در این پرژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد.
امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی دارند و گیاه چغندر که گیاهی پرتوقعی از لحاظ آب است و شدیداً نیاز به آب دارد ، همه و همه ممکن است درسال های آخیر تصمیمات چشمگیری را در مورد جایگزینی محصولی دیگر بجای قند عنوان کند و ما در اینجا قصد داریم تا قسمتی از پروسه این محصول را عنوان کنیم.
ساکارز قندی است که از یک ملکول گلوکز و یک ملکول فرکتوز تشکیل شده است که در نیشکر نیز همین قند می باشد کارخانه جات نیشکر عموماً نیشکر را تا به دست آوردن شکر زرد آن می توانند پیش ببرند ولی از آن به بعد تصفیه خانه ها باید شکر زرد را به شکر سفید تبدیل کنند
در چغندر قند موادی وجود دارد که در حین پرسه مانع از تشکیل قند می شود که این مواد هر کدام باید به شکلی از آن جدا شوند و جود پرتئین ها، اسید آمینه ، پکتین و...
همه وهمه مانع از کار می شود لزا دانشمندان این مواد را به وسیله تعقییر PH شربت بدست آمده از چغندر ، از جریان خارج می کنند.
بحث نگهداری چغندر از اهمیت خاصی بر خوردار است که در دنیای امروز می توانند با فرستادن اشعه های مختلف به سیلوهای چغندر مانع از پوسیدگی چغندر شوند در کشور ما وجود فینتیلاتورهای دمنده هوا به داخل توده چغندر از دیر باز مورد ااستفاده قرار گرفته است .
افزایش ماندگاری در سیلوها ضایعات بسیاری را به همراه دارد چون چغندر تنفس می کند و مقداری از قند را در خود به حدر می دهد پس در ابتدا ساخت سیلوهای صنعتی اولین گام در جهت میل به یک راندمان خوب در یک کارخانه می باشد می دانیم چغندر در 4+ درجه جوانه می زند و c3- یخ می زند باز شدن یخ در چغندر ضایعات زیادی را به همراه دارد لزا دمای سیلو بسته به هوای خارج سیلو متفاوت از 3 درجه تا 1- درجه می باشد.
بحث نگهداری چغندر از اهمیت خاصی بر خوردار است که در دنیای امروز می توانند با فرستادن اشعه های مختلف به سیلوهای چغندر مانع از پوسیدگی چغندر شوند در کشور ما وجود فینتیلاتورهای دمنده هوا به داخل توده چغندر از دیر باز مورد ااستفاده قرار گرفته است .
افزایش ماندگاری در سیلوها ضایعات بسیاری را به همراه دارد چون چغندر تنفس می کند و مقداری از قند را در خود به حدر می دهد پس در ابتدا ساخت سیلوهای صنعتی اولین گام در جهت میل به یک راندمان خوب در یک کارخانه می باشد می دانیم چغندر در 4+ درجه جوانه می زند و c3- یخ می زند باز شدن یخ در چغندر ضایعات زیادی را به همراه دارد لزا دمای سیلو بسته به هوای خارج سیلو متفاوت از 3 درجه تا 1- درجه می باشد.
3- برسی فنی: مراحل تولید قند: 1-3 عیارسنج: عیار سنجی از قسمت های مهم کارخانه قند می باشد چرا که با اندکی مراقبت نکردن، زیان شامل حال چغندر کار یا کارخانه خواهد شد در کشور ایرا ن مقدار پول چغندر را بر حسب تناژ و عیار آن می سنجند ولی در کشور آلمان برحسب تناژ،عیار و مواد مفید چغندر می سنجند.
چغندر را ابتدا با کامیون بر روی یاسکول وزن می کنند که به این وزن ، وزن ناویژه گویند سپس کامیون چغندرها را تخلیه می کند که خاک حاصل گرفته شده و از وزن نا ویژه کسر می شود که وزن به دست آمده وزن ویژه می باشد.
( به خاک موجود در چغندر افت هم می گویند) طریقه عیار سنجی: ابتدا کامیون به زیر دسگاهی به نام (( روب رو )) می رود که دسگاه بطور اتومات به داخل توده چغندر کامیون فرو رفته و از ابتدا تا ته کامیون مقدارkg30 نمونه بر می دارد که این نمونه ابتدا کاملاً شسته شده و سپس توسط تیغه هایی (7 یا 8 عدد) با سرعت 8 هزار دور در دقیقه به صورت خمیر در آورده می شود.
عیار پایین تر از 10 و بالاتر از 20 دومرتبه آزمایش می شود.
سیلو: در این مرحله چغندر بعد از عیار سنجی توسط نوار نقاله به سیلو های چغندر انتقال پیدا می کند که همان طور که قبلا اشاره شد برای جلو گیری از ضایعات چغندر توسط فن های به داخل توده چغندر هوا دمیده می شود زیرا در سیلو ها چغندر ها تا ارتفاع 9 متر بر روی یکدیگر انباشته می شوند و در اثر تنفس چغند گرما ایجاد می شود که موجب خرابی چغندر و پایین آمدن قند آن می شود و به همبن دلیل باید دمای آن کنترل شود.
برای فرستادن چغندر به داخل کارخانه از جت آب استفاده می کنند بدین ترتیب که آب را با فشار به چغندرها زده و آنها را به داخل کانال های می فرستند که این کانال ها با شب 1 تا 2 ردصد به داخل کارخانه می رود.
شتشوی چغندر: در این مرحله چغندر ها بوسیله کانال های که شیب 1 تا 2 درصد دارند بوسیله جت آب به داخل کارخانه حمل می شوند و سپس توسط پمپ های بسیار قوی به قسمن های مختلف شتشوی چغندر فرستاده می شود ابتد به وسیله دستگاه شن گیر شن آنها گرفته می شود در قسمت دیگر دستگاه سنگ گیر سنگ آن را می گیرد و در یک قسمت برگ های آنها گرفته می شود و در قسمتی دیگر دم های شکسته شده جدا می شود و چغندر با عبور از زیر دوش پرکلرین توسط نوار نقاله به آسیاب ها منتقل می شود.
آسیاب خلال: چغندرها پس از شستشو و ضد عفونی شدن داخل بونکر (مخزن آسیاب) ریخته می شوند و توسط تیغه های سه آسیاب به صورت خلال در آورده می شود و توسط نوار نقاله به پیش گرم کن (مایشه) ریخته می شود.
تیغه های آسیاب خلال دو نوع 21 دنده و 23 دنده می باشد.
پیش گرم کن (مایشه): خلال با آب داغ و بخار حرارت داده می شود و مقداری از شربت آن گرفته می شود و سپس خلال به همراه شربت بدست توسط پمپ خلال به قسمت پایین دیفوزیون برجی پمپاژ می شود.
دیفوزیون: مخلوط خلال و شربت بدست آمده از مخزن مایشه وارد برج دیفوزیون می شود در این برج خلال ها توسط یک هیلس گردان به بالای برج هدایت می شود و از بالا برج آب داغ با 5/5PH بر روی خلال ها ریخته می شود و مقدار دیگر از شربت خلال ها گرفته می شود و به پایین برج ریخته می شود و بعد از عبور کردن از صافی ها به قسمت پرشولاژ پمپاژ می شود و تفاله از قسمت بالای دیفزیون برجی توسط دو عدد هلیس به بیرون از دیفوزیون هدایت و سپس توسط یک هلیس بزرگ در مسیر شوت های پرس تفاله ریخته می شود که برای آخرین بار شربت و آب موجود در خلال ها توسط پرس های تفاله گرفته شده و خلال ها پرس شده دو نم توسط تعدادی از ترانس پرت ها جهت تفاله خشک کن و یا به صورت تفاله دو نم به مصارف خراک دام می رسد.
پرشولاژ واشباع 1و2 و دکانتور: شربتی که از دیفوزیون به دست می آید رنگ خاکستری مایل به سیاه داشته و به نام شربت خام نام گذاری شده است PH این شربت بین 2/6 – 8/5 است که به علت داشتن مواد ناخالصی باید تصفیه شود .
ابتدا شرت خام وارد پرشولاژ می شود و 15/0 تا 25/0 درصد Cao (شیر آهک) به آن اضافه می شود سپس توسط یک گرم کننده حرارت آن به c82 می رسد که به اشباع1 جهن تشکیل گل (کریستال کربنات کلسیم) می رود که مواد قندی لابه لای کریستال کربنات کلسیم محبوص می شود که گاز Co2 نیز به داخل این دیتگها تزریق می شود که منجر به پایین آمدن قلیای در شربت می شود که نهایتاً قلیایی به 5/ 8 – 9 می رسد سپس شربت باز از یک گرم کننده عبور می کندو با دمای c85 وارد دکانتور می شود که در آنجا شربت صاف شده و گل آن به صافی خلاء (چون قند داردهدایت می شود) و شربت صاف شده آن به دو عدد روشوفر رفته و سپس به اشباع دو می رود و دما در اشباع دو باید 94 – 92 درجه سانتیگراد باشد که قلیای باز هم پایین می آید چون در این دسگاه هم گاز Co2 تزریق می شود و قایایی که در قسمت قبل 5/8 تا 9 بوده به قلیایی 2 – 5/1 می رسد حال شربت به مخزن و سپس به صافی ها و تهایتاً به بدنع اول اوابراسیون هدایت می شود.
8-3 دستگاه تغلیظ یا اوابراسیون از این دستگاه برای غلیظ کردن شربت استفاده می شود تا Bx( واحد غلظت) آن را از 16 به 65 برسانند دراین مرحله از 5 محفظه استفاده شده است که شربت در داخل تعدادی لوله از این محفظه ها عبور داده می شود و در مجاورت با بخار آب با دمای C130 و فشار 2/2 انمسفر غلظت شربت را بالا می برند بالا بردن غلظت شربت بدین ترتیب است که با برخورد بخار آب به لوله های حاوی شربت باعث تبخیر آب درون شربت شده و شربط غلیظ می شود مدت زمانی که شربت از بدنه اول به بدنه پنجم وارد می شود 45 دقیقه می باشد اگر دمای بخار از c130درجه حرارتش بیشتر شود شربت رنگ می گیرد و اگر دمای شربت به c190 بیشتر شود شربت می سوزد که به آن کارامل می گویند.
بخار بدنه های اوابراسیون از توربین های بخار بدست می آید که حرارتی معادل 300 تا 350 درجه سانتیگراد دارد که برای کم کردن و کنترل این بخار از ریختن آب سرد بر روی لوله ها حاوی بخار اسنفاده می شود.
9-3 طباخی: 1- پخت یک: در این قسمت شربت در داخل برجک های حرارت داده می شود تا مقداری از آب آن گرفته شود و در این مرحله شربت حالت کریستالی به خود می گیرد که به آن پخت گویند سپس این شربت وارد قسمت سانتریفوژ می شود که شکر درجه یک را بوجود می آورد.
2 - پخت دو: پس آب گرفته شده از پخت یک وارد پخت دو شده و پس از سانتریفوژ شدن شکر درجه دو بدست می آید که این شکر به پخت یک می رود و پس آب آن به پخت سه می رود.
3- پخت سه: پس آب پخت دو وارد پخت سه می شود و پس از سانتریفوژ شدن شکر آن وارد پخت دو می شود و پس آب آن وارد پخت چهار می شود.
4- پخت چهار: پس آب پخت سه وارد پخت چهار می شود و پس از سانتریفوژ شده و به شکر بدست آمده مقداری شربت رقیق اضافه می کنند و به پخت دو فرستاده می شود واز پس آب سانتریفوژ شده ملاس بدست می آید که جهت اضافه کردن یه تفاله چغندر برای استفاده خوراک دام استفاده می شود و یا اینکه ملاس را در داخل مخازن برای فروش جمع اوری می کنند.
10-3 سانتریفوژ: دستگاه سانتریفوژ دارای قطر خارجی cm170 و ارتفاع آن تقریبا ًیک متر بوده و قطر داخلی آن cm160 بوده که در هنگام بارداری به cm150 می رسد که با یک قاشقک این مقدار قابل تنظیم است این مخزن گردان توسط یک موتور دالاندر 5 دور که توسط PLC مقدار دور آن تنظیم می شود به گردش در می آید ، سرعت آن به شرح زیر افزایش پیدا می کند.
(دور در دقیقه) 980 – 735 – 490 – 200 – 50 که در اثر نیروی گریز از مرکز مخزن گردان سانتریفوژ مقدار پس آب از آن بیرون می آید که برای پخت های مختلف شکر استفاده می شود.
شکر درجه یک به دو مصرف می رسد.
شکر سفید 2- قند 1- شکر سفید: پس از خارج شدن از دیفوزیون پخت یک وارد قسمت خشک کن شکر می شود و پس از خشک کردن و گرفتن رطوبت آن وارد قسمت بسته بند شکرو در کیسه های Kg50 بسته بندی می شود و از انجا به انبار انتقال پیدا می کند.
2- قند: شکر بدست آمده از پخت یک را به کاربافین (رنگ بر) و خاک فسیل (کمک صافی) اضافه می کنند و سپس داخل قالب ها قند ریخته می شود و از انجا به سرد خانه منتقل می شود و بعد در داخل دستگاه سانتریفوژ قرار می دهند تامقدار آب ک موجود رد آن بر اثر نیروی گریز از مرکز گرفته شود.
نوع موتور سانتریفوژهای قند روتور سیم پیچی شده می باشد که توسظ روئستا تنظیم دور آن آنجام می گیرد.
قطر خارجی سانتریفوژهای قند m5/2 و قطر داخلی آن cm170 که شامب 6 ردیف قالب و خور قند و در هر ردیف 32 قالب که جمعا 192 قالب می شود می باشد ودر هر 12 ساعت 23 مرتبه پر و خالی می شود که در 24 ساعت 64 مرتبه پر و تخلیه می شود.
سانتریفوژهای قند 4 دور بوده و دور آن به شرح زیر می باشد (دور در دقیقه) 950 – 480 – 230 – 50 شافت سانتریفوژ ها چون همیشه تحت تنش هستند همه ساله به وسیله اشعه آزمایش می شود تا ملکول هلی داخل شافت دچار اسیب نشده باشند که در حین کار شافت اصطلاحاً نبرد که باعث خسارات جانی می شود.
قطر سوراخ های توری سلنتریفوژها و زاویه کاسه آن به شرح زیر است.
برای رساندن روغن و گریس به بلبرینگ کف گرد از پمپ استفاده می شود که هر کدام پمپ مخصوص خود را دارد مدار سانتریفوژ را توری طراحی می کنند که در صورت قطع شدن یا با وجود آمدن اشکال در پمپ روغن کل مدار قطع شود و سانتریفوژ از کار بیفتد تا موجب یاتاقان یا گریپاژ نشود.
بلاناس بودن سبد (کاسه) سانتزیفوژ نیز از اهمیت بالای برخور دار است ک ه باید به طور مداوم مورد برسی قرار گیرد.
11-3 انرژی حرارتی کارخانه: انرژی حرارتی کارخانه از 5 کوره 2 آلمانی به ظفیت 12 تن بخار در ساعت و یک بلژیکی به ظرفیت 16 تن بخار در ساعت و 2 کوره اراکی یکی 5 تن 8 تن تامین می شود .
بغیر از کوره های اراکی کوره های دیگر بخاری با فشار 27 تا 32 اتمسفر تولید می کنند که این بخار توربین ها را به گردش در می آورد و پس از خارج شدن از توربین بوسیله پاشیدن آب بر روی این بخار دمای آن به c135 کاهش و فشار آن به 2/2 اتمسفر کاهش پیدا می کند که از این بخار برای گرم کردن شربت در قسمت های مختلف کارخانه استفاده می شود.
چنانچه درجه حرارت از c135 بیشتر شود برای محلول شربت ایجاد تجزیه می کند و کارخانه دچار ضایعات می کند از برخورد این بخار با شربت در محفظه های حرارتی آب کندانس بوجود می آید که این آب کندانس به داخل محفظه های به نام بالن هدایت و پس از خارج شدن گازها از آن دو مرتبه به کوره های بخار هدایت می شود.
کوره های اراکی بخارشان مرطوب می باشد ولی کوره های دیگر بخار خشکی ایجاد می کنند.
کوره آهک : برای تصفیه شربت خام که در دیفوزیون ایجاد می شود و آن شربتی است به شکل خاکستری متمایل به سیاه که از ریختن آب گرم لر روی خلال های چغندر ایجاد می شود.
برای صاف کردن و تصفیه آن نیار به شیر آهک و گاز Co2 داریم که اینها از کوره آهک بدست می آید.
4- سیر و توسعه تاریخی کارخانه در طی گذشت 52 سال از تاسیس آن تاسیس کارخانه در سال 1334 بر اساس مصرف 250تن چغندر در 24 ساعت طراحی گردیده که توسط شرکت آلمانی بوکاف نصب و بهره برداری از آن در سال 1335 آغاز گردید.
با توجه به افزایش تولید در منطقه و جهت جلوگیری از ضایعات ناشی از طولانی شدن زمان نگهداری چغندر در سال 1344 اقدام به توسعه کارخانه و افزایش ظرفیت آن به 1000 تن توسط شرکت هلندی استورک گردید.
مالکیت شرکت در سال 1349 از شرکت سهامی کارخانه جات ایران و سازمان گسترش به آستان قدس رضوی منتقل شد.
آستان قدس تا سال 1357 با یک شرکت بلژیکی شریک بودند و اداره کارخانه با نظارت شرکت بلژیکی انجام می شد و از آن پس شرکت توسط کارشناسان و متخصصین ایرانی اداره گردیده است.
علیرغم عمر 50 ساله با توجه به اقدامات به موقع و بازسازی های بعمل آمده کارخانه قادر است هم اکنون با مصرف 1200 تن چغندر در شبانه روز به فعالت ادامه دهد محصول قند و شکر تولیدی از کیفیت بالای برخوردار بوده بطوری که با راهنماییهای موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان در سال 75 شرکت موفق به اخذ پروانه استاندارد برای قند تولیدی خود گردید.
این شرکت در سال 1377 موفق به دریافت لوح افتخارزرین و تندیس نخستین جشنواره تولید کنندگان قند و شکر کشور در بخش بهترین کیفیت قند گردید.
همچنین در سال 1382 پروانه بین المللی ISO 9001 ویرایش 2000 را گرفته است.
5- محصولات فرعی: 1- ملاس 2- تفاله خشک پرک 3- تفاله خشک فشنگی 1- ملاس آخرین محصول کارخانه است که چون نمی توانیم قند آن را استحصال کنیم به مصرف 1- الکل سازی 2- خمیر مایه 3- صنایع نظامی 4- استن 3- تفاله خشک پرک که مقداری ملاس قبلاً در آن زده اند که خشک شده است و از ارزش بالای برای تغذیه دام برخوردار می باشد.
4- تفاله فشنگی را دامداران در آب می گذارند تا باز شود و سپس به مصرف دام می رسد.
بررسی نیروی انسانی کارخانه قند 1- در زمان بهره برداری چغندر 7- تبدیل شکر زرد به سفید: در پروسه های تولید شکر خام از نیشکر معمولاً آنها تا فرایند تولید شکر زرد پیش می روند یعنی از نیشکر شکر زرد بدست می آورند.
لزا تصفیه خانه های باید وجود داشته باشد تا شکر زرد را به شکر سفید تبدیل کند برای این منظور روش های متفاوتی در تصفیه شکر زرد وجود دارد که در اینجا به یکی از آن روش ها اشاره می کنیم.
شکر زدی که خریداری می شود گاهی از داخل و بیشتر از کشورهای آمریکای جنوبی خریداری می شود.
ابتدا شکر زرد را بوسیله آب حل کرده و بریکس ( واحد غلظت) آن را به 35 تا 40 می رسانند سپس این شربت را به قسمت شولاژ جهت اضافه کردن شیر آهک می شود که حدود 2 تا 6 گرم Cao در لیتر به آن شیر آهک اضافه می شود سپس شربت از گرم کنندهایی عبور کرده و حرارت آن تا 85 افزایش پیدا می کند حال در دو دسگاه با وارد کردن گاز Co2 اسیدیته شربت را آنقدر پایین می آورند که به PH 7.7 برسد سپس این شربت را با دمای 90 به صافی های پرس جهت جدا کردن گل آن می فرستند.
ناگفته نماند در فرایند تصفیه شکر زرد چون مقدار کمی آهک و گاز Co2 نیاز داریم می بایست کوره آهک با 40% ظرفیت اصلی خود کار کند که این امر نیاز به مراقبت شدید از کوره آهک دارد بعضی از کارخانه جات از گاز کوره بخار جهت تصفیه شکر خام استفاده می کنند لزا امروزه که کوره ها گازسوز شده است مقدار ردصد Co2 خروجی از کوره بخار کم بوده و گویا مقرون به صرفه نیست.
رنگ شکر خام در ابتدا ICU 1200 ایکمزا بوده است ولی بعد از ساتراسیون ( عمل تصفیه) رنگ آن به ICU200 رسیده است.
اینک این شربت را برای تغلیظ به بدنه های اوابراسیون هدایت می کنند و در اثر حرارت تا بریکس 65 به غلظت آن می افزایند سپس این شربت برای قسمت پخت 1 که شکر آن دجه یک است آماده و فرستاده می شود در تصفیه خانه ها معمولاً از سیستم 5 پختی تا سیستم 7 پختی وجو دارد.
قسمت های مختلف کارخانه: بخش چغندر کاری: که در این بخش پیمانکار با مراجعه به مهندسین و تکنسین های در مورد چگونگی کاشت و نوع بذر موجود و انواع سم و مبارزه با آفت های چغندر و همچنین آزمایشگاه خاک شناسی که مانع از کشت از زمین های آلوده می شود.
بخش حسابداری چغندر: بستن پیمان با چغندر کارها بخش حسابداری مالی: محاسبه حقوق کارگران کارخانه و سایر امور مالی بخش انبار کود: که به پیمان کار می دهند.
بخش انبار بذر: که به پیمان کار می دهند.
بخش انبارسم: که به پیمان کار می دهند.
بخش انبار قند بخش انبار شکر سفید انبار شکر زرد 10- آتالیه: کلیه تعمیرات مورد لزوم دستگاه ها در این قسمت انجام می شود.
11- آهنگری 12-انبار فنی: قطعات دسگاه ها در این قسمت انج 13- نجاری: قالب بندی بتن ها و نجاری مربوط به خانه های سازمانی 14- بازرسی: حضورو غیاب و آمار کارمندان 15- انبار تفاله 16- انبار مربوط به کیسه های قند وکارتن 17- انبار سیمان گچ: مربوط به تعمیرات 18- امور فرهنگی 19- بخش رانندگی فهرست عنوان صفحه مقدمه پیش گفتار برسی فنی 1-3 عیار سنج 2-3 سیلو 3-3 شستشوی چغندر 4-3 آسیاب خلال 5-3 پیش گرم کن (مایشه) 6-3 دیفوزیون 7-3 پرشولاژ و اشباه1و2 و دکانتور 8-3 دستگاه تغلیظ یا اوابراسیون 9-3 طباخی 10-3 سانتریفوژ 11-3 انرژی حرارتی کارخانه سیر و توسعه تاریخی کارخانه در طی گذشت 52 سال از تاسیس آن محصولات فرعی بررسی نیروی انسانی کارخانه قند تبدیل شکر زرد به سفید قسمت های مختلف کارخانه کـار آفـرینی و پـروژه زیر نظراستاد گرامی : جناب آقای متولی کاری از : محمد خطیب بهار 87 ردیفقسمتقسمتقسمتروزکارروزکارروزکارروزکارروزکارروزکارشب کارشب کارشب کارشب کارشب کارردیفقسمتقسمتقسمتدائمدائمموقتموقتقراردادیقراردادیدائمدائمموقتموقتقراردادی1اداریاداریاداری10103377____12حسابداریحسابداریحسابداری161655_____3دفتر فنیدفتر فنیدفتر فنی88____22___4مباشرین فنیمباشرین فنیمباشرین فنی11____11___5وسائط نقلیهوسائط نقلیهوسائط نقلیه771177____26بخاربخاربخار222211222217برقبرقبرق332233443318توربین بخارتوربین بخارتوربین بخار11111122___9اتوماسیوناتوماسیوناتوماسیون2211__2211_10آبرسانیآبرسانیآبرسانی114411__33211آزمایشگاهآزمایشگاهآزمایشگاه113311__33112کوره آهککوره آهککوره آهک1122551122513مکانیک – روغنکاریمکانیک – روغنکاریمکانیک – روغنکاری6633552266314آتلیه – خدمات فنیآتلیه – خدمات فنیآتلیه – خدمات فنی1515991414_____15باغبان – تنظیفباغبان – تنظیفباغبان – تنظیف11141466__33116دربان – نگهباندربان – نگهباندربان – نگهبان3388773355617انبارهای – قبانانبارهای – قبانانبارهای – قبان1010991616__11118عیارسنجعیارسنجعیارسنج__1122_____19تخلیهتخلیهتخلیه2244_______20کشاورزیکشاورزیکشاورزی2020442626_____21سیلو – چغندر شوئیسیلو – چغندر شوئیسیلو – چغندر شوئی115522__33422دیفورزیوندیفورزیوندیفورزیون111122__33123میل زنی – مایشهمیل زنی – مایشهمیل زنی – مایشه____33_____24صافیهاصافیهاصافیها__141466__991125ساتراسیونساتراسیونساتراسیون1133221122426واکمواکمواکم1155331122427اوپراسیوناوپراسیوناوپراسیون2222441122128سانتریفوژسانتریفوژسانتریفوژ__101066__77929تصفیه خانهتصفیه خانهتصفیه خانه11282818181128281730تفاله خشک کنتفاله خشک کنتفاله خشک کن1122331155_31فروش تفاله ترفروش تفاله ترفروش تفاله تر__11_____32ساختمانی – متفرقهساختمانی – متفرقهساختمانی – متفرقه33101066_____جمعجمعجمعجمع1211211521521631632424909084ردیفردیفقسمتروزکارروزکارروزکارروزکارروزکارروزکارشب کارشب کارشب کارشب کارشب کارشب کارردیفردیفقسمتدائمدائمموقتموقتقراردادیقراردادیدائمدائمموقتموقتقراردادیقراردادی11اداری993377______22حسابداری16161155______33دفتر فنی88____33____44مباشرین فنی1010____11____55وسائط نقلیه77__44____1166بخار22__2222__1177برق33__2222__2288توربین بخار22__2211____99اتوماسیون22__1122__111010آبرسانی11__55____441111آزمایشگاه11__77____331212کوره آهک11__4411__331313مکانیک – روغنکاری66__5522__111414آتلیه – خدمات فنی1515__1010______1515باغبان – تنظیف11__1616____331616دربان – نگهبان4477773344661717انبارهای – قبان1010__66______1818عیارسنج____________1919تخلیه11__________2020کشاورزی2020__1010______2121سیلو – چغندر شوئی11__________2222دیفورزیون22__________2323میل زنی – مایشه____33______2424صافیها____55____332525ساتراسیون11__2211__112626واکم11__8811__442727اوپراسیون11__22____332828سانتریفوژ11__6611__882929تصفیه خانه11__11______3030تفاله خشک کن22__________3131فروش تفاله تر____________3232ساختمانی – متفرقه33__1010______