دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) ساخت و تولید Manufacturing & pro

Word 45 KB 12957 13
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ساخت و تولید Manufacturing & pro مقدمه: رشد سریع و روز افزون جوامع و تنوع احتیاجات بشری شرایطی را به وجود آورده که ما را به سمت و سوی کار در رشته تولید لوازم مسافرتی و تفریحی سوق داد.

    از این رشته باید اینگونه شروع کنم که چون در گذشته لوازم وتجهیزات برای مسافرت، سنگین، وقت گیر، پرهزینه و پردردسر بوده، عزیزان در این حیطه شغلی برآن آمدند تا وسائلی با کمترین مشکل و هزینه را تهیه و خدمتی در راه تفریح و مسافرت مردم باشند.

    به همین علت یکی از این قبیل چیزها، چادر مسافرتی فنری بوده که با هزینه ای پایین، جمع شدن راحت، جاگیری کم و حمل راحت در این حیطه قرار گرفته است و ما را بر آن داشت تا در این شغل به فعالیت بپردازیم.

    کارآفرین: کارآفرین کسی است که بتواند توانایی های خویش را ببیند و آنها را به کار گیرد و ارزیابی کند و منابع را جمع آوری کند و برای رسیدن به هدف، عملیاتی را به موفقیت پی ریزی کند.

    کارآفرین باید فرد عمل باشد و با انگیزه قوی برای بدست آوردن ورسیدن به هدف خویش ریسک کند.

    کارآفرین باید اعتماد به نفس، نیاز به کامیابی، منفعت شناسی، توانایی ریسک، مدیریت خوب، ابتکار، انعطاف پذیر و آینده نگر باشد.

    برای چه این شغل را در نظر گرفتید؟

    دلایل بسیاری باعث شد تا ما در این شغل و حرفه قدم برداشته و به فعالیت بپردازیم که ذیلاً به مواردی اشاره میشود:.

    یکی از این دلایل علاقه داشتن به تفریح و کار در امر ساخت وتولید وسائلی راحت برای مسافرت بوده که ما را برآن داشت، تا در تولید چادر مسافرتی نقشی داشته باشیم.

    دوم اینکه چندین و چند سال اندکی که از قدمت این نوع چادر می گذرد را در تجربه داشته و اطلاعات جامعی در این مورد داریم.

    سوم علاقه به تجارت و بدست آوردن پولی برای معیشت زندگانی بوده است، چون در این کار پول خوبی بوده وبا اینکه روز به روز رو به اشباع شدن میرود، ولی جا برای عملیاتهای دیگر در دوزندگی همچون تولید کیسه خواب، کوله پشتی، میز وصندلی های تاشوو...

    وجود دارد.

    در این شغل جای ریسک بسیار است و رقبا روز به روز بیشتر میشوند و برای دردست کرفتن بازار باید با تولید کیفیت بالا و قیمت مناسب و معقولانه شروع به کار کرد.

    این شغل به جای خیلی بزرگ و دور از دسترس نیاز ندارد و میتوان در محیطی نچندان بزرگ آن را انجام داده و موفق شد.

    این شغل در نوع خود چون هرروز رو به تنوع و پیشرفت میرود و انواع مختلف لوازم، اختراع و تولید میشود، راحتتر میتوان گرایش به آنها را پیدا کرده و عمل کرد.

    اگر بخواهیم تاریخچه کوتاهی از این نوع چادر در ایران بگوییم این چنین است که ابتدا توسط تولید کنندگان مشهدی از نوع خارجی آن کپی برداری شد و به بازار عرضه شده، ولی ناآشنا بود و بعد از آن در تهران، سنندج، کرج و قزوین افرادی شروع به کار کرده و با تنوع دادن به کار، هریک قسمتی از بازار را در دست گرفته و شروع به فعالیت کردند.

    دیری نگذشت که چادر های مسافرتی با احجام پایین تر و سبکتر به بازار آمده و هرآنکه توان داشت به آن گرایش پیدا کرده و به آن رو آورد و در حیطه کاری باقی مانده وگرنه از دور خارج میشود.

    ولی باید گفت که اگر بخواهیم تنها در این تولید کوچک باقی بمانیم دیری نمیپاید که باید درب کارگاه را بسته و در منزل بنشینیم.

    چون این نوع چادر در ایران رو به اشباع شدن میرود و دیگر بازار خود را از دست می دهد، ولی با تو لیدهای دیگر که اندکی نام برده شد میتوان کار را تولید و در گرایشهای دیگر این شغل فعالیتی بی پایان داشت، چون نیاز به مسافرت و تفریح هیچگاه از بین نمی رود و مخصوصاً در ایران مردم علاقه زیادی به طبیعت دارند.

    در نتیجه با کوشا بودن و فعالیت مؤثر می توانیم در این شغل ماندگار و تأثیر گذار باشیم، و از سود بالای این کار و بازار متنوعش استفاده کنیم.

    یکی از سودهای این کار، در شخصیت انسان این بوده که افراد و صلایق مختلف در ارتباط بوده و می توانیم استفاده بهینه از این راه را پیدا کنیم.

    مراحل تهیه مجوز: برای گرفتن جواز دو راه ابتدایی وجود دارد که یا کارآموز فنی حرفه ای بوده ویا شخص معمولی هستیم.

    که اگر کارآموز بوده باشیم خود را به اتحادیه معرفی و مراحل زیر را شروع می کنیم.

    اگر شخص معمولی بوده باشیم و برای کسب مجوز به اتحادیه برویم، ما از اتحادیه به سازمان فنی حرفه ای معرفی و از ما امتحان به عمل می آید و در صورت تأیید، مراحل بعدی جواز را در اتحادیه پیش می گیریم، که در زیر مختصراً توضیحاتی داده شده است.

    برای گرفتن مجوز ابتدا یک کپی از سند یا اجاره نامه مغازه را باید در اختیار اتحادیه قرار دهیم.

    سپس به شهرداری رفته تا مشخص شود که برای مغازه ممنوعیت یا بدهی وجود نداشته باشد و در صورت وجود مشکل آن را با طی مراحل لازم رفع کنیم.

    سپس با معرفی اتحادیه به بهداشت مراجعه کرده واز این سازمان برای دیدن محل وتأیید آن اقدام می کنند.

    بعد از آن نامه دارایی را برای ارائه به این سازمان دریافت کرده، که باید در صورت داشتن بدهی آن را تسویه و آزاد سازیم.

    سپس باید به بیمه مراجعه کنیم که مشخص شود که این مکان قبلاً مغازه بوده است یا خیر و آیا اجازه کسب در این مکان موجود هست یا نه.

    مرحله بعدی معرفی به آتشنشانی می باشد که از لحاظ امنیت آتش سوزی بررسی شده و همچنین دوره هایی در مورد اطفای حریق را بگذرانیم.

    پس از آن فرم اماکن و نیروی انتظامی را باید پر کرده تا در مورد ممنوعیتهای شخصی کار فرما و سؤپیشینه او بررسی شود و همچنین آزمایش عدم اعتیاد را هم باید در دست داشته باشیم.

    سؤپیشینه برگه ایست که باید از محل صدور شناسنامه کارفرما برای آگاهی شهر سکون او تهیه شود.

    بعد از آن به مفاسد رفته تا باز تأییده ای نسبت به شخص کارفرما و محل کار او انجام گیرد، که پاکت در بسته این ارگان به اتحادیه فرستاده می شود.

    حق عضویت در اتحادیه پیراهن دوزان 20000 تومان می باشد.

    مبلغ 4000 تومان برای تشکیل پرونده پرداخت می شود.

    مبلغ 3000 تومان برای صنف پیراهن دوزان دریافت می کنند، برای جواز یک ساله و برای جواز 5 ساله این مبلغ به 20000 تومان تغییر میکند.

    اگر مغازه به صورت اجاره باشد، جواز یک ساله تهیه میشود که هزینه کلی آن حدوداً 100000 تومان است.

    اما اگر مغازه متعلق به شخص کارفرما باشد با درخواست خود او جواز 5 ساله در نظر می گیرند، که دارای اعتبار بیشتری بوده و با مبلغی حدود 260000 تومان در کل انجام می پذیرد.

    این مراحل تهیه جواز بوده و البته میتوان از مراجعه به اداره بازرگانی برای اعلام تولید در کارگاه، شرکتی با مسؤلیت محدود را به ثبت رسانید و یا برای فروش زیر نظر سازمان شرکتها فعالیت کرد، که معمولاً به خاطر کارهای دفتری و حساب و کتاب دقیق مالیات و عوارض آن، کسی به این سمت وسو تمایل نشان نمیدهد که به همین دلیل بیش از این در مورد آن بحث نمی کنیم.

    مراحل تهیه زمین: دراین شغل ما از دو مکان در شهر قزوین می توانیم استفاده کنیم، اول مکان و خیابان مختص دوزندگان وتولید کنندگان عموماً و اصطلاحاً خیمه دوز و دوم در شهرک صنعتی که در آن مشکل تأ سیسا ت و جواز و اماکن خیلی خیلی کم می شود.

    البته در مکان اول چون محیط اختصاصی برای این قبیل شغلها است و مشکلات به حداقل میرسد وهمچنین شغل ما شغلی است که باید در دید بوده و به آسانی در دسترس باشد.

    مکان اول ایده آل است ومردم با ما راحتتر در ارتباط هستند وکار فروش وتهیه مواد اولیه مشکلاتش نصف می شود.

    پس در نتیجه مکان اول منا سبتر می با شد.

    کروکی کارگاه: برای ایجاد کارگاه یک سالن کوچک به ابعاد 10*20 متری مناسب می باشد.

    4*6 متر از این سالن مربوط به انبار محصول می باشد.

    2*6 متر از کارگاه، رختکن کارگران بوده برای تعویض لباس و استراحتهای کوتاه.

    4*6 متر از این سالن مربوط به انبار مواد اولیه می باشد.

    3*4 متر مختص دفتر مدیریت می باشد.

    جعبه کمکهای اولیه و کپسول آتشنشانی باید در محیطی پاک و در دسترس باشد.

    محیط باقیمانده 128 متر است که مربوط به فعالیت کارگران است و بیشترین فضای کارگاه را فضای فنر کردن دربر می گیرد، که در کروکی کارگاه مشخص است.

    و فضای زیاد به این خاطر است که فنر احتمال صدمه زدن به پارچه را دارد و فضای زیاد مانع از این کار میشود.

    میز چرخها در ابعاد 90*120 و 3 عدد می باشد، که در یک ردیف با فاصله استاندارد از هم و از دیوار قرار می گیرد.

    در گوشه ای از کارگاه میز برش با ابعاد 150*270 سانتیمتر قرار می گیرد در این کارگاه سرویس حمام و دستشویی در طبقه بالای ساختمان می باشد و همچنین آبدارخانه هم در همان قسمت، در محیط 2*6 متر قرار دارد.

    در کارگاه بحث نور بسیار مهم است، که باعث خستگی کارگران نشود، پس، از نورهای موضعی استفاده نمی شود و از نور پراکنده و بدون سایه استفاده می کنیم، که کاملاً محیطی راحت و به دور از خستگیهای مزمن باشد.

    جدول تأسیسات: جدول وسایط نقلیه: جدول ماشین آلات: جدول مواد اولیه: جدول ابزار: جدول اثاثه: جدول حقوق کارگران: توضیح سرمایه در گردش: چون فروش در این شغل فصلی است و حدوداً نصف سال فقط در امر تولید می باشد، پس هزینه حقوق کارگران، بیمه، تأسیسات و عوارض همگی در سرمایه در گردش محاسبه می شودو همانند شغلهای دیگر در هزینه ها این موارد وجود ندارد.

    بیمه برای هر شخص نسبت به تعرفه سالانه صورت می گیرد.

    که برای هر نفر در سال گذشته 32000 تومان بوده است.

    سرمایه در گردش: دارایی ثابت: سرمایه کل: توضیحات درآمد: میانگین فروش هر چادر 105000 تومان میباشد.

    درآمدهای خورده از قبیل تعمیر و ...

    می باشد.

    ثخفیف هر چادر حدوداً 3% می باشد.

    تعداد تولید چادر در سال حدوداً 945 عدد می باشد، تمام محاسبات برحسب این تعداد تولید می باشد.

    در هرروز 3 عدد چادر تولید و در طول سال 315 روز کار تولید انجام می گیرد.

    جدول درآمد: محاسبه سود: سود تقریبی = درآمدکل – سرمایه در گردش 99498250- 73135875 = 26282375 سود تقریبی نرخ بازگشت سرمایه = *100 سرمایه کل 26282375 26.03%= * 100 100959575 راه های تهیه پول: 1.

    از راه بانک و گرفتن وام به وسیله جواز و اسناد دیگر که تا سقف 5000000 تومان می باشد.

    2.

    فروش روزانه و برگشت پول.

    3.

    اعتبار بازرگانی .

    4.

    فروش جنس به صورت اعتباری که همان سند می باشد،وشخص محکوم به سوخت مقداری از موارد اسناد می شود.

    5.

    فروش نقدی که شخص محکوم به پیدا کردن مشتری می شود، که راه مشکلی نسبت به روش فروش نقدی است.

    6.

    سرمایه خود شخص و سود برداشت نشده در کارگاه.

    نتیجه: این نتیجه در آخر هرکاری حاصل می شود، که اگر مدیریت قوی، برنامه ریزی حساب شده و دقیق نباشد محکوم به شکست بوده و باید از این شغل یا هر حرفه دیگر پا کوتاه کرده و به زندگی عادی خود در جامعه بسنده خواهد کرد.

    پس نیاز به هوش، تدبیر و تجربه در هر کاری دیده می شود و باید با دقت با مشکلات دست و پنجه نرم کرده و به سوی پیروزی قدم برداشت.

    به امید استفاده بهینه و مفید از این پرژه، خواستار موفقیت برای همه کارفرمایان عزیز می باشیم.

    ردیفنامهر دوماهکل سالخرید امتیاز1برق تک فاز650000 تومان390000 تومان250000تومان2آب80000 "48000 "150000 "3گاز G617000 "102000 "150000 "4تلفن دو خط35000 "210000 "160000 " ردیفنام وسیلهمشخصاتکشور سازندهقیمت به تومان1موتور سیکلتCG 125ژاپن500000 ردیفنام دستگاههامشخصاتقیمت به تومانکشور سازنده1چرخ صنعتیژانومه- برادر فاف- جوکی2700000 تا 400000ژاپن- آلمان ایران2قیچی برشبه ضخامت برشی120000ژاپن- آلمان3سر دوز6 نخه- 4 نخه270000" "4دستگاه پرس دستی70*19 سانتیمتر16000 تا 32000ژاپن- چین ردیفنام جنسمشخصاتکشور سازندهقیمت به تومان1پارچهپشت نقرهکره – ژاپن600تا 23002"پشت مواد" "2200تا 55003"آستری" "400 تا 8004تورعرض 1.5 مترایران "250 تا 7005شیلنگمواد نو و کهنه (کیلویی)"3200 تا 47006فنر4 میل – 6 میل (کیلویی)" اکراین1200 تا 32007نخدوکیچین2200 تا 25008بست فنرشاخه 3 متریایران4000 تا 80009" "دانه ای 4 سانتی"200 تا 50010زیپنمره 10 طاقه ای 198یارد" (به زیپ- کسری)9700تا1030011"" 5 " " "" " "8500 تا 950012"" 3 " 99 "" " "3500 تا 390013سر زیپ" 10 هر عدد" " "9 تا 1414" "" 5 " "" " "6 تا 915" "" 3 " "" " "3 تا 6 ردیفنام وسیلهمشخصاتکشور سازندهقیمت به تومان1وسایل جانبی چرخژانومه – برادر –جوکیژاپن – آلمان600002شابلون-----------------------ایران150003قیچیسینگر 18 اینچژاپن10000تا120004"18 اینچپاکستان40005سوزن چرخبسته 12 تاییچین2400 ردیفنام وسیلهمشخصاتکشور سازندهقیمت به تومان1میز مدیریتفلزی و چوبیایران27000تا750002صندلی مدیریت-----------------"40000 تا 700003کمد کارگرانفلزی 6 خانه"700004کپسول آتشنشانی12 کیلویی"38000 تا 420005جعبه کمکهای اولیهفلزی خالی"57006سرویس صندلی4 نفره"1000007صندلی چرخ کارساخت سفارشی"100008دستگاه فکسشارپژاپن80000 تا1100009میز برشساخت معمولیایران7500010لوازم آبدارخانه-----------------"5000011لوازم بهداشتی-----------------"25000 حقوق کل سالحقوق ماهانه به تومانتعدادسمتردیف108000003000003چرخ کار114400001200001برشکار218000001500001فنر کار3960000800001کارگر ساده4 قیمتهای کل به تومانموارد50213875مواد اولیه1250000هزینه تأسیسات3872000" بیمه15000000حقوق کارگر800000عوارض و مالیات سالیانه2000000مخارج و هزینه های پیش بینی نشده73135875جمع کل قیمتها به تومانموارد25000000مغازه500000موتورسیکلت1468000ماشین آلات480700اثاثه115000ابزار260000جواز ( دارایی غیر مشهود )27823700جمع کل مبلغ به تومانموارد73135875سرمایه در گردش27823700سرمایه ثابت100959575جمع کل سرمایه مبلغ به تومانموارد99225000کل فروش3250000درآمدهای خرده102475000جمع فروش و درآمدهای خرده2976750تخفیف سالیانه99498250درآمد کل

  • فهرست:

    ندارد.

     

    منبع:
    ندارد.

پروژه کارشناسي مقدمه نانوتکنولوژي يا به عبارتي فناوري مادون ريز در دو دهه اخير پيشرفتهايي را در تکنولوژي وسايل و مواد با ابعاد بسيار کوچک به دست آورده است و به سوي تحولي فوق العاده که تمدن بشري را تا پايان اين قرن دگرگون خواه

دوشنبه ?? شهريور ???? – 8 سپتامبر 2003 بحران بيکاري بيش از هميشه ثبات اجتماعي و اقتصادي ايران را تهديد ميکند. طبق آمار رسمي، نرخ بيکاري در ايران بالغ بر 16% است. براي کنترل و کاهش آن به يک سطح قابل پذيرش، نرخ رشد اقتصاد ايران طي دهه آينده ميباي

پروژه دوره کارشناسي رشته برق- قدرت مقدمه بشر همواره به فکر استفاده از ابزارها و روشهايي است که نقايص فيزيکي و ذهني خود را مرتفع ساخته و به يک تکامل نسبي در اين خصوص نايل گردد و حداکثر بهره جويي را در مقاطع زماني مشخ

تاريخچه کارخانه ماکاروني جام در سال 1364 با تعداد 265 سهامدار با نام شرکت تعاوني انجمن اسلامي آرد و ماکاروني کارکنان دولت تاسيس گرديد . اين کارخانه در کيلومتر 7 جاده تربت جام فريمان قرار دارد که جهت توليد ماکاروني در انواع مختلف اعم از رشته اي

تقسيم‌بندي تجارت الکترونيک تجارت الکترونيک در واقع فرآيند خريد و فروش محصولات و خدمات بر روي شبکه اينترنت مي‌باشد و مي‌توان آن را به چند گروه: تجارت بين بنگاه و مصرف کننده يا مشتري (B2C)، تجارت بين بنگاه و بنگاه (B2B) و تجارت بين مصرف کننده و مصرف ک

مقدمه مفهوم تولید ناب1 بر این اساس شکل می‌‌‌گیرد که انواع اتلافهای موجود در نظام تولید مانع رسیدن به حداکثر میزان بهره وری2 در بعد کلان آن است و بر پایه این موضوع ، گام نخست در پیاده سازی این سیستم ، حذف کامل اتلاف3 است . اتلافهایی که با حذف کامل آنها میتوان به میزان بسیار زیادی بازدهی عملیات ها را افزایش داد .این موارد شامل هفت مورد به شرح ذیلند : 1- اتلاف اضافه تولید 2- اتلاف ...

چکیده: هدف ازاین تحقیق، بررسی امکان بکارگیری سیستم های خبره دربرنامه ریزی وکنترل تولید با توجه به شرایط عملیاتی شرکتهای تولیدی داخلی می باشد. برای دستیابی به این هدف مراحل زیرطی شده است: مطالعه وبررسی مفاهیم وعملکرد برنامه ریزی وکنترل تولید. مطالعه وبررسی مفاهیم و عملکرد سیستم های خبره. مطالعه وبررسی عملکرد شرکتهای نمونه تولیدی برای آشنایی با ماهیت برنامه ریزی وکنترل تولید در ...

صنعت جوشکاري ، پيشرفت تکنولوژي و شرايط جديد کار با ورود سيستمهاي اتوماتيک و روباتيک در صنعت ، طبيعي است که ويژگيهاي کليه پرسنل تحت تاثير قرار خواهد گرفت . با ماشيني شدن ، استفاده از کارهاي يدي به مرور زمان به فراموشي سپرده مي شوند. با اين وجود گرو

Kenneth Cole [کارآفرین صنعت پوشاک] در دنیای امروز که پر شده از اسم‌ها و مارک‌های مختلف، بسیاری از ما از وسایلی استفاده می‌کنیم که کوچک‌ترین اطلاعی راجع به سازنده آن و یا طراح اصلی آن نداریم. یکی از این موارد که فوق‌العاده در تمامی کشورهای کوچک و بزرگ یافت می‌شود، نام‌های متفاوت کفش و پوشاک است که هر روز نامی جدید راهی بازار می‌گردد و مصرف‌کنندگان بدون توجه به نام آن تنها براساس ...

پیشگفتار «کارآفرینی فرایندی است که فرد کارآفرین با ایده‌های نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،‌مبادرت به ایجاد کسب و کار و شرکت‌های نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده که توأم با پذیرش مخاطره و ریسک است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه می‌گردد.» کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول