به نام خدا
1- عنوان:
کارگاه قالیبافی
نام مؤسس : محمد مسن آبادی
تاریخ تأسیس: 10/2/71
شماره ثبت
2- مأموریت
راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی
تأمین درآمد و استقلال اقتصادی
اشتغال زایی
آموزش به کارآموز
بهبود بخشیدن به صنایع دستی
راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت
هدف از راه اندازی و تأسیس یک کارگاه قالیبافی در درجه اول تولید فرش اصیل ایرانی و در درجه دوم کسب درآمد و استقلال مالی می باشد.
اشتغال زایی
یکی دیگر از اهداف این کارگاه جذب نیرویی کاری و آموزش به آنها بوده که پس از گذراندن مراحل آموزشی می توانند در همین واحد مشغول به کار کسب درآمد شوند و خود نیز در آینده یک نفر از افراد آموزش دهنده باشند که هنر قالیبافی و کسب درآمد از این هنر را به دیگران آموزش دهند.
بهبود بخشیدن به صنایع فرش ایرانی
کاری که در این واحد انجام می شود تنها تولید فرش فرشهای سنتی که با طرحهای قدیمی و کیفیت پایین تولید می شده نیست بلکه در این واحد یکی از کارهای مهم بهبود بخشیدن به وضعیت تولید از نظر کمی و کیفی محصولات است.
3- فهرست محتوا
تولید فرش دستبافت و تابلو و پرده از جنس فرش ابریشم
همکاری با دولت در امر صادرات
پس از تحقیق و بررسی درباره صنایع دستی بافتی این واحد و مسئولان آن به این نتیجه رسیدند که می توانند در کنار بافت فرش، بافت انواعی از محصولاتی دیگر مانند پشتی های دستبافت و پرده های بسیار ظریفی که باغ ابریشم بافته می شوند و تابلوهای زینتی که برگرفته از مناظر و امکان مقدس است را تولید کنند.
همکاری با دولت در امر صادرات
یکی از عوامل مهم در این رشته کاری فروش محصولات و کسب درآمد از این محصول می باشد و با تجارب به دست آمده در این امر و یافتن بازارهای خارجی اعم از اروپا و آمریکا که با کمک دولت به دست آمده نیز شایان ذکر است.
4- کسب و کار:
شکل کسب و کار : تولیدی فروش
توصیف کسب و کار
کارگاه تولید فرش دستبافت یک نوع مؤسسه تولیدی و اشتغال زایی است. که برای رفع نیاز جامعه به محصولات بافتی که باعث آسانتر شدن زندگی می شود تلاش می کند. خدمات و تولیدات این کارگاه در ابتدا شامل افراد و خانواده های هموطن می شود و در ثانی برای ورود عرض به کشور به خارج صادر می شود و همچنین زیر پوشش قرار دادن دادن افرادی که به تنهایی نمی توانند از هنر خود استفاده نموده و کسب درآمد کنند.
5- محصول:
در این واحد تولیدی این خدمات عرضه می شود
آموزش به افراد علاقه مند به هنر و کسب درآمد
تولید فرش دستبافت ایرانی
تولید انواع محصولات بافتی مانند پشتی پرده ابریشمی و تابلو فرش
6- محل:
محل کارگاه یک فضای 250 متری که شامل 2 طبقه همکف و زیرزمین میشود که زیرزمین 200 متری به عنوان انبار رنگ روغن و دیگر مواد اولیه و غیره می باشد. و طبقه همکف برای بافت فرش و آموزش دادن استفاده می شود و 50 متر دیگر حیاط و سرویس بهداشتی و اتاق نگهبانی می باشد.
7- مشخصات مدیر و همکاران:
8- مسائل امنیتی:
برای امنیت و حفظ اموال کارگاه در شبانه ورز 2 نفر نگهبان در شیفتهای شب و روز به کار نگهبانی مشغول می باشد ضمناً کارگاه مجهز به دزدگیر نیز می باشد.
9- مسائل بهداشتی:
برای حفظ بهداشت افراد این کارگاه که بدیهی است جزو سرمایه ها حساب می شوند نیز فکر شده و کارگران از ماسکهای معمولی استفاده میکنند. و اتاقی نیز برای استراحت تعبیه شده که شامل 2 تخت و 4 صندلی و جعبه کمکهای اولیه می باشد و برای بهداشت محیط نیز پنجره و هواکشهایی تعبیه شده است که هم هوا را عوض می کن و هم نور کافی به فضای کارگاه می رسد و هم در مواقع لزوم از لامپ و مهتابی استفاده میشود و همچنین برای فصلهای مختلف بخاری و کولر تهیه شده است. سرویسهای بهداشتی که شامل توالت و روشویی مناسب با تعداد افراد این کارگاه باشد نیز ساخته و مجهز به مایع دستشویی و دستمال و هواکش و نورکافی و نظافتچی می باشد.
و 2 اتاق 12 متری نیز برای موقع ناهار و نماز برای خانم ها و آقایان به طور جداگانه آماده شده است و آشپز خانه 6 متری مجهز به فرگاز و سماور و غیره
10- بازاریابی
برای راه اندازی یک واحد تولیدی ابتدا منطقه ای انتخاب شد که دراطراف آن هیچگونه مسئله ای که موجب ضرر به این امر نباشد و از نظر فرهنگی، معیشتی و اجتماعی تا حدود زیادی بررسی و شناسایی شد تا براحتی بتوان بازارهای خوبی برای انواع و اقسام تولیدات این مجموعه پیدا کرد، و نیز با کمک خواستن از شرکتهای دولتی و خصوصی برای ایجاد بازاری سالم در داخل و خارج از کشور تلاش می شود.
11- روشهای تبلیغات
برای این که بتوان به فروش بهتری دست یافت اقداماتی بدین شهر صورت گرفت:
انتشار اعلامیه هایی مبنی بر فروش محصولات این واحد
ارسال دعوتنامه برای شرکتهای پخش و تبلیغاتی و تشکیل جلسههای معارفه محصولات
اعطای تحقیقات درصدی به مناسبتهای مختلف
12- امور مالی:
پرداخت حقوق و دستمزد کارگران به طور ماهیانه و باتوجه به سابقه و ساعت کاری آنها در نظر گرفته شده است و همچنین تا طی مراحل آموزشی خود را به پایان نرسانده باشند حقوقی دریافت نخواهند کرد.