دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح کارخانه تولید طناب نایلونی

Word 4 MB 12797 38
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • طرح مقدماتی کارخانه تولید طناب نایلونی هر شرکت تولیدی از سه بخش کلی تشکیل شده است که بترتیب زیر می‌باشند.

    بخش اداری بخش حقوقی بخش فنی و تخصصی و ما در این مجموعه به توضیح ختصری از این سه بخش در مورد شرکت تولید طناب نایلونی می‌پردازیم.

    بخش اول: اداری در این بخش به نمونه‌ای از دستورالعمل‌های تشکیل شرکتها می‌پردازیم.

    دستورالعمل تشکیل شرکتها تشکیل شرکتها و اتحادیه‌های تعاونی تا مرحله ثبت و انتشار آگهی تأسیس آنها در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی فصل اول: الف- مقدمات و مراحل تشکیل شرکتهای تعاونی 1- برای تشکیل هر شرکت تعاونی، بدواً لازم است عده‌ای مرکب از حداقل 7 نفر متقاضی حائز شرایطی قانونی مربوط جهت عضویت در آن جلسه عمومی موسس را بر اساس مفاد 31 و 32 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران تشکیل داده و سه نفر را از بین خود بعنوان هیات موسس مامور تمهید مقدمات تشکیل تعاونی از جمله تهیه کلیات طرح پیشنهاد و اساسنامه دعوت به عضویت افراد واجد شرایط و برگزاری اولین مجمع عمومی عادی (در صورت موافقت وزارت/اداره کل تعاون با تشکیل تعاونی) نمایند.

    هیات مزبور پس از مطالعات و بررسیهای کافی طرح مشتمل بر توجیه ضرورت تشکیل تعاونی، اعلام تعداد و مشخصات داوطلبان اولیه عضویت (و مهارت و تخصصهای آنان در تعاونیهای تولیدی) نحوه تدارک سرمایه و دیگر امکانات مورد نیاز برای تشکیل و شروع فعالیت تعاونی، قید میزان سهمی که هر عضو باید در جهت تامین سرمایه شرکت (با تعیین مقدار لازم التادیه آن) خریداری نماید قید میزان سهمی که هر عضو باید در جهت تامین سرمایه شرکت (با تعیین مقدار لازم التادیه آن) خریداری نماید اعلام نام بانک یا موسسه اعتباری که در نظر است اقدام به افتتاح حسابجاری در آن شود شرح میزان و نحوه سرمایه‌گذاری و مشارکت وزارتخانه ، سازمان و یا شرکت دولتی وابسته یا تحت پوشش دولت، بانک ،‌ نهاد انقلاب اسلامی و یا تعاونی دیگر (در صورتیکه واحدی از واحدهای مزبور قبول سرمایه‌گذاری و مشارکت نموده باشند تهیه نموده و ضمن معرفی نماینده تام الاختیار (برابر فرم شماره 1) به وزارت / اداره کل تعاون ارائه کند.

    2- وزارت / اداره کل تعاون متعاقب وصول کلیات طرح پیشنهادی و تقاضا نامه موافقت با تشکیل تعاونی (فرم شماره 1) طرح تهیه شده از سوی هیات موسس را بر اساس ضوابط مقرر در آئین نامه اجرائی قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی این مورد بررسی و اظهار نظر قرار داده و در صورت اعلام موافقت نمونه اساسنام و فرمهای مورد نیاز را که برای سهولت کار مراجعین تهیه شده در اختیار نماینده هیأت موسس قرار میدهد.

    ب: مراحل انجام تشریفات قانونی تشکیل مجمع عمومی هیات موسس با اخذ موافقت نامه تشکیل (فرم شماره 2)‌ و حصول اطمینان از امکان تشکیل و ثبت شرکت تعاونی مورد نظر در صورت رعایت ضوابط اقدام به دعوت افراد واجد شرایط و عضویت و دریافت مدارک لازمه از آنان نموده و پس از احراز شرایط داوطلبان و پذیرش آنان به عضویت با انتشار آگهی دعوت مجمع عمومی عادی اولین مجمع عمومی را تشکیل میدهد لازم بیادآوری است که تاریخ انتشار آگهی دعوت با تاریخ تشکیل جلسه باید حداقل پانزده روز فاصله داشته باشد.

    ج: مراحل انجام تشریفات قانونی ثبت شرکت و اخذ پروانه تأسیس با اتمام مراحل یاد شده وق و قبل از ثبت شرکت هیات مدیره یا وکیل هیات مدارک مورد نیاز ثبت شرکت تهیه نموده و بتعداد مقرر به وزارت/اداره کل تعاون تحویل می‌نماید تا در صورت تایید تطبیق اقدامات انجام شده مجوز ثبت شرکت صادر گردد.

    پس از ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها و ارائه آگهی منتشره در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران پروانه تأسیس شرکت توسط وزارت/اداره کل تعاون صادر شده و پس از آن شرکت تعاونی می‌تواند به فعالیت بپردازد.

    درخواست موافقت با تشکیل شرکت / اتحادیه تعاونی .......

    فرم شماره (1) بسمه تعالی وزارت تعاون / اداره کل تعاون استان .............

    اینجانبان هیات موسس شرکت /اتحادیه تعاونی در شرف تاسیس ..........ضمن ارائه کلیات طرح پیشنهادی و معرفی آقای / خانم .......

    .............فرزند ................

    به شماره شناسنامه ............

    ............صادره از ............

    ............

    به عنوان نماینده تام الاختیار این هیات جهت مذاکره و دریافت مدارک و سایر اقدامات لازم بدینوسیله درخواست موافقت با تشکیل شرکت/ اتحادیه تعاونی ............

    را مینمائیم.

    نام و نام خانوادگی و امضاء هیات موسس نشانی کامل و تلفن نماینده هیات موسس: بخش دوم : حقوقی در این بخش که بخش دوم هر شرکت تولیدی می‌باشد باید به چگونگی اساسنامه‌های اجرایی در بخش تولید بپردازیم و به این منظور نمونه‌ای از این اساسنامه به صورت مختصر در این مجموعه برای شما بیان گردیده که این اساسنامه دارای پنج فصل می‌باشد.

    فصل اول: کلیات ماده 1- نام شرکت تعاونی و نوع آن تولیدی است.

    که در این اساسنامه به اختصار‌ «تعاونی» نامیده می‌شود.

    ماده 2- اهداف تعاونی ترویج و تحکیم مشارکت، همکاری و تعاون عمومی تامین نیازهای مشترک اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی و کمک به تحقیق عدالت اجتماعی 3- 4- ماده 3- موضوع فعالیت تامین و اداره واحد / مجتمع با استفاده از سرمایه و نیروی کار، مهارت و تخصص اعضا و فروش محصولات تولید / عرضه خدمات.

    2- انجام سایر فعالیتهای مرتبط با اهداف شرکت.

    فصل دوم:مقررات مربوط به عضویت ماده 12- عضویت در تعاونی برای کلیه واجدین شرایط اعم از اشخاص حقیقی و یا حقوقی غیر دولتی که نیاز به خدمات تعاونی داشته باشند آزاد است.

    الف- شرایط عمومی ب- شرایط اختصاصی فصل سوم: ارکان تعاونی ماده 20- ارکان تعاونی عبارتست از : مجمع عمومی هیئت مدیره بازرسی یا بازرسان فصل چهارم: مقررات مالی ماده 54- ابتدای سال مالی تعاونی اول ماه و انتهای آن آخر ماه سال / سال بعد خواهد بود.

    باستثنای سال اول تاسیس که از تاریخ تشکیل تا پایان ماه است.

    فصل پنجم : مقررات مختلف ماده 61- هر یک از دستگاهها شرکت و موسسات موضوع ماده 17 قانون بخش تعاونی که بدون عضویت در تعاونی مشارکت یا سرمایه‌گذاری کرده باشند می‌توانند نماینده‌ای برای نظارت بر تعاونی و حضور در جلسات مجامع عمومی و هیئت مدیره به عنوان ناظر داشته باشند.

    این اساسنامه در 66 ماده و تبصره در مجمع عمومی مورخ به تصویب رسید و آنچه در آن پیش بینی نشده تابع قانون بخش تعاونی جمهوری اسلامی و قانون شرکتهای تعاونی آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های قانونی و قراردادهای منعقده بین شرکت و اعضا و یا موسسات طرف قرارداد می‌باشد.

    هیات رئیسه مجمع رئیس نایب رئیس منشی ناظران بخش سوم (فنی و تخصصی) مقدمه طناب نایلونی در زندگی روزمره در موارد مختلفی استفاده می‌شود یکی از مهمترین موارد استفاده از آن در سواحل جنوب و شمال جهت کارهای صیادی می‌باشد.

    در شناورهای صیادی جهت ساختن تور ماهی و تورمیگو به میزان بسیار زیادی از طناب‌های قطر 12 و 14 و 16 و 18 میلیمتر استفاده می‌شود.

    جهت لنگر نیز از طناب 20 الی 35 میلیمتر و جهت بستن سایبانها و استفاده در قرقره‌های چند ردیفه از انواع طناب نایلونی از قطرهای 6 الی 35 میلیمتر استفاده می‌شود.

    یک موتور لنج صیادی برای ساختن تور ماهی و میگو ممکن است تا 10000 متر طناب از قطرهای مختلف مصرف کند.

    در لنج های باری و کشتی‌ها هر کدام در حد وفور از طناب جهت انجام بسیاری از کارهایشان استفاده می‌نمایند.

    در حال حاضر مقادیر زیادی طناب از خارج وارد میشود تا نیاز موجود را رفع نماید.

    احداث یک کارخانه تولید طناب مخصوصا در استانهای ساحلی امری ضروری و گامی مثبت به شمار می‌آید.

    2- مشخصات فنی کالا کالای تولید شده از جنس پولی پروپیلن (Poly propylene) از قطر 6 الی 35 میلیمتر خواهد بود.

    نوع دیگر از طناب از جنس پولی اتیلن (Poly propylene) را نیز با استفاده از ماشین آلات این طرح می‌توان تولید نمود که هر دو در بازار مصرف استفاده می‌شوند نوع اول از مرغوبیت و استحکام بیشتری برخوردار است.

    در این طرح فرض شده است که از هر نوع به مقدار مساوی تولید خواهد شد ظرفیت تولید کارخانه میزان تولید کارخانه میزان تولید کل سالانه کارخانه 1000 تن طناب از قطر 6 الی 35 میلیمتر در نظر گرفته شده که 500 تن مربوط به نوع پولی پروپلین و 500 تن مربوط به نوع پولی اتیلن می‌باشد.

    3-1 جهت صرفه جویی در سرمایه گذاری اولیه ، انرژی، زمان و استفاده حداکثر از ماشین آلات کارخانه، برنامه تولید در دو شیفت در نظر گرفته شده است .

    کلیه محاسبات بر اساس 285 روز کار در سال (با توجه به تعطیلات ) در نظر گرفته شده است.

    4- روش تولید معمولا خط تولید طناب نایلونی در بین سازندگان آن در کشور مختلف یکسان است و مطابق شکل زیر می‌باشد.

    ابتدای مواد اولیه که ممکن است بصورت دانه های ریز یا ضایعات خورد شده و آسیاب شده می باشند در دستگاه اکستروژن ریخته می‌شود .

    این دستگاه مواد را با استفاده از یک حلزونی با فشار از درون قالب هائی عبور میدهد قالب ها دارای سوراخ های ریزی هستند که مواد اولیه پس از گرم شدن توسط المنت برقی و خمیری نشدن از آنها عبور کرده و رشته‌هائی جهت ساختن طناب تولید می‌گردد قالب ها قابل تعویض بوده و برای هر قطر طناب ، قطر رشته‌ها نیز متفاوت است کار تولید رشته‌ها بصورت یکنواخت انجام شده و مواد اولیه میبایست بصورت مداوم در دستگاه اکسترودر ریخته شود.

    رشته‌ها پس از خروج از دستگاه گرم هستند و جهت خنک کردن آنها را از یک حوضچه کوچک آب عبور می‌دهند.

    برای اینکه دمای آب حوضچه زیاد بالا نرود آب حوضچه مرتبا به یک دستگاه خنک کننده کوچک پمپاژ میشود و آب سرد شده به حوضچه برمیگردد.

    رشته‌های خنک شده سپس وارد دستگاه winder میشوند این دستگاه رشته ها را روی قرقره‌های بزرگی می‌پیچید هر گاه قرقره‌ای پر شد رشته را قطع نموده و روی قرقره خالی دیگری قرار می‌دهند .

    قرقره‌های پرشد ه از رشته ها را روی دستگاه Un winder قرار می‌دهند تا با استفاده از آن قرقره‌های کوچکتری را از رشته‌ها پر کنند.

    این قرقره‌های کوچکتر روی دستگاه Strand Twister قرار میگیرد.

    دستگاه مذکور در رشته‌های پیچش مناسب ایجاد می‌کند و آنها را روی قرقره دیگری پر میکند .

    سپس 3 عدد ا زقرقره‌های اخیر روی دستگاه اصلی طناب بافی قرار میگیرند.

    تا با پیچیدن رشته ها بدور یکدیگر طناب سه رشته‌ای تولید شود.

    طرح خط تولید فوق یک طرح کلی است و ممکن است در بین سازندگان آن تفاوت‌های جزئی در خط تولید وجود داشته باشد لیکن با طرح فوق هیچگونه تفاوت اساسی ندارد.

    آنچه که مسلم است این که هر خط تولید طناب حتما دارای سه دستگاه اصلی Extruder و Strand Twister و Ropetwister که در بالا توضیح داده شد می‌باشد.

    دستگاههای دیگر فقط جهت انتقال تولید یک دستگاه به دستگاه دیگر انجام وظیفه می‌کنند.

    5- میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید سالانه و قیمت آنها در جدول فوق 20٪ از تولیدات کارخانه با استفاده از مواد اصلی و 80٪ از بازیافت ضایعات در نظر گرفته شده است که این امر در صنایع مشابه از نظر اقتصادی امری ضروری و عادی است.

    6- فهرست ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و قیمت آنها توضیح : هر دلار با هزینه‌های جنبی و ثبت سفارش مبلغ 1800 ریال در نظر گرفته شده است.

    درصورتیکه از رقابتی تأمین شود هزینه خرید ماشین آلات به حدود 3/1 تقلیل خواهد یافت و هزینه تمام شده واحد کالا نیز تقریبا 2/1 خواهد شد.

    7- فهرست تاسیسات عمومی کارخانه و قیمت آنها منظور از لوازم اداری – تأسیساتی اقلامی از قبیل کلیه ملزومات اداری – کولر – آب گرمکن لوازم اطفاء حریق – مخزن ذخیره آب – آب سردکن و ....

    می‌باشد.

    8- لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه 9- محاسبه انرژی برق لازم برای کل کارخانه - 10- محاسبه هزینه انواع انرژی مصرف سالیانه 11- مساحت زمین مورد نیاز و قیمت آن بر اساس نقشه زیر، مساحت زمین برآورد شده 2800 متر مربع میباشد.

    در صورتیکه هر متر مربع زمین 10000 ریال فرض شود: هزینه کل زمین : 000/28 هزار ریال 12- برآورد هزینه‌های ساختمانی و محوطه سازی الف- ساختمانها ب- محوطه 13- هزینه‌های قبل از بهره‌برداری هزینه‌های قبل از بهره‌برداری 000/10 ریال این هزینه شامل هزینه‌های ثبت شرکت – دریافت موافقت اصولی – هزینه‌های بانکی و امثالهم میباشد.

    14- محاسبه اجزاء و میزان سرمایه ثابت: هزار ریال 15- محاسبه اجزاء و میزان سرمایه در گردش: هزار ریال سرمایه در گردش برای مدت 3 ماه از هنگام بهره‌برداری در نظر گرفته شده است.

    جمع کل سرمایه گذاری = کل سرمایه ثابت + کل سرمایه در گردش جمع کل سرمایه گذاری = 446/047/1 + 590/138 = 036/186/1 هزار ریال جمع کل سرمایه گذاری = 000/036/186/1 ریال 16- محاسبه هزینه‌های توید و قیمت تمام شده واحد محصول الف- محاسبه هزینه استهلاک هزار ریال ب: محاسبه هزینه تعمیرات و نگهداری هزار ریال ج- محاسبه هزینه های ثابت تولید هزار ریال د- محاسبه هزینه های متغیر تولید: هزار ریال جمع کل هزینه های تولید = جمع هزینه های ثابت تولید + جمع هزینه های متغیر تولید جمع کل هزینه تولید = 162050+930/504=980/666 هزار ریال هـ- محاسبه قیمت تمام شده محصول: قیمت تمام شده واحد محصول = جمع کل هزینه های تولید مقدار تولید سالانه قیمت تمام شده واحد محصول = 000/980/666 ریال = 667 ریال 000/1000 کیلوگرم گردش حساب سود(زیان ) انباشته سال 1382 سال 1381 سود و زیان 17- نتیجه گیری با مقایسه قیمت تمام شده واحد محصول و قیمت‌های عمده فروشی طناب در بازار چنین نتیجه میشود که تولید طناب نایلونی طرحی کاملا اقتصادی است .

    در حال حاضر قیمت متوسط هر کیلوگرم طناب در بازار آزاد بین 2000 تا 3500 ریال (بسته به نوع قطر طناب) میباشد.

    اگر هر کیلو طناب تولید شده به قیمت کیلوئی 1500 ریال فروخته شود: درآمد ناخالص سالانه = (مقدار محصول تولید شده ) × قیمت واحد فروش درآمد ناخالص سالانه = (کیلوگرم 1000000 ) × 1500 = 1500000000 ریال و درآمد خالص سالانه = جمع هزینه تولید سالانه – درآمد ناخالص سالانه و درآمد خالص سالانه = 000/980/666 – 000/000/500/1 درآمد خالص سالانه = 000/020/833 ریال در صورتیکه 3/1 از درآمد خالص فوق جهت باز پرداخت وام در نظر گرفته شود.

    این طرح میتواند در کمتر از 5 سال کل بدهی وام خود را باز پرداخت نماید.

    ـ برگ درخواست خرید کالا اگر سازمان مربوطه بخواهد کالایی را خریداری کند از طریق برگ درخواست کالا اعلام می دارد که این برگه در ابتدا به امضاء واحد درخواست می رسد سپس رئیس قسمت درخواست کننده آن را امضاء می کند و بعد به امضاء مدیر عامل سازمان، مدیر عامل، کارپرداز و اعتبارات رسیده و قسمت اعتبارات آن را تأمین می کند سپس نسبت به خرید آن اقدام می شود.

    (فرم شماره 5 پیوست می باشد) ÷2ـ قبض انبار قبض انبار در 3 نسخه تهیه می شود که نسخه اول مخصوص کارپردازی نسخه دوم به قسمت حسابداری و نسخه سوم به قسمت انبار و اموال ارسال می شود.

    قبض انبار به امضاء مسئول انبار و اموال و حسابداری اموال باید برسد.

    (فرم شماره 6 پیوست می باشد.3 نسخه) 2 3ـ حواله انبار حواله انبار نیز در 3 نسخه تهیه می شود که نسخه اول مخصوص کارپردازی، نسخه دوم به قسمت حسابداری و نسخه سوم به قسمت انبار و اموال ارسال می شود.

    حواله انبار به امضاء فرد تحویل گیرنده و مسئول انبار و اموال و مدیر امور مالی سازمان باید برسد.

    (فرم شماره 7 پیوست می باشد 3 نسخه) 4ـ برگ استعلام بهاء این 2فرم مورد نظر برای خرید کالا مورد استفاده قرار می گیرد.

    اگر کارپرداز بخواهد جنسی را خریداری کند از فروشگاهی که می خواهد جنس را بخرد یا درخواست کند که نوع کالا و قیمت آن را در برگه استعلام بهاء نوشته و کارپرداز آن را پس از تأیید برای خرید آن اقدام کند.

    (فرم شماره 8 پیوست میباشد) ( برگ استعلام بهاء) بسمه تعالی وزارت تعاون / اداره کل تعاون استان .............

    نام و نام خانوادگی و امضاء هیات موسسنشانی کامل و تلفن نماینده هیات موسس: محصول تولید شدهROPE WINDERTWISTERUN-WINDERWINDERدستگاه خنک کنندهدستگاه اکسترودرمواد اولیه ردیفنام موادمنبع تامینمصرف سالیانه (تن)قیمت واحد ریالقیمت کل (هزارریال)1پولی پروپلین بصورت گرانولایران100000/1500000/1502پولی پروپلین بصورت ضایعاتایران400000/300000/1203پولی اتیلن گرانولایران100000/1200000/1204پولی اتیلن ضایعاتایران400000/250000/100---جمع 1000 تن-جمع 000/490 ردیفنام ماشین آلاتمشخصات فنیازکشور سازندهتعدادقیمت واحد (دلار)قیمت واحد (دلار)قیمت کل (هزار ریال)1دستگاه اکتسرودر150 کیلو در ساعتکره2000/80000/80000/2882دستگاه خنک کننده150 کیلو در ساعتکره2000/10000/10800/363دستگاه Winder150 کیلو در ساعتکره2000/8000/8800/284Un-winder150 کیلو در ساعتکره2000/8000/8800/285Twister150 کیلو در ساعتکره2000/10000/10000/366Rope Twister150 کیلو در ساعتکره2000/100000/100000/3607دستگاه آسیاب250 کیلو در ساعتکره1000/10000/10000/18جمع 400/796جمع 400/796 شرحمشخصات فنیمنبع تامینتعدادهزینه کل (هزار ریال)وانت بارظرفیت یک تنایران1000/10برق کشی با حق انشعاب150 کیلو واتایران-000/30لوله کشی آب با حق انشعاب2/1 اینچایران-000/3لوازم اداری - تاسیساتیایران-000/5جمع 000/48 شرحتعدادمتوسط حقوق ماهانه (ریال)متوسط حقوق ماهانه (ریال)کل پرداخت سالانه (هزار ریال)مدیریت1000/400000/400200/11تکنسین1000/250000/250000/7کارگر12000/150000/150200/4پرسنل اداری و مالی2000/160000/160480/4جمع16880/26بیمه064/8این جدول برای شیفت دوم تکرار می‌شوداین جدول برای شیفت دوم تکرار می‌شوداین جدول برای شیفت دوم تکرار می‌شودجمع کل944/34 شمارهنام مصرف کنندهتعدادتوان هر دستگاهتوان کل KW1دستگاه اکتسرودر230602دستگاه خنک کننده25/253دستگاه Winder25/374Un-winder25/375Twister25/7156Rope Twister215307دستگاه آسیاب110108روشنائی و تأسیسات-26جمع کل160 کیلو وات شرحواحدمصرف سالیانههزینه واحد ریالهزینه کل (هزار ریال)برقکیلو وات ساعت63840030152/19آبمتر مکعب570107/5بنزینلیتر4275605/256جمع کل2/19414 کیلو وات نمازخانهاداریدفتر مدیرنگهبانیسرویسانبار مواد اولیهانبار مواد اولیهانبار مواد اولیه30× 15 متر سالن تولید30× 15 متر سالن تولید30× 15 متر سالن تولیدانبار تولیدات نام ساختمانزیر بنا (مترمربع)هزینه هر متر مربع (ریال)هزینه کل (هزار ریال)سالن تولید450000/10045000انبارها600000/10060000ساختمانهای اداری و سرویس101000/150150/15جمع1151-150/120 نوع فعالیتمقدار (متر مربع)هزینه هر متر مربع (ریال)هزینه کل (هزار ریال)خاک برداری و تسطیح2800000/5000/14محوطه سازی1649000/4596/6دیوار کشی440000/10400/4جمع996/24جمع کل هزینه های ساختمانی و محوطه سازی046/145 زمین000/28ساختمان و محوطه سازی046/145هزینه‌های قبل از بهره برداری000/10ماشین آلات و تجهیزات خط تولید400/796تجهیزات و تاسیسات عمومی000/48هزینه های نصب و راه اندازی ماشین آلات000/10پیش بینی نشده000/10جمع446/047/1 هزینه تامین مواد اولیه000/120هزینه حقوق و بیمه کارکنان736/8هزینه انواع انرژی854/4سایر هزینه های پیش بینی نشده000/5جمع590/138 ساختمان و محوطه سازی 20 ساله252/7هزینه های قبل از بهره‌برداری 5 ساله000/2ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 10 ساله640/79تجهیزات و تاسیسات عمومی 10 ساله800/4هزینه نصب و راه اندازی ماشین آلات 10 ساله000/1پیش بینی نشده 10 ساله000/1جمع هزینه های استهلاک در یکسال692/95 ساختمانها450/1ماشین آلات و تجهیزات خط تولید000/8تجهیزات و تاسیسات خط تولید480جمع930/9 حقوق و دستمزد کارکنان944/34هزینه تامین انواع انرژی2/19414استهلاک692/95کارمزد و سود وام دریافتی000/12جمع162050 مواد اولیه000/490هزینه های تعمیرات و نگهداری930/9پیش بینی000/5جمع930/504 سود خالص4950673040484474سود انباشته در ابتدای سال476301221998736تعدیل سنواتی47630126759312سود انباشته در ابتدای سال2859961528758048سود قابل تخصیص7810634569242522تخصیص سود54370094840239اندوخته قانونی1935312317983560سایر اندوخته ها2864420022582120سود سهام پیشنهادی5343433245405919سود انباشته در پایان سال2467201323836603 سود خالص سال4950673040484474مازاد تجدید ارزیابی دارایی ثابت647566ـــــــــــــــــــــسود جامع سال مالی5015429640484474تعدیل سنواتی47630126759312سود جامع شناسایی شده از تاریخ گزارشگری دوره قبل5491730833725162تسهیلات مالی در یافتی800000000ــــــــــــــــــــــتسهیلات مالی دریا فتی بلند مدت1042127872ـــــــــــــــــــــــ دارایی های جاریدارایی های جاری1382138213811381موجودی نقدموجودی نقد98183215981832158440386184403861سر مایه گذاری کوتاه مدتسر مایه گذاری کوتاه مدت84210478842104788421047884210478حساب ها و اسناد دریافتی تجاریحساب ها و اسناد دریافتی تجاری71691325716913256060347360603473سایر حسابها و اسناد دریافتیسایر حسابها و اسناد دریافتی8219660518219660518429734784297347موجودی مواد کالاموجودی مواد کالا105216709105216709103621009103621009سفارشات تا پیش پرداخت هاسفارشات تا پیش پرداخت ها31625108316251083648712936487129جمع دارایی های ثابتجمع دارایی های ثابت473123486473123486456643297456643297دارایی های غیر جاریدارایی های غیر جاریدارایی های ثابت مشروطدارایی های ثابت مشروط408732409408732409368597729368597729سر مایه گذاری های بلند مدتسر مایه گذاری های بلند مدت747385220747385220748385220748385220سایر دارایی هاسایر دارایی ها4326499394326499393757321943757321941588767568158876756814917151431491715143بدی های جاریسال 82سال 82سال 81سال 81حسابها و اسناد پرداختنی تجاری34711847347118472617148526171485سایر حسابها و اسناد پرداختنی827401082740106150266861502668پیش در یافت ها457691045769103861006038610060ذخیره مالیات12704021270402980240980240سودسهام پیشنهادی و پرداختنی2866442002866442002258212022582120تسهیلات مالی در یافتنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــجمع بدیهای جاری800000000800000000672500000672500000بدیهای غیر جاری حسابهاو اسنادحسابها و اسناد پرداختنی بلند مدت24527600245276002143590021435900تسهیلات مالی دریافتنی بلند مدت10421278721042127872108070200108070200ذخیره مزایای پایان خدمت کار کنان7648502764850267935206793520جمع بدیهای غیر جاری1074303974107430397411089596201108959620جمع بدیها195178181343195178181343184204793184204793سر مایه60000000600000006000000060000000اندوخته قانونی5437009543700948402934840293سایر اندو خته ها19353123193531231847680518476805مازاد تجدید ارزیابی دارایی ثابت647566647566ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسود انباشته24672013246720132383660323836603جمع حقوق صاحبان سهام110109711110109711107153647107153647جمع بدیها و حقوق صاحبان سهام2061891054206189105419483584401948358440 فروش خالصسال 1382سال 1381بهای تمام شده کالای فروش538173710485298104سود نا خالص395297168134152904هزینه های فروش اداری عمومی3574729342179452خالص سایر در امد ها127395219493280سود عملیاتی هزینه های مالی1320815314831298خالص سایر در آمد ها395297368351145200سود ناشی از فعالیتهیا عادی مالیات6239537251216174اغلام غیر متقربه7297400ـــــــــــــــــــــــسود خالص4950673040484474

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

دستورالعمل تشکيل شرکتها تشکيل شرکتها و اتحاديه‌هاي تعاوني تا مرحله ثبت و انتشار آگهي تأسيس آنها در روزنامه رسمي جمهوري اسلامي فصل اول: الف- مقدمات و مراحل تشکيل شرکتهاي تعاوني 1- براي تشکيل هر شرکت تعاوني، بدواً لازم است عده‌اي مرکب از حداقل 7 نفر م

پیشگفتار با توجه به برنامه اقتصادی کشور، بر کسی پوشیده نیست که در زمینه تحرک در ایجاد واحدهای صنعتی بی‌تفاوت باشد. با فعالیت به برنامه‌ریزی پنج ساله توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، کشور، که تأکید زیادی در زمینه خودکفایی دارد ما را بر آن است که قدمی هرچند کوچک در پیشرفت صنعت کشور برداشته و بتوانیم از امکانات داخلی حداکثر استفاده را کرده و در استقلال کشور سهمی داشته باشیم. ...

کلیات : تعریف کلی بهداشت : اموری که در ارتباط با سلامت فرد و جامعه باشد بهداشت گفته می شود : تعریف بهداشت دام : اموری که در ارتباط با سلامت دام و جمعیت دامی باشد بهداشت دام گفته میشود با توجه به این که تعداد زیادی از بیماریها دام قابل انتقال از دام به انسان بوده لذا تعمین بهداشت دام کمکی به بهداشت انسان وجامعه نیز میباشد . از یک طرف گسترش روابط بین المللی واز طرف دیگر موضوع ...

در طي اين دوره توسط سرپرست کارآموزي در تمامي خطوط کارخانه که هر طبقه از آن به توليد محصول خاصي اختصاص داشت منتقل شدم، از خط مونتاژ گرفته تا مراحل بسته‌بندي محصول و با کليه محصولات و چگونگي توليد محصولات الکترونيکي اين شرکت آشنا شدم. در تمامي اين مرا

تورگردان احاطه ای (پره) این تور شامل دو بال ویک کیسه است طناب بالایی دارای مشاورهای پلاستیکی یا چوبی وطناب پایینی تور دارای وزنه های سربی است که باعث متعادل بون تور در آب می شود. وسعت منطقه ای که عملیات (منطقه کیاکلا) در آنجا صورت می گیرد حدود 2 کیلومتر است طول تور مورد استفاده دد صید پره 2200 متر است وعرض تور مورد نظر 28 متر است تور معمولا یک سرش در ساحل قرار گرفته وبدنه تور ...

مقدمه بالابر به همراه متعلقات آن، یکی از اجزای بسیار مهم و بسیار گران یک معدن زیرزمینی است. در ضمن چون چاه پیچیده ترین بخش در کل تسهیلات و تاسیسات معدن است، از جنبه فنی و اقتصادی درست نیست که با مطالعه اندک و مستقل از سایر تسهیلات و تأسیسات ساخته شود (مگر برای راه اندازه اولیه) و بایستی با قابلیت اعتماد نزدیک به صد در صد اجرا شود. هزینه اجرایی چاه ممکن است 5 تا 10 درصد کل بودجه ...

مقدمه نزديک به 200 سال از عمر صنعت دوچرخه سازي مي گذرد. اين صنعت نيز همانند ساير صنايع , در طي عمر نسبتا طولاني خود پستي و بلندي هاي زيادي را از سر گذرانده و امروزه از نظر اقتصادي به جايي رسيده است که بخش مهمي از بودجه سالانه کشوري چ

بخواهند چه نخواهند بايد اهل حوصله و آشنا به شرايط اجتماعي و روحيات و ارزش‌هاي اعتقادي مردم ايران باشند. در طراحي پارچه خصوصيات اقليمي، آداب و رسوم و باورهاي مردم در رنگ‌ها و طرح و اشکال مختلف تأثير گذار است. رابطه اين رشته به صنعت نساجي، که بعد از

سلسله قاجار قاجار نام دودمانی است که از ۱۷۹۴ تا ۱۹۲۵ بر ایران فرمان راند.قاجارها قبیله‌ای از ترکمان‌های منطقه استرآباد (گرگان) بودند.ایشان تبار خود را به کسی به نام قاجار نویان می‌رساندند که از سرداران چنگیز بود. نام این قبیله ریشه در عبارت آقاجر به معنای جنگجوی جنگل دارد. پس از حمله مغول به ایران و میانرودان،قاجارها نیز به همراه چند طایفه ترکمان و تاتار دیگر به شام ...

قاجار نام دودمانی است که از ۱۷۹۴ تا ۱۹۲۵ بر ایران فرمان راند.قاجارها قبیله‌ای از ترکمان‌های منطقه استرآباد (گرگان) بودند.ایشان تبار خود را به کسی به نام قاجار نویان می‌رساندند که از سرداران چنگیز بود. نام این قبیله ریشه در عبارت آقاجر به معنای جنگجوی جنگل دارد. پس از حمله مغول به ایران و میانرودان،قاجارها نیز به همراه چند طایفه ترکمان و تاتار دیگر به شام کوچیدند.هنگامی که تیمور ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول