دانلود گزارش کارآموزی ساخت مجتمع پزشکان

Word 136 KB 13274 32
مشخص نشده مشخص نشده گزارش کارآموزی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ساخت مجتمع بهداشتی تشخیصی درمانی پزشکان واقع در بلوار حجاب قاسم آباد برعهده شرکت پیمانکاری بهسازان شرق بوده که این شرکت گرید 3 ابنیه و گرید 2 تأسیسات را دارا می باشد.


    ارجاع کار به کار فرمایی شرکت سرمایه گذاری توس گستر از طریق مناقصه و بر اساس فهرست بها در زمینی به متراژ سه هزار و پانصد متر مربع و با زیربنایی معادل دوازده هزار متر مربع به شرکت بهسازان شرق واگذار شده است.

    که این شرکت پیمانکاری به مدیر عاملی آقای مهندس شریف خانی اداره می شود.
    هدف از اجرای این پیمان (ساخت مجتمع پزشکان) ایجاد یک مجتمع مجهز بهداشتی درمانی در بلوار حجاب قاسم آباد مشهد بوده که می تواند برای اهالی منطقه بسیار مفید واقع شود.


    شروع این پیمان در تاریخ 18 اردیبهشت 1384 آغاز شده و تا پایان آذرماه 1386 پایان می پذیرد.
    تعداد پرسنل کارگاهی و دفتری پیمانکار شامل چهار مهندس و یک تکنسین فنی، یک کارپرداز، یک مأمور خرید، سرکارگر، انباردار 30 معمار و بطور معمول 25 کارگر می باشد.
    تعداد مهندسین ناظر برای اجرای صحیح پروژه 2 نفر می باشد که در کارگاه مقیم می باشند که این طرح با مشاورت شرکت وراز انجام می پذیرد.
    مهندس مشاور یا واحد تهیه کننده برآورد با توجه به شرایط و نیاز هر کار و همچنین روش انتخاب شده برای اجرای آن اقتصادی ترین روش برای تجهیز کارگاه را تعیین و بر مبنای آن هزینه های مربوط را طبق ردیف های پیش بینی شده در فهرست تجهیز و برچیدن کارگاه برحسب قیمتهای محل اجرای عملیاتی و با منظور نمودن هزینه های بالا سری به صورت مقطوع برآورد نموده و در برابر ردیف های مورد نظر درج می کند و چنانچه مشخصات ویژه ای برای تجهیز و برچیدن کارگاه لازم باشد آن را در اسناد مناقصه و پیمان درج می کند.

    و برای ساختمانهایی که احداث می شوند ارزش مصالح بازیافتی از هزینه احداث کسر شده و حاصل به عنوان برآورد آنها منظور می شود.
    قدرت و توان اجرایی پیمانکار مناسب بوده و ماشین آلاتی از قبیل تاور، وانت، کانکس و ...

    را در اختیار دارد.

    قدرت و توان اجرایی پیمانکار مناسب بوده و ماشین آلاتی از قبیل تاور، وانت، کانکس و ...

    فصل اول : میلگردهای استفاده شده در ساختمان بتنی پزشکان از نوع AIII بوده و در قطرهایی از قبیل Q28 و Q26 و Q24 در بعضی موارد از Q30 استفاده شده است و برای مش حرارتی سقف از میلگرد Q10 استفاده می شود.

    بتن ها بسته به موقعیت استفاده شده دارای عیارهای مختلف از جمله 250، 300، 350 و 400 کیلوگرم در هر متر مکعب بوده بطوری که بتن استفاده شده در سقف دارای عیار 400 کیلوگرم در متر مکعب می باشد روان کننده ها بیشترین مصرف را در مواد مضاف به بتن دارا می باشند که موجب می شود بتن کارپذیرتر شده و نسبت آب به سیال نیز تغییر نکند.

    با توجه به حجم زیاد ستونهای بتنی نیروی لزله توسط این ستونها و نوع اتصالات آنها به تیر مستهلک می شود و بطور کلی نیروی زلزله جذب ستونها شده و تقلیل می یابد.

    بیمارستهانها و ساختمانهای پزشکی درمانی از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند چون در آن واحد بیش از 300 نفر در آنها هستند و انتظار می رود این ساختمانها بعد از زلزله قابلیت بهره برداری خود را بتوانند حفظ کنند.

    تیپ های تیر و ستون های بکار رفته متنوع می باشند بطوری که برای ستونها از کوچکترین مقطع که cm40 40 بوده تا بزرگترین مقطع cm 8080 استفاده ش ده است و برای تیرها داریم : Cm 2550 – cm 4550 – cm 4050......................

    cm 10270 در ستونها حداقل تعداد میلگردهای طولی در چند وجهی ها به تعداد گوشه ها و در ستونهای با مقطع دایره 6 میلگرد می باشد.

    تمامی آرماتورها باید بصورت سرد خم شوند مگر اینکه مهندس مسئول به شکل دیگر اجازه دهد و آرماتوری که قسمتی از آن در بتن قرار گرفته است نباید در کارگاه خم شوند به جز آنچه در نقشه های طرح مشخص شده است یا بوسیله مهندس مسئول اجازه داده شود گاهی بر اساس شرایط اجرایی ممکن است خم کردن میلگردها لازم شود خم کردن چنین میلگردهایی در کارگاه نباید بدون اجازه مهندس مسئول انجام گیرد همچنین مهندس مسئول باید تعیین کند که آیا میلگردی بصورت سرد خم شوند یا اینکه آنها را حرارت داد در ضمن خم ها باید به شکل تدریجی باشد.

    در صورت حرارت دادن حرارت باید به گونه ای باشد که به بتن آسیبی نرسد.

    در زمان بتن ریزی باید دقت شود که آرماتور فلزی از کل روغن یا سایر پوشش های غیر فلزی که چسبندگی آرماتور و بتن را کاهش می دهد پاک شده باشد و در ضمن برای بستن آرماتورها نباید متقاطع را به یکدیگر جوش داد مگر اینکه مهندس مسئول اجازه دهد چون جوش دادن میلگردهای متقاطع می تواند بوسیله ایجاد اثر بریدگی (notch effect) از لحاظ متالو»ی یک میلگرد را در نقطه جوش شده به شدت تضعیف کند.

    باید در نظر داشت که حداقل فاصله آزاد بین میلگردهای موازی در یک ردیف نباید از هیچیک از دو مقدار db (قطر اسمی میلگرد) و 2.5 سانتی متر کمتر باشد.

    در موردی که آرماتورهای موازی در دو یا چند ردیف قرار می گیرند میلگردهای ردیف بالایی باید مستقیماً روی میلگردهای ردیف پائینی واقع شود و فاصله ازاد بین ردیف ها باید حداقل برابر 2.5 سانتی متر باشد.

    در اعضای فشاری مسلح شده به آرماتور مارپیچ یا تنگ، فاصله آزاد بین میلگردهای طولی نباید از هیچیک از دو مقدار dp 1.5 3.8 سانتی متر کمتر باشد، این محدودیت ها اساساً به این دلیل اعمال می شود که به بتن اجازه داده شود که به آسانی به داخل فضاهای بین میلگردها و بین میلگردها و قالب نفوذ کرده و از کرمو شدن بتن جلوگیری نماید.

    و مطمئن شدن از این موضوع که آرماتورها روی یک خط متمرکز نشده اند که این مورد می تواند ترک خوردگی برشی یا ترک خوردگی ناشی از افت را سبب شود.

    در مورد میلگردهای گروه شده باید به این نکته توجه داشت که میلگردها باید در داخل فاموتها یا تنگها محصور شوند و در تیرها نباید میلگردهای بزرگتر از Q36 را با یکدیگر گروه نمود.

    بتن خط برای آرماتور : پوشش بتنی که بعنوان محافظی برای آرماتور در برابر هوا و اثرات دیگر است از سطح بتن تا سطح بیرونی فولادی که ضابطه پوششی در مورد آن اعمال می شود اندازه گیری می گردد.

    در موردی که حداقل پوشش برای یک نوع عضو ساختمانی بیان شده است حداقل پوششی بتنی اگر آرماتور عرفی، میلگردهای اصلی را در برگرفته باشد تا لبه خارجی خاموتها تنگها یا مارپیچها اندازه گیری می شود و اگر بیش از یک ردیف آرماتور اصلی بدون خاموت یا تنگ بکار برده شود تا سطح خارجی بیرونی ترین ردیف میلگردها اندازه گیری می شود.

    برای آرماتور باید حداقل پوشش بتنی مندرج در زیر را تأمین نمود : الف : پوشش حداقل cm بتنی که بر روی زمین ریخته شود و بطور دائم در تماس با آن باشد 7.5 ب: بتنی در معرض زمین یا هوای خارج میلگردهای T18 تا T58 5 میلگرد T16 سیم های به قطر 16 میلمتر و کوچکتر 3.8 ج : بتنی که در معرض هوا یا در تماس با زمین نیست : برای تیرها و ستونها آرماتور اصلی ، تنگ ها، خاموتها، مارپیچها 3.8 در مورد میلگردهای انتظار طولی خم شده (میلگردهای ستون که بعلت کم شدن ابعاد مقطع ستون در محل طبقه جهت امتداد یافتن در ستون طبقه فوقانی باید خم شوند) لازم است با ضوابطی مطابقت داشته باشد: شیب قسمت مایل میلگرد انتظار خم شده نسبت به محور ستون نباید از 1 به 6 بیشتر گردد و قسمتهایی از میلگرد انتظار خم شده خم شده که در بالا و پائین محل خم ها قرار دارند باید موازی با محور ستون باشند.

    برای مارپیچ باید از میلگرد یا سیم یکپارچه که بطور یکنواخت پیچیده شده تشکیل شوند و به گونه ای ساخته شوند که جابجایی و جایگذاری آنها را بدون اعوجاج و تغییر ایجاد از مقادیر مورد نظر میسر سازد.

    برای ساختمانهایی با بتن ریزی در جا قطر مارپیچ نباید از 1 سانتی متر کمتر باشد.

    فاصله آزاد بین مارپیچها نباید از cm 7.5 بیشتر و از 3.5 سانتی متر کمتر گردد و در انتها مهار آرماتور مارپیچ باید بوسیله 1.5 دور پیچیدن اضافی میلگرد یا سیم مارپیچ در هریک از دو انتهای مارپیچ تأمین شود.

    و میله های موجود در آرماتور مارپیچ باید از نوع میله های پوششی بطول db 48 و حداقل 30 سانتی متر باشد.

    آئین نامه اجازه می دهد که مارپیچ ها را در تراز پائین ترین آرماتور افقی اتصال یافته بداخل ستون قطع نمود.

    به هر حال چنانچه یک یا چند طرف ستون توسط تیرها یا براکت ها ستون را از همه طرف احاطه می کنند ولی دارای عمق های متفاوتی هستند تنگها باید از مارپیچ تا تراز آرماتور افقی واقع در کم عمق ترین تیر یا براکت اتصال یافته به داخل ستون امتداد یابند.

    این تنگهای اضافی جهت محصور نمودن آرماتور طولی ستون و قسمتی از میلگردهای تیرها که جهت تأمین مهاری به داخل ستون خم شده اند قرار داده شوند.

    مارپیچها باید بطور محکم در محل خود با گام و امتداد صحیح نگه داشته شود تا از جابجایی آنها در طول مدت بتن ریزی جلوگیری شود آرماتور تنگ برای اعضا فشاری باید با ضوابط زیر مطابقت داشته باشد: 1.

    تمام میلگردهای غیر پیش تنیده باید توسط تنگهای جانبی محصور شوند برای میلگردهای طولی 32T یا کوچکتر حداقل میلگرد T10 و برای میلگردهای طولی T34 تا T58 و میلگردهای طولی کروه شده حداقل میلگرد T12 باید به کار برده شود فاصله قائم بین تنگها نباید از هیچیک از مقادیر 16 برابر قطر میلگردهای طولی 48 برابر قطر میلگرد یا سیم تنگ و کوچکترین بعد عضو فشاری تجاوز نماید.

    خاموتها باید به گونه ای ترتیب یابند که تمام میلگردهای گوشه و نیز میلگردهای طولی به طور حداقل یک در میان در گوشه یک تنگ با زاویه داخلی حداکثر 135 درجه قرار گرفته و بطور جانبی نگه داشته شود و بعلاوه هیچ میلگردی نباید از میلگردهای دو طرف خود که در گوشه این تنگها قرار گرفته اند فاصله آزادی بیش از 15 سانتی متر داشته باشند.

    در مواردی که میلگردهای طولی روی محیط یک دایره قرار می گیرند می توان از تنگهایی به شکل یک دایره کامل استفاده نمود.

    باید توجه داشت که کلیه میلگردهای طولی تحت فشار باید در داخل تنگهای جانبی محصور شوند و محل قلاب خاموتها به سمت داخل ستون بوده و محل آن یکی در میان تغییر یابد.

    آرماتور فشاری موجود در تیرها باید توسط تنگها یا خاموتها محصور گردند که از کمانش جانبی آن جلوگیری شود.

    برای اجرای میلگرد تیرها ابتدا آرماتور بند میلگردهای طولی را به بالای آرماتورهای انتظار ستون می بندد و خاموتها را دور میلگردهای طولی بافته و سپس آنها را آزاد می کنند میلگردها که اینکه شبکه شده اند در جای خود قرار می دهند جهت انجام این کار ابتدا قالبهای (چوبی یا فلزی) افقی زیر تیرها را به ستونها چسبانده (قالب های زیرسری) و دو میلگرد در راستای عمود بر میلگردهای طولی قرار می دهند و میلگردهای طولی را در بالای ستون می بافند سپس میلگردهای عمود بر میلگردهای طولی را آزاد کرده و تیر بافته شده به پائین سقوط می کند و در جای خود روی قالب زیر سری قرار می گیرد سپس دور آن را قالب عمودی بسته و کل سقف را تیرچه و بلوک گذاری می کنند.

    همچنین یک بلوک 55 5 سانتی متری را بوسیله سیمی به آرماتور طولی بسته شده قرار می دهند تا به هنگام آزاد نمودن میلگردهای طولی از قیدها و پس از قرارگیری روی قالب زیر سری این بلوک مانع از چسبیدن میلگردها به قالب شده و ایجاد پوشش (Cover) بتنی نماید.

    در ضمن یک میلگرد کوچک به روی میلگرد طولی جوش می دهند تا یک میزان جهت بتن ریزی باشد و به هنگام بتن ریزی بتن سقف تا روی میلگرد مذکور ریخته و ماله کشیده شود و این میلگرد تأمین کننده پوشش روی میلگرد طولی فوقانی تیر می باشد.

    بعد از آرماتور بندی پوترهای بتنی اقدام به چیدن تیرچه ها می کنند این کار در کارگاههای کوچک توسط کارگران و با احتیاط کامل میسر می شود طوری که هیچ کجای بتن تیرچه نباید ضربه ببیند و در کارگاههای بزرگ این کار توسط تاور انجام می شود.

    بعد از حمل تیرچه ها اقدام به چیدن می کنند برای انجام این کار مقداری از بتن انتهای تیرچه ها را می تراشند تا میزان درگیری تیرچه ها با بوته بتنی بیشتر شود سپس بین آنها در دو سرشان یک تیرچه گذاشته و آنها را مرتب می کنند و به فاصله یک بلوکه از یکدیگر قرار می دهند و یا برای اینکه سقف سبکتر شود از پلی استایرن بجای بلوک استفاده می شود در ضمن برای اینکه سرعت کار افزایش یابد از یک تکه چوب استفاده می کنند به اینصورت که یک تکه چوب را به اندازه بلوک (پلی استایرن) می برند و بجای قرار دادن بلوک (پلی استایری) از چوب استفاده می کنند بعد از قراردادن تیرچه میلگردهای تیرچه را با سیم به میلگردهای پرترهای بتنی می بندد و سپس اقدام به چیدن پلی استایرین از دو طرف می کنند و در دهانه های بزرگ برای تقویت دیافراگم افقی ساختمان در امتداد عمود بر امتداد تیرچه ها و برای توزیع یکنواخت بار روی سقف تیرچه و بلوک و همچنین در محل هایی که بار منفر موجود باشد کلاف میانی بتنی که جهت آن عمود بر جهت تیرچه هاست در سقف تعبیه می شود حداقل عرض کلاف میانی، برابر عرض بتن اشنه تیرچه و ارتفاع آن برابر ارتفاع سقف خواهد بود.

    و در صورتی که بار زنده سقف کمتر از 350 کیلوگرم بر متر مربع و طول دهانه بیشتر از 4 متر باشد یک کلاف میانی در سقف تعبیه می شود و برای دهانه کمتر از 4 متر و بار زنذه کمتر از 350 کیلوگرم بر مترمربع به کلاف میانی نیازی نیست.

    و در مورد بار زنده بیشتر از 350 کیلوگرم بر متر مربع و دهانه 4 تا 7 متر دو کلاف میانی و برای دهانه های بیشتر از 7 متر سه کلاف میانی اجرا می شود.

    زمانی که از بلوک برای پوشاندن سقف استفاده شود برای اینکه بتن سقف در هنگام ویبره زدن وارد بلوک های انتهایی نشود سقف را سنگین نکند بوسیله دوغ آب سیمان یک طرف بلوکه ها را می بندند به اینصورت که بر روی یک نایلون مقداری دوغ آب سیمان ریخته و یک طرف مجوف بلوکه را بر روی دوغ آب سیمان به ضخامت cm 2 می گذارند و روز بعد آنها را بر می دارند و بلوکه های مذکور را در پرتوها قرار می دهند و مابقی سقف را با بلوکه های دیگر می پوشانند و یا اینکه از بلوکه های ته بسته استفاده می کنند.

    بعد از پوشش کامل سقف اقدام به قرار دادن میلگردهای افت و حرارت می کنند که وجود آرماتور افت و حرارت عمود بر آرماتور اصلی الزامی است تا ترک خوردگی را حداقل نموده و سازه را بگونه ای کلاف بندی نماید.

    برای قالب بندی ستونها ابتدا بر روی زمین با توجه به ابعاد ستون قابلها بسته می شوند بطوری که یک طرف ستون باز بوده و سه طرف دیگر آن بسته می باشد سپس قالبها را بلند کرده و جایگذاری می نمایند و برای رعایت پوشش بتنی میلگردها قبل از قالب گذاری میلگردهایی را به اندازه ضخامت ستون بریده و در یک وجه ستون بطوری که از هر دو طرف به یک اندازه باشند جوش می دهند و در سه طرف دیگر نیز این کار انجام شده سپس قالب را به طرف آرماتورهای بافته شده ستون هل می دهند و اقدام به بستن طرف دیگر قالب می کنند.

    بعد از تمام شدن قالب بندی تخته های چوبی را برای پشت بند کردن قرار می دهند و بوسیله سیم بکسل آنها را می کشند تا محکم شوند و برای اینکه قالب در قسمت بالایی به میلگردها نچسبد یک سری را مکا برای این منظور در قسمت بالایی تعبیه می شود.

    و برای اینکه گوشه هایب ستون بتنی تیز نبوده و در اثر ضربه شکسته نشود در گوشه قالبها یک چوب قرار می دهند تا تقریباً گرد شود.

    برای شاقولی بودن یک تکه چوب در بالا بر روی قالب قرار داده و یک ریسمان کار به آن می بندند و فاصله ریسمان از قالب در قسمت بالایی و پائینی باید به یک اندازه باشد و این کار را برای چهار طرف قالب انجام می دهند.

    و برای اینکه ستونها در یک راستا باشند یک ریسمان کار به تمام ستونهایی که در یک راستا قرار دارند وصل می کنند در غیر اینصورت ممکن است ستونها در یک آکس نباشند.

    در مکانهایی که در ستون یک تیر وارد می شود بعلت زیاد بودن تعداد میلگردها بتن وارد نمی شود و برای این منظور یک دریچه زیر تجمع میلگردها قرار می دهند و بتن ریزی را از دریچه انجام می دهند و بعد از رسیدن به محل دریچه آن را می بندند و از بالا بتن ریزی را انجام می دهند.

    زمانی که ارتفاع ستون نیز زیاد باشد از دریچه استفاده می کنند و یا اینکه از شوت استفاده می کنند.

    در هنگام قالب بندی باید توجه داشت که قالب از هر نوع آلودگی ملاتها و مواد خارجی و نظایر اینها عاری باشد برای دهانه های بزرگتر از پنج متر تیرهای کنسول به طول بیشتر از دو و نیم متر، دال هایی با دهانه های بزرگتر از سه متر و دال های کنسول به طور بیشتر از یک و نیم متر پیش بینی کردن پایه های اطمینان اجباری است برداشتن قالب ستون باید زمانی انجام گیرد که بتن بتواند تنش های مؤثر را تحمل کند و تغییر شکل آن از تغییر شکل های پیش بینی شده تجاوز نکند.

    پایه ها و قالب های باربر نباید قبل از آنکه اعضا و قطعات بتنی مقاومت کافی را برای تحمل وزن خود و بارهای وارد کسب کنند برچیده شوند.

    عملیات قالب برداری و برچیدن پایه ها باید گام به گام و بدون اعمال نیرو و ضربه طوری صورت گیرد که اعضا و قطعات بتنی تحت اثر بارهای ناگهانی قرار نگیرد، بتن صدمه نبیند و ایمنی و قابلیت بهره برداری قطعات مخدوش نشود و در صورتی که قالب برداری قبل از پایان دوره مراقبت انجام پذیرد باید تدابیری برای مراقبت از بتن پس از قالب برداری اتخاذ گردد.

    میلگردهای استفاده شده برای فونداسیون میلگرد نوع AIII می باشد که بهترین مقاومت کششی را دارا می باشد نوع فونداسیون نواری می باشد که در زیر ستونهای بتنی بصورت یک نوار بتنی کشیده شدهاست استفاده از پی گسترده یا مت مناسب نمی باشد چون نیاز به بتن ریزی وسیعی خواهد داشت و در ضمن نیروی وارد نیز به اندازه ای نخواهد بود که نیاز به پی مت داشته باشیم و از طرفی پی منفرد نیز توانایی مقابله با نیروی وارده را ندارد و ممکن است در صورت اعمال نیرو از جای خود بلند شود.

    برای بتن ریزی ها از پمپ استفاده می شود و در مکانهایی که پمپ بتن توانایی انتقال را نداشته باشد از تادر برای حمل بتن استفاده می شود.

    برای اجرای خاک گچ ابتدا راستای دیوارها در نقاط مختلف بوسیله شاقول کنترل می شود تا میزان ضخامت اندود مصرفی تعیین گردد.

    پس از تمیزکاری سطح دیوار آنها را چپ و راست گیری می کنند و سپس گرم بندی به ضخامت 2 تا 2.5 سانتی متر انجام می شود پس از کرم بندی در چهار گوشه و با ریسمان کشی بین کرم ها کرم های میانی با فاصله خود از رسمان گرفته می شوند سپس ملات گچ و خاک در بین دو کرم کشیده می شود و بلافاصله شمشه در حالتی کاملاً خشک و عاری از زاده بین دو کرم کشیده می شود و اضافه ملات به اطراف پخ می شود س از خودگیری ملات با ضربه زدن بر ته شمشه شمشه رها می شود و برای اندود متن شمشه ها پس از تهیه ملات آن را بر روی ماله گذاشته و با ضربه به سطح دیوار چینی کشیده می شود تا ملات در بندهای افقی و عمودی رجهای دیوار نفوذ کرده و پیوند شود و پس از خود گیری ملات گچ و خاک اقدام به سفید کاری بوسیله گچ سفید می کنند.

    برای نصب کردن سنگ بخاطر اینکه سنگ سنگ کاملاً با سطح دیوار پیوند شود بوسیله سیم سنگ را اسکو می کنند به این صورت که بوسیله فرز ضخامت سنگ را برش داده و در داخل آن سیم را قرار می دهند و دو سر سیم را می بندند این کار باعث می شود که درگیری سنگ با ملات و سطح پشت بیشتر شود و در اثر وزن سنگ از جای خود خارج نشود.

    برای سرامیک کاری و موزائیک کاری ابتدا یک ملات ماسه سیمان در حالتی که رطوبت کمتری داشته باشد و به اصطلاح دو نم باشد را روی زمین پهن کرده و سپس سرامیک یا موزائیک را روی آن قرار می دهند و بوسیله چکش پلاستیکی بر روی آن می کوبند تا با ملات درگیر شود و سپس اقدام به دوغ آب دادن می کنند این دوغ آب شامل سیمان سفید و پودر خاکه سنگ می باشد که در بین درزها ریخته می شود و موجب محکم تر شدن سرامیک می شود باید توجه داشت که تا زمانی که دوغ آب سرامیک یا موزائیک داده نشده است نباید روی آن راه رفت و در صورت لزوم پا را در وسط و یا موزائیک قرار دهیم برای فرش کردن می توان به شکل فرش کردن نوری یا آجری و یا موزائیکی بهره برد.

    عایق بندی، سرویس ها را تا ارتفاع cm 40 انجام می دهند برای این منظور زمانی که عایق بندی را انجام می دهیم به مقدار cm 10 الی cm 15 از عایق بندی دیوار را جلوتر آورده ولی گرم نمی کنیم و بعد از عایق بندی کردن کف مقدار cm 10 الی cm 15 را بالا برده و عایق کف را زیر عایق دیوار قرار می دهیم و باید توجه داشت که عایق کف در داخل کفشو قرار گیرد.

    بعد از اجرای قیرگونی اقدام به کاشی کاری می شود که فرقی در بین اینکه ابتدا دیوار اجرا شود یا کف وجود ندارد ولی در 90 درصد موارد ابتدا دیوار کار می شود برای کاشی کاری یک کاشی را روی زمین گذاشته و سپس بوسیله خاک کاشی (خاک رس) آن را به دیوار می چسبانند و سپس پشت کاشی را به ارتفاع 3/1 آن دوغ آب می ریزیند سپس 3/1 دوم و در نهایت تا انتهای کاشی را از ملات پر می کنیم سایر لایه ها نیز به همین ترتیب بالا برده می شوند در لایه آخر پشت کاشی را با ملات ماسه سیمان که مقدار سیمان آن بیشتر است پر کرده و در جای خود قرار می دهند.

    برای دیوار چینی از بلوکه سفالی استفاده شده است بلوکه سفالی بعلت مجوف بودن به نوعی عایق محسوب می شود و از طرفی بعلت سبک بودن باعث می شود وزن سازه کمتر شود برای متصل کردن دیوار به سازه در محل ستونها بوسیله تفنگ بتن را سوراخ کرده و به آن پلیت پیچ می کنند و سپس میلگردی را خم کرده و به پلیت جوش می دهند این میلگرد در داخل دیوار قرار گرفته و باعث اتصال بهتر دیوار با سازه می شود پس از چیدن دیوار تا یک ارتفاع مشخص و خالی کردن فضای در و پنجره ها اقدام به قرار دادن نعل درگاه می کنند نعل درگاه سبب می شود که وزن دیوار بالای در و پنجره بر روی آنها قرار نگرفته و موجب اعوجاج آنها را فراهم نیاورد در دهانه های کوچک پروفیل فولادی را بر روی دیوارهای اطراف دهانه قرار می دهند ولی در دهانه های بزرگتر پروفیل را بوسیله میلگردهایی به پوتر بالایی وصل می کنند و برای نصب پنجره بخاطر اینکه تمام پنجره ها در یک ردیف باشند یک چوب داخل دیوار گذاشته و ریسمان می بندند و نسبت به ریسمان عقب نشینی می کنند تا تمام پنجرهها در یک ردیف باشند.

    برای سقف کاذب ابتدا یک ارتفاعی را که معمولاً از یک تراز دقیق می باشد گرفته می شود و سپس بوسیله شیلنگ تراز این کد ارتفاعی به سایر نقاط نیز داده می شود و یک خط دور تا دور محل مورد نظر کشیده می شود و بر طبق این کد ارتفاعی آویزهایی را که لازم باشد بلندتر کرده یا اینکه از طول آنها می کاهند و بعد از هم اندازه کردن اویزها اقدام به اجرای سقف کاذب بوسیله نبشی و میلگرد می کنند و بعد از تمام شدن محل دوباره کد ارتفاعی را بوسیله شیلنگ تراز به محل جدید منتقل می کنند و پس از اتمام کار کاذب اقدام به رابتیس بندی و گچ کاری سقف می کنند.

    سقف کاذب را در نقاطی که ارتفاع سقف زیاد بوده و یا اینکه از زیر سقف لوله های تأسیساتی عبور می کنند برای پوشاندن و زیبا کردن محیط استفاده می کنند.

    برای اجرای سقف کاذب می توان از وامپا نیز استفاده کرده که در اینصورت نیازی به گچ کاری و رنگ آمیزی سقف نخواهد بود.

    فصل سوم : آنالیز در طی یک روز کاری (8 ساعت) یک دیوار 22 سانتی متری به ابعاد m 6 m3 توسط 1 بنا و 2 کارگر جهت درست کردن ملات پخش ملات بر روی دیوار و فراهم نمودن آجر (بلوکه سفالی) چیده شده است.

    با یک ضرب و تقسیم ساده نتیجه می گیریم یک متر مکعب از یک دیوار 22 سانتی متری توسط 1 بنا و 2 کارگر در مدت زمان 2 ساعت و 20 دقیقه چیده می شود این مدت زمان برای شمشه گیری و ریسمان بندی و زمان لازم برای درست کردن ملات و حمل آن تا پای کار اتلاف می شود.

    برای چیده شدن دیواری به حجم m3 3.6 به تعداد تقریبی 450 بلوکه سفالی نیاز می باشد که قیمت هر بلوکه 1750 ریال می باشد در نتیجه قیمت بلوکه های کار شده در دیوار چینی 787500 ریال نتیجه می شود و دستمزد 1 کارگر ساده روزانه 7000 ریال بوده و این دستمزد برای یک بنا به 14000 ریال می رسد پس هزینه دستمزد کارگران برای دیوار چینی 300000 ریال بوده و میزان سیمان مصرفی شامل 2.5 پاکت سیمان بوده است که با 1238750 ریال می باشد که در فهرست بهاء سال 1385 دیوارچینی بلوک سفالی به ضخامت cm 22 و با ملات ماسه سیمان 6:1 هر متر مکعبی 358500 ریال می باشد که قیمت تمام شده هر متر مکعب دیوار 344100 ریال می باشد.

    در مورد اجرای گچ سفید کار را بصورت قراردادی به پیمانکار کار جز واگذار می کنند به این ترتیب که برای اجرای گچ دیواره متر مربعی 8000 ریال و برای گچ سقف بعلت سختی و صعوبت کار و اینکه سقف بصورت رابتیس می باشد متر مربعی 15000 ریال می باشد، از طرفی قیمت هر کیسه 11.06 40 کیلویی گچ سفید 9000 ریال می باشد که برای گچ کردن اتاقی به مقدار 33 متر مربع دیواره و 11.06 متر مربع سقف نیاز به 3 تعداد کیسه گچ برای پوشش بدنه و 4 تعداد برای اندود سقف نیاز می باشد به طوری که هزینه تمام شده برای دیواره 291000 ریال می باشد و با احتساب گچ هر متر مربعی 8810 ریال می باشد که در فهرست بها این میزان 6580 ریال می باشد و در مورد سقف با هزینه 202000 ریال اندود سقف به پایان رسیده است به طوری که هر متر مربع 18250 ریال تمام شده است که در فهرست بهای سال 1385 این هزینه 8590 ریال می باشد البته باید در نظر داشت که ضخامت گچ دیواره و سقف در حدود 2 تا 2.5 سانتی متر می باشد و این سفید کاری بوسیله گچ کشته پرداخت شده است البته باید توجه داشت که به قیمت ذکر شده در فهرست بهاء ضرایبی تعلق می گیرد به طوری که پیمانکار ضرری را متحمل نشود.

    فصل چهارم : تجهیز و اداره کارگاه تجهیز کارگاه عبارت است از مجموعه عملیات اقدامات و تدارکاتی که باید بصورت موقت برای دوره اجرای موضوع پیمان انجام شود تا آغاز و انجام دادن عملیات موضوع پیمان طبق اسناد و مدارک پیمان میسر شود.

    تعریف چند کلمه درباره تجهیز کارگاه : ساختمانهای پشتیبانی، به ساختمانهایی گفته می شود که برای پشتیبانی عملیات اجرایی مورد بهره برداری قرار می گیرد مانند کارگاههای سرپوشیده شامل کارگاههای تأسیساتی، آهنگری، نجاری و ...

    ساختمانهای عمومی به ساختمانهایی گفته می شود که برای افراد مستقر در کارگاه و سرویس دادن به آنها مورد استفاده قرار می گیرد مانند دفاتر کار، مهمانسرا، نمازخانه، درمانگاه و...

    برای برآورد تجهیز کارگاه مهندس مشاور یا واحد تهیه برآؤرد با توجه به شرایط و نیاز هر کار و همچنین، روش منتخبی برای اجرای آن، اقتصادی ترین روش برای تجهیز کارگاه را تعیین و برمبنای آن هزینه های مربوط را طبق ردیف های پیش بینی شده در ردیف های تجهیز کارگاه و برحسب قیمتهای محل انجام عملیات و یا منظور نمودن هزینه های بالاسری بصورت مقطوع برآورد کرده و در برابر ردیف های مورد نظر درج می کند و چنانچه مشخصه ی ویژه ای برای تجهیز و برچیدن کارگاه لازم باشد آن را در اسناد مناقصه و پیمان پیش بینی می کند.

    برای ساختمانهایی که احداث می شوند ارزش مصالح بازیافتی از هزینه احداث کسر شده و حاصل بعنوان برآورد آنها منظور می شود و برای ساختمانهای پیش ساخته مانند کاروانها و قطعات پیش ساخته ساختمانها مانند قابهای فلزی، هزینه حمل و.

    نصب و استهلاک و سرمایه گذاری آنها در طول اجرای کار محاسبه شده و جزو برآورد هزینه تجهیز و برچیدن کارگاه منظور می شود.

    و دو مورد پیمانهایی که از چند رشته فهرست بهاء واحد استفاده می شود تنها یک فهرست تجهیز و برچیدن کارگاه برای کل موضوع پیمان تهیه می شود.

    پس از برآورد هزینه اجرای تجهیز کارگاه پیمانکار اقدام به طرح جانمایی کارگاه کرده وپس از تأیید دستگاه نظارت آن را مبنای تجهیز کارگاه می نماید عواملی که در طرح جانمایی مؤثر می باشند عبارتند از : ترتیب قرار گرفتن ساختمانها که باید به گونه ای باشد که دستگاه نظارت دسترسی آسانی به پیمانکار و نماینده او در کارگاه (رئیس کارگاه) داشته باشد.

    پیش بینی طرح توسعه 3.

    پیش بینی تأسیسات 4.

    راههای ارتباطی 5.

    نحوه جمع آوری آبهای سطحی و...

    ساختمانهایی که برای تجهیز کارگاه و در زمین های تحویلی از سوی کارفرما احداث شده است باید پس از اتمام کار توسط پیمکانکار برچیده شود.

    تجهیزات و مصالح بازیافتی تجهیز کارگاه متعلق به پیمانکار است ( به جز تجهیزات انجام شده توسط کارفرما) و در صورتی که ساختمانهای موقت احداث شده برای تجهیز کارگاه مورد نیاز کارفرما باشد بهای مصالح بازیافتی آنها با توافق طرفین و بر اساس نرخ روز تعیین و وجه آن به پیمانکار پرداخت می شود.

    هزینه تجهیز و برچیدن کارگاه پس از احتساب تخفیف یا اضافه پیشنهادی پیمانکار در صورت وضعیتهای موقت و قطعی منظور می گردد.

    کارفرما یک شخص حقیقی یا حقوقی می باشد که موارد مندرج در موضوع پیمان را به پیمانکار واگذار می کند و بالاترین مقام را در پروژه های عمرانی دارا می باشد.

مجتمع نا بينايان شهيد محبي به دليل عدم امکان دسترسي به کليه آموزشگاههاي موجود در کشور و هم چنين عدم لروم تحليل کليه اين فضا ها :يکي ار محتمع هاي آموزشي نا بينايان يه نام مجتمع نا بينا يان شهيد محبي در شهر تهران به عنوان نمونه انتخاب

تاريخچه و انگيزه احداث : مجتمع پتروشيمي اراک يکي از طرحهاي زير بنائي و مهم مي باشد که درراستاي سياست هاي کلي توسعه صنايع پتروشيمي و با اهداف تأمين نياز داخلي کشور و صادرات ايجاد و به بهره برداري رسيده است . اين طرح درسال 1363 به تصويب رسيد و پس از ط

تاریخچه و انگیزه احداث مجتمع پتروشیمی اراک یکی از طرح های زیربنائی و مهم می باشد که در راستای سیاستهای کلی توسعه صنایع پتروشیمی و با اهداف تامین نیاز داخلی کشور و صادرات ایجاد و به بهره برداری رسیده است . این طرح در سال 1363 به تصویب رسید و پس از طی مراحل طراحی و نصب و ساختمان در سال 1372 فاز اول مجتمع درمدار تولید قرار گرفت. در ادامه کاربه منظور بهبود مستمر و تولید بیشتر و ...

1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات مجتمع طلای سبز قم؛ دارای 4 فاز مستقل می باشد. فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک 1. جمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا 2. بهترین نسل کشی 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو 2. گوسفند 3. بز 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز فاز 3) احداث ...

چکیده رساله: از شاخص های توسعه یافتگی هر جامعه آماری مربوط به بهداشت و سلامت می باشد، که در راس آن آمارهایی چون مرگ و میرکودکان زیر1سال، مرگ میر مادران باردار، سن امید به زندگی و... است. در کشور ما علی رغم آمارغیر قابل اعتماد که از سوی مسئولین ارائه می گردد تا رسیدن به حد مطلوب بهداشت و سلامت فاصله بسیار است. که اکنون با افزایش روز افزون جمعیت در سالهای اخیر و تجمع مردم بخصوص در ...

مقدمه فرشبافی در سراسر جهان دارای تاریخی ست طولانی چه مردم همه نقاط گیتی برای تامین آسایش خویش بدون شک در ابتدا احساس نیازمندی به زیر اندازی نرم و گرم داشته و برای دست آوردن آن کوشیده اند. بافتن فرش بصورت کامل شده امروزی همچون سایر دست آوردهای بشری از نوع ساده آن آغاز گردیده و پس از طی مراحل گوناگون پیشرفته موجود در آمده است. قالی ایران در گذر قرنها جلوه ای بزرگ از هنر و صنعت ...

نمايي از بندر لافت، بندر بادگيرها لافت يکي از روستاهاي توابع بخش مرکزي شهرستان قشم در استان هرمزگان واقع در جنوب ايران است. چهره طبيعي روستاي لافت در ميان درختان سبز گرمسيري و نخلستان‌هاي بلند ، همراه با زيبايي خيره‌کننده دريا و جنگل شناور

هدف در تصوير بردارري 3D مشاهده ساختار آناتومي به صورت واقعي مي باشد. که اين امر توسط سيستم هاي تصوير برداري 2D، نظير X-ray ,CT, MR و . . . امکان پذير نبوده است. در اين سمينار سعي شده است که اين تکنيک که به طور خاص مربوط به تصاوير اولتراسوند مي باشد

مرحله اول : شناخت وضعیت موجود روستای دره از توابع شهرستان مهریز به بخشا میان و دهستان میان کوه می باشد که در 19 کیلومتری شهر مهریز ( مرکز شهرستان مهریز) و 49 کیلو متری شهریزد ( مرکز استان) واقع شده است این روستا با مختصات جغرافیایی 53 درجه و 25 دقیقه طول شرقی و 32 درجه و 9 دقیقه عرض شمالی در ارتفاع بیش از 2000 متر از سط آبهای آزاد ودر بستری کوهستانی استقرار یافته است به لحاظ ...

شناخت سيستم مقدمه شناخت به مفهوم بيرون نمايي است.هدف از شناخت در تحليل و طراحي سيستمها بيرون نمايي مسائل در جهت ارائه راه حلهاي ممکن با استفاده از کامپيوتراست.شناخت حصولي يا تصويري و حضوري يا وجودي است. شناخت بنياني آناليست از امکانات سخت افزاري

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول