دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) مرحله مقدماتی طرح ایجاد مکان های اطلاع رسانی

Word 71 KB 12965 18
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه : احتمالاً تا به حال برایتان پیش آمده و یا با افرادی برخورد کرده اید که در تصمیم گیریهای مهم دچار مشکل شده اند و این مشکل عمدتاً به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در زمینه ی مورد انتخاب خود بوده است ؛ برای مثال برای انتخاب یک رشته تحصیلی اغلب افرادی که در موقعیت تصمیم گیری قرار می گیرند ، بدون داشتن اطلاعاتی در مورد موضوع رشته ی ورودی و یا با داشتن اطلاعات اندک ، دچار چندگانگی در انتخاب شده و بلاجبار به یکی از آن رشته ها وارد شده که ممکن است با شرایط وخواسته های فرد هماهنگ نبوده و بعد از مدتی وی را با مشکل مواجه کند .

    این اتفاق در بسیاری از زمینه های مختلف زندگی ، که در آنها نوع انتخاب نقش اصلی را دارد اتفاق می افتد ، برای مثال : در انتخاب رشته ورزشی ، هنری ، تحصیلی ، شغلی و ...

    .

    این نوع تصمیم گیریها موجب پشیمانی از اتلاف وقت و هزینه مادی و معنوی شده و چه بسا افرادی بعد از مدتها به این نتیجه خواهند رسید که راه را اشتباه آمده اند و باید از راه دیگری وارد می شده اند و این امر باعث می شود که یا این افراد اجباراً در این رشته ادامه فعالیت دهند و یا حتی بعد از این مدت مجبور به خاتمه کار ویا شروع دوباره از نقطه ی دیگری شروع کنند .

    این نوع اشتباهات در ظاهر فقط به بخش کوچکی از جامعه یعنی همان فرد تصمیم گیرنده و شاید بعضی از اطرافیان وی تأثیر منفی بگذارد ، در صورتیکه این نوع تصمیمات بخش عظیمی از سرمایه های جامعه را که برای آن فرد ،‌ از لحظه ورود و ادامه ی فعالیت در آن زمینه قرار داده شده را از بین می برد و همچنین ایجاد هزینه ی فرصت زیادی می کند و ضرر بسیار بزرگی را با عدم فعالیت و یا تغییر و یا حتی ادامه ی بی انگیزه ی آن رشته توسط افراد این چنینی بر روی جامعه شامل می شود .

    حال برای حل این چنین مشکلات و کمتر کردن اینگونه اشتباهات باید راه حل های مختلفی را در نظر گرفت و بهترین ها را برای اجرا در تکمیل نمود .

    بعنوان یک راه حل موثر ، می توان مکانها و یا اداره جاتی را ایجاد کرد تا در این مکانها عرضه ی اطلاعات در زمینه های مختلف داده شود تا افراد از اتلاف وقت و سرمایه و سردرگمی فراوان در امور مهم زندگی درآیند و با دید بازتر ، با اتلاف وقت کمتر و با انگیزه ی بیشتر و قوی تر شروع به فعالیت کرده و فعالیت خود را ادامه دهند .

    همانطور مشخص است بسیاری از اشتباهات افراد جامعه در زمینه های مختلف ، از نداشتن اطلاعات صحیح در آن زمینه است .

    براستی چرا باید با داشتن چنین سرمایه ی عظیمی ، از آن بهره ی صحیح نبرده و آنرا در اختیار تمام بخشهای جامعه قرار نداده تا از این سرمایه ی بزرگ بصورت صحیح تر استفاده شود ، در صورتی که می توان از این سرمایه ی عظیم بهره ی فراوان برد ؟

    در ادامه توضیحات مختصری درباره ی اجرا و بکارگیری این طرح داده خواهد شد .

    توضیحات کلی درباره طرح : در حال حاضر مکان ها و یا بخش های مختلفی برای ارائه ی اطلاعات مختلف و در زمینه های مختلف ایجاد شده و وجود دارد ، اما می توان گفت هیچکدام از این بخشها و موسسات ، اطلاعات جامعی در اختیار مراجعه کنندگان قرار نمی دهند و تنها راهنمایی ها و اطلاعات جزئی ویا خیلی کلی را در زمینه های کاری مختلف ارائه می دهند و حتی در مواردی به هیچ عنوان اطلاعات داده نمی شود و در مواردی باید از اطلاعات بخشهای دیگر نیز کمک گرفت تا شاید تکمیل کننده بخشهای دیگر شود .

    در اینصورت به منظور راحتی بیشتر و صرف هزینه کمتر و ...

    می توان با نوآوری بررسی شده ، دست به ایجاد مکانها یا ادارات ونهادهایی زد که بوسیله آنها اطلاعات مختلف در زمینه های مختلف بطور یکجا و دقیق تر جمع آوری شده باشد و در اختیار نیازمندان و علاقه مندان به این اطلاعات قرار گیرد تا با استفاده از این اطلاعات بتوانند دست به تصمیمات دقیق تری در زمینه های مختلف کاری ، تحصیلی ، ورزشی و ...

    بزنند و با این کار به اهداف زیادی نزدیک شوند .

    ( به امید خدا ...

    ) بطور کلی ، کار این مکانها می تواند به این صورت باشد که اطلاعاتی را از پایه و اصول انجام یک کار و تصمیم گیری درباره ی آن ، تا ادامه ی این مسیر را جمع آوری کرده و با انجام تغییرات و مرتب کردن این اطلاعات و در اختیار قرار دادن این اطلاعات به علاقه مندان اهداف مهمی را در پی داشته باشند .

    بطور کلی می توان گفت حیطه ی قرار گرفتن این اطلاعات می تواند از به ظاهر کوچکترین بخشهای جامعه گرفته و تا بزرگترین بخشها قرار داشته باشد ، چرا که تصمیمات بزرگ و بخشهای بزرگ از ابتدا بزرگ نبوده و از بخشها و تصمیمات کوچک تبدیل به تصمیمات بزرگ شده .

    به همین دلیل در این مکانها اطلاعات مختلفی در زمینه های متفاوت از جمله چگونگی و اطلاعاتی درباره انواع انتخاب رشته تحصیلی ، شغلی ، هنری و ...

    ارائه می شود ، که هر کدام از این انواع به زیر مجموعه های کوچکتر با اطلاعات جزئی تر تبدیل می شوند .

    اهداف و ثمرات این طرح : این کار اهداف و ثمرات زیادی را در صورت به اجرا در آمدن صحیح ، به دنبال خواهد داشت که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره خواهد شد ، همچنین در طی توضیحاتی که در متن داده می شود ، به بعضی از دیگر اهداف قابل دسترسی نیز اشاره می شود .

    بطور کلی می توان گفت که به اجرا گذاشتن این طرح ، در سطحی برای استفاده کنندگان از آن اطلاعات ( در جزء ) اثر گذار بوده و بخشی نیز بر کل جامعه ( در کل ) اثر خواهد کرد ، برای نمونه به چند مورد اشاره می شود : برخی تاثیرات و اهداف در جزء : 1 – فرد در تصمیم گیری در موارد مختلف زندگی ، با شرایطی که پیش رویش در این مکانها قرار می گیرد ؛ یعنی با کسب اطلاعات مختلف در زمینه های مختلف و با امکان مقایسه ی این اطلاعات ، می تواند بهتر عمل کند و تصمیمی با درصد خطای کمتر بگیرد .

    2 – در صورتی که راه تقریبی فرد مشخص شود و در صورتی که این راه با شرایط وی سازگار تر بوده باشد ، فرد با انرژی و با امید بیشتری به فعالیت برای رسیدن به نقطه ی مورد نظر خود می پردازد .

    3 – فرد می تواند برنامه ریزی دقیق تری برای فعالیتهای آینده ی خود داشته باشد .

    4 – وقت کمتری صرف کسب اطلاعات مختلف در زمینه های مختلف صرف می شود که تصمیم گیری سریع تر را نیز در پی خواهد داشت .

    5 – سرمایه ی کمتری برای تصمیمات اشتباه صرف می شود ، چرا که تصمیمات دقیق تر و بطور صحیح تر گرفته خواهد شد و اشتباهات در آن کمتر می شود و در نتیجه سرمایه کمتری را خواستار است .

    6 – افراد مراجعه کننده با ورود به این مکانها خود به خود با موضوعات مختلف دیگر در زمینه های مختلف آشنا می شوند و این باعث می شود تا سطح اطلاعاتیشان بالاتر برود و از این اطلاعات در زمینه های مختلف استفاده کنند .

    7 – بطور کل تاثیراتی نیز بر جامعه خواهد داشت که این تاثیرات بر بهبود جامعه بر سطح رفاه افراد جامعه تاثیر بیشتری خواهد داشت .

    8 - ...

    برخی تاثیرات و اهداف در کل : همانطور که مشخص می شود ، کل ، از جزء تشکیل می شود و در صورتی که جزئی وجود نداشته باشد ، کلی نخواهد بود .

    پس می توان گفت تمام تاثیراتی که بر جزء وارد میشود به نوعی بر کل نیز اثر گذار خواهد بود که علاوه بر آنها می توان به نکات زیر نیز اشاره کرد : 1- به هدر رفتن سرمایه هایی که دولت برای انجام یک عمل برای یک فرد صرف می کند کمتر می شود ؛ برای مثال اگر فردی برای ادامه تحصیل خود ، رشته ای را بر می گزیند ، علاوه بر اینکه هزینه ای را بر دوش خود و خانواده می گذارد ، هزینه ی زیادی را نیز بر دوش دولت قرار می دهد .

    در صورتی که فرد پس از این انتخاب ، به هر دلیلی از انتخاب خود پشیمان گردد ، در این میان این سرمایه ها از بین رفته و سوخت می شود و دیگر قابلیت بازگشت نخواهد داشت .

    با این کار درصد چنین تغییراتی کمتر می شود و هزینه ی کمتری صرف این کار خواهد شد .

    2 – این اطلاعات به خودی خود می تواند در تصمیم گیریهای بزرگ دولت نیز کمک کننده و تاثیر گذار باشد .

    3 – یکی از اهداف دولت ، داشتن جامعه ای هدفمند و پویاست ، که با این طرح تا حد قابل توجهی ، جامعه از حالت سردرگمی درآمده و بصورت هدفمند تر به راه خود ادامه می دهد .

    4 - ...

    چگونگی کار و فعالیت این مکانها : کار این مکانها بصورتی خواهد بود که اطلاعاتی را از بخشهای مختلف جامعه گرفته و در اختیار مردم علاقه مند به این اطلاعات می گذارد .

    این کار در صورتی که به ظاهر ، کار ساده ای به نظر می رسد ، پیچیدگی و دقت زیادی را می طلبد .

    به این شکل که باید اطلاعلاتی مورد بررسی و نمایش قرار گیرند که دراری شرایط خاص بوده و با به نمایش گذاشتن این اطلاعات بطور عمومی و یا خصوصی به بخشی از جامعه و افراد آن لطمه وارد نکند ، همچنین این اطلاعات ، نیازهای مراجعه کنندگان را شامل شود .

    با این شرایط بخشی از اطلاعات باید بصورت محرمانه نگهداری شوند و فقط بخشهای خاص قابلیت استفاده از آن را داشته باشند و بخشی بصورت عمومی ، که بر تصمیمات افراد اثرگذارند.

    کار این مکانها بصورتی خواهد بود که اطلاعاتی را از بخشهای مختلف جامعه گرفته و در اختیار مردم علاقه مند به این اطلاعات می گذارد .

    این اطلاعات در زمینه های مختلف می تواند شرایط مختلف داشته باشند ، ولی بطور کلی بخشی از اطلاعاتی را که در تصمیم گیری برای ورود ، ادامه ی فعالیت ، خروج و یا تغییر و جابجایی در عرصه ای خاص را شامل می شود .

    این اطلاعات باید جزء به جزء ، دقیق و به روز باشند تا استفاده کنندگان از آنها ، با شرایط و تغییرات جدید آن آشنا بوده و بتوانند تصمیم دقیق تری بگیرند .

    این به روز بودن اطلاعات از جهتی بر روی افراد استفاده کننده اثرگذار خواهد بود و باعث می شود که با کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از تغییرات آن ، تصمیم صحیح تری بگیرند و از طرفی هم بر روی تصمیمات دولت اثر گذار خواهد بود ، به گونه ای که دولت با اطلاع دقیق تر از تغییرات در بخشهای مختلف ، راهکارهای بهتری را برای بهبود بیشتر آن بخشها در نظر خواهد گرفت و می تواند با اطلاع از این تغییرات ، اثر سیاستهای خود را بهتر ، دقیق تر و سریع تر ببیند و باعث می شود تا تغییرات لازم را بطور سریع تر و دقیق تر اعمال نمایند و از بروز خسارتهای بعدی و زیاد تر جلوگیری کند .

    می توان گفت اطلاعات مورد بحث ، مسیری تقریبی را برای فرد تصمیم گیرنده مشخص می کند و چارتی تقریبی از مسائل و عوامل در کار مورد نظرش را پیش روی وی قرار میدهد .

    در نتیجه این اطلاعات باید دارای بخشهای مختلف قبل از تصمیم ، در حین عملی ساختن تصمیم و بعد از انجام تصمیم باشد .

    هر بخش نیز به قسمتهای کوچکتر و ریز تری تقسیم می شوند تا با این ریز شدن اطلاعات ، فرد قدرت مقایسه و تصمیم گیری بهتر و بیشتری داشته باشد .

    در این مکانها اطلاعات به گونه ای هستند که در ابتدا به بخشهای مختلف اطلاع رسانی تبدیل می شوند ؛ مانند بخش اطلاعات تحصیلی ، شغلی ، هنری ، ورزشی و ...

    به همین شکل ، بخشهای مختلف به اطلاع رسانی در باره ی رشته های مختلف می پردازند و رشته های مختلف به اطلاع رسانی درباره ی شرایط آن رشته می پردازند و ...

    که در انتها به استفاده کنندگان از اطلاعات کمک می کنند .

    برای روشن تر شدن و درک بهتر موضوع ، در زیر چارتی از بخش کوچکی از تقسیم بندی بخشها آورده شده که نشان می دهد هر بخش از پایه و اساس تا پایان هر بخش ، متشکل از چه مراحلی است و تقریباً چه نوع اطلاعاتی را مورد استفاده برای استفاده کنندگان قرار می دهد .

    چارت تقریبی تقسیم بندی بخش های مراکز اطلاع رسانی حال در هر بخش از این تقسیم بندی اطلاعاتی قرار می گیرد که برای درک بهتر با مثال در بخش تحصیلاتی گفته می شود .

    در بخش اطلاعات تحصیلی در سطوح مختلف ، هر قسمت اطلاعاتی از قبیل : شرایط ورود به آن مقطع ، مراکز ارائه کننده ی دولتی و غیر انتفاعی مجاز در آن مقطع ، نحوه ی ورود به آن مقطع ، شرایط و اهمیت آن مقطع نسبت به بقیه مقاطع ، امکانات و لوازم مورد نیاز برای آن مقطع ، چگونگی کسب شرایط مجاز برای ادامه تحصیل و ارتقاء تحصیلی ، توضیحاتی درباره دروس آن مقطع و میزان اهمیت آن دروس در مقاطع و شرایط بعدی ، نحوه ی مطالعه بهتر هر درس و اطلاعاتی از این قبیل ، میتواند جزء اطلاعات عمومی برای تمام رشته ها محسوب شود .

    اطلاعاتی نیز وجود دارد که به مقطع و شرایطی خاص بر می گردد و در نتیجه اطلاعات خاص را می طلبد ؛ از جمله در مقطع اول دبیرستان ، باید شرایط برای فرد به گونه ای نمایش داده شود که برای تصمیم گیری برای انتخاب رشته تحصیلی پس از اول دبیرستان با مشکل مواجه نشود و قبل از آن باید اطلاعاتی را داشته باشد تا هم بتواند از میان اطلاعات ، انتخابی را برای آینده تحصیلی و زندگی خود برگزیند و هم اینکه برنامه ریزی خود را از همان زمان برای ورود و ادامه تحصیل برای رشته مورد نظر خود بصورت دقیق تر تنظیم کند .

    در این سطح ، که سطح بسیار مهمی تلقی می شود باید اطلاعات به تقسیم بندی ریزتری تبدیل شوند که نشان دهنده ی اطلاعات جامعی درباره ی رشته های مختلف تحصیلی است .

    اطلاعاتی که می تواند در این بخش ارائه شود می تواند شامل مواردی از انواع زیر باشند : تقسیم بندی رشته های نظری ، فنی – حرفه ای و کارودانش و زیر شاخه های احتمالی مشخص شود و در هر بخش توضیحاتی درباره نوع فعالیت آن رشته داده شود ؛ یعنی اموری که در آن رشته انجام می شود و زمینه هایی که از آن رشته برای فعالیت می توان استفاده کرد را مشخص کنند ، اهمیت آن رشته در مسائل مختلف و نیازهای مختلف مشخص شود ، شرایط خصوصی برای ورود و ادامه تحصیل در آن رشته و ...

    برای مثال برای رشته حسابداری ، ابتدا توضیحاتی درباره این رشته و فعالیتهایی که در این رشته انجام می شود ، موقعیتهای کاری که این رشته ایجاد می کند ، همچنین مواردی از قبیل اهمیت رشته و نحوه ی بکار گیری آن مشخص شود تا فردی که نیاز به تصمیم گیری دارد با سنجش علایق و شرایط خود و مقایسه این شرایط با رشته های مختلف ، رشته ای را مانند حسابداری برگزیند تا با این تصمیم گیری به هدف خود نزدیکتر شود و با انگیزه ی بیشتر و با اعتماد به نفس بیشتر در انتخاب خود برای ادامه راه زندگی خود برنامه ریزی کند .

    سپس طرق مختلف ورود به آن رشته برای فرد مشخص شود ، شرایطی که هر یک از انواع ورود نیز بر وی موثر است مشخص گردد تا فرد بتواند با توجه به استعدادهایی که در خود می بیند از نوع بهتری به رشته مورد پسند خود وارد شود ؛ برای مثال ، برای ورود به رشته حسابداری می توان از فنی و حرفه ای ، کارودانش و رشته های نظری وارد شد که بین انواع این ورودها شرایط مختلف ایجاد می شود .

    اینگونه تصمیم گیری برای افراد واجد شرایط انتخاب رشته بسیار کمک کننده و مفید خواهد بود ، زیرا که با انتخاب رشته تحصیلی بخش عظیمی از زندگی آینده فرد بطور تقریبی رقم می خورد و در صورتی که این تصمیم گیری به این صورت گرفته شود ، افراد برای ادامه تحصیل در خود ضعفی نمی بینند و در نتیجه با این کار بخش زیادی از ترک تحصیل ها یا تغییر رشته ها کم می شود و با این کار هزینه ی زیادی که از این زمینه ها ایجاد می شد ، صرفه جویی می گردد .

    در این بخش ، قسمتی به شرایط شغلی فرد در رشته خواهیم رسید ، که نشان دهنده هر نوع موقعیت شغلی برای فرد انتخاب کننده است که در این بخش نیز علاوه بر توضیحاتی که داده می شود ، شرایط ورود به این موقعیتهای شغلی نیز که می تواند از بخش اطلاعات شغلی کمک گرفت ، مشخص گردد .

    در اینجا مشخص است که در شرایط مختلف باید از اطلاعات بخشهای مختلف کمک گرفت و این کمک گرفتن باعث همکاری بیشتر در بین بخشهای مختلف و همچنین کنترل بیشتر توسط هر قسمت نسبت به دیگری می گردد که در نهایت باعث می شود تا هر بخش به صورت دقیق تری عمل کنند .

    در بخش شغل نیز ، علاوه بر موارد گفته شده ، موارد و اطلاعات دیگری نیز ارائه می شود ، از جمله : شرایط و نحوه ی ایجاد شغل مورد نظر ، نحوه ی گرفتن پروانه ی کسب ، میزان تقریبی درآمد و هزینه در حال حاضر و ...

    و همچنین اطلاعاتی درباره ی درآمد و هزینه ی تقریبی شغل مورد نظر داده می شود .

    این اطلاعات به افرادی که برای سرمایه گذاری در مشاغل در حال تصمیم گیری هستند کمک کننده خواهد بود و باعث می شود تا با مقایسه ای که بین مشاغل مختلف به عمل می آورند ، شغل مورد علاقه با بهترین شرایط ممکن برای خود را انتخاب کنند .

    شرایط و نحوه ی ایجاد چنین مکانهایی چگونه است ؟

    برای ایجاد چنین مکانهایی ، ابتدا نیاز به اجازه ی دولت در صورت تایید قابلیت اجرایی شدن این طرح است و پس از آن با توجه به اینکه این مکان باید بصورت خصوصی ، دولتی و یا دولتی – خصوصی ایجاد شود ، شرایط تشکیل آن متفاوت خواهد بود .

    پس از مشخص شدن این مراحل و انجام آن ، با توجه به کار این اماکن ، برای فعالیت نیاز به چند نکته ضروریست ، از جمله : برای تشکیل احتیاج به افراد متخصصی برای بدست آوردن و بروز رسانی اطلاعات مربوط در هر بخش مخصوص به خود است و این کار خود احتیاج به کارشناسی ، مدیریت و تخصیص دقیق نیروهای متخصص در هر بخش را دارا است .

    بعد از آن و در کنار این نیروها ، افرادی نیاز است تا اطلاعات بدست آمده را طبقه بندی و مرتب کرده و طبقات مرتبط به یکدیگر را مشخص کنند ، تا دسترسی به آنها بصورت ساده تر و سریعتری انجام گیرد .

    همچنین افرادی نیاز است تا این اطلاعات را در قسمتهای مختلف ثبت و نگهداری کرده و آنها را به بخشهای زیر مجموعه ای و افراد علاقه مند انتقال دهند .

    همانطور که مشخص است ، با اجرای این طرح ، موقعیت شغلی زیادی ایجاد می شود ، که باعث می شود افراد با تخصص خود مشغول فعالیت شوند و بخش زیادی از مشکل بیکاری در جامعه ما حل خواهد شد .

    شرایط ایجاد بصورت دولتی و بخش خصوصی : ایجاد واداره ی این اماکن ، در صورتی که توسط بخش خصوصی یا دولتی ایجاد شود ، از هر جهت بصورت زیر خواهد بود : در صورت ایجاد چنین مکانهایی توسط بخش خصوصی ، بار هزینه ای زیادی از دوش دولت برداشته می شود ، مسئولیت دولت از این زمینه کمتر می شود ، در بین این مکانها رقابت بیشتری حاکم می شود ، با رقابتی شدن اطلاعات بصورت ارزان تری فروخته می شوند ، کار بصورت خصوصی ایجاد می شود ، در آمد بوجود می آید و ...

    که می توان گفت تمام موارد گفته شده جزء فایده های این کار نخواهد بود و بخشی از موارد گفته شد از مضررات آن بحساب می آید ، ازجمله : در صورت خصوصی شدن و در اختیار قرار دادن اطلاعات بصورت پولی ، هر کسی در جامعه نمی تواند از این اطلاعات برای تصمیم گیری خود استفاده کند و کاربرد این اطلاعات کمتر خواهد شد ، در صورتی که یکی از اهدافی که این کار بدنبال خواهد داشت ، تغییراتی است که در تمام جامعه و نه در بخشی از جامعه که قدرت خرید بیشتری دارند ، اعمال کند .

    ممکن است در صورتی که بخش خصوصی اداره کننده باشد ، اطلاعات متفاوت بوده و چندگانگی در ارائه اطلاعات توسط بخشهای مختلف ایجاد شود ، در نتیجه افراد جامعه قدرت تصمیم گیری کمتری خواهند داشت ، چرا که با مقایسه بخشهای مختلف به تفاوت آنها پی برده و نمی توانند بعضی اطلاعات را برای تصمیم گیری خود صحیح بدانند ، در نتیجه اعتماد مردم نسبت به این مکانها کم می شود و استفاده از آنها نیز کم خواهد شد .

    امکان جعل اطلاعات توسط بخشهای مختلف برای جلب مشتری بیشتر ، بیشتر خواهد شد ، در نتیجه افراد نمی توانند تصمیم گیری درستی داشته باشند .

    و ...

    همچنین در صورتی که این مکانها بصورت دولتی ایجاد شوند : دولت از تصمیم گیری صحیح افراد ، سود قابل توجهی خواهد برد و سرمایه ی زیادی که در حال حدر رفتن از این طریق می باشد ، صرفه جویی خواهد شد .

    دولت با تشکیل چنین سیستمی می تواند کنترل دقیق تری بر روی بخشهای مختلف داشته باشد ، بدین صورت که با اطلاعات به روزی که از بخشهای مختلف بدست می آید می تواند نحوه ی کار هر بخش را چه دولتی و چه خصوصی دقیق تر کنترل کند .

    ایجاد توسط دولت ، باعث تنظیم دقیق تر و هماهنگ تر اطلاعات در بخشهای مختلف را شامل می شود و کار جمع آوری اطلاعات را یکبار و با هزینه کمتر و بصورت دقیق تر انجام می دهد ولی در صورت خصوصی بودن ، هر بخش خصوصی باید اطلاعات را خود جمع آوری کرده و این کار هزینه ها را افزایش می دهد و دقت در کار را کم خواهد کرد .

    در صورت دولتی بودن این مکانها ‌، قابلیت استفاده به تمام افراد جامعه خواهد بود و تمام اعضاء جامعه برای تصمیم گیری های خود می توانند از این اطلاعات بهره ببرند .

    در صورت دولتی بودن ، امکان جعل اطلاعات بسیار کم می شود و حتی می توان گفت از بین می رود ، زیرا اطلاعات عمومی که قرار است در اختیار تمام مردم قرار گیرد بصورت هماهنگ با تمام بخشها در سطوح مختلف خواهد بود و در صورت از بین رفتن این هماهنگی اشکالات به وضوح دیده خواهد شد .

    ...

    اما ایجاد توسط دولت مشکلاتی را نیز در پی خواهد داشت ، از جمله اینکه هزینه ی بالایی را برای ایجاد در پی خواهد داشت که می بایست در برنامه ی بودجه بصورت تقسیم شده و بخش بخش در نظر گرفته شود ، همچنین مدت زمان زیادی بطول می انجامد تا شرایط ایجاد محیا شود و ...

    اما در صورتی که این اماکن به صورت دولتی - خصوصی تشکیل و اداره شوند ، مشکلات گفته شده برای هر بخش از بین خواهد رفت و به سمت اهداف و تاثیرات مثبت پیش خواهد رفت .

    بدین صورت که بخشهایی از این کار توسط بخش خصوصی اما زیر نظر دولت اداره و کنترل شوند و فقط بخشهایی که باید اطلاعات بصورت های خاص ودقیق و عمومی تنظیم شوند را دولت ایجاد و کنترل کند .

    با این کار ، امور مربوط به ایجاد و کنترل این مکان ها سریعتر و با هزینه ی کمتر و بصورت کنترل شده تر و دقیق تر انجام می گیرد .

    برای مثال می توان برای بخشی که مربوط به اطلاعات خاص درباره ی فعالیتهای تجاری شرکتهای تجاری است ، که به بخش خاصی از شرکتها تعلق می گیرد را درحیطه ی انجام وظیفه بخش خصوصی قرار داد .

    در این بخش علاوه بر اطلاعاتی که مربوط به شرایط خاص تجاری است ، شرکتها می توانند اطلاعات خاص دیگری را برای خود از این طریق سفارش دهند و به اطلاعات خود بصورت دقیق تر برسند .

    با این کار علاوه بر اینکه مشکلات دو حالت قبل از بین خواهد رفت ، شغل بیشتری ایجاد می شود و در کنار این شغل ها درآمد نیز برای مدیران در پی خواهد بود .

    ایجاد بخش اطلاعات برای وسائل مصرفی : در این مکان ها علاوه بر ارائه اطلاعات به نحوه های مختلف گفته شده ، می توان بخشی را ایجاد کرد که در آن مشخصات و اطلاعاتی در باره ی کالاهای مصرفی و تولیدی در ایران قرار داده شود ؛ اطلاعات مختلف از نظر کارایی ها و خصوصیات دستگاه های مختلف وجود داشته باشد ، تا با مراجعه به این بخش ، افرادی که قصد خرید کالایی را دارند با مشاهده ی انواع مشابه ایرانی با کارایی های مختلف ، بتوانند تصمیمات بهتری برای خرید خود بگیرند .

    برای این کار می توان از تولید کنندگان داخلی مبالغی را برای این نوع تبلیغات دریافت کرده و آنها را در این لیست ثبت نام کرد .

    با این کار و این نوع تبلیغات ، امکان رقابت بیشتر برای تولید کنندگان داخلی بیشتر می شود و باعث می شود تا تولید کنندگان داخلی برای فروش بیشتر خود کیفیت را نیز بالا برده و سطح قیمت را کاهش دهند .

    همچنین با این کار می توان قابلیتهای کالاهای ایرانی را به مردم کشورمان نشان داده و آنها را از خرید کالاهای وارداتی و خارجی بازداشته و به سوی خرید کالاهای ایرانی هدایت نمود و بطور کل با این کار از بخشهای داخلی همایت بیشتری نمود .

    با این عمل بخش های نوپا و ریز تر با نشان دادن خصوصیات کالاهای خود می توانند راحت تر به عرصه ی رقابت وارد شوند و کالاهای خود را فروش برسانند .

    در همین بخش می توان قسمتی را برای فروش این کالاها و گرفتن سفارش برای آنها ایجاد نمود ، تا افراد با انتخاب آن نوع از کالا ، برای یافتن و خرید کالاهای منتخبشان دچار مشکل و سردگمی نشوند و از طریق ارتباطی که این بخشها با کارخانجات تولید کننده خواهند داشت ، قابلیت سفارش و تحویل این کالاها در هر مکان و موقعیت جغرافیایی را ایجاد کنند و با این کار سطح رفاه را برای مردم بالاتر ببرند .

    نتیجه : همانطور که مشاهده می شود ، در صورت ایجاد صحیح و کنترل دقیق اینگونه مکانها یا ادارت می توان تغییر شگرفی در اقتصاد جامعه ایجاد کرد .

    بدین صورت ، دولت خود می تواند از این اطلاعات برای تصمیمات بزرگ اقتصادی و سیاسی استفاده کند و همچنین از این طریق کنترل بیشتری بر روی بخشهای مختلف داشته باشد و در کل سرمایه ی زیادی را صرفه جویی کند و جامعه را بصورت هدفمند تر اداره کند ؛ با این کار که باعث شود افراد تصمیمات صحیح تری بگیرند ، انگیزه ی بیشتری برای فعالیت افراد ایجاد می کند و این انگیزه جامعه ای پویا و هدفمند را ایجاد کند .

    با وجود چنین مکانهایی ، بخشهای نوپا و ضعیف تر ، با ارائه ی اطلاعات در زمینه ی فعالیت خود ، می توانند افراد بیشتری را جذب کار خود کنند و با این کار جمعیت تنها به سوی قسمتهای مورد توجه بیشتر نمی رود و بصورت متعادل تر در هر بخش تقسیم می شوند .

    همچنین از کشیده شدن افراد به سمت عوامل و نمونه های خارجی در هر موردی جلوگیری بیشتری می شود و در اینصورت کالاهای ایرانی با کیفیت مرغوب تر عرضه خواهند شد و بعنوان کالاهای بورس جامعه قرار خواهند گرفت و بدنبال آن کالاهای ایرانی را می توان با مرغوبیت و قیمت مناسب تر در بازارهای بین المللی بفروش رساند .

    به امید آن که ایرانی موفق تر از دیگر کشورها ، در هر عرصه از زندگی بشری داشته باشیم .

    (( انشاء ا...

    )) پایان

  • فهرست:

    پیشگفتار  
    مقدمه 5
    توضیحات درباره طرح 7
    تأثیرات و اهداف طرح 9
    چگونگی کار و فعالیت این مکانها 12
    چارت تقسیم بندی بخشهای مراکز اطلاع رسانی 41
    شرایط و نحوه ی ایجاد چنین مکانهایی چگونه است ؟ 18
    کنترل بصورت دولتی یا واگذاری به بخش خصوصی ؟ 19
    ایجاد بخشی برای اطلاع رسانی درباره ی کالاها و لوزم مصرفی 22
    نتیجه 24

    منبع:
    ندارد.

     

مدیریت اجرا و نگهداری سیستم های آبیاری پیشگفتار: هدف از نگارش کتاب حاضر آن است که با توضیح کامل مراحل مختلف یک طرح، به گردانندگان تشکل های گروهی در زمینه‌ی اجرای وظایف محوله، کمک شود. الف) طرح توسعه: طرح توسعه شامل مراحل زیر است: تهیه و جمع آوری اطلاعات فرایند برنامه ریزی و طراحی تشکیل گروه تجهیز گروه و سرانجام امور تکمیلی. هر یک از مراحل فوق به زیر شاخه هایی تقسیم می شوند. ...

دريافت از راه دور و تکنولوژي اطلاعات فضايي، جهت کاهش در تاخير، بهبود نگهداري ساختارهاي زيربنايي و مديريت در سرويس و نگهداري صحيح از مخترعين و ارزشيابي سرمايه ها ايجاد تنوع در ابزارهاي جديد را پيشنهاد مي کند. درخواست تکنولوژي دريافت از راه دور پ

در این مقاله نقشی را که خدمات بین المللی اطلاع رسانی کشاورزی می تواند در فرآیند توسعه ایفا نماید، نشان داده می شود. رئوس مهمترین مشکلاتی که کارکنان خدمات اطلاع رسانی در کشورهای در حال توسعه با آن رو به رو هستند، بیان می گردد. سپس از چگونگی سازمان دادن بهترین خدمات اطلاعاتی برای استفاده کنندگان در کشورهای جهان سوم بحث می شود. کشاورزی در توسعه اقتصادی و اجتماعی بیشتر کشورهای جهان ...

مقدمه : تونلها نوعی سازه زیر زمینی می باشند که به منظور اهداف زیر حفر می گردند . کوتاه کردن و یا قابل عبور کردن جاده ها کوتاه کردن مسیر راه آهن هدایت آب دستیابی به مواد معدنی عبور فاضلابها حمل و نقل مسافر از طریق متروها ایجاد پناهگاهها ، انبارها و غیره ... از نظر تاریخی طبق مدارک و شواهد موجود حفر تونل به وسیله دست و ابزارهای اولیه به قبل از میلاد مسیح می رسد و در ایران ، در ...

مقدمه رشته عمران یکی از مهمترین رشته ها در امر سازندگی و آبادانی هر منطقه به شمار می رود به طور که این رشته را می توان به عنوان مادر سازندگی یاد کرد . دانشجویان فارغ التحصیل از محل دانشگاه خود طی تحمل بیشتر با موارد تئوریک کار خود آشنایی پیدا می کنند و آشنایی با موارد عملی کار خود را به طور خیلی محدود آن هم در قالب بازدید ها و وسایل سمعی بصری می باشد . در درس کار آموزی 2 دانشجو ...

اقتصاد گلستان- با استفاده از تکنولوژی جدید دامداری و با انتقال جنین، هر گاو ماده در سال به طور میانگین 22 گوساله به دنیا خواهد آورد و به دنبال آن تحول عظیمی در صنعت دامداری کشور به وجود خواهد آمد آقای احمد قلندری، سالهاست که برای ایجاد تحول و افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامداری مطالعه و تلاش می کند. وی مدیر اجرایی این طرح ملی و دامدار نمونه صنعتی استان است. خبرنگاران ما ضمن ...

مدیریت سرمایه و ایمنی جهت ساختارهایی زیر بنایی با جلوه تر: دریافت از راه دور و تکنولوژی اطلاعات فضایی، جهت کاهش در تاخیر، بهبود نگهداری ساختارهای زیربنایی و مدیریت در سرویس و نگهداری صحیح از مخترعین و ارزشیابی سرمایه ها ایجاد تنوع در ابزارهای جدید را پیشنهاد می کند. درخواست تکنولوژی دریافت از راه دور پتانسیل خوبی جهت بررسی نواحی غیر پیشرفته برای آزاد کردن دارد که با دقت بیشتر و ...

معرفی بانک بانک کشاورزی در بیست و یکم خرداد سال 1312 تاسیس شده است. این بانک هم اکنون با پشتوانه سالها تجربه خدمت رسانی به عنوان یک بانک پیشرو در زمینه ارائه خدمات بانکداری به مردم عزیز کشورمان در سراسر کشور فعال است. این بانک همواره به منظور استفاده از دانش، کسب تجربه و نوآوری در خدمات بانکی، از دستاوردهای علمی داخلی و مطالعه بانک های پیشرو در دنیا بهره‌مند بوده است. چکیده ای ...

سیستم سیستم مجموعه ای است که از چندین جزء وابسته به یکدیگر تشکیل یافته است. تعریف دیگر سیستم این است که سیستم عبارت است از یک سری وظایف وابسته به یکدیگر که با اجرای آنها قسمتی از هدف یا منظور سازمان تحقق می یابد. روش روش عبارت است از یک سری عملیات و مراحلی که برای اجرای تمام یا قسمتی از یک سیستم انجام می شود. بعبارت دیگر برای اجرای هر سیستم، نیاز به تهیه دستورالعملهاییاست که ...

دکتر صدیق دکتر صدیق متولد سال 1331 است. وی تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌ علم و صنعت در رشته مهندسی صنایع ادامه داده و مدرک دکترای خود را در رشته مدیریت تولید از دانشگاه رابرت کندی سوئد اخذ نموده است و در حال حاضر نیز مدیر عامل گروه صنعتی پارس شیر، تولیدکننده قطعات یدکی خودرو و شیرآلات گاز با حدود 850 نفر پرسنل می‌باشد. ایشان به حق یکی از مردان عرصه صنعت بوده و ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول