دانلود گزارش کارآموزی تولید لوله های پلیمری

Word 1 MB 12896 61
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی مواد و متالورژی
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه:

    کاهش عمر ساختمانها و تاسیسات ،ضرر و زیانی ناشی از برورز در تاسیسات را همیشه در بر داشته است تکنولوژی امروز برای بر طرف کردن این نواقص هر روز در حال ارائه تولیدات جدیدی است تا ضمن از بین بردن این ایرادات سبب سهولت روشهای اجرایی و پایین آوردن هزینه ها و افزایش عمر محصولات شود . تولید محصولات پلیمری مدتها است که جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان و تاسیسات در کشور ها ی پیشرفته صنعتی پیدا کرده است . اولین بار کلمه پلیمر توسط شیمیدانی به نالت در سال 1835 م  به کار رفت و کاربرد تجاری و صنعتی مواد پلیمری در سال 1843 م با کشف کائوچو آغاز شد.

    استفاده از لوله و اتصالات پلیمری سالهاست که در اروپا رایج بوده و خصوصیات ویژه آن سبب کاربرد فراوان آن گردیده است . موارد مصرف لوله های پلیمری جهت لوله کشی آب سرد و گرم و حرارت مرکزی و سیستم های تاسیسات سیالات  و هوای  فشرده و مواد شیمیایی و اسیدی طبق استاندارد های مربوط و مناسب برای مصرف ساختمانی .

    لوله های پلیمری از سال 1375 وارد کشور ما شد و در سال 1378 گسترش یافت . پروژه ای که پیش روی شماست ،پروژه ساخت لوله های پلیمری می باشد .

    با امید به آنکه روزی صنعت کشور به استقلال کامل خود برسد و دست بیگانگان از صنعت کشور به دور باشد.

     

    خلاصه طرح :

    عنوان : روش تولید لوله های پلیمری

     لوله های پلیمری با رشد صنعت پلیمر در کشورجای گزین لوله های فلزی شده ودر بازار امروز جایگاه خوبی از لحاظ اقتصادی به خود اقتصاد داده  است.

    موارد مصرف لوله های پلیمری جهت لوله کشی آب سرد و گرم و حرارت مرکزی و سیستم های تاسیسات سیالات  و هوای  فشرده و مواد شیمیایی و اسیدی طبق استاندارد های مربوط و مناسب برای مصرف ساختمانی .

    محاسن لوله های پلیمری نسبت به لوله های فلزی :

    نمی پوسد

    زنگ نمی زند

    جرم نمی گیرد

    کاملا بهداشتی است

    نیاز به عایق کاری ندارد

    بسیار ارزان و مقرون به صرفه است

    در مقابل با مواد شیمیای و مصالح ساختمانی مقاوم است

    برای آب سرد و گرم مناسب است

    شرلیط عملیاتی :

    تعداد روز کاری : 270

    تعداد شیفت کاری : 2

    ساعت فعال در روز : در هر شیفت 7.5 ساعت مجوعا 15 ساعت

    ساعت فعال در سال : 4050 ساعت

    نام مواد اولیه ومشخصات فنی :

    راندوم کوپلیمر تیپ 3 اصطلاحا pp  یا پلی پروپلین

    مهره برنجی : 100 هزار قطعه در ماه در سایزهای مختلف

    رنگدانه : 100 کیلو در ماه

    مسترپیچ

    مصرف ماهیانه مواد pp : 30 تن

    برآورد کل سرمایه ثابت :

    هزینه زمین ............ 500000000

    محوطه سازی.......... 43000000

    ساختمان سازی ....... 277500000

                  ماشین آلات و تجهیزات ........ 1825000000

                تجهیزات عمومی و تاسیسات ...... 98000000

                وسایل حمل و نقل ......... 170000000

               وسایل اداری و رفاهی........ 14168000

               هزینه پیش بینی نشده ........... 124460000

               جمع کل سرمایه ثابت: 3052128000

     

     

     

     

    تحقیقات علمی :

    لوله های پلی پروپلین نسبت به نوع استفاده آنها به چند دسته تقسیم می شوند :

    لوله های پلی اتیلن

    لوله های پلی پروپلین (سان پایپ)

    لوله های اسپیرال دو جداره

    لوله های سان فیت

    لوله های 5 لایه (سان پکس)

    اتصالات لوله ها

    < >لوله های پلی اتیلن :

    (لوله پلی پروپلین)

    لوله های پلی اتیلن از سایز 20 میلی متر با در نظر گرفتن حمل و نقل آسان ،در برابرنور ،پوسیدگی ،خوردگی و تغییر درجه حرارت  مناسب بوده و جهت انتقال بهینه اب ،آبیاری تحت فشار  به منظور پیشبرد  کشاورزی مکانیزه و رفع نیاز آبرسانی شهری و روستایی با دستگاههای تمام اتوماتیک تولید می شود.< >لوله ها پلی پروپلین: مواد اولیه : پلی پروپلین راندوم کوپلیمر با مشخصات عمر بالا و مقاوم در برابر حرارت و مطابق استاندارد بین المللی باشد.

    موارد مصرف: جهت لوله کشی آب سرد  گرم و حرارت مرکزی و سیستم های تاسیسات  سیالات و هوای فشرده و مواد شیمیایی و اسیدی طبق استاندارد های مربوطه برای مصارف ساختمانی.

    مزایا:عدم زنگ زدگی و رسوب گرفتگی_  طول عمر زیاد _کاملا بهداشتی با وزن سبک و سرعت و سهولت در نصب مقاوم در برابر نفوذ اکسیژن _کاملا اقتصادی

     

    ویژگی های اساسی لوله های پلی پروپلین:

    سبکی:  لوله های پلیمری از سایر لوله ها سبکتر بوده و به همین جهت نقل و انتقال آن بسیار راحت و نصب آن کم هزینه است.

    صرفه جویی در هزینه و زمان : کاهش قابل توجه مخارج نصب و عمر طولانی محصولات پلیمری باعث صرفه جویی فراوان در هزینه ها می شود.

    مقاومت در برابر خوردگی ،عوامل بیولوژیک  و مواد شیمیایی : لوله های پلیمری ویژگی بسیار جالبی دارند که باعث شده به عنوان اولین انتخابات جهت خطوط لوله مطرح شود .از ویژگی های ذاتی لوله های پلیمری مقاومت در برابر عوامل شیمیایی ، اسید ها و خوردگی های مصالح ساختمانی از قبیل آهک و سیمان است .

    وجود مقاومت بالا که یکی از ویژگی های لوله و اتصالات پلیمری را تشکیل میدهد.عمدتا به سبب وزن مولکولی بالای پلیمر (پلیونفینیک) میباشد . علاوه بر این لوله و اتصالات پلیمری در مقابل مواد شیمیایی مقاومتر از فولاد ضد زنگ است.

    خاصیت ترمو پلاستیکی : لوله ها و اتصالات نسبت به جریان های پراکنده الکتریکی واتصالات برق موجود در محیط در ضعیف ترین سطح رسانایی الکتریکی و به بیان دیگر به عنوان  عایق عمل می نمایید و در نتیجه کیفیت بالای خود را همواره حفظ می کند.

    خاصیت ارتجاعی:  سرو صدای مربوط به کلیه ارتعاشات ناشی از جریان مایع داخل لوله ها و اتصالات که در انواع فلزی یک عیب به شمار میرود به حداقل کاهش مییابد . ماهیت غیر سمی و بهداشتی مواد اولیه در تولیدات با استاندارد بین المللی مطابقت می نماید.

    < >  لوله های اسپیرال دو جداره :

    لوله های اسپیرال دوجداره جهت زهکشی، جمع آوری و تصفیه

    فاضلاب شهری، روستایی و خصوصا صنعتی که از زیربنایی ترین

    عوامل توسعه و بخشی از فرآیند جهانی حفاظت از منابع آب و خاک

     می باشد تولید می شود. سهولت در حمل و نقل و نصب آسان، مقاوم در برابر ساییدگی و خوردگی قابل استفاده در شبکه های اسیدی و بازی، تهیه شده از مواد پایپ گرید.

     

    < > لوله های سان فیت:< >ویژگیها :
     - ساخته شده از پلی پروپیلن طبق استاندارد DIN="19560" آلمان و با ایمنی کامل در شرایط آتش سوزی با استاندارد
    - نصب سریع و آسان بی نیاز از جوش دادن چسب و سایر موارد در زمانی تا 10 برابر کوتاهتر
    - سبکتر از انواع لوله و اتصالات فاضلابی آلیاژی و پلیمری
    -با مقاومت بسیار بالا در برابر ضربه، فشار و فعل و انفعالات سیمانی طبق استاندارد مربوطه .
    -دارای سطوح داخلی بسیار صیقلی. بدون هیچ گونه لبه و زائده اضافه در مسیر جریان ویژگیهای کیفی سان فیت :ماده اولیه استفاده در ساخت لوله و اتصالات سان فیت نوعی پلی پروپیلن مخصوص با وزن مولکولی بالا به نام وستولن (Vestolen) است که ضمن برخوردار بودن از معیارها و ضوابط زیست محیطی و مقاوم بودن در برابر آب گرم، با استاندارد DIN-4102-B1 هم منطبق بوده و از نظر ایمنی در برابر حریق (Flome Retordont) در کلاس B1 این استاندارد را دارا می باشد.
    فرمولاسیون و ترکیب بندی این ماده اولیه منحصراً در کارخانه  و در شرایط ثابت تولید انجام می شود. بدین ترتیب پراکنش مواد درآن دارای حداکثر یکنواختی است.
    پلی پروپیلن مصرفی برای ساخت اجزاء متشکله سان فیت با وزن مخصوص (Density) از پی وی سی سبکتر است و در عین حال فاقد تردی و شکنندگی (Bittle) پی وی سی است و ترکیبات پایدارکننده از جنس سرب و قلع که از زیان بارترین مواد شناخته شده و مضر برای محیط زیست می باشند، در آن وجود ندارد.
    در لوله و اتصالات سان فیت بر خلاف انواع ساخته شده از پلی اتیلن هرگز ترکهای ناشی تنشهای درازمدت (Stress Cracking) دیده نخواهد شد و گسترش سریع شعله که از معایب عمده پلی اتیلن است وجود ندارد. به طور خلاصه، با در نظر گرفتن سهولت نصب و اجراء SANFIT در مقایسه با انواع آلیاژی و پلیمری این سیستم را می توان اقتصادی ترین انتخاب با طول عمر همیشگی دانست.< >    لوله های سان پکس (Five -layer):

      لوله های سان پکس از نوع لوله های فلزی یا مرکب هستند که از ترکیب چند لایه و یک لایه فلزی تشکیل شده اند. در این نوع لوله ها لایه داخلی و خارجی پلیمری بوده و لایه فلزی در میان پلیمرها واقع شده است . این ساختار در شکل زیر در برش مقطعی لوله نشان داده شده است .


     

    لایه پلیمریPEXو PRT :

    مواد اولیه پلیمری مورد استفاده در لوله های چند لایه در دو نوع , و با استفاده از پلیمرهای PEX یا PRT تولید میشود. نماد AL درنام عمومی لوله های نشان دهنده ی لایه ی آلومینیوم است.
    پلی اتیلن مشبک یا PEX نخستین پلیمر مورد استفاده در تولید لوله های تلفیقی است. و در واقع همان مواد پلی اتیلن میباشدکه ساختار مولکولی طولی آن ، با روشهای شیمیایی ( یا توسط تشعشع) به ساختار شبکه ای تبدیل شده و در نتیجه پلیمر قدرت تحمل حرارت وفشار بیشتری را پیدا میکند.
    پلیمر PERT نخستین پلیمری است که اختصاصاً برای تولید لوله طراحی و عرضه شده است . استفاده از PERT در لوله های تلفیقی برای نخستین بار در سال 1997 با شعار « یک لوله برای همه ی کاربردها » آغاز گردید . این پلیمر پیشرفته, کوپلیمری از اکتن و اتیلن است و وجود زنجیره های هشت گانه ی کربن در ساختار آن باعث میشود که ضمن دستیابی به مزایای بیشتر , نیاز به مشبک کردن برای افزایش مقاومت در مقابل فشار و حرارت از بین برود.
    خصوصیت مواد پلیمری PEX تحمل حرارت تا 95 درجه سانتیگراد می باشد در حالی که پلیمر pex سیقلی تر می باشد و چسبندگی بیشتری نسبت به لایهAL دارد ولی از نظر تحمل حرارت آب گرم تا 80 درجه سانتیگراد توصیه می شود

    مزایای وجودلایه آلومینیوم AL :

    هر چند لوله های پلیمری مانند پلی اتیلن, پلی پروپیلن , پلی بوتیلن و پلی اتیلن شبکه ای شده, دارای مزایای نسبت به لوله های فلزی میباشند. ولی دارای دو محدودیت مهم زیر نیز هستند:

     
    نفوذ اکسیژن :

    نفوذ اکسیژن به داخل آب بخصوص در سیستم های حرارتی مثل شوفاژ تخریب اجزای فلزی را به شدت افزایش میدهد.

    استفاده از آلومینیوم های آلیاژی که دارای استحکام بالا میباشد دارای چند مزیت است:

    1)انبساط طولی ناچیز
    2)تحمل فشار و دمای بیشتر نسبت به سایر لوله های پلیمری
    3)عدم رسوب گذاری
     

  • فهرست:

    مقدمه ..........................................................................................................................

    1
    خلاصه طرح ...............................................................................................................2
    نام مواد اولیه ومشخصات فنی ......................................................................................3
    تحقیقات علمی ............................................................................................................4
    ویژگی های اساسی لوله های پلی پروپیلن ....................................................................5
    لوله های سان فیت ......................................................................................................6
    لوله های سان پکس ....................................................................................................7
    لوله های پلیمری .........................................................................................................8
    اقتصادی بودن طرح ...................................................................................................12
    نمونه خط تولید ..........................................................................................................13
    نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه .................................................................................14
    نوع مدیریت ..............................................................................................................15
    کروکی نقشه های ساختمانی .....................................................................................16
    فلوچارت سازمانی ......................................................................................................17
    جدول زمان بندی خط تولید .......................................................................................18
    نقشه نصب تجهیزات .................................................................................................19
    محاسبات فنی ..........................................................................................................20
    اطلاعات فنی ومهندسی ...........................................................................................38
    معرفی دستگاه جوش .................................................................................................39
    محاسبات ...................................................................................................................43
    مشخصات تجهیزات عمومی .......................................................................................44
    هزینه مواد اولیه ..........................................................................................................45
    هزینه ماشین آلات و تجهیزات آن .............................................................................45
    نمودار ستونی تولید سالیانه ........................................................................................47
    هزینه وسایل اداری رفاهی ........................................................................................48
    جداول مالی ..............................................................................................................49
    برآورد کل سرمایه ثابت ...........................................................................................54
    تعیین هزینه های جاری .............................................................................................55
    ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبتهای آن .............................................................61

    منبع:
    ندارد.

يکي از اهداف اساسي وبسيار مهم سياست گذاران، ايجاد ارتباط منطقي و هماهنگ صنعت ومحيط کار با دانشگاه و دانشجو مي باشد که هم در شکوفائي و رشد صنايع مؤثر بوده و هم دانشجويان را از يادگيري دروس تئوري محظ رهايي داده و علم آنها را کاربردي تر کرده و باعث مي

RSS 2.0 عمران-معماري خاکبرداري آغاز هر کار ساختماني با خاکبرداري شروع ميشود . لذا آشنايي با انواع خاک براي افراد الزامي است. الف) خاک دستي: گاهي نخاله هاي ساختماني و يا خاکهاي بلا استفاده در

پتروشیمی اراک در یک نگاه هدف : ایجاد یک مجتمع پتروشیمی جهت تولید مواد پایه ای و میانی با استفاده از خوراک اصلی نفتا و تبدیل آنها به فراورده های نهایی پلیمیری و شیمیایی. سهامداران : شرکت ملی صنایع پتروشیمی شرکت سرمایه گذاری بانک ملی ایران شرکت مدیریت سرمایه گذاری بانک ملی ایران سازمان تامین اجتماعی سازمان بازنشستگی کشوری شرکت سرمایه گذاری کشوری شرکت سرمایه گذاری تدبیر سایر ...

مقدمه : مطالب گردآوري شده نتايج فعاليت هايي بوده که در طي دوره کارآموزي انجام شده است . در اين دوره 30 روزه با بازديد ترانس هاي سطح شهر بيجار و اطراف آن به همراهي مسئول آن بخش در اداره برق بيجار رفته و مشکلات پيش آمده براي ترانس ها رفع مي شد .

مقدمه و آشنایی بامحل کار آموزی اینجانب سید رضا حسینی دانشجوی رشته عمران کارهای عمومی ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور کارآموزی خود را در واحد عمران شهرداری نیشابور زیر نظر مهندس صدیقی و مهندس سرچاهی و چند مهندس دیگر شهردرای شروع کردم و طول دوره کارآموزی من شامل چند قسمت زیر می باشد : کارخانه آسفالت به مدت 6 روز - آسفات جاده ها به مدت 3 روز – انبار مرکزی شهرداری نیشابور ...

مقدمه: شرکت صنایع ماشین های الکتریکی جوین(جمکو)از شرکت های تابع سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران می باشد که در سال 1369 به منظور رفع نیاز صنایع مختلف در زمینه ماشین های الکتریکی تاسیس گردید.این کارخانه در زمینی به مساحت 250 هکتار با زیر بنایی حدود 6000 متر مربع و با 8 کارگاه تولیدی ساخته شده است.شرکت جمکو بواسطه کادر متخصص و مجرب خود وتجهیزات و ماشین آلاتی که در اختیار دارد ...

پتروشيمي اراک در يک نگاه 1- هدف ايجاد يک مجتمع پتروشيمي جهت توليد مواد پايه اي و مياني با استفاده از خوراک اصلي نفتا و تبديل آنها به فرآورده هاي نهايي پليمري و شيميايي . 2- سهامداران شرکت ملّي صنايع پتروشيمي شرکت سرمايه گذاري بانک ملّي ايران

معرفی محل کارآموزی: شرکت ره رشد یکی از بزرگترین و قویترین شرکت های الکترونیکی است که در زمینه سیستم های مداربسته و سیستم های الکترونیکی فعالیت دارد آغاز بکار آن از سال 70 می باشد. این شرکت در آغاز کارخود را با 4 نفر شروع نمود و اینک علاوه بر قسمتهای اداری، بازرگانی، پشتیبانی دارای یک تیم طراح و 5 تیم نصب می باشد. علاوه بر این شرکتی بنام رایان رشد از شرکتهای اقماری شرکت ره رشد ...

کریستال سیلیکون سی-اس آی سی اس آی، اصلی‌ترین ماده تجاری در تولید سلولهای خورشیدی است و به اشکال مختلفی استفاده می شود: سیلیکون های تک کریستالی ، سیلیکون های چند کریستالی و سیلیکون لایه نازک .تکنیکهای مرسوم برای تولید کریستالین سیلیکون شامل : روش چوکرالسکی، روش محدوده شناور و روشهای دیگری نظیر ریخته‌گری می باشد. زدودن ناخالصیها از سیلیکون اهمیت بسیاری دارد. این عمل با کمک ...

سخن نخست يکي از آرمان هاي بزرگ انقلاب اسلامي, ايجاد تحولي عظيم در اقتصاد کشور براي رهايي از وابستگي شديد به در آمد هاي حاصل از صادرات نفت مي باشد. در اين راستا بهبود در آمد هاي حاصل از صادرات غير نفتي اهميت ويژه اي دارد. در صدور کالاهاي غير نفتي, ت

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول