این امر در زمینه کشاورزی و دامپروری لازم به نظر می رسد. با اشتغال زایی در شهرستان ها و روستا ها از ...

مقدمه امروزه با پيشرفت علم تغذيه بشر به اين باور رسيده که يک فرهنگ صحيح غذائي مي تواند سلامت جامعه را بدنبال داشته باشد واز سلامت يک جامعه مي توان اهداف والائي همچون 1-فکر سالم و خلاق 2- شادابي و سر زندگي 3-مصرف حداقل دارو 4-وابستگي کمتر و ..

مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد نفر عبور کند، يعني در طول فقط دو دهه ، جمعيتي بالغ بر ک

تاريخچه بشر اوليه که ساليان درازي را بصورت بدوي از ميوه درختان و شکار حيوانات امرار معاش مينمود رفته رفته در صدد برآمد براي مواقعي که دسترسي به شکار نداشت حيواناتي را که مفيد تر و مطيع تر تشخيص داده بود بتدريج رام و اهلي سازد . کم کم در اثر تماس م

کلیات پرورش گاو تاریخچه بشر اولیه که سالیان درازی را بصورت بدوی از میوه درختان و شکار حیوانات امرار معاش مینمود رفته رفته در صدد برآمد برای مواقعی که دسترسی به شکار نداشت حیواناتی را که مفید تر و مطیع تر تشخیص داده بود بتدریج رام و اهلی سازد . کم کم در اثر تماس مداومی که بدین طریق با گاو ،بز و میش کوهی حاصل کرد علاوه بر فوائد گوشت از مزایای شیر هم برخوردار شد و پس از قرون متمادی ...

شرکت سه گل مشهد در نظر دارد براي ايجاد طرحي که عبارت است از يک واحد دامداري 100 راس شيري از نژاد هلشتاين براي ايجاد طرح احتياج به ساختمان و تاسيسات نگهداري و پرورش گاوهاي شيري و مذکور و نتايج حاصله با مشخصاتي که ذکر خواهد شد. طرح: طرح پيشنها

مقدمه: با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون آنها به تولیدات دامی از جمله شیر و گوشت دیگر تولید به روش های سنتی پاسخگو نیست و از طرفی روشهای سنتی اقتصادی نبوده و نمی تواند نیازهای مادی دامدار را تآمین کند.همچنین به دلیل جوان بودن جمعیت کشور لازم است در زمینه های مختلف اشتغال زایی شود که این امر در زمینه کشاورزی و دامپروری لازم به نظر می رسد. با اشتغال زایی در شهرستان ها و روستا ها از ...

مقدمه: گاو های شیری دارای موازین سنجیده و دقیقی است که تمام این فعالیت را از ابتدا تا انتها در بر می گیرد یک مدبر خوب و آگاه در هر واحد گاوداری باید از زیر و بم کاری کار خود از نظر پرورش و نگاهداری و تولید و اصلاح نژاد اطلاعاتی داشته و مسئولیت ها و وظایف را به خوبی درک کرده و بازدهی اقتصادی گاوها با توجه به سلامت و بهداشت آنها اهمیت داده و یا قدرت و دوراندیشی به موقع برای اداره ...

مقدمه : شير يکي از مواد غذائي با ارزش مي باشد که در سلامت جامعه نقش مهمي ايفا مي کند امروزه با توجه به بالا رفتن فرهنگ مصرف شيروفرا ورده هاي آن توليد اين ماده غذائي از اهميت بالائي بر حور دار مي باشد در کشور ما ايران امروزه دامداري از لحاظ علمي

مقدمه کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول