دانلود گزارش کارآموزی دفتر ساختمانی

Word 59 KB 13356 23
مشخص نشده مشخص نشده گزارش کارآموزی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مکان کارآموزی دفتر ساختمانی است که بوسیله 2 مهندس اداره
    می شود و 1 اتوکدکار تحت نظارت آنان در این بخش به فعالیت
    می پردازد .

    مکان کارآموزی دفتر ساختمانی است که بوسیله 2 مهندس اداره می شود و 1 اتوکدکار تحت نظارت آنان در این بخش به فعالیت می پردازد .

    طرح کلی مکان «دفتر ساختمانی» اطلاعات کسب شده در دفتر ساختمانی اطلاعات حاصل از دفترچه پیمان بتاریخ .............

    در .........

    بین .................

    که در این پیمان کارفرما نامیده می شود با نمایندگی ...........

    از یکطرف و شرکت / موسسه .........

    که بشماره ...............

    مورخ .............

    در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی .............

    به ثبت رسیده و در این پیمان پیمانکار نامیده می شود و اقامتگاه آن ....................

    ..................

    می باشد با نمایندگی ................

    دارندگان امضاء تعهدآور شرکت / موسسه از طرف دیگر پیمان زیر منعقد می گردد : ماده 1 - موضوع پیمان موضوع پیمان عبارت از اجرای عملیات زیر است : کارهای اصلی الف : ب: ج: د: کارهای فرعی و: ز: ح: و بالاخره کارهای احتمالی موضوع ماده 30 شرائط عمومی پیمان که طبق اسناد و مدارک مندرج در ماده 2 انجام می شود .

    ماده 2 - اسناد و مدارک پیمان پیمان شامل اسناد و مدارک زیر است : الف : پیمان حاضر ب : شرایط عمومی پیمان ج : مشخصات عمومی د : مشخصات فنی خصوصی هـ : فهرست بهاء وبرآورد تقریبی مقادیر کار و : نقشه های کلی و تفصیلی اجرائی ز : برنامه تفصیلی اجرائی و صورتمجلس ها و موافقتنامه ها و هر نوع سند دیگری که در مورد کارها و قیمت های جدید یا امور دیگر در مدت پیمان تنظیم گردد و بامضای طرفین برسد .

    تبصره 1 - هر گاه بین مواد و فصول بعضی از اسناد و مدارک بالا تناقضی وجود داشته باشد در درجه اول پیمان حاضر و در درجه دوم مشخصات فنی خصوصی و در درجه سوم فهرست بهاء و در درجه چهارم شرایط عمومی پیمان و در درجه پنجم نقشه های کلی و تفصیلی اجرائی ملاک عمل خواهد بود و اگر این تناقض مربوط به قیمتها باشد در درجه اول متن فهرست بهاء معتبر خواهد بود .

    ماده 3 - مبلغ پیمان مبلغ اولیه پیمان بالغ بر (بعدد) .......................................................

    ریال (بحروف) ...........................................................................................ریال است که بر اساس قیمتهای واحد پیشنهادی پیمانکار و مقادیر تقریبی منضم به پیمان (موضوع بند هـ ماده 2 پیمان محاسبه شده است .

    این مبلغ تابع تغییرات مقادیر کارها و کارهای جدید مندرج در مواد 29 و30 شرایط عمومی پیمان می باشد .

    ماده 4 - مدت پیمان مدت پیمان ................

    روز / ماه شمسی و شامل دو قسمت زیر است : 1-مدت تهیه تجهیزات و تشکیل کارگاه ............

    ماه / روز 2-مدت اجرای عملیات .................

    ماه / روز که از پایان مدت تهیه تجهیزات و تشکیل کارگاه شروع می شود .

    شروع مدت پیمان عبارت است از تاریخ اولین صورتمجلس تحویل کارگاه .

    پیمانکار متعهد است در مدت پیمان لااقل نود و هفت درصد کارهای موضوع پیمان را انجام داده و از کارفرما تقاضای تحویل موقت کند .

    ماده 5 - دوره تضمین کارها حسن انجام کلیه عملیات موضوع پیمان از تاریخ تحویل موقت برای مدت .........

    روز / ماده شمسی از طرف پیمانکار تضمین می گردد و این مدت بنام «دوره تضمین» نامیده می شود .

    اگر در دوره تضمین معایب و تقائصی در کار مشهود شود که ناشی از عدم رعایت مشخصات و یا بکار بردن مصالح بد یا نامرغوب باشد پیمانکار مکلف است آن معایب و نقائص را بهزینه خود رفع کند .

    برای این منظور کارفرما مراتب را با ذکر معایب و نقائص و محل آنها کتباً به پیمانکار ابلاغ می کند و پیمانکار باید حداکثر پانزده روز بعد از ابلاغ مراتب شروع برفع معایب و نقائص کند و آنها را طی مدتی که با تراضی کارفرما معین می شود رفع نماید .

    هرگاه پیمانکار در انجام این تعهد خود قصور ورزد و یا مسامحه کند کارفرما حق دارد آن معایب و نقائص را راساً و یا بهر ترتیب که مقتضی بداند رفع کند و هزینه آنرا باضافه پانزده درصد از محل تضمین پیمانکار یا هر نوع مطالبات و سپرده ای که پیمانکار نزد او دارد برداشت کند .

    ماده 6 - نظارت در اجرا نظارت در اجرای تعهداتیکه پیمانکار بر طبق مفاد این پیمان و اسناد و مدارک پیوست آن تقبل نموده است از طرف کارفرما بعهده ...............................

    بنشانی ....................................................................................................

    که در این پیمان «دستگاه نظارت» نامیده می شود واگذار گردیده است و پیمانکار موظف است کارها را بر طبق پیمان و اصول فنی و همچنین بر طبق دستورات و تعلیماتیکه دستگاه نظارت یا نماینده آن در حدود مشخصات اسناد و مدارک پیوست پیمان می دهد اجرا کند .

    ماده 7 - تعدیل آحاد بهاء پیمان قیمتهای واحد مربوط به عملیات موضوع این پیمان بر حسب مورد بر اساس شرایط عمومی پیمان تعدیل خواهد شد .

    پیمانکار کارفرما اطلاعات حاصل از ساختمانهای مسکونی ساختمانهای مسکونی : 1-حداقل سطح زیربنا در تمام تراکمها و مناطق برای هر یک واحد مسکونی در هر شرایط نمیبایست از هشتاد متر مربع و پنج متر مربع کمتر باشد .

    2-در کلیه مناطق مسکونی و تراکمهای مختلف ، حداکثر زیربنای زیرزمین معادل سطح زیربنای طبقه همکف و منطبق بر آن جهت استقرار عناصری از قبیل پارکینگ ، انبار ، رختشویخانه ، سرویس و تاسیسات ساختمانی می باشد که تحت هر شرایطی استفاده از آن جهت سکونت دائمی غیرمجاز و ارتفاع سطح همکف حیاط تا زیر سقف زیرزمین با حداقل ارتفاع هفتاد سانتیمتر برای نورگیر نمیبایست بیش از 2/1 متر باشد .

    3-صرفاً زیرزمینهای احداث شده با رعایت تبصره فوق در محاسبه حداکثر سطح کل طبقات محسوب نخواهند شد .

    4-مساحت حیاط خلوت جهت نورگیری اطاقهای اصلی بر اساس سطوح مندرج در جداول با حداقل 2 متر عرض تعیین می گردد که این مقدار جهت نورگیری آشپزخانه حداقل 3 درصد مساحت کل زمین با عرض 2 متر و جهت نور طبیعی سرویسهای بهداشتی حداقل 2 متر مربع خواهد بود .

    تعداد واحد مستقل مجاز در هر پلاک = 5-فضاهای باز داخلی مانند نورگیرها و غیره در صورتی می توانند جزو فضاهای باز محسوب شد که از 10 درصد سطح کل زمین با حداقل 2 متر عرض کمتر نباشد .

    6-در صورتیکه ساختمان دارای پیلوتی باشد هر مقدار از فضای زیر پیلوتی که حداقل دو برابر باز داشته و دارای ارتفاع حداکثر 20/2 متر باشد در محاسبه حداکثر سطح کل طبقات محسوب نخواهد شد .

    7-در مورد ساختمانهائیکه در بر پیش از یک معبر قرار گیرند ، ضوابط مربوط به حداقل فضای باز مسکونی بشرح زیر تعدیل می گردد .

    -چنانچه در بر دو معبر قرار گیرند ، 10 درصد از حداقل فضای باز مجاز کاسته می شود .

    -چنانچه در بر سه معبر قرار گیرند ، 20 درصد از حداقل فضای باز کاسته می شود .

    -چنانچه در بر چهار معبر قرار گیرند ، 30 درصد از حداقل فضای باز مجاز کاسته می شود .

    8-پیش آمدگی خارجی ساختمان (مانند بالکن ، پله یا ایوان) چنانچه ذکر شد ، در خارج از حریم بالکن ساختمان مجاز نیست و در داخل حریم چنانچه طرفین آن باز باشد ، نصف مساحت آن جزء سطح طبقات محسوب می شود و چنانچه طرفین آن بسته باشد دو سوم آن جزء سطح طبقات محاسبه خواهد شد .

    اطلاعات حاصل از ساختمانهای تجارت ساختمانهای تجاری : 1-هرنوع تغییر اساسی با تکمیل ساختمان های تجاری می بایست با توجه به کلیه ضوایط این طرح انجام گیرد .

    2-در مورد ساختمانهای تجاری واقع در محدوده های حفاظت شده و حرایم رعایت ضوابط ساختمانی ویژه این محدوده ها نسبت به ضوابط عمومی فوق الویت دارد .

    3-عمق واحدهای تجاری در مرکز محله حداقل 6 متر در مراکز ناحیه 8 وتجاری مرکز شهر و حوزه مختلط 10 متر است مگر آنکه عمق پلاک زمین از این مقدار کمتر باشد .

    4-ارتفاع مغازه ها از کف تمام شده تا زیر سقف نمیبایست از 5 متر کمتر و همچنین دهانه مغازه کمتر از 4 متر باشد .

    5-در کلیه ساختمانهای تجاری سطح کل زیربنا در طبقه همکف از هشتاد درصد (80%) و در طبقات بالاتر از 60% سطح کل زمین تجاوز نکند .

    6-هر پنج واحد تجاری (مغازه) در مناطق مختلف دارای یک سرویس بهداشتی (توالت ، دستشوئی) باشند که در محل مناسب پیش بینی شده باشد .

    7-در ساختمانهای تجاری مرکز محله که دارای دو بر و بیشتر باشند ، اندازه پخ ساختمانها برابر با مجموع عرض معابر مجاور و در ساختمانهای تجاری مرکز ناحیه و در حوزه مختلط مرکز شهری برابر مجموع عرض معابر مجاور تعیین می گردد .

    8-سطح گذرگاه در طبقه همکف بعد از احداث به مالکیت شهرداری در خواهد آمد و سقف آن در صورت احداث واحدهای تجاری در طبقات می بایست در حد آخرین طبقه تجاری باشد .

    9-ساختمانهای موجود تا نوسازی اساسی از تبصره های فوق مستثنی خواهند بود .

    10-دسترسی قطعات در حوزه های مختلط و مراکز مناطق و نواحی شهری می بایست از دو طریق به شبکه گذرگاههای پیاده و سواره تنظیم گردد .

    11-رعایت ضوابط پارکینگ برای کلیه ساختمانهای تجاری بر اساس جداول ارائه شده لازم الاجراست .

    12-در ساختمانهای تجاری حداقل عرض پله و پاگرد از یک متر کمتر نبوده و حداقل چشمه پله 20 سانتیمتر وارتفاع پله حداکثر 20 سانتیمتر است .

    -حداقل ارتفاع اطاقها از کف تمام شده تا زیر سقف 70/2 متر و جهت زیر زمین و بالکن 20/2 متر است .

    -حداقل عرض هر قطعه زمین جهت ساختمان تجاری تا 3 طبقه 13 و جهت ساختمان های بیشتر از چهار طبقه 14 متر می باشد .

    اطلاعات حاصل از سمینارها و سالنهای نمایش و اجتماعات سینماها و سالنهای نمایش و اجتماعات : مقررات عمومی ساختمان 1-برای سالنهای اجتماعات که بیش از دویست نفر گنجایش دارد با توجه به شرایط اقلیمی محل تاسیسات ضروری است .

    2-کلیه راهروهای داخلی و درهای سالنها باید بنحوی پیش بینی شود که حرکت بطرف در خروجی و فضای آزاد سهولت و بدون برخورد با مانع انجام پذیر باشد .

    3-درهای خروجی باید در محلهای مناسب پیش بینی شود ، راهروها ، کریدورها - پلکان ها و درها باید متناسب با ظرفیت بنا باشد .

    تمام درها باید در جهت حرکت بآسانی بخارج باز شود .

    درها باید بطوری نصب شود که هیچگونه پیش آمدگی و مانعی در راهروها ایجاد نکند .

    کلیه خروجی ها باید بوسیله تابلوئی که همیشه روشن و در معرض دید عموم باشد مشخص گردد.

    4-مجموع عرض راهروهای اصلی و فرعی داخل سالنها که برای تخلیه سالن مورد استفاده قرار می گیرد بر مبنای یک متر برای هر یکصد نفر محاسبه می شود .

    کمترین عرض راهروهای فرعی -/1 متر و راهروهای اصلی 40/1 متر می باشد عرض درهای خروجی سالن باید برابر عرض راهروئی باشد که بآن می رسد .

    5-نصب یا قرار دادن هر چیزی در راهرو که مزاحم رفت و آمد شود ممنوع می باشد .

    6-روشنائی اینگونه بناها باید فقط بابرق تامین شود .

    دربناهائیکه بیش از یکصد نفر گنجایش دارند باید با پیش بینی برق کمکی ترتیبی داده شود که در صورت قطع برق اصلی بلافاصله وبطور خودکار داخل بنا روشن گردد .

    اطلاعات کسب شده در محل اجرای ساختمانها اطلاعات حاصل در ساختمانهای فلزی اطلاعات حاصل در ساختمانهای فلزی : گاه مجبور هستیم به علل اقتصادی شماره آهن ستون های یک ساختمان را در طبقات بالاتر تقلیل بدهیم .

    اگر این تقلیل ضخامت دو نمره باشد مثلاً 20 به 18 ابتدا دو صفحه به ضخامت یک سانتی متر به طول حدود 40 سانتی متر و عرض پشت تا پشت بال ستون (قدری کمتر برای جوشکاری) به دو طرف ستون باریک تر جوش می دهیم تا با ستون ضخیم تر هم روبشود .

    آنگاه بوسیله یک صفحه دیگر که ضخامت آن طبق محاسبه بدست می آید و نباید از 10 میلی متر کمتر باشد و طول آن در حدود 70 سانتی متر و عرض آن قدری کمتر باشد و طول آن در حدود 70 سانتی متر و عرض آن قدری کمتر از صفحه هم روکننده می باشد دو ستون را بهمدیگر متصل می نماییم .

    اگر طول یک ستون با شماره ثابت از 12 متر بیشتر باشد مجبور هستیم دو یا چند تکه تیرآهن را بهم متصل نمائیم در این حالت باید اول آهنها را در یک محور قرار دهیم .

    آنگاه آنها را با چهار وصله (دو عدد روی بال و دو عدد روی حال) بهمدیگر وصل نمائیم .

    ابعاد صفحات با محاسبه بدست می آید .

    ولی ضخامت آن باید در حدود ضخامت جان تیر باشد .

    بلندی آن در حدود 60 سانتی متر و پهنای آن قدری کوچکتر از بال یا جان تیرآهن است تا جوشکاری بهتر صورت گیرد .

    وصالی تیرآهن دوتکه در محل پل وصالی تیرآهن دو تکه در محل پل اگر بخواهیم پلی را وصالی نماییم با توجه به اینکه پل نسبت به تیرچه بار بیشتری را تحمل می نماید ناگزیر هستیم دقت بیشتری بعمل بیاوریم تعداد وصله ها با محاسبه بدست می آید ولی اگر سه عدد وصله «و عدد در جان و یک عدد در بال بالائی » جواب بار وارده را نداد باید وصالی با چهار عدد وصله انجام گیرد .

    ابعاد وصله همان است حکه در وصالی تیرچه گفته شد فقط در نحوه جوشکاری و طول جوش و بعد جوش باید دقت بیشتری به عمل آید .

    باید توجه نمود که وصالی بال پایین این مشکل را ایجاد می نماید که مجبور هستیم ضخامت گچ و خاک و سفیدکاری را به اندازه ضخامت وصله اضافه نمائیم که این موجب کار بیشتر و هزینه بیشتر می گردد .

    در این صورت بهتر است حتی المقدور از وصله بال پائین خودداری شود .

    وصالی تیرآهن دو تکه در محل تیرچه طول تیرآهن موجود در بازارهای ایران 12 متر است .

    اگرتیرچه مهندسی داشته باشیم که طول آن از 12 متر بیشتر باشد و یا بخواهیم برای صرفه جوئی از تکه های تیرآهن نیز استفاده نمائیم ناگزیر از وصالی آنها هستیم .

    در محل تیرچه بهتر است وصالی تیرآهن بادو تکه وصله یکی روی جان و دیگری روی بال انجام گیرد .

    بهتر است حتی المقدور وصله را جام پائینی تیرآهن متصل ننمائیم زیرا ضخامت وصله از پائین در موقع گچ کاری ما را مجبور خواهد کرد کلیه سطح گچ کاری را به ضخامت وصله ضخیم تر اجراء نمائیم .

    ابعاد وصله طبق محاسبه بدست می آید ولی حداکثر پهنای آن مساوی بال تیر است «قدری کمتر برای جوشکاری» و حداکثر پهنای وصله در جان تیر مساوی جان تیر است .«قدری کمتر برای جوشکاری» و ضخامت آن مساوی ضخامت محل نصب «جان یا بال تیرآهن» می باشد و طول آن در حدود 50 تا 60 سانتیمتر است .

    بعضی آئین نامه ها ضخامت وصله یا ورق تقویتی را 90% ضخامت محل نصب تجویز کرده اند .

    تیرآهن خط کشی شده برای لانه زنبوری اکثر مقاومتهای یک تیرآهن یا ناودانی در مقابل بارهای وارده یا مهان اینرسی قطعه رابطه مستقیم دارد .

    با توجه به اینکه مهان اینرسی هر نقطه مادی نسبت به یک محور برابر است با جرم آن نقطه تا آن محور لذا هر قدر فاصله تک نقطه از محور معینی بیشتر باشد مهان اینرسی آن نقطه بیشتر خواهد بود .

    در این صورت برای آنکه بتوانیم مهان اینرسی را در یک قطعه مخصوصاً تیرآهن I بالاتر ببریم آنرا مطابق شکل خط کشی می کنیم .

    اگر بلندی مقطع تیرآهن اولیه را h بنامیم وآنرا مطابق شکل خط کشی کرده و برش بدهیم تیرآهن لامه زنبوری شده برابر h 5/1 خواهد شد .

    نبشی زیرسری پس از آنکه ورق نسبت به بدنه ستون جوش شد نبشی زیرسری که اصلی ترین تکیه گاه برای پل می باشد به‌ آن متصل می گردد گاهی نیز نبشی زیر سری رادر محل بوسیله چند عدد صفحه می سازند که ابعاد صفحات بوسیله محاسبه بدست می آید .

    نکته قابل توجه در این نوع اتصال طول جوش است که باید دقت شود تا باندازه کافی باشد طول جوش وبعد آن بوسیله محاسبه بدست می آید .

    و همچنین باید دقت شود که حتماً قسمت بالای نبشی جوش نشود زیرا ناهمواری ایجاد شده وسیله جوش باعث آن خواهد شد که پل قدری با ستون فاصله پیدا کند که این خود موجب بوجود آمدن خارج از محوری محاسبه نشده خواهد گردید .

    عبور پل از وسط ستون با ورق بست دو تکه اگر بخواهیم پلی را از وسط ستون ساخته شده از دو عدد تیرآهن I عبور دهیم ناچاراً باید از صفحه بست دو تکه استفاده نمائیم یکی در پائین پل برای نبشی زیر سری و یکی در بالای پل برای نبشی بالاسری و صفحات مهان گیر و غیره ابعاد این صفحات طبق محاسبات بدست می آید ولی عرض آن مساوی پشت تا پشت ستون «قدری کمتر برای جوشکاری» و طول آن در حدود پنج cm بزرگتر از نبشی زیرسری و یا نبشی بالاسری می باشد و ضخامت آن حداقل 10 میلی متر است .

    بادبند انتخاب پروفیل برای بادبند باید به گونه ای باشد که حتماً امکان اجرای طول جوش لازم را بدهد .

    زیرا بادبندها رامعمولاً به صورت عضو کششی محاسبه نمایند .

    طول جوش در تمام اجزاء مخصوصاً اجزاء کششی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

    بدین مناسبت در محل برخورد پروفیلهای بادبند با ستون های اطراف و همچنین محل برخورد بادبندها با یکدیگر صفحات فلزی قرار می دهند تا این صفحات امکان طول جوش مناسب را بما بدهد .

    ابعاد این صفحات با توجه به طول جوش و نیروهای کششی بوسیله محاسبه بدست می آید .

    ولی ابعاد آن در حدود 40×40 یا 50×50 و به ضخامت 10 تا 12 میلی متر است .

    پل ختم شده به جان ستون اگر مجبور باشیم پل را به جان ستون متصل نمائیم طبیعی است که ادامه پل مقدور نبوده وپل به جان ستون ختم می شود که در این صورت اگر این ستون های میانی باشد اجرای پل ممتد مقدور نیست .

    برای ختم کردن پل به جان ستون اگر از ستون استفاده نمائیم ، احتیاج به ورق بست نداریم .

    اگر از ستون I دوبل استفاده کنیم و اگر بار پل زیاد باشد ممکن است که ناچار باشیم 1 صفحه به جان ستون جوش بدهیم .

    ابعاد این صفحه به وسیله محاسبه بدست می آید .

    ولی در هر حال ضخامت آن نباید از 90% ضخامت جان تیر کمتر باشد و پهنای آن مساوی پهنای جان تیر است «قدری کمتر برای جوشکاری» و ارتفاع آن در حدود 10 سانتی متر بیشتر از ضخامت پل بعلاوه ضخامت نبشی های بالا سری و زیرسری است .

    در اینگره طول جوش حائز اهمیت است .

    فصل 8 : شیب بندی بازدید از ساختمانی که بامش بوسیله کارگران در جهت شیب بندی در حال اجراء بود .

    هدف اصلی از شیب بندی پشت بام ، قبل از انجام عایق کاری ، هدایت آبهای حاصله از بارندگی به ناودانهاست .

    عمل شیب بندی به کمک کرم بندی و تقسیم سطح بام به سطوح کوچکتر وپر کردن آن سطوح با مصالح سبک وزن مناسب انجام می شود .

    شیب بندی با شیبی بین 5/1 تا 5/2 درصد انجام می شود .

    برای جلوگیری از سنگین شدن بار سقف ، در اثر شیب بندی و پر کردن فضاهای بین دیوارهای کرم بندی شده از انواع مصالح سبک نظیر پوکه های معدنی و یا صنعتی استفاده می کنند .

    گاهی برای صرفه جوئی بجای پوکه از خورده آجر و یا تفاله های کوره های آجرپزی استفاده نمایند .

    معمولاً پرکه را با مقداری سیمان «حدود 100 تا 150 کیلوگرم سیمان در متر مکعب پوکه» و ماسه «به نسبت حدود 1 به 5» و آب مخلوط کرده و آنرا بصورت بتنی سبک ، که آنرا بتن اسکوری یا ماشغر نیز می نامند در می آورند .

    علت استفاده از سیمان و ماسه به جای پوکه خالص جلوگیری از خطر شیب بندی و خوابی عایق است .

    گاهی نیز مخصوص مواقعی که پوکه ریز باشد و رفت و آمد چندانی روی بام ، پس از اتمام عایق کاری وجود نداشته باشد پوکه را به تنهایی و بدون استفاده از ماسه و سیمان بکار می برند .

    شیب دار کردن بامها ، که ظاهراً علت اصلی آن هدایت آبهای حاصله از بارندگی به ناودانهاست ، برای جلوگیری از ایستادن آبهای حاصله از بارندگی در ناهمواریهای بام ، به علت عدم اجرای صحیح و دقیق بوده است .

    والا این امر شیب دار کردن بام های مسطح که امروزه بصورت عادی و سنتی در آمده است صرفنظر از لزوم هدایت آبهای حاصله از بارندگ ، که به روشهای دیگری غیر از شیب دادن بام نیز می توان انجام داد ، در صورتیکه سطح بام ناهموار نبوده و به خوبی اندود شود ، لزوم چندانی ندارد .

    چه در بسیاری از کشورها ، حتی در مناطق پرباران بامها را کاملاً مسطح در نظر می گیرند و با ایجاد جویچه هائی در اطراف بام و جاهای مناسب آبهای حاصله از بارندگی را به ناودانها هدایت می کنند .

  • -مکان کارآموزی



    2-دستورالعمل فعالیت مکان کارآموزی



    3-اطلاعات کسب شده در دفتر ساختمانی «مکان کارآموزی»



    4-اطلاعات کسب شده در محل اجرای ساختمانها
کلمات کلیدی: دفتر ساختمانی

مقدمه: اصولا کارگاه های ساختمانی، عمرانی بسته به نوع عملیات موضوع پیمان که باید در آن اجرا شود. مجهز به انواع مصالح و تجهیزات کارگاهی، ماشین آلات و ابزار، وسایل، تاسیسات و ساختمانهای موقت و همچنین نیروی انسانی ثابت و متغیری می باشد که در این ارتباط مکان های که در خارج از زمین های تحویلی کارفرما به پیمانکار می باشد مانند کارخانه های تولید قطعات پیش ساخته و تجهیزاتی که بعدا در کار ...

بايد بگويم مهمترين تحصيل کار آموزي و کارورزي است زيرا شما عيناً و عملاً وارد حرفه خود شده ايد و مي توانيد به خوبي از آن تجربه کسب کنيد مقدمه اي براي کار است و اگر کسي خوب نتواند موضوع کارآموزي را درک کند مطمئناً در آينده نيز نمي تواند کار خوبي داشته

تاریخچه و معرفی کارخانه موسسین و مدیران شرکت کابل سین از سال 1358 فعالیت خود را با تولید کابل های جوش و اتصال باطری با نام پارس تهران آغاز نمودند از سال 1369 تدام به تولید انواع سیم های رابط و کابل های فشار ضعیف با نام مشعل فروزان نموده وبه منظور توسعه و بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته و مدرن شرکت کابل مسین را درسال 1374تاسیس و راه اندازی نموده اند مؤسسین و مدیران شرکت دارای 20 ...

قبل از انجام هر گونه عمليات ساختماني در يک منطقه مورد نظر نياز به برخي کارها و اموري ميباشد . يک عمليات اجرايي در يک محل داراي چند شخصيت حقيقي و حقوقي مي باشد که هرکدام به نحوي در پيشرفت کار وموضوع پيمان نقش دارند. کارفرما : قطب اصلي يک عمليات

مقدمه قبل از انجام هر گونه عمليات ساختماني در يک منطقه مورد نظر نياز به برخي کارها و اموري ميباشد . يک عمليات اجرايي در يک محل داراي چند شخصيت حقيقي و حقوقي مي باشد که هرکدام به نحوي در پيشرفت کار وموضوع پيمان نقش دارند. کارفرما : قطب اصلي

بررسي و مقايسه تئوريهاي دانشگاهي و عمليات اجرايي در کارگاه: «شما اصلاً به تئوريهايي که در کلاسهاي دانشگاه فراگرفته ايد کاري نداشته باشيد.» در بدو ورود به کارگاه ساختماني اين جمله به گوش مي رسد و تقريباً همه دانشجوياني که براي اولين بار به کارگاه

مقدمه اهميت کاغذ و فرآورده هاي کاغذي در زندگي نوين بر همگان آشکار است . هيچ فرآورده صنعتي ديگري نقش اين چنين برجسته در زندگي انسان ندارد . کهغذ وسيله اي براي ثبت ، ذخيره سازي و انتقال اطلاعات است . عملاً همه مطالب را روي کاغذ مي نويسيم و چاپ مي کن

امروزه لازم است طرح‎هاي صنعتي با دقت و سرعت انجام گيرد. برا ي جامه عمل پوشاندن به اين هدف، کامپيوتر نقش اساسي را ايفا مي‎کند. دراين راستا نرم‎افزارهاي بسياري در زمينه طراحي مهندسي به کمک کامپيوتر عرضه شده‎اند و يکي از اين نرم‎افزارها AUTO CAD مي‎با

گردش کار: آقاي حسين منظوري که موجر مغازه آقايان يعقوب روسي و حسين تبريزي بوده است نسبت به تعديل اجاره بهاي مغازه ايي که مالک آنها مي باشد دادخواست تعديل اجاره بها داده اند. دادگاه تشکيل گرديده و رياست دادگاه پس از استماع عرايض خواهان و خواندگان نظ

قبل از انجام هر گونه عمليات ساختماني در يک منطقه مورد نظر نياز به برخي کارها و اموري ميباشد . يک عمليات اجرايي در يک محل داراي چند شخصيت حقيقي و حقوقي مي باشد که هرکدام به نحوي در پيشرفت کار وموضوع پيمان نقش دارند. کارفرما : قطب اصلي يک عمليات

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول