دانلود گزارش کارآموزی دستگاه کمبینات

Word 18 MB 13241 22
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مهندسان کشاورزی و گیاه شناسان و خاک شناسها عموماً بر این موضوع توافق دارند که برای اطمینان از کسب حداکثر درآمد، معمولاً در عملیات کشاورزی افراط می شود.

    به نحوی که در بعضی موارد فشردگی خاک به دلیل تکرار حرکت تراکتور و ابزارها در مجموعه عملیات ثانوی خاکورزی ممکن است عملاً اثر عملیات اولیه یا شخم را خنثی کند.

    اختراع ماشینهایی که عملیات آماده سازی و کاشت را همزمان انجام بدهند از سالها قبل مورد توجه قرار گرفته اند.
    کل انرژی مورد نیاز و پیچیدگی و قیمت گران و مسائل جنبی دیگر استفاده از این وسایل را محدود کرده است.
    مزایای این دستگاه عبارتند از :
    1- کاهش انرژی مکانیکی و کار مورد نیاز .
    2- صرفه جویی در وقت و انرژی و هزینه.
    3- به حداقل رساندن تعداد دفعات وارد شدن به زمین.
    4- دستیابی به میزان معینی نرمی، پوکی، اختلاط و تثبیت دوباره خاک.
    این ماشین ها در کنار مزایایشان دارای عیب هایی نیز هستند که عبارتند از عدم هماهنگی شرایطی از خاک (برای مثال درصد رطوبت) و با کاربرد بهینه هریک از ابزارهای جزء شرایط خاک برای کاربرد ماشین مرکب در مقایسه با یک ماشین ساده حوزه محدودترین خواهد داشت از سوی دیگر ماشین مرکب نسبت به انواع ساده پیچیده تر و گرانتر و کاربرد آن محتاج تراکتورهای قویتر و افراد ماهرتر است.
    دستگاه کمبینات :
    دستگاه کمبینات امکان کلوخ خرد کنی و بستر ساز بذور و کاشت بذر را در یک مرحله برای مزرعه ای که قبلاً فقط یک شخم خورده باشد و کلیه عملیات خاکورزی ثانویه (چندین دیسک – غلتک) را انجام می دهد.

    این دستگاه بصورت همزمان عملیات خاکورزی تسطیح و کاشت بذر را با کیفیتی فوق العاده انجام می دهد.
    مزایای این دستگاه عبارتند از : صرفه جویی در زمان و هزینه، راندمان بالا، جلوگیری از هدر رفتن بذر، افزایش چشمگیر در میزان محصول سبز شده و جلوگیری از فشردن خاک.
    تفاوت بذر کار پنوماتیکی با کمبینات :
    1- بذرکار پنوماتیکی در واحد خاکورزی خود از یک کلتیوارتور استفاده می کند ولی در کمبینات از یک دستگاه سیکلو تیلر برای عمل آوری استفاده می شود.
    2- بذر کار پنوماتیکی را در زمین هایی که خاک نرم و دیسک خورده است استفاده می کنند و کلتیواتور در آن نقش شیار باز کن را ایفا می کند اما در کمبینات بعد از شخم می توان همزمان خاک را نرم و آماده برای کشت کرد.

    بذر کار پنوماتیکی را در زمین هایی که خاک نرم و دیسک خورده است استفاده می کنند و کلتیواتور در آن نقش شیار باز کن را ایفا می کند اما در کمبینات بعد از شخم می توان همزمان خاک را نرم و آماده برای کشت کرد.

    تصویری که مشاهده می کنید نحوه کار موزع پنوماتیکی دستگاه کمبینات را نشان می دهد بدین صورت که ابتدا بذر واقع در مخزن بذر توسط نیروی وزن بذر به طرف پایین مخزن بذر یعنی جایی که موزع پره ای قرار گرفته هدایت می شوند موزع پره ای یک چرخ پره ای است که نیروی چرخشی خود را از چرخ زمین گرد کنار دستگاه می گیرد و با چرخش حول محور خود باعث هدایت بذر به قسمت بعد از مخزن یعنی منی فولد هوا می شود سرعت چرخش موزع پره ای توسط گیربکس کشویی که کنار مخزن تعبیه شده تغییر می کند و با تغییر سرعت چرخش آن میتوان بذر مصرفی در هکتار را برای محصولات مختلف تغییر داد.

    منی فولد هوا به شکل لوله ای استوانه ای شکل از یک طرف متصل به مخزن و موزع از یک طرف به پنکه دمنده هوا و از طرف دیگر به قسمت مقسم بذر متصل است.

    پنکه باد از نوع دمنده هوا با گرفتن نیروی خود از pto باعث ایجاد جریان باد در منی فولد هوا می شود جریان باد بذرهایی که از قسمت موزع پره ای به داخل منی فولد هوا می آیند را به طرف مقسم بذر هدایت میکند.

    مقسم بذر در انتهای منی فولد هوا واقع در بالای مخزن بذر قرار گرفته و جریان هوا را به 24 قسمت مساوی تقسیم می کند هر قسمت تشکیل شده از لوله پلاستیکی که به قسمت واحد کارنده ختم می شود بذرها پس از اینکه لوله منی فولد هوا را طی کردند پس از برخورد به مقسم شکل زیر به طور تقریباً مساوی بین لوله های پلاستیکی (لوله سقوط) تقسیم می شوند.

    سرعت جریان باد با تغییر اندازه پولی محور پنکه و دریچه تنظیم میزان هوای خروجی از پنکه قابل تغییر می باشد سرعت جریان باد از این جهت حائز اهمیت است که وزن بذور مختلف متفاوت می باشد.

    طرز کار دستگاه کمبینات: این دستگاه با گرفتن نیرو از pto تراکتور کار می کند.

    نیرو از pto به وسیله گاردان به سیکلوتیلر منتقل می شود به این ترتیب رتیواتور به کار می افتد و خاک را نرم می کند و بعد از آن غلتک خاک را تثبیت و کمی فشرده می کند، به سر دیگر گیربکس پولی تسمه وصل شده که نیرو را به فن دمنده منتقل کده و باد تولید می کند.

    موزع که نیروی خود را از چرخ زمینگرد می گیرد دانه ها را از مخزن گرفته و با باد مختلط می کند، دانه ها به صورت تصادفی وارد لوله های سقوط شده و به کارنده ها منتقل می شود و کاشته می شود وپوشاننده روی آنها را می پوشاند.

    دستگاه کمبینات مورد نظر به طور کلی از دو قسمت کارنده و خاکورز تهیه شده است.

    که ابتدا به شرح قسمت اول (خاکورز) و سپس قسمت دوم یعنی کارنده می پردازیم.

    قسمت خاکورز و تهیه بستر مناسب از یک سیکلوتیلر به همراه غلتک تشکیل شده است و دارای 12 رتیواتور و 24 تیغه می باشد و قسمت کارنده بذر را از موزع دانه گرفته و عمق مناسب در زمین کشت می کند و دارای شیار بازکن های بشقای و پوشاننده فنری می باشد.

    اکنون بیشتر در مورد این دو قسمت بدانیم : اطلاعات فنی دستگاه سیکلو تیلر مدل DM-300 غلتک با وزن 500 کیلوگرم سنگین ترین قطعه می باشد 2- عرض کار 300 سانتی متر 3- عرض دستگاه cm 345 تعداد تیغه ها 24 عدد 5- عمق کار cm 29 6- وزن دستگاه 1240 کیلوگرم 7- حداکثر وزن kg 3200 8- در جدول های روبرو سرعتهای مختلف تیغه ها را با دور موتور و چرخ دنده های مختلف در دو حالت استاندارد و اختیاری نشان داده شده است.

    اجزاء سیکلوتیلر یاتاقان برای تنظیم سه نقطه اتصال 2- اتصال بالای سه نقطه 3- اتصال پایینی سه نقطه واحد تبدیل سرعت.

    پهلو محافظ قسمت محرک.

    پلاک مشخصات.

    PTO.

    محافظ میل گاردان.

    تیغه ها.

    غلتک (میخ دار) میله میزان کردن جک ها ..

    محل حمل میل گاردان.

    حافظ جلوگیری از حادثه پیچ تنظیم زاویه و عمق واحد کارنده.

    قاب مثلثی شکل جهت اتصال سریع به قسمت کارنده.

    تیغه ها : تیغه های سیکلوتیلر با حرکت چرخشی عمود بر سطح زمین در عمق خاک عمل نرم کردن خاک را انجام می دهند و از 12 چرخ دنده و 24 عدد تیغه تشکیل شده است و طول آن 29 سانتیمتر می باشد.

    این تیغه ها از جنس فولاد می باشد.

    این تیغه ها در جهت مخالف هم می چرخند.

    غلتک ها : هدف اصلی کاربرد غلتک ها عبارتند از فشرده کردن سطحی خاک به منظور کاهش پوکی خاک و تسریع نشست آن، صاف کردن مزرعه و له کردن کلوخه ها و فشردن آنها به داخل لایه نرم شده تا سطحی با جذب رطوبت بیشتر برای بذر فراهم گردد.

    فشردگی و نرمی سطح خاک تماس بذر با خاک را زیادتر و جوانه زنی آنها را تسریع می کند.

    این مورد مخصوصاً برای گیاهان ریزدانه چون علوفه ها اهمیت ویژه ای دارد اثر فشردگی غلتکها به دلیل وزن نسبتاً زیاد آنها است.

    شدت فشردگی به میزان وزن در واحد عرض، قطر غلتک و شکل سطحی آن بستگی دارد.

    شدت و زمان دوام فشار وارد به سطح خاک شاخص تعیین عمق تأثیر غلتک است حداکثر عمق تأثیر در غلتکهای خاکنشان cm20 می باشد.

    در این دستگاه غلتک از نوع میخ دار و پیچشی است و وزن 500 کیلوگرم دارد و اندازه میخ ها 9 سانتی متر است و دارای 22 ردیف و روی هر ردیف 11 عدد میخ می باشد و طول غلتک 300 سانتی متر است .

    (تصاویر شماره 7 و 8 و 9).

    البته در انواع دیگر کمبیناتها میتوان غلتکهای نوع قفسی و میله ای مارپیچ را یافت.

    گاردان : میل گاردان دستگاه از نوع تلسکوپی و از جنس فولاد سخت و به طول 70 سانتی متر و قطر cm 7 می باشد و حداکثر زاویه کار گاردان طبق شکل 10 درجه می باشد و برای انتقال حرکت از pto به گیربکس سیکلوتیلر به کار می رود.

    در شکل روبرو جدول و شکل گاردان را می بینیم.

    کلاچ گاردان دارای 8 فنر به طول cm6 و به قطر cm 3 و از نوع جغجغه ای می باشد.

    سطح مقطع میل گاردن A = حداکثر مقدار بیرون بودن cm 5 است.

    B = حداقل فاصله انتهای میل گاردان و نوک میل گاردان دیگر cm 4 است.

    علایم خطر و هشدار و نشانگر ها: قبل از کار کردن با دستگاه، دفتر راهنما را با دقت بخوانید.

    قبل از هر گونه کاری با دستگاه آنرا متوقف کنید.

    خطر ماندن زیر اجسام سنگین هنگام باز کردن، فاصله ایمنی را رعایت کنید.

    خطر برخورد با شافت گاردان – از قسمت های متحرک فاصله بگیرید.

    خطر سقوط – هنگام حرکت روی دستگاه نایستید.

    خطر گیر کردن.

    خطر ماندن زیر اجسام سنگین.

    صدای گوش خراش – از وسایل ضد صدا استفاده کنید.

    محل اتصال قلاب – به ظرفیت وسیله بالابر توجه کنید.

    نقاط گریس کار.

    مثلث اتصال سریع : برای اتصال و سوار شدن از قسمت کارنده روی سیکلوتیلر به کار می رود و از دو شاسی با زاویه ای حدود 60 درجه به شکل مثلث تشکیل شده است.

    ابتدا واحد خاکورز سیکلو تیلر به همراه غلتک که پاورهارو هم گفته می شود به سه نقطه اتصال تراکتور متصل می شود سپس با قرار گرفتن تراکتور در وضعیتی که واحد کارنده بعد از پاورهارو قرار گیرد با تنظیم فاصله قاب مثلث شکل اتصال سریع پاورهارو را درون قاب مثلث شکل اتصال سریع قسمت کارنده انداخته تا این دو قسمت با هم تشکیل یک اتصال را بدهند.

    بعد از اتصال برای تنظیم عمق کار از، جک دستی و عوض کردن جای سه بازوی اتصال می توان استفاده کرد.

    اجزای مثلث اتصال سریع : 1- پین خاردار سه نقطه اتصال 2- خار 3- ضامن 4- پیچ های اتصال 5- نقاط بستن سه بازو 6- مهره ها 7- شاسی 8- جک دستی قابل تنظیم 9- فنر 10- پین فنردار 11- نقاط اتصال مثلث قسمت کارنده : قسمت کارنده از اجزای زیر تشکیل شده است : مخزن بذر : مخزن بذر با ظرفیت 1000 کیلوگرم بالای موزع است و از اجزاء زیر تشکیل شده است.

    الف) پخش کننده بذرها ب) سوارخهای برای اضافه کردن لوله های سقوط ج) دریچه ای برای دیدن داخل مخزن د) درپوش مخزن 1- قسمت موزع : واحد موزع مهمترین قسمت بذرکار است و در زیر مخزن بذر قرار دارد.

    انتقال نیرو توسط چرخ دنده دار محرک و از طریق دنده ها و زنجیر به موزع صورت می گیرد.

    مجموعه دنده ها اجازه می دهند که غلتک شیاردار به دو حالت (سریع و آرام) بچرخد.

    با تغییر حالت چرخ دنده دار محرک تعداد دور غلتک شیاردار تغییر می کند.

    1- واحد کارنده : قسمت کارنده بذرها را از لوله های سقوط گرفته و داخل زمین در عمق مناسب کشت می کند و روی آن را می پوشاند.

    برای تنظیم واحد کارنده از سه روش زیر استفاده می شود: الف) پیچ تنظیم عمق : پیچی به طول cm 35 و دندانه ریز با مقطع مستطیلی می باشد و با کشش فنر باعث تغییر در عمق کشت می شود.

    A – اهرم پیچ B – محل اتصال زنجیر متصل به سمت کارنده ب) کفشک : به وسیله اهرمی می توان در وضعیت دلخواه تغییر داد و با پایین آمدن کفشک عمق کار کم می شود و بالعکس بیشترمی شود.

    A .

    کفشک B – اهرم کفشک ج) جکها : به وسیله جکهای هیدرولیکی می توان عمق کار را تغییر داد و همچنین به وسیله جکهای دستی دو طرف مخزن به طول cm 60 و 9 درجه تغییر طول می باشد.

    1- قسمت پوشاننده : پوشاننده ها از نوع انگشتی فنردار و 40 عدد می باشد و به علت داشتن حالت ارتعاشی کلوخه ها را نرم می کند.

    مارکر (علامت گذار) : این وسیله به منظور نشانه گذاری مسیر کشت شده را دوباره کشت نکند و یا جای ناکشت نماند به این صورت که روی زمین خطی می اندازد و تراکتور در برگشت چرخ جلوی روی آن حرکت می کند.

    در این وسیله مارکر از نوع دیسکی و تلسکوپی و قابل تنظیم می باشد.

    محاسبه طول مارکر از فرمول زیر بدست می آید.

    L = طول مارکر D = اندازه فاصله دو ردیف کشت N = تعداد ردیفهای کشت C = فاصله دو چرخ جلو تراکتور کالیبراسیون دستگاه : برای کشت مقدار معینی بذر ابتدا باید آنرا کالیبره کرد.

    برای این کار دریچه تنظیم را در حالیکه مخزن بذر خالی است ببندید.

    مقدار کمی بذر در داخل مخزن بریزید (حدود40 کیلوگرم) بست لوله خرطومی زیر مقسم را باز کرده آنرا به زیر دستگاه وصل کنید و انتهای دیگر خرطومی را در ظرف قرار دهید.

    هندل بالای چرخ انتقال نیرو را 80 بار در جهت حرکت دستگاه بچرخانید.

    (که مساوی هکتار می باشد).

    وزن مقدار بذر ریخته شده را در عدد ضرب نمایید.

    مقدار ریزش در هکتار بدست می آید.

    در صورتیکه عدد بدست آمده بیشتر یا کمتر از عدد مندرج در جدول (34) بود با کمتر یا بیشتر کردن عدد دریچه عمل تست را انجام دهید تا به عدد مطلوب برسید.

    توجه : موقع بستن دریچه مخزن باید خالی باشد.

    بعد از اتمام فلنج انحنادار را در محل خود محکم نمایید و از اتصال صحیح آن مطمئن شوید.

    ثبات کمبینات و تراکتور در حال حمل و نقل : در حالت حمل و نقل تراکتور و کمبینات بصورت یکپارچه جابجا می شود.

    البته راندن تراکتور در چنین حالتی مشکلاتی دارد از جمله بلند شدن جلو یا بکسوات جانبی تراکتور برای حفظ تعادل باید در جلوی تراکتور وزنه نسب کرد تا وزن وارد به اکسل ها جلو و عقب متعادل گردند.

    در بعضی از مدل های کمبینات مخزن بذر در جلوی تراکتور قرار می گیرد: به دلیل سنگینی کمبینات که امکان بلند شدن چرخهای جلو را دارد و توان زیادی برای بلند کردن آن نیاز است در بعضی از انواع کمبینات مخزن بذر را در جلوی تراکتور قرار می دهند که با چرخ زمین گرد موزع بذر را به گردش در می آورند و با نیروی تراکتور از قسمت جلو فن این دستگاه به کار افتاده و بذرها را به قسمت کارنده منتقل می کند.

    سوار کردن دستگاه: دستگاه حالت بسته بندی روی یک پایه مخصوص سوار می باشد.

    قبل از سوار کردن بذر کار پایه را به روش زیر حالت پارکینگ در بیاورید.

    بذر کار را با سیم بکس بوسیله لیف تراک یا جرثقیل از جا بلند کنید.

    پایه های جانبی (چپ و راست) نگهدارنده عقب را از جای خود خارج کنید.

    مهره های اتصال پایه را شل کرده و کشوئی افقی را در ارتفاع 80 میلی متری انتهائی پایه قرار داده و مهره ها را سفت کنید.

    کشوئی ها را در نگهدارنده عقب فرو کرده و دستگاه را به حالت پارکینگ در بیاورید.

    کشوئی نگهدارنده جلو قرار دهید.

    نگهدارنده جاو را به حالت پارکینگ در آورید.

    مقررات ایمنی و احتراز از خطر : علایم خطر در سه درجه می باشد.

    خطا : مفهوم این علامت احتمال خطر جدی برای سلامتی یا امکان مرگ در صورت عدم رعایت آن می باشد.

    هشدار : مفهوم آن وجود خطر جدی برای سلامتی کسانی که آن را رعایت نکنند.

    توجه : مفهوم آن احتمال بروز خطر برای دستگاه در صورت عدم رعایت آن است.

    کلیه دستورالعمل ها را قبل از راه اندازی دستگاه با دقت بخوانید.

    وارانتی : در طی 8 روز تحویل گرفتن دستگاه از فروشنده محلی، خساراتی را که در موقع حمل و نقل لوازم به وجود می آید شرکت مربوطه موظف به پرداخت خسارت می باشد و در صورتی خریدار می تواند ادعای دریافت خسارت کند که زیر ضمانت نامه و قرارداد را کامل کند.

    مشخصات ضمانت نامه : آدرس : کارخانه – نوع ماشین – مدل ماشین – شماره سریال – سال کارخانه – وزن استاندارد.

    تشکر : با تشکر از آقای مهندس جمشیدی و مهندس مؤمنی به دلیل همکاری فراوانشان در بنگاه توسعه ماشین های کشاورزی که مرا در تهیه این گزاری یاری نموده اند.

    دانشجو : سعید صفری تهیه دفترچه فنی و تحقیق درباره دستگاه کمبینات PEE300 استاد : جناب مهندس آیانی مکان : بنگاه توسعه ماشینهای کشاورزی استان خراسان زمان : زمستان 86 نام خدای یکتا فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه 1 کمبینات چیست و تفاوت آن با دستگاه بذکار پنوماتیکی چه می باشد 1 مشخصات فنی کمبینات مدل PE300 2 نحوه کار قسمت موزع واحد کارنده 3و4 طرز کار دستگاه 5 اطلاعات فنی دستگاه سیکلوتیلر 6 اجزاء سیکلو تیلر 7 تیغه سیکلوتیلرو غلتک 8 گاردان و کلاچ 9 علائم خطر 10 مثلث اتصال سریع 11 قسمت کارنده 12و13 قسمت پوشاننده 14 کالیبراسیون دستگاه 15 جدول 16 تبات کمبینات و تراکتور در حال حمل و نقل 17 سوار کردن دستگاه 18 مقررات ایمنی و احتراز از خطر و وارانتی 19 مشخصات فنی کمبینات PE300مشخصات فنی کمبینات PE300عرض کار (cm) تعداد روتیواتورها عمق کار حداکثر(cm) حجم مخزن بذر (لیتر) حداکثر قدرت موردنیاز(hp) نوع گیربکس تعداد واحدهای کارنده فاصله کارنده ها(cm) نوع مارکر نوع لوله سقوط وزن دستگاه (kg)300 12 29 یک تن 110 چرخ دنده ای شیاردار 24 13 تلسکوپی و از نوع دیسکی پلاستیکی انعطاف پذیر 1300

  • مقدمه 1
    کمبینات چیست و تفاوت آن با دستگاه بذکار پنوماتیکی چه می باشد 1
    مشخصات فنی کمبینات مدل PE300 2
    نحوه کار قسمت موزع واحد کارنده 3و4
    طرز کار دستگاه 5
    اطلاعات فنی دستگاه سیکلوتیلر 6
    اجزاء سیکلو تیلر 7
    تیغه سیکلوتیلرو غلتک 8
    گاردان و کلاچ 9
    علائم خطر 10
    مثلث اتصال سریع 11
    قسمت کارنده 12و13
    قسمت پوشاننده 14
    کالیبراسیون دستگاه 15
    جدول 16
    تبات کمبینات و تراکتور در حال حمل و نقل 17
    سوار کردن دستگاه 18
    مقررات ایمنی و احتراز از خطر و وارانتی 19

چکیده: در هر سازمان و موسسه ای نیاز مبرم به کنترل داخلی احساس می شود، بنا به وسعت سازمان کنترل داخلی نیز مفهوم پیدا میکند بدین معنی که هر چه سازمان بزرگتر باشد این نیاز را بیشتر احساس می کند. به طور خلاصه کنترل‌های داخلی شامل کلیه اقداماتی است که توسط مدیریت برای اطمینان از اجرای صحیح امور و مطابقت آن با مقررات و سیاست واحد تجاری صورت می‌گیرد. کنترل داخلی تنها به حسابداری و ...

اهداف سازمان : 1) برپايي جشنواره : اهداف برپايي جشنواره 2) اعطاي تهسيلات به کشاورزان و تعاوني ها سود تسهيلات 3 تا 13 درصد 3) آموزش متداي جديد کشاورزي 4) معرفي ادوات و ماشين آلات جديد به کشاورزان وتعاوني ها 5) تحقيقات بر عملکرد ادوات جديد و بررسي

1- طرح مسئله امروزه مطالعات مناطق ويژه اکولوژيک از اساسي ترين بخش مطالعات علمي، پژوهشي در کشورهاي مختلف دنيا است. مطالعه سيستماتيک منطق ويژه اکولوژيک گرچه بر مبناي مدلي است که در آن ناهنجاري هاي محطي برپايه اصول سينوپتيکي مورد مطالعه قرار مي گيرد ول

تاريخ تمدن انسان از اولين روز پيدايش حيات بر روي زمين، از مرحله‌ي غارنشيني تا دوره‌ي زندگي ماشيني، هميشه با انديشه‌ها و دست آوردهاي فکري و تجربي نويني همراه بوه است. دانشمندان به اين نتيجه رسيدند که تمام مواد و اجسام موجود در جهان از هر نوع، از ميلي

گفتار اول -1 تعریف حقوق دریایی:قواعد قانونی که به کشتی رانی یا دریانوردی مربوط میشود.حقوق بین الملل دریایی نیزبه موضوعاتی چون آزادی دریانوردی محاصره دریایی قاچاق دریایی و غنایم جنگی در برمیگیرد.و حقوق دریایی نیز بر سلامت کشتیها قابلیت دریانوردی آنها استخدام شرایط فرمانداران و مهندسان دریایی تاکید دارد حقوق کیفری دریایی نیز مجموعه ای از قواعد از جرایم مربوط به کشتی رانی است. ...

فصل اوّل: انتخاب و معرفی محصول الف- انتخاب محصول قابل ذکر است که برای انتخاب محصول با مراجعه به وزارت صنایع و معادن و دریافت لیست الیت های سرمایه گذاری از این لیست رنگ پودری با توجه به مزایای مختلف آن به که در ذیل به آن اشاره خواهد شد به موافقت رسید. ب- معرفی محصول 1- مزایای تولید رنگ های پوردی: استفاده از رنگ های پودری به عنوان یک روش رنگ کاری در سال های اخیر به طور چشمگیری ...

الف – گرایش مکانیک در طراحی جامدات هدف تربیت آزمایشگاهی متخصصانی است که بتوانند در مراکز تولید و کارخانه‌ها اجزاء و مکانیزم ماشین‌آلات مختلف را طراحی کنند. دروس این دوره شامل دروس نظری، آزمایشگاهی، کارگاه و پروژه و کارآموزی است. فارغ‌التحصیلان می‌توانند در کارخانجات مختلف نظیر خودروسازی ، صنایع نفت، ذوب فلزات و صنایع غذایی و غیره مشغول شوند و برای این دوره امکان ادامه تحصیل تا ...

مدلهای وضعیت یخی 2- مدلهای وضعیت برفی 3- مدلهای وضعیت تشعشعات خورشیدی 4- مدلهای شرایط اقلیمی منطقه ای 5- مدلهای حرکت تدریجی برف کنار جاده ای به درون جاده کار FORTELLTM ، انتخاب راههای صحیح ، انتخاب روشهای اثبات شده همسو ردن آنها با شرایط مربوطه ، ادغام کردن مدلهای موفق با یکدیگر و اضافه ردن هر گونه اطلاعات موثر تازه برای موفق تر شدن هر چه بیشتر برنامه ی باشد. در مبحث ، مدلهای ...

مقدمه: سدها به عنوان منابع ذخیره سازی و انحراف آب و کنترل سیلاب های مخرب و تولید انرژی الکتریکی و بسیاری موارد دیگر ، طراحی و ساخته می شوند، لذا این سازه ها عامل مهمی در توسعه ظرفیت رودخانه با اهداف کشاورزی، تأمین آب شرب شهرها و روستاها ،و سایر پروژه های اقتصادی محسوب می گردند و بدین لحاظ سدها باید در طول سالیان متمادی در برابر بارهای نسبتاً بزرگ که توسط آب و سایر عوامل ایجادمی ...

زمینه های مختلف تولیدی بخش کشاورزی واحد هومند آبسرد به قرار زیر میباشد. باغات سیب واحد توصیف فنی قطعات: این باغات متشکل از 4 قطعه تجمعی با محدوده مشخص میباشد که به صورت دو قسمت همسان ذیل به لحاظ فرایند سرمایه گذاری قابل تفکیک میباشد: الف: قطعات 1 و 2 باغات: این دو قطعه که در قسمت پائین و در مجاورت جاده تهران فیروزکوه قرار دارد جمعاً به مساحت تقریبی 10 هکتار که دارای تاریخ کشت و ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول