دانلود گزارش کارآموزی در بخش امور پژوهشی دانشگاه آزاد

Word 508 KB 13433 95
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • آشنایی با مکان کار آموزی :
    ددانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در 5 کیلومتری جاده ترانزیت ابهر – زنجان واقع می باشد .

    که دانشجویان آن در رشته های مختلف مشغول تحصیل هستند .

    امور اداری آن از بخشهای متفاوتی تشکیل شده است .

    که یکی از این بخشها بخشی معاونت پژوهشی می باشد .

    که من در آن مشغول کار آموزی بودم .

    که مهمترین وظایف آن – برگزاری کارگاه روش تحقیق – برگزاری جلسات سخنرانی علمی – بازدید از مراکز تحقیقاتی – ارسال مقالات اعضاء به همایشهای پژوهشی باشگاه – شرکت اعضاء در همایش پژوهشی – انجام طرح های پژوهشی – تشکیل گروههای علمی – ارتباط با مراکز تحقیقاتی جهت انجام طرح های پژوهشی شرکت اعضاء برای ارائه مقالات در همایش علمی معتبر – چاپ مقالات اعضاء در مجلات معتبر علمی پژوهشی – برگزاری همایش علمی – پژوهش سراسری – همکاری در برگزاری همایش علمی و پژوهش سراسری در منطقه ، میزان جذب عضو می باشد .


    ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارورز :
    بخش ارتباط با صنعت بود که عمده ترین
    هدف کلی از انتشار این نشریه به معرفی باشگاه پژوهشگران جوان ، اهداف و شرایط عضویت در این باشگاه ، تسهیلات و امتیازات اعضاء باشگاه و فعالیتها و خدمات دفتر باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در جهت اجرای آئین نامه ها و رهنمودهای باشگاه پژوهشگران جوان می باشد .
    باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی امیدوار است با عضویت جوانان شایسته و پر استعداد و تربیت و پرورش شایستگی ها ، توانایی ها و بلوغ آنان بتواند دشواریهای خاص پژوهش ها و کند وکاو های علمی را تا حد امکان از پیش پای نخبگان جوان و پژوهشگران شایسته بردارد .
    باشگاه پژوهشگران جوان نوآفرینی های پژوهشگران جوان را ارج می نهد و با شتاب بخشیدن به پژوهش های موفق علمی ، حرکت به سوی پیشرفت و توسعه را تقویت نموده و جایگاه علمی ایران اسلامی را در میان دیگر کشورهای جهان ارتقاء می دهد .

    زیرا بر این باور است « جز با پویایی هرچه بیشتر علمی و پژوهشی نمی تواند آرزوی داشتن ایرانی سرافراز و آباد را جامه عمل پوشانید .

    »
    باشگاه پژوهشگران جوان نوآفرینی های پژوهشگران جوان را ارج می نهد و با شتاب بخشیدن به پژوهش های موفق علمی ، حرکت به سوی پیشرفت و توسعه را تقویت نموده و جایگاه علمی ایران اسلامی را در میان دیگر کشورهای جهان ارتقاء می دهد .

    زیرا بر این باور است « جز با پویایی هرچه بیشتر علمی و پژوهشی نمی تواند آرزوی داشتن ایرانی سرافراز و آباد را جامه عمل پوشانید .

    » اهداف و وظایف باشگاه پژوهشگران جوان طبق اساسنامه باشگاه پژوهشگران جوان ، اهداف و وظایف باشگاه پژوهشگران جوان کشور را می توان به شرح زیر خلاصه نمود : شناسایی و جذب دانش آموزان ، دانشجویان و بطور کلی جوانانی که دارای استعداد و توانایی سرشار در رشته های مختلف علمی باشند .

    برگزاری المپیاد در رشته های مختلف علمی ، ادبی ، فرهنگی و ورزشی بین اعضاء باشگاه در کشور برگزاری مسابقات علمی برای شناسایی و تشویق دانش آموزان ، دانشجویان و سایر جوانان مستعد تدوین و انتشار جزوات ، کتب و نشریات علمی و آموزشی لازم تشکیل جلسات سخنرانی و بحث و نقد علمی از طریق دعوت از استادان و صاحبنظران ایجاد شرایط و تسهیلات مناسب برای مطالعات و تحقیقات علمی برقراری تماس با دانشگاهها و مراکز و آموزشی و پژوهشی داخل و خارج کشور اعطای جوایز و کمک هزینه تحصیلی و یا بورس تحصیلی به اعضای واجد شرایط عرضه خدمات جنبی فرهنگی ، ورزشی و رفاهی به اعضای باشگاه برگزاری اردوها و تشکیل کلاسهای لازم بمنظور ایجاد آمادگی در اعضاء گروهها برگزاری کارگاههای آموزشی پژوهشی و همایش های علمی در سطح ملی و بین المللی برگزاری مسابقات المپیاد علمی در سطح باشگاه ، ملی و بین المللی شناسایی و انتخاب استعدادهای بسیار درخشان از میان اعضاء باشگاه و پیگیری امور آنان ، تهیه و تأمین مواد یا ابزار موردنیاز آنها و دستگاهها و وسایل پژوهشی و فراهم آوردن و برخوردار نمودن آنان از کارگاهها ، آزمایشگاهها و سایر امکانات پژوهشی در داخل و خارج کشور و اعزام اینگونه افراد به همایش های ملی و بین المللی و همچنین چاپ و انتشار آثار پژوهشی آنان ، اعطای جوایز و کمک های مالی به افراد مزبور آیین نامه عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان ماده : داوطلبان عضویت ، لازم است دارای شرایط عمومی زیر باشند : : اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور : اعتقاد به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه : عدم اشتهار به فساد اخلاقی : عدم سابقه عضویت در مجامع ، احزاب و گروه هایی که با نظام جمهوری اسلامی در ضدیت باشند .

    : داشتن سن 15 تا 30 سال تبصره 1 ماده 1 : جوانان زیر 15 سال که به تشخیص شورای باشگاه ، دارای استعداد درخشان ( ویژگی برجسته ) باشند .

    ماده 2 : دارندگان شرایط ماده 1 و حداقل یکی از بندهای زیر ، می توانند به مدت 2 سال به عضویت باشگاه درآیند .

    تجدید عضویت در صورت احراز شرایط لازم ، بلامانع است .

    2-1 : سالانه حدود 1000 نفر دانش آموز که مصداق یکی از بندهای زیر باشند .

    1-1-2 : دانش آموزانی که میانگین معدل دو سال متوالی آنان 5/19 و بالاتر در مقطع راهنمایی ، 19 و بالاتر در مقطع دبیرستان باشند .

    2-1-2 : در یک پایه تحصیلی در دبیرستان ها و مراکز پیش دانشگاهی سما ، رتبه اول را احراز نمایند .

    ( براساس آیین نامه مربوط ) .

    3-1-2 : نفرات اول تا سوم مسابقات علمی کشوری در رشته های مختلف ( دانش آموزی و دانشجویی ) .

    4-1-2 : برگزیدگان المپیادها در هر رشته 2-3-2 : برندگان جایزه در جشنواره های خوارزمی .

    3-3-2 :دارای اختراع یا کشف مورد تأیید مراجع صالح مورد قبول باشگاه .

    ماده 3 : دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی و دانش آموزان مدارس سما وابسته به این دانشگاه ، برای عضویت از اولویت برخوردارند .

    ماده 4 : جوانان غیرایرانی واجد شرایط ، به تشخیص شورای باشگاه ، می توانند به مدت 2 سال عضو وابسته باشگاه باشند و تمدید عضویت به تشخیص شورای باشگاه ، بلامانع است .

    ماده 5 : دانشمندان و پژوهشگران ایرانی و غیرایرانی ، که در چهارچوب اهداف باشگاه خدمات ارزنده یا آثار برجسته ای داشته باشند ، با پیشنهاد شورای باشگاه و تأیید هیأت امناء بدون رعایت شرط سنی .

    ماده 6 : تقاضای کتبی عضویت پس از وصول و طی مراحل لازم ، در شورای باشگاه مطرح ، و در صورت تصویب شورا و تأیید رئیس باشگاه ، مورد پذیرش قرار گرفته ، برای متقاضی کارت عضویت به مدت 2 سال صادر خواهد شد .

    ماده 7 : بروز هریک از موارد زیر منجر به لغو عضویت خواهد شد : 1-7 : از دست دادن یکی از شرایط ماده 1 یا سپری شدن مدت عضویت 2-7 : وقفه تحصیلی غیرموجه ، یکسال تحصیلی و بیشتر ، در مقطع دبیرستان یا دانشگاه .

    3-7 : ارتکاب هر عملی که موجب تعلیق یا اخراج از دانشگاه و یا مدرسه ، براساس آیین نامه های انضباطی یا محکومیت در مراجع ذیصلاح قضایی ، گردد .

    4-7 : عدم تبعیت از مقرارت باشگاه .

    تبصره : شورای باشگاه ، مرجع صالح برای تشخیص بندهای چهارگانه فوق می باشد .

    5-7 : دستور کتبی رییس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر لغو عضویت .

    این آیین نامه در 7 ماده .

    29 بند و 5 تبصره ، در جلسات مورخ 15/4/78 و 19/5/78 هیأت امناء باشگاه پژوهشگران جوان تصویب 7 و جایگزین آیین نامه قبلی مصوب جلسه 3/7/77 گردیده است .

    دفتر باشگاه پژوهشگران جوان واحد ابهر عملکرد دفتر باشگاه بشرح زیر خلاصه ذکر می شود : 1).

    ارسال اطلاعیه و فرمهای عضویت به کلیه مدارس منطقه و آموزش و پرورش شهرستانهای ابهر ، خرمدره ، سلطانیه جهت آشنایی هر چه سریعتر با باشگاه پژوهشگران جوان و درخواست لیست اسامی دانش آموزان ممتاز و واجد شرایط جهت عضویت .

    نصب اطلاعیه های باشگاه در تابلو اعلانات دانشگاه جهت اطلاع دانشجویان علاقمند .

    2).

    تشکیل چند جلسه توجیهی برای دانش آموزان ممتاز و دانش آموزان مدارس سماء .

    3).

    جمع آوری و تکمیل و تنظیم مدارک دریافتی از درخواست کنندگان واجد شرایط عضویت .

    4).

    ارسال مدارک تنظیم شده به تهران جهت بررسی و انجام سایر اقدامات لازم .

    5).

    رفع نواقص از پرونده هایی که از باشگاه در تهران عودت داده می شود و ارسال مجدد اینگونه پرونده ها به باشگاه پژوهشگران پس از اصلاح و تکمیل آنها و انجام مکاتبات و تماس تلفنی با باشگاه پژوهشگران در تهران .

    6).

    تحویل کارت عضویت اعضاء پذیرفته شده و تکمیل فرمهای مربوطه و ارسال انها به باشگاه پژوهشگران در تهران .

    7).

    تماس مکرر با کلیه اعضاء دانش اموز باشگاه پژوهشگران جوان و مطلع ساختن آنان از اردوهای دانش آموزی جوانه های ایمان نوشهر و گلواژه های پژوهش 80 و همایشهای امام علی (ع) و امام مهدی (عج) و توزیع برگه های فراخوان و ثبت نام و رهنمودهای مربوط به شرکت در این اردوها همایش ها با توجه به هماهنگیهای لازم با باشگاه پژوهشگران در تهران و دبیرخانه منطقه 2 .

    8).

    اعزام 10 تن از دانش آموزان عضو باشگاه به اردوی جوانه های ایمان نوشهر و اعزام 9 تن از دانش آموزان عضو باشگاه به اردوی گلواژه های پژوهش 80 رامسر به سرپرستی دو نفر همراه با یک مینی بوس از طرف دانشگاه اعزام 5 نفر از دانش آموزان به همایش امام علی (ع) به سرپرستی یک نفر و اعزام 6 نفر از اعضاء به همایش امام مهدی (عج) به تبریز به سرپرستی یک نفر از طرف دانشگاه که شایان ذکر است که در این همایش 4 نفر از اعضاء باشگاه واحد ابهر مقاله ارائه داده بودند و مقام اول و سوم را نیز اعضاء باشگاه واحد ابهر کسب کردند .

    9).

    برگزاری همایش دانش آموزی شیمی با شرکت 18 عضو باشگاه و ارائه 12 مقاله در تاریخ 2 آذر ماه 1378 .

    10).

    تشکیل جلسات روش تحقیق برای اعضاء باشگاه در دانشگاه و اهداء کتاب به اعضاء در مناسبتهای مختلف از طرف ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر و معاونت محترم پژوهش دانشگاه واحد ابهر .

    11).

    برگزاری شب شعر توسط اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و دانشجویان اهل ادب در موضوعات مختلف تحت عنوان امام علی (ع) و فلسطین .

    12).

    برگزاری سخنرانیها و میزگردهایی تحت عنوان زیست شناسی ، نجوم شناسی توسط اعضاء باشگاه و اهداء جوایز به سخنرانان از طرف ریاست محترم واحد و معاونت محترم پژوهش .

    ـ شایان ذکر است که اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان با ارائه کارت عضویت خود می توانند همانند دانشجویان واحد دانشگاهی از امکانات موجود در دانشگاه از جمله امکانات کامپیوتری ، کتابخانه ، لابراتور زبان ( کتابهای آموزش زبان ) و مراجعه به دفتر مشاوره و اساتید واحد دانشگاهی استفاده نمایند .

    بخش اول آئین نامه اجرای طرح های پژوهشی اعضاء « باشگاه پژوهشگران جوان » مقدمه : براساس بند دو از ماده دوم اساسنامه باشگاه و با توجه به شرح وظایف مدیر امورعلمی ـ پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان ، برای توسعه تحقیقات و حمایت از محققین این باشگاه طبق ضوابط و مقررات زیر از طرح های پژوهشی اعضاء باشگاه با هماهنگی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حمایت و پشتیبانی می شود .

    ماده 1 : ارائه دهنده طرح تحقیقاتی خود را به صورت مکتوب در فرم های تعیین شده باشگاه که هماهنگ با فرمهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی است ، تنظیم و جهت بررسی به دفتر باشگاه واحد دانشگاهی مربوط ارائه تا توسط این دفتر به شورای پژوهشی واحد جهت ارزیابی و داوری ارسال گردد .

    ماده 2 : اعضاء دانشجو در مقطع کارشناسی و همچنین اعضاء غیردانشجو باید یک نفر عضو هیئت علمی را به عنوان مجری طرح انتخاب نمایند .

    تبصره 1 : مجری طرح به پیشنهاد عضو ، بایست از واحد دانشگاه ازاد اسلامی خود عضو انتخاب شود.

    تبصره 2 : مجری طرح لازم است موافقت خود را جهت قبول مسئولیت بعنوان مجری طرح ، کتباً اعلام نماید .

    تبصره 3 : اعضاء دانشجو در مقطع تحصیلی بالاتر از کارشناسی می توانند بعنوان مجری طرح باشند و می بایست یکی از اعضاء هیئت علمی نیز بعنوان استاد مشاور طرح با رضایت کتبی ایشان معرفی شود.

    ماده 3 : دفاتر باشگاه موظف هستند نتیجه بررسی ( تأئید یا رد ) شورای پژوهشی واحد را به همراه طرح پژوهشی عضو و فرمهای ارزیابی طرح به معاونت پژوهشی و فن آوری باشگاه در تهران ارسال نمایند .

    تبصره 4 : برای طرحهای زیر پنج میلیون ریال حداقل نظر یک داور و برای طرحهای بالای پنج میلیون ریال حداقل نظر دو داور نیاز است .

    ماده 4 : معاونت پژوهشی و فن آوری باشگاه پس از بررسی و تأئید طرح های رسیده از دفاتر و نیز پس از اخذ مجوز لازم از شورای باشگاه و تعیین نحوه تأمین اعتبار آن ، درخصوص اجرای طرح های اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

    ماده 5 : اتخاذ تصمیم نهایی در مورد محل و نحوه انجام طرح های مشترک تأئید شده شورای باشگاه به عهده معاونت پژوهشی و فن آوری باشگاه می باشد که با همکاری معاونت پژوهشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و رؤسای دفاتر باشگاه صورت می گیرد .

    ماده 6 : طرح تأئید شده باشگاه ، پس از تعیین کلیه موارد مربوطه ، از طرف ریاست باشگاه به دفاتر مربوطه جهت اجرا ابلاغ می شود .

    ماده 7 : واحدهای دانشگاه ازاد اسلامی ، موظف به عقد قرارداد و همکاری با مجریان طرح های تصویب شده باشگاه می باشند و بودجه طرح مصوب مانند سایر طرحهای پژوهشی طبق آئین نامه طرح های پژوهشی دانشگاه از محل بودجه پژوهشی واحد یا از محل اعتبارات ویژه استعدادهای درخشان که بنابر دستور ریاست دانشگاه در اختیار باشگاه گذاشته می شود ، تأمین می گردد .

    ماده 8 : اعتبارات مصوب ، با توجه به برنامه زمانبندی طرح و به نسبت پیشرفت کار ، پس تأئید مدارک لازم توسط دفاتر باشگاه از طرف واحد دانشگاهی ( معاونت پژوهشی ) در اختیار مجری طرح قرار می گیرد .

    ماده 9 : مجری طرح پس از دریافت ابلاغ تصویب نهایی از دفتر باشگاه در واحد دانشگاهی .

    موظف به اجرای طرح براساس تقویم زمانی می باشد .

    در هر مرحله گزارش پیشرفت کار و در خاتمه کار تحقیقاتی ، گزارش نهایی از کل طرح را به صورت مکتوب جهت بررسی ، تذئید و اقدام لازم به دفتر باشگاه واقع در واحد دانشگاهی مربوط تحویل می نماید .

    ماده 10 : چنانچه مجری طرح ظرف مدت حداکثر سه ماه از تاریخ ابلاغ تصویب بدون عذرموجهی نسبت به شروع طرح پژوهشی اقدام نکند ، یا پیشرفت کار با تشخیص دفتر باشگاه براساس برنامه زمانبندی نباشد ، براساس بررسی و اعلام نظر دفاتر باشگاه در واحدهای دانشگاهی می باشند و ارزیابی گزارشهای مرحله ای طرح در شورای پژوهشی واحد انجام و نتیجه در هر مرحله به باشگاه در تهران ارسال می شود .

    ماده 12 : شورای پژوهشی واحد گزارش نهایی طرح را پس از بررسی اولیه جهت تأیید به معاونت پژوهشی و فن آوری باشگاه ارسال می نماید .

    پیگیری این امر بعهده دفتر باشگاه در آن واحد می باشد .

    ماده 13 : گزارش عملکرد سالیانه واحدهای دانشگاهی درخصوص اجرای این آئین نامه در شورای معاونین پژوهشی کل واحدها و نیز اجلاس سراسری رؤسا واحدها ( شورای مرکزی ) مطرح و واحدهای برتر از امتیازات ویژه پژوهشی برخوردار می شوند .

    این آئین نامه در 13 ماده و 4 تبصره در بیست و ششمین جلسه هیات امناء باشگاه پژوهشگران جوان در تاریخ 21/8/81 به تصویب رسیده است و قابل اجرا می باشد .

    دکتر عبدا… جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نحوه برگزاری کارگاه های روش تحقیق پژوهشهای کلاستیک و سیستماتیک در جهان امروز از قویترین ابزار ایجاد تکنولوژی برتر و پیشرفته می باشد .

    تکنولوژی محصول پژوهش کلاسیک و سیستماتیک است و اهمیت پژوهش بسیار واضح است .

    پژوهش می تواند به عنوان رکن جدائی ناپذیر نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد و با اتخاذ روشهای مؤثر می توان ترتیبی اتخاذ نمود که نوآموزان را از بدو ورود به نظام آموزشی به پژوهش و پژوهشگری آشنا ساخت و آنها را با روحیه کنجکاوی ، پژوهشگری ، خلاقیت ، جسارت و سماجت علمی تربیت نمود .

    در امر پژوهش نباید انتظار داشت که در کوتاهترین زمان ممکن نتایج سریع حاصل گردد و به مرحله اجرا گذاشته شود .

    برگزاری کارگاههای روش تحقیق به منظور آشنائی نوآموزان با امر پژوهش و روش های تهیه طرحهای تحقیقاتی می باشد که لازم است اعضاء باشگاه در دوره عضویت خود حداقل در یکی از این کارگاهها شرکت نمایند .

    بدین منظور امید است شعب و دفاتر نسبت به برگزاری کارگاهها روش تحقیق با توجه به موارد ذیل اقدام نمایند .

    1ـ فرم فراخوان و ثبت نام : 2- تعیین گروه مدرسین و برنامه کارگاه : دو برنامه پیشنهادی ارائه شده می توانند بعنوان نمونه برای ارائه موضوعات کارگاه روش تحقیق در نظر گرفته شود .

    این برنامه ها می توانند با توجه به نظر مدرسین قابل تغییر باشند .

    بهتر است براساس انواع گروههای آموزشی کارگاههای روش تحقیق تشکیل گردد .

    در این خصوص بهتر است از اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه ازاد جهت تدریس براساس توانائی و علاقه آنها دعوت به همکاری شود .

    الف ـ برنامه اول ( براساس سه روز کامل ) روز اول مدت زمان 1ـ کلیات روش تحقیق 45 دقیقه 2ـ انتخاب موضوع 45 دقیقه 3ـ عنوان 30 دقیقه 4ـ بیان مسئله 30 دقیقه ـ کار گروهی 90 دقیقه ـ گزارش کار گروهی 30 دقیقه 5ـ بررسی فنون و اطلاعات موجود 60 دقیقه 6ـ اهداف و فرضیات 60 دقیقه اضافه می شود ساعات پذیرش ، پذیرائی ، نهار ، نماز و ……………………….

    به اوقات ذکر شده .

    روز دوم مدت زمان ـ کار گروهی 60 دقیقه ـ گزارش کار گروهی 30 دقیقه 7ـ آزمون زمینه و حجم نمونه 45 دقیقه 8ـ خطاهای اندازه گیری 45 دقیقه 9ـ آمار توصیفی و احتمالات 60 دقیقه ـ کارگروهی 90 دقیقه ـ گزارش کارگروهی 60 دقیقه 10ـ حل تمرین و متدولوژی 60 دقیقه 11ـ مفهوم توزیع و برآورد 60 دقیقه اضافه می شود ساعات پذیرش ، پذیرائی ، نهار ، نماز و ……………………….

    روز سوم مدت زمان 12ـ اخلاق در پژوهش 45 دقیقه 13ـ مطالعه موردی 45 دقیقه ـ کار گروهی 60 دقیقه ـ گزارش کار گروهی 30 دقیقه 14ـ روش کار ، برنامه زمانبندی ، بودجه بندی و جدول کانت 60 دقیقه 15ـ مدیریت 45 دقیقه 16ـ گزارش نویسی و انتشار نتایج 60 دقیقه ـ کار گروهی 60 دقیقه ـ گزارش کار گروهی 60 دقیقه اضافه می شود ساعات پذیرش ، پذیرائی ، نهار ، نماز و ……………………….

    این برنامه کارگاه براساس سه روز کامل ( به طور مثال روزهای چهارشنبه ، پنج شنبه و جمعه ) می باشد که در کنار برنامه ارائه شده نیاز به برگزاری کلاس آشنائی با نحوه استفاده از اینترنت برای فعالیتهای پژوهشی می باشد .

    ب ـ برنامه دوم ( براساس 4 نصفه روز در بعداز ظهرها ) روز اول مدت زمان 1ـ اهداف و کلیات محتوای دوره 30 دقیقه 2ـ ضوابط انتخاب موضوع 30 دقیقه 3ـ عنوان مورد تحقیق 30 دقیقه 4ـ بیان مسئله 30 دقیقه 5ـ بازنگری منابع و اطلاعات موجود 60 دقیقه ـ کار گروهی و اعلام گزارش مربوطه 60 دقیقه اضافه می شود ساعات پذیرش ، پذیرائی ، نهار ، نماز و ……………………….

    به اوقات ذکر شده روز دوم مدت زمان 6ـ اهداف کلی و اختصاصی و فرضیات 30 دقیقه ـ کار گروهی 45 دقیقه 7ـ متغیرهای تحقیق 30 دقیقه 8ـ وضعیت متغیرهای مقیاس سنجش 30 دقیقه 9ـ روش های پژوهش 30 دقیقه ـ کار گروهی 75 دقیقه اضافه می شود ساعات پذیرش ، پذیرائی ، نهار ، نماز و ……………………….

    به اوقات ذکر شده روز سوم مدت زمان 10ـ نمونه گیری و روشهای انجام آن 30 دقیقه 11ـ آمار طبقه بندی اطلاعات و نمایش داده ها 30 دقیقه 12ـ شاخصهای پراکندگی 30 دقیقه ـ کار گروهی و اعلام گزارش مربوطه 90 دقیقه 13ـ جمع آوری داده ها و اطلاعات مورد نیاز 30 دقیقه 14ـ قضاوتهای آماری آزمون فرضیه 30 دقیقه اضافه می شود ساعات پذیرش ، پذیرائی ، نهار ، نماز و ……………………….

    به اوقات ذکر شده روز چهارم مدت زمان 15ـ ارزیابی و اعتبارسنجی 45 دقیقه ـ کار گروهی 45 دقیقه 16ـ بکارگیری و انتشار نتایج بودجه و مدیریت 30 دقیقه 17ـ گزارش نویسی 30 دقیقه ـ کار گروهی و گزارش نهائی 60 دقیقه اضافه می شود ساعات پذیرش ، پذیرائی ، نهار ، نماز و ……………………….

    به اوقات ذکر شده 3ـ ارائه گواهینامه شرکت در کارگاه : حضور فعال شرکت کنندگان در کارگاه روش تحقیق و ارائه پروپزال درخصوص یک موضوع تحقیقاتی براساس دستاوردهای کارگاه پس از مدت تعیین شده توسط مدرسین برگزاری کارگاه ( حدود یک الی دو ماه ) و ارائه آن به شعبه یا دفتر باشگاه مربوطه و بررسی آن توسط مدرسین مذکور ، می تواند صدور گواهینامه شرکت در کارگاه را از طرف رئیس شعبه یا دفتر بلامانع سازد .

    4ـ تعداد شرکت کنندگان در کارگاه : براساس ظرفیت محل تشکیل کارگاه و تعداد مدرسین و نظر آنها تعداد شرکت کنندگان قابل تغییر بین 20 تا 60 نفر می باشد که پیشنهاد می شود با توجه به اهمیت موضوع کارگاه بصورت مشارکت بین شعب یا دفاتر باشگاه که از نظر جغرافیائی محل آنها به یکدیگر نزدیک می باشد ، تشکیل گردد .

    جلسات عمومی می تواند به کلیه شرکت کنندگان اختصاص داشته باشد و برای جلسات کار گروهی حداکثر ظرفیت پیشنهادی 20 نفر است .

    5ـ همکاری اعضاء باشگاه در جهت برگزاری کارگاه : برای جذب همکاری و بکارگیری اعضاء در برگزاری کارگاه روش تحقیق می توان در قسمتهای مختلف نظیر تشکیل جلسات عمومی ، تشکیل جلسات خصوصی ، فیلم برداری ، استفاده از وسایل کمک آموزشی و … از آنها به روش های مناسب استفاده نمود تا اعضاء نیز در برگزاری کارگاه نقش خود را ایفا نمایند و توانائیهای آنها مورد استفاده قرار گیرد .

    6ـ جزوات کارگاه روش تحقیق : گروه مدرسین موظف هستند که جزوات مناسب را برای کارگاه تهیه و حداقل 15 روز قبل از شروع کارگاه در اختیار مسئولین برگزاری کارگاه قرار دهند تا فرصت کافی برای تکثیر در اختیار آنها باشد .

    در زمان پذیرش ( در روز اول ) می بایست جزوات به همراه برنامه کارگاه در اختیار شرکت کنندگان قرار گیرد .

    7ـ نتایج کارگاه : همانطور که اشاره شد در پایان کارگاه مهلتی ( حداقل یک ماه و حداکثر دو ماه ) در اختیار شرکت کنندگان برای ارائه یک پروپزال مناسب درخصوص یک موضوع تحقیقاتی پیشنهادی داده می شود تا نتیجه کار به صورت یک کار عملی ارائه شود .

    لازم است پس از ارائه پروپزال و تصویب آن توسط گروه مدرسین گواهینامه شرکت در کارگاه روش تحقیق به شرکت کنندگان ارائه شود .

    8ـ هزینه ها : لازم است برآورد نسبت به هزینه های برگزاری کارگاه روش تحقیق شامل حق الزحمه مدرسین ، پذیرائی ، تبلیغات و … انجام شود .

    سپس بصورت تنخواه مبلغ دریافتی هزینه و بعد براساس ضوابط امور مالی از محل اعتبارات مربوطه تسویه حساب گردد .

    « آئین نامه تشکیل گروه های پژوهش » باشگاه پژوهشگران جوان فصل اول : اهداف با توجه به تنوع رشته های علمی ، گروههای علمی جهت ایجاد زمینه مساعد برای اعضای فعال ، مبتکر و پژوهشگر باشگاه برای انجام فعالیتهای پژوهشی زیر نظر مستقیم رؤسای دفاتر و شعب باشگاه تشکیل می شوند .

    فصل دوم : سازمان و تشکیلات ماده 1 : مسئولیت برنامه ریزی و سیاستگزاری علمی و نیز ایجاد خط مشی پژوهشی و تحقیقاتی گروههای علمی به عهده رؤسای دفاتر و شعب و معاونت پژوهشی و فن آوری باشگاه می باشد .

    ماده 2 : مسئولیت برگزاری جلسات گروههای علمی و اجرای خط مشی های تعیین شده باشگاه به عهده رؤسای دفاتر و شعب می باشد .

    ماده 3 : گروههای علمی زیر نظر دفاتر و شعب ( واحدهای دانشگاه آزاد ) براساس آئین نامه مصوب شورای باشگاه با توجه به توانائی امکانات و تسهیلات آنها تشکیل می شود .

    ماده 4 : دفاتر و شعب موظف می باشند گزارشات مستمر ماهانه تهیه و در پایان هر سال گزارشی از فعالیتهای گروههای علمی را به معاونت پژوهشی و فن آوری باشگاه ارسال نمایند .

    ماده 5 : با توجه به تنوع گرایش و رشته های مختلف در زمینه های ذیل گروههای علمی مجاز میباشد که تشکیل شوند .

    تبصره : در سایر موارد ، دفاتر و شعب موظف به کسب مجوز لازم از معاونت پژوهشی و فن آوری باشگاه می باشند .

    1ـ گروههای علمی در رشته های فنی و مهندسی عبارتند از : مکانیک ، عمران ، برق ، مواد ، شیمی ، کامپیوتر ، صنایع ، معماری و معدن 2ـ گروههای علمی در رشته های علوم پزشکی عبارتند از : پیراپزشکی ، دندانپزشکی ، دامپزشکی ، داروسازی ، پزشکی ، علوم تغذیه ، مهندسی پزشکی ، پرستاری و مامائی 3ـ گروههای علمی در رشته های علوم انسانی و هنر عبارتند از : زبان انگلیسی ، ادبیات فارسی ، علوم تربیتی و روانشناسی ، علوم اجتماعی و جامعه شناسی ، فلسفه و الهیات و معارف ، مدیریت و هنر ، حسابداری ، حقوق 4ـ گروههای علمی در رشته های علوم پایه عبارتند از : ریاضی ، شیمی ، فیزیک ، زیست شناسی و زمین شناسی 5ـ گروههای علمی در رشته های منابع طبیعی و کشاورزی عبارتند از : خاک شناسی و ترویج و آموزش کشاورزی ، زراعت کشاورزی و باغبانی ، شیلات و محیط زیست، مرتع و آبخیزداری و آبیاری ، صنایع غذائی و علوم دامی ، ماشین آلات کشاورزی و اقتصاد ، صنایع چوب و کاغذ و جنگلداری ، بیماری های گیاهی و حشره شناسی ، زراعت کشاورزی و باغبانی ماده 6 : پس از تأئید درخواست تشکیل گروههای علمی توسط معاونت پژوهشی و فن آوری ، دفاتر و شعب موظف هستند نسبت به تشکیل و برگزاری جلسات گروههای علمی اقدام نمایند .

    این آئین نامه در 8 ماده و 1 تبصره در شورای باشگاه پژوهشگران جوان در تاریخ 17/12/80 به تصویب رسیده است و قابل اجرا می باشد .

    « نحوه برگزاری سخنرانی های علمی » برگزاری سخنرانی های علمی یکی از طرق مهم برای آشنائی هر چه بیشتر پژوهشگران یا تازه های علمی می باشد .

    برای برگزاری سخنرانیها ، نیاز به تهیه برنامه های مدون و دوره ای در سطح شعب و دفاتر باشگاه است .

    جهت هر چه بهتر برگزار شدن جلسات سخنرانی لازم است به موارد ذیل توجه شود .

    1ـ تعیین رشته آموزشی موضوع سخنرانی : با توجه به گروههای آموزشی واحد دانشگاهی محل برگزاری سخنرانی می توان در یکی از رشته های تحصیلی گروههای آموزشی فنی و مهندسی ، علوم پایه ، کشاورزی و منابع طبیعی ، علوم انسانی و هنر و نیز علوم پزشکی ، رشته مربوط به موضوع سخنرانی را انتخاب نمود .

    برای ایجاد جذابیت و تنوع بهتر است برنامه ریزی سخنرانی ها به صورت سالیانه یا ترمهای تحصیلی در رشته های مختلف گروه آموزشی تنظیم گردد .

    2ـ تعیین سخنران و موضوع سخنرانی : پس از تعیین رشته موردنظر برای سخنرانی ، می توان از مدیران گروههای آموزشی واحد دانشگاهی مربوطه ، جهت تعیین سخنرانان کمک گرفت .

    بهتر است به صورت پیشنهادی لیست تعدادی سخنران و موضوعات سخنرانی آنها از طرف مدیران گروههای آموزشی دریافت شود .

    سپس با توجه به وضعیت واحد دانشگاهی و نیز وضعیت علمی و پژوهشی سخنرانان نظیر ارائه مقالات علمی توسط آنها در مجلات علمی معتبر و نیز کنفرانسها و همچنین تألیف و ترجمه کتب علمی و با عنایت به جدید بودن موضوعات سخنرانی آنها ، این انتخاب صورت گیرد .

    برای جذابیت هر چه بیشتر سخنرانی ، بهتر است سخنرانان از وسایل کمک آموزشی نظیر دستگاههای ویدئو پروژکتور ، اورهد ، اسلاید و … استفاده نمایند .

    3ـ برنامه سخنرانی : برنامه پیشنهادی برای سخنرانی بشرح زیر می باشد .

    تلاوت آیاتی از قرآن کریم 5 دقیقه معرفی باشگاه و فعالیت آن توسط مسئول شعبه یا دفتر باشگاه 8 دقیقه معرفی سخنران و نیز ارائه بیوگرافی فعالیتهای علمی و پژوهشی سخنران 2 دقیقه سخنرانی و پاسخ سؤالات توسط سخنران 70 دقیقه جمع بندی و قدردانی از همکارانی که در برگزاری سخنرانی یاری نمودند 5 دقیقه 90 دقیقه ساعات برگزاری جلسات سخنرانی با توجه به ساعات کلاسها تنظیم می گردد .

    پیشنهاد می شود در صورت امکان ساعت 10 صبح برای شروع سخنرانی انتخاب شود .

    4ـ شرکت کنندگان در مراسم سخنرانی : از اعضاء باشگاه و همچنین سایر دانشجویان می توان برای شرکت در مراسم سخنرانی دعوت به عمل آید .

    تجربه نشان داده است که ثبت نام اولیه برای حضور در مراسم سخنرانی می تواند جذابیت بیشتری را ایجاد نماید .

    5ـ تبلیغات : تبلیغات یکی امور مهم برای ایجاد جذابیت بیشتر برای شرکت کنندگان در مراسم سخنرانی می باشد .

    بهتر است بوسیله تهیه و نصب تراک ، پوستر و پلاکارد از شرکت کنندگان در مراسم سخنرانی دعوت بعمل آید .

    در این خصوص می توان از اعضاء باشگاه ، اساتید و سایر شخصیت ها با توجه به موضوع سخنرانی دعوت کتبی بعمل آید .

    6ـ بکارگیری اعضاء باشگاه یا انجمن های علمی : برای ایجاد روحیه همکاری و همچنین بکارگیری نیروهای جوان و فعال در برگزاری مراسم سخنرانی ، تبلیغات و … بهتر است اعضاء باشگاه یا انجمن های علمی واحد دانشگاهی استفاده نمود .

    در این خصوص می توان از روش امتیازدهی برای اعضای باشگاه که در مراسم برگزاری سخنرانی همکاری یا شرکت می کنند ، برای ایجاد روحیه علاقه مندی آنها استفاده نمود و برای انجمن های علمی نیز با مطرح کردن نام آنها در برگزاری سخنرانی و سایر قسمت ها ایجاد انگیزه نمود .

    7ـ ثبت مراسم سخنرانی : توصیه می شود از مراسم سخنرانی عکس ، فیلم و گزارش تهیه شود .

    در گزارش می بایست به وضعیت کیفی و کمی سخنرانی ، تعداد شرکت کنندگان ، فعالیتهای انجام شده برای برگزاری سخنرانی و … اشاره شود .

    8ـ هزینه ها : لازم است برآورد نسبت به هزینه های مراسم سخنرانی شامل تبلیغات ، حق الزحمه سخنران ، پذیرائی و … انجام شود .

    سپس به صورت تنخواه مبلغ دریافتی ، هزینه و بعد براساس ضوابط امور مالی از محل اعتبارات مربوطه تسویه حساب گردد .

    « فرم نظرسنجی سخنرانی علمی » باشگاه پژوهشگران جوان مقطع تحصیلی : رشته تحصیلی : 1ـ نظرتان درباره محتوی مطالب ارائه شده در سخنرانی چیست ؟

    عالی خوب متوسط ضعیف 2ـ نظرتان درباره مدت سخنرانی چیست ؟

    عالی خوب متوسط ضعیف 3ـ نظر شما درخصوص نحوه سخنرانی چیست ؟

    عالی خوب متوسط ضعیف 4ـ این سخنرانی تا چه حدی در افزایش دانش شما مؤثر می باشد ؟

    عالی خوب متوسط ضعیف 5ـ نحوه برخورد و همکاری مسئولان اجرایی را چگونه ارزیابی می کنید !

    عالی خوب متوسط ضعیف 6ـ امکانات محل سخنرانی از نظر تجهیزات کمک آموزشی را در چه سطحی ارزیابی می کنید ؟

    عالی خوب متوسط ضعیف 7ـ نظر خود را نسبت به ارائه چنین سخنرانی هایی بنویسید .

    ………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………… بازدید از مراکز تحقیقاتی بازدید اعضاء از مراکز تحقیقاتی می تواند آنها را با امکانات و تسهیلات تحقیقاتی آشنا سازد و زمینه مناسبی جهت تشویق آنها برای انجام پروژه های تحقیقاتی باشد .

    در این خصوص انجام مراحل ذیل توصیه می شود :

  • مقدمه و تشکر
    آشنایی با مکان کار آموزی
    ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کار آموز
    اهداف و وظایف باشگاه پژوهشگران جوان
    آیین نامه عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان
    دفتر باشگاه پژوهشگران جوان واحد ابهر
    -آایین نامه اجرای طرح های پژوهشی اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان سال 84 :
    بخش اول : حوزه پژوهشی و فن آوری
    بخش دوم : حوزه پذیرش و استعدادهای درخشان
    بخش سوم : حوزه فرهنگی
    استعدادهای درخشان
    نقش دانشجو در مدیریت فردا
    پژوهش زیر بنایی رشد و توسعه
    مروری بر عملکرد معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
    متن مصاحبه با جناب آقای دکتر رجائی ریاست محترم دانشگاه آزراد ابهر و شرایط عضویت در باشگاه
    آزمون آموخته ها و نتایج پیشنهادات
کلمات کلیدی: امور پژوهشی دانشگاه

مقدمه: دانشگاه آزاد اسلامي ابرکوه در سال 1373 با وسعت 106/622m2 تأسيس شد و بخش عمراني دانشگاه آزاد اسلامي در سال 1375 با شروع ساخت ساختمان آموزشي ( فني و مهندسي کنوني ) به عرصه 2500 متر و اعيان 3774 متر با رياست محترم مهندس حميد رضا صالحي زاده فعا

زندگي جستجو است، تلاش براي دست يافتن به مرزهاي نو، مرزهاي علم و دانش، بايد پيوسته آموخت، دانست، و به بار نشاند، مي توان با هربار ساختن لحظه هاي زندگي دوباره زنده شد. به راستي عشق به دانستن بهترين عشق هاست. بايد لحظه اي از آموختن غافل نشد،لحظه ه

سرپرست کارآموزي مربوطه به منظور بررسي و اتخاذ تصميم در مورد نحوه ادامه کار دانشجو گرديده و در اين جلسه که با حضور نماينده‌اي از معاونت آموزشي دانشگاه تشکيل مي‌شود بسته به موارد تخلف و اشکالات پيش آمده در حين کار، اخطار کتبي و درج در پرونده تا مردود

وقوع تحولات سياسي در آخرين دهه هاي قرن بيستم و ظهور گونه اي جديد از رژيم هاي سياسي تحت عنوان نيمه اقتدارگر موجب شد علاقه مندان به مباحث نظام هاي سياسي اعم از دانشگاهيان و موسسات پژوهشي به بررسي اين تحولات بپردازند . در اين ميان برخي همچون هانتينگون

به یاد او به یاد او که وجود لحظه ها و همیشه اش طلوع آفتاب است . تا در سایه سار آسمانی صدایش آرامش و اعتماد را باور کنی . در اینجا جا دارد از جناب آقای دکتر عطائی استاد مشاور که همواره بستری مناسب را برای کسب علم و بالا بردن سطح علمی دانشجویان مهیا نموده اند قدردانی کرده و با تشکر از جناب آقای مهندس مهدی حمزه ، که با یاری وهمکاری صمیمانه ایشان دربخش کنترل کیفیت دریافت کالادرشرکت ...

اين دوره مربوط به درس کارآموزي مي باشد من اين دوره را درامور مالي شرکت توزيع نيروي برق مشهد ، برق 2 به مدت 240 ساعت گذرانده ام. اين گزارش در سه قسمت تهيه وتنظيم شده است.واشاره ايست به انچه دراين دوره فرا گرفته ام. بخش اول :شرح محل ومکان وبيولوژ

لایحه بودجه و آزمون اصولگرایی در سال جاری با استقرار دولت احمدی نژاد یکدستی حاکمیت به لحاظ گرایش فکری و سیاسی کامل شد، و شرایطی استثنایی برای اداره کشور توسط یک جناح بوجود آمده است. جهت گیری اصلی فکری این جناح پس از دوم خرداد 76 و روی کار‌آمدن دولت اصلاح طلب خاتمی و اصلاح طلبان در دور اول شوراها و مجلس ششم تمرکز بر مسائل اقتصادی و معیشتی و اولویت توسعه اقتصادی بر توسعه سیاسی و ...

تولید ناخالص داخلی یا GDP یکی از مقیاس‌های اندازهٔ اقتصاد است. تولید ناخالص داخلی ارزش کل کالاها و خدمات نهایی تولید شده در کشور در یک بازهٔ زمانی معین است که با واحد پول جاری آن کشور اندازه‌گیری می‌شود. در این تعریف منظور از کالاها و خدمات نهایی، کالا و خدماتی است که در انتهای زنجیر تولید قرار گرفته‌اند و خود آنها برای تولید و خدمات دیگر خریداری نمی‌شوند. محاسبهٔ تولید ناخالص ...

الف)- تاریخچه شرکت پاکسان از سال 1341 رسماً فعالیت خود را در زمینه تولید مواد شوینده آغاز نمود. این شرکت تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بعنوان واحدی از گروه صنعتی بهشهر مشغول فعالیت بود. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، شرکت پاکسان مشمول قانون حفاظت و توسعه صنایع گردید واز آن پس تحت پوشش سازمان صنایع ملی فولاد ایران و زیر نظر مدیریت منتخب دولت جمهوری اسلامی ایران مساعی خود ...

نهضت اصلاحي دکترمصدق و کودتاي 28 مرداد 1332 تاريکخانه اشباح و اسناد فريد مرجايي ملُکِ ما را خوردني فهميده است بر سر ما شيره‌ها ماليده است او گمان دارد که ايران خوردني است همچو شيره سرزميني خوردني‌ست با وثوق‌الدوله بست اول قرار ديد از آن حاصلي نامد

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول