دانلود تحقیق ورزش های علمی چیست

Word 43 KB 12559 10
مشخص نشده مشخص نشده ورزش و تربیت بدنی
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ورزشهای علمی چیست؟

     

    برای اینکه ورزشهای علمی را بهتر بشناسیم لازم است یک تعریف کلی و مختصر از مفهوم علم در ورزشهای علمی داشته باشیم.

    علم از دیدگاه ورزشهای علمی ،جوشش آگاهی وغلیان استعداد های ذاتی دربستر سیر انشایی و تحول جوهری انسان است، که در نتیجۀ توجه دائم به معرفت بیکران نفس ومقام وحدت پدید می آید و ورزشکار را در قلۀ مطمئن ترین ومقدس ترین لحظات موجود قرار می دهدو مفهومی را ارائه می دهدکه کل پدیده های علمی را در برگرفته و پاسخ گوی همه نابسامانیهای ذهنی در همه عرصه های زندگی می باشد.

    ورزشهای علمی در واقع تلفیق و ترکیبی از ورزشهای فیزیکی و          متا فیزیکی است که روح و جسم ورزشکار را بهم پیوند زده و شجره حیات او را در سرزمین حضور می کارد و ثمره ذاتیش را به همه موجودات جهان هستی عرضه می دارد.

    این سیستم در سال 1369تحت عنوان انجمن ورزشهای متافیزیک تاسیس وبنیانگزاری شد ودر سال 1375با عنوان موسسه ورزشهای علمی شاهمیری به ثبت قانونی رسید وهزاران نفر از اقشار مختلف را جذب وتحت تعلیم قرار داد.

    آموزشهای ورزشهای علمی براساس طرح بی نظیرجاده موفقیت که در هفت سال ویازده مرحله برنامه ریزی شده در سه بخش مهم علوم ذهنی،علوم روحی و علوم معنوی که شامل مراقبه های متعالی،خلسه های تعالی بخش،رویابینی ارادی،راهیابی به جهانهای دهگانه کیهانی،عروج در بینهایت،تجربه سکوت،قدرت نفوذ،سرعت انتقال و کسب اقتدارات شخصی وخلاقیت است مورد بحث و آموزش قرار می گیرد. مقالات، کتابها وسی دیهای آموزشی این سیستم نیز براساس همین سه بخش تالیف وتهیه شده و در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.

     همانطور که ذکر گردید، ورزشهای علمی از دو بخش مهم فیزیکی و    متا فیزیکی شکل می گیرد و وابسته به هیچیک از ورزشهای موجود    نمی باشد.

    ورزشهای فیزیکی نیز در این سیستم به دو گروه تقسیم می شوند:

    ورزشهای سبک مانند دویدن آهسته، حرکات موزون شبیه سمای عرفانی و تکنیک های آرام بخش یوگا مخصوصاًتکنیکهای نرمشی، تنفس و علم وانهادگی.

    ورزشهای سنگین مانند تکنیکهای کششی وپیچشی هشتادوچهار گانه یوگا به صورت ترکیبی.

    البته تکنیکهای یوگا بسیار زیاد است و تمرین همه آنها در این سیستم مقدور نیست. چون ما معتقدیم که هشت میلیون وچهارصد هزارحرکت یوگا در این عمر کوتاه نمی گنجد. بنابراین ما در ورزشهای علمی هشتادوچهارحرکت اصلی یوگا را که سمبل هشت میلیون وچهارصدهزار حرکت است انتخاب کرده و بصورت ترکیبی انجام می دهیم و از این تعداد نیز یازده حرکت ویژه که کاربرد کلیدی دارد برای گشودن و فعال کردن چاکراها و ورود به جهانهای کیهانی استفاده می کنیم.

    یکی از ویژگیهای ورزشهای علمی نسبت به سایر ورزشها اینست که در این سیستم حرکات هشتادوچهار گانه یوگا به چهار بخش مهم تقسیم می شود و هر بخش آن به یک نوع گروه خونی و ساختار بدنی و روانی ورزشکاران یعنی سودایی،صفراوی،بلغمی ودموی اختصاص  داده       می شود.

    رژیم غذایی نیز در ورزشهای علمی جایگاه خاص خود را دارد که در فصول مختلف مطابق با گروه خونی و وضعیت مزاجی ورزشکاران برنامه ریزی شده و مورد اجرا قرار می گیرد.

    همچنین علم تنفس در این سیستم از اهمیت بالایی برخوردار است ،بطوریکه انتخاب تنفس و نوع تمرین آن بر اساس گروه خونی و طبع مزاجی ورزشکاران تنظیم شده و در مواقع معینی به اجرا در می آید.

    ورزش های متا فیزیکی:

    ورزشهای متا فیزیکی در این سیستم شامل ذکرهای مقدس اسلامی، تفکرات عبادی، مراقبه های متعالی و جذبه های معنوی می شود که مطابق با سطح آگاهی ، ارتعاشات عنصری و باورهای درونی ورزشکاران آموزش داده می شود.

    در ورزشهای علمی نیز همه سیستمهای متداول درمانی بویژه سلف هیپنوتیزم، هیپنوآنالیز، هومیوپاتی، طب گیاهی، طب سوزنی، انرژی درمانی، ماساژ درمانی و دعا درمانی مورد بحث و بررسی کلی قرار     می گیرد.

    اهداف ورزشهای علمی:

    اهداف ورزشهای علمی بر مبنای قانونمندیهای جهان هستی شکل    می گیرد و سپس به ماوراء فضا و زمان راه می یابد.

    این هدفها هم مادیند و هم معنوی، به همین منظور طرحی در اختیار ورزشکاران قرار می گیرد که در آن اهداف معنوی مشخص شده است ولی اهداف مادی به عهده خود ورزشکار می باشد که در طول زمان بندیهای خاص آن را خلق کرده و پس از دست یابی به هدف، آنرا واگذار کرده و به خلق هدفهای نو می پردازد ، بدون اینکه تحت تاثیر جاذبه های آنها قرار گیرد، هر چند که آن هدف رفیع ترین قله های موفقیت یا بزرگترین گنجینه های جهان باشد.البته بجز یک هدف که از ابتدای آموزشهای ورزشهای علمی مورد توجه ورزشکاران بوده و مقصد نهایی نیز محسوب می شود. این هدف متعال کشف اسرار حضور است که زمینه آن از طریق توسعه آگاهی فراهم می گردد.

    حضوردر محضر خداوند والاترین هدف خلقت و نهایی ترین مقصد خردمندان و هوشمندان است. هدفی که از ابتدای خلقت، مورد توجه راه دانان و صاحب نظران علوم الهی بوده واین توجه نیز تا ابدیت ادامه خواهد داشت. بنابراین راههای گوناگونی نیز برای کشف اسرار آن ارائه شده که هر یک از آنها در سیر تکاملی انسان نقش به سزایی داشته و از اعتبار ویژه ای برخوردار بوده است.

    ما نیز به ماهیت این هدف متعالی پی برده و در حد بضاعت سلوک و وسعت دید و توجه مان، جاده موفقیت را طرح ریزی کرده ایم و آن را بر اساس آموزه های کتاب آسمانی قرآن در سه بخش مهم کشف حضور، درک حضور و تجربه حضور و به عبارتی کسب آگاهی، توسعه آگاهی و تجربه فرا آگاهی تنظیم کرده ایم که در هفت سال و یازده مرحله مورد بحث و آموزش قرار می دهیم.

    بخش اول:

    بخش اول، کشف حضور یا کسب آگاهی است که شامل زمان آگاهی و مکان آگاهی می شود. این بخش چهار مرحله شش ماهه، یکساله، یکسال و نیمه و دو ساله از مراحل یازده گانه جاده موفقیت را در بر     می گیرد.

    مرحله شش ماهه:

    درمرحله شش ماهه ورزشکاران با شناسایی نفس اماره و نیروی خفته حیوانی و کنز انسانی و تصفیه و پاکسازی آن از نیروهای شیطانی از طریق کنترل احساسات و نفسانیات مخصوصاً کنترل قوای جنسی، امساک در خوراک و خواب و پرهیز از صفات رذیله مانند دروغ، غیبت، تهمت، کینه، نفرت، خشم، غرور و حسد و انجام فرایض دینی و عبادی مطابق دستورات اسلام، بهداشت روحی و جسمی، دقت در رفتار، گفتار و پندار و خوشرویی با اطرافیان وارد جاده موفقیت شده و اولین گام مثبت را جهت کشف اسرار حضور بر می دارند.

    در این مرحله نیز مدیتیشن روی چاکرای اول « مولادهارا» صورت      می گیرد و برای پاکسازی آن از ذکر مخصوص غیر المغضوب علیهم و  لا الضالین استفاده می شود و راه برای ورود به مرحله بعدی هموار   می گردد.

    مرحله یکساله:

    در این مرحله ورزشکاران با شناسایی نفس لوامه یا ملامت کننده، شهوات غریزی مانند شهوت مال اندوزی، شهوت صاحب شدن، شهوت خود نمایی، شهوت شهرت و شهوت قدرت را تحت کنترل در آورده و به سیر طبیعی خود در جاده موفقیت ادامه می دهند.

    در این مرحله نیز ورزشکاران چاکرای دوم « سواد هیستانا»را مرکز توجه قرار داده و هماهنگ با ذکر مخصوص صراط الذین انعمت علیهم روی آن مدیتیشن می کنند و با پاکسازی چاکرا به قلمرو ره یافتگان قدم         می گذارند.

    مرحله یکسال و نیم:

    در این مرحله آگاه شدن ورزشکاران از نفس متفکره، مطالعه درون و شناسایی پدیده های فوق طبیعی و ماورای حسی از طریق هماهنگ کردن رابطه بین کشش های درون و کوشش های بیرون جهت کشف و پرورش استعدادهای ذاتی و انتخاب بهترین مسیر برای غلبه بر نیروهای نفسانی صورت می گیرد و آدرس خانه دوست از طریق آشنایی با سه مرحله فرومنطق، منطق و فرا منطق به دست می آید.

    در این مرحله نقطه توجه چاکرای سوم « مانی پورا» است که ورزشکار هماهنگ با ذکر مخصوص اهدنا الصراط المستقیم روی آن مدیتیشن می کند و راه را برای وارد شدن به کعبه دل می گشاید.

    مرحله دو ساله:

    در این مرحله که پایان بخش اول جاده موفقیت است ،ورزشکار با آشنا شدن با نفس ملهمه یا جایگاه عقل پیشرفته و با انتخاب بهترین صفات حق تعالی از قبیل راستی و درستی در شناخت، راستی و درستی در اندیشه،  راستی و درستی در زیست، راستی و درستی در کوشش، راستی و درستی در یکدلی، به سیر تکاملی خود در جاده موفقیت ادامه می دهد.

    نقطه توجه در این مرحله چاکرای چهارم« آناهاتا» است که ورزشکار با تکرار ذکر مخصوص ایاک نعبد و ایاک نستعین به کشف اسرار حضور نائل می آید.

    در این بخش چهار مرحله ای، تکالیفی در حد سطح علمی ورزشکاران در اختیارشان قرار می گیرد تا بتوانند به وسیله آن به یک زندگی سالم و دور از آلودگیهای اجتماعی بپردازند و به بخشی از اهداف ریز و درشت خود دست یافته و حتی به اهداف دنیوی خود دسترسی داشته باشند، بدون اینکه تحت تاثیر جاذبه های آن قرار گیرند.

    بخش دوم:

    این بخش درک حضور یا توسعه آگاهی است که شامل آگاهیهای مجازی و حقیقی می شود. توسعه آگاهی به معنی  شناخت آگاهی های حقیقی وتشخیص آن از آگاهی های مجازی می باشد.

    این بخش نیز چهار مرحله دوسال و نیمه، سه ساله، سه سال و نیمه و چهار ساله را در بر می گیرد.

    مرحله دوسال و نیمه:

    مرحله آگاه شدن ورزشکاران از نفس مطمئنه و آشنا شدن با دو مقوله پیچیده جبر و اختیار و به دست گرفتن زمام امور جهت کسب مجوز عبور از موقعیت روز جزاست.    

    نقطه تمرکز در این مرحله چاکرای پنجم « ویشودهی» است که ورزشکاران با ذکر مخصوص مالک یوم الدین و توجه دائم به دو آیه از سوره زلزال فمن یعمل مثقال ذره خیراً یره و من یعمل مثقال ذره شراًٌ یره روی آن مدیتیشن می کنند.

    مرحله سه ساله:

    مرحله آگاه شدن از نفس راضیه یا رضایت کامل انسان از خدا « پذیرفتن شرایط موجود و تسلیم حق تعالی شدن» و دست یابی به جلای بصری و سمعی جهت به ثمر رساندن میوه شجره حیات تا رسالت کامل،

     الهی رضا به قضائک و تسلیم لامرک لا معبود سواک، یا غیاث المستغیثین

    نقطه تمرکز در این مرحله چاکرای ششم « آجنا» است که ورزشکار هماهنگ با ذکر مخصوص الرحمن الرحیم« میوه معرفت و حکمت» و توجه دائم به قدرت بیکران بخشندگی و قانون اساسی عمل و عکس العمل، و در نهایت بخشندگی و مهربانی بی منت به مقام محبت و دوست داشتن نایل می آید.

    مرحله سه سال و نیمه:

    مرحله آگاه شدن از نفس مرضیه « رضایت خدا از انسان» است وسالک در این مرحله با دست یابی به آگاهی ناب به روشن بینی و روشن شنوی نایل می شود.

    نقطه تمرکز در این مرحله، چاکرای هفتم« ساهسرارا» است که ورزشکار هماهنگ با ذکر مخصوص الحمد لله رب العالمین و توجه به چگونگی پرورش جسم و جان از جانب پروردگار، از ستیزه جویی و ناسازگاری و از شکوه و شکایت دست کشیده و سوار بر مرکب عشق و خردالهی به سوی حریم مقدس یکتایی و کبریایی جذب می شود.

    مرحله چهار ساله:

    مرحله دست یابی به تمرکز شدید قوا و پیوستن به روح عالم هستی و احدیت و دور شدن از تعلقات و پیوند ها و اتصالات جهان مادی و        دست یابی به ادراکات سری و الهام گیری از منبع فیاض خود آگاهی و خدآیی است.

    نقطه تمرکز در این مرحله، کالبد اثیری است که هماهنگ با ذکر مخصوص« قل هو الله احد» انجام می شود و ورزشکار به فراسوی منطق رهنمون می گردد.

    در این بخش چهار مرحله ای، ورزشکار وارد عرصه های علم و دانش می شود و بر مبنای دستورات قرآن که می فرماید: فَبَشِّرْ عِبَادِ﴿۱7﴾ الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِکَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ ﴿۱۸﴾ ، به توسعه علوم مختلف می پردازد و با آگاهی و هوشیاری آثار اندیشمندان، علما، عرفا، حکما، مخصوصاً کتب آسمانی را مطالعه می کند تا چراغ دانش زندگی خود را روشن نماید.

    سهراب سپهری در این بخش از زندگی بود که به میهمانی دنیا می رود و به ایوان چراغانی دانش و به باغ عرفان قدم می گذارد و از پله های آن بالا می رود و تا ته کوچه شک می تازد و به هوای خنک استغنا دست       می یازد.

    شک در قرآن مهم ترین گذرگاه تکامل محسوب می شود، می فرماید تا انسان از گذر گاه شک عبور نکند به یقین نمی رسد. بنابراین ورزشکار در این بخش از زندگی به انتهای شکیات راه یافته و هنگام عبور از آن از قید و بند همه دست آوردهای ذهنی رها می شود و به تجربه فوق آگاهی و ادراکات سری می پردازد.

    بخش سوم:

    بخش تجربه فرا آگاهی است که شامل خود آگاهی و خدا آگاهی        می شود.

    این بخش سه مرحله پنج ساله، شش ساله و هفت ساله از مراحل یازده گانه جاده موفقیت را در بر می گیرد.

    مرحله پنج ساله:

    مرحله بی نیازی و نابود کردن امیال و آرزوهاست.

    نقطه تمرکز در این مرحله کالبد اختری است که ورزشکار هماهنگ با ذکر مخصوص الله الصمد روی آن مدیتیشن می کند و به ادراکات فوق سری و ارتباط مستقیم با طبیعت هوشمند و گویا دست می یابد.

    مرحله شش ساله:

    مرحله از بین بردن نام و نشان و هویت کاذب زندگی و خارج شدن از گردونه کارما یا چرخه پوشالی تولد، رنج و مرگ و دستیابی به هویت الهی است.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

براي اينکه ورزشهاي علمي را بهتر بشناسيم لازم است يک تعريف کلي و مختصر از مفهوم علم در ورزشهاي علمي داشته باشيم. علم از ديدگاه ورزشهاي علمي ،جوشش آگاهي وغليان استعداد هاي ذاتي دربستر سير انشايي و تحول جوهري انسان است، که در نتيج? توجه دائم به مع

کمردرد به خودي خود يک بيماري نيست بلکه نشانه بيماري است . پيشرفت آن يعني اينکه چيزي در جايي دچار مشکل شده است ، اگرچه ممکن است هميشه خيلي واضح نباشد که آن چيز چيست . بيشتر ما در بعضي مواقع از کمردرد رنج مي بريم . معمولاً اين درد ناخوشايند و طاق

بهبود پیچیدگی مفصل مچ پا، با انجام حرکات تعادلی ایسکانیوز بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد، انجام حرکات تعادلی ساده به مدت 5 الی 10 دقیقه در طول روز می‌تواند نقش بسزایی در جلوگیری از بروز پیچ خوردگی مفصل مچ پا در ورزشکاران و بخصوص در افرادی که سابقه پیچ خوردگی مفصل در آنها وجود دارد، داشته باشد. به گزارش سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز، به نقل از forbes، بررسی‌های صورت گرفته نشان ...

کاربرد علم فيزيک و علوم وابسته علم مکانيک و مکانيک زيستي " بيومکانيک " در تکنيک و مهارتهاي ورزشي : حدودا از سال 1914 ميلادي اهميت استفاده از قوانين علم فيزيک و رشته هاي وابسته آن خصوصا علم مکانيک در فعاليتهاي روزمره و ورزشي مورد توجه قرار گر

کاربرد علم فيزيک در ورزش کاربرد علم فيزيک و علوم وابسته علم مکانيک و مکانيک زيستي " بيومکانيک " در تکنيک و مهارتهاي ورزشي : حدودا از سال 1914 ميلادي اهميت استفاده از قوانين علم فيزيک و رشته هاي وابسته آن خصوصا علم مکانيک در فعاليتهاي

مقدمه: چرا ماساژ؟ ماساژ براي خانواده و دوستان شما، مادر بزرگها، کودکان و براي تمام کساني است که دوستشان داريد. ماساژ از لحاظ جسمي براي کمک به اشخاص و مراقبت از آنها و به طور کلي براي تمام افرادي است که احساس مي کنيد مي توانيد با آنها در عمل

حدودا از سال ???? ميلادي اهميت استفاده از قوانين علم فيزيک و رشته هاي وابسته آن خصوصا علم مکانيک در فعاليتهاي روزمره و ورزشي مورد توجه قرار گرفت حدودا از سال ???? ميلادي اهميت استفاده از قوانين علم فيزيک و رشته هاي وابسته آن خصوصا علم مکانيک در فع

طرح تحقيق تعريف موضوع تحقيق: ازگذشته تاکنون افرادبسياري درزمينه ي انرژي هسته اي فعاليت هاي بسياري کرده اند و پژوهش هاي فراواني انجام داد امابعضي تنهامتوجه اين موضوع هس

مقدمه هدف من از تحقيق درباره ي اين موضوع است که بدانم علل گرايش جوانان به اعتياد، بخصوص قرص هاي روان گردان در کشورچيست؟ درباره ي آگاهي افراد از اين موضوع اقداماتي صورت گرفته اما به نظر من کافي نبوده است.لذا من با ارائه ي اين تحقيق مي خواهم تا

تعریف پزشکی ورزشی یا طب ورزش پزشکی ورزشی تخصصی است که به پیشگیری، تشخیص و درمان آسیب هایی که درتمرینات و مسابقات ورزشی رخ داده اند،مخصوصا صدمات مربوط یه چرخش و پیچش مفصلی که منجر به آسیب عضلات،تاندون ها(زردپی)،لیگامان ها(رباط)،منیسک(مینیسک)،استخوان و خود مفاصل میشود،میپردازد. شاخه ای از پزشکی، در ارتباط با تناسب فیزیکی و همچنین تشخیص و درمان آسیب های ناشی از فعالیتهای ورزشی است. ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول