دانلود تحقیق آمادگی جسمانی و فاکتور های آن

Word 54 KB 12543 17
مشخص نشده مشخص نشده ورزش و تربیت بدنی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • در زندگی ماشینی وتکنولوژی امروزی برای انجام بسیاری از کارها نیازی به فعالیت فیزیکی نیست بین 60 تا 80 درصد افراد بالغ در جوامع مختلف فعالیت جسمانی کافی ندارد. کسب دانش درباره فعالیت جسمانی یکی از انگیزه های درونی برای شرکت در فعالیت های جسمانی است. کسانی که با مفاهیم فعالیت های جسمانی آشنا شدند ارزش آن را بیشتر درک می کنند . همه انسان ها نمی توانند از نظر جسمانی فعال باشند و از این فعال بودن بهره مند شوند .

        فعالیت جسمانی به هر گونه حرکت بدن گفته می شود که توسط انقباض عضلات ایجاد می گردد و موجب افزایش مصرف انرژی  می شود . هر کاری غیر از نشستن و خوابیدن جزء فعالیت جسمانی به شمار می رود . فعالیت جسمانی دامنه بسیار گسترده ای دارد و شفرد انواع فعالیت جسمانی را به دو نوع کلی تقسیم کرده است:الف)فعالیت جسمانی مربوط به کار و شغل که به فعالیت های جسمانی روزمره و مهارت های شغلی اشاره دارد و هدف آن تامین زندگی است. مانند :خرید و حمل شیئ و بچه داری و کشاورزی و ب)فعالیت جسمانی مربوط به بازی و تفریح مانند:بازی و مسابقه و ورزش آماتور و قهرمانی .

        تمرین جسمانی به فعالیت های جسمانی و حرکت های عضلانی ویژه و با برنامه منظم و تکراری گفته می شود که با هدف افزایش توانایی های مختلف جسمانی و مهارتی انجام می شود .

         فعالیت جسمانی  با تمرین جسمانی تفاوت دارد . فعالیت جسمانی الزاما فعالیتی شدید و طبق برنامه نیست . می توان از نظر جسمانی فعال بود بدون اینکه در برنامه های تمرینی شرکت کرد . بدین منظور می توان با پیشنهادهای زیر شروع کرد :

        استفاده از پله به جای آسانسور و کنار گذاشتن کنترل  تلویزیون و پیاده روی هر زمان که وقت دارید .

        تعریف آمادگی جسمانی : کلارک در تعریف جامعی که مورد استفاده  بسیاری از نویسندگان  دیگر نیز قرار گرفته می نویسد:((آمادگی جسمانی عبارت است از توانایی انجام کارهای روزانه با توانمندی و چابکی بدون احساس خستگی بی مورد و داشتن انرژی کافی برای پرداختن به امور تفریحی اوقات فراغت و لذت بردن از آنها و برای انجام کارهای  ضروری  پیش بینی  نشده ای که ممکن است در روز پیش آید )).بنابراین آمادگی جسمانی یعنی توانایی تحمل کارهای بدنی و مقاوم بودن در برابر فشارهای ناشی از کار و فعالیت بدنی (جسمانی)و تاب آوردن در برابر شرایط سخت جسمانی که فرد فاقد آن تحت چنان شرایطی دوام نیاورده و از پا می افتد .

     فاکتورهای آمادگی جسمانی

         آمادگی جسمانی از فاکتورهای مختلفی تشکیل شده است. این فاکتورها در دو بخش 1)وابسته به بهداشت و 2)وابسته به اجرای ورزشی جای می گیرند . برای سلامت عمومی جامعه بخش وابسته به بهداشت اهمیت دارد اما بخش دوم در اجراهای ورزشی کار برد بیشتری دارد و ورزشکاران با توجه به نیاز رشته مربوطه از انها استفاده میکنند.در ادامه هر یک از عناصر امادگی جسمانی تعریف میشود.

    الف) عناصر امادگی جسمانی وابسته به بهداشت(تندرستی)

        ترکیب بدن:

     عبارت است از درصد چربی بدن که با کاتیپر و به روش skin fold میتوان آن را اندازه گیری کرد.

        استقامت قلبی عروقی:

     برخورداری از نوعی کیفیت که به وسیله ان قلب و تنفس میتواند به سهولت خود را با شدت فعالیت بدنی هماهنگ کند و با همان سهولت هم از خستگی بدر آید و فعالیت سنگین دیگری را شروع کند.

        انعطاف پذیری:

     قابلیت کشیده شدن عضله ها به منظور وسعت دامنه حرکتی بیشتر برای مفاصل مربوطه.

        استقامت عضلانی:

    توانای یک عضله یا گروه عضلانی برای تکرار یک حرکت معین و مشابه و یا اوردن یک فشار و یا نگه داری یک انقباض در مدت زمان طولانی. لازم به ذکر است که استقامت عضلانی فقت بخشی از امادگی قلب و تنفس را تشکیل میدهد.

        قدرت عضلانی:

     امادگی عضلانی برای وارد کردن حداکثر فشار به یک مقاومتیا مانع ثابت و یا متحرک فقط برای یک مرتبه.

    ب)عناصر آمادگی جسمانی وابسته به اجرای ورزشی

    چابکی:

     توانای تقییر وضعیت سریع بدن و کنترل حرکت کل بدن.

     

    تعادل:

    ثابت نگه داشتن قامت به هنگام حرکت و یا سکون است.

     هماهنگی:

         قابلیت اجرای حرکت به طور موثر و ملایم یا به عبارت دیگر توانای به کارگیری حواس مانند استفاده از حس بینایی یا شنوایی همراه با اعضای مختلف بدن به هنگام اجرای اعمال حرکتی به منظور نرمی روانی و تلفیق حرکات است.

        توان:

         توان یا قدرت انفجاری از حاصل ضرب قدرت در سرعت حرکت بدست میاید یا توانایی به کار بردن حداکثر نیرو در سریعترین زمان مانند تست های پرش عمودی پرش طول جفتی و پرتاب وزنه.

    زمان عکس العمل:

    حد اقل فاصله زمانی بین کاربرد یک محرک و پاسخ بدن به آن محرک.

    سرعت:

        کوتاهترین فاصله زمانی که شخص بتواند بدن یا قسمتی از آن را یک یا چند مرتبه در فضا به حرکت آورد.مانند سرعت حرکت شست دست و یا تعداد تکرار گام در مدت سه یا چهار ثانیه در یک دو کوتاه به عبارت ساده تر توانایی حرکت دادن سریع بدن را سرعت می گویند.

        چون حدف دست یابی به بالاترین و قابلیت های جسمانی است لذا عوامل بالا را برای هر چه بهتر شدن مهارت های ورزشی و موفقیت در مسابقه و رقابت های ورزشی یاری میدهند.

     ایفرد

         آمادگی جسمانی وابسته به بهداشت به موقعیت های بهداشتی مربوط میشود به خودی خود وجود داشته و در اثر تمرین پیشرفت می کنند یکی از جدیدترین آزمون ها برای ارزیابی آمادگی وابسته به بهداشت ارائه شده آزمون های آمادگی جسمانی است که در سال 1988 توسط ایفرد (aahperd  ) ابداع شده و عبارت است از یک برنامه تربیتی و سنجش جامع که جوانان را در آمیختن ابعاد روانی حرکتی و شناختی و احساس با جریان زندگی یاری میکند .

    این آزمون عبارتند از :

       الف)استقامت هوازی: دویدن یا پیاده روی یک مایل است .

       ب)ترکیب بدنی: اندازه گیری ضخامت چربی زیر پوستی (skin fold) عضله سه سر پشت بازو و عضله دوقلوی پا است.

       ج)انعطاف پذیری:خم شدن به جلو در حالت نشسته sit and reach است (به منظور اندازه گیری انعطاف  عضلات کمر و پشت ران )

        د)استقامت و قدرت عضلانی عبارتند از : 1)شکم (دراز و پشت اصلاح شده به طوری که دست ها  به حالت ضربدری روی سینه قرار می گیرند ) 2) بالا تنه ( بارفیکس اصلاح شده یا خوابیده ).

     

     

    اصول اساسی تمرین

          با در نظر گرفتن اهمیت ورزش در حفظ سلامتی اغلب اوقات فعالیت های جسمانی به علت صرف زمان و زحمت زیاد نادیده گرفته می شود . برنامه تمرینی  شامل تمریناتی برای رشد توانایی های فیزیولوژیکی و روانی  ورزشکار است .

    اصول اساسی تمرین عبارتند از :

    1 ­_اصل ویژگی فردی

         در موقع طرح و تدوین برنامه های تمرینی باید تفاوت های فردی را مورد توجه قرار دارد . افراد مختلف نسبت به یک برنامه تمرینی  معین واکنش های متفاوت از خود نشان می دهند .

        کودکان بازی می کنند نوجوانان به یادگیری مهارت های ورزشی می پردازند  جوانان در ورزش آماتور یا قهرمانی تمرین می کنند میانسالان تمرینات جسمانی و ورزش انجام  می دهند و سالمندان در ورزش های تفریحی شرکت می کنند .

    مربیان باید در برخورد با ورزشکاران خود به عوامل زیر توجه نمایند :

    1-تحمل افراد نسبت به فشار تمرین

    2-عوامل ژنتیکی و آمادگی افراد

    3-سن تقویمی و سن بیولوژیکی

    4-نسبت استراحت به تمرین یا مسابقه

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

بسيار ضروري ومهم است که يک ورزشکار بداند درورزشي که انجام ميدهد کدام يک ازعوامل يا فاکتورهاي آمادگي جسماني نقش اساسي ايفا ميکندزيراازاين طريق به نتايج مطلوب زيرخواهد رسيد: 1- زمان رسيدن به نقطه عطف ومطلوب دربرخورداري ازفيزيک مناسب به حداقل

فاکتورهای آمادگی جسمانی: بسیار ضروری ومهم است که یک ورزشکار بداند درورزشی که انجام میدهد کدام یک ازعوامل یا فاکتورهای آمادگی جسمانی نقش اساسی ایفا میکندزیراازاین طریق به نتایج مطلوب زیرخواهد رسید: 1- زمان رسیدن به نقطه عطف ومطلوب دربرخورداری ازفیزیک مناسب به حداقل ممکن میرسد(پیشرفت سریع ) 2- ازآسیب دیدگی بی مورد تا مقیاس بالایی جلوگیری میکند 3- ازفشارآوردن بی مورد برسایرعضلات ...

هر رشته ورزشی چهار بخش عمده دارد که عبارتند از : تکنیک 1- تاکتیک 2- آمادگی جسمانی 3- آمادگی روانی4- یکی از مهمترین بخشهای تمرینی در هر رشته ورزشی آمادگی جسمانی است که رکن و اساس دستیابی به اجراها ومهارتهای ورزشی است که هدف از آن توسعه و افزایش قابلیتهای عملی ورزشکاران می باشد. آمادگی جسمانی اولین مرحله پیشرفت ورزشکار بوده و موفقیتهای بعدی ورزشکار براساس آمادگی جسمانی عمومی بدست ...

هر رشته ورزشی چهار بخش عمده دارد که عبارتند از : تکنیک 1- تاکتیک 2- آمادگی جسمانی 3- آمادگی روانی4- یکی از مهمترین بخشهای تمرینی در هر رشته ورزشی آمادگی جسمانی است که رکن و اساس دستیابی به اجراها ومهارتهای ورزشی است که هدف از آن توسعه و افزایش قابلیتهای عملی ورزشکاران می باشد. آمادگی جسمانی اولین مرحله پیشرفت ورزشکار بوده و موفقیتهای بعدی ورزشکار براساس آمادگی جسمانی عمومی بدست ...

در زندگی ماشینی وتکنولوژی امروزی برای انجام بسیاری از کارها نیازی به فعالیت فیزیکی نیست بین 60 تا 80 درصد افراد بالغ در جوامع مختلف فعالیت جسمانی کافی ندارد. کسب دانش درباره فعالیت جسمانی یکی از انگیزه های درونی برای شرکت در فعالیت های جسمانی است. کسانی که با مفاهیم فعالیت های جسمانی آشنا شدند ارزش آن را بیشتر درک می کنند . همه انسان ها نمی توانند از نظر جسمانی فعال باشند و از ...

ورزش کردن عکس عمل خوردن است ، با ورزش کردن کالری های خود را می سوزانید . در حقیقت بدن شما با سوزاندن کالری می تواند کار کند . این کالریها بدن را گرم ، قلب را درحال پمپاژ و خون را در حال گردش نگه می دارد . کالری های مصرف شده شما را در حال تحریک و تحرک نگه می دارد ، مثل پیاده روی ، کارکردن ، از پله بالارفتن و یا هر فعالیتی که انتخاب می کنید . هر چه بیشتر حرکت کنید بیشتر کالری می ...

دانش ومعرفت بشرحاصل تلاش کاوشگرانه اي است که قرنها ي متمادي صورت گرفته واز طريق انتقال به نسلهاي بعد وافزوده شدن برآن به صورت کنوني درآمده است. منشاء تلاش کاوشگرانه بشر براي دستيابي به معلومات بيشتر را عواملي نظير نياز فطري انسان به دانستن ونيز تامي

قبل از اينکه يک مربي تصميم به بازي پرس بگيرد ، مي ¬بايست سوالا تي در اين زمينه از خود بپرسد . براي مثال: 1- چرا بايد به عنوان يک مربي بازي پرس را براي تيم خود انتخاب کنيم ؟ 2- تيم به چه فاکتورهائي براي بازي پرس نياز دارد؟ 3-چگونه مي توانيم در

بايد اين مطلب مهم را در نظر داشت که جوامع پيشرفته بشري با عنايت به توسعه آموزش و پرورش خود توانسته اند پله هاي ترقي و توسعه همه جانبه را به پيمايند.در توسعه آموزش و پرورش ملاکها و فاکتورهاي متعددي نقش دارند .مهمترين آن نظام ارزشيابي در آموزش مي باشد

مقدمه : در این فصل ابتدا خلاصه‎ای از تحقیق و یافته‎های تحقیق بیان می‎شود. سپس با توجه به نتایج حاصل از آزمون، هر یک از فرضیه‎های تحقیق را با نتایج سایر محققان مورد مقایسه قرار می‎دهیم آنگاه در مورد هر یک از فرضیه‎های تحقیق به بحث و نتیجه‎گیری پرداخته و تا حد امکان سعی خواهد شد که دلائل مورد نظر در رابطه با نتایج تحقیق را با توجه به نظرات دیگر محققان و محقق این پژوهش ذکر شود. در ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول