دانلود گزارش کارآموزی چشم پزشکی یا مدیریت

Word 163 KB 13431 24
مشخص نشده مشخص نشده گزارش کارآموزی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • نظر به اینکه کلیه انسانها در تمام دوران زندگی از بدو تولید تا ؟؟؟؟؟؟؟؟

    سالمندی در معرض خطرات و بیماریهای ناشی از عوامل از لحاظ ژنتیکی و یا عوامل زیست محیطی وتغذیه دچارناراحتی های چشمی‌بوده اند.که ناگریز برای جبران‌خسارت های وارده و اینکه دید افراد را به حالت عادی یا صد در صد برسانند.

    عینک های طبی معنی و مفهوم خاص خود را پیدا کرده اند بگونه ای که عینک های طبی اعم از آفتابی و غیر آفتابی ابزاری برای جذب دیدن و در عین حال چون روی صورت افراد قرار می گیرد باید به لحاظ نوع و شکل و دیگر و ظرافت به کمک زیابی صورت بیاید.

    البته در صفحات فوق نشان می دهد که تمام انسانها درمراحل مختلف زندگی یابه عینکهای طبی ویا عینکهای آفتابی نیازمند بوده اند.وحال می توان نیازمندی افراد رابه عینکهای طبی یا آفتابی در قالبی کاملاً اصولی و منطقی در ارائه بحث به رشته تحریر درآورد.

    در مرحله اول مروری بر بیماری های چشمی داریم که عباتنداز:
    1.

    دوربینی: استفاده از عدسی های طبی محدب (convex)
    2.

    نزدیک بینی: استفاده از عدسی های طبی مقعر (coneave)
    3.

    آستیگماتیسم: استفاده از عدسی های استوانه ای (cylinder)
    1.

    دوربینی: در این نوع بیماری های چشمی کره چشم فرد مورد نظر از حد معمول کوچکتر بوده و در نتیجه تصویر اشیاء در فاصله ای دورتر، در پشت شبکیه ایجاد شده و تشخیص مورد نظر تصویری مبهم و غیر شفاف از اشیاء را خواهد داشت و چون مکانیزم چشم فوق العاده پیچیده و در عین حال خارق العاده می باشد سعی
    می کند از تصاویر، تصویری تا حد امکان شفاف در اختیار شخص مورد نظر قرار دهد و چون امکان پذیر نمی باشد در نتیجه شخص مورد نظر در پایان یک روز کاری خستگی زیادی را از جانب چشمان خود حس می کند که تاثیر زیادی در راندمان کاری فرد مورد نظر در طی روز تیر خواهد داشت 1.

    دوربینی: در این نوع بیماری های چشمی کره چشم فرد مورد نظر از حد معمول کوچکتر بوده و در نتیجه تصویر اشیاء در فاصله ای دورتر، در پشت شبکیه ایجاد شده و تشخیص مورد نظر تصویری مبهم و غیر شفاف از اشیاء را خواهد داشت و چون مکانیزم چشم فوق العاده پیچیده و در عین حال خارق العاده می باشد سعی می کند از تصاویر، تصویری تا حد امکان شفاف در اختیار شخص مورد نظر قرار دهد و چون امکان پذیر نمی باشد در نتیجه شخص مورد نظر در پایان یک روز کاری خستگی زیادی را از جانب چشمان خود حس می کند که تاثیر زیادی در راندمان کاری فرد مورد نظر در طی روز تیر خواهد داشت.

    و برای رفع این قضیه باید از عدسی های محدب (یا convex) استفاده کرده تا بتواند تصویر اشیاء را روی شبکیه یا نقطه ماکده نشان دهد.

    2.

    نزدیک بینی: در این نوع بیماری های چشمی چون کره چشم فرد مورد نظر از حد معمول بزرگتر بوده در نتیجه تصویر اشیاء در فاصله ای نزدیک تر و جلوی شبکیه ایجاد شده و شخص تصویری مبهم و غیر شفاف از اشیاء را خواهد داشت.

    و باز هم چشم فرد مورد نظر بخاطر مکانیزم خاص خود و ارائه یک تصویر بهتر به یک پرکاری دست زده و چون بی نتیجه می باشد روزی مملو از خستگی جسمی و کوفتگی روحی و راندمان کاری پائین را برای فرد مورد نظر در بر خواهد داشت و برای رفع این نقیصه باید از عدسی های مقعر (یا coneave) استفاده کرده تا بتواند تصویر اشیاء را در نقطه ای دورتر روی شبکیه نشان دهد.

    3.

    استیگماتیسم: در این نوع بیماری های چشمی یک بهم خوردگی در محورهای چشمی یا به عبارتی انحنای سطحی عدسی چشم فرد مورد نظر که حالت طبیعی خود را ندارد و افق دیدمان شخصی از سمت چپ تا راست در یک قوس نیم دایره از صفر تا صد و هشتاد درجه در نقطه ای از این زوایا تصاویر را مات و سایه دار می بیند که برای رفع این نقیصه باید از عدسی دی تسیلندریک (یا cylinder) استفاده کرده و تصویری واضح را خواهد داشت.

    اکنون بعد از بررسی اجمالی ناراحتی های چشمی مروری خواهیم داشت از طول درمان از مراجعه به متخصصین تا استفاده بهینه از عینک طبی که عبارتنداز: 1.

    مراجعه به متخصص 2.

    تشخیص میزان ضعف بینایی 3.

    هدایت بیمار به مکانی که عینک طبی و آفتابی را از آنجا تهیه نماید.

    4.

    انتخاب نوع فریم (یا عینک) در رابطه با عدسی های طبی و آفتابی مطابق با نسخه صادر شده از جانب متخصص 5.

    مدت زمان مورد نیاز برای تهیه و ساخته شدن عینک طبی مربوطه 6.

    دستورات لازم برای استفاده فرد مورد نظر طبق دستورالعمل مندرج در نسخه مربوطه 7.

    و دقت به این مسئله که قبل از استفاده از عینک طبی مربوطه باید به متخصص مراجعه و از صحیح بودن مشخصه عینک طبی با نسخه مورد نظر اطمینان حاصل کند و حال بعد از مراجعه به متخصص فرد مورد نظر پشت دستگاهی نشسته و ته چشم فرد مورد معاینه قرار گرفته و بعد از آن با عینک مخصوصی که به چشم بیمار و می توان به روی آن عدسی های طبی کوچکتر در داخل شیارهای عینک با نمره های مختلف (اعم از محدب یا مقعر یا سیلندریک با زاویه ای بین صفر تا صد و هشتاد درجه که بالای فریم مربوطه مشخص است) بتواند با تشخیص دکتر و همینطور راحت بودن فرد مورد نظر که بتواند اشکال و نوشته ها را شفاف ببیند و یا چند قدمی با آن راه برود.

    که در نهایت با تشخیص دکتر نسخه نهایی صادر خواهد شد.

    و حال توضیحی خواهیم داشت در مورد نمونه ای از نسخه صادره از جانب متخصص.

    نسخه ای طبی کلاً از دو قسمت تشکیل شده که ردیف بالا برای تجویز عینک طبی برای افرادی که برای دیدن اشیای دور مشکل دارند.

    (دیر دور= Distance) و حروف (R) برای چشم راست و حروف (L) برای چشم چپ می باشد و اما (SPH) که هر آن اسفریک بوده یعنی عدسی های طبی مقعر که (-0.25) بیست و پنج صدم منفی از صفر شروع و به نمرات پائین تر ادامه داشته که تا نمره (-20.00) حدود بیست منفی خواهد رفت و در پائین (دیر نزدیک= Near) برای عدسی های طبی محدب که (+0.25) بیست و پنج صدم مثبت از صفر شروع و به نمرات بالاتر تا (+20.0) حدود بیست مثبت ادامه خواهد داشت و همینطور درجه (cylinder) از صفر شروع و بیست و پنج صدم منفی یا مثبت تر ادامه خواهد داشت که بستگی به ضعف دید افراد دارد.

    و حال در مورد (محور= Axis) زاویه دید افراد که مشکل بهم خوردگی محورهای چشمی دارند که (از صفر تا صد و هشتاد درجه) می باشد.

    که در نسخه درج می شود.

    و اما در مورد (Prism و Base) که برای افرادی کاربرد دارد که لوچی چشم (یا انحراف چشمی) دارند که امکان دارد این انحراف به داخل یا بیرون چشم باشد که برایشان عدسی های طبی مخصوصی به نام (منشوری یا Prism) ساخته می شود.

    و اما در مورد (رنگ= color) که درعدسی های طبی تجویز شه برای دور ازعدسی هایی استفاده می کنند که در مقابل نور زیاد یا آفتاب خود را تیره کرده (که اصطلاحاً فتو) می نامند که آنهم انواع مختلف از نظر درصد تیره شدن دارد که (زیر %50 یا بالای %50) می باشد و از نظر رنگ به (دودی یا قهوه ای) می باشد.

    که درصدهای بالا معمولاً برای افرادی است که نسبت به نور (آنیسم یعنی حساسیت بسیار بالایی) داشته باشند تجویز می شود که اگر باز هم کارساز نبود عدسی های طبی سفیدی را داریم که می توان به رنگ های ثابت (دودی یا قهوه ای یا صورتی یا زرشکی یا تلفیقی از اینها بصورت تمام رنگ یا دو رنگ) در کارگاههای عینک سازی ساخت.

    اما برای افرادی که نیاز به عینک های مطالعه دارند باید عدسی های طبی مربوطه سفید بوده (و نیازی به فتو ندارند) استفاده نموده و چون افرادی که عینک استفاده می کنند.

    معمولاً انعکاس نورهای اطراف برایشان مشکل ساز بوده.

    می توانند از عدسی های طبی که (اصطلاحاً آنتی رفلکس بوده) استفاده کنند یعنی به این معنی که روی عدسی های مربوطه این نوع عدسی ها لایه ای از مواد سطح متخلخل عدسی طبی با کرده باعث از بین رفتگی انعکاس شده که اگر به عدسی ای طبی این افراد از روبرو نگاه کنیم به رنگهای (صورتی یا سبز یا بنفش یا آبی) دیده می شود.

    که قبلا عدسی های طبی بهینه سازی شده ای هستند.

    و اما در مورد نوشته پایین نسخه (P.D= .

    .

    .mm) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    یا فاصله دو مردمک چشم بوده که به ملی متر اندازه گرفته شده (اصطلاحاً پی دی متر به وسیله مورد نظر اندازه گیری می گویند) که برای این است برای دیر دور چشمها مستقیم نگاه می کنند برای دید نزدیک چشمها با زاویه ای به داخل و معمولاً دیر دور را اندازه گرفته برای دور و (دو میلی متر) کمتر را برای نزدیک در نظر می گیرند که نکته بسیار مهمی است.

    و حال نگاهی اجرایی به انتخاب فریم (یا عینک های) طبی وهمینطور انواع عدسی های طبی از نظر جنس (شیشه ای یا پلاستیکی) جدا هم داشت.

    مجهزترین مرحله در ساختن عینکهای طبی، انتخاب یک فریم مناسب با ساختار صورت فرد مورد نظر که در نگاه اول به گونه ای باشد که انگار جزئی از صورت فرد می باشد.

    یعنی اندازه و شکل فریم مناسب با چشم های فرد استفاده کننده باشد.

    یعنی به تعبیری واضح تر چشم حدوداً درمرکز حدقه های عینک طبی باشد.چرا که عدسی های طبی دراندازه ای دایره گونه بوده که قطر آن، معمولاً (بین 60mm تا 75mm) می باشد که باید حدقه های عینک طبی در بیشترین مقدار با قطر عدسی های طبی خام که فعلاً تراشیده نشده اند با فاصله کانونی عینک طبی مقداری عددی را بدهد که درست مطابق مقدار عددی فاصله کانونی فرد مورد نظر باشد که در غیر اینصورت عینک طبی مشکل دار بوده و فرد مورد نظر را آزار خواهد داد.

    و اما بعد از انتخاب صحیح فریم (یا عینک طبی) عینک ساز (یا مسئول فنی) فریم مربوطه و نسخه آن را برای ساختن عینک طبی، طبی یک زمان بندی حدوداً چند روزه (که بستگی به نوع عدسی طبی در ساختارهای جنس، رنگ یا خصوصیات خاص مربوطه) بین چند روز تا چند هفته.

    شروع به ساخت آن می نماید.

    وحال مروری اجمالی خواهیم داشت بر مراحل ساخت عینک های طبی در کارگاههای عینک سازی 1.

    دستگاه تراش 2.

    لتروتر 3.

    قالب بر 4.

    مرکز زن 5.

    یک سری ابزار و ادوات فنی همانند پیچ گوشتی و ابزارهای مخصوص 6.

    گرم کن اول از همه عدسی های طبی طبق نسخه مورد نظر از مراکز فروش عدسی های طبی (توسط مسئولین خرید) اعم از شیشه ای یا پلاستیکی سفید یا فتو یا فشرده یا آنتی رفلکس که هر کدام قیمت خاص خود و مشتری های خاص خود را دارد که البته در مجموع قیمت فروش حدود قیمت خرید بعلاوه (%30 سود) در نظر گرفته می شود.

    اهیه و در کارگاه با دستگاه لتروتر طبق نسخه علامت گذاری شده و در روی دستگاه مرکز زن یک اهرم پلاستیکی کوچک به نام پدرا روی انحنای عدسی که با انحنای دستگاه یکی است با اهرمی به آرامی فشار داده و پد به مرکز عدسی طبی می چسبد لازم به توضیح است که باید سطح عدسی طبی و پد کاملاً خشک باشد چون در صورت خیس بودن در داخل دستگاه تراش امکان چرخیدن محور و جابجایی مرکز عدسی که منجر به غیر قابل استفاده شدن عدسی طبی می شود.

    و نکته دیگر اینکه علامت زدن روی عدسی های طبی تیره با ماژیک های مخصوص که با آب پاک نمی شوند انجام می گیرد.

    حال که عدسی طبی آماده است در روی دستگاه تراش طبق راست (R) یا چپ (L) بودن عدسی طبی که با یک سری اندازه گیری های خاص توام با نوع انحنای عدسی های طبی و شماره عدسی طبی در داخل دستگاه تراش سوار شده و در بیرون و کنار دستگاه جایگاهی قرار دارد که باید ؟؟؟؟؟؟؟

    کائوچوئی که طبق حدقه عینک طبی درداخل‌دستگاهی به نام قالب برکه قبلاً ازروی قالب دایره‌ای کائوچوئی که با عینک مربوطه هر دو سوار بر دستگاه طبق ؟؟؟؟؟؟؟خاص دقیقاً طبق حدقه عینک طبی مربوطه مشابه سازی شده و برش داده شده است.

    که بعد از برش کناره های قالب با سوهان فلزی مخصوص کاملا صاف شده و برای امتحان داخل شیار عینک جا می زنیم (که البته برای کائوچوئی با کمی فشار و برای فلزی با پیچ گوشتی پیچهایش را باز و آن را اندازه می کنیم) بطوری که قالب کاملا به فریم محکم شود.

    این قالب را در راستای میله استوانه ای که در داخل دستگاه عدسی طبی را طی پدی پلاستیکی در بین دو بازوی فلزی در برگرفته قرار داده و قالب در بیرون دستگاه تراش روی زائده های فلزی طبق بازوی خاص خود قفل می شود و بعد از چک کردن نهایی دستگاه طی فرایندی زمان بندی شده عدسی طبی طبق شکل قالب تراش داده خواهد شد و عدسی طبی توام با فشار آبی روان و اندازه گیری شده و قسمت بین عدسی طبی و سنگ تراش دستگاه پاشیده می شود.

    بعد از زمان مشخص شده دستگاه (STOP) کرده و پایان کار با صدای برقی اطلاع داده می شود.

    البته با توجه به اتوماتیک بودن دستگاه نیاز به مسئول فنی الزامی است که مراحل تراش را کاملاً نظارت نماید.

    بعد از اتمام تراش عدسی طبی را بر روی حدقه عینک مربوطه اندازه گیری کرده و اگر نیازی به تراش مجدد نداشته باشد با محلول آب و الکل شسته و با دستمالی کاملاً تمیز پاک و پد مربوطه را جدا می کنیم.

    بعد از اینکه عدسی طبی آماده شد.

    اگر فریم فلزی بود پیچهای حدقه عینک را باز و در ظرف مخصوص قرار می دهیم و عدسی های طبی را سوار و پیچها را کاملاً محکم می بندیم.

    و لاکی بی رنگ را با قلم موهای بسیار باریک بر روی پیچها ازدود می کنیم و اگر کائوچوئی بود فریم مربوطه را داخل دستگاهی به نام (گرم کن= هیتر) که هر فریم نیاز به نوع جنس خود به اندازه حرارتی مخصوص نیاز دارد قرار داده و طبق زمان بندی که بسیار مهم است خارج می کنیم (که در غیر اینصورت فریم کاملاً غیر قابل استفاده می شود).

    عدسی طبی را داخل فریم جاگذاری نموده و بعد ازمدتی کوتاه عدسی های طبی پاک شده و حال عینک را روی سطحی صاف و مخصوص تنظیم می کنیم که ابزار مخصوص خود را دارد و در نهایت طبق نسخه مربوطه عینک طبی را دوباره داخل ایستگاه لتروتر چک کرده و به عینک سازی را بر روی نسخه مورد نظر زده و با دستمال و بندو یا زنجیر مربوطه و عینک طبی را داخل جلدی داخل پاکت مخصوص عینک با شماره کار کلید مربوطه که یک قسمت آن را به مشتری داده ایم قرار می دهیم.

    و در صورت مراجعه مشتری طبق قبض شماره هایی را تطبیق داده و عینک را پس از دریافت وجه مورد نظر تحویلش می دهیم.و به مشتری تاکید می کنیم که عینک راحتماً به دکتر مربوطه نشان بدهند که هم با چک کردنی دوباره و همینطور زمان مراجعه بعدی را از دکتر مربوطه جویا شوند تا این عینک درمانی نتیجه ای کاملاً مثبت را برایشان در بر داشته باشد.

    مدیریت زمان: نظر به اینکه باید وابستگی بین فعالیتهای بین اجزای پروژه و افراد انجام دهنده را مدیریت و زمان شروع وخاتمه هر فعالیت پروژه رامشخص نمود به ترتیب اولویت ها داریم.

    1.

    مراجعه به مدیریت و گرفتن نسخه طبی 2.

    مراجعه به قسمت فروش و انتخاب عینک طبی یا آفتابی 3.

    مراجعه به مسئول فنی و سفارش عدسی طبی یا آفتابی 4.

    زمان رسیدن سفارش های عدسی های طبی یا آفتابی و عینک های طبی یا آفتابی توسط مسئول خرید 5.

    علامت گذاری عدسی طبی یا آفتابی با نزومتر توسط مسئول فنی 6.

    برش قالب برای عینک طبی یا آفتابی با قالب بر توسط مسئول فنی 7.

    مرکز زدن عدسی طبی یا آفتابی با مرکز زن توسط مسئول فنی 8 .

    تراش عدسی طبی یا آفتابی با دستگاه تراش توسط مسئول فنی 9.

    اتمام کار و آماده شدن عینک طبی یا آفتابی توسط مسئول فنی 10.

    قیمت گذاری نهایی توسط مسئول امور مالی نمودار گانت: بنام خدا ما در مورد رسم نمودار سطح صفر چون بالاترین سطح سیستم را نشان می دهد.

    و هدف از ترسیم آن تعیین محدوده دامنه سیستم مورد نظر است و کل سیستم بصورت یک پردازش نشان داده می شود و چون تصویر داده ای در آن وجود ندارد.

    و فقط جریان داده های مهم در این مرحله معرفی می شود.

    و جریان داده‌ای با اهمیت کمتر به سطح کسب موکول می شود و هرچند این نمودار ساده ترین نمودار است اما در عمل مشکلترین آنهاست.

    زیرا تعیین محدوده سیستم را به عهده دارد.

    پس بنابر تعاریف پروژه نمودار سطح صفر را بصورت زیر داریم.

    نمودار سطح صفر 1.

    موجودیت های بیرونی 2.

    جریان داده ای 1.

    صورت حساب افرادی که بیمه می باشند 2.

    اطلاعات پرداختی 3.

    اطلاعات بیماران 4.

    اطلاعات پرداخت بیماران 5.

    اطلاعات بروز شده بیماران 6.

    لیست ویزیت های درخواستی 7.

    لیست عینک ها و عدسی های طبی موجود و غیره 8 .

    لیست عینک ها و عدسی های طبی فروخته شده و غیره 9.

    اطلاعات بروز شده عینک ها و عدسی های طبی و غیره 10.

    مشخصات بیمار 11.

    لیست ویزیت های موجود 12.

    وقت ویزیت درخواستی 13.

    انصراف از ویزیت 14.

    صورت حساب 15.

    اطلاعات پرداخت 16.

    زمان رسیدن عدسی های طبی سفارش داده شده 17.

    سفارش دادن برای ساخت عینک های طبی 18.

    اطلاعات در مورد زمان آماده شدن عینک های طبی 19.

    تغییرات اطلاعات بیمار 20.

    تغییرات اطلاعات عینک های طبی 21.

    صورت حساب عینک های طبی و آفتابی 22.

    اطلاعات پرداخت عینک های طبی و آفتابی نمودار سطح یک شناسایی فعالیت های پروژه (در خصوص سیستم پردازش) 1.

    تنظیم وقت 2.

    تشکیل پرونده 3.

    ساخت عینکهای طبی 4.

    امور مالی 5.

    تهیه گزارشات مختلف بیمه امور مالی: 2 امور مالی بیمه: 1 تهیه گزارش پزشک 3 تهیه گزارش پزشک 4 پزشک تشکیل پرونده 5 تهیه گزارش پزشک 6 ساخت عینک طبی و آفتابی پزشک 7 ساخت عینک طبی و آفتابی پزشک 8 پزشک ساخت عینکهای طبی و آفتابی 9 بیمار تکشیل پرونده 10 تنظیم وقت بیمار 11 بیمار تنظیم وقت 12 بیمار تنظیم وقت 13 امور مالی بیمار 14 بیمار امور مالی 15 ساخت عینک های طبی و آفتابی بیمار 16 بیمار ساخت عینکهای طبی و آفتابی 17 ساخت عینک های طبی و آفتابی بیمار 18 تشکیل پرونده بیمار 19 ساخت عینکهای طبی و آفتابی بیمار 20 ساخت عینکهای طبی و آفتابی بیمار 21 بیمار ساخت عینکهای طبی و آفتابی 22 سه جدول تصمیم گیری و درخت تصمیم گیری: DTA DTR ما باید پردازش های سطوح پائین را داشته باشیم تا بتوانیم فعالیتها و عملیات های سیستم را به توابع و زوال های برنامه نویسی تبدیل بکنیم حال چگونه؟!

    استفاده از جدول تصمیم گیری (Decision table) 2.

    استفاده از درخت تصمیم گیری (Decision Tree) که ما برای استفاده از جدول تصمیم گیری اول باید یک سری شرایط را ایجاد کنیم و بعد یک سری اقدامات باشید در نظر گرفته و بتوانیم رسم جدول را انجام دهیم و از رسم جدول که مرحله کاهش Reduc Tion داریم.

    و بعد کد نویسی را می توان انجام داد.

    و بعد نمودار تصمیم گیری درختی را رسم می کنیم.

    شرایط 1.

    خریدهای کمتر از 100 هزار تومان 2.

    پرداخت با چک 3.

    خریدهای بیشتر از 100 هزار تومان اقدامات 1.

    تحویل عینکهای طبی و آفتابی برای خریدهای کمتر از 100 هزار تومان فقط با پول نقد 2.

    تحویل عینکهای طبی و آفتابی برای مشتریان مخصوص پرداخت با چک 3.

    تحویل عینکهای طبی و آفتابی بریا خریدهای کمتر یا بیشتر از 100 هزار تومان با چک برای عموم مردم با تماس با بانک مربوطه در صورت اعتبار داشتن و اگر مشتری مخصوص بود با هماهنگی با مدیریت 1.

    جدول تصمیم گیری (Decision Tanle) * اکنون برای مثال کدنویسی برای ستون شماره 3 را می نویسیم.

    if a then if ~ b and c then accept by manager if buy if (nopay by eheque) and (buy> 1000.000 Rial) then Accept by manager 2.

    نمودار درختی تصمیم گیری Decision Tree * سه جدول (EnTity Relation Ship Diagram = ERD) یعنی نمودار ارتباط موجودیت ها طبق تعاریف مربوطه 1.

    Entity (موجودیت) 2.

    Attribute (صفت) 3.

    Relation ship (ارتباط) و حال ارتباط با سیستم فرشو پروژه خواهان 1.

    شناسایی موجودیت ها 2.

    شناسایی صفت ها 3.

    تشخیص کلیدها 4.

    شناسایی ارتباط بین موجودیت ها که معمولاً دو تایی می باشد.

    5.

    تشخیص نوع رابطه 1-1 یا 1-N یا N-M 6.

    شناسایی کلیدهای خارجی * * موجودیت های پروژه ما 3 مورد می باشد.

    بیمار 2.

    عینک های طبی 3.

    فاکتور (نسخه عینک) * نمودار ارتباط موجودیت های (Entity Relation Ship Diagram) ER.D * توضیحات نمودار ER.D 1.

    به ازاء یک بیمار چند عینک طبی داریم.

    به ازاء یک نسخه چند عینک طبی داریم.

    * توضیحات نوع روابط 1-1) در این رابطه یکی از موجودیت ها اصلی است و دیگری وابسته 1-N) در این رابطه کلید اصلی از 1 به سمت N کلید می شود.

    BasePrismColorAXISCYLDPHPISTanceR LR LNearR LR LP.D = .

    .mmP.D = .

    .mm 87654321NNNNYYYYaNNYYNNYYbNYNYNYNYc*1**2****3 75431NNYYYaNYNYYbNYNYYc*1*2***3

  • . RFP (تعریف پروژه) شامل- موضوع- چارت سازمانی- شرح وظایف.
    2. نمودار گانت (Gant)
    3. DFD (سطح صفر- سطح یک)
    4. D.TA (جدول تصمیم گیری) و
    D.TR (درخت تصمیم گیری)
    5. ERD (نمودار ارتباط موجودیت ها)
کلمات کلیدی: چشم پزشکی - مدیریت

دوره کارآموزي يعني بکارگيري تمامي آموخته ها و معلوماتي که در طي اين چند سال در محيط دانشگاه کسب کرده ايم . يا مي توان چنين بيان کرد که دوره کارآموزي تکرار تمام مهارت ها ، از ابتدايي ترين سطوح تا پيشرفته ترين آنها در محيطي خارج از محيط آموزشي مي باشد

خلاصه افزایش دسترسی به آموزش عالی و حرکت به سوی همگانی کردن آن از پیش شرطهای اساسی توسعه علوم و فناوری در کشور است. با بررسی افزایش تقاضا برای بهره‌مندی از آموزش عالی در علوم پزشکی، موانع اصلی تحقق آن را می‌توان در علل ذیل عنوان نمود: 1- عدم گسترش مناسب دانشگاهها در جهان و بخصوص در ایران. 2- پیدایش رشته های نوظهور و تنوع رشته ها. 3- کاستی بودجه دانشگاهها که تا حدی زمینه رقابت ...

کمیته استانداردهای حسابداری دولتی ( GASB ) اخیرا دو استاندارد جدید حسابداری را صادرکرده است که به نحوی تمام کارفرمایان دولتی از جمله سازمان ها و مؤسسات آموزش محلی را تحت تأثیر قرار می دهد و آنها را مؤظف می سازد تا هزینه ها و تعهدات خویش را پیرامون مزایای پس از اشتغال بجز حقوق مستمری را محاسبه و آن را گزارش کنند ( OPEB‌) . GASB 45‌ شامل حسابرسی وگزارش مالی کارفرمایان جهت ...

پیشگفتار دنیا پس از رنسانس و به خصوص در قرن پایانی هزاره دوم آنچنان شاهد دگرگونی های شگرفی در زمینه های علوم و فنون بوده که بسان رؤیایی باورنکردنی می آید . رشد چشمگیر صنعت در روزگار ما به گونه ای بوده که حتی خالق داستانهای علمی و تخیلی ژول ورن نیز چنین چیزی به مخیله اش خطور نکرده و نتوانسته بود پیش بینی تحولات عصر تکنولوژی را تصور کند . حرکت شتابان صنعت به اسب افسار گسیخته ای می ...

چکیده این تحقیق که با عنوان بررسی خصوصیات مدیران مدارس شهری شهرستان ساوجبلاغ و تطبیق آن با آیین نامه انتصاب مدبران انجام شده است از نوع تحقیقات توصیفی می‌باشد . اهداف مد نظر تحقق 1- بررسی خصوصیات مدیران مدارس شهری شهرستان ساوجبلاغ و تطبیق آن با آیین نامه انتصاب مدیران . 2- ارائه پیشنهادها و راه حلهای مناسب به مسئولین به منظور بهبود فرایند مدیریت و آموزش مدیران . در ارتباط با ...

آشنایی با رشته پزشکی مقدمه : مطلب قابل بیان در خصوص رشته پزشکی، طول دوره این رشته است. پشتکار درونی و حقیقی عامل موفقیت و حفظ نشاط در سپری کردن این رشته با ارزش هست، تأمل و دقت در انتخاب این رشته جایگاه ویژه ای دارد که با انتخاب آگاهانه می توان به وظایف سنگین این انتخاب به خوبی عمل کرد و در پایان سرافراز و پیروز به درجه دکتری رسید. پزشک عمومی با خصوصیات زیر است: ۱) در راه آشنایی ...

مراحل انجام شده در انسکتاريوم : شناخت زنبور براکون و نحوه تاثير آن: زنبور براکون از خانواده Braconidae واکتوپارازيت مي باشد. حشره ماده بطول 4-3 ميليمتر بوده و چشم هاي سياه و براقي در فرق سر دارد. رنگ عمومي بدن اين حشره زرد حنايي ولي قسمت هايي از س

محيط کارآموزي : اينجانب حسين پژومند دانشجوي ورودي سال 79 رشته سخت افزار کامپوتردانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهددر تابستان سال 1384 دوره کارآموزي خود را در مرکز کنترل ترافيک و مديريت شهري سازمان ترافيک شهرداري مشهد واقع در ميدان امام خميني، نبش خيابا

بعد از خواندن این فصل شما قادر خواهید بود: 1- تدریس و یادگیری را شرح دهید. 2- مراحل طراحی یک جلسه آموزشی را فهرست کنید. 3- توسعه اهداف عملکردی را مورد بحث قرار دهید. 4- سه بخش اهداف یادگیری mager را فهرست نموده و با استفاده از آنها هدف هایی را بنویسید. 5- سه حیطه یادگیری را مقایسه نموده و هدف هایی را برای آنها بنویسید. این نظریه انجمن رژیم شناسان آمریکا (ADA) است که تغذیه مناسب ...

بعد از خواندن این فصل شما قادر خواهید بود: 1- تدریس و یادگیری را شرح دهید. 2- مراحل طراحی یک جلسه آموزشی را فهرست کنید. 3- توسعه اهداف عملکردی را مورد بحث قرار دهید. 4- سه بخش اهداف یادگیری mager را فهرست نموده و با استفاده از آنها هدف هایی را بنویسید. 5- سه حیطه یادگیری را مقایسه نموده و هدف هایی را برای آنها بنویسید. این نظریه انجمن رژیم شناسان آمریکا (ADA) است که تغذیه مناسب ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول