دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح تولید طناب پلاستیکی

Word 382 KB 12937 56
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پیشگفتار با توجه به برنامه اقتصادی کشور، بر کسی پوشیده نیست که در زمینه تحرک در ایجاد واحدهای صنعتی بی‌تفاوت باشد.

    با فعالیت به برنامه‌ریزی پنج ساله توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، کشور، که تأکید زیادی در زمینه خودکفایی دارد ما را بر آن است که قدمی هرچند کوچک در پیشرفت صنعت کشور برداشته و بتوانیم از امکانات داخلی حداکثر استفاده را کرده و در استقلال کشور سهمی داشته باشیم.

    همانطوری که می‌دانید ظهور سازمان اجتماعی و گسترش روزافزون آنها یکی از قضیه‌های بازار و آشکار تمدن بشریت است.

    به این ترتیب و با نتیجه به عوامل مکانی و زمانی ویژگی‌ها و نیازهای خاص مربوطه به هر جامعه هر روز برتکامل و توسعه این سازمان‌ها افزوده می‌شود.

    بدیهی است هر سازمان برای رسیدن به اهداف خاصی طرح شده و با توجه به ساختارش، نیازمند مدیریت جامع و یا تجربه‌ای در این زمینه است.

    با توجه به این مطالب امید است این پروژه مورد استفاده و رضایت دانش‌پژوهان قرار گیرد.

    کلیات و شناخت طرح کلیات و سوابق 1-1- معرفی اجمالی پروژه 2- 1- معرفی محصول 3-1- کاربرد محصول 4-1- بررسی نیاز جامعه و بازار این محصول 5-1- مصرف‌کننده 6-1- سوابق تولید 1-1- معرفی اجمالی پروژه این معرفی شامل مشخصه‌ طرح، شاخص‌های عملیاتی، درصد تامین، مواد اولیه ، مقدار کارکنان، تأسیسات عمومی، دستگاهها و تجهیزات، خط تولید، زمین و ساختمان، سرمایه‌گذاری هزینه‌های تولید و شاخصهای مالی، طرح می‌باشد.

    این موارد در زیر به صورت جدول نشان داده شده است.

    جدول (1-1) مشخصه طرح، ظرفیت تولید سالانه دستگاهها و تجهیزات خط تولید نام محصول ظرفیت واحد بخش داخلی 100% (2/3470 میلیون ریال) طناب پلاستیکی 500 تن شاخص‌های عملیاتی زمین و ساختمان‌ها تعداد روز کاری 270 روز مساحت زمین 8231 (m2) تعداد نوبت کاری 3 نوبت سطح زمین 215/1 (m2) زمان هر نوبت کاری 8 ساعت سالن تولید 764 (m2) انبار 270 (m2) تأسیسات و تعمیرگاه 160 (m2) اداری یا رفاهی 235 (m2) فضای باز 0 درصد تأمین مواد اولیه سرمایه‌گذاری داخلی 100% (7/4411 میلیون ریال) دارایی‌های ثابت 6/5478 میلیون‌ ریال سرمایه در گردش 52/1112 میلیون ‌ریال کل سرمایه‌گذاری 12/6591 میلیون ‌ریال سرمایه مجری طرح 944/2413 میلیون‌ ریال وام کوتاه مدت 016/890 میلیون ریال تعداد کارکنان هزینه‌های تولید مدیریت 1 نفر کل هزینه‌های سالیانه 92/6922 مهندس 1 نفر هزینه متغیر 2/5259 تکنسین 3 نفر هزینه ثابت 73/1669 کارگر ماهر 7 نفر کارگر ساده 15 نفر کل پرسنل 41 نفر تأسیسات عمومی شاخص‌های اقتصادی طرح برق مصرفی سالیانه 4/370 میلیون ریال نرخ بازده مالی طرح 3/20% آب مصرفی سالیانه 7/11 میلیون ریال درصدسرمایه‌گذاری ارزی 0% گازوئیل 8/28 میلیون ریال درصد سهم منابع داخلی 100% بنزین 2/16 میلیون ریال تولید در نقطه سربه سر 11/37% تصفیه فاضلاب انسانی سالهای برگشت سرمایه 2 سال و 3 ماه اطفاء حریق تعداد 13 کپسول آتشنشانی درصد کارکنان تولید به کارکنان 4/63% 2-1- معرفی محصول از به هم تابیدن الیاف نخهای ضخیم بنام رشته تولید می‌شود و سپس از به هم تابیدن یا تاباندن این رشته‌ها طناب به وجود می‌آید.

    طناب‌های پلاستیکی به طنابهای می‌گویند: که جنس الیاف آنها از الیاف مصنوعی مثل پلی‌اتیلن و یا پلی‌استر و یا پلی‌امید باشد، که دارای فرمولاسیون شیشمیایی پلی‌پروپلین از پلمیریزاسیون گازپروپان، پلی‌اتیلن و ترفتالات از پلمیر یزاسیون اتلین گلیکول و بنزوئیک اسید حاصل می‌شود.

    شکل ظاهری جنس طناب: پلی‌التین، پلی‌استر، نایلون تعداد لا: 3 لا تابیده شده به هم قطر طناب: بین 9 تا 26 میلیمتر ظرفیت تولید:500 تن در سال - بسته‌بندی محصول تولید شده دارای بسته‌بندی خاصی نیست و معمولاً در متراژهای کوچک و بزرگ بسته به نوع سفارش بسته می‌شوند.

    - طبقه‌بندی طنابهایی که از جنس‌های مختلف تولید می‌شوند دارای بافت و کیفیت متفاوت می‌باشند.

    این طنابها با مشخصات فیزیکی متفاوت تولید و به کار گرفته می‌شوند.

    این طنابها اغلب از جنس پلی‌اتیلن و پلی پروپلین و یا نایلونها می‌باشند و گاهی از پلی‌استر هم استفاده می‌شود طبقه‌بندی طناب‌ها از نظر بافت به سه دسته تقسیم می‌شوند: الف) طنابهای سه لا- که یکی از متداولترین و معروفترین نوع طناب می‌باشد که تنوع در مصرف آن زیاد است.

    ب) طنابهای هشت‌لا- این طنابها دارای گیس بافت می‌باشند که هر چهار جفت با هم بافته شده است و دارای استحکام بالایی می‌باشند مانند طنابهای کوهنوردی ج) طنابهای قیطانی دوسل- این طنابها دارای استحکام کششی بسیار بالایی هستند و فقط از جنس نایلون می‌باشند که دارای دو قسمت‌اند یکی غلاف و دیگری مغزی که هر دو دارای بافت قیطانی می‌باشند (گیس بافت) 3-1- کاربرد محصول طنابها از نظر کاربردی به صورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند که عبارتند از: الف) مصارف عمومی مثل: مصارف خانگی، صنعتی و کارگاهی، انواع مختلف بسته‌بندی‌های حمل و نقل بار، آویزان کردن لباس‌ها و کاربردهای محافظت عمومی ب) کاربرد ویژه: کاربرد دریایی مثل طنابهایی که در تورهای ماهگیری استفاده می‌شود.

    - طناب‌ هایی که برای مهار و لنگر کشتی‌ها به‌کار می‌روند؛ جابه‌جایی بار در باراندازها- طناب بادبانها- طناب دور چرخ کاربردهای ورزش و تفریحی مثل طناب‌های اسکی روی آب، طناب‌های محافظ استخر، طناب‌های مخصوص کوهنوردی کاربردهای حفاظتی مثل: طناب‌های مهار چادرها و آنتن‌ها- طناب‌های مکسل 4-1- بررسی نیاز جامعه و بازار این محصول با توجه به برآوردهای انجام شده در ارتباط با میزان عرضه و تقاضا مشخص شد که در سال 16000 تن نیاز به طناب پلاستیکی در کشور می‌باشد که از این میزان فقط حدود80% در داخل کشور تولید می‌شود که تقریباً 000/13 تن در سال خواهد بود و مابقی نیاز کشور از کشورهای ژاپن، کره و ترکیه وارد می‌شود که تقریباً در حدود 000/3 تن در سال می‌باشد در این طرح با توجه به میزان عرضه و تقاضای بازاری و همچنین سهمیه‌بندی بودن مواداولیه (گرانول) و ظرفیت تولید ماشین‌آلات عدد500 تن در سال در نظر گرفته شده و همچنین شیفت کاری برای تولیدالیاف 3 شیفت و 2 شیفت برای تولید طناب می‌باشد.

    5-1- مصرف‌کننده و اما مصرف‌کننده این کالا می‌تواند خانواده برای مصارف خانگی خود از قبیل آویزان کردن لباسهای خود و بسته‌بندیهای کوچک خانگی و همچنین اشخاص که جهت اسباب‌کشی منازل خود از آنها استفاده می‌کنند.

    و دیگر نمادهای دولتی که وسایل و ابزارهای کوچک کار خود را با طناب بسته بندی می‌کنند باشند.

    این وسیله در صنایع و کارگاههای برای جابه‌جایی اجسام بزرگ که به جرثقیل وصل و از طریق آن اجسام را جابه‌جا می‌کنند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    دیگر اینکه این کالا برای محافظت از مکان‌های عمومی در سطح شهر و یا محلی دیگر که نزدیکی به آن دارای خطراتی باشد می‌توان مورد استفاده قرار گیرد.

    از دیگر مصرف‌کنندگان می‌تواند همانطور که در بحث کاربرد محصول نیز ذکر شد ماهیگران که برای ماهیگری ابتدا آنها را به صورت توردرآورده و سپس از آنها استفاده می‌کنند باشند.

    اشخاص و یا نهادهای دولتی که برای مهار و لنگرکشتی، کسانی که برای مهار بادبانهای کشتی خود از این وسیله استفاده می‌کنند از این قاعده مستثنی نیستند.

    دیگر مصرف‌کنندگان می‌توانند اسکی سواران روی آب برای متصل کردن خود به قایق دیگر باشند و همچنین اشخاص می‌توانند برای محافظت از استخرهای سرپوشیده از آنها استفاده کنند.

    دیگر استفاده کنندگان می‌توانند کوهنوردان برای بالارفتن از کوه باشند و اشخاص یا نهادهایی که برای برپایی کاری از چادرهایی استفاده می‌کنند که با این طنابها می‌توانند چادرهای خود را مهار کنند.

    1-6- سوابق تولید سابقه تولید این طرح 5 سال می‌باشد.

    همچنین سودهای به دست آمده در سال‌های 1379 تا 1383 4/2354-8/2502- 8/2502- 4/2739 و سود این سال هم که 4/2748 ریال به دست آمده است.

    کلیات و شناخت طرح طراحی تولید 1-2- فرایند تولید 2-2- نمودار فرایند تولید 3-2- ابزار و ماشین آلات موردنیاز 4-2- طرح استقرار ماشین آلات 5-2- مواداولیه و منابع تأمین آن 6-2- ظرفیت تولید 7-2- برنامه زمان‌بندی اجرای طرح 8-2- جایابی و محل اجرای طرح 1-2- فرایند تولید - انتخاب فرایند تولید الیاف بهترین روش تولید الیاف برای این طرح ذوب‌ریسی می‌باشد و دارای کاربرد تجاری و صنعتی زیاد می‌باشند.

    بقیه روشها نه اقتصادی است و نه در تولید انبوه کاربرد دارد، همچنین این دستگاه در داخل کشور تولید می‌شود.

    مهترین قسمت یک دستگاه ذوب ریسی اکسترودر می‌باشد که ابتدا گرانول ذوب شده و سپس ماده پایدار کننده و همچنین مستربچ هماره1 با گرانول به جلو حرکت داده می‌شود تا ا ینکه دما در همه جا یکسان شود و در انتها پس از عبور از پمپ و فیلتر از قالب گذشته و شکل می‌گیرد: هر اکسترودر شامل سه بخش به صورت زیر می‌باشد: 1- موتور گیربکس 2- بدنه اصلی شامل سیلندر، مارپیچ، صافی، المنت‌ های حرارتی و… 3- قالب‌دای بدون اکسترودر در این دستگاه چیزی مفهوم ندارد، پلیمر در مسیر سیلندر به صورت ذوب شده حرکت می‌کند.

    دبی‌سیال توسط پمپ کنترل می‌گردد.

    بدین معنی که در زمان‌های یکسان، پلیمر مذاب را به طور مساوی به قسمت تولید تغذیه می‌کند.

    بدون اکسترودر در این دستگاه چیزی مفهوم ندارد، پلیمر در مسیر سیلندر به صورت ذوب شده حرکت می‌کند.

    1: مستربچ هماره یکی از مواد اولیه از جنس پلاستیک میباشد که همراه گرانول وارد دستگاه ذوب ریسی می شود .

    از الیاف پلی‌اتیلن برای تولید طناب به صورت رشته‌های نازک به آن فیلافیت می‌گویند استفاده می‌کنند.

    سطح مقطع قسمت تولید مدور می‌باشد که در آن سوراخهای ریزی به قطر 3/0 تا 5/0 میلیمتر به تعداد زیادی وجود دارد.

    که این حفره‌های قالب به صورت دایره‌ای شکل می‌باشد اما برای تولید طنابهایی از جنس پلی پروپلین معمولاً یک لایه تولید می‌کنند و سپس آن را برش می‌دهند که قالب این اکسترودرها دارای شکاف می‌باشد که پس از خروج از قالب سرد شده و سپس به اندازه دلخواه به صورت طولی برش می‌دهند.

    معمولاً لایه 15 تا35 میلیمتر می‌باشد.

    - جامدی کردن الیاف تولیدی برای این کار از آب سرد شده استفاده می‌شود، یعنی پس از اینکه الیاف تولید گردید از آب سرد عبور داده تا حرارت آن گرفته شود و الیاف فرم گردد نه تخت.

    بعد از اینکه الیاف سرد شد حتماً باید کشش داده شود زیرا بعد از اینکه الیاف تولید گردد.

    و طناب از آن ساخته شود مسلماً دچار مشکل خواهد شد زیرا بعد از اینکه طناب تولید شده به محض وارد آمدن نیرو به آن ازدیاد طول پیدا می‌کند و کارایی لازم را نخواهد داشت به همین خاطر ابتدا الیاف را در حدود 3 الی6 بابر کشش می‌دهند این کار به صورت مداوم انجام می‌شود بعد از مرحله کشش پیچیدن دور بوبین می‌باشد.

    این الیاف توسط پشم ریسندگی تبدیل به نخ می‌شوند و این نخ‌ها با تابانیدن فیلامنت تولید طناب می‌کنند یعنی بعد از اینکه فیلامنت‌ها دور ماسوره‌ها (بوبین‌ها) پیچیده شدند با تاب دادن آنها به هم نخ تولید می‌شود سپس نخ‌ها را چندلایی می‌کنند (به وسیله دستگاه) و تبدیل به استرند می‌شود و این استرندها را باهم تابیده تبدیل به طناب می کنند.

    مرحله دوم: تابنده‌های اولیه (محصول نخ می‌باشد) که در این مرحله الیافهایی که به صورت فیلامنت می‌باشند وروی بوبین‌ها پیچیده شده است.

    هر پنج رشته از الیاف توسط دستگاه مخصوص به هم تابیده می‌شود و نخ ضخیمی به قطر6 میلیمتر تولید می‌کند و دور قرقره یا بوبین پیچیده می‌شود.

    این دستگاه دو طرفه می‌باشد.

    اسم این دستگاه تابنده رینگی مدل و Dy-650 یا Dy-875 می‌باشد.

    مرحله سوم: تابنده‌های ثانویه که تولید نخ‌های ضخیم به نام استرند می‌کنند.

    به طوری که هر چهار بوبین در مرحله دوم تبدیل به یک بوبین می‌شود.

    یعنی هر چهار نخ تولیدی این مرحله با هم تابیده می‌شود تبدیل به یک نخ ضخیم به نام استرند می‌شود این ماشین دو چشمه تولیدی دارد که روی قرقره پیچیده شده است.

    مرحله چهارم: تولید طناب که در این مرحله هر 4 و یا3 و یا8 استرند با هم تابیده می‌شوند و یا بافته می‌شوند که به گیس بافت معروف می‌باشند و تولید طناب می‌کنند که این طنابها دور قرقره‌هایی بسته می‌شوند و به صورت بسته بندی وارد بازار مصرف می‌گردند.

    2-2- نمودار فرایند تولید نمودار فرایند تولید این محصول به شکل زیر می‌باشد.

    1- انبار مواد اولیه 2- مخلوط کردن 3- اسکول 4- اکسترودر 5- قالب فیلم 6- برش 7- خنک کردن 8- کشش 9- بوبین پیچ 10- تابنده اولیه 11- تابنده ثانویه 12- طناب بافی 13- کنترل کیفی 14- بسته بندی طناب 15- انبار محصول 3-2- ابزار و ماشین آلات مورنیاز طرح ابزار و ماشین‌آلات موردنیاز این طرح شامل دستگاه اکسترودر و متعلقات آن، ماشین میکسر، تابنده اولیه، تابنده ثانویه،طناب تاب، ماشین بسته‌بندی در نهایت آسیاب ضایعات مواد پلیمری می‌باشد که در زیر آنها را به همراه تعداد و مشخصات فنی ملاحظه می‌کنید.

    جدول (2-2) مشخصات فنی ماشین‌آلات 4-2- طرح استقرار ماشین‌آلات در این مورد با توجه به مساحت سالن تولید، مساحت دستگاههای تولید در این سالن، فاصله‌های موجود بین دستگاههای تولیدی بایکدیگر فاصله‌انبار مواداولیه محصول و همچنین ساختمان‌های اداری و دیگر ساختمان‌های موجود در سالن تولید که همگی به عبارتی از استاندارهای خاصی تبعیت می‌کنند، ماشین‌آلات به صورت صفحه بعد مستقر می‌شوند.

    نقشه 3 طرح استقرار ماشین‌آلات 5-2- مواد اولیه و منابع تأمین آن مواد اولیه اصلی طرح گارنول پلی‌اتیلن و یا پلی‌پرولین و یا پلی‌آمید (نایلون) و گاهی پلی‌استر می‌باشد که تمامی اینها در داخل کشور تولید می‌شوند.

    البته گاهی گرایش خاصی برای تولید طناب لازم است.

    معمولاً حدود50% بعنوان ضایعات در نظر گرفته می‌شود.

    مداد کمکی مثل مستربچ که برای طناب‌های رنگی مورد استفاده قرار می گیرد میزان مصرف این مواد که اکثراً اکسید تیتانیوم (سفید) و نک‌های کادمیم (قرمز، نارنجی، زرد) و یا اکسید آهن که قهوه‌ای می‌باشد.

    حدود5% نسبت به گرانول مصرف می‌شود مقداری هم پایدار کننده نوری و حرارتی برای پلمیر در نظر گرفته می‌شود.

    حدود1% نیز این مداد استفاده می‌شود.

    6-2- ظرفیت تولید انتخاب ظرفیت مناسب و برنامه تولید بهتر برای واحدهای صنعتی علاوه بر بهره‌برداری بهینه از سرمایه‌گذاری انجام شده عاملی در جهت کسب بیشترین سود ممکن خواهد بود.

    نظر به این که احداث واحدهای صنعتی مستلزم سرمایه‌گذاری اولیه‌ای است که در بعضی موارد تقریباً ثابت است، لذا انتخاب ظرفیت‌های خیلی کم، سودآوری طرح را غیرممکن می‌سازد.

    با در نظر گرفتن موارد فوق ظرفیت این طرح 500 تن در سال برآورد گردیده است.

    7-2- برنامه‌ زمان‌بندی اجرای طرح اجرای این طرح ظرف مدت20 ماه طول کشیده که اجرای فعالیت‌های در 13 مورد می‌باشد.

    اولیه مورد آن تهیه زمین و آخرین مورد آن که در 6 ماه تعیین شده است بهره‌برداری نهایی می‌باشد.

    با استفاده از جدول صفحه بعد می‌توانید اطلاعات بیشتری را در مورد برنامه زمان‌بندی اجرای این طرح کسب نمایید.

    جدول (3-2) برنامه زمان‌بندی اجرای طرح 8-2- جایابی و محل اجرای طرح برای این کار ابتدا شهرهای داوطلب را مشخص کرده در جدول جایگزاری می‌کنیم و سپس با توجه به مواردی که در جدول زیر آمده به آنها امتیاز می‌دهیم و بعد برحسب جمع امتیازات پروژه خود را در آنجا عملی کنیم (امتیازات از 20) جدول (4-2) جایابی و محل اجرای طرح کلیات و شناخت طرح نیروی انسانی 1-3- نیروی انسانی موردنیاز 2-3- برآورد هزینه خدمات نیروی انسانی 3-3- شرح وظایف پرسنل 4-3- سازماندهی نیروی انسانی 1-3- نیروی انسانی موردنیاز الف) یک نفر مدیر کارخانه مدرک لیسانس دریکی ازگرایش‌های مهندسی‌صنایع- مدیریت و یا مکانیک و یا نساجی که یک نفر مهندس بهتر است، لیسانس نساجی باشد.

    ب) اکسترودر: که یک نفر تکنسین (فوق دیپلم مکانیک) دو نفر کارگر ماهر نیاز می‌باشد.

    ج) تابنده اولیه: هر دستگاه یک نفر کارگر آموزش دیده کافی می‌باشد.

    د) تابنده ثانویه : هر دستگاه یک نفر کارگر آموزش دیده کافی می‌باشد.

    ذ) طناب تاب: که تعداد دوکارگر برای این دو ماشین در نظر گرفته است.

    ه) دستگاه بسته‌بندی: تعداد دو نفر کارگر لازم می‌باشد.

    ز) آزمایشگاه: یک نفر تکنسین نساجی حتماً برای این کار لازم می‌باشد.

    ح) تعمیرگاه و تأسیسات : دو نفر برای این کار لازم می‌باشد.

    ط) کارکنان اداری: یک نفر حسابدار- یک نفر در کارگزینی- یک نفر مسئول فروش موردنیاز است.

    ی) خدماتی: یک نفر آبدارچی و نظافت‌چی- یک نفر راننده مینی‌بوس، و لیفتراک- یک نفر نگهبان موردنیاز است.

    2-3- برآورد هزینه خدمات نیروی انسانی برآورد مقدار نیاز نیروی انسانی موردنیاز در رده‌های مختلف انجام گریده است.

    و مبنای محاسبه حقوق ماهیانه هریک از پرسنل نیز معیارهای متداول می‌باشد.

    بر اساس مبنای فوق کلیه برآورده‌های نیروی انسانی موردنیاز و هزینه‌های مربوط به حقوق و مزایای سالیانه هر یک از آنها و جمع کل هزینه‌های مزبور تعیین‌می‌گردد لازم به ذکر است جهت برآورد نسبتاً دقیق از پاداش و عیدی و اضافه‌کاری احتمالی، محاسبه حقوق سالیانه بر مبنای 14 ماه در سال انجام می‌گیرد.

    همچنین بر اساس مصوبات سازمان بیمه تأمین اجتماعی 23% از کل حقوق پرسنل به عنوان حق بیمه اجتماعی، هزینه بیمه سهم کارفرما می‌باشد که باید به مجموع حقوق پرداخت شده اضافه گردد.

    جدول زیر چکیده این محاسبات را نشان می‌دهد.

    جدول (1-3) هزینه خدمات نیروی انسانی 3-3- شرح وظایف پرسنل که در این مورد در بخش نیروی انسانی موردنیاز به طور کامل شرح داده شده است.

    4-3- سازماندهی نیروی انسانی این سازمان یکی سازمان رسمی است یعنی سازمانی که آگاهانه و از روی طرح و نقشه قبلی برای رسیدن مقاصد یعنی تأسیس می‌شود و همچنین، فعالیت‌های سازمان رسمی برای رفع نیازهای اساسی جامعه است و مستلزم استفاده از منابع انسانی، مادی و مالی می‌باشد و سیر تحولات اجتماعی روز به روز گسترده‌تر می‌شود و همچنین سازمان‌های رسمی تحت نظم و ترتیب و قواعد و مقررات معینی فعالیت می‌کنند و رفتار و مناسبات افراد انسانی که کار می‌کنند پیشاپیش و از قبل فعالیت‌هایی را که باید انجام دهند بررسی دهند.

    سازماندهی یعنی ترکیب و تخصیص‌افراد برای انجام‌کار برحسب ملاک‌های ارزش‌یابی‌که از طریق مدیر حاصل می‌شود در اینجا مدیر سازمان در راس کار قرار دارد که بقیه را سازماندهی می‌کند و در بخش دیگر قسمت‌های عملیاتی و تولیدی افراد، ماهرتر و باتجربه‌تر را راهنمایی می‌کنند که سازماندهی در این طرح بدین ترتیب شکل می‌گردد.

    در زیر جدول سازماندهی نیروی انسانی را مشاهده می‌کنند.

    کلیات و شناخت طرح زمین و ساختمان‌های موردنیاز 1-4 – زمین موردنیاز 2-4- ساختمان‌های واحد تولید 3-4- ساختمان‌های اداری، خدمات و پشتیبانی 4-4- هزینه‌های ساختمان‌سازی 5-4- پلان طرح 1-4- زمین موردنیاز زمین موردنیاز این طرح با توجه به جمع ساختمان‌ها واحد تولدی فضای سبز و همچنین خیابان‌کشی و پارکینگ که توجه به آن از اهمیت خاصی برخوردار می‌باشد و به صورت زیر محاسبه می‌شود.

    جدول (1-4) زمین موردنیاز ضمناً زمین موردنیاز طرح با احتساب ضریب 5/3 برای توسعه آنی فضایهای روباز فضای سبز، مسیر عبور و مرور و غیره (m2) 8239 می‌باشد.

    2-4- ساختمان‌های واحد تولید الف) با توجه به استقرار و ابعاد ماشین‌آلات مساحت سالن تولید m2494 در نظر گرفته شده است.

    ب) به علت اینکه مواد اولیه دائمی می‌باشد، انبار کردن 2 ماه مواد کافی است و از آنجایی که کل مواد اولیه530 تن می‌باشد.

    بنابراین در 2 ماه مداد موردنیاز به قرار زیر است.

    در دو ماه 88=2*44 تن در یک ماه 44= 12÷530 بنابراین چنانچه برای هر متر مربع یک تن در نظر بگیریم با در نظر گرفتن راهروها و حرکت لیفترک m2170 برای این منظور کافی است.

    ج) انبار محصول که برای یک ماه تولید محاسبه می‌شود.

    تن 41= 12÷500 بنابراین حدود (m2)100 برای این کار کافی است.

    جدول (2-4) واحدهای ساختمانی 3-4- ساختمان‌های اداری، خدمات و پشتیبانی الف) حدود (m2)56 برای آزمایشگاه در نظر گرفته شده است.

    ب) با توجه به اینکه احتیاج به تعمیرات دستگاهها و یا ماشین‌آلات می‌باشد.

    فضای لازم برای تعمیرگاه (m2)90 کافی است.

    ج) فضای لازم برای تأسیسات حدود (m2) 70 می‌باشد.

    د) با توجه به اتاق مدیر، امور مالی و کارگزینی و بایگانی حدود (m2)100برای قسمت اداری در نظر گرفته شده است.

    هـ) برای نمازخانه و غذاخوری (m2)45 در نظر گرفته شده است.

    ی) با توجه به تعداد کارکنان (m2)35 برای مساحت سرویس‌ها و رخت کن‌ها در نظر گرفته شده است.

    و) فضای لازم برای نگهبان نیز (m2)55 می‌باشد.

    جدول (3-4) ساختمان‌های اداری و خدمات و پشتیبانی 4-4- هزینه‌های ساختمان‌سازی هزینه خرید زمین و هزینه‌های محوطه سازی که شامل : خاکبرداری و تسطیح، خیابان‌کشی و پارکینگ، فضای سبز، دیوارکشی و چراغهای پایه بلند برای روشنایی محوطه می‌باشد و هزینه‌های آزمایشگاه، ساختمان‌های اداری و سایر موارد تماماً بر اساس هیئت‌های اخذ شده برای شرایط محل احداث واحد محاسبه می‌گردد که شرح آن به صورت جدول این صفحه می‌باشد.

    جدول (4-4) هزینه‌های ساختمان‌سازی 5-4- پلان طرح در پلان این طرح برای دستیابی مواد اولیه که باید به سالن تولید منتقل شود، انبار مواد و سالن مجاور تولید را هم ساخت تا در وقت حمل کردن این مواد به سالن تولید صرفه‌جویی شود و بدین ترتیب دستگاههای بیشتری مورد استفاده قرار نگیرد.

    همچنین انبار محصولات را برای دستیابی آسان‌تر جهت حمل کردن آن به بیرون در مجاورت سالن تولید ساخته می‌شود.

    تأسیسات این طرح تقریباً در مجاورت ساختمان‌های اداری قرار دارد.

    همچنین سرویس بهداشت، نمازخانه و سلف سرویس، در مجاورت هم تجدید شده‌اند چنانچه واجب است نگهبانی در کنار درب ورودی قرار گرفته است.

    در زیر پلان طرح را به صورت ترسیمی مشاهده می‌کنید.

    نقشه (5-4) پلان طرح کلیات و شناخت طرح انرژی و تأسیسات 1-5- انرژی برق مصرفی 2-5- انرژی آب مصرفی 3-5- انرژی سوخت مصرفی 4-5- ارتباطات 5-5- تأسیسات حرارتی 6-5- تأسیسات برودتی 7-5- برآورد انرژی موردنیاز 8-5- هزینه‌های سرمایه‌ای انرژی و تأسیسات 9-5- وسایل حمل و نقل 1-5- انرژی برق مصرفی کل برق مصرفی طرح به صورت زیر در جدول نشان داده شده است.

    جدول (1-5) انرژی برق مصرفی 2-5- انرژی آب مصرفی مصارف آب جهت مصرف بهداشتی، سالن تولید و فضای‌سبز با ظرفیت‌های مختلف برآورده گردیده که در زیر نوشته شده‌اند.

    جدول (2-5) انرژی آب مصرفی 3-5- انرژی سوخت که جدول آن را در زیر مشاهده می‌فرمائید.

    جدول (3-5) انرژی سوخت مصرفی 4-5- ارتباطات تعداد3 خط تلفن برای این طرح در نظر گرفته شده است که ارزش آن را در زیر می‌بینید.

    میلیون ریال 5/64=1500*3 5-5- تأسیسات حرارتی برای گرم کردن ساختمان‌ها اعم از اداری، آزمایشگاه، نگهبانی، نمازخانه، و غذاخوری از سیستم شوفاژ استفاده می‌شود و برای ساختمان‌های تولید، انبارها، بخاری گازوئیلی توصیه می‌شود.

    با توجه به این‌ سوخت مصرف تأسیسات‌ حرارتی40 لیتر گازوئیل در روز برآورده گردیده‌است.

    6-5- تأسیسات برودتی برای سرمایش استفاده از کولرهای آبی4000 تا8000 مناسب می‌باشد که دستگاههای موجود در سالن‌ها 6 و در قسمت اداری2 و 1 دستگاه در آزمایشگاه، 1 دستگاه در نمازخانه 1دستگاه غذاخوری را در دستگاه دیگر نیز در نگهبانی موردنیاز می‌باشد.

    لازم به ذکر است که تعمیرگاه در خود سالن تولید قرار دارد که اتاق کوچکی برای این کار در نظر گرفته شده است.

    7-5- برآورد انرژی موردنیاز انواع انرژی موردنیاز شامل، آب، برق، سوخت می‌باشند که مقادیر موردنیاز از آنها در صفحه بعد به طور کامل شرح داده شده است.

    (*)آب موردنیاز در بخش تولید در بخش تأسیسات منظور گردیده است.

    جدول (4-5) برآورد انرژی موردنیاز ضمناً متوسط میزان برق مصرفی سالیانه 1510 مگاوات ساعت برآورد می‌گردد.

    8-5- هزینه‌های سرمایه‌ای انرژی و تأسیسات براساس تجهیزات وتأسیسات برآورد شده وقیمت‌های استعلام شده برای هریک سرمایه‌گذاری موردنیاز این تأسیسات به شرح زیراست.

    جدول (5-5) هزینه‌های سرمایه‌ای انرژی و تأسیسات 9-5- وسایل حمل و نقل که شامل یک دستگاه پیکان، وانت نیسان، لیفتراک و مینی‌بوس می‌باشد.

    محاسبات مالی طرح 1-6- محاسبه سرمایه کل و منابع تأمین آن 2-6- محاسبه سرمایه ثابت طرح 3-6- محاسبه سرمایه در گردش طرح 4-6- محاسبه هزینه‌های تولید سالیانه 5-6- محاسبه هزینه‌های انرژی مصرفی 6-6- محاسبه هزینه‌های حقوق و دستمزد 7-6- محاسبه هزینه‌های مواد اولیه 8-6- محاسبه هزینه‌های استهلاک 9-6- محاسبه هزینه‌های تعمیرات و نگهداری 10-6- محاسبه هزینه‌های ثابت و متغیر تولید 11-6- محاسبه قیمت تمام شده محصول 12-6- محاسبه قیمت فروش محصول 13-6- محاسبه نقطه سربه‌سر تولید 14-6- محاسبه سود ناخالص تولید 15-6- محاسبه سود خالص تولید 16-6- محاسبه دوره برگشت سرمایه 1-6- محاسبه سرمایه کلی طرح و منابع تأمین آن با توجه به مقادیر سرمایه‌گذاری ثابت و در گردش محاسبه شده، کل سرمایه‌گذاری این طرح مطابق جدول زیر برآورد می‌گردد.

    لازم به ذکر است که معادل 60% سرمایه‌گذاری ثابت از طریق وام بلند مدت 5 ساله به بهره 15% و معادل 80% سرمایه در گردش از طریق دریافت وام کوتاه مدت یک ساله با بهره 22% تأمین خواهد شد.

    جدول (1-6) سرمایه‌گذاری کل 2-6- محاسبه سرمایه ثابت طرح جمع‌بندی اجزاء سرمایه ثابت در جدول صفحه بعد آمده است.

    این رقم کل سرمایه‌گذاری ثابت موردنیاز جهت احداث واحد را تعیین می‌کند.

    جدول (2-6) اقلام سرمایه ثابت توضیح سرمایه ثابت: منظور از سرمایه ثابت، آن گروه ازدارایی‌های متعلق به واحد صنعتی است که ماهیتی نسبتاً دائمی دارند و به منظور استفاده در جریان عملیات تجاری شرکت و نه برای فروش، نگهداری‌می‌شوند به‌سرمایه ثابت دارایی‌های سرمایه‌ای‌یا دارایی‌ بلندمدت نیز اطلاق‌می‌گردد.

    از اجزاء سرمایه ثابت می‌توان دستگاهها و تجهیزات خط تولید، تأسیسات زیربنایی، زمین، ساختمان‌ها، و محوطه‌سازی، وسائط نقلیه، اثاثیه و لوازم اداری، هزینه‌های قبل از بهره‌برداری و...

    نام برد.

    اگرچه هیچ معیاری برای حداقل طول عمر لازم جهت شمول یک دارایی در طبقه سرمایه ثابت وجود ندارد.

    اما این قبیل دارایی‌ها، باید بیش از یک سال دوام داشته باشد، زیرا هزینه‌های پرداخت شده برای اقلامی که هرساله از بین می‌روند جزء هزینه‌های تولید سالیانه محسوب می‌شود.

    با گذشت زمان، سرمایه‌های ثابت به استثنای زمین (منظور زمینی است که برای احداث ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد) قابلیت بهره‌دهی خود را از دست می‌دهند، بین لحاظ بهای تمام شده این قبیل دارایی‌ها باید در طی عمر مفید نشان به طور منظم به تدریج به حساب هزینه منظور گردد.

    این کاهش تدریجی بهای تمام شده «استهلاک» خوانده می‌شود.

    ارزش قابل بازیافت دارایی استهلاک شده در تاریخ خروج از خدمت، ارزش، اسقاطی خوانده می‌شود مازاد بهای تمام شده نسبت به ارزش اسقاط دارایی ثابت نشان دهنده مبلغی است که باید طی دوره عمر مفید دارایی به عنوان هزینه استهلاک در حسابها منظور می‌شود.

    3-6- محاسبه سرمایه در گردش طرح جدول (3-6) اقلام سرمایه در گردش جمع‌بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش الف) مواد اولیه و قطعات موردنیاز: هزینه مواد اولیه و قطعات مصرفی واحد برای یک دوره سفارش (مواد داخلی 45 روزکاری و مواد خارجی 100 روزکاری) به‌عنوان بخشی از سرمایه در گردش منظور می‌شود.

    ب) حقوق و دستمزد کارکنان: هزینه حقوق و دستمزد کارکنان به مدت 25% سال (معادل 68 روز کاری) محاسبه و در برآورد سرمایه در گردش منظور می‌شود.

    ج) انرژی موردنیاز: هزینه تأمین انرژی موردنیاز و 65 روز کاری به عنوان بخش دیگری از سرمایه در گردش در محاسبات منظور می‌گردد.

    د) هزینه‌های فروش: هزینه‌های فروش 20 روز واحد، قسمت دیگری در گردش را تشکیل می‌دهد.

    لازم به ذکر است که هزینه‌های فروش 5% ارزش فروش سالیانه می‌باشد.

    هـ) سایر هزینه‌ها: در خاتمه برای افزایش قابلیت اطمینان محاسبات و کاهش ریسک احتمالی 50% موارد فوق به جمع حاصله اضافه می‌شود تا موارد احتمالی که در نظر گرفته شده است، جبران شود.

    جمع اقلام سرمایه در گردش در جدول قبل ارائه گردیده است.

    4-6- محاسبه هزینه‌های تولید سالانه هزینه‌های تولید سالیانه به دو بخش هزینه ثابت و متغیر تولید به صورت زیر در جدول آمده است.

    جدول (4-6) اقلام هزینه‌های تولید سالانه 5-6- محاسبه هزینه‌های انرژی مصرفی انواع انرژی موردنیاز شامل آب، برق، و سوخت می‌باشند که مقادیر موردنیاز هریک از آنها در قبل محاسبه گردیده است.

    بهای واحد هریک از انوع انرژی بر مبنای آخرین نرخ‌های اعلام شده از سوی وزارتخانه‌های مربوطه تعیین گشته و بر مبنای آن هزینه مربوطه به آنها محاسبه شده است.

    این اطلاعات را در جدول این صفحه مشاهده می‌کنید.

    جدول (5-6) اقلام هزینه‌های انرژی مصرفی 6-6- محاسبه هزینه‌های حقوق و دستمزد این عنوان در قبل به طور کامل شرح و محاسبه آن انجام گرفته است.

    7-6- محاسبه هزینه‌های مواد اولیه قیمت‌های مواد اولیه بر اساس استعلام از شرکتهای معتبر داخلی و بازارهای عمده‌فروشی تعیین گردیده است.

    جدول این صفحه برآورد هزینه تأمین مواد اولیه را نشان می‌دهد.

    جدول (6-6) اقلام هزینه‌های مواد اولیه 8-6- محاسبه هزینه‌های استهلاک برای محاسبه این کار درصدی از بهای تمام شده مواردی که هزینه استهلاک آنها باید محاسبه‌شود را برای هرمورد در نظر گرفته‌اید که آن درصد را ضربدر بهای تمام‌شده می‌کنیم تا هزینه استهلاک به دست آید.

    جدول هزینه‌های استهلاک سالیانه به شرح زیر می‌باشد.

    جدول (7-6) اقلام هزینه‌های استهلاک 9-6- محاسبه هزینه‌های تعمیرات و نگهداری هزینه‌های تعمیرات و نگهداری به صورت جدول این صفحه محاسبه می‌گردد.

    جدول (8-6) اقلام هزینه‌های تعمیرات و نگهداری 10-6- محاسبه هزینه‌های ثابت و متغیر تولید 1) محاسبه هزینه‌های متغیر تولید هزینه‌های متغیر اقلامی هستند که با تغییر سطح تولید تغییر می‌یابند.

    به عنوان مثال هرچه مقدار تولید بیشتر شود مواد اولیه بیشتری موردنیاز است در این بخش نیز بعضی اقلام نسبت به ظرفیت تولید تغییر می‌کنند ولی بستگی آن100% نمی‌باشد به عنوان مثال با افزایش یا کاهش تولید در حدود کم هزینه حقوق کارکنان تغییر نمی‌کند ولی در صورتی که افزایش تولید، منجر به اضافه کاری شود هزینه حقوق افزایش می‌یابد و یا اگر تولید از سطح خاصی کمتر شود به کاهش پرسنل منجر می‌شود و حقوق نیز کاهش می‌یابد.

    به این منظور 15% از زهینه حقوق کارمندان به عنوان هزینه متغیر منظور می‌شود.

    در سایر موارد نیز در حدی از اقلام هزینه‌ای به این بخش اختصاص داده می‌شود.

    جدول زیر اقلام هزینه متغیر واحد را همراه با درصد وابستگی آن به تغییرات نشان می‌دهد.

    جدول (9-6) اقلام هزینه‌های متغیر 2) محاسبه هزینه‌های ثابت تولید هزینه‌های ثابت، خارجی است که با تغییر سطح تولید تغییر نمی‌کند هرچند با به صفر رسیدن میزان تولید بعضی از اقلام هزینه ثابت نیز حذف می‌شود ولی در تجزیه و تحلیل‌های مالی با توجه به کوتاه مدت بودن وقفه فوق می‌توان فرض کرد که این هزینه‌ها وجود دارند.

    از بارزترین مثالهای چنین هزینه‌های هزینه بیمه کارخانه و هزینه تسهیلات دریافتی می‌باشند.

    بعضی از اقلام هزینه ای نیز کاملاً ثابت نیستند ولی تا حدودی ماهیت ثابت دارند به عنوان مثال هزینه حقوق کارکنان دفتر مرکزی و اداری واحد بستگی به میزان تولید ندارد.

    همچنین تغییرات جزئی در مقدار تولید و هزینه حقوق پرسنل تولید نیز ثابت است.

    لذا برای در نظر گرفتن چنین استقلالی 85% هزینه حقوق کارکنان به عنوان هزینه ثابت منظور می‌شود.

    بنابراین برای تفکیک چنین بخش‌هایی درصدی از این هزینه‌ها به عنوان هزینه ثابت در نظر گرفته می‌شود.

    در جدول صفحه بعد اجزاء هزینه ثابت این واحد ارائه و جمع بندی شده است.

    در ستون درصد این جدول تعیین شده است که ماهیت ثابت این هزینه و حدود استقلال آن از میزان تولید چه مقدار است.

    جدول (10-6) اقلام هزینه‌های ثابت تولید 11-6- محاسبه قیمت تمام شده محصول میلیون ریال 84584/13= = محاسبه قیمت تمام شده 12-6- محاسبه قیمت فروش محصول قیمت فروش محصول = 25/1* قیمت تمام شده محصول 306/17=25/1*845/13 13-6- محاسبه نقطه سربه‌سر تولید 100* (هزینه متغییر- فرش کالا) ÷ هزینه ثابت = درصد تولید در نقطه سر به سر 11/37=100* (2/5259-9750)÷72/1666 = درصد تولید در نقطه سربه‌سر 14-6- محاسبه سود ناخالص تولید 15-6- محاسبه سود خالص تولید سود ناویژه 3234 هزینه‌عملیاتی 5/108 سود عملیاتی 5/3125 هزینه‌های غیرعملیاتی : استهلاک هزینه قبل از بهره‌برداری 3/45 هزینه استهلاک بلندمدت 8/331 هزینه استهلاک کوتاه مدت % جمع هزینه‌های غیرعملیاتی 1/377 سود پروژه 4/2748 16-6- محاسبه دوره برگشت سرمایه سود سالانه ÷ سرمایه‌گذاری کل = دوره برگشت سرمایه دو سال و سه ماه 3/2 = 4/2748 ÷ 12/6591 = دوره برگشت سرمایه توجیه اقتصادی طرح 1- میزان سرمایه‌گذاری مصروفه همانگونه که در بخش سرمایه‌‌گذاری کل تشریح شد6% سرمایه ثابت مصروفه این طرح با دریافت وام بلند مدت و 80% سرمایه در گردش آن با دریافت وام کوتاه مدت تأمین شده است و بقیه سرمایه‌گذاری را خود شخص یا اشخاص انجام می‌دهند.

    جمعاً مبلغ 12/6591 میلیون ریال سرمایه‌گذاری انجام شده است که 6/5478 میلیون ریال آن را از طریق سرمایه‌گذاری ثابت 52/1112 میلیون ریال آن از طریق سرمایه در گردش حاصل شده است.

  • فهرست:

    پیشگفتار .......................................................................................................................   
    فصل اول: کلیات و سوابق
    1-1- معرفی اجمالی پروژه .......................................................................................... 3
    2- 1- معرفی محصول ................................................................................................. 5
    3-1- کاربرد محصول .................................................................................................. 6
    4-1- بررسی نیاز جامعه و بازار این محصول ............................................................... 7
    5-1- مصرف‌کننده ...................................................................................................... 8
    سوابق تولید ................................................................................................................... 9
    فصل دوم : طراحی تولید
    1-2- فرایند تولید ......................................................................................................... 11
    2-2- نمودار فرایند تولید ............................................................................................. 13
    3-2- ابزار و ماشین آلات موردنیاز طرح .................................................................... 14
    4-2- طرح استقرار ماشین آلات .................................................................................. 15
    5-2- مواداولیه و منابع تأمین آن .................................................................................. 16
    6-2- ظرفیت تولید ....................................................................................................... 16
    7-2- برنامه زمان‌بندی اجرای طرح ............................................................................. 17
    8-2- جایابی و محل اجرای طرح ................................................................................ 18
    فصل سوم: نیروی انسانی
    1-3- نیروی انسانی موردنیاز ........................................................................................ 20
    2-3- برآورد هزینه خدمات نیروی انسانی .................................................................. 20
    3-3- شرح وظایف پرسنل ........................................................................................... 22
    4-3- سازماندهی نیروی انسانی ................................................................................... 22

    عنوان صفحه
    فصل چهارم : زمین و ساختمان‌های موردنیاز
    1-4 – زمین موردنیاز .................................................................................................... 24
    2-4- ساختمان‌های واحد تولید ................................................................................... 24
    3-4- ساختمان‌های اداری، خدمات و پشتیبانی ........................................................... 25
    4-4- هزینه‌های ساختمان‌سازی ................................................................................... 26
    5-4- پلان طرح ........................................................................................................... 27
    فصل پنجم : انرژی و تأسیسات
    1-5- انرژی برق مصرفی ............................................................................................. 30
    2-5- انرژی آب مصرفی ............................................................................................. 30
    3-5- انرژی سوخت مصرفی ....................................................................................... 31
    4-5- ارتباطات ............................................................................................................. 31
    5-5- تأسیسات حرارتی ............................................................................................... 31
    6-5- تأسیسات برودتی ................................................................................................ 32
    7-5- برآورد انرژی موردنیاز ....................................................................................... 32
    8-5- هزینه‌های سرمایه‌ای انرژی و تأسیسات .............................................................. 33
    9-5- وسایل حمل و نقل ............................................................................................. 33
    فصل ششم: محاسبات مالی طرح
    1-6- محاسبه سرمایه کل و منابع تأمین آن ................................................................. 35
    2-6- محاسبه سرمایه ثابت طرح .................................................................................. 35
    3-6- محاسبه سرمایه در گردش طرح ......................................................................... 37
    4-6- محاسبه هزینه‌های تولید سالیانه .......................................................................... 38
    5-6- محاسبه هزینه‌های انرژی مصرفی ....................................................................... 39
    6-6- محاسبه هزینه‌های حقوق و دستمزد ................................................................... 40
    7-6- محاسبه هزینه‌های مواد اولیه ............................................................................... 40
    عنوان صفحه
    8-6- محاسبه هزینه‌های استهلاک .............................................................................. 40
    9-6- محاسبه هزینه‌های تعمیرات و نگهداری ............................................................. 41
    10-6- محاسبه هزینه‌های ثابت و متغیر تولید .............................................................. 42
    11-6- محاسبه قیمت تمام شده محصول ..................................................................... 44
    12-6- محاسبه قیمت فروش محصول ......................................................................... 44
    13-6- محاسبه نقطه سربه‌سر تولید .............................................................................. 44
    14-6- محاسبه سود ناخالص تولید .............................................................................. 45
    15-6- محاسبه سود خالص تولید ................................................................................ 45
    16-6- محاسبه دوره برگشت سرمایه .......................................................................... 46
    منابع و مآخذ ................................................................................................................. 52


    منبع:

    - راهنمایی سرمایه‌گذاری واحدهای کوچک صنعتی- تدوین سازمان صنایع کوچک.

    2- کتابخانه فاضل اردکان.

    3- کتابخانه شهید صدوقی .

مقدمه: جمع‌آوري زباله هاي قابل بازيافت علاوه بر جلوگيري از آلودگي محيط زيست ، در صورت جدا سازي مي‌تواند به عنوان مواد اوليه بسياري از کارخانجات توليدي به حساب آيد. جمع‌آوري ضايعات پلاستيکي و وارد کردن آن در چرخه توليد مي‌تواند علاوه بر ايجاد اشتغا

موضوع طرح : بازيافت مواد پلاستيکي ، توليد نايلون و چاپ روي آن ظرفيت : - توليد گرانول از ضايعات پلاستيکي و نايلون 300 تن - توليد نايلون و نايلکس و چاپ روي آن 150 تن مجوز هاي لازم: اعلاميه تاسيس سرمايه گذاري کل: 1851 ميليون ريال سهم

طرح مقدماتی کارخانه تولید طناب نایلونی هر شرکت تولیدی از سه بخش کلی تشکیل شده است که بترتیب زیر می‌باشند. بخش اداری بخش حقوقی بخش فنی و تخصصی و ما در این مجموعه به توضیح ختصری از این سه بخش در مورد شرکت تولید طناب نایلونی می‌پردازیم. بخش اول: اداری در این بخش به نمونه‌ای از دستورالعمل‌های تشکیل شرکتها می‌پردازیم. دستورالعمل تشکیل شرکتها تشکیل شرکتها و اتحادیه‌های تعاونی تا مرحله ...

مقدمه: در چند دهه اخیر به دلایل هزینه پائین تولید، مقاومت بالا، تنوع محصولات و قیمت پایین و.......، محصولات پلاستیکی جایگاه ویژه ای در بازار مصرف پیدا کرده و هر روزه بر تعداد واحدهای تولیدی پلاستیک افزوده می شود. وجود منابع عظیم مواد اولیه ساخت پلیمر های پلاستیکی (نفت و گاز)، دارا بودن صنعت پتروشیمی پیشرفته در کشور و ارزش افزوده بالای تبدیل مواد اولیه به کالاهای مصرفی باعث شده ...

دستورالعمل تشکيل شرکتها تشکيل شرکتها و اتحاديه‌هاي تعاوني تا مرحله ثبت و انتشار آگهي تأسيس آنها در روزنامه رسمي جمهوري اسلامي فصل اول: الف- مقدمات و مراحل تشکيل شرکتهاي تعاوني 1- براي تشکيل هر شرکت تعاوني، بدواً لازم است عده‌اي مرکب از حداقل 7 نفر م

پلاستيکها به علت خواص مختلفي که دارند اغلب جايگزين مواد طبيعي شده و بدين ترتيب در صنايع مختلف مورد استفاده قرار مي گيرند. حتي امروزه از آنها در ساخت اعضاء داخلي بدن نيز استفاده مي شود. براي تهيه پلاستيکها به طور کلي نياز به مونومرها مي باشد، تنوع و

مطالعه و بررسی در تاریخچه علم کشاورزی در شاخه باغبانی بیانگر این حقیقت است که مسیر حرکت و پیشر فت این شاخه از کشاورزی مدیون تجربه و اطلاعات علمی است و استفاده از تجربیات در پیشبرد اهداف مهمترین نقش را ایفا می کند با توجه، به پیشرفت علمی مشکلاتی نظیر خشکسالی- کمبود آب و فقر غذایی زمین های کشاورزی، نیاز به ساخت گلخانه و استفاده از فضای محدود کنترل شده را مؤکد می سازد. تولید گل ...

چکیده : آگاهی از نوع کالا و خصوصیات کلی و کاربرد آن ما را به شناخت و جایگاه این صنعت راهنمایی می کنند. به منظور شناخت انواع مختلف شلنگها و کاربرد های آن لازم است ویژگیها و مشخصات فنی آن ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد که در این راستا شناسایی استانداردهای طی و جهانی از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. تعیین جایگاه محصولات مذکور در این سایه انواع شلنگهای موجود (کالای رقیب) نیز می تواند ...

خلاصه طرح: طرح احداث گلخانه تولید خیار هندوانه مکعبی و گلهای تزئینی گلخانه ای در سطح 5000 متر مربع محل اجرا، استان قزوین- شهرستان آبیک- روستای قره قباد زمین محل اجرای طرح: یک قطعه زمین از پلاک 41 اصلی واقع در بخش 15 به مساحت پنجهزار متر مربع بصورت استیجاری از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین منبع تأمین آب: احداث یک حلقه چاه نیمه عمیق سرمایه گذاری مورد نیاز اجرا و بهره ...

ردیف موضوعات ردیف موضوعات 1-1- تعریف: چراغ اضطراری 8-1- زمین و ساختمان ها: محصولات جنبی:- مساحت زمین: 2000 متر مربع ظرفیت تولید: 20000 دستگاه سطح زیر بنا: سالن تولید:220 متر مربع انبارها: 150 متر مربع 2-1- فرآیند تولید: ترانس پیچی 9-1- قیمت تمام شده مونتاژ برد مدار چاپی کل هزینه های ثابت تولید:3000000000 تومان قلعکاری اتوماتیک کل هزینه ها ی متغیر تولید:6000000 تومان تست و تعمیر ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول