چشم انداز: :
اینجانب با توجه به رشته تحصیلی در دانشگاه و علاقمندی خود نسبت به رشته ی کامپیوتر قصد دارم با توکل به خداوند و پس از گذراندن دوره کارشناسی حدود 4 سال دیگر یعنی تقریباً مهر ماه سال 1389 اقدام به تأسیس شرکت کامپیوتری شاخه سخت افزار تحت عنوان سخت افزار کیمیاگران در شهرستان یزد نمایم. تا به همشهریان خود خدمتی نموده و هم از این طریق کاری متناسب با رشته و علاقه خود انجام داده و سرمایه ای برای خود و خانواده فراهم نمایم. به دلیل پر هزینه بودن این شرکت و نیاز به سرمایه اولیه قابل توجه بر آن شدم تا با چند تن از اقوام و دوستان هم رشته که از بضاعت مالی خوبی هم بر خوردار می باشند هماهنگی به عمل آورم تا بخشی از سرمایه ها را هر یک از ما متقبّل شده تا شرکت نسبتاً بزرگی ر که بتواند کل شهرستان و شهرهای مجاور را تحت پوشش قرار دهد تأسیس نمائیم.
با توجه به اینکه شرکت تأسیس می تواند خدمات خود را ارزانتر و تخصّصی تر ارائه کند ، عمده مراجعین و مشتریان آن شرکتهای کامپیوتری ادارات، مراکز آموزشی می باشند، همچنین جهت شروع به کار موفق و حضوری منسجم در بازار کار و تبلیغات گسترده تصمیم گرفتیم که علاوه بر چاپ کارت و بروشورهای تبلیغاتی و چاپ اطّلاعیه در روزنامه های محلی و منطقه ای اقدام به ساخت وبلاگ با نام شرکت و ارسال نمابر به شرکتها و ادارات و مراکز آموزشی بر توسعه هر چه بیشتر شرکت بیفزائیم.
مأموریت:
با توجه به پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی آموزشی و استفاده بیشتر مردم از رایانه در ابعاد گسترده شغلی و ارتباطی و همچنین نیاز جامعه به این صنعت فراگیر در جهت تسهیل کارها از طریق رایانه اقدام به تأسیس شرکتی که قادر باشد خدمات تخصّصی و ارزان قیمت را با خدمات پس از فروش به مشتریان ارائه نماید که رضایتمندی آنها را فراهم سازد. که این خدمات تخصّصی و ارزان قیمت بتواند موجبات توسعه وجلب مشتری بیشتر رافراهم کرده ودیگر رقبا را پشت سر بگذارد.تا علاوه بر موفقیّت چشم گیر در بازار کار درآمد هر یک از شرکا بیشتر شده و بر همکاری بیشتر خود بیفزایند ، که این همکاری بر اساس آیه شریفه:
( تعاونوا علی البّر و التقوی )
باعث گشایش در کارها شده و رضایت خداوند و مردم را به دنبال داشته باشد.
اهداف:
رمز موفقیّت این شرکت آن است که با عمل کردن چشم اندازها و مأموریتهای از پیش تعیین شده و توجه به تجارب موفقیّت و یا شکست سایر شرکتهای کامپیوتری بتواند به عنوان یک شرکت موفق مطرح شده و تعداد زیادی از مشتریان را به خود جلب نماید که به دنبال دستیابی به این ارزش فروش بیشتر و ارائه خدمات بهتر و ارزانتر و در نتیجه سود بیشتر عاید و و اصل خواهد شد. در این صورت به مدیر، مسئول خرید و فروش و کارشناسان فنی، حقوق و مزایای بیشتری پرداخت خواهد شد. کارآیی افراد بیشتر و بیشتر شده و در موارد متعدّد به پاس تشکّر از زحمات کارکنان ساعی آنان را به دوره های آموزشی تخصّصی که توسط شرکتهای بزرگ داخلی و خارجی برگزار می گردد با پرداخت هزینه های مأموریت اعزام نمائیم. با توجه به خدمات بهینه و ارزان قیمت و به دنبال آن استقبال زیاد مردم لازم است پس از طی چند ماه از تأسیس شرکت سقبه یا سقبات دیگری جهت رفاه حال مشتریان و ایجاد اشتغال و همچنین توسعه شرکت در مناطق مخلف شهر یا شهرستانهای همجوار ایجاد گردد تا هم تولید و خدمات رسانی بیشتر شود و هم امیدواری سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این رشته بیشتر شود لازم به ذکر است که توسعه این شرکت ایفاگر افراد بیشتر سبب تقسیم کار مناسب بین افراد متخصّص و با تجربه گردد.
استراتژی:
با توجه به اهداف شرکت که همان ارائه خدمات تخصّصی به عموم همشهریان می باشد شرکت ابتدا در یک شعبه و با حضور افراد کاردان و متخصّص راه اندازی می شود و مهمترین هدف خود را در جلب رضایت مشتریان و ارائه خدماتی ارزان متجلّی می کند که دستیابی به این اهداف تنها در سایه داشتن برخوردی خوب و سالم با مشتریان و مراجعه کنندگان خواهد بود. ارائه کالا و خدمات توسط شرکت با قیمتی ارزان و کیفیتی بسیار بالا که همگی آنها به روز بوده و در کمترین زمان ممکن توسط متخصٌصان کارآزموده و خوش برخورد و متناسب با تکنولوژی روز دنیا می باشد خود می تواند باعث کسب شهرت گردد، مشتریان بیشتری را به سمت شرکت سوق دهد. همچنین شرکت برای جلب اطمینان مشتریان ارائه خدمات پس از فروش را امری لازم و واجب می داند.
با فزایش تعداد مراجعه کددگان و پس از گذشت حدود یکسال و معرفی شرکت به عموم مردم در شهرستان و شهرستانهای همجوار و در دست داشتن نبض بازار کار، شرکت اقدام به تأسیس شعبه دوم در نقطه ای دیگر از شهر و با همان نام می نماید که فعالیّتهای آن توسط شعبه اول کنترل می شود.
برنامه:
دستیابی به اهداف و چشم اندازها عملی نخواهد شد، مگر در سایه داشتن برنامه ای منسجم و مدوّن که توسط مدیری کاردان طراحی شده و به اجرا درآید. برنامه ای که بنده برای شرکت خود تدوین خواهم نمود، در آن بودجه و هزینه لازم جهت راه اندازی خرید تجهیزات اداری لازم حقوق کارکنان و تبلیغات پیش بینی خواهد شد همچنین با برآورد هزینه ها مدت زمانی جهت به ثمر رسیدن کار و بازگشت سرمایه سود حاصل از ان در نظر گرفته خواهد شد. در برنامه تدوینی مذکور شرح حقوق و مزایای کلیه اشخاص که به نحوی با شرکت در ارتباط هستند کاملاً مشخص خواهد شد تا هر کس به طور مطلوب وظایف خود را بشناسد و نسبت به انجام آن تمام سعی و اهتمام خود را به کار گیرد زیرا تنها داشتن برنامه ای خوب و قوی بدون وجود نظم و انضباط کاری و همچنین عدم وجود نظارت اجرایی نمی تواند ما را در دستیابی به اهداف و چشم اندازهایمان یاری نماید.
فصل دوم
تحلیل صنعت
ابر رایانه :
ابر رایانه وسیله ای برای تبدیل مسایل محاسبه ای به مسایل ورودی و خروجی است.
کن باچر (Ken Batcher)
ابر رایانه رایانه ای است که در زمان معرفی از نظر ظرفیت پردازش و به خصوص سرعت محاسبه ازدیگر ماشین ها قوی تر باشد. اولین ابر رایانه ها در دهه ی 1960به طور عمده در موسسه اطلاعات کنترل (CDC) توسط سیمور کری«Seymour Cray» طراحی شد. کری تا دهه ی 1970 زمانی که برای تاسیس شرکت خود پژوهشکده کری, از آن جدا شد آنرا هدایت می کرد.
کری بعدها با طرح های جدید خود بازار ابر رایانه را در دست گرفت و تا 25 سال (1965 1990) بی رقیب ماند.
در دهه ی 1980 به موازات تولید یک دهه قبل تر کامپیوتر کوچک هاشمار زیادی از رقیبان کوچکتر وارد بازار شدند اما بسیاری از آنها در " رکود بازار ابر رایانه ها" اواسط دهه ی 1990 ناپدید شدند.
امروزه ابر رایانه ها طرح های یک بار تولید شونده هستند که توسط شرکت های "سنتی" مانند IBM و HP طراحی می شوند. این شرکت ها بسیاری از شرکت های دهه ی 1980 را برای استفاده از تجاربشان خریداری کردند، هر چند در طراحی ابر رایانه ها موسسه ی کری متخصص تر است.
معنای کلمه ی ابر رایانه تا حدی متغیر است , و ابر رایانه های امروزی فردا دیگر کاربردی نخواهند داشت، همانگونه که از کولاسوس (Colossus)، اولین رایانه ی الکترونیکی برنامه دار رقمی دنیا، که طی جنگ جهانی دوم رمز های آلمانی ها را می شکست) پیدا است.
ماشین های اولیه ی سی دی سی (CDC) صرفاً پردازنده های منفرد پر سرعتی بودند که تا ده برابر سریع تر از سریع ترین ماشین هایی که توسط دیگر شرکت ها معرفی شده بودند کار می کردند.