دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) پرورش شتر مرغ

Word 644 KB 12705 40
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پیشگفتار با تحولات‌ سریع‌ و شتابان‌ محیط‌ بین‌المللی‌ و گذر از جامعه‌ صنعتی‌ به‌ جامعه‌ اطلاعاتی‌ و مواجه ‌اقتصادهای‌ ملی‌ با اقتصاد جهانی‌ و مطرح‌ شدن‌ پدیده‌هایی‌ همانند «جهانی‌ شدن‌ اقتصاد» و «فن‌آوری‌اطلاعات‌» ، مباحث‌ اساسی‌ درخصوص‌ راهکارهای‌ مختلف‌ برای‌ تسریع‌ فرآیند رشد و توسعه ‌ پایدار و رفاه‌اقتصادی‌ مطرح‌ می‌گردد.

    یکی‌ از این‌ مباحث‌ جدید، نقش‌ کارآفرینان‌ در این‌ فرایند می‌باشد.

    کارآفرینی‌ ازمفاهیم‌ جدیدی‌ است‌ که‌ حداقل‌ در محدوده ‌ علم‌ اقتصاد ، مدیریت‌، جامعه‌شناسی‌ و روان‌شناسی‌ و سایرمقوله‌های‌ مرتبط‌ با این‌ موضوع‌ قدمتی‌ بسیار کوتاه‌ داشته‌ و از مفاهیم‌ رو به‌ گسترش‌ می‌باشد.

    به‌ دلیل‌ آنکه ‌معنای‌ تحت‌الفظی‌ «کارآفرینی‌» نمی‌تواند عمق‌ محتوی‌ و مفهوم‌ این‌ واژه‌ را مشخص‌ نماید و برای‌ جلوگیری‌ ازفهم‌ نادرست‌ این‌ موضوع‌ یا واژه‌ با سایر واژه‌ها و برای‌ رسیدن‌ به‌ فهم‌ و فرهنگ‌ مشترک‌ از آن‌، معرفی‌ وشناساندن‌ این‌ واژه‌ بسیار مهم‌ می‌نماید .

    این‌ که‌ کارآفرینی‌ چیست‌؟

    کارآفرین‌ کیست‌؟

    فرآیند کارآفرینی‌ چگونه‌است‌؟

    نقش‌ و تاثیر کارآفرینی‌ و کارآفرینان‌ در ابعاد توسعه‌ و رشد اقتصادی‌ و متغیرهای‌ کلان‌ اقتصادی‌ هماننداشتغال‌ چیست‌؟

    نقش‌ آموزش‌ و تجربه‌ در رشد کارآفرینی‌ چه‌ میزان‌ است‌؟

    سوالهایی‌ هستند که‌ باید برای‌ رسیدن‌به‌ این‌ فرهنگ‌ مشترک‌ به‌ وضوح‌ و مبسوط‌ پاسخ‌ داده‌ شود.

    به‌طور کلی‌ «کارآفرینی‌» از ابتدای‌ خلقت‌ بشر و همراه‌ با او در تمام‌ شئون‌ زندگی‌ حضور داشته‌ و مبنای‌تحولات‌ و پیشرفتهای‌ بشری‌ بوده‌ است‌.

    لیکن‌ تعاریف‌ زیاد و متنوعی‌ از آن‌ در سیر تاریخی‌ و روند تکامل‌موضوع‌ بیان‌ شده‌ است‌، که‌ برخی‌ از این‌ تعاریف‌ ارائه‌ می‌گردد: کارآفرین‌ کسی‌ است‌ که‌ متعهد می‌شود مخاطره‌های‌ یک‌ فعالیت‌ اقتصادی‌ را سازماندهی‌، اداره‌ و تقبل‌کند ( Webster's New Collegiate Dictionary ).

    خریداری‌ نیروی‌ کار و مواد اولیه‌ به‌ بهائی‌ نامعین‌ و به‌ فروش‌ رساندن‌ محصولات‌ به‌ بهائی‌ طبق‌ قرارداد(برنارد دو بلیدور ( Bernard F.

    De Belidar ) اقتصاددان‌ فرانسوی‌ در اوایل‌ قرن‌ هیجدهم‌).

    کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ ابزار تولید را به‌ منظور ادغام‌ آنها برای‌ تولید محصولات‌ قابل‌ عرضه‌ به‌ بازار، ارائه‌می‌کند (ریچارد کانتیلون‌ R.

    Cantillon در حدود سال‌ 1730).

    کارآفرین‌ عاملی‌ است‌ که‌ تمامی‌ ابزار تولید را ترکیب‌ می‌کند و مسوولیت‌ ارزش‌ تولیدات‌، بازیافت‌ کل‌سرمایه‌ای‌ را که‌ بکار می‌گیرد، ارزش‌ دستمزدها، بهره‌ و اجاره‌ای‌ که‌ می‌پردازد و همچنین‌ سود حاصل‌ را برعهده‌ می‌گیرد (جان‌ باتیست‌ سی‌ ( Jean Baptiste Say ) ، اقتصاددان‌ فرانسوی‌ در سال‌ 1803 میلادی‌).

    کارآفرینی‌ پلی‌ است‌ بین‌ جامعه‌ به‌ عنوان‌ یک‌ کل‌، به‌ ویژه‌ جنبه‌های‌ غیراقتصادی‌ جامعه‌ و موسسات‌انتفاعی‌ تاسیس‌ شده‌ برای‌ تمتع‌ از مزیت‌های‌ اقتصادی‌ و ارضاء آرزوهای‌ اقتصادی‌ (آرتور کول‌ ( A.

    Cole )،1946).

    کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ تخصص‌ وی‌ تصمیم‌گیری‌ عقلائی‌ و منطقی‌ درخصوص‌ ایجاد هماهنگی‌ در منابع‌کمیاب‌ می‌باشد (کاسون‌، 1982).

    کارآفرینی‌ به‌ عنوان‌ یک‌ تسریع‌کننده‌، جرقه ‌ رشد و توسعه ‌ اقتصادی‌ را فراهم‌ می‌آورد (ویلکن‌( Wilken )، 1980) کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ شرکتهای‌ جدیدی‌ را که‌ سبب‌ ایجاد و رونق‌ شغل‌های‌ جدید می‌شوند، شکل‌می‌دهند (که‌ چموف‌ ( B - Kirchhoff )، 1994).

    چکیده این طرح درنظردارد تعداد 250 قطعه شترمرغ شامل 150 قطعه ماده و 100قطعه نررا درزمینی به مساحت 12هزارمترمربع درشهرستان مرودشت ( جاده اسماعیل آباد ) روبروی روستای چهارطاق پرورش داده که اولین مزرعه پرورش شترمرغ دراستان فارس می باشد که امید است با همکاری نهادها وسازمانهای ذیربط دراستان این طرح هرچه زودتر عملی گردد.

    همان طور که ذکرگردید استان فارس بدلیل داشتن آب وهوای معتدل بهترین مکان جهت اجرای این طرح بوده وچون شترمرغ حیوانی است نیمه وحشی وجزء رشته پرندگان است که میل زیادی به آزاد زی بودن دارد می بایست محل نگهداری این پرنده درفضایی باز وفقط محصور به فنس باشد .که درقسمت ذیل شرح ساختمانها ومحل نگهداری این پرنده شرح داده شده است : الف : زمین وساختمانها: زمین : 12000مترمربع دیوارکشی وفنس کشی شده به انضمام 6هکتار جهت کشت علوفه است ساختمان خرپا محصور به فنس ازیک طرف وسه طرف دیوارکشی 140مترمربع انبارعلوفه خشک 140مترمربع ساختمان نگهبانی وسرویس بهداشتی 100مترمربع آزمایشگاه وبخش تکثیر 200مترمربع سالن جوجه : 3 تا 6 ماهه بامحوطه 600مترمربع محوطه سازی 1200مترمربع پن پرنده : 2سری 1500 مترمربع توضیح اینکه محوطه سازی شامل محل تخم گذاری وفضا جهت چرای پرندگان می باشد 7450مترمربع به ارتفاع سه مترکه این فضا با غذای مورد نیاز پرندگان نظیریونجه وذرت علوفه ای پوشیده می باشد.

    ب : تأسیسات چاه حفریک حلقه چاه به عمق 80 متر بالوله 3 اینچی ومنبع هوایی 20هزارلیتری با پمپ مکش وشناور وتأسیسات جانبی ولوله کشی محوطه وساختمانها برق جهت اجرای طرح برق رسانی نیاز به 50 کیلووات برق به انضمام ترانس هوایی وتابلوهای مربوطه وخازن وروشنایی ساختمانها واطراف محوطه می باشد.

    ژنراتور: جهت مواقع اضطراری نیاز به یک دستگاه ژنراتور 50 K-V-A می باشد .

    سپتیک تانک جهت فاضلاب ودفع آبهای زائد نیاز به یکعدد سپتیک تانک به حجم 120مترمکعب می باشد.

    مقدمه درحال حاضر مهمترین مسئله بشرامروزی تأمین غذا ومایحتاج خود می باشد که با افزایش بی رویه جمعیت درجهان ونیاز به غذای بیشتر ومقوی تر دانشمندان وکارشناسان درصدد پیداکردن راههای جدید ، افزایش کمی وکیفی تولیدات ومحصولات می باشند به همین لحاظ ازنظراجتماعی واقتصادی امرتغذیه اهمیت زیادی داشته وهرکشوری که درجهت افزایش تولیدات غذایی گام بردارد از نظر اقتصادی وحتی سیاسی مستقل تربوده واتکایش به دیگرکشورها نیز کم می گردد.

    یکی از فعالیتهای مهم دراین زمینه دامپروری آنهم به شکل صنعتی واستفاده ازآخرین دستاوردهای علمی وتکنیک های اصلاح نژادی و پرورش دامهاوطیور پرتولید می باشد .

    پرورش طیور یکی ازفعالیتها دراین مورد می باشد که خوشبختانه کشورما دارای پتانسیل بالایی می باشد که پرورش اردک ، غاز ، بوقلمون ، کبک ، قرقاول ، بلدرچین وشترمرغ مشتی ازاین فرواربوده که اخیراَ نیز پرورش ودرچند نقطه از کشور شامل ، تهران ، اصفهان ، کرمان وشمال مزارع پرورش شترمرغ احداث ومورد بهره برداری قرارگرفته ودولت نیز باتشویق برتوسعه این طرح دردیگر نقاط کشور چترحمایتی خود را دراین راستا پهن نموده که استان فارس با توجه به شرایط آب وهوای معتدلی که داراست یک از بهترین مناطق جهت احداث مزرعه شترمرغ می باشد .

    شایان ذکر می باشد که با توجه به اسناد یافته شده پرورش شترمرغ از6000 سال پیش درایران دراطراف استخر که همان مرودشت فعلی می باشد انجام می شده .

    تاریخچه طرح این طرح درشهرستان جهرم روستای یوسف آباد در تاریخ 1385 پرورش داده با تعداد 250 قطعه شترمرغ شامل 150 قطعه ماده و 100قطعه نررا درزمینی به مساحت 12هزارمترمربع با تعداد نیروی انسانی 3 نفر و با مدیریت جناب آقای محسن غلامی می باشد .

    بیان مسئله پرورش شترمرغ از لحاظ اقتصادی اهمیت فراوانی داشته وبه دلیل سودآوربودن روز به روز تعداد علاقمندان به پرورش این پرنده بیشتر گردیده وتجارت آن به صورت جهانی درآمده است .

    از جمله دراسترالیا که طی 5 سال گذشته ازصفر به 200میلیون دلار رسیده است وبیشتردرآفریقا نگهداری می گردند .

    جوجه های شترمرغ دریک سالگی کشتارشده وپوست آنها صادر می گردد .

    درسن یک سالگی شترمرغ 45 کیلوگرم گوشت داشته وبین 15 تا 20 فوت مربع چرم مرغوب که 3 تا 5 برابر پوست گاو مقاومت وقیمت داشته تولید می کند .

    همچنین پرهای این پرنده بسیارارزشمند بوده که برای تزیین لباس استفاده می شود وگوشت آن اخیراَ به عنوان یک منبع جدید تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز انسان استفاده می شود .

    طول عمر شترمرغ 35 تا 50 سال می باشد ودرحالت طبیعی 30 تا 50 عدد تخم مرغ وبعضاَ تا 100 عدد تخم می گذارد .

    این پرنده دربرابر ناملایمات طبیعی ودرمقابل کمبود آب وغذا بسیار مقاوم بوده وشبیه به شتر می باشد ولی از نظرظاهری شبیه به پرندگان می باشد .

    درزمان دویدن گامهایش به 5 مترمی رسد .

    شترمرغ چراکننده خوبی است وبیشترترجیح می دهد درمراتع گردش کند وچریدن درمراتع را به انبوه خوراک جمع شده دریک محل ترجیح می دهد .

    شترمرغ در2 سالگی بالغ می گردد وشروع به تخم گذاری می نماید وتا 40 سال قادراست تخمگذاری کند .

    شترمرغ نر درسن 5/2 سالگی بالغ می شود وفصل تخمگذاری آنها معمولاَ از اوائل فروردین تا اوائل بهمن ماه می باشد .

    روش تحقیق این تحقیق با مراجعه به واحد های پرورش شتر مرغ و تجربه کاری موسس طرح با جمع آوری اطلاعاتی از اینترنت و طبق نیاز مردم به این محصول و اهمیت گوشت شترمرغ به دلیل پایین بودن میزان کلسترول آن و آشنایی با محصول سئوالاتی از مردم و با بررسی به توجیه اقتصادی این طرح و نتیجه گیری از کار تنظیم و جمع آوری کرده ام .

    فرضیه تحقیق تا زمانی که تولید کنندگان و پرورش دهندگان به بررسی این مشکل نپردازند و آنها را حل نکنند، پرورش و فروش شترمرغ از نظر اقتصادی دچار مشکل خواهد بود.

    اما چرا این چنین است؟

    عوامل مهم متعددی در فرآیند اقتصادی شترمرغ دخالت دارند.

    تبدیل این صنعت از یک صنعت پوست ساز به یک صنعت پول ساز بازه گسترده واریانس موجود در وزن و کیفیت عضلات هر قطعه جداول صنعت گوشت اطلاعات ضد و نقیضی را ارائه می دهند تنوع و گوناگونی در صنعت گوشت تنوع و گوناگونی در میزان درآمد و عایدی هر قطعه پرنده مشکلات و راه کارهای موجود طرح مشکلات موجود پیش روی تولیدکنندگان و فرآیند کنندگان را بخوبی درک کرده اند و راه حل های مناسبی جهت حل مشکاین مقاله دستور العمل و راهنمای عملی است که تولید کنندگان مایل به داشتن و خواندن آن به دفعات می باشند تا همواره به خاطر داشته باشند که نیازها و اهدافشان در این زمینه برای ماه آینده، سال آینده و یا 10 سال بعد چه خواهد بود.

    پرورش شترمرغ در کشورهای زیادی در حال توسعه و رشد می باشد.

    به ندرت اتفاق می افتد که تولید کنندگان خودشان دور هم جمع شوند و شرکت تولیدی را تشکیل دهند که به تولید کنندگان همکارشان در بازاریابی این پرنده کمک نمایند.

    درتمامی کشورها مانند آفریقای جنوبی، اغلب تولید کنندگان از مساله واحدی گله مند هستند و آن تنوع وزن لاشه و متفاوت بودن وزن ماهیچه های هر قطعه است.

    اگر از بعد اقتصادی به این مشکل نگاه کنیم، مشخص می شود که چرا موفقیت دراین صنعت می تواند مخاطره آمیز باشد.

    همچنین مشکل اساسی در مورد مصرف کنندگان یا خریداران وجود دارد.آنها اغلب با وزن مورد انتظار توده عضلانی، در هنگامی که کل لاشه را از تولید کنندگان خریداری می کنند، مشکل دارند.

    این امر به دلیل داده ها و اطلاعات ضعیف در مورد وزن ماهیچه ها در صنعت پرورش شترمرغ می باشد.

    تا زمانی که تولید کنندگان و پرورش دهندگان به بررسی این مشکل نپردازند و آنها را حل نکنند، پرورش و فروش شترمرغ از نظر اقتصادی دچار مشکل خواهد بود.

    تبدیل این صنعت از یک صنعت پوست ساز به یک صنعت پول ساز بازه گسترده واریانس موجود در وزن و کیفیت عضلات هر قطعه جداول صنعت گوشت اطلاعات ضد و نقیضی را ارائه می دهند تنوع و گوناگونی در صنعت گوشت تنوع و گوناگونی در میزان درآمد و عایدی هر قطعه پرنده تنوع و گوناگونی در میزان درآمد و عایدی هر قطعه پرنده مشکلات و راه کارهای موجود طرح مشکلات موجود پیش روی تولیدکنندگان و فرآیند کنندگان را بخوبی درک کرده اند و راه حل های مناسبی جهت حل مشکاین مقاله دستور العمل و راهنمای عملی است که تولید کنندگان مایل به داشتن و خواندن آن به دفعات می باشند تا همواره به خاطر داشته باشند که نیازها و اهدافشان در این زمینه برای ماه آینده، سال آینده و یا 10 سال بعد چه خواهد بود.

    تبدیل این صنعت از یک صنعت پوست ساز به یک صنعت پول ساز بازه گسترده واریانس موجود در وزن و کیفیت عضلات هر قطعه جداول صنعت گوشت اطلاعات ضد و نقیضی را ارائه می دهند تنوع و گوناگونی در صنعت گوشت تنوع و گوناگونی در میزان درآمد و عایدی هر قطعه پرنده از یک صنعت پوست ساز تا یک صنعت پول ساز این صنعت می کوشد تا از یک حالت پوست ساز به حالت صنعتی پولساز درآید: صنعتی حرفه ای به منظور تولید دامهایی که گوشتی با کیفیت بالا دارند، آنطور که مطلوب نظر مصرف کنندگان است.

    اغلب افراد صاحب نظر در این مورد توافق دارند که در صورت حصول پرندگانی با گوشت بیشتر از 40 کیلوگرم، این صنعت از نظر تجاری برای تولید کنندگان به صرفه خواهد بود.

    اگر چه سایرین هنوز بر تلاشهای خود در جهت حفظ همان وضعیت صنعت پوست ساز که بر پایه پرورش پرندگانی با کیفیت پایین گوشت و همان روشهای قدیمی پرورش می باشد، اصرار می ورزند.

    این افراد معتقدند که این وضعیت باعث حفظ ارزش تجاری پوست می شود و تنها راه پرورش تجاری شترمرغ می باشد که البته این نظریه عامل پس رفت صنعت شترمرغ می باشد.

    واریانس بزرگ وزن ماهیچه / لاشه – مشکلات فرآیند فرآیند کنندگان برنامه خاصی بر اساس میزان آگاهی از تعداد پرندگانی که به منظور کشتار کنار گذاشته شده اند و یا می توانند در هر روز کشتار شوند، دارند.

    دامنه وزن لاشه ها، کل محصول گوشت و نیز وزن ماهیچه های هر قطعه از بدترین حالت متوسط 16 کیلوگرم تا میانگین 50 کیلوگرم گوشت در شترمرغهای 12 ماهه تغییر می کند.

    این دامنه 34 کیلوگرمی 300% واریانس ازتولید پایین تا پرندگانی با تولید بالا ایجاد می کند.

    گوشت حاصل از پرندگان کوچک جثه عموما در درجه دوم به نسبت گوشت پرندگان بزرگتر قرار دارند.

    شکل 1 مربوط به رکوردهایی می باشد که بدترین و بهترین و نیز پرندگان متوسط را در طی یک فرآیند 18 ماهه نشان میدهد.

    آنچه در نگاه اول از شکل 1 به نظر می رسد این است که برای فرآیند کنندگان خرید و پرداخت هزینه به تولید کنندگان هنگامی که سیستم پرداخت به ازای هر قطعه پرنده باشد (یعنی تمامی پرندگان قیمت یکسانی داشته باشند)، به صرفه نیست.

    وضعیت ظاهری وطبقه بندی شترمرغ جزء مهرداران بوده وپرواز نمی کند وزمین زی می باشد ، دارای دو انگشت درپا می باشد ، پرها درسروگردن کم می باشد ، ازگیاهان تغذیه می کند ودرموقع تخم گذاری یک پرنده نر از 4 تا 5 پرنده ماده حمایت می کند و ازدوره میوسن تاکنون روی زمین زندگی کرده ودرگروههای 3 تا 20 تایی زندگی می کند که به لحاظ تقسیم بندی به صورت ذیل می باشد : شترمرغ شمال آفریقا معروف به گردن قرمز(Red Neck) شترمرغ آفریقای شرقی Struthio massalevs شترمرغ آفریقای جنوبی با گردن آبی Struthio camelus Austalies شترمرغ سومالی معروف به گردن آبی Struthio camelus phanes شترمرغ دارای قلب ، سنگدان ، پیش معده ، کبد ، روده کوچک ، سکوم ودستگاه تنفسی می باشد .

    شرایط نگهداری برای پرورش شترمرغ شترمرغ مانند دیگر پرندگان احتیاج به پناهگاه داشته لیکن آشیانه شترمرغ به مجهزی مرغان گوشتی ومادرنیست بلکه ساختمانهای کاملاَ معمولی به عنوان سرپناه استفاده می شود لذا می بایست محوطه نگهداری آنها باز بوده وتنها با فنس وتوری حصارکشی گردد .

    حصارکشی توسط توری های با دهانه ریز انجام می شود زیراعبور سرشترمرغ از توری منجر به خفگی پرنده می گردد ، ارتفاع توری می بایست 3 متر باشد وبرای تغذیه آنها نیاز به آبشخور وآخور می باشد .

    محل نگهداری آنها می بایست کاملاَ تمیز وعاری از هرگونه آلودگی بوده تا به بیماری وتلفات دچارنشوند .

    هرشترمرغ نیاز به پنج متر مربع فضای مسقف داشته به صورتی که از سه طرف دیواره داشته ویک طر‍ف آن باز می باشد .

    درزمین های اطراف محل نگهداری آنها نیز بایست علوفه ، یونجه وذرت کشت گردیده تا هم به صورت تازه وهم به صورت خشک شده درتغذیه آنها مورد استفاده قرار گیرد : جیره غذایی شترمرغ دردوران پرورش ( تا 5/2 سالگی ) مقایسه کیفیت گوشت شترمرغ با سایر حیوانات گوشت شترمرغ به دلیل پایین بودن میزان کلسترول آن اهمیت فراوانی دارد ضمن آنکه دل ، جگر ، سنگدان وگردن آن به دلیل خوشمزه بودن نیزبسیارطرفداردارد.

    چربی گوشت شترمرغ بسیارپایین بوده ( کمتراز 2%) واز لحاظ آهن بسیار غنی می باشد .

    چربی شترمرغ در صنایع آرایشی خواستارفراوان دارد ، به دلیل پایین بودن میزان کلسترول درگوشت این پرنده که حتی ازمرغ وماهی نیز کمترمی باشد باعث شده تا گرایش به مصرف گوشت شترمرغ بخصوص دربیماران قلبی افزایش یابد درهر100گرم گوشت شترمرغ طبق گزارش اداره کشاورزی آمریکا مقدار 58 میلی گرم کلسترول و2درصد چربی و114 درصد کالری می باشد که درمقایسه باگوشت مرغ هرسه مورد کمتر یا مساوی با آن می باشد وبه همین علت مصرف گوشت این پرنده درآمریکا افزایش یافته است .

    جدول مقایسه گوشت شترمرغ نسبت به سایرحیوانات وحشی ترکیب گله شترمرغ درپرورش شترمرغ مادر معمولاَ نرها وماده ها باهم پرورش داده می شوند ونسبت گله به صورت دوشترمرغ ماده با یک شترمرغ نرمی باشد واین پنج شترمرغ یک واحد تولیدی را به وجود می آورند که به آن Trio می گویند .

    برای هرپنج واحد تولیدی (Trio) حصاری به وسعت 400مترمربع لازم است .

    بیشتر مناطق درپرورش شترمرغ به صورت 3شترمرغ ماده با 2 شترمرغ نر نگهداری می گردند که شترمرغ ماده در2 سالگی شروع به تخم گذاری می نماید .

    بازاریابی و تبلیغات امروزه جامعه بشری بیش از هر زمان دیگری با کمبود منابع و نیازهای متنوع مواجه شده است، لذا شناخت فرصتها و استفاده بهینه از منابع محدود به منظور برآوردن نیازها، اهمیت بسزایی یافته است.

    لازمه تحقق چنین هدفی شناخت علایق مشتری، درک تحولات بازار و برنامه‌ریزی صحیح است.

    سازمان مدیریت صنعتی به پشتوانه انجام پروژه‌های متعدد تحقیقاتی، مشاوره‌ای و آموزشی، شناخت واقع‌بینانه‌ای از مسائل و نیازهای مدیریت کشور به دست آورده و می‌کوشد این دستاوردها را در خدمت توسعه اقتصادی کشور قرار دهد.

    بر این اساس بخش جدیدی از این شماره تحت عنوان «کلینیک بازاریابی و تبلیغات» به مجله تدبیر اضافه شده است.

    این بخش در نظر دارد، اخبار، اطلاعات و مطالب مفید و کاربردی در زمینه بازاریابی و تبلیغات را در اختیار علاقه‌مندان و خوانندگان گرامی قرار دهد.کلینیک بازاریابی و تبلیغات همه متخصصان و علاقه‌مندان حوزه بازاریابی را به همکاری دعوت می‌کند.

    امید است شما نیز با پیشنهادات سازنده خود، و همچنین ارسال تجربیات، اطلاعات و مطالب مرتبط، این کلینیک را در جهت هرچه پربارتر و غنی‌تر شدن یاری دهید.

    تحقیقات بازاریابی در شرایطی که تولید و عرضه کالا و خدمات به عنوان مبنا و میزانی برای سنجش توسعه‌یافتگی اقتصادی کشورها قلمداد می‌شود، عنصری نقش حیاتی دارد که پایداری این روند را تضمین کند.

    این عنصر بدون شک مصرف‌کننده است که حق انتخاب دارد.

    لذا گزینه‌هایی که برای انتخاب در پیش روی اوست و براساس آنها یکی را بر دیگری مقدم می‌دارد بسیار اساسی و تعیین کننده است.

    باید این موارد را شناخت، تحلیل کرد و تولید را برپایه آنها بنیاد نهاد.

    بازاریابی محصولات و خدمات، عامل ماندگاری و بالندگی مؤسسات و بنگاه‌های اقتصادی است، بدین جهت این امر از اهمیتی ویژه برخوردار بوده و در چرخه تولید تا مصرف نقطه‌ای کلیدی تلقی می‌شود.

    حال اگر این فرایند با پشتوانه تحقیقات بازار همراه شود که خود می‌تواند بخشی از علم بازاریابی باشد.

    قطعاً اثربخشی بیشتری خواهد داشت.«راسبی گازیر» معتقد است در بازاریابی، اطلاعات صرفاً به عنوان مبنایی برای اتخاذ تصمیمات بهتر نیست.

    بلکه یک دارایی ارزشمند است که از نظر استراتژیک می‌تواند مزایای رقابتی به بار آورد.

    تحقیقات بازاریابی چیست ؟

    تحقیق عبارت است از بررسی کامل موضوع به گونه‌ای منظم و منسجم و بر اساس روشهای عینی، به منظور کسب اطلاعات یا کشف اصول وابسته به آن.

    با توجه به این تعریف، تحقیقات بازاریابی عبارت است از روش عینی، منظم و منسجم که از طریق آن اطلاعات لازم و مناسب برای تصمیم‌گیری مدیر بازاریابی فراهم می‌آید.

    حوزه کاربرد تحقیقات بازاریابی: یکی از مواردی که موجبات تصمیمات سازنده و درست مدیران بازاریابی را فراهم می‌آورد تحقیقات بازاریابی است.

    بهره‌برداریهای مختلفی از تحقیقات بازاریابی به عمل می‌آید که از جمله این موارد عبارتند از: * تحقیقات بازاریابی نخستین گام در راه شناختن خریداران است و در نتیجه زیربنای مدیریت سازمانهایی است که برنامه کار خود را با توجه به نیازها و خواسته‌های مشتریان تنظیم می‌کند؛ * از تحقیقات بازاریابی در تعیین سیاستهای بازاریابی استفاده می‌شود و به این ترتیب از عوامل قابل کنترل و خارج از کنترل بازار به بهترین صورت استفاده می‌شود؛ * تحقیقات بازاریابی با کشف بازارهای جدید، موارد استفاده از محصولات و خدمات پیشین را گسترش می دهد؛* تحقیقات بازاریابی باعث حذف تصمیماتی می‌شود که بر اطلاعات نادرست و یا حدسیات استوار است و از آنجا که معمولاً پس از تصمیم‌گیریهای مهم تجاری، امکان بازگشت وجود ندارد، از سرمایه‌گذاریهای سنگین در بخشهای غیر ضروری جلوگیری می‌شود؛ * تحقیقات بازاریابی موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود؛ * تحقیقات بازاریابی تاثیر فعالیتهای تبلیغاتی را زیاد کرده، موجب افزایش فروش می‌شود.

    نقش تحقیقات بازاریابی برقراری پیوند بین مشتری یا مصرف‌کننده و سازمان از طریق اطلاعات است.

    تحقیقات بازاریابی را به طور کلی می‌توان به گروه‌های زیر تقسیم کرد: الف) تحقیقات درباره بازار؛ ب) تحقیقات درباره مشتری و مصرف‌کننده؛ ج) تحقیقات درباره محصول.مراحل کلی انجام تحقیقات بازاریابی 1- تنظیم مسئله؛ 2- تعیین طرح تحقیق؛ 3- تعیین روش گردآوری اطلاعات؛ 4- طراحی فرم های گردآوری اطلاعات؛ 5- نمونه گیری؛ 6- گردآوری اطلاعات؛ 7- پردازش داده‌ها؛ 8- تجزیه و تحلیل و تفسیر اطلاعات؛ 9- تهیه گزارش تحقیق.

    انواع تحقیقات بازاریابی * تحقیقات کمی: در تحقیقات کمی از روشهایی استفاده می‌شود که بتوان نتایج را اندازه‌گیری کرد.

    این روشها بر پایه تحقیقات پیمایشی قرار دارد که اغلب از نمونه‌هایی بیش از 100 نفر استفاده می‌شود.

    ولی پژوهشگران بر این باور نیستند که باید فقط از روش کمی استفاده کرد.

    اغلب پژوهشگران بر این باورند که باید نخست با استفاده از روشهای کیفی از دیدگاه و نظرات افراد آگاه شده و سپس درصدد ارائه اعداد و ارقام برآمد.

    بنابراین، شاید بهترین راه این باشد که از ترکیبی از روشهای کیفی و کمی استفاده کرد.

    * تحقیقات کیفی: در برخی از تحقیقات، پژوهشگران می‌خواهند نه تنها درباره آنچه رخ می‌دهد بلکه درباره علت و شیوه رخ دادن آن درکی عمیق پیدا کنند.

    تحقیقات کیفی عمدتاً به دنبال چرایی موضوع تحقیق است و اقدامی در جهت اندازه‌گیری پاسخها به عمل نمی‌آورد.

    تحقیق کیفی می‌تواند داده‌های پربار و غنی ارائه کند و از این طریق پژوهشگر می‌تواند به نوع نگرش، رفتار ، نیازها و انگیزه‌های آزمودنی‌ها پی ببرد.

    در تحقیقات کیفی عمدتاً از روشهای مصاحبه آزاد و بحث گروهی استفاده می‌شود.مواقع سودمندی تحقیقات بازاریابی 1- هنگامی که اطلاعات لازم برای تصمیم‌گیری بازاریابی وجود ندارد.

    2- زمانی که چند راه مختلف موجود است و نمی دانیم کدام یک را انتخاب کنیم.

    3- وقتی که درون سازمان بر سر مسائلی از قبیل سیاست سازمان، اهداف و راهبردهای آن تضاد و کشمکش وجود دارد.

    4- هنگامی که مشکلی مشاهده می‌شود، نظیر کاهش سهم بازار یا ضعیف شدن نحوه توزیع.

    5- وقتی به کار تازه ای دست می زنیم، نظیر عرضه محصولی جدید، تغییر قیمت، ایجاد شبکه توزیع جدید، تغییر بسته‌بندی یا تقسیم بازار فروش.انتخاب تیم تحقیقات بازاریابی سازمانها و مؤسسات برای تصمیم‌گیری درباره انجام یک پروژه در داخل سازمان خود و یا برون‌سپاری آن می‌بایست مواردی را در نظر گیرند.

    در زیر برخی شرایط که در آن برون‌سپاری تحقیقات بازاریابی توصیه شده، آمده است: * در صورتی که پروژه گستره وسیعی داشته باشد.(تعداد نمونه‌ها زیاد باشد یا می‌بایست در چند منطقه یا ناحیه انجام شود.) * نبود متخصصان لازم برای انجام پروژه یا کمبود وقت آنان.

    * در بسیاری از موارد به منظور اجتناب از انحراف در تحلیل نتایج، استفاده از متخصصان بیرونی توصیه می‌شود.

    * برای همکاری موفقیت‌آمیز بین مؤسسه تحقیقاتی و استفاده کننده از تحقیقات، هر دو طرف می‌بایست همچون افراد حرفه‌ای رفتار کرده و برای رسیدن به اهداف مورد نظر برنامه‌ریزی کرده و مشکلات احتمالی را حل کنند.

    بسم الله الرحمن الرحیم تقاضانامه وزارت تعاون/ اداره کل تعاون استان ……………… اینجانبان هیئت مؤسس شرکت / اتحادیه تعاونی در شرف تاسیس …………………ضمن ارائه کلیات طرح پیشنهادی و معرفی آقای/خانم …………….

    فرزند……………….به شماره شناسنامه ………………صادره از……………..بعنوان نماینده تام الاختیار این هیئت جهت مذاکره و دریافت مدارک و سایر اقدامات لازم, بدینوسیله درخواست موافقت با تشکیل شرکت/ اتحادیه تعاونی …………………….را می نماییم .

    عنوان طرح: پرورش شتر مرغ محل اجرای طرح : ب : حقوقی: نمونه برنامه زمانبندی برای 15ماه آتی چارت تشکیلاتی توجیه اقتصادی طرح تراز نامه پرورش شتر مرغ در تاریخ 5/11/1386 دارائی ها بدهیها دارایی جاری حساب پرداختنی 15400000 نقدوبانک 14000000 اسناد پرداختنی 6000000 حسابهای در یافتنی 000000 2 پیش دریافت 3000000 پیش پرداخت بیمه 1000000 دستمزد پرداختنی 3009700 ملزومات 119700 وام بانکی 3000000 جمع دارائی جاری 17119700 جمع بدهیها 16669700 دارایی ثابت حقوق صاحب سرمایه ساختمان 15000000 سرمایه 791980000 اثاثه 1400000 ابزار و وسایل کار 5400000 جمع دارایی ثابت 15680000 تراز آزمایشی صورتحساب سود و زیان صورتحساب سرمایه نتیجه گیری یکی از فعالیتهای مهم دراین زمینه دامپروری آنهم به شکل صنعتی واستفاده ازآخرین دستاوردهای علمی وتکنیک های اصلاح نژادی و پرورش دامهاوطیور پرتولید می باشد .

    گوشت شترمرغ به دلیل پایین بودن میزان کلسترول آن اهمیت فراوانی دارد ضمن آنکه دل ، جگر ، سنگدان وگردن آن به دلیل خوشمزه بودن نیزبسیارطرفداردارد.

    چربی شترمرغ در صنایع آرایشی خواستارفراوان دارد ، به دلیل پایین بودن میزان کلسترول درگوشت این پرنده که حتی ازمرغ وماهی نیز کمترمی باشد باعث شده تا گرایش به مصرف گوشت شترمرغ بخصوص دربیماران قلبی افزایش یابد منابع واحد های پرورش شترمرغ مراکز پرورش دام وطیور سایت اینترنتی جستجوگر گوگل سایت تعاون 5- www.karafariny.com ذرت دانه ای47%یونجه خشک8/41%پودر استخوان7%پودر ماهی2%منوکلسیم فسفات2%نمک2%جمـــــــــــع100% ردیفنوع گوشتکلسترولکالریچربیپروتئین1شترمرغ49977/12/212ران مرغ7314035/183سینه مرغ801352/2214بوقلمون591658/2205ران گوساله5532515206گاو7516116217گوسفند7821513228خوک842751924 استان: فارسشهرستان: شیرازبخش:مرکزیروستا: - نام شرکتنوع شرکتشماره ثبتمحل ثبتتاریخ ثبتپرورش شتر مرغتولیدی--- ماه برحسب اولویت زمانها123456789101112جمع اوری اطلاعاتتعیین مراحل اجرای کارانتخاب افرادتامین تجهیزات و براورد هزینه هاانام تحقیقات بازاریابیبراورد سود و میزان تولیدتقسیم کار بین افرادطراحی خط تولیدشروع خط تولیذارزیابی محصولاصلاح خط تولیدفروش محصولمیزان سود و زیان پرورش شتر مرغ صورت سود و زیان برای دوره مالی منتهی به 5/11/1386 درآمدهای طی دوره 301854000 کسر شود : هزینه های طی دوره مالی هزینه سوخت 9000000 هزینه نگهداری 12130000 هزینه استهلاک 21800000 هزینه تعمیرات و نگهداری 12130000 هزینه های متفرقه 21586000 جمع هزینه های طی دوره مالی 302072000 سود(زیان) ویژه دوره مالی (218000) پرورش شتر مرغ صورت حساب ( تغییرات ) سرمایه برای دوره منتهی به 5/11/1386 سرمایه اول دوره 791980000 سرمایه گذاری مجدد --- سرمایه گذاری طی دوره --- سود طی دوره --- برداشت سرمایه آخر دوره مالی 856710000

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    واحد های پرورش شترمرغ

    مراکز پرورش دام وطیور

    سایت اینترنتی جستجوگر گوگل

    سایت تعاون

     5- www.karafariny.com
     

پیشگفتار با تحولات‌ سریع‌ و شتابان‌ محیط‌ بین‌المللی‌ و گذر از جامعه‌ صنعتی‌ به‌ جامعه‌ اطلاعاتی‌ و مواجه ‌اقتصادهای‌ ملی‌ با اقتصاد جهانی‌ و مطرح‌ شدن‌ پدیده‌هایی‌ همانند «جهانی‌ شدن‌ اقتصاد» و «فن‌آوری‌اطلاعات‌» ، مباحث‌ اساسی‌ درخصوص‌ راهکارهای‌ مختلف‌ برای‌ تسریع‌ فرآیند رشد و توسعه ‌ پایدار و رفاه‌اقتصادی‌ مطرح‌ می‌گردد. یکی‌ از این‌ مباحث‌ جدید، نقش‌ کارآفرینان‌ در این‌ ...

راهنمایی و توصیه های کاربردی جهت آغاز فعالیت پرورش شترمرغ – دامپروری بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم. زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه ...

مزیت های رقابتی صنعت پرورش شتر مرغ در ایران تنوع شرایط اقلیمی حاکم و موقعیت استراتژیک در ارتباط با شرایط منطقه ای مقاومت در مقابل نوسانات دمایی و تحمل دامنه حرارت 15 تا 50+ درجه سانتی گراد مقاومت زیاد در مقابل شرایط اقلیمی و سارگاری با شرایط نامساعد بیابانی تنوع مواد تغذیه ای – گیاهی ویژگیهای تغذیه ای و ضریب تبدیل غذایی نسبتاً مناسب با میانگین (4،1) وابستگی بسیار کم صنعت شتر مرغ ...

تاریخچه شتر مرغ مصریان باستان در 2000سال قبل شتر مرغ را برای کشیدن ارابه تربیت می کردند. آرسینو ملکه مصری بر شتر مرغ زین شده ای سوارمی شده است. گروههای شترمرغ گاهی اوقات در روم برای کشیدن ارابه ها در مسابقات مورد استفاده قرار می گرفتند. ژنرالهای رومی کلاه خودهای رزمی خود را با پرهای شترمرغ، به عنوان نشانه ای از رهبری (فرماندهی) می آراستند. همسران آنها خود را با پرهای شترمرغ به ...

بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم. زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه چه گزینه هایی را در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم بگیرید که چه ...

شترمرغ ها در کلیه اقلیم ها قابل زیست و نگهداری اند، از اقلیم های بسیار سرد مانند آلاسکا تا گرم و خشک مانند صحرای افریقا. اما هرچه به سمت اقلیم گرم و خشک پیش برویم کیفیت و کمیت محصولات تولیدی بهتر خواهد شد. تنها اقلیمی که برای پرورش شترمرغ توصیه نمی شود ( علی رغم آنکه در این اقلیم نیز تولید خود را ادامه می دهد) اقلیم گرم و مرطوب ( مناطق شرجی ) است زیرا تأثیر منفی بر تولید آن می ...

بیان موضوع یا تعریف مسأله: کشور ایران به دلیل داشتن انواع پوست بز و گوسفند از تولید کنندگان عمده پوست و چرم سبک محسوب می‌شود و به علت آب و هوای نیمه خشک پوست گوسفند و بز ایران از مرغوبیت بالایی برخوردار است ولی متأسفانه دامداران کشور به دلیل کم ارزش قلمداد نمودن پوست و پشم و اینکه نوع تغذیه در ایران بیشتر به گوشت گوسفند اختصاص دارد و همچنین به علت نداشتن آگاهی و انگیزه لازم جهت ...

تغذيه گاوهاي پرواري با محتويات بستر طيور گوشتي گاوها و ساير نشخوارکنندگان، حاوي دستگاه گوارش بي نظيري هستند که امکان استفاده از ضايعات و ساير محصولات جانبي را به عنوان منبعي براي جيره غذائي آنها ، مهيا مي کند. تغذيه گاوها عمدتاً بر مبناي استفا

مطالب علمي پرورش شترمرغ پرورش شتر مرغ از سال 1860 در کشور افريقاي جنوبي به صورت جدي آ‎غاز گرديد و سپس در ساير نقاط دنيا گسترش يافت. امروزه در بسياري از کشورها پرورش شتر مرغ انجام مي شود. کشور ايران هم چند سالي است مبادرت به واردات اين پرنده

مقدمه: امروزه پرورش انواع قارچهای خوراکی اهمیت بسزایی در دنیا کسب کرده و از پیشرفتهای قابل توجه و چشم گیری برخوردار شده است با اینکه قارچ از بقایای مواد زاید گیاهی و صنعتی تغذیه می کند اما سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسید آمینه ضروری است. با پرورش قارچ می توان ضمن تهیه غذاهای لذیذ، مقوی و ارزان، کمبود و پروتئین و ویتامینهای K, E, D, A و املاح معدنی از قبیل ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول