دانلود گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن

Word 324 KB 13262 40
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید.

    فرآورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشی مسلما از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود.


    با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای برآوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود آمدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت می باشد.

    این صنعت با تغییرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع و دلچسب فرآورده هایی از آن بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار می گیرد.


    شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان در مردادماه سال 1383 تحت شماره 447 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است.


    موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه انجام عملیات بازرگانی شامل تولید و بسته بندی و توزیع انواع فرآورده های گوشتی گاوی، گوسفندی، مرغ و ماهی بصورت بسته بندی و فله با مجوز دامپزشکی استان خراسان می باشد.

    مهمترین تشکیل شرکت صنعت گوشت توس تاثیر در چرخه اقتصادی است.

    به این صورت که این واحد واحدهای مشابه به عنوان صنعت تبدیلی نقش شایانی درمحصولات کشاورزی و دامی دارند.

    زیرا باعث می شوند ضایعات محصولات دامی و کشاورزی به حداقل برسد، ماندگای غذای افزایش پیدا کندو باعث بهبود کیفیت می شوند.

    از نظر اجتماعی ایجاد شغل کرده و ارزش افزوده ای که برای محصولات کشاورزی و دامی ایجاد می کند باعث افزایش درآمد ملی هم می شود.
    موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه انجام عملیات بازرگانی شامل تولید و بسته بندی و توزیع انواع فرآورده های گوشتی گاوی، گوسفندی، مرغ و ماهی بصورت بسته بندی و فله با مجوز دامپزشکی استان خراسان می باشد.

    از نظر اجتماعی ایجاد شغل کرده و ارزش افزوده ای که برای محصولات کشاورزی و دامی ایجاد می کند باعث افزایش درآمد ملی هم می شود.

    تشکر و قدردانی با تشکر فراوان از استاد گرانقدرمان جناب آقای محمد سلطانی و سرپرست محترم کارآموزی جناب آقای سید حبیب ایرانی که در گردآوری این مجموعه ما را یاری نمودند امیدواریم که ایشان در عرصه علم و دانش همچنان پاینده و موفق باشند.

    فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول آشنایی کلی با مکان کارآموزی : 8 - خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت 9 - سیستم ها و کنترلهای شرکت 11 - نگاهی به برنامه های آتی شرکت 12 فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز 15 فصل سوم آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات 17 فرم های پیشرفت کارآموزی : 18 - خلاصه اطلاعات کارآموزی 27 - گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز 28 - گزارش خلاصه فعالیتهای هفتگی 30 فرم پایان دوره کارآموزی 40 فصل اول : آشنائی کلی با مکان کار آموزی آشنائی کلی با مکان کار آموزی شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان در تاریخ 18/5/1383 با شماره ثبت 447 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است.

    اساسنامه مهم ترین رکن شرکت سهامی و سندی است که شرکت فقط به آن بستگی دارد.

    کلیه شرکتها باید دارای اساسنامه باشند.

    اساسنامه روابط شرکاء را با یکدیگر و حدود اختیارات مجامع عمومی و هیئت مدیره را تعیین و تکلیف سود و زیان شرکت و مدت انحلال آنرا معین می نماید.

    اساسنامه تابع نظر مؤسسین و اکثریت دارندگان سهام است و قانون از لحاظ اهمیت، مواردی را در آن ذکر نموده که در هر حال لازم الرعایه است.

    موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه انجام عملیات بازرگانی شامل تولید و بسته بندی و توزیع انواع فرآورده های گوشتی گاوی، گوسفندی، مرغ و ماهی بصورت بسته بندی و فله با مجوز دامپزشکی استان خراسان رضوی می باشد.

    محل کارخانه شرکت واقع در کیلومتر 23 جاده فریمان جنب شرکت پارت سازان و دفتر مشهد آن واقع در میدان استقلال ابتدای بلوار میلاد می باشد.

    تعداد پرسنل در سال 87 برابر 55 نفر و در سال 86 به میزان 60 نفر بوده است.

    شرکت دارای چهار سالن جهت بسته بندی گوشت مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو و سوسیس و کالباس همبرگر و سه انبار جهت نگهداری محصول تولیدی، مواد اولیه و ملزومات می باشد.

    هدف از تشکیل شرکت صنعت گوشت توسط تأثیر در چرخه اقتصادی است.

    به این صورت که این واحد و واحدهای مشابه به عنوان صنعت تبدیلی نقش شایانی در محصولات کشاورزی و دامی دارند.

    زیرا باعث می شوند ضایعات محصولات دامی و کشاورزی به حداقل برسد، ماندگاری غذا افزایش پیدا می کند و باعث بهبود کیفیت می شوند.

    خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت به شرح زیر می باشد: 1- دارائیهای ثابت مشهود دارائیهای ثابت مشهود بر مبنای بهای تمام شده در حسابها ثبت می شود.

    مخارج بهسازی و تعمیرات اساسی که باعث افزایش قابل ملاحظه در ظرفیت یا عمر مفید دارائیهای ثابت یا بهبود اساسی در کیفیت آنها می گردد، به عنوان مخارج سرمایه ای محسوب و طی عمر مفید باقیمانده دارائیهای مربوطه مستهلک می شود.

    هزینه های نگهداری و تعمیرات جزئی که به منظور حفظ یا ترمیم منافع اقتصادی مورد انتظار واحد تجاری از استاندارد عملکرد ارزیابی شده اولیه دارائی انجام می شود، هنگام وقوع به عنوان هزینه جاری تلقی و به حساب سود و زیان دوره منظور می گردد.

    1-1 استهلاک دارئیهای ثابت شرکت با توجه به آئین نامه استهلاک بر اساس نرخ ها و روشهای زیر صورت می گیرد : برای دارائیهای ثابتی که در اول ماه، تحصیل و مورد بهره برداری قرار می گیرد یک ماه کامل استهلاک در نظر گرفته می شود و برای دارائیهای ثابت تحصیل شده در طی ماه، از اول ماه بعد، استهلاک محاسبه و در حسابها منظور می گردد.

    2- دارائیهای نامشهود سرقفلی و نرم افزار ها تحت این سرفصل در گزارشات منعکس می گردد برای سرقفلی ذخیره استهلاک محاسبه نگردیده و نرم افزارها طی مدت 3 سال مستهلک می گردد.

    3- ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان بر مبنای یک ماه آخرین حقوق ثابت برای هر سال خدمت آنان محاسبه و در حسابها منظور می شود.

    4- موجودی مواد و کالا : موجودی مواد و کالا به اقل بهای تمام شده و خالص ارزش فروش تک تک اقلام / گروههای اقلام مشابه ارزشیابی می شود.

    در صورت فزونی بهای تمام شده نسبت به خالص ارزش فروش مابه التفاوت به عنوان ذخیره کاهش ارزش موجودی شناسایی می شود.

    بهای تمام شده موجودیها با بکارگیری روشهای زیر تعیین می گردد: سیستم ها و کنترلهای شرکت سیستمهای حقوق و دستمزد : حسابداری، انبارداری، تولید و فروش شرکت همگی مکانیزه بوده و کلیه مواد اولیه و کالاهای مصرفی دارای کد می باشد و برای هر کدام حداقل موجودی و میزان سطح سفارش تعیین شده است و به محض اینکه موجودی به آن سطح برسد فرم درخواست خرید صادر می شود و مسئول خرید با مراجعه به نیست تأمین کنندگان مجاز نسبت به سفارش اقدام می نماید.

    سپس هنگام تحویل کالا از نظر مقدار – کیفیت و قیمت کنترل شده و تحویل انبار می گردد.

    بخشهای مختلف واحد از جمله بخش تولید نیز بر اساس برنامه ریزی تولید اقلام مورد درخواست خود را از انبار تحویل گرفته و محصول تولید شده را به انبار فروش تحویل می دهد.

    در بخش فروش پس از دریافت سفارشات مشتری و تأئید بخش مالی کالای مورد درخواست مشتری ارسال می گردد.

    ضمناً سیستم انبارداری در انبار کالا و مواد سیستم Fifo می باشد یعنی کالاها به ترتیب تاریخ ورود مصرف می گردد.

    سیستم حقوق و دستمزد نیمه مکانیزه است یعنی کلیه پرسنل به هنگام ورود و خروج کارتکس میزنند و در پایان ماه میزان کارکرد هر فرد توسط ماشین محاسبه می گردد و برابر لیست حقوقی و میزان دستمزد هر فرد جمع حقوق و مزایایش محاسبه شده و پرداخت می گردد و لیست مربوطه به امضای کلیه کارکنان رسیده و یک نسخه در حسابداری بایگانی میشود و یک نسخه به همراه سهم بیمه تأمین اجتماعی و دارایی به این ادارات تحویل می گردد.

    نگاهی به برنامه های آتی شرکت بازنگری برنامه کسب و کار (Business Plan ) رشد و توسعه شرکت مستلزم بهبود مستمر سازمان و تقویت و بازنگری برنامه هاست.

    طرح کسب و کار (که برای دوره پنج ساله 1388 – 1384 تدوین شده است) با توجه به تغییرات قابل ملاحظه در شرایط اقتصادی و متغیرهای کشور نیاز به بازنگری است.

    در این راستا، تدوین برنامه پنج ساله جدید برای دوره زمانی 1391 – 1387 در دستور کار قرار دارد.

    این برنامه جایگاه شرکت در بازار، سهم بازار، ارزش آفرینی و مجموعه فعالیتهای مورد نیاز برای دستیابی به اهداف را تعیین می نماید.

    تغییرات غیر منتظره در متغیرهای محیط اقتصادی و داخلی از یک سو و توسعه محصولات و خدمات جدید به علاوه خط مشی های مدیریت از سوی دیگر بر مفروضات بنیادی تأثیر گذاشته و موجب بازنگری در برنامه های پایه می شود.

    بازنگری و تدوین برنامه کسب و کار (Business Plan ) برای دوره پنج ساله 1391 – 1387 : تکمیل برنامه جامع شرکت استقرار تدرجی ارکان حاکمیت شرکت ایجاد واحد کمیته ریسک و کمیته حسابرسی و کنترل داخلی تنوع بخشی در انواع محصولات توسعه کانالهای خدمات رسانی جدید تدوین و اجرای برنامه آموزش منابع انسانی، مکانیزم ارتقا، مشاغل و استقرار مکانیزم ارزیابی و پایش عملکرد نیروی انسانی ایجاد مکانیزم ارزیابی، گزارش گیری و پایش عملکرد پرسنل در مقاطع زمانی منظم با هدف ارتقای بهره وری و افزایش سطح رضایت مندی مشتریان فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز اینجانب نرجس داود زاده در مدت کار آموزی خود با قسمتهای مختلف شرکت آشنا گردیده و عمده ارتباط گروه مستقر در شرکت با قسمت حسابداری شرکت جهت اخذ اطلاعات، اسناد، مدارک، آمار گزارشات روزانه و سایر موارد مورد لزوم بوده است در کنار دایره حسابداری با واحدهای مرتبط با این بخش از قبیل واحد اداری، پشتیبانی، تدارکات، فروش، انبار و نمایندگیهای فروش نیز در ارتباط بوده ایم.

    ارتباط با واحد اداری عمدتاً در خصوص اخذ لیست های حقوق و دستمزد، نحوه محاسبات، چگونگی استخدام در شرکت و ...

    بوده است.

    تبادل اطلاعات با واحد پشتیبانی و تدارکات در خصوص چگونگی و نحوه خرید مواد اولیه، فروش محصولات و تطابق آن با آئین نامه ها و دستورالعمل شرکت بوده است.

    ارتباط با واحد فروش در خصوص نحوه و چگونگی تعیین قیمتهای فروش محصولات، مطابقت با مصوبات هیئت مدیره و اتحادیه، مطابقت فروش با فاکتورهای فروش و سایر موارد مورد لزوم بوده است.

    گروه مستقر با واحد انبار نیز جهت گزارش های مربوط به میزان موجودی انبار از لحاظ مواد اولیه، کالای در جریان ساخت و کالای ساخته شده در ارتباط بوده است.

    از اطلاعات نمایندگی های فروش نیز جهت دریافت سفارش فروش، میزان فروش هر نمایندگی و ...

    نیز در برخی از موارد استفاده گردیده است.

    در خاتمه متذکر می گردد که تیم مستقر با واحدهای دیگر شرکت در موارد مورد لزوم جهت دریافت اطلاعات و آمار دارای ارتباط بوده است.

    فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی شرکت صنعت گوشت توس نقاط ضعف سیستمهای حسابداری و روشهای کنترل داخلی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد گروه حسابداری گزارش کارآموزی محل انجام کارآموزی : مؤسسه حسابداری و خدمات مدیریت ژرف نگر حساب استاد راهنما: جناب آقای سلطانی کار آموز : نرجس داودزاده زمان کارآموزی : از تاریخ 27/7/1387 الی 7/10/1387 فرم خلاصه اطلاعات کارآموزی تاریخ و امضاء استاد کارآموزی آموزشکده فنی و حرفه ای سما گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز تاریخ گزارش از: 27/7/87 لغایت:26/8/87 سرپرست کارآموز: سید حبیب ایرانی سمت: مدیر عامل نام واحد اجرایی:شرکت صنعت گوشت توس نام ونام خانوادگی کارآموز: نرجس داود زاده آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد (در کادر زیر چیزی نوشته نشود) تعداد روزهای غیبت: موجه: غیرموجه: پیشنهادات سرپرست کارآموز جهت بهبود برنامه کارآموزی: محل امضاء سرپرست کارآموز: آموزشکده فنی و حرفه ای سما گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز تاریخ گزارش از:27/8/87 لغایت:26/9/87 سرپرست کارآموز: سید حبیب ایرانی سمت: مدیر عامل نام واحد اجرایی:شرکت صنعت گوشت توس نام ونام خانوادگی کارآموز: نرجس داود زاده آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد (در کادر زیر چیزی نوشته نشود) تعداد روزهای غیبت: موجه: غیرموجه: پیشنهادات سرپرست کارآموز جهت بهبود برنامه کارآموزی: محل امضاء سرپرست کارآموز: بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: یک رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: دو رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: سه رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: چهارم رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: پنجم رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: ششم رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: هفتم رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: هشتم رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: نهم رشته تحصیلی: حسابداری بسمه تعالی گزارش خلاصه فعالیت های هفتگی نام ونام خانوادگی: نرجس داودزاده گزارش هفتگی شماره: دهم رشته تحصیلی: حسابداری فرم پایان دوره کارآموزی مدیریت محترم پژوهشی آموزشکده فنی وحرفه ای سما- واحد مشهد با سلام بدین وسیله گواهی می گردد که آقای/ خانم از تاریخ الی معادل روز و معادل ساعت مفید کاری در محل حضور داشته است.

    ضمنا رفتار ایشان در محل کارآموزی(بسیارخوب خوب متوسط) ارزیابی می گرد.

    محل مهر و امضاء بالاترین مقام شرکت نوع دارائیعمر مفید (سال)نرخ استهلاک %روش استهلاکاموال غیر منقول10نزولیاثاثیه و تجهیزات اداری10خط مستقیمتجهیزات رایانه ای3خط مستقیموسایط نقلیه25 و 35نزولی شرحروش مورد استفادهمواد اولیه و بسته بندیاولین صادره از اولین واردهکالای در جریان ساختاولین صادره از اولین واردهکالای ساخته شدهمیانگین موزونقطعات و لوازم یدکیمیانگین موزون ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی1حدود مسئولیتها وظایف و اختیارات کارکنان و مسئولین شرکت بطور مکتوب مشخص و ابلاغ نگردیده است.به منظور افزایش مسئولیت پذیری وارتقاء سطح کارکنان و مسئولین و پیشگیری از مشکلات احتمالی توصیه می شود حدود مسئولیتها، وظایف و اختیارات هریک از پرسنل بطور مدون و مکتوب مشخص گردیده و به آنها ابلاغ گردد به نحوی که بتوان اطمینان حاصل نمود که هریک از کارکنان آگاهی دارند که چه مسئولیتهایی به عهده آنان بوده و در مقابل چه مقامی پاسخگوی اقدامات خود خواهند بود2کلیه دستورات عمومی به صورت بخشنامه و یا دستورالعمل تدوین نشده و سوابق لازم در این خصوص بنحو مناسبی نگهداری نمی شود.به منظور اعمال بهتر سیاستهای مدیران جهت نیل به اهداف مورد نظر در اداره امور شرکت و توسعه آن پیشنهاد می شود کلیه دستورات و نظرات اجرائی با نظر مسئولین واحدهای مختلف به صورت بخشنامه و دستورالعمل تهیه و جهت اجرا به کلیه کارکنان و مسئولین مربوطه ابلاغ شود.

    همچنین جهت جلوگیری از تکرار مطالب و اجتناب از بعد نقیض بودن بخشنامه ها و دستورالعملهای صادره بهتر است یک نسخه از آنها برحسب موضوع در پرونده مخصوصی بایگانی و قبل از صدور هر دستورالعمل و بخشنامه جدید به سوابق آن مراجعه شود.

    ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی3شرکت فاقد حسابرسی داخلی می باشدتوصیه می شود واحد حسابرسی داخلی در شرکت مستقر شود و دستورالعملهای مورد نیاز جهت تدوین وظایف و در چهارچوب عملیات واحد مذکور (به صورت اصولی و بر اساس نیازهای شرکت و با توجه به مقتضیات) تهیه و تنظیم و به مورد اجرا گذاشته شود.

    ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی4ثبت دفاتر و صورتهای مالی : آئین نامه و نظامنامه مالی مدون و مصوب در امور مالی مشتمل بر روشهای مورد عمل در کلیه فعالیتها وظایف و مسئولیتها و حدود اختیارات مدیران واحدهای مختلف.

    وجوه انجام معاملات عمده و جزئی.

    روشهای دریافت و صدور و به واگذاری اسناد.

    خرید و فروش اموال منقول و غیر منقول و نحوه واگذاری آنها .

    حدود اعتبارات اعطائی به مشتریان.

    نحوه و وصول مطالبات با اشخاص وابسته و نحوه تنظیم صورتهای مالی تهیه نگردیده است.توصیه می شود اقدامات لازم جهت طرح و بررسی آئین نامه های مورد نیاز شرکت انجام و با تهیه با به هنگام نمودن آنها شرایط اجرای هرچه بهتر آنها فراهم گردد.

    ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی5در برخی موارد شماره و تاریخ اسناد حسابداری بر روی کلیه ضمائم اسناد و همچنین مستقل نسخ اضافی پشتیبان اطلاعات حسابداری از جمله رسید انبار.

    حواله انبار و ...

    درج نمی گردد.

    عدم برقراری اضافی فوق الذکر موجب مفقود شدن جابجایی استفاده غیر مجاز از مدارک هزینه و عدم دسترسی مناسب به مدارک و مستندات و به نفع آن افزایش وقوع اشتباهات در صدور اسناد حسابداری و با عدم کشف و اصلاح به موقع آنها و نهایتاً کاهش میزان قابلیت اتکاء به اسناد حسابداری می باشد.توصیه می شود روی مدارک پیوست کلیه اسناد و نسخ اضافی پشتیبان اطلاعات حسابداری شماره و تاریخ اسناد حسابداری درج گردد.6شرکت فاقد آئین نامه و دستورالعملهای لازم در ارتباط با عملیات دریافت و پرداخت و نگهداری وجوه نقد می باشد.لازم است آئین نامه ای در این زمینه تهیه و تنظیم گردد و پس از تصویب هیأت مدیره.

    عملیات دریافت و پرداخت و نگهداری وجه نقد در قالب آئین نامه مذکور انجام شود.

    سقف تنخواه نحوه تسویه تأمین مبالغ تنخواه و ودیعه لازم تهیه و مورد اجرا گذاشته شود و جهت هریک از تنخواه گردانها با توجه به میزان حجم فعالیت و عملیات سقف مشخص تعیین گردد.

    ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی7فرمهای دستور پرداخت و رسید دریافت کننده وجه فاقد شماره سریال جایی می باشندبه منظور اعمال کنترلهای لازم در این زمینه پیشنهاد می گردد از فرمهای دارای شماره سریال جایی استفاده گردد.

    ضمن اینکه موارد فوق به مهرهای تاریخ دار پرداخت شد مهمور گردد..8مدارک مربوط به پرداختهای تنخواه و یا پرداختهای بوسیله چک به مهر تاریخ دار پرداخت شد مهمور نمی گردد.توصیه می شود مهر تاریخ دار «طی چک ..................

    شماره .............

    مورخ ......./........./.......

    پرداخت شده در شرکت تهیه و مورد استفاده قرار گیرد همچنین کلیه پرداختهای نقدی به مهر تاریخ دار مخصوص «توسط تنخواه / صندوق ......

    در تاریخ ...............

    پرداخت شده مهمور گردد و در زمان تسویه حساب با امور مالی شرکت صوتخلاصه مربوطه به مهر تاریخدار «چک صادر شد» نیز مهمور گردد.

    ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی9در خصوص اموال مفقودی و اسقاطی از فرمهای مخصوص و گزارشات لازم در شرکت استفاده نمی شود.مقتضی است در خصوص اموال مفقودی و اسقاطی از فرمهائی از قبیل (فرم و یا صورتجلسه اموال سرقتی و مفقودی و اسقاطی) که در آن محل امضای جمعدار اموال و نماینده امور مالی و مدیر عامل می باشد تهیه گردد.10شرکت فاقد برگ رسید انبار و حواله انبار دارای شماره سریال چاپی می باشد.

    ضمن اینکه در سیستم انبار از فرمهای مخصوص استفاده نمی گردد.پیشنهاد می شود جهت ثبت مقادیر کالای وارد به انبار و همچنین کالاهای صادره از انبار و در نتیجه انتقال کنترلهای لازم بر موجودیهای انبار و تهیه گردش موجودیها از فرمهای مذکور دارای شماره سریال چاپی استفاده گردد.11دفتر مخصوص که نام و مشخصات کالا و اجناس و فروشندگان آنها.

    آخرین قیمتهای استعلام شده، درصد تخفیفات و ...

    در آنها درج شده باشد.

    تهیه نگردیده است.با توجه به امکانات شرکت و استفاده از خدمات کامپیوتری پیشنهاد می گردد اطلاعات مورد لزوم در این رابطه تهیه و تنظیم و همواره بر اساس آخرین استعلام انجام شده و شناسائی فروشندگان جدید تعدیلات و اصلاحات لازم در سیستم کامپیوتری اعمال گردد تا همواره این اطلاعات در دسترس قرار داشته باشد.

    ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی12بدلیل عدم استفاده از فرم درخواست خرید دارای شماره سریال چاپی اعمال کنترل کافی در خصوص مطابقت مشخصات و مقادیر کالای خریداری شده با مجوز خرید مربوطه انجام نمی گیرد.مقتضی است در خصوص خرید کالا و اجناس از فرم درخواست خرید دارای شماره سریال چاپی استفاده گردیده و هنگام تحویل کالا به انبار پس از تطبیق مشخصات و مقادیر کالای خریداری شده با برگ درخواست خرید مربوطه توسط انباردار رسید انبار صادر گردد.

    همچنین برگ درخواستهای خرید توسط شخص مسئولی تحت کنترل قرار گرفته و پیگیری در خصوص اقلام باز برگهای درخواست خرید و مشخص نمودن علل آن به عمل آید.13شرکت فاقد دستورالعمل مدون در خصوص روش حسابداری و نحوه پرداخت علی الحساب و پرداختهای کارکنان می باشد.توصیه می شود دستورالعملهای لازم حاصل روش حسابداری و نحوه انعکاس در دفاتر تهیه و پس از تصویب به مورد اجرا گذاشته شود.14مدارکی دال بر اعلام کنترلهای لازم بر میزان اضافه کار کارکنان و تطبیق آن با مجوزهای مربوطه در شرکت مشاهده نگردیده است.پیشنهاد می گردد میزان اضافه کار کارکنان شرکت توسط شخص مسئولی با مجوزهای انجام اضافه کار تطبیق گردد.

    ر دیفنقاط ضعف و اثرات ناشی از آنپیشنهادات اصلاحی15در برخی موارد پرونده پرسنلی کارکنان شرکت کامل نبوده و اطلاعات مندرج در آنها ناقص می باشد.پیشنهاد می گردد پرونده پرسنلی کلیه کارکنان محتوی حداقل مدارک و اطلاعات زیر باشد و پرونده ها بهنگام و مدارک داخل هر پرونده بصورت سریال (پشت نمره) نگهداری شود.

    پرسشنامه استخدامی و مدارک مربوط به فرم استخدام شونده احکام حقوقی و مزایای قانونی و تغییرات آن فرمهای مرخصی و کنترل مرخصی توبیخ نامه ها و تشویق نامه ها احکام اخراج و استعفا گواهی عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد مدارک مربوط به سوابق خدمت نظام وظیفه صورت ریز اموال تحویلی به کارکنان احکام مأموریت پرسنل سوابق کاری سایر مکاتبات اداری ردیفاظهار سرپرست کارآموزیضعیفمتوسطخوبعالیضریب1رعایت نظم و ترتیب و انضباط در کارگاه2میزان علاقه به همکاری با دیگران3علاقه به فراگیری4استعداد فراگیری و خلاقیت5پیگیری وظایف و میزان پشت کار6مدیریت و رفتار با افراد تحت سرپرستی7ارزش پیشنهادات کارآموزجهت بهبود کار8کیفیت فنی گزارش های کارآموز به کارگاه9میزان بکارگیری اطلاعات علمی و نظری ردیفاظهار سرپرست کارآموزیضعیفمتوسطخوبعالیضریب1رعایت نظم و ترتیب و انضباط در کارگاه2میزان علاقه به همکاری با دیگران3علاقه به فراگیری4استعداد فراگیری و خلاقیت5پیگیری وظایف و میزان پشت کار6مدیریت و رفتار با افراد تحت سرپرستی7ارزش پیشنهادات کارآموزجهت بهبود کار8کیفیت فنی گزارش های کارآموز به کارگاه9میزان بکارگیری اطلاعات علمی و نظری هفته: اول از تاریخ: 27/7/87 لغایت تاریخ:29/7/87هفته: اول از تاریخ: 27/7/87 لغایت تاریخ:29/7/87هفته: اول از تاریخ: 27/7/87 لغایت تاریخ:29/7/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبه- آشنایی با محیط کار و چگونگی انجام کار- آشنایی با محیط کار و چگونگی انجام کاریکشنبه- آشنایی با محیط کار و چگونگی انجام کار- آشنایی با محیط کار و چگونگی انجام کاردو شنبه- بررسی لیست حقوق دستمزد پرسنل شرکت- بررسی لیست حقوق دستمزد پرسنل شرکتسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: دوم از تاریخ: 4/8/87 لغایت تاریخ: 6/8/87هفته: دوم از تاریخ: 4/8/87 لغایت تاریخ: 6/8/87هفته: دوم از تاریخ: 4/8/87 لغایت تاریخ: 6/8/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهمطالعه چگونگی محاسبات لیست بیمه پرسنلمطالعه چگونگی محاسبات لیست بیمه پرسنلیکشنبهمطالعه چگونگی محاسبات لیست بیمه پرسنلمطالعه چگونگی محاسبات لیست بیمه پرسنلدو شنبهمطالعه و انجام محاسبات لیست مالیات بر حقوق و دستمزدمطالعه و انجام محاسبات لیست مالیات بر حقوق و دستمزدسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: سوم از تاریخ: 11/8/87 لغایت تاریخ: 13/8/87هفته: سوم از تاریخ: 11/8/87 لغایت تاریخ: 13/8/87هفته: سوم از تاریخ: 11/8/87 لغایت تاریخ: 13/8/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهکنترل صحت جمع های لیست های حقوق و دستمزد پرسنل شرکتکنترل صحت جمع های لیست های حقوق و دستمزد پرسنل شرکتیکشنبهمطالعه و بررسی چگونگی تهیه صورت مغایدت بانگی در مهرماهمطالعه و بررسی چگونگی تهیه صورت مغایدت بانگی در مهرماهدو شنبهانجام محاسبات مربوط به صورت مغایرت بانکی با کمک سرپرست و همکارمانجام محاسبات مربوط به صورت مغایرت بانکی با کمک سرپرست و همکارمسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: چهارم از تاریخ: 8/8/87 لغایت تاریخ: 20/8/87هفته: چهارم از تاریخ: 8/8/87 لغایت تاریخ: 20/8/87هفته: چهارم از تاریخ: 8/8/87 لغایت تاریخ: 20/8/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهآشنایی با فرم ها و کاربرگهای حسابداریآشنایی با فرم ها و کاربرگهای حسابدارییکشنبهبررسی صورت زیر دارایی های ثابت و مطالعه چگونگی تهیه آنبررسی صورت زیر دارایی های ثابت و مطالعه چگونگی تهیه آندو شنبهنحوه محاسبه قیمت تمام شده دارایی ثابت و مطابقت موردی برخی از اقلام خریداری شده با فاکتور خریدنحوه محاسبه قیمت تمام شده دارایی ثابت و مطابقت موردی برخی از اقلام خریداری شده با فاکتور خریدسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: پنجم از تاریخ: 25/8/87 لغایت تاریخ: 27/8/87هفته: پنجم از تاریخ: 25/8/87 لغایت تاریخ: 27/8/87هفته: پنجم از تاریخ: 25/8/87 لغایت تاریخ: 27/8/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهانجام محاسبات مربوط به جمع فاکتور های خریدانجام محاسبات مربوط به جمع فاکتور های خریدیکشنبهمطالعه آیین نامه های شرکت در خصوص چگونگی خرید و اخذ استعلام قبل از خریدمطالعه آیین نامه های شرکت در خصوص چگونگی خرید و اخذ استعلام قبل از خریددو شنبهمطابقت صورت ریز دارائی های شرکت با تراز آزمایشیمطابقت صورت ریز دارائی های شرکت با تراز آزمایشیسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: ششم از تاریخ: 2/9/87 لغایت تاریخ: 4/9/87هفته: ششم از تاریخ: 2/9/87 لغایت تاریخ: 4/9/87هفته: ششم از تاریخ: 2/9/87 لغایت تاریخ: 4/9/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهمطالعه و بررسی نحوه چگونگی محاسبه استهلاک در پروند های سال قبل و مطابقت جمع هزینه های استعلاک با تراز آزمایشی شرکتمطالعه و بررسی نحوه چگونگی محاسبه استهلاک در پروند های سال قبل و مطابقت جمع هزینه های استعلاک با تراز آزمایشی شرکتیکشنبهمطالعه اسناد حسابداری صادر شده در خصوص استعلاک و جواب دادن به سوالات در خصوص اطلاعات مطالعه شدهمطالعه اسناد حسابداری صادر شده در خصوص استعلاک و جواب دادن به سوالات در خصوص اطلاعات مطالعه شدهدو شنبهجمع زدن صورت ریز دارایی های ثابتجمع زدن صورت ریز دارایی های ثابتسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: هفتم از تاریخ: 9/9/87 لغایت تاریخ: 12/9/87هفته: هفتم از تاریخ: 9/9/87 لغایت تاریخ: 12/9/87هفته: هفتم از تاریخ: 9/9/87 لغایت تاریخ: 12/9/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهبررسی و چگونگی صدور اسناد حسابداری مربوط به خرید دارائی هابررسی و چگونگی صدور اسناد حسابداری مربوط به خرید دارائی هایکشنبهجمع زدن فاکتورهای فروش بر اساس شماره سریال آنهاجمع زدن فاکتورهای فروش بر اساس شماره سریال آنهادو شنبهجمع زدن فاکتورهای فروش براساس شماره سریال آنهاجمع زدن فاکتورهای فروش براساس شماره سریال آنهاسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: هشتم از تاریخ: 17/9/87 لغایت تاریخ: 19/9/87هفته: هشتم از تاریخ: 17/9/87 لغایت تاریخ: 19/9/87هفته: هشتم از تاریخ: 17/9/87 لغایت تاریخ: 19/9/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهمطالعه و بررسی فاکتورهای فروش از لحاظ چگونگی تهیه اطلاعات مندرج در آن، محاسبات، امضاء، تهیه کننده، تصویب کننده فاکتورمطالعه و بررسی فاکتورهای فروش از لحاظ چگونگی تهیه اطلاعات مندرج در آن، محاسبات، امضاء، تهیه کننده، تصویب کننده فاکتوریکشنبهمرتب کردن فاکتورهای فروش بر اساس شماره سریال مندرج در فاکتورهای فروشمرتب کردن فاکتورهای فروش بر اساس شماره سریال مندرج در فاکتورهای فروشدو شنبهصدور و بررسی چگونگی اسناد حسابداری مربوط به فروش شرکتصدور و بررسی چگونگی اسناد حسابداری مربوط به فروش شرکتسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: نهم از تاریخ: 24/9/87 لغایت تاریخ: 26/9/87هفته: نهم از تاریخ: 24/9/87 لغایت تاریخ: 26/9/87هفته: نهم از تاریخ: 24/9/87 لغایت تاریخ: 26/9/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهاخذ صورت ریز اسناد دریافتنی ومطالعه مشاهده آناخذ صورت ریز اسناد دریافتنی ومطالعه مشاهده آنیکشنبهبررسی و چگونگی صدور اسناد حسابداری مربوط به اسناد دریافتنیبررسی و چگونگی صدور اسناد حسابداری مربوط به اسناد دریافتنیدو شنبهانجام محاسبات مربوط به ذخیره مالیاتانجام محاسبات مربوط به ذخیره مالیاتسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: هفته: دهم از تاریخ: 1/10/87 لغایت تاریخ:3/10/87هفته: دهم از تاریخ: 1/10/87 لغایت تاریخ:3/10/87هفته: دهم از تاریخ: 1/10/87 لغایت تاریخ:3/10/87ایام هفتهمشروح کارهای انجام شده در خلال روزمشروح کارهای انجام شده در خلال روزشنبهپرس وجو در خصوص چگونگی نگهداری اسناد دریافتنی و نحوه وصول آنها و پی گیری وصول اسناد معوقپرس وجو در خصوص چگونگی نگهداری اسناد دریافتنی و نحوه وصول آنها و پی گیری وصول اسناد معوقیکشنبهبررسی محاسبات مربوط به ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان که بر اساس یک ماه حقوق انجام می گیرد.بررسی محاسبات مربوط به ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان که بر اساس یک ماه حقوق انجام می گیرد.دو شنبهنحوه محاسبات مربوط به ذخیره مطالبات مشکوک الوصولنحوه محاسبات مربوط به ذخیره مطالبات مشکوک الوصولسه شنبهچهارشنبهپنج شنبهجمعهمحل امضاء کارآموز:محل امضاء کارآموز:محل امضاء سرپرست کارآموز: نظریات سرپرست کارآموزیعالی 4 نمرهخوب 3 نمرهمتوسط 2 نمرهضعیف 1 نمرهحضور غیاب و رعایت نظم و ترتیب در واحد صنعتیمیزان علاقه به همکاری و فراگیریکسب تجربه کاری و به کارگیری تکنیک هاارزش پیشنهادات کارآموز جهت بهبود کارکیفیت گزارش های کارآموز به واحد صنعتی

  • فصل اول
    آشنایی کلی با مکان کارآموزی : 8
    - خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت 9
    - سیستم ها و کنترلهای شرکت 11
    - نگاهی به برنامه های آتی شرکت 12
    فصل دوم
    ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز 15
    فصل سوم
    آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات 17
    فرم های پیشرفت کارآموزی : 18
    - خلاصه اطلاعات کارآموزی 27
    - گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز 28
    - گزارش خلاصه فعالیتهای هفتگی 30
    فرم پایان دوره کارآموزی 40

بخش اول : گوشت گوشت ماده پروتئيني و با ارزشي است که از عضلات حيوانات اسکلت دار تهيه و توليد مي‌شود و يکي از اصلي ترين و مهم ترين منابع تأمين کننده پروتئين با منشأ حيواني در غذاي روزانه بشر است. غدد و ساير اندام‌هاي دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نيز

تاريخچه سوسيس و کالباس در ايران در ايران اولين بار توليد سوسيس و کالباس حدود سال 1300 شمسي و توسط مهاجرين لهستاني انجام شد. کلمه‌ کالباس از زبان لهستاني گرفته شده است. اما بصورت کارخانه‌اي در سال 1982 ميلادي (1370 شمسي) شروع شد. به اين صورت که يک ن

خلاصه میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و ...

تاریخچه شرکت شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران در سال 1352در زمینی به مساحت 5/243هکتار واقع در 45کیلومتری قزوین با احداث کشتارگاه ، سردخا نه ،کارخا نه خوراک دام ، بهاربند جهت نگهداری دام و پرواربندی دام به منظورتهیه ، تولیدوبسته بندی گوشت و فراورده های مربوط تأسیس گردید. دراین راستا شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران دامهای قا بل پروار را از ...

مقدمه: در سال مالي 1381 هيئت مديره شرکت با مطالعه وضعيت توليد و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهاي مجمع عمومي عادي سال 1380 برنامه عملياتي خود را در زمينه هاي توليد، فروش، نيروي انساني و تأمين مالي تدوين نموده و علير

تغيير روش مصرف گوشت و عوامل موثر بر آن گوشت ومشتقات آن ،مواد غذايي مرغوبي به شمار مي روند که خوردن آنها مي تواند باعث بروز عادات غذايي مختلفي براي مصرف کنندگان شود که برخي از اين عادت هاي غذايي مي توانند مشکلات اقتصادي وبهداشتي براي مصرف کنندگ

توضیح مختصری در مورد آنتاگونیسم لاکتیکی این پدیده که باکتری لاکتیکی هنگامی که در محیطهای کشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگی یا کشندگی بر روی سوشهای وابسته به ارگانیسمهای عامل فساد و مولد سم می گردد، به مدت بیش از 60 سال مورد توجه بوده است. آنتاگونیسم به وجود آمده توسط باکتری های لاکتیکی به مطالعه وسیعی نیاز داشته و چندین گزارش از تحقیقات اولیه منتشر شده است. نکات ...

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

رهنمون هاي لازم پيشگيري از بروسلوز براي کارگران کارخانه بسته بندي گوشت ترجمه و گردآوري : عليرضا لطفي ( مهندسي علوم دامي – دانشگاه آزاد اسلامي واحد شبستر) arlotfi@gmail.com مقدمه بروسلوز يک نوع بيماري است که ممکن است از حيوانات به انسان من

مروري بر کاربردهاي مواد جانبي حاصل از کارخانجات چرم و سالامبور در تغذيه طيور گوشتي ترجمه و گردآوري اکرم قره‌داغي- آرش جوانمرد بخش تحقيقات علوم دامي، مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان آذربايجان شرقي پست الکترونيکي: Tabriz-anrc@sonar

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول