دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) کارآفرینان موفق

Word 57 KB 12661 22
مشخص نشده مشخص نشده پروژه کارآفرینی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • افرادی که یک فرصت شغلی جدید در صنعت ایجاد می کنند کار آفرین هستند.

    آنها اغلب این کار را با ایجاد شرکتی تازه انجام می دهند.

    اما آنها همچنین فرصتهای جدید شغلی را با ورود یک محصول یا ایجاد یک بازار جدید بوجود می آورند.

    بنابراین که در کارخانجات بزرگ خطوط تولید تازه ای به راه می اندازند و یا با ایجاد بخش هایی تازه که قبلاً وجود نداشت باعث ایجاد بازاری جدید می شوند با این تعریف کارآفرین هستند.

    به بیان کلی تر کارآفرینان منابع را مدیریت می کنند تا چیز تازه ای بسازند اعم از شغل تازه یا کالا یا خدمت یا حتی بازار تازه- آنچه کارآفرینان موفق را از کارآفرینان دیگر متمایز می کند سرعت توسعه فعالیت اقتصادی آنان است.

    آنهایی بیشتر موفق هستند که فعالیت اقتصادیشان را بتوانند به سرعت رشد دهند.

    آنها موقعیت هایی را که در بازار دیگران به آنها توجهی نمی کنند می یابند و همین ایده بهره برداری کردن از این موقعیت ها را در ذهن آنها شکل می دهد.

    آنها خودشان را بخوبی در بازاری که در حال انتقال و تغییر است جا می اندازند که از این نظر مبتکر و مخترع شناخته می شوند.

    آنها به دقت پیش بینی می کنند که جهت بازارها در حال تغییر است و سپس آماده می شوند که بازارها را به راه بیندازند که این کار را قبلاً کسی انجام نداده بود.

    مردم اغلب فکر می کنند کارآفرینان در ابتدا موفق هستند چون آنها کالا یا خدمات تازه ای ابداع می کنند مثل موتور جستجور یاهو.

    اما اینطور نیست و اغلب کارآفرینان موفق کار خود را با افزایش در کیفیت یک کالا یا محصول ایجاد می کنند بدون اینکه چیز تازه ایجاد کرده باشند.

    آنها اطلاعات کوچکی روی آنچه دیگران انجام می داده اند ایجاد می کنند.

    کارآفرینان پس از شروع کار خود به مشتریان توجه می کنند و با آرامی با اصلاحات دیگر خود را مطرح می سازند.

    سپس آنها به سرعت آنچه انجام می دهند را متعادل می سازند و این فرایند را بارها تکرار می کنند پیشنهاد بهبود کیفیت مطرح شده از طرف Jerry Greenfild Ben cohen منجر به موفقیت برای آنها شد.

    آنها شروع به ساختن بستنی با قیمت بالاتر با قطعاتی از میوه روی آن کردند این بستنی ها برای پاسخ به نیاز مشتریانی ساخته شد که بستنی های ساده را دوست نداشتند در آن زمان تولید کنندگان بزرگ بستنی در بازار بستنی میوه ای جدید وجود نداشتند و این بازار جدیدی بود که توسط این دو نفر ایجاد شد.

    Jack Burton کار آفرین دیگری است که از Vermont شروع کرد.

    او با بهبود طراحی کالایی که اولین بار در 14 سالگی با آن آشنا شده بود توانست به موفقیت دست یابد با گذشت مدت کمی ا ز فارغ التحصیلی از نیویورک نقل مکان کرد و تخته اسکی های Burton را درست کرد.

    او می گوید ؟

    بسیاری از مردم فکر می کنند من تخته اسکی جدیدی اختراع کرده ام در حالی که این درست نمی باشد؟

    طرح اولیه تخته اسکی ها بوسیله شرکت Brun swick ساخته شد در حالی که این شرکت هیچ گاه پیشرفتی در تخته اسکی های ساخته شده ایجاد نکرد.

    فلسفه Burton بهبود آنچه جا دارد بر اساس نیازهای واقعی مشتریان بود.

    Burton این مساله را به همگان یاد داد که: اگر محصولات اصلی برای مردم کسالت آور باشد آنها حاضرند با پرداخت پول بیشتر کالای با کیفیت تری بخرند.

    - تاثیر محیط بر فعالیت های کارآفرینانه: طی ده سال اخیر کارآفرینان میلیونها فرصت شغلی تازه در جهان ایجاد کرده اند.

    از هر شش دانشجوی رشته مشاغل یک نفر می گوید هدف شخصی اش تاسیس یک شرکت اختصاصی است و کارشناسان پیش بینی می کنند در آینده سازمانهای بسیاری متولد شوند.

    به ویژه افزایش فعالیتهای جسورانه (venture creation) در بین زنان، مهاجران و اعضای گروههای کوچک و رده پایین پیش بینی می شود.

    سهم شغل های ایجاد شده بوسیله زنان کارآفرین از 24% در سال 1975 به 40% در سال 2000 افزایش یافته است.

    آیا این رشد بیانگر جهش ناگهانی در تولد کارآفرینان است؟

    پاسخ منفی است چون سرعت کارآفرینی با شرایط محیط کم یا زیاد می شود.

    در ایالات متحده سرعت فعالیتهای کارآفرینان در دهه 1920 افزایش یافت و پس از آن در دهه 1930 کاهش یافت و پس از آن و بعد از جنگ جهانی دوم افزایش و پس از آن کاهش چشمگیری از سال 1950 تا 1980 داشت دهه اخیر دوره دیگری از رشد کارآفرینی به علت اختراعات انجام گرفته در تراشه ها، کامپیوترها و وسایل ارتباط جمعی راه دور و تکنولوژی ارتباطات می باشد.

    کاهش سرعت سودها و افزایش سرعت جابجایی ها به افزایش سرعت فعالیت های کارآفرینانه می انجامد هرچه افراد بیشتری تبدیل به کارآفرینان موفق می شوند ایجاد ساختارهای اجتماعی بهتر دیگران را مجبور می کند تا کارآفرین باشند.

    همچنین فاکتورهای سیاسی و اقتصادی نقش مهمی ایفا می کنند.

    به منظور ایجاد تحریک و انگیزه برای انجام کارآفرینی بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی تسهیلات ویژه ای مهیا کرده اند و مالیات هایشان را کاهش داده اند.

    هدف دولتها از این سیاست حصول اطمینان در این زمینه است که کشورشان از جهش کارآفرینانه ای که دست یابی به تکنولوژی های جدید آنرا ممکن می سازد عقب نمانند.

    به سازمانهایی که کارآفرینان را حمایت می کنند incubator organization گویند.

    آنها به مشاغل جدید یا کسانی که می خواهند شغل ایجاد کنند به اصطلاح فضا ..

    می دهند.

    شرکت کار آفرین می تواند یک روز کامل را سپری کند بدون اینکه نیازی به خرید تلفن یا اجاره دستگاه فتوکپی یا استخدام کارمند داشته باشند.

    حامیانی که هیچ نفعی برای کارآفرینان نمی توانند داشته باشند این خدمات را رایگان به کارآفرینان می دهند اما اغلب کارآفرینان بخشی از سود خود را با شرکت حمایت کننده که به موفقیت آنها کمک کرده تقسیم می کنند.

    در شهر نیویورک کارخانه های سرمایه گذاری روی فعالیتهای جسورانه فضای حمایت کننده را برای کارآفرینان ایجاد می کنند تا سرمایه گذاری آنها را پرورش دهند.

    برخی سرمایه گذاران این زمینه معتقدند سازمانهای حمایت کننده راههای بدون خطر برای شروع فعالیت کارآفرینانه هستند.

    که بوسیله آنها می توان دید که آیا این کار در ابتدا توسعه می یابد و پس از آن تصمیمات بهتری در مورد سرمایه گذاری روی این کار گرفته شود.

    صاحبان مشاغل کوچک؛ برخی از مردم به اشتباه واژه کارآفرین را در معنی صاحب مشاغل کوچک به کار می برند.

    در ایالت متحده مشاغل کوچک به کارخانه هایی که کمتر از 500 کارمند دارند گفته می شود بنابراین واژه صاحب مشاغل کوچک به شخصی که صاحب حق مالکیت کارخانه با زیر 500 کارگر است گفته می شود.

    اداره مشاغل کوچک (SBA) (small business administration) یک نهاد دولتی است که مسئول حمایت از فعالیتهای مشاغل کوچک است.

    این نهاد منابع سودمند زیادی برای کسانی که چنین مشاغلی را ایجاد کرده و آنرا به خوبی مدیریت می کنند ارائه می دهد.

    بر اساس آمارهای سازمان SAB در سال 2000 در آمریکا 24 میلیون شغل کوچک وجود داشته که این تعداد 40% کارخانه های آمریکا و 75% تمام مشاغل جدید ایجاد شده است.

    بسیاری از کارآفرینان برای مدت کوتاهی صاحبان مشاغل کوچک هستند.

    اما تمام صاحبان مشاغل کوچک کارآفرین نخواهند شد به عبارت دیگر همه صاحبان مشاغل کوچک وارد یک فعالیت شغلی جدید نمی شوند.

    افراد با خرید کارخانه ها صاحب مشاغل کوچک می شوند اما بسیاری از این صاحبان مشاغل تمایل دارند مشاغل خود را کوچک نگه دارند و آنطور که کارآفرینان عمل می کنند شغلشان را توسعه ندهند.

    این طبیعی است که اعتقاد داشته باشید کارکردن برای خودتان ممکن است بهتر از کارکردن برای دیگران باشد اما حتی اگر شما صاحب شغل نباشید کارکردن در یک کارخانه کوچک متفاوت از کار کردن برای یک کارخانه بزرگ است.

    یک اختلاف بزرگ در میزان رضایت است.

    در رأی گیری اخیر انجام شده، کارخاه هایی با کمتر از 50 کارمند دارای کارمندان راضی تری هستند.

    مشاغل کوچک ضررهایی شامل حقوق کم و امکانات پزشکی و بیمه ای کم یا صفر دارند.

    اما برای اکثر افراد این زیان ها با رضایت ناشی از فضای خوب کاری خنثی می شود.

    در مشاغل کوچک از افراد انتظار می رود تمام مهارت های خود را به نمایش بگذارند.

    آنها به راحتی می توانند ببینند چگونه کارشان روی تبلیغات شرکت اثر میگذارد و یا چگونه عمل آنها روی سود آوری شرکت موثر است.

    مشاغل فامیلی؛ مردم اغلب فکر می کنند مشاغل کوچک، مشاغلی فامیلی هستند ولی در واقع مشاغل فامیلی می توانند کوچک یا بزرگ باشند ممکن است شغل فامیلی در اثر فعالیت کارآفرینانه به سرعت رشد کند یا اینکه رشد کندی داشته باشد.

    برای دولت تعریفی برای مشاغل فامیلی وجود ندارد ولی اغلب این عنوان برای توضیح دادن شغلی که صاحب و مدیریت آن در دست افرادی است که با یکدیگر رابطه فامیلی دارند به کار می رود.

    اغلب این مشاغل مسیر اولیه خود را تغییر می دهند.

    یک نمونه آن کارخانه Kohler ، 125 سال پیش به عنوان مخترع وانهای حمام به سبک مدرن شناخته شد پس از آن کارخانه ساده او تبدیل به کارخانه ای با محصولات متنوع از جمله مبلمان، موتورهای کوچک و زمین های گلف می باشد.

    و هنوز هم بوسیله یک فامیل کنترل می شود و بسیاری از افرادی که با هم رابطه فامیلی دارند استخدام می کنند.

    همانطور که در آینده خواهیم گفت فشارهای توسعه یک شغل می تواند یک استرس بزرگ برای کارآفرینان و افرادی که برای آنها کار می کنند ایجاد کنند.

    بویژه گره های کور در اینجا افزایش می یابند برخی مشاغل فامیلی با واگذار کردن مدیریت شروع کارشان به افراد با مهارت به این فشارها غلبه می کنند.

    فامیلی های دیگر به دنبال راههایی هستند که رشد شغلشان را همراه با کنترل مالکیت و مدیریت نگه دارند.

    یک کارآفرین موفق به راستی کیست؟

    این روزها بحث و گفتگو راجع به موفقیت، شادی، خوشبختی و خانواده و مقوله‌هایی از این دست،‌بسیار راجع و معمول است و به نظر می‌رسد که همه می‌‌خواهند به منتهای خوشبختی و شادی و موفقیت برسند و بهترین پدر، مادر یا همسر باشند.

    اگر از مردم بپرسید موفقیت در زندگی را چطور تعریف می‌کنند، پاسخ‌های بیشتر آن‌ها حول محور پول و درآمد و ثروت کلان، دور می‌زند و اکثریت آن‌ها معتقدند که موفقیت بستگی به مقدار درآمد و ثروت هر کسی دارد.

    بعضی دیگر نوع شغل هر کسی را معیار تعیین‌کننده موفقیت یا شکست او می‌دانند.

    حال سوال اینست که چرا همگی ما موفقیت در زندگی را با موفقیت در شغل و کسب و کار در یک راستا و مشابه فرض می‌کنیم؟

    موفقیت در حرفه و کسب و کار به خود هر فرد بستگی دارد و این که چطور بتواند امور کاری و پولی و مالی‌اش را مدیریت نموده با چالش‌ها روبه‌رو شود.

    در این میان یک نکته هست که بسیاری از صاحبان کسب و کار به آن توجه ندارند: کسب موفقیت در کسب و کار به این معنی نیست که اوهمه وقتش را کار کند و بقیه جوانب زندگیش را به گوشه‌ای رها کند.

    موفقیت واقعی یک کارآفرین هنگامی معلوم می‌شود که او توانسته باشد بین زندگی شخصی و خانوادگی و زندگی کاری و حرفه‌ایش، تعادل مناسبی برقرار کند.

    اگر یک کارآفرین خانگی یا حتی یک کارآفرین با سابقه و قدیمی، نتواند در برقراری این تعادل موفق شود، زندگی راحت‌ و آسوده‌ای نخواهد داشت.

    موفقیت در کسب و کار و ناکامی در زندگی خانوادگی و روابط با اعضای خانواده، نه تنها نشان از یک کاسب موفق ندارد بلکه ناتوانی او در حفظ تعادل فوق را به تصویر می‌کشد.

    عکس این حالت هم وجود دارد.

    یک کاسب مستقل را داریم که بی‌توجه به امور کاری و مسائل و مشکلات کسب و کارش، بیشتر اوقات را با خانواده‌اش می‌گذراند و اجازه می‌دهد که آنها وقت اختصاص یافته به کارش را هدر دهند.

    او پدر/مادر خوبیست و نیازهای عاطفی خانواده‌اش را تامین می‌نماید ولی کاسب موفقی نیست.

    این شخص هم نتوانسته تعادل مورد نیاز را برقرار نماید.

    هر انسانی با هر شغل و حرفه‌ای و هر سن و سالی، نیازهای گوناگونی دارد که تامین مناسب هر یک از آنهاست که انسانی با سلامت جسم وروان حاصل از این مجموعه متعادل است که در آن هیچ چیز را از قلم نینداخته است.

    نیازهای جسمی، روانی، مادی، معنوی و عاطفی، همگی مهم هستند و برآوردن آن‌ها وظیفه هر انسان.

    کار و کسب و کارآفرینی تنها بخشی از زندگی اوست.

    اکثر این اشخاص آنقدر به این بخش کوچک می‌پردازند که دیگران و کسانی که به آنها نیاز دارند- خانواده و دوستان و یا منابعی که مورد احتیاج همه انسان‌هاست - را نادیده انگاشته از آنها غافل می‌شوند.

    خوب فکر کنید.

    آیا شما هم این چنین کاسبی هستید؟به راستی چرا این گونه است؟

    بعضی از این کارآفرینان می‌گویند که آنها هر چه می‌کنند، برای خانواده‌شان است.

    آن‌ها سخت کار می‌کنند تا بتوانند لوازم مورد نیاز آن‌ها را تهیه کرده و زندگی راحتی برایشان فراهم نمایند.

    تا به این‌جا ایرادی نیست ولی نکته پنهان اینست که این افراد گرفتار حاضرند همه چیز به خانواده‌شان بدهند و هر چه که بتوانند فراهم کنند ولی از یک چیز دریغ می‌کنند: وقت گرانبهایشان.شاید به نظرتان ساده وبی‌اهمیت برسد ولی همین چیز ساده، برای خیلی‌ها بسیار مهم است.

    خانواده شما که پدر یا مادری گرفتار دارند، کلمه "عشق" و "محبت" در یک عبارت ساده خلاصه می‌شود: "بابا و مامان برای ما وقت می‌گذارند"، آنها "عشق" را با "ز-م-الف- ن" مترادف می‌دانند.

    وقت و زمان ارزشمند شما، گوشه‌ای از زندگیتان است و اگر قسمتی از وقتتان را به دیگران اختصاص دهید، معنی‌اش اینست که گوشه‌ای از زندگیتان را به او بخشیده‌اید.

    به یاد بسپارید که موفقیت در کسب و کار فقط با مقدار پولی که هر ماهه به خانواده می‌‌دهید، سنجیده نمی‌شود.

    واقعیت انکارناپذیری هست که می‌گوید شما باید برای موفقیت در کسب و کار سخت تلاش کنید ولی حقیقت محکمتری در وقت گذاشتن برای افراد خانواده و عزیزان را امری ضروری بدانید.

    وقت گرانبهای شما تنها متعلق به خودتان نیست.

    چون دیگر تنها زندگی نمی‌ کنید و خانواده‌ای دارید که به شما علاقه‌مندند و صد البته که شما هم دوستشان دارید.

    موفقیت‌های مادی و فیزیکی عناصری قابل لمس هستند که به مرور زمان کمرنگ شده، آن اهمیت اولیه‌شان را از دست می‌دهند یا این که به کلی نابود می‌گردند.

    آن موفقیت‌ها و دست‌آوردهایی که به چشم دیده نمی‌شوند، آن گنج‌هایی‌ هستند که همیشه پایدار وجاودان می‌مانند.

    شما می‌توانید هم یک خانواده شاد و مستحکم داشته پدر یا مادری مسئول، دوست داشتنی و مورد اعتماد باشید؛ هم این که در عرصه کسب و کارتان به موفقیت‌های بزرگ دست یابید.

    کارآفرین چیست؟

    کارآفرین فردی است صاحب دیدگاه ، انگیزه و خلاقیت که تمایل دارد برای شروع یک شغل جدید برای دستیابی به سود و یا تغییر جهت کلی در شرکت فعلی خودش ریسک کند.

    دلایل کارآفرین شدن نیاز به کنترل سرنوشت دستیابی به فرصت های سود آور خلق یک چیز جدید رضایتمندی شخصی تعیین سبک زندگی خود انواع کارآفرینان ۱ - کارآفرینان کلاسیک افرادی که شرکت خود را بر اساس ایده های خلاق اغاز می کنند.

    ۲- کارآفرینان چندگانه افرادی که همزمان چند شرکت را با هم اداره میکنند.

    ۳ - فرا کارآفرینان افرادی که دیدگاه ها و ریسک خود را در یک سازمان بزرگ بکار میگیرند.

    خصوصیات یک کارآفرین موفق بلند پرواز مستقل اتکای بنفس بالا ریسک پذیر خیال پرداز و دور اندیش خلاق فعال و پرتوان پر شور و با هیجان متعهد گامهای شروع یک شغل جدید ۱ - ارزیابی خود ۲ - یافتن یک ایده شغلی مناسب ۳ - خرید یک شغل یا شروع از سر خط ۴ - انتخاب یک تشکیلات سازمانی مناسب برای شغل خود ۵ - تهیه طرح شغل ۶ - تامین مالی ۷ - مدیریت ریسک محتوای طرح شغل ۱ - تعیین عنوان و جدول محتوای شغل ۲ - خلاصه فعالیتهای اجرایی ۳ - تعیین دیدگاه و ماموریت شرکت ۴ - نظر اجمالی در مورد شرکت ۵ - طرح تفصیلی و ذکر جزئیات برای: محصولات / خدمات ، بازاریابی ، مدیریت ، عملیات و برنامه مالی ۶ - ضمیمه مدارک مربوطه کارآفرینی و اقتصاد دامنه تاثیرات کارآفرینی بر جامعه بسیار وسیع است.

    از تغییر در ارزشهای اجتماعی تا رشد شتابان اقتصادی, محققین تغییرات مختلفی را که رواج فرهنگ کارآفرینی در یک جامعه ایجاد می کند بررسی کرده و آثار آن را از دیدگاههای متفاوت مورد بحث قرار داده اند , برخی از تاثیرات ذکر شده عبارتند از: ایجاد ثروت اشتغال زایی ایجاد و توسعه فن آوری ترغیب و تشویق سرمایه گذاری شناخت,ایجاد و گسترش بازارهای جدید افزایش رفاه ساماندهی و استفاده اثربخش از منابع پیامدهای مثبت توسعه کارآفرینی در اقتصاد کشور بیش از سایر اثرات آن مورد توجه قرار گرفته است.

    به باور محققین, کارآفرینان از رسیدن نظام اقتصادی به تعادل ایستا جلوگیری می کنند و بواسطه رفتارهای فرصت جویانه خود, اقدام به فرصت سازی برای کلیت نظام اقتصادی می نمایند.

    تاثیرات دیگری نظیر ایجاد اشتغال و رشداقتصادی نیز مدنظر پژوهشگران بوده است.

    کارآفرینی,پایه های شکل گیری اقتصاد نوین اقتصاد در ابتدای هزاره سوم میلادی شاهد دگرگونی های شگرفی بوده است.انقلاب فن آوری اطلاعات و تغییر ترکیب نیروی کار به نفع نیروهای دانش محور از زمره این تغییرات است.

    شاید مهمترین روندی که در اقتصاد دیده می شود حرکت به سوی نظام اقتصادی با ماهیت شبکه ای است.درچنین اقتصادی کنترل و تخصیص منابع به صورت توزیع شده صورت می گیرد و نقش شبکه های اجتماعی در رشد و توسعه اقتصادی به مراتب بیش از نظام متمرکز برنامه ریزی دولتی خواهد بود.

    نقش کارآفرینان در رویکرد شبکه مدار به مراتب پررنگ تر از رویکرد اقتصاد کلاسیک است.

    در اقتصاد نوین , کارآفرینان در شبکه های اجتماعی نقش عناصر فعالی را ایفا می کنند و موجب ارتقای بازده سرمایه های مادی و انسانی می شوند.

    کارآفرینی و رشد اقتصادی ویژگی بارز اقتصاد امروز تغییرات سریع است.درچنین اقتصادی کشورهایی می توانند موفق باشند که قابلیت تطبیق با این تغییرات را داشته باشند.

    کشورهایی که در آنها میزان فعالیتهای کارآفرینانه بالاتر است به واسطه طبیعت کارآفرینی در تطبیق با تغییرات , قادرند تا در اقتصاد جهان موقعیت بهتری کسب کنند.

    تحقیقات انجام شده نشان داده است که رشد اقتصادی با سطح فعالیتهای کارآفرینانه همبستگی مثبت دارد.

    به عنوان مثال در تحقیق(GEM General Entrepreneurship Monitor )،که به صورت سالیانه فعالیتهای کارآفرینی و تاثیرات آن را در کشورهای مختلف مورد بررسی قرار می دهد و در حال حاضر در بیش از 20 کشور جهان صورت می گیرد, این نتیجه به دست آمده است که نرخ رشد اقتصادی یک کشور رابطه معنی دار یا سطح فعالیتیهای کارآفرینانه آن کشور دارد.

    کارآفرینی و اشتغال کار آفرینان در ایجاد اشتغال نیز نقش مهمی ایفا می نمایند.درحدود نیمی از کارکنان کشورهای توسعه یافته در کسب و کارهای کوچک مشغول فعالیت هستند.

    بیشتر مشاغل جدید را کسب و کارهای کوچک ایجاد می کنند و سهم این کسب و کارها در بازار کار در حال افزایش است.

    از سال 1980 تاکنون کسب و کارهای کوچک در اقتصاد آمریکا بیش از 34 میلیون شغل ایجاد کرده اند.حال آنکه از تعداد کارکنان شرکتهای بزرگ در این کشورها کاسته شده است.

    کارآفرینی و رشد فن آوری بیش از 67 درصد از نوآوریها در زمینه فن آوری و حدود 95 درصد از نوآوریهای منجر به تحولات بنیادی در عرصه صنعت را کسب و کارهای کارآفرینانه پدید آورده اند.کارآفرینان از طریق ایجاد فن آوری, محصولات و خدمات جدید, قدرت انتخاب مصرف کنندگان را افزایش داده و با افزایش بهره وری کار, سرگرمیهای نو, بهبود بهداشت و سلامتی, تسهیل ارتباطات و ...

    موجب افزایش کیفیت زندگی نوع بشر می شوند.

    در واقع بیشترین بخش نسل جدید صنایع را کارآفرینان ایجاد کرده اند که می توان از رایانه های شخصی , تلفنهای همراه,خرید از طریق اینترنت و صنعت نرم افزار به عنوان نمونه هایی از آن یاد نمود.

    نکاتی چند در مورد کارآفرینان مورد مطالعه در پژوهش فوق و در مصاحبه با کارآفرینان مورد مطالعه نکات جالبی از آنان به دست آمده هر چند که موضوع اصلی تحقیق نبوده، اما به نظر می‌آید که اشاره به آن جالب باشد.

    نکات به دست آمده عبارتند از: زنان هم ‌در سطح شهر و هم در سطح روستا قابلیت کارآفرینی داشته و توانسته‌اند به ابتکارات و کسب و کاری نو دست زنند.

    تحصیلات کارآفرینان مورد مطالعه به نسبت سطح سواد زنان در کل کشور بالا بوده به طوریکه 15 نفر آنان دیپلم به بالا می‌باشند.

    اکثر قریب باتفاق کارآفرینان مورد مطالعه اظهار داشته‌اند که تحت تاثیر پدران خود قرار گرفته و رفتار خود را متاثر از روحیه پدرانشان دانسته‌اند.

    اکثر کارآفرینان توانسته‌اند همکاری همسران خود را کسب و کار خویش جلب نمایند به طوریکه 4نفر آنها از ابتدا و 3 نفر پس از ایجاد کسب و کار به کارآفرینان پیوسته‌اند و اکثریت مابقی با همسران خود همکاری می‌کنند.

    کثرکارآفرینان تعداد فرزندانشان به‌نسبت متوسط جامعه نسبتاًکم(بین1تا3 نفر) می‌باشد.

    هر چند که بررسی ویژگی‌های کارآفرینان خود نیاز به مطالعه‌ای جداگانه و گسترده دارد اما از حاصل گفته‌ها و شرح زندگی آنان گرایش‌های زیر را می‌توان در آنان یافت: مسئولیت پذیری پشتکار علاقه به نوآوری خطرپذیری توسعه طلبی استقلال طلبی بلند پروازی اکثر آنان علاوه بر«کسب درآمد»و علاقه به ایجاد کسب و کار»به عنوان انگیزه‌های اصلی کارآفرینی خود خدمت به مردم ایران را نیز دلیل دیگری بر ایجاد کسب و کار خود دانسته‌اند.

    نکته آخر آنکه اکثر قریب به اتفاق کارآفرینان موانع و مشکلات در سر راه خود را بسیار طبیعی و بدیهی می‌دانستند و تصور آنکه به خاطر آنها باید کار را تعطیل کرد هیچگاه در ذهنشان خطور نکرده بود و حتی قبل از آنکه در مصاحبه،بحث به صورت عمیق باز شود اشاره‌ای به آنها نداشتند.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

طرح تجاري سه صفحه اي افزايش جمعيت در کشورهاي در حال رشد،کاهش منابع و امکانات موجود در اين کشورها و پيدايش نيازهاي اجتماعي واقتصادي جديد همگي سبب توجه نهادها و مقامات مسئول در اين کشورها به اين نيازها و چاره انديشي بنيادين براي آنها شده است. بنا بر ب

فرآيند ايجاد يک طرح کسب و کار جديد را کارآفريني گويند.حالا خواه اين طرح در هر زمينه باشد. کشاورزي, صنعت و خدماتي و غيره. کارآفريني به ايجاد فرصتهاي شغلي براي افراد جامعه را گويند. در کارآفريني يک فرد با يک ايده جديد مي خواهد زمينه اي را براي کسب و ک

مقدمه يکي از مشکلات اجتماعي جامعه امروز بيکاري است و بوجود آوردن شغل و کارآفريني فيزيک از معضلات جامعه بشري است. ريشه بسياري از مفاسد بيکاري است بزه کاري و ناهنجاري هاي اجتماعي ريشه در بيکاري دارد. ايجاد شغل باعث تحکيم و پايداري بنيان خانواده هاي مي

-بسیاری از کارشناسان، صاحبنظران و تحلیلگران مسایل‌اجتماعی به این نتیجه رسیده‌اندکه‌مجازات زندان در بسیاری از موارد نمی‌تواند اثر تادیبی و سازنده برافکارواعمال‌زندانیان داشته‌باشد و زندان با شرایط کنونی عاملی بازدارنده در مقابل جرم و جنایت تلقی نمی‌شود. این افراد معتقدند:نه‌تنها زندان عاملی بازدارنده برای کاهش جرم و جنایت تلقی نمی‌شود بلکه با مشکلاتی که برای خانواده زندانی و ...

بخش اول : تعاریف و مفاهیم کارآفرینی این بخش شامل چهار فصل می باشد. در فصل اول با عنوان تعاریف و ویژگیهای کارآفرین/ کارآفرینی ، ابتدا تعاریف کارآفرین و کار آفرینی از محققین و صاحبنظران مختلف آورده شده است. سپس در قسمت بعد انواع کارآفرینی شامل کارآفرین مستقل ، کارآفرین سازمانی و کارآفرینی سازمانی و همچنین مدل های کارآفرینی سازمانی توضیح داده شده است. در قسمت آخر در مورد صفات و ...

زنان کارآفرین در طول تاریخ تا چندی پیش فعالیت های اقتصادی بانوان بسیارنامشهود بود. از زمانی که مردها برای شکار از خانه خارج می شدند، این زن ها بودند که بقیه امور را در دست می گرفتند. اوراق حسابداری بر جا مانده، نشانگر حضور زنان در فعالیت های اقتصادی در مصر، بین النهرین، یونان و روم است. در یونان گرچه زنان از نظر فیزیکی ضعیف و از نظر روانی ناپایدار محسوب می شدند ولی در معابد، ...

چکیده : کارآفرینی به عنوان پدیده ای نو ظهور ، به تازگی در محافل علمی ایران مطرح شده است . احیای تحقیقات و عملیات کارآفرینی در دنیا به دهه 1980 میلادی باز می گردد؛ که آن را " انقلاب کارآفرینانه " نام گذاری کرده اند . " جان تامپسون " معتقد است رفتار کارآفرینانه نیازی فراگیر و ضروری برای تمامی سازمان ها (دولتی ، خصوصی ، داوطلبانه و غیره ) با هر اندازه ( بزرگ ، متوسط و کوچک ) است ( ...

چکیده: در جهان رقابتی امروز سازمان ها، دانشگاه ها و کشورهایی موفق هستند که قادر به بهره گیری بیشتر از اطلاعات و دانش باشند، چرا که دیگر مواد اولیه، زمین و سایر مواد طبیعی منبع مهم و اساسی به شمار نمی روند و بر خلاف گذشته ثروتمند ترین مردم، افراد دانش مدار و کارآفرین می باشند که پیشه ی آنها کارآفرینی است. از این رو بسیاری از دانشگاه های کشورهای پیشرفته و در حال توسعه بهره گیری از ...

مالاچی میکسون، یک کارآفرین موفق شرکت آمریکایی اینواکر، که تولیدکننده و توزیع‌کننده پیشروی جهانی در امر محصولات پزشکی خانگی است، کار خود را در سال ۱۸۸۵ با نام شرکت وُرتینگتون آغاز کرد که شرکت کوچکی در ایلیریا درایالت اوهایو بود. شرکت مذکور وسیله‌ای را در خط تولید داشت که برای جابه‌جایی معلولان جسمی طراحی شده بود. خلاقیت، ریسک، و نوآوری در کارآفرینی از ضروریاتی است که هم در شروع ...

کتاب: ارزیابی طرحهای تولیدی نویسنده: سید مهدی سید مطهری موضوع: کارآفرینی و پروژه هفت گام: 1- آمادگی و تصمیم راسخ برای ورود به دنیای کسب و کار: زندگی شغلی انواع زندگی شغلی و دیگری تغییر شغل 1- استخدام:(Employmeht): منظور: شخص در قالب یک قرارداد و معتبر وقت و مهارتهای خود را در مقابل دریافت و جای مشخصی در اختیار سازمان خصوصی یا دولتی قرار دهد. 2- خود اشتغالی: (Self- employmeht ) ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول