دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح کسب و کار : شستشو و دانه بندی شن و ماسه

Word 362 KB 13038 41
مشخص نشده مشخص نشده پروژه کارآفرینی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اساسی ترین مواد لازم در توسعه و پیشرفت هر کشور مصالح ساختمانی و پایه ای ترین آنکه دامنه کاربرد وسیعی در تمام ابعاد دارد شن و ماسه است.

    به همین منظور پر کاربردترین و بیشترین استفاده از شن و ماسه را که در بتن ساختمانی ایجاد می شود بحث خواهیم کرد (در مقدم)
    انواع ماسه:
    مصالح سنگی ریز دانه (جز در مورد بتن سبک) از ماسه طبیعی، ماسه شکسته، یا ترکیبی از این دو تشکیل می شود.

    مشخصات ASLM ماسه طبیعی را به صورت مصالح ریز دانه ای تعریف می کند که از فروپاشی طبیعی سنگ ها یا از خرد کردن ماسه سنگ ترد حاصل می شود.

    ماسه شکسته مصالح ریز دانه ای است که از خرد کردن و دانه بندی (سرند کردن) سنگ، شن، یا سرباره آهن گذاری بدست می آید.


    ماسه باید شرایط آزمایشهای استاندارد را برای سلامت، ناخالصی های آلی و مواد آسیب زا که ممکن است با قلیاهای موجود در سیمان واکنش زیانباری داشته باشند، برآورده سازد.

    همچنین دانه بندی آن باید درون حدود مشخصی جای بگیرد.

    الکلهای استاندارد برای دانه بندی مصالح سنگی ریزدانه الکلهای به استانداردهای مختلف است.

    ماسه باید شرایط آزمایشهای استاندارد را برای سلامت، ناخالصی های آلی و مواد آسیب زا که ممکن است با قلیاهای موجود در سیمان واکنش زیانباری داشته باشند، برآورده سازد.

    مواد اضافی در ماسه وجود مواد اضافی، همچون رس، لای، میکا و مواد آلی به کیفیت بتن آسیب می رساند از این رو ماسه ای را که حاوی بیش از 3 درصد رس بالای باشد نباید به کار برد.

    مصالح سنگی درشت دانه دانه های سنگی درشتی که در بتن به کار می رود بر سه نوع است: 1-شن طبیعی و شکسته 2-سنگ شکسته 3-دانه های سنگ شکل، اندازه و سلامت دانه ها شکل و بافت سطحی دانه های سنگکی بر چگونگی کارکرد آنها در بتن اثر می گذارد.

    وجود دانه های تخت یا دراز موجب کاهش کار پذیری می شود.

    بتنی که با چنین مصالحی ساخته شود به ماسه بیشتری نیاز دارد، و از این رو برای رسیدن به میزان نشست مورد نظر نیازمند آب بیشتری هم خواهم بود.

    همین افزایش سطح خارجی ماسه و مقدار آب موجب می شود که برای حفظ مقاومت بتن، عیار سیمان بالاتری لازم باشد.

    شن رودخانه ای تمیز و سنگ شکسته، با دانه بندی مشابه و عیار سیمان مساوی، مقاومت یکسانی ایجاد می کنند.

    اما دانه های سنگی شکسته، هنگامی که به شکل مخروط توده شوند و یا هنگام تخلیه از محفظه ذخیره دستگاه بتن ساز، تمایل کمتری به جداشدگی دارند تا دانه های گرد.

    دانه های سبک در سالهای اخیر مصالح درشت دانه سبک کاربرد روزافزونی یافته اند.

    این دانه ها چگالی کمتری دارند و وزن مخصوص بتن را از 2300 تا 2400 کیلوگرم بر مترمکعب برای بتن عادی، به 1800 تا 1900 کیلوگرم بر مترمکعب برای بتن سبک کاهش می دهند.

    میزان جذب آب این نوع دانه ها بسیار متغیر است و به نوع مواد اولیه و روش تولید بستگی دارد.

    برای حفظ ثبات دانه ها در هنگام کار، اشباع کردن کامل آن ها با آب ضروری است.

    این امر به خصوص در مورد بتنی که پمپ می شود اهمیت بیشتری دارد.

    اگر دانه ها تنها اندکی تر شده باشند، مقدار از آب مخلوط را جذب می کنند و موجب کاهش میزان نشست، کارپذیری و قابلیت پرداخت بتن می شوند.

    1-تعریف: شن و ماسه فرآیندی است طبیعی که از مصالح خام رودخانه ای یا سنگ کوهی طی پروسه سرند کردن و دانه بندی و شستشو جهت مصارف عمرانی بدست می آید.

    2-هدف پروژه: فراهم نمودن ماسه شسته و شکسته و همچنین شن و گراویه مورد نیاز شهرستان مربوطه و همچنین تا سطح شهرستان های اطراف به طور استاندارد برای نیازمندیهای مختلف از جمله راهسازی و آسفالت و ساختمان سازی و ....

    3-فرآیند تولید: شامل دپو کردن مصالح خام در معدن، حمل و تخلیه در سرند گریزلی، جداسازی قطعات درشت، خرد کردن در فک، ریختن به داخل باکس فیدرو هدایت به سرند اولیه که دانه بندی شود و سپس توسط نوارهای نقاله به دو گروه دانه درشت و ریز دانه تقسیم می شود.

    3-تعداد کارکنان تولیدی: سطح استاندارد و مورد نیاز بین 20 تا 40 نفر با توجه به ظرفیت کارگاه در یک شیفت کاری.

    5-محل اجرا: طبق بررسی های انجام شده اگر در 12 کیلومتری شهرک صنعتی سرخس قرار گیرد مقرون به صرفه است.

    6-تامین مواد اولیه: باید حداقل 80% داخلی باشد.

    7-تاسیسات زیر بنایی: طبق برآوردهای انجام شده توان برق مصرفی 200 کیلووات-سوخت: گاز طبیعی و آب میزان 000/35 متر مکعب در سال 8-شرایط عملیاتی: تعداد روز کاری 250 روز در سال در یک شیفت کاری 9-ظرفیت تولید: 000/200 متر مکعب در یک شیفت کاری 10-دستگاه ها و تجهیزات: شامل ماشین آلات حمل و سیستم های سنگ شکن 11-زمین و ساختمان: زمین 000/20 مترمربع، 000/80 متر مربع معدن، ساختمان 580 متر مربع 12-میزان سرمایه گذاری: 000/572/134/10 ریال آورده نقدی و غیرنقدی، بدین صورت 000/000/000/10 نقدی، مابقی غیرنقدی 13-قیمت تمام شده: کل هزینه های ثابت تولید 880/783/545/2 ریال کل هزینه های متغیر تولید 560/126/034/2 ریال 14-قیمت میانگین یک واحد تولید: 533/30 15-قیمت میانگین فروش: 251/41 16-شاخص های اقتصادی: سود سالانه 000/700/607/1 ریال نقطه سر به سر تولید 000/92 متر مکعب 17-دوره بازگشت سرمایه: 3/6 سال؛ زودبازده خلاصه طرح و نتیجه گیری A)اطلاعات مربوط به فعالیتهای طرح: A10) مجوزهای قانونی: 1-بایستی یک اعلامیه تاسیس با شماره خاصی برای اقدام به فعالیت از سازمان صنایع و معادن استان مربوطه دریافت شود.

    2-تهیه پروانه بهره برداری 3-تهیه مجوز از اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاص استان مربوطه (خراسان) در رابطه با مرغوبیت معدن 4-مجوز سازمان محیط زیست A-2)مشخصات: 1-نام متقاضی (اسامی شرکا) 2-عنوان طرح: تولید شن و ماسه دانه بندی شده 3-آدرس اجرای طرح 4-وضعیت طرح 5-درصد پیشرفت 6-بانک پیشنهادی متقاضی 7-متقاضی دارای شرایط خاص دیگری غیر از شرایط ذکر شده در بالا باشد.

    A-3)درخواست کننده تسهیلات اعتباری: مشخصات درخواست کننده: توجیه اقتصادی طرح تولید شن و ماسه الف)توجیه اقتصادی 1-شناخت محصول و موارد مصرف: شن و ماسه فرآورده ایست که از دانه بندی مصالح موجود در بستر رودخانه و دامنه کوههای سنگی و یا خرد کردن شنگ های سخت و جدا کردن مواد زائد بدست می آید که بسته به جنس کوه ها، طیف وسیعی از سنگ ها از جمله آهکی سیلیسی گرانیتی را شامل می شود از جمله بازارهای عمده مصرف بخش ساختمان و راهسازی است که در آن مصالح معمولاً با دانه بندی به شرح زیر مورد استفاده قرار می گیرد.

    A)ماسه با دانه بندی 8-0 میلیمتری B)شن (نخودی وگراویه) C)بالاست و ماکادام با دانه بندی 40-80 میلیمتری وزن مخصوص سنگ مادر این مصالح بسته به جنس قابل قبول برای استفاده در بخش ساختمان از 2 تا 26 گرم بر سانتیمتر مکعب است.

    کاربرد شن و ماسه تواماً در تهیه بتن و کاربرد ماسه به طور مجزا در تهیه ملات برای آجرچینی، سنگ کاری و سیمان کاری است و شن به تنهایی به عنوان پر کننده فضاها به ویژه در کف می باشد و ماکادام در زیر سازی راه به ویژه مناطق لجنی و بالاست در احداث خط راه آهن کاربرد دارد.

    2-واحدهای تولید کننده موجود و ظرفیت آنها در حال حاضر در شهرستان سرخش 3 واحد فعال وجود دارد.

    3-نیاز شهرستان: تحول تشکیل خراسان رضوی به مرکزیت مشهد تحرکی بی سابقه در انجام امور زیربنایی به منطقه بخشید که ضرورت برنامه ریزی برای تامین به موقع مصالح را بر اساس آمار و ارقام مصرف در سالهای گذشته و نرخ رشد جهشی آن در یک سال گذشته و سال جاری را اجتناب ناپذیر می نماید.

    4-استاندارد محصول: استاندارد محصول بر اساس نشریه 101 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران انجام میگیرد.

    بررسی اقتصادی طرح-منظور تجزیه و تحلیل بازار و چگونگی عرضه و تقاضای محصول می باشد به طور کلی آنالیز بازار و همچنین برآورد روند عرضه و تقاضا در آینده و تعیین میزان تولید و ارزیابی کلی از نظر اقتصادی و تعیین محدوده جغرافیایی جهت بررسی انجام می شود.

    بدین جهت به جمع آوری اطلاعات آماری دست زده که از این طریق به بررسی بازار و پیش بینی روند آتی آن و تعیین هدفهای تولیدی طرح پرداخته ایم با توجه به اشکالاتی که در جمع آوری آمار وجود دارد، در این بررسی سعی شده که حتی الامکان آمار نزدیک به واقعیت باشد که از این طریق برآورد خوش بینانه ای به دست آید.

    توجیه اقتصادی طرح تولید شن و ماسه 5-مشخصیات اقتصادی محل اجرای طرح: به جهت پتانسیل موجود در کارگاه تولیدی فعلی و امکانات بالقوه مطلوبی که در شهرک صنعتی سرخس موجود می باشد و بنا به دلایل ذیل محل اجرای طرح در جوار کارخانه فعلی انتخاب گردیده است.

    1-نزدیکی به شهرک صنعتی سرخس 2-وجود راه های ارتباطی مطلوب به منظور ارسال محصولات تولیدی 3-شرایط جغرافیایی منطقه اجرای طرح، به دلیل آب و هوای نسبتاً خشک یکی از مزیت های نسبی انتخاب بوده که این امر سبب کاهش هزینه های استهلاک ماشین آلات و تجهیزات و مخازن ذخیره شن و ماسه می گردد.

    4-برخوردار بودن از منابع آب کافی از دیگر مزایای انتخاب محل به منظور اجرای این پروسه می باشد.

    5-دارا بودن سیستم تصفیه که در آینده به بهره برداری خواهد رسید.

    6-اتصال به سیستم انتقال وتوزیع برق و گاز که این می تواند نقش بسزایی در کاهش هزینه های انرژی داشته باشد.

    7-دسترسی به مواد اولیه با توجه به ذخایری که در منطقه موجود است.

    8-همجواری با یک کارگاه تولیدی شن و ماسه دیگر در منطقه و در صورت نیاز استفاده از نیروی انسانی و کارگاه های مجهز آنها.

    6-پیش بینی بازار محصول: به منظور پیش بینی وضعیت بازار محصول برای دوره مورد بررسی ابتدا می بایست پیش بینی تقاضا برای این دوره به عمل آید و سپس بینی عرضه انجام گیرد، و در نهایت از مقایسه آنها، وضعیت بازار محصول در آینده مشخص خواهد شد.

    که آیا کمبودی وجود دارد یا خیر؟

    توجیه اقتصادی طرح تولید شن و ماسه 1-مشخصات کامل زمین طرح موقعیت زمین محل اجرای طرح بخش: مرکزی شهرستان سرخس استان خراسان رضوی وضعیت مالکیت: مشاع مفروض ابعاد زمین 10 هکتار (000/20 متر مربع مجموعه کارگاهی و 000/80 متر مرربع معدن) قیمت 000/000/600 ریال فاصله نزدیک ترین پست برق 4 کیلومتر-فاصله زمین تا جاده اصلی 400 متر نوع راه شوسه و نوع آب مصرفی چاه می باشد.

    آدرس دقیق محل اجرای طرح: سرخس کیلومتر 12 جاده مشهد 2-تسطیح و محوطه سازی و دیوار کشی 7-هزینه های عمومی تولید: هزینه تولید شن و ماسه به عواملی از قبیل حقوق دولتی (حق برداشت از معادن) هزینه دپو مواد خام در معدن، هزینه حمل و بارگیری به وسیله لودر و کامیون-هزینه های کارگری-بهای مولفه های انرژی مانند برق و گازوئیل و نیز هزینه های پالایش مواد، جداسازی، شستشو، استهلاک و تعمیرات و استهلاک سرمایه و سود مشارکت بستگی دارد و آنچه در طی سالهای گذشته اتفاق افتاده به شرح جدول زیر می باشد: ارقام به میلیون ریال 8-قیمت فروش: قیمت فروش محصولات در مرحله اول تابع شرایط اقتصادی منطقه و از همه مهمتر عرضه و تقاضاست افزایش قیمت در طی سالهای گذشته نشانگر رشد صعودی قیمت ها می باشد.

    9-بررسی های فنی و اقتصادی تکنولوژی ساخت خط کامل تولید در کارگاه های متعددی در ایران وجود دارد و طی چند سال گذشته به لحاظ شناخت مصالح مورد مصرف و به طبع آن انتخاب دستگاه ها و قطعات مناسب پیشرفت چشمگیری حاصل شده است.

    اکثر سیستم های تولید شن و ماسه در ایران از سیستم تک لاپنی استفاده می ننند ولی برای کاهش هزینه ها در این پروژه از سیستم دو لاینی استفاده شده است که مزایای زیر را نسبت به سیستم تک لاینی دارد: 1-در اجرای این پروژه حداکثر تولید هدف اصلی است زیرا در این طرح هزینه های جاری تولید از قبیل: (پرسنل اداری، پرسنل تولید، آشپزخانه، سوخت، روشنایی و سایر هزینه ها) در یک سطح قرار دارند.

    2-در اجرای این پروژه هزینه احداث بعضی از دارئیهای ثابت طرح از قبیل ساختمان اداری-تولید-استخرهای آب و فاضلاب-شبکه های انتقال نیرو-دیوارها و فونداسیونها-در یک سطح قرار دارند.

    3-استفاده بهینه ماشین آلات ترانسپورت (ماشین آلات حمل و بارگیری) تولید جزء مزایای اصلی استفاده از طرح دولاینی است.

    4-ایجاد زمینه های رقابت وکیفیت نیز در راس امور می باشد زیرا در بحث تولید انبوه است که رقابت سالم و با کیفیت معنا پیدا می کند.

    5-کاهش هزینه های انرژی – کاهش زمان تولید-جلوگیری از انجام کار اضافی که انجام این عمل همواره با خسارت همراه بوده و زبانهای غیر قابل جبرانی را بر پیکره نیروی انسانی وارد می آورد.

    10-روشهای تولید: در مناطقی که دارای رودخانه های بزرگ و یا زمین های دارای آبرفت های درشت دانه هستند عمدتاً از مواد موجود در بستر رودخانه ها و یا برداشت آبرفت ها استفاده شده و مناطقی که شرایط فوق میسر نباشد از سنگ های کوهی سخت بهره برداری می گردد.

    11-تجهیزات خط تولید: الف)شبکه گریزلی ب)سیلوی مادر ج)فیدر د)سرند گریزلی ه)سنگ شکنی فکی و)سنگ شکنی چکشی ز)سرند سه طبقه ح)نوارهای نقاله ط)ماسه شور 12-انتخاب خط تولید: با توجه به وضعیت منطقه سرخس و وجود معادن عظیم شن و ماسه در اطراف سرخس و ارزانتر بودن راه های تامین مواد اولیه از این منابع استفاده می شود.

    13-روشهای کنترل مواد تولید 1-13-کنترل مواد اولیه: در انتخاب مواد اولیه و به هنگام دپو و بارگیری آن بایستی سعی شود مواد از لایه های دارای خاک کمتر و نیز دانه بندی های متعارف در حد قبول دستگاه ها باشد.

    2-13-کنترل مواد تولیدی: با توجه به استقرار آزمایشگاه مکانیک خاک از نمونه های تولیدی به لحاظ فیزیکی (شکل و انداز) و به لحاظ کیفی و به ویژه در تولیدی آزمایشات تعیین ارزش شنی به عمل آمده و در صورت ضرورت این مواد دوبار شسته می گردد.

    3-13-ظرفیت سیستم: سیستم انتخابی با ظرفیت 120 تن مواد اولیه در ساعت و برای 16 ساعت کار در شبانه روز که 14 ساعت آن مفید فرض شده (2 نوبت کاری) که قادر است پس از حذف مواد درشت دانه و نیز زائد روزانه 250 متر مکعب ماسه و 175 متر مکعب شن بادامی و 175 متر مکعب شن نخودی تامین نماید.

    فصل دوم: مشخصات مواد اولیه از نظر نوع میزان مصرف سالیانه و قیمت 1-مشخصات فنی و محل تامین مواد: مواد اولیه بایستی برای عرضه به بازار دارای سختی بین 3 تا 5 برینل باشد و میزان مصرف روزانه با توجه به ظرفیت سیستم 120 تن در ساعت و 14 ساعت کار مفید و حذف مواد زائد و درشت دانه مجموعاً 800 متر مکعب در شبانه روز مواد خام نیاز است که از محل معدن شرکت واقع در خود شرکت تامین می گردد.

    میزان برداشت سالیانه به مترمکعب 200000 = 800 250 روزهای کاری در سال حجم مفید مصالح پس از حذف مواد زائد و درشت دانه 150000 =75%200000 2-میزان تامین مصالح خام مصرفی: حقوق دولتی 182000000= 910 200000 هزینه جمع آوری و دپو 600000000=3000 200000 هزینه بارگیری 500000000 =2500 20000 هزینه حمل 2000000000= 10000 200000 جمع هزینههای پرداختنی 3282000000 هزینه های انجام شده با امکانات خود شرکت 000/000/500/1 جمع هزینه های پرداختی 1782000000 = 1500000000 3282000000 A.

    مواد اولیه برای هر واحد محصول 3-منابع تهیه مواداولیه: با توجه به اینکه معدن شن و ماسه در 2 کیلومتری کارگاه قرار دارد بنابراین مواد اولیه که همان شن و ماسه طبیعی هستند توسط ماشین آلات مورد نیاز به کارگاه تولیدی حمل شده و در کارگاه عملیات خاص بر روی آن انجام می گیرد.

    B نیروی انسانی و حقوق و دستمزد توجیه فنی طرح تولید شن و ماسه ارقام حقوق سالیانه به میلیون ریال توجیه فنی طرح تولید شن و ماسه 3-بررسی فضا، مساحت و نوع ساختمان ها کلیه ساختمان های مورد نیاز واحد بر حسب پارامترهای مختلفی همچون استقرار ماشین آلات با منظور نمودن کمترین میزان تردد و اتلاف مواد در حین انتقال مواد بهینه طراحی شده و در نتیجه آن مساحت کل زمین و محوطه کارخانه نیز متناسب با مساحت کل ساختمان ها و بر اساس شرایط عملیاتی واحد محاسبه گردیده است.

    الف)مساحت بخش تولید: فضای مربوط به هر یک از بخش های تولیدی با حجم عملکرد، میزان تردد انجام شده و فضای اشغال شده توس دستگاه های موجود در آنها برآورده می گردد.

    بخش های مختلف تولید عبارتند از : بخش های شن شویی، ماسه شویی، فرآوری گراویه و شن نخودی که نیمی از این بخش برای نگهداری دستگاه ها دارای سوله و بخش اعظم آن چون ارتباط یادی با تردد ماشین آلات تولیدی دارد فضای باز و آزاد است (مشخص شده) ب)انبار مواد اولیه (معدن) به دلیل اینکه مهمترنی ماده اولیه تشکیل دهنده شن و ماسه، همان شن و ماسه طبیعی است که از نعمات خدادادی نیز به شمار می رود ودر واقع منبع اصلی مخازن مواد اولیه است لذا این انبار بیشتر برای دپوی دیگر مواد مورد نیاز تولید از قبیل خاک، کود سوزآور و کاتالیست نیکل و ...

    استفاده می شود فضای مورد نیاز معدن 000/80 متر مربع می باشد.

    ج)انبار محصول: در این انبار در واقع بهتر است بگوییم انبارها، 4 نوع محصول به نام های ماسه شسته، ماسه شکسته، گراویه و شن نخودی نگهداری می شود بنابراین مساحت در نظر گرفته شده برای این انبارها به ترتیب ذکر شده در بالا 000/2-000/3-000/4-000/7 متر مربع می باشد.

    ذکر این نکته ضروری است که این انبارها به شکل سوله و سرپوشیده نیستند بلکه هر کدام با مساحت های ذکر شده دور تا دور، یک دویار چینی 2 متری شده اند.

    د)ساختمان تاسیسات این ساختمان ها عبارتند از ساختمان برق (20 متر مربع ساختمان آجری)، تعمیرگاه مکانیک ماشین آلات و وسائط نقلیه (40متر مربع ساختمان آجری)، ساختمان تامین سوخت؛ منبع گازوئیل (20 متر مربع ساختمان آجری) سالن دیگ بخار (20 متر مربع سوله) ح)ساختمان آزمایشگاه به دلیل ضرورت وجود ارتباط نزدیک بین آزمایشگاه و محل تولیدات گوشه ای از سالن تولید با مساحت حدود 100 مترمربع برای آن در نظر گرفته شده است.

    د)ساختمان اداری و رفاهی با توجه به ضوابط موجود و همچنین کار پرسنل فعال در این بخش ها مجموعاً 10 متر مربع به ازای هر نفر کارمند به فضای اداری منظور می گردد.

    بدین ترتیب ساختمان اداری دارای مساحت 220 متر مربع می باشد.

    همچنین ساختمان اداری شامل سرویس های بهداشتی و آشپزخانه – نمازخانه-غذاخوری-سالن رختکن است که بر طبق استانداردهای موجود به ازای هر نفر در هر شیفت 5/1 متر مربع لحاظ می شود.

    ز)ساختمان نگهبانی این ساختمان شامل ساختمان اصلی نگهبانی و بازرسی ورود و خروج مواد و همچنین دفتر کابل است که مساحت 12 متر مربع برای آن کافی است.

    ن)فوندانسیون مخازن ذخیره به دلیل سنگینی زیاد وزن مصالح تولید شده در مخازن ذخیره مواد تولیدی به فوندانسیون مسلح با مساحت 100 متر مربع و بتن ریزی به حجم 200 مترمکعب می باشد.

    و)محوطه سازی این مساحت معمولاً 3 برابر مساحت کل زیربنای ساختمان ها خواهد بود که در نهایت 740/1 مترمربع فضا مورد نیاز است.

    از این میزان 10% آن معادل 174 متر مربع (که در جدول تسطیح و محوطه سازی نیز آمد) به امر خیابان کشی و پارکینگ و آسفالت باید اختصاص پیدا بکند.

    و مقدار 15% آن معادل 260 مترمربع آن تبدیل به فضا سبز خواهد شد.

    (طبق برآوردها) هـ)دیوار کشی دیوارکشی بر اساس ارتفاع دو متر محاسبه می گردد.

    محاسبه دیوار قسمتی از کارخانه تقریباً معادل m 800/1= 2 m900 برآورده شده است.

    Cساختمان ها ی)اتاق فرمان: این ساختمان مربوط به مدیران تولید و مدیران بخش اجرایی می باشد که دستورات لازم برای اجرای فعالیت ها از جانب آنان به سایر کارمندان و کارگران ابلاغ و آنان نیز ملزم به اجرای آن می باشند با توجه به برآوردهای انجام شده متراژ 68 متر مربع برای آن کافی بوده است.

    بررسی ماشین آلات و ابزار و تجهیزات قسمت تولیدی D ماشین آلات و ابزار تجهیزات ساخت داخل E بررسی ماشین آلات قسمت پشتیبانی Fوخت و امتیازات ارقام به میلیون ریال H ابزار و تجهیزات کارگاهی I ابزار و تجهیزات آزمایشگاهی J اثاثیه و لوازم اداری خدماتی (ارقام به میلیون ریال) K هزینه استهلاک و تعمیر و نگهداری H تاسیسات طرح (برق و مکانیکی و سایر)ارقام به میلیون ریال فصل سوم: کل سرمایه گذاری طرح و نحوه تامین منابع مالی A برآورد هزینه های سرمایه گذاری کل طرح I پیش بینی برنامه تولید D ارقام به میلیون ریال B سرمایه در گردش در پایان سال مالی برآوردی محاسبه نقطه سر به سر: 1-محاسبه نقطه سر به سر: F = جمع هزینههای ثابت تولید = 440/783/545/2 Q=نقطه سر به سر V= هزینههای متغیر تولید واحد محصول: برای محاسبه این آیتم بایستی جمع تولید سالیانه محاسبه شود.

    تولید روزانه 561/13=000/150 560/126/034/2V= تولید ماسه شسته و شکسته 400 متر مکعب تولید شن نخودی 100 متر مکعب تولید گراویه 100 متر مکعب جمع تولید روزانه 600 متر مکعب P= میانگین قیمت فروش: برای محاسبه این آیتم بایستی قیمت فروش کل محصولات محاسبه گردد و آن را بر تولید روزانه محصولات بر واحد مترمکعب تقسیم نماییم.

    ذکر این نکته ضروری است که کارگاه در سال 250 روز را به طور مفید و استاندارد فعالیت می کند.

    جمع تولید سالیانه 000/150=250 200 قیمت تمام شده یک مترمکعب محصولات تولیدی: محاسبات فوق نشان می دهد که نقطه سر به سر طرح از 50% ظرفیت رح یعنی در سطح 940/91 مترمکعب تولید اتفاق می افتد که دلالت بر اقتصادی بودن سطح دارد.

    محاسبات قیمت فروش: میزان فروش ماسه شسته در روز 300 متر مکعب و قیمت آن برابر 46350 ریال می باشد.

    13905000 = 49350 300 میزان فروش ماسه شکسته در روز 100 متر مکعب و قیمت ان برابر 38420 ریال می باشد.

    3842000=38420 100 میزان فروش نخودی در روز 100 متر مکعب و قیمت آن برابر 35020 ریال می باشد.

    3502000 = 35020 100 میزان فروش گراویه در روز 100 متر مکعب و قیمت آن برابر 35020 ریال می باشد.

    3502000 = 35020 100 جمع کل فروش: 24751000 P= میانگین قیمت فروش 41251 = 600/24751000 سود سالیانه: با توجه به میانگین فروش 41251 ریال و میانگین قیمت تمام شده 2/2660 ریال سود سرمایه گذاری به شرح زیر قابل محاسبه است: سود سالیانه=000/700/607/1=(533/30-251/41) 150000 نرخ بازگشت سرمایه: سرمایه ثابت طرح سود سالیانه = نرخ بازگشت سرمایه 15% = 000/572/134/10 000/700/607/1 دوره بازگشت سرمایه: سود سالیانه سرمایه ثابت طرح = دوره بازگشت سرمایه سال 3/6 = 000/700/607/1 000/572/134/10 شرحمقدار واحد کارهزینه واحد (ریال)برآورد کل (میلیون ریال)خاکبرداری و تسطیح130 متر مربع22300000/900/2دیوار کشی از نوع آجر + نرده به ارتفاع 3 متر900 متر000/100000/000/90خیابان کشی + آسفالت+پیاده رو سازی1050 متر90000000/500/94فضای سبز و درختکاری و روشنایی1100 متر34000000/400/37جمع کل000/800/224 شرح86858483100% حق معدن-910630630قیمت 1 کیلو وات برق380/181380/181230/160290/137قیمت 1 لیتر گازوئیل165165165160دستمزد پایه کارگر000/50864/40534/35446/28 شرح86858483ماسه شسته350/46140/39000/35000/30ماسه صد در صد420/38900/33000/30000/25گراویه020/35900/30000/27000/23نخودی020/35900/3000/27000/23 شرحمنبع تهیه به درصدمیزانمصرف هر واحد محصولبهای واحد (ریال)جمع کلداخلیخارجی1 مواد اولیه اصلی100%000/2000/45000/000/902 مواد کمکی100%500000/9000/500/43 لوازم یدکی100%64050/3200/192جمع کل200/692/94 بخش اصلیسمتشرحتعداد در یک شیفتحقوق ماهیانه هر نفرحقوق سالانه 12 ماه (میلیون ریال)نام و نام خانوادگیسابقه کار مرتبطتولیدمدیر تولیدمدیر کارگاه1000/900/48/58خدابخش صانعی30تولیدمهندسمدیر تولید1000/500/454هادی صانعی12تولیدمهندسمدیر کنترل وکیفیت1000/200/44/50عباس سرحدی8تولیدتکنسینتکنسین برق1000/500/342مهدی صانعی14تولیدتکنسینمسئول فنی و تکنسین آزمایشگاه2000/500/384مهدی زارع4تولیدکارگر ماهراپراتور دستگاه3000/500/3126محمد اعظمی15تولیدکارگر ماهرتعمیرکار ماشین آلات2000/000/372مجتبی حسن زاده14تولیدکارگر نیمه ماهرمسئول آبرسانی و آتشنشانی2000/250/254مصطفی دشتی زاده2تولیدکارگر نیمه ماهرکارگر آزمایشگاه3000/500/154امین قلی نیا3جمع پرسنل بخش تولیدی162/595اداریمدیریتمدیر امور اداری و خدمات1000/500/454حسین قربان نژاد16اداریمدیریتمدیر امور مالی1000/500/454حامد صانعی4اداریکارمند ماهرحسابدار1000/500/454منوچهر صداقت8اداریکارمند ماهرآشپز1000/000/448علی علیمیرزائی10اداریکارمند نیمه ماهرمتصدی ایمنی1000/000/336هادی علیمیرزائی5اداریکارمند نیمه ماهرراننده خودرو(سواری و باری)2000/000/248سجاد هراتی6اداریکارمند نیمه ماهرراننده لودر2000/000/373محمد نیکزاد7اداریکارمند نیمه ماهرراننده لیفتراک1000/500/230مصطفی نیکزاد7اداریکارمند سادهنظافتچی و آبدارچی2000/500/136امیر صمدی4اداریکارمند سادهمنشی و تلفنچی1000/800/16/21سحر مردانی3اداریکارمند سادهنگهبان ورود و خروج1000/000/112حسین عظیمی1جمع پرسنل بخش اداری و حقوق و دستمزد146/4562مزایا 23%74جمع کل پرسنل تولیدی و اداری وحقوق و مزایا308/134/1 شرح عملیات ساختمانی تولید و کمکی تولیدمتراژ زیربنا به متر مربعهزینه واحدمعادل ریالی(میلیون ریال)اتاق فرمان68000/320/1000/760/89ساختمان اداری و رفاهی200000/000/5000/000/000/1فوندانسیون ها100000/200/2000/000/220ساختمان آزمایشگاه100000/200/1000/000/120ساختمان تاسیسات100000/500/2000/000/250ساختمان نگهبانی12000/000/1000/000/13جمع کل580-000/760/691/1 نام ماشین آلات و تجهیزاتتعدادمدلشرکت سازنده (تهران)قیمت واحدمعادل ریالیلودر1تریلرشایان سنگ شکن400/1000/000/400/1کامیون2ESOZO 12 تنشایان سنگ شکن850/678000/700/357/1فیدر شاتونی2M واکشایان سنگ شکن450/56000/900/112سیلو و شبکه فیدر2شایان سنگ شکن050/92000/100/184سنگ شکن فکی1HBW 80شایان سنگ شکن420/373000/420/373نوار نقاله مادر218 * 80شایان سنگ شکن520000/000/104سرند2راسکاریسشایان سنگ شکن100/87000/200/174نوار نقاله112 * 80شایان سنگ شکن400/36000/400/36کوبیت1SH-NSA-150شایان سنگ شکن400/226000/400/226ماسه ساز2SH-T500Sشایان سنگ شکن183/105000/367/210نوار زیر کوبیت112 * 80شایان سنگ شکن400/36000/400/36نوار انتقال مصالح118 *80شایان سنگ شکن600/49000/600/49سرند سه طبقه1واسکازینیشایان سنگ شکن378/109000/378/109ماسه شو حلزونی1102 *شایان سنگ شکن387/112000/387/112نوار نقاله5شایان سنگ شکن472/38000/360/192جمع کل ماشین آلات و تجهیزات تولیدی000/612/679/4هزینه حمل و نقل چرثقیل000/100هزینه نصب و راه اندازی000/200جمع کل000/612/979/4 شرح وسایلتعدادکشور سازندهمشخصات فنیقیمت واحدقیمت کل(ریال)سواری پژو 4051ایرانمدل 80 به بالا000/000/100000/000/100وانت مزدا دو کابینه2ایرانمدل 80 به بالا000/000/190000/000/380لیفتراک3ایرانمدل جدید 4 تی000/000/250000/000/750وانت نیسان1ایرانمدل 80 به بالا000/000/140000/000/140جمع7-000/000/370/1 شرحمیزان مصرف سالیانهواحد مصرفبهای واحدکل برآورد سالیانهبرق000/800کیلووات470376اب000/25مترمکعب3208گازوئیل000/250لیتر20050بنزین000/35لیتر000/135تلفن---10جمع---479 شرحبرآوردابزار و تجهیزات کارگاهی در حد نیاز کارگاه000/000/30جمع000/000/30 شرحبرآوردابزار و تجهیزات آزمایشگاهی در حد نیاز آزمایشگاه000/000/10جمع000/000/10 نوع وسیلهتعدادقیمت واحدکل هزینه هامبلمان اداری2 دست2040میز اتاق مدیر عامل و کنفرانس1 دست1515کامپیوتر و میز کامپیوتر5 دست20/810/4پرینتر رنگی4 دست28لوازم آشپزخانه1 دست کامل1010جمع کل--10/77 شرح داراییهای ثابتارزش داراییهااستهلاکتعمیرات و نگهدارینرخمبلغ هزینهنرخمبلغ تعمیراتساختمان و محوطه سازی و دیوار کشی000/560/916/15%000/828/952%200/331/48ماشین آلات و تجهیزات تولیدی612/979/42%240/592/9910%200/961/497تاسیسات و دستگاه های تاسیساتی3/86610%000/630/8610%000/630/86ابزار آلات آزمایشگاهی و کارگاهی4025%000/000/1020%000/000/8وسائط نقلیه000/370/125%000/500/34220%000/000/274اثاثیه و لوازم اداری100/7725%000/275/1920%000/420/15جمع000/572/249/9-240/835/653-400/342/920 شرحبرآوردتاسیسات برق شاملهزینه انشعاب 200 کیلووات برق270تابلوی برق200کابل مورد نیاز تاسیسات30/110تاسیسات آب شامل:هزینه مجوز و حفر چاه عمیق-لوله کشی-استخر بتنی-پمپ و ...200استخر خالی تسویه آب برگشتی40تاسیسات سوخت رسانی شامل:منبع گازوئیل35تاسیسات گرمایش و سرمایش شامل:بخاری 10 عدد و کولر 2 عد7سیستم آتش نشانی4جمع کل3/866 C شرحمقدار معادل ریالی1کل سرمایه گذاری طرحهزینه های ثابت000/572/134/10هزینه های سرمایه در گردش000/000/000/1جمع000/572/134/112-منابع مالی مورد نیاز شامل:-سرمایه سهامداران000/572/702/5-تسهیلات اعتباری و بانکی000/000/432/5جمع000/572/134/11 شرح هزینه های سرمایه گذاریمعادل ریالی هزینه هاجمع کلشرکتبانکزمین000/000/600-000/000/600تسطحیح و محوطه سازی و دیوارکشی000/900/134000/900/89000/800/224ساختمان000/460/541/1000/300/150000/760/691/1ماشین آلات داخلی000/812/925/1000/800/053/3000/612/979/4تاسیسات000/300/180000/000/686000/000/300/866ابزار و تجهیزات آزمایشگاهی000/000/8000/000/2000/000/10ابزار و تجهیزات کارگاهی000/000/10000/000/2000/000/30وسائط نقلیه000/000/440000/000/930000/000/370/1اثاثیه و لوازم اداری000/100/77-000/100/77هزینه های قبل از بهره برداری000/000/80-000/000/80هزینه های پیش بینی نشده و بیمه000/000/205-000/000/205جمع هزینه های ثابت000/572/202/5000/000/932/4000/572/134/10سرمایه در گردش طرح000/000/500000/000/500000/000/000/1جمع کل هزینه های سرمایه گذاری000/572/702/5000/000/432/5000/572/134/11 برنامه تولیدواحدسال اولسال دومسال سومسال چهارمسال پنجمتولید شن و ماسهمترمکعب000/150000/175000/200000/225000/250 F هزینه توزیع و فروش برآوردیهزینه توزیع و فروش متغیر000/000/36 Hهزینه پیش بینی نشدهبرآورد شدهمعادل 5% هزینه های انجام نشده ثابت طرح000/000/100 هزینه های قبل از بهره برداری برآوردیمعادل ریالیهزینه مطالعات طرح های مختلف و تهیه مجوزهای صنعتی10هزینه راه انداز آزمایشی70جمع80 مواد اولیه کمکیسه ماه تولید000/000/489حقوق و دستمزدسه ماه تولید000/000/99سوخت و انرژیسه ماه تولید000/000/106مطالباتسه ماه تولید000/000/306جمع000/000/000/1 شرح هزینههزینه متغیرهزینه ثابتجمعمعادل ریالیدرصدمعادل ریالیدرصدهزینه مواد اولیه اصلی و کمکی000/500/94100%--000/500/94هزینه حقوق و دستمزد000/180/39735%000/620/73765%000/800/134/1هزینه انرژی وتاسیسات000/200/38380%000/800/9520%000/000/479هزینه تعمیرات و نگهداری560/746/82580%640/436/20620%200/183/032/1هزینه پیش بینی نشده اولیه000/500/29785%000/500/5215%000/000/350هزینه توزیع و فروش000/000/36100%--000/000/36هزینه بیمه کارخانه--000/000/105100%000/000/105هزینه استهلاک--240/427/933100%240/427/933هزینه قبل از بهره برداری--000/000/100100%000/000/100هزینه تسهیلات مالی--000/000/315100%000/000/315جمع560/126/034/2880/783/545/2-440/910/579/4

  • مقدمه
    خلاصه و نتیجه کلی طرح
    فصل اول: توجیه اقتصادی طرح
    شناخت محصول
    مشخصات اقتصادی و محل اجرای طرح
    بررسی های فنی و اقتصادی
    تجهیزات تولید
    روشهای کنترل مواد تولید
    فصل دوم: توجیه فنی طرح
    مشخصات مواد اولیه از نظر نوع میزان مصرف سالیانه و قیمت
    نیروی انسانی
    بررسی فضا، مساحت و نوع ساختمان ها
    بررسی ماشین آلات و ابزار و تجهیزات بخش تولیدی
    بررسی امتیازات، استهلاکات، تاسیسات و خدمات
    فصل سوم: توجیه مالی
    محاسبه میزان کل سرمایه گذاری
    برآورد هزینه های سرمایه گذاری، پیش بینی برنامه تولید
    محاسبه نقطه سر به سر، قیمت فروش، قیمت تمام شده
    نرخ بازگشت سرمایه، دوره بازگشت سرمایه

چشم انداز ما برای شستشوی بهتر ظروف متنوع و زیبایتان ، محصولات متنوع و مرغوبتری داریم .برای سلیقه های مختلف و با قیمت های مناسبتر . ما می خواهیم از شستشوی ظرف هایتان لذت ببرید. محصولاتمان را خیلی راحت تهیه کنید و به دیگران هم سفارش کنید . ماموریت ما سلامتی شما را وظیفۀ خود می دانیم . شما می توانید بدون ترس از زخمی شدن دستان لطیفتان و ترس از تمیز نشدن ظروف زیبایتان با آرامش خاطر ...

نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار 1- عنوان: آرایشگاه مردانه مهران نام مؤسس: آقای نادر محمّدی تاریخ تأسیس: 30/5/80 شماره ثبت: 33333 2- مأموریت: اصلاح، آرایش و پیرایش تأمین درآمد و استقلال مالی خدمت به جامعه( بخصوص آقایان) نظافت و آراستگی اشتغال زایی آموزش به هنرجویان جهت فرا گیری 3- فهرست محتوا: ایجاد محیطی آرام با رعایت کامل قوانین بهداشتی آشنایی مشتریان با مدل های جدید مو ارائه ...

خلاصه طرح: عنوان: طرح تولید سنگ ساب تعریف: سنگ‌ساب محصولی است جهت صاف و صیقلی و پرداخت‌کردن سنگ های بریده شده و موزائیک مشخصات ویژه فنی: سختی 9 موهس چگالی 5/1 گرم بر سانتیمتر مکعب ظرفیت تولید: 500 تن در سال فرآیند تولید: مواد اولیه به نسبتهای معین مخلوط شده سپس شکل‌دهی می‌شود و پس از آن جهت کسب مقاومت لازم در خشک‌کن قرار می‌گیرد و سپس آماده بسته‌بندی می‌گردد. تعداد روزکاری: 270 ...

بسته‌بندي به عنوان يک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينکه قابليت نگهداري بهتري را به کالا مي‌بخشد در کسب سهم بالاتري از بازار براي کالاي مورد نظر نيز مؤثر است. نظريه پ

گياهان و گلها خاموشترين و زيباترين شاهکار خلقت و يکي از بهترين هداياي الهي به انسان است که سرشار از طراحي برتر خداوند توانا، مواد مغذي و عناصر درماني گوناکوني بوده و تماشاي گل و گياه در هر کشور و هر اجتماعي به منزله سنبل شکوه و آرامش خاطر و هديه ارز

تعریف خاک علم خاک شناسی کمتر از صد سال قدمت دارد و همین که به طرف هزاره آینده حرکت می‌کنیم، با مشکلات بزرگی مواجه می‌شود که سابقه نداشتند. نظیر چگونگی تغذیه جمعیت فزاینده جهان ، چگونگی حفاظت از اتمسفر زمین. اینها مسائل محض زیست محیطی نیستند، بلکه تبعاتی هستند که در ارتباط با موجودیت انسان و زمین می‌باشند. کارهای علمی زیادی جهت اصلاح دانستنی‌هایمان در مورد بیولوژی خاک ، باقی ...

انیمیشن یعنی نشان دادن تصاویر متحرک به هر صورت و به هر شکل. انیمیشن ها روش های ساخت بسیار گوناگونی دارند که یکی از این روش ها استفاده از کامپیوتر است. انیمیشن های کامپیوتر ی با استفاده از نرم افزار های مخصوص ساخته می شوند که این نرم افزار ها می توانند Maya، 3Dmax و بسیاری از نرم افزار های دیگر باشند که هر کدام معمولاَ کاربرد و برتری خاصی نسبت به دیگر نرم افزار ها دارند . انیمیشن ...

گلکاری گیاهان و گلها خاموشترین و زیباترین شاهکار خلقت و یکی از بهترین هدایای الهی به انسان است که سرشار از طراحی برتر خداوند توانا، مواد مغذی و عناصر درمانی گوناکونی بوده و تماشای گل و گیاه در هر کشور و هر اجتماعی به منزله سنبل شکوه و آرامش خاطر و هدیه ارزنده افراد به یکدیگر می باشد. ازدیاد پرورش و نگاهداری گلها به ترفندها و تجربه خاص و اطلاعات پیشرفته علمی و عملی نیاز دارد. ...

مالاچی میکسون، یک کارآفرین موفق شرکت آمریکایی اینواکر، که تولیدکننده و توزیع‌کننده پیشروی جهانی در امر محصولات پزشکی خانگی است، کار خود را در سال ۱۸۸۵ با نام شرکت وُرتینگتون آغاز کرد که شرکت کوچکی در ایلیریا درایالت اوهایو بود. شرکت مذکور وسیله‌ای را در خط تولید داشت که برای جابه‌جایی معلولان جسمی طراحی شده بود. خلاقیت، ریسک، و نوآوری در کارآفرینی از ضروریاتی است که هم در شروع ...

یک کارآفرین موفق خارجی: اِی. مالاچی میسکون سوم خلاقیت، ریسک، و نوآوری در کارآفرینی از ضروریاتی است که هم در شروع تولید کالاها و فعالیتهای کارآفرینانه کاملاً نو، و هم در انتقال موفقیت‌آمیز شرکت به بازارهای جهانی مؤثرند. برای مثال مال میکسون توانست برای شرکت اینواکر که رونق خود را از دست داده بود مجدداً رونق داخلی کسب کند و حتی به طور باور نکردنی آن را در بازارهای جهانی مطرح کند. ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول