دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

Word 65 KB 12787 19
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • خلاصه طرح :

    کل سرمایه گذاری طرح : 1320682000             ریال

    سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000                   ریال

    سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : 760000000   ریال   

    سهم الشرکه نقدی متقاضی : 408072000               ریال

    سود دوران مشارکت : 102600000                             ریال

    ساختمان وتاسیسات : 868702000                            ریال

    ماشین آلات و تجهیزات : 299380000                 ریال

    پرسنل : 85476000                               ریال

    هزینه جاری : 853253000                                ریال

    استهلاک : 73373000                                     ریال

    ارزش تولیدات : 1134600000                           ریال

    سود تسهیلات : 5/13 %

     

    عملیات طرح :

    شامل:

     1 ساختمانها و تاسیسات هزینه‌های مورد نیاز  طبق جدول شماره  1

    2 تجهیزات و تأسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 2

    3 پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3

    4 هزینه های جاری طبق جدول شماره 4

    5 تولیدات طرح طبق جدول شماره 7

    6 - پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8

    تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .

      هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .

    مقدمه :

    روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

    هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .

    خلاصه طرح :

    با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :

    نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .

    کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .

    پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .

    سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود 50 گرم بعد از 6 تا 8 هفته به حدود 40 برابر وزن خود خواهد رسید .

    ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب 2 تا 2/2 و در گوساله و گاو بین 6 تا 9 % متغیر است .

    توجیه فنی طرح :

    نکات ویژه در بررسی فنی طرح های نیمچه گوشتی شامل مدت روشنایی ، فضای لازم جهت نگهداری نیمچه ها ، حرارت لازم ، تهویه و میزان خوراک و جیره غذایی مناسب ، میزان املاح مجاز موجود در آب مصرفی ، واکسیناسیون و جلوگیری از آلودگی محیط سالن ها می باشد.

    الف ) روشنایی : شدت نور در دو هفته اول بایستی به مقدار 4 وات برای هر مر مربع از سطح سالن پرورش در نظر گرفته شود و پس از دو هفته بایستس این مقدار روشنایی را کم نمود تا در هفته های آخر به میزان 2 وات در هر متر مربع کاهش داد . مدت روشنایی در 3 روز اول 24 ساعت و ازروز چهارم تا کشتار حداکثر 22 ساعت در نظر گرفته می شود .

    ب ) فضای لازم جهت نگهداری و پرورش : فضای لازم با توجه به سن آنها متغیر است که بایستی میزان سطح مورد نیاز را جهت افزایش راندمان تولید و ضریب تبدیل مورد تاکید قرار داد . برای جوجه های یکروزه تا 8 هفته در هر متر مربع از سالن 16 تا 20 قطعه در نظر می گیرند و برای جوجه های 8 هفته تا 12 هفته در هر متر مربع 10 تا 12 قطعه نیمچه در نظر گرفته می شود .

    ج ) حرارت لازم : تامین حرارت لازم در واحد های پرورش نیمچه گوشتی نقش مهمی را ایفاد می کند . گرما به وسیله مادر مصنوعی با سوخت گاز یا برق و یا به وسیله بخاری برقی ،نفتی ، گازوئیلی و هیتر تامین می شود . میزان درجه حرارت مناسب برای جوجه ها در سنین مختلف متغیر و بر اساس جدول ذیل می باشد :

    سن جوجه

    درجه حرارت سطح بدن جوجه

    درجه حرارت در ارتفاع  1 متری کف سالن

    1 تا 3 روزگی

    35 درجه سانتیگراد

    28 درجه سانتیگراد

    4 تا 7 روزگی

    32 درجه سانتیگراد

    26 درجه سانتیگراد

    هفته دوم

    28 درجه سانتیگراد

    24 درجه سانتیگراد

    هفته سوم

    26 درجه سانتیگراد

    20 درجه سانتیگراد

    هفته چهارم

    24 درجه سانتیگراد

    18 درجه سانتیگراد

    هفته پنجم

    22 درجه سانتیگراد

    18 درجه سانتیگراد

    هفته ششم

    20 درجه سانتیگراد

    18 درجه سانتیگراد

    هفته هفتم

    18 درجه سانتیگراد

    18 درجه سانتیگراد

    د ) تهویه : تهویه بایستی طوری فراهم شود که با جریان ملایم همیشه هوای تازه درسالن وجود داشته باشد و بستر را خشک نگه دارد و سبب نوسان درجه حرارت نگردد . مقدار تهویه هوا در سالن های مرغداری گوشتی بایستی معادل 6/3 تا 4 متر مکعب هوا به ازاء یک کیلوگرم وزن زنده طیور در هر ساعت باشد . سرعت هوا برای جوجه های گوشتی نباید از 2/0 متر در ثانیه تجاوز نماید.

    ه ) جیره غذایی : تولید گوشت مرغ نسبت به تولید تخم مرغ ساده تر بوده و به سرمایه گذاری کمتری نیاز دارد و به همین دلیل پرورش دهندگان نیمچه گوشتی به مراتب بیشتر از پرورش دهندگان مرغ تخمگذار می باشند .

    همانطور که می دانیم برای نیل به هدف اساسی تولید گوشت مرغ تنها نژاد خوب کافی نیست بلکه تغذیه مناسب و شرایط صحیح نگهداری نیز اثر تعیین کننده ای دارد . فرمول های غذایی در نژاد های مختلف و در شرایط متفاوت متغیر می باشد و با توجه به نژاد جوجه یکروزه و شرایط مناطق مختلف و مواد اولیه موجود جیره غذایی مناسب را می بایستی انتخاب نمود

    از آنجائی که یکی از اهداف مهم پرورش دهندگان طیور کوتاهنر نمودن زمان پرورش با حداکثر رشد و حداقل هزینه می باشد ، فراهم نمودن جیره غذائی بالانس شده جهت برطرف ساختن نیاز های ویتامینی و معدنی امری اجتناب ناپذیر می باشد ، لذا کنسانتره غذائی طیور که مجموعه ای از مواد اصلی موردنیاز جوجه های گوشتی بوده و با بهره گیری از علم تغذیه و جدیدترین اصول فن آوری تغذیه تهیه گردیده است ، این امکان را به کلیه پرورش دهندگان میدهد تا با مصرف آن و تنها با افزودن غلات و کنجاله سویا حداکثر بهره را ببرند .

    یکی از مهمترین مزیت های کنسانتره این است که 2 نوع فرمول برای دوره پرورش در نظر گرفته شده است به نحوی که از نظر میزان پروتئین و انرژی متابولیسمی حداکثر بازدهی را داشته باشد .با مصرف این محصول نیازی به استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی چه به صورت محلول در آب و چه به صورت مخلوط در دان نمی باشد .فرمول های ارائه شده صرفا جنبه پیشنهادی را دارند لذا با توجه به قیمت ، کیفیت و میزان دسترسی به مواد اولیه امکان تهیه فرمول های متعدد وجود خواهد داشت . بدیهی است که امکان جایگزینی گندم با ذرت به نسبت دلخواه وجود دارد . لازم به ذکر است فرمول های پیشنهادی را با فرض اینکه میزان پروتئین ذرت و سویای مصرفی به ترتیب 8 % و 44 % باشد تنظیم گردیده است . میزان مصرف کنسانتره آغازین یا Starter  100 کیلوگرم در 1 تن دان و کنسانتره پایانی یا Finisher 100 کیلو گرم در 1 تن دان میان دان و پس دان می باشد .

     

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش بلدرچين به ظرفيت 2000 قطعه مولد و 23500 قطعه پرواري شناسنامه طرح توجيهي پرورش بلدرچين مجري طرح توجيهي پرورش بلدرچين آقاي

1- خلاصه طرح : احداث و ایجاد مرغداری گوشتی ده هزار قطعه ای در زمین استیجاری که مدت زمان اجاره حداقل 10 سال می باشد. مدت زمان اجرائی طرح تا زمان بهره برداری حداکثر به مدت یکسال می باشد و از ابتدای سال دوم بهره برداری از طرح آغاز می شود. و در طول چهار سال و با احتساب یکسال اول که به عنوان تنفس در نظر گرفته می شود متقاضی می تواند ظرف مدت 5 سال وام اعطائی را به طور کامل پرداخت ...

مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و خاصی برخوردار است. در بین کشورهای مختلف جهان جمعیت جوان و روبه رشد کشور ما جای و مکان خاص دارد. که نیاز به تأمین مواد پروتئینی ...

عمليات طرح : شامل: 1 ساختمانها و تاسيسات هزينه‌هاي مورد نياز طبق جدول شماره 1 2 تجهيزات و تأسيسات و هزينه هاي مورد نياز طبق جدول شماره 2 3 پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3 4 هزينه هاي جاري طبق جدول شماره 4 5 توليدات طرح طبق جدول شماره 7 6 - پيش

اتحادیه شرکت های تعاونی روستایی معرفی شرکت: این اتحادیه به منظور تهیه و تدارک کالاهای مورد نیاز شرکت های عضو، اعم از لوازم خانگی، بهداشتی، مصرفی،آرد، کالاهای کوپنی، نهادهای کشاورزی از قبیل کود شیمیایی، سموم دفع آفات نباتی و بذرهای اصلاح شده تاسیس شده است. این اتحادیه در سال 1345 با سرمایه اولیه 460870000 ریال و تعداد پرسنل 10 نفر بنا نهاده شد. مرکز اصلی این اتحادیه شهر اردستان و ...

مقدمه­ نقش تغذیه سالم در تامین سلامت انسان بر هیچ کس پوشیده نیست.انسان امروزی با پیشرفت تکنولوژی وبکارگیری همه علوم وفنون سعی در حفظ سلامت وماندگاری خود دارد؛ گواینکه استفاده نامناسب ازتکنولوژی برای سلامت وبقای انسان خطرسازمیباشد, ولی هدف عمده تامین وحفظ سلامت انسان است. استفاده ازروشهاوراهکارهای نوین درتامین وبهبودوضع تغذیه بشرضمن ایجاداشتغال ,سلامت انسان را فراهم میاورد. دراین ...

با ماشيني شدن زندگي انسانها و کاهش بيش از پيش فعاليت هاي بدني ، تمايل افراد براي استفاده از ميوه ها و سبزيجات به منظور حفظ سلامتي و پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي مزمن ناشي از شهرنشيني افزايش مي يابد. اين نکته مبين لزوم توجه بيشتر به بخش کشاورزي کشو

مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. 3-1 ...

1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات مجتمع طلای سبز قم؛ دارای 4 فاز مستقل می باشد. فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک 1. جمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا 2. بهترین نسل کشی 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو 2. گوسفند 3. بز 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز فاز 3) احداث ...

چکیده نتایج حاصل از بررسی طرح مشخصات طرح: عنوان : طرح تولید خودکار تعریف : یکی از انواع لوازم التحریر مشخصات ویژه: ظرفیت تولید : 5/12 میلیون خودکار در سال فرآیند تولید: 1- ساختمان نوک 2- قرار دادن ساچمه و مراحل تکمیل 3- اکسترودتیوپ رنگی 4- برش دادن 5- فرم دادن 6- تزریق توسط ماشین 7- یرداشتن خوشه از قالب و جداکردن از راهگاه 8- مونتاژ کامل و تزریق جوهر 9- بسته بندی شرایط عملیاتی: ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول