دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) راه‎اندازی کارگاه ساخت ماشین های مرتبط با تزریق سیمان و استحکام خاک

Word 52 KB 12619 45
مشخص نشده مشخص نشده پروژه کارآفرینی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • فصل اول‎

     

    مشخصات ارائه‌دهندگان طرح و مدارک فنی و سوابق کاری مربوطه

     

     

     

    - مشخصات تحصیلی و فنی ارائه‎دهندگان طرح

    - صورت مدارک فنی

    - سابقه کاری

    - تصویر مدارک فنی و حرفه‎ای

     

    مشخصات فردی و تحصیل و فنی

    نام و نام خانوادگی ارائه‎دهندگان: 1- علی نعمتی 2- ناصر نعمتی

    1- علی نعمتی شیزری

    فرزند قدرت‎اله‎، شماره شناسنامه 3338، متولد: 1351 تهران، تحصیلات: دیپلم ماشین‎افزار، کدملی: 1-589611‎-005.

    مدارک فنی

    - دوره 18 ماهه ایران و آلمان در رشته‎ مکانیک صنایع

    - کارت مربیگری مکانیک صنایع از اداره کل فنی و حرفه‎ای کرج

    - مدرک نقشه‎کشی صنعتی درجه دو

    - مدرک فرزکاری درجه دو

    سابقه کاری

    - نیروی فنی معاونت سابق خدمات فنی شرکت ایران‎خودرو به مدت 4 سال با زمینه فعالیت آهنگری، ساخت سازه‎های فلزی، نصب و راه‎اندازی خطوط تولید

    - نیروی فنی در شرکت نوفنی (فعال در امر استحکام خاک) به مدت چهار سال با زمینه فعالیت مکانیک ماشین‎آلات، ساخت ماشین‎آلات، برق صنعتی، کار اجرایی در کارگاه‎های استحکام خاک در نقاط مختلف کشور و سرپرستی کارگاه اجرایی       

     

     

    2- برنامه نعمتی شیزری

    فرزند: قدرت‎اله، شماره شناسنامه: 1182، متولد: 1353 تهران، تحصیلات: دیپلمه ریاضی و فیزیک،‌ دیپلمه ماشین‎افزار، فوق دیپلم قابسازی، کد ملی: 1-062785-007.

    مدارک فنی

    - فوق دیپلم قالبسازی از مرکز آموزش انقلاب اسلامی

    - دوره 18 ماهه ایران و آلمان در رشته ماشین‎افزار‎- فرز تخصصی

    - دوره برنامه‎نویسی ماشینهای ‎CNC در دانشگاه علم و صنعت

    - دوره اپراتوری ماشینهای ‎CNC در دانشگاه علم و صنعت

    سابقه کاری

    1- شرکت باهر خودرو و (سازنده سگ دست پراید) به مدت 2 ماه.

    2- شرکت محور خودرو به عنوان اپراتور تراشی ‎CNC و سنگ محور به مدت سه ماه

    3- صنایع کودک گیاهی به عنوان اپراتور فرز ‎CNC واحد قالبسازی به مدت 9 ماه.

    4- شرکت قالبهای پیشرفته ایرانخودرو با زمین فعالیت فرزکاری، تراشکاری، برنامه‎نویسی و اپراتوری وایراکات، ‎CMM و بازرسی کنترل حین ساخت به مدت چهار سال.

     

     

     

    فصل دوم

     

    روشهای استحکام خاک و تزریق دوغالب و تجهیزات مربوطه

     

    - پیشگفتار فنی

    - درباره ریزشمعها (میکروپایل) در پایدارسازی بسترها

    - تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا

    - معرفی  تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای میکروپایل

    - درباره میخ‎کوبی ‎(Nailina) در پایدارسازی دیواره‎ها

    - تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا

    - معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای عملیات ‎Nailing

    - تزریق سیمان بدون استفاده از اجزای فلزی

    - تزریق تحکیمی

    - تزریق آب‎بندی

    - تزریق تماسی

     

    پیشگفتار فنی

    رشد روزافزون جمعیت در عصر حاضر انسان را نیازمند استفاده بهینه‎تر و ایمن‎تر از سطح زمین شهرها و محدوده‎های صنعتی خود نموده است و پیشرفت علم و تکنولوژی در شاخه‎های مختلف علوم، ابزار این استفاده بهینه را در اختیار بشر نهاده است.

    انسان امروزی در ساخت و سازهای خود عواملی چون ایمنی بودن و داشتن طول عمر مطلوب را بسیار حیاتی فرض کرد، و قبل از ساخت یک سازه به مطالعه دقیق بستر آن سازه می‎پردازد و در این راستا آزمایشات مختلفی را جهت رسیدن به اطمینانهای لازم به انجام می‎رساند و در مواردی که انجام آن آزمایشات عدم اطمینان کافی به خاک بستر را به اثبات برساند یا احتمال فروریختن دیواره‎ها در حین گودبرداری وجود داشته باشد روشهای استحکام بخشی به بستر و دیواره‎ها مطرح شده و به انجام می‎رسند. از جمله این روشها می‎توان به دو روش استفاده از ریزشمعها برای تحکیم بستر زمین و روش نیلینگ که برای استحکام بخشی به دیواره‎ها است اشاره کرد که در این دو روش برای پایدارسازی خاک از تزریق سیمان به خاک و به کارگیری اجزایی فلزی چون لوله و میله گرد استفاده می‎شود که در نتیجه استفاده هم‎زمان از سیمان و فلز استحکام مطلوبی در خاک بوجود می‎آید.

    علاوه بر دو روش اشاره شده در فوق، تزریق سیمان بدون استفاده از اجزاء فلزی نیز فراگیر بوده و در گستره عملیاتهای عمرانی موارد مصرف زیادی دارد که از جمله آنها می‎توان به تزریق تحکیمی، تزریق آب‎بندی و تزریق تماسی اشاره کرد. در ادامه این فصل توضیحی تحکمیلی درباره هر کدام از پنج روش اشاره شده در فوق داده شده است و به دستگاه‎ها و تجهیزات مورد نیاز برای ا جرای این عملیاتها که مورد نظر این طرح می‎باشند اشاره خاص می‎شود.

    درباره ریزشمعها (میکروپایل) در پایدارسازی بسترها

    تعریف کلی، فواید کاربرد و مراحل اجرا

    استفاده از ریزشمعها یکی از روشهای تحکیم زمین به حساب می‎آید در این روش خواص مکانیکی خاک و بستر به نحو قابل توجهی بهبود می‎یابد. روش استفاده از ریزشمعها به عنوان یک روش استحکام زمین دارای مزایایی است که از جمله آنها می‎توان به هزینه اجرایی کم، سرعت عملیات اجرایی بالا، عدم نیاز به ماشین‎آلات و دستگاه‎های بسیار بزرگ، افزایش ظرفیت باربری خاک، کنترل نشستها، کنترل روانگرایی و استحکام بخشی به خاکهای دستی و مسئله‎دار استفاده نمود و از نظر نوع خاک این روش در انواع خاک‎های لجنی، سست، رسی، ماسه‎ای، شنی و انواع سنگ قابل اجرا می‎باشد. از لحاظ دامنه کاربرد سازه‎ای می‎توان به کاربرد ریزشمعها در استحکام بستر برجهای بلند مرتبه یا سوله و مخازن بزرگ یا حتی استحکام بخشیدن به قسمتهایی از جاده یا ریل راه‎آهن که با زمین تست برخورد کرده‎اند اشاره کرد.

    برای اجرا در ابتدا با توجه به پارامترهایی چون مقدار بارگذاری، نوع خاک بستر و آزمایشات انجام شده بر روی آن محاسبات مربوطه صورت پذیرفتهو عمق فرو رفتن هر شمع در زمین و فاصله شمع‎ها از یکدیگر در راستاهای طول و عرض محاسبه می‎شود و بعد از تهیه پلان اجرایی به ترتیب زیر عمل می‎شود.

    در ابتدا لوله‎های فلزی که عموماً دارای قطر خارجی 5/2 اینچ می‎باشند و بدنه آنها مشبک شده است با عمقهای مشخص شده به داخل زمین کوبیده می‎شوند و یا بعد از حفاری گمانه در داخل زمین قرار داده می‎شوند و سپس دوغاب سیمان با فشار بالا به داخل این لوله‎ها تزریق می‎شود و دوغاب از سوراخهای جداره لوله به داخل بافت خاک نفوذ کرده و باعث تحکیم آن می‎شود و در مرحله بعدی در صورت نیاز میله‎گردهایی با نام انکر جهت تحمل بار عمودی در داخل لوله قرار داده می‎شود و بعد از پر کردن داخل لوله ملات سیمان فلانجی بر سر ریز شمع که از زمین بیرون مانده است جوش می‎شود تا سطح تماس ریز شمع با زمین اطراف را زیادتر کند و تکرار عمل قرار دادن ریزشمعها (با فاصله‎های کم از یکدیگر) باعث استحکام کل سطح آن زمین می‎شود.

    معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای میکروپایل

    1- لوله‎های میکروپایل: وظیفه این لوله‎ها علاوه بر تحمل بار عمودی انتقال دوغاب از جداره‎های مشبک خود به داخل خاک می‎باشد. این لوله‎ها با طول دومتری از لوله 5/2 اینچ بریده می‎شوند و در جداره خارجی آنها تعداد زیادی سوراخ  ؟؟ ایجاد می‎شود و یک سر لوله‎ها رزوه شده و به سر دیگر آنها بوشن بسته می‎شود (جهت اتصال لوله‎ها به یکدیگر) و برای رانده شدن بهتر شمعها به زمین سر لوله اول به شکل سرنیزه ساخته می‎شود.

    2- دستگاه لوله‎کوب: این دستگاه در واقع نوعی چکش می‎باشد که در مواقعی که زمین سست بوده و فاقد سطحی پوشیده از بتن یا سنگهای درشت می‎باشد به کار می‎رود. این دستگاه توانایی آن را دارد که وزنه 250 کیلوگرمی را در داخل ریل خود بالا کشیده و آن را کراراً از ارتفاع 3 متری بر سر لوله‎های آماده کوبیده شدن به زمین رها کند.

    3-  دستگاه حفاری پاورپک: در بسیاری از مواقع جنس زمین بستر به گونه‎ای است که رانش لوله‎ها به داخل زمین از طریق ضربه امکان‎پذیر نمی‎باشد. در این مواقع با این دستگاه که توانایی ایجاد گمانه تا قطر 90 میلیمتر در زمین را دارد، زمین حفاری شده و بعد از رسیدن حفاری به عمق تعریف شده یا شمع کاملاً در آن جای می‎گیرد یا اینکه قسمی از شمع در گمانه قرارگرفته و باقی آن لوله‎کوبی می‎شود.

    4- دستگاه هم‎زن اولیه و ثانویه دوغاب: این دستگاه‎ها، ابزار و لوازمی هستند که در آنها آب و سیمان با نسبت تعریف شده با هم مخلوط می‎شوند و این دستگاه‎ها باعث جلوگیری از ته‎نشین شدن سیمان در دوغاب می‎شوند.

    5- پمپ تزریق دوغاب: دستگاهی است برای پمپاژ با فشار دوغاب به داخل لوله‎ها که باعث می‎شود دوغاب از سوراخهای داخل لوله به بافت خاک نفوذ کند.

    6- پکرانتگرال: پکرهای انتگرال شیلنگهای لاستیکی هستند که وظیفه راندن دوغاب به داخل لوله‎ها و مانع شدن از خروج دوغاب از سر لوله‎ها را برعهده دارند.

    7- انکرهای میکروپایل: با توجه به مقدار بار عمودی در بعضی از پروژه‎ها از انکر استفاده می‎شود و وظیفه اصلی این انکرها تحمل بار عمودی می‎باشد. این انکرها غالباً از میله‎گردهای آجدار با طول 6 متری تهیه می‎شوند.

    8- پکر مکانیکی: تلفیقی مونتاژ شده از لاستیک و لوله و پیچ و مهره می‎باشند که هنگام تزریق دوغاب در یک شمع به سرشمعهای مجاور بسته شده و مانع از خروج دوغاب از سر سایر شمعها می‎شوند.

    9- فلانچ سر میکروپایل: مهمترین انتظاری که از یک شمع می‎رود، قدرت باربری و تحمل وزن عمودی آن است و جهت انتقال هر چه بیشتر وزن عمودی به لوله وانکر درون آن فلانجهایی از ورق ضخامت ‎mm20 بر سر لوله‎ها جوش می‎شود و این فلانچ بعداً در بتن زیرسازه قرار گرفته و بار عمودی را به سطح زیادتری از زمین اطلاف خود منتقل می‎کند.

    درباره روش میخ‎کوبی ‎(Nailing) در پایدارسازی دیواره‎ها

    تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا

    برای ساخت سازه‎های بزرگ غالباً نیاز به ساخت طبقات منفی در زیر بنا وجود دارد و می‎بایست در ابتدا گودبرداری  عمیقی در بستر سازه صورت پذیرد و هنگامی که با توجه به عمق گودبرداری خاک دیواره دارای استحکام کافی نباشد یا هنگامی که بنایی دیگر در مجاورت محل گودبرداری وجود داشته باشد برای پرهیز از خطر ریزش دیواره‎ها از روش میخ‎کوبی یا ‎Nailing جهت پایدارسازی دیواره‎ها استفاده می‎شود. این روش سریعتر از سایر روشهای پایدارسازی گود بوده و غالباً دارای هزینه‎های کمتری نیزمی‎باشد.

    اجرای روش میخ‎ کوبی هم در حین عملیات گود برداری به صورت مرحله به مرحله و هم پس از عملیات گودبرداری انجام‎پذیر می‎باشد و غالباً به دو روش مختلف عملیات میخ‎کوبی صورت می‎پذیرد. در روش اول یا روش ‎Passive ‎- دیواره گود خاک بدون هیچ‎گونه عنصر حایل دیگری نظیر دیواره بتنی مستحکم می‎شود. این روش مشتمل بر عملیات حفاری، نصب انکر فولادی مناسب و تزریق سیمان می‎باشد.

  • فهرست:

    فصل اول‎- مشخصات ارائه‎دهندگان طرح و مدارک فنی و سوابق کاری مربوطه
    فصل دوم‎- روشهای استحکام خاک و تزریق دوغاب و تجهیزات مربطه
    - پیشگفتار فنی
    - درباره ریزشمعها (میلر و پایل) در پایدارسازی بسترها
    - تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا
    - معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای میار و پایل
    - درباره روش میخ‎کوبی (‎Nailting) در پایدارسازی دیوارها
    - تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا
    - معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای عملیات ‎Nailing
    - تزریق سیمان بدون استفاده از اجزای فلزی
    - تزریق تحکیمی
    - تزریق آب‎بندی
    - تزریق تماسی
    فصل سوم‎- عنوان تشریح طرح کسب و کار
    - عنوان
    - بیان‎ابزارو‎تجهیزاتی‎که در حوزه‎تعریف طرح‎بود و امکان‎ساخت یا ارائه خدماتشان وجود دارد
    عنوان صفحه
    شرح دستگاه‎ها و خدمات هدف‎گذاری شده
    - در پیرامون دستگاه تولیدی اول پاورپک
    - مزایا
    - مشخصات فنی
    - شرح اجزاء و نحوه عملکرد دستگاه نمونه اول پاورپک
    - تصاویر دستگاه ساخته شده
    - در پیرامون دستگاه تولیدی نمونه اول شمع‎کوب
    - مزایای انتصاری دستگاه شمع‎کوب ساخته شده
    - مشخصات فنی
    - شرح اجزاء و نحوه عملکرد دستگاه شمع‎کوب
    - تصاویر دستگاه ساخته شده
    - فصل چهارم‎- برنامه اجرایی
    - استراتژی کلی جهت تحقق اهداف و اجرای طرح
    - پیرامون لزوم تسریع در اجرای سفارشات دستگاه‎ها
    - برنامه اجرایی سال اول شروع طرح
    - کارگاه
    - ابزار و تجهیزات متناسب با برنامه یکساله اول
    عنوان صفحه
    - نیروی انسانی مورد نیاز
    - تمهیدات اندیشیده شده برای تبلیغ و بازاریابی
    - تمهیدات اندیشیده شده برای خرید سریع و اقتصادی مواد اولیه و دور زدن واسطه‎ها
    - جدول مراکز شناسایی شده برای خرید سریع و اقتصادی مواد اولیه مورد نیاز
    - دریافت خدمات از سایر مشاغل
    - فرایند تولید
    فصل پنجم‎- تحلیل بازار
    - چشم‎انداز آینده
    - پیش‎بینی فروش سال اول
    - سایر تولیدکنندگان
    - بررسی جنبه ریسک‎پذیری طرح
    فصل ششم‎- بررسی جنبه‎های مالی و اقتصادی طرح
    فصل هفتم‎- تجزیه و تحلیل و نتیجه‎گیری
    منبع:

    ندارد.

RSS 2.0 عمران-معماري خاکبرداري آغاز هر کار ساختماني با خاکبرداري شروع ميشود . لذا آشنايي با انواع خاک براي افراد الزامي است. الف) خاک دستي: گاهي نخاله هاي ساختماني و يا خاکهاي بلا استفاده در

زيگورات معماري مذهبي ويژه شهرهاي عمده بين النهرين(عراق کنوني) و ايران بوده است که بصورت برج مطبق هرمي شکل بنا ميشد. ساخت زيگوراتها از 4200 تا 2500 سال پيش متداول بوده است. زيگورات بناي خشتي تو پر فاقد فضاهاي داخلي است که سطح خارجي آن داراي پوششي

مقدمه : پس از انتخاب پیمانکار و دریافت اطلاعات کاملی از پروژه اولین گام، تحویل زمین با حضور نمایندگان کارفرما ، نظارت مقیم و پیمانکار می باشد که بین آنها صورتجلسه می‌شود . پس از آن پیمانکار برنامه زمانبندی خود را با توجه به شرایط پروژه وامکانات خود به دستگاه نظارت ارائه می دهد . در قدم اول پیمانکار باید به بررسی وشروع عملیات اجرایی راههای دسترسی اقدام نماید. روش کار به این طریق ...

پيشگفتار فني رشد روزافزون جمعيت در عصر حاضر انسان را نيازمند استفاده بهينه‎تر و ايمن‎تر از سطح زمين شهرها و محدوده‎هاي صنعتي خود نموده است و پيشرفت علم و تکنولوژي در شاخه‎هاي مختلف علوم، ابزار اين استفاده بهينه را در اختيار بشر نهاده است. انسان ام

کلیات طرح و ساخت سدهای خاکی بطور کلی سدی که بدنه آن از مصالح خاکی یا پاره سنگی یا از هر دو ساخته شود به نام سد خاکریز (1) نامیده می شود و اگر عمده ی مصالح آن از خاک باشد،سد خاکی (2)نامیده می شود. از زمانهای بسیار پیش احداث سدهای خاکی به منظور تنظیم و ذخیره آب معمول بوده است،اما به علت امکانات محدود و عدم شناخت قوانین مکانیک خاک و هیدرولیک ،ارتفاع سدها و بندهای خاکی از مقدار ...

کاخ چهل ستون قزوین از این جهت که تنها کاخ باقی مانده از مجموعه کاخ های سلطنتی این شهر در زمان شکوفایی و رونق دوره صفویه است، همواره مورد توجه محققین تاریخ هنر و معماری و مردم این شهر بوده است. و با رشد آهنگ توجه به سوی آثار تاریخی در مملکت، عملیات ویژه تعمیراتی در این بنای ارزشمند به اجرا در آمد و استمرار یافت. گرچه پیش از این نیز در زمان قاجار در دست حکام و فرمانداران شهر مورد ...

تاریخچه شرکت: شرکت ساختمانی نیکامهر در سال 74 تأسیس گردیده است. عمده کار این شرکت ساخت و ساز ساختمان و ساخت وساز آپارتمان های چند طبقه و ساختن ساختمانهای اسکلت فلزی راه سازی و کارگاه بلوک زنی و تیرچه زنی و غیره را در دستور کار خود دارند. البته این شرکت یک شرکت خصوصی است و به صورت خصوصی اداره می شود. مدیر عامل: آقای محمد صدیقی زاده سهام داران: آقای مجتبی سلمان خاکسار آقای محمد ...

چکیده عملیات تزریق، عبارتست از اقداماتی که طی آن سیالی سخت شونده تحت عنوان دوغاب با عبور از مسیری خاص که توسط عملیات حفاری احداث گردیده است، وارد محیط زمین شده و تحت فشاری معین، درون ناپیوستگی های آن قرار می گیرد. در صورتی که حین فرایند تزریق، تقابل چندانی بین دوغاب و محیط میزبان صورت نگیرد، به گونه ای که دوغاب فضاهای خالی را پرکرده و هیچگونه جابجایی یا تغییر شکلی را در پیکره ...

مشخصات کلي طرح از مدتها پيش با پيشرفت امور ساختماني در ايران بويژه در استان خراسان محصولات سيمان و پنبه‌ي نسوز (آزبست) از قبيل انواع ورق براي پوشش ساختمانها و ديوارها و نيز انواع لوله‌هاي ساختماني و فاضل آب و تحت فشار به علت دوري از مراکز توليد و

تکنولوژی تزریق بعنوان یک راه حل مهندسی ، یک تکنیک کهن در بسیاری زمین است که درحدود دو قرن قدمت دارد. تزریق در زمین برای نخستین بار توسط شخصی بنام Berigny در سال 1802 انجام شد و لکن این تکنیک ، تنها در چند دهه اخیر پیشرفت نموده و اکنون بعنوان یک تکنیک برتر شناخته شده است . از آنجا که کیفیت این تکنیک در بهسازی زمین در رابطه با اجرای انواع سازه‌های بزرگ و مهم در اکثر کشورهای صنعتی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول