دانلود تحقیق آموزه های نصب تانک های (مخازن ) کروی

Word 29 KB 12647 20
مشخص نشده مشخص نشده تاسیسات - مکانیک
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

    این آموزه ها بهترین راهبرد را جهت نصب تانک های کروی (انوا)نشان می دهند . حاصل سال ها تجربه کارشناسان نصب موفقیت آمیز هزاران واحد می باشد . البته باید توجه داشت که این آموزه ها  لزوما ماهیت عمومی دارند . مسولیت متوجه دیگران می باشد که مناسب بودن آن ها را جهت شرایط خاص زمین ها و عملکرد مورد استفاده برای هر نصب تایید کنند . به همین منظور کارشناسی با صلاحیت مثلا مشاوری در زمینه مهندسی راه و ساختمان یا نصابی که دارای مجوز باشد باید از هر گونه اطلاعات یا رهنمود ارائه شده بوسیله ی مستخدمین یا نمایندگان آنوا که مرتبط با طراحی نصب باشد جهت ان شرایط مورد نظر اطمینان حاصل نماید .

    پیش از نصب تانک :

    از موافقت مربوط به آیین نامه ی ساختمان مطمئن شوید .

    اطمینان پیدا کنید که تخلخل ( پر منفذی )خاک مناسب است .

    پیش از نصب تانک را از بابت آسیب دیده بودن بررسی نمایید تا نک های ماه قبل روانه شدن از کارخانه مان به طور کامل مورد آزمایش قرار گرفتند . هنگامی که تانک نصب گردیده باشد ما ادعایی را در زمینه ی آسیب دیده بودن آن ها قبول نمی کنیم .

    بررسی کنید که عمق رادیه یا کف بند آبگذر (زهکش فاضلاب )ارتفاع گردن تانک صحیح باشد . برچسب مربوطه حداکثر عمق مورد اجازه را نشان می دهد . از دسترسی تانکر

    ( نوعی کامیون ) تخلیه فاضلاب اطمینان کسب کنید (آیین نامه های ساختمان حداکثر 30 متر را اظهار می کنند . )

    جهات و ارتفاعات راه دخول و راه خروج را بررسی نمایید .

    بررسی کنید که تانک برای کار مربوطه مناسب باشد . تانک های مستراح و چاه های مستراح نباید جهت سیالات خروجی مواد زائد شیمیایی رها شده در توالت یا هر نوع ماده شیمیایی دیگر مورد استفاده واقع گردیده شوند . اگر در کوردی شک داشتید با انوا مشورت نمایید .

    انجام دهید :

    ماده مورد استفاده صحیح را در پر کردن به کار گیرید .

    تانک را در دورترین مکان ممکن نسبت به مسکن های قابل سکنی قرار دهید .اکثر آیین نامه های ساختمان حداقل 15  متر را توصیه می کنند .

    پوشش صحیح و جهارچوب را که در معرض عبور است قابل قفل کردن نمایید .

    فاصله دیوار سقوط مربوط به آبگذر زهکش فاضلاب را معمولا 1 در 60 یا 70 بین خانه و تانک ندر نظر بگیرید و حداکثر در 200 جهت سیستم ابیاری .

    جهت بلند کردن تانک از طناب های مناسب یا زنجیرهایی که به دو دسته ی تعبیه شده در هر دو طرف گردن آن متصل گردند استفاده نمایید .

    انجام ندهید :

    قرار دادن تانک در معرض ضربه یا تماس با اشیاء لبه تیز .

    به تانک الحاقات مربوط به گردن اضافه کردن نیز سوراخ آدم رو که از آجر ساخته شده در بالای گردن تانک نسازید که عمق دفن را در تانک افزایش می دهد . ما گسترش دادن گردن تانک را تحت هیچ شرایطی توصیه نمی کنیم .

    نصب کردن تانک عمیق تر از عمقی که گردن تعبیه شده اجازه خواهد داد.

    نصب کردن در مکان های دارای رفت و آمد بدون لحاظ دریچه ی پهن ضخیم و مناسب تحمل کننده بار .

    قرار دادن تانک در مکانی که به نحوی در معرض فشار اضافه زمین باشد ( مثلا در مکان های شیب دار )یا در معرض بارهای متحمل شده مانند فشاری که ممکن است بر اثر مجاورت با عبور و مرور وسایط نقلیه تولید شود .

    بلند کردن به نحوی که فقط یکی از دسته ها استفاده گردد .

    پر کردن تانکی که دیگر کمک حال نیست . ( پر شده )

    نصب تانک های مستراح در زمین های مرطوب و نصب چاه های مستراح در موقعیت های کلیه ی زمین ها :

    زمین مرطوب جاییست که در ان جا آب زمین در هر زمانی یا در موقعیتی با خاک های رسی و آبگذر آهسته بالای پایه ی تانک قرار می گیرد .

    1 ) حفره ای را به عمق مناسبی حفر نمایید به نحوی که حداقل 300 میلی متر فضا جهت بتن وپایه ای با بنیان سخت داشته باشد . پهنای تانک حداقل 400 میلی متر اضافه باشد و نیز فضای اضافه تری جهت نصب هر نوع دریچه ی مورد نیاز در نظر بگیرید . با استفاده از تجهیزات پمپاژ ( تخلیه با پمپ)مناسب حفاری را از آب خالی نمایید .

    اطمینان پیدا کنید که تخلیه کردن با پمپ نزدیک ترین زمین نجاور را آغشته نکند . تا زمانیکه از مناسب شدن بتون خاطر جمع نشده اید خالی کردن آب ادامه خواهد یافت .

    2 )حداقل 150 میلی متر در پایه ی حفاری دارای هسته ی سخت باشد . در حفاری کامل شده صفحات پلی تین کار بگذارید .

    3 ) روکشی از بتن با حداقل 200 میلی متر ضخامت در قسمت فوقانی پلی تین موجود در پایه حفاری قرار دهید .

    4 ) تانک را به طرف بستر بتنی پایین ببرید و مطمئن شوید که راه ورود و راه خروج ( فقط تانک مستراح) در موقعیتی درست قرار داشته باشند .

    5 ) اطمینان کسب کنید که تانک در حالت عمودی باشد سپس آن را با آب تا حداکثر عمق 500 میلی متر سنگین کنید .

    6 ) بستر بتن را حداقل 450 میلی متر در دورتادور پایه بگیرید و مطمئن شوید که همه ی خورده اضافی های بتن حذف گردیده باشد و حداقل 200 میلی متر از بتن تدر پایین پایه تانک قرار داده شده باشد .

    7 )عمق رادیه یا کف بند را با بتن پر نمایید . اطمینان پیدا کنید که سطح آب درون تانک بیش از تقریبا 250 تا 300 میلی متری بالای سطح پر شده بتن نگه داشته نشود . دور تادور تانک را بطور مسطح پر کنید و لایه ها را محکم گردانید . پر کردن باید قبل از سفت گردیدن پایه شروع شود و عملیات مداوم واحدی باشد به نحوی که تانک لایه ی بیرونی بتنی کاملی که فاقد محل های اتصال به هم است و یک دست می باشد را دارا باشد .

    8 ) جهت سفت کردن بتن از سیخ زن های متحرک استفاده نکنید . بتن را بطور مستقیم بر روی تانک خالی نکنید .

    9 )لوله کار را ردیف و متصل نمایید . لوله راه ورودی تانک مستراح باید حداقل 25 میلی متر بالای لوله ی راه خروجی باشد .

    10 ) پیش از پر کردن با ماده ای مناسب ؛ پوسته ای بتنی به دضخامت 150 تا 250 میلی متر دور گردن تانک بکشید . در خلال اینکه این قسمت بتن ریزی می شود باید توجه لازم را مبذول داشت تا از کج شدن گردن جلوگیری به عمل آید . گردن را با اهرم یا چهار چوب موقتی داخلی نگه دارید .

    11 )با اره ای دندانه دار گردن تانک را متناسب با سطح زمین ببرید . عمق رادیه یا کف بند حداقل 450 میلی متری جهت جلوگیری از سرمازدگی لوله ها توصیه می شود . گردن را به اندازه ی کمتر از 350 میلی متر بالای رادیه یا کف بند راه ورودی برش ندهید .

    12 ) پوشش و چهار چوب را در بتن تعبیه کنید .

    13 )تا زمانیکه پر کردن با بتن مناسب نشده است تانک را خالی نکنید . تانک های مستراح باید در حالتی که با آب پر شده باشند قرار داشته باشند که این مورد می تواند با ورودی های فاضلاب جایگزین شده باشد .

    چاه های مستراح هنگامی که بتن بهبود یافته است ممکن است خالی گردند ، در موقعیتی که آب زمین در تمام اوقات زیر پایه تانک قرار می گیرد و زمین در معرض آبکشی قرار ندارد.

    نکته مهم : جهت نصب چاه های مستراح باید از روش زمین مرطوب استفاده کرد .

    1 ) گودالی را که حداقل 300 میلی متر پهن تر و 150 میلی متر عمیق تر از تانک باشد همراه با فضایی اضافه جهت دریچه گزاری حفر نمایید .

    2 )تانک باید روی بتن قرار گیرد . بستری از بتن را حداقل با ضخامت 150 میلی متر در پایه حفاری بریزید .

    3 )تانک را به طرف روی بستر بتن پایین بیاورید و مطمئن شوید که راه ورودی و راه خروجی در موقعیتی صحیح باشند .

    4 ) اطمینان پیدا کنید که تانک در حالت عمودی باشد سپس آن را تا حداکثر عمق 500 میلی متر با آب پر کنید .

    5 )بستر بتن را حداقل 450 میلی متر در دور تا دور پایه بگیرید و مطمئن شوید که همه خورده اضافی های بتن حذف گردیده باشند و حداقل 150 میلی متر از بتن در پایین پایه تانک قرار داده شده باشد .

    6 )گودی رادیه یا کف بند را با گلاویه هایی از سنگ ریزه هایی که به اندازه نخود یا مواد مشابه دیگری که گوشه آن ها بی زاویه شده باشد چسبناک نباشند به هم فشردگی نداشته باشد و گرد باشند و شناور نگردند پرکنید . اطمینان پیدا کنید که سطح آب درون تانک تقریبا 250 تا 500 میلی متر بالای سطح پر شده نگه داشته شده باشد . دور تادور تانک را به طور مسطح پر کنید . از شن یا ضایعات محل جهت ماده مورد استفاده در پر کردن استفاده نکنید .

    7 ) لوله ی کار را ردیف و وصل کنید . لوله راه ورودی تانک مستراح باید حداقل 25 میلی متر بالای لوله ی راه خروجی باشد .

    8 ) پر کردن را تا سطح زمین ادامه دهید . باید توجه داشته باشید تا در هنگام انجام این کار از کج شدن گردن جلوگیری به عمل آید . از اهرمی موقتی جهت نگه داشتن گردن از داخل استفاده کنید . یا می توان چهارچوبی مناسب را به کار برد .

    9 ) با اره ای دندانه دار گردن تانک را متناسب با سطح زمین برش دهید. گردن را به اندازه ی کمتر از 350 میلی متر بالای رادیه یا کف بند راه ورودی نبرید. عمق رادیه یا کف بند حداقل 450 میلی متر جهت جلوگیری از سرمازدگی لوله ها توصیه می شود .

    10 )چهارچوب و پوشش دسترسی را تعبیه کنید ( فقط جهت عابرین)، پرداخت سطح را انجام دهید مثلا با کلوخ چمنی ( خاک توام با ریشه علف ).

    11 )تانک های مستراح باید در حالتی که با آب پر شده باشند قرار داشته باشند که این مورد می تواند با ورودی های فاضلاب جایگزین شده باشد .

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

این آموزه ها بهترین راهبرد را جهت نصب تانک های کروی (انوا)نشان می دهند . حاصل سال ها تجربه کارشناسان نصب موفقیت آمیز هزاران واحد می باشد . البته باید توجه داشت که این آموزه ها لزوما ماهیت عمومی دارند . مسولیت متوجه دیگران می باشد که مناسب بودن آن ها را جهت شرایط خاص زمین ها و عملکرد مورد استفاده برای هر نصب تایید کنند . به همین منظور کارشناسی با صلاحیت مثلا مشاوری در زمینه ...

شرکت رانيران تنها توليد کننده‌ي اتوبوس هاي Volvo در ايران شرکت رانيران تنها توليد کننده‌ي اتوبوس‌هاي Volvo در ايران مي‌باشد که در سال 1370 تاسيس شد اين شرکت داراي کارخانه‌اي به مساحت 130000 متر مربع است که مجهز به سالن‌هاي س

تاریخچه ماهواره اولین پرتاب ماهواره به مدار زمین را روسها به نام خود ثبت کردنداین ماهواره که اسپوتنیک نام داشت در سال 1958 در مدار زمین قرار گرفت. آمریکایی ها دو سال بعد وارد عرصه ماهواره شدندو در سال 1960 اولین ماهواره را پرتاب کردند.فن آوری صنعت ماهواره و ایستگاههای پرتاب آن اکنون در انحصار چند کشور است.بیشترین پرتاب را تاکنون روسیه انجام داده است ولی ماهواره های آمریکایی از ...

سنسورها به جاي حواس چند گانه انسان و گاهي فراتر و پيشرفته از آن ، در صنعت ، داراي کاربردهاي فراواني هستند و مي توانند بر اساس انچه حس مي کنند به قسمتهاي مختلف سيستم فرمان داده و يا تصميم سازي کنند . سنسور هاي سنجش ارتفاع مايعات در صنايع گوناگون کارب

آبخوريهاي دستي کله قندي براي جوجه هاي جوان از اين نوع آبخوريها استفاده مي شود که توسط کارگر قابل کنترل بوده و کليه عمليات پر کردن ، خالي کردن ، شستشو و ضد عفوني آنها توسط نيروي کارگر انجام مي گيرد . نمونه اين آبخوريها ، آبخوريهاي کله قندي است که ب

فصل اول **انواع پستهاي فشار قوي** 1- انواع پستهاي فشار قوي از نظر عملکرد پستهاي از نظر وظيفه اي که در شبکه بر عهده دارند به موارد زير تقسيم بندي مي شوند الف: پستهاي افزاينده ولتاژ اين پستها که به منظور افزايش ولتا

کابل بندي شبکه: در ادامه مبحث شبکه به نحوه کابل بندي شبکه مي رسيم همانطور که مي دانيد در شبکه هاي سيمي بايد اجزاي شبکه توسط کابل ها با يکديگر مرتبط شوند اما براي کابل بندي مثلاً شبکه هاي LAN روشهاي متفاوتي هست. در بعضي شبکه ها از يک نوع کابل استفاد

زمین زیر ترانس های روغنی باید به طرف چاهک مخصوص روغن شیب بندی شده و روی آن با قلوه سنگ تمیز به ارتفاع حداقل 25 سانتیمتر پر شود.چاهک روغن که لوله تخلیه برای آن پیش بینی می شود معمولاً‌در کنار دیوار ساخته شده و باید به طور مرتب توسط اپراتور بازدید شود. باید مراقبت نمود که روغن قابل اشتعال در ترنچهای کابل و یا منهولهای دیگر موجود در محوطه نفوذ ننموده و ضمناً در اتاق ترانس باید شن ...

تفنگ بولپاپ Kh-2002 بالاخره با پرده برداري از تفنگ بولپاپ Kh-2002 در سال 2004 ايران نيز به جمع کشورهاي سازنده تفنگ در جهان پيوست از همان ابتدا اين تفنگ که در رده تفنگهاي کاليبر پايين رزمي قرار مي گيرد مورد توجه کارشناسان نظامي قرار گرفت.اي

آشنايي با مخابرات و تاريخچه آن : مخابرات در واقع مبادله اخبار و اطلاعات و تصوير و ديتا توسط علائم قراردادي و سمعي و بصري و الکتريکي از محلي به محل بعدي مي باشد . ايرانيان نخستين مللي بودند که از چند هزار سال قبل از مخابرات تلگرافي با استفاده از دو

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول