دانلود گزارش کارآموزی عمران

Word 185 KB 13445 24
مشخص نشده مشخص نشده گزارش کارآموزی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • در روز اول کارورزی با محیط دفتر آشنا شدیم .

    سپس پس از گرفتن کروکی زمین ، کم کم شروع به ترسیم پلان مسکونی نمودیم .

    پس از کشیدن نقشه بطور دستی و مشخص نمودن قسمت ها و فضاهای مختلف ، تغییراتی در نقشه دادیم و به نحوی رفع اشکال نموده و شروع به ترسیم اصلی نمودیم .

    و نقشه را توسط AUTO CAD رسم کردیم.
    پس از ترسیم کلیه قسمت های مورد نیاز ، یعنی پلان ، پلان فونداسیون ، نمادها و برش و ...

    قسمت اولیه کار به پایان رسید .

    سپس شروع به ترسیم پلان مسکونی دیگر نمودیم و مطابق نقشه گذشته ، کلیه کارهای این نقشه را نیز به اتمام رساندیم .


    از روز دهم کم کم مشغول کار در محیط کارگاه شدیم یعنی همان زمین مورد نظر برای اجرای ساختمان .


    پس از بازدید از زمین و مطابقت دادن با کروکی کارهای مورد نیاز را شروع کردیم که به شرح زیر می باشد .





    آشنایی با محل کارورزى:
    دفتر فنى پارسه خرمدره در تاریخ 1377 تأسیس شده .

    این دفتر واقع در شهرستان خرمدره جزء سهامی خاص می باشد .

    دفتر فنی پارسه خرمدره متعلق به جناب آقاى مهندس سعید مهدیان دارای مدرک لیسانس عمران می باشد .

    و کارهای فنی و پروژه های زیادی را اجرا و به اتمام رسانده اند از جمله فعالیتهای این دفتر : به اتمام رساندن پروژه های سبز کشت ، به اتمام رساندن پروژه کارخانه مینو ، به اتمام رساندن پروژه های مسکونی و ...

    می باشد .

    دفتر فنى پارسه خرمدره در تاریخ 1377 تأسیس شده .

    بازدید زمین و آماده سازى قبل از شروع هر نوع عملیات ساختمانی باید زمین محل ساختمان بازدید شده ووضعیت و فاصله آن نسبت به خیابان ها و جاده های اطراف مورد بازرسی قرار گیرد و همچنین باید محل چاه های فاضلاب و چاه آب های قدیمی و مسیر قنات های قدیمی که ممکن است در هر زمینی موجود باشد تعیین شده و محل آن نسبت به پی سازی مشخص گردد و در صورت لزوم می باید این چاه هابا بتن یا شفته پر شود .

    و سپس نسبت به ریشه کنی ( کندن ریشه های نباتی که ممکن است در زمین روئیده باشد ) آن محل اقدام شود و خاک های اضافی به بیرون حمل گردد .

    و بالاخره باید شکل هندسی زمین و زوایای آن کاملاً معلوم شده و با نقشه ساختمان مطابقت داده شود .

    پیاده کردن نقشه یعنی انتقال نقشه ساختمان از روی کاغذ به روی زمین با ابعاد اصلی ( یک به یک ) بطوریکه محل دقیق پی ها و ستون ها و دیوارها و عرض پله ها و ...

    روی زمین بخوبی مشخص باشد باید سعی شود حتماً در موقع پیاده کردن نقشه از نقشه پی کنی استفاده شود .

    برای پیاده کردن نقشه در پلان های معمولی و کوچک از متر و ریسمان بنایی استفاده گردد .

    پس از داشتن یک امتداد ساختمان می توان به کمک متر و ریسمان و کمک گرفتن از رابطه فیثاغورث امتداد دیگر را بدست آورد و بدین ترتیب کل زمین را مشخص نماییم .

    X 4 متر 3 متر 5 متر Y بعد از اتمام کار پیاده کردن نقشه و قبل از اقدام به گود برداری یا پی کنی حتماً باید اندازه های پیاده شده را کنترل نماییم تا حتی المقدور از وقوع اشتباهات احتمالی جلوگیری کنیم .

    خاکبرداری اصولاً پی کنی به 2 دلیل انجام می شود : الف ) دسترسی به زمین بکر : با توجه به اینکه کلیه بار ساختمان بوسیله دیوارها یا ستون ها به زمین منتقل می شود ، در نتیجه ساختمان باید روی زمینی که قابل اعتماد بوده و قابلیت تحمل بار ساختمان را داشته باشد بنا گردد .

    ب) برای محافظت پایه ساختمان : در این مورد حتی در بهترین زمین ها نیز باید حداقل پی هایی به عمق 40 تا 50 سانتیمتر حفر کنیم .

    ابعاد پی عرض و طول و عمق پی ها کاملاً به وزن ساختمان و قدرت تحمل خاک محل ساختمان بستگی دارند .

    پس از تکمیل برداشت خاک و تکمیل شدن ابعاد پی ها و شناژها ، اقدام به بتن ریزی در کف پی به ارتفاع 10cm می نماییم .

    به این بتن اصطلاحاً بتن مگر می گویند .

    بتن مگر به ما کمک می کند که سطحی صاف داشته باشیم و اینکه بتن اصلی ما با خاک مخلوط نشود .

    عمق پی های نواری در زمین های خوب حداقل عمق پی های نواری در حدود 50cm می باشد و اگر در این عمق به زمین بکر نرسیده باشیم باید عمق پی را تا زمین بکر ادامه داد و یا از روش های دیگر مثل شمع کوبی استفاده نمود .

    عرض پی ها معمولاً عرض پی قدری بزرگتر از عرض دیوار روی آن ساخته می شود .

    زیرا اولاً همیشه فشار وارده و سطح تحت فشار با هم نسبت معکوس دارند ، در ثانی فرض بر این است که بار وارده بوسیله دیوار یا ستون به پی ، با زاویه 45 درجه منتقل می گردد .

    بدین جهت عرض پی از عرض دیوار بزرگتر می باشد .

    لایه های پی نواری لایه های پی سازی در پی های نواری به ترتیب از پایین به بالا عبارتند از 1- شفته ریزی پی های نواری در ساختمان های آجری دو یا سه طبقه معمولاً با شفته پر می شوند .

    شفته مخلوطی است از خاک مناسب و آهک شکفته و آب .

    خاک مناسب خاک مناسب برای شفته خاکی است که قطر دانه های تشکیل دهنده آن از لحاظ بزرگی و کوچکی متفاوت بوده بطوریکه دانه های ریز تر ، فضای خالی بین دانه های درشت تر را پر نموده و در نتیجه جسم متراکم و توپری بدست می آید .

    آهک جسمی است سفید رنگ از پختن سنگ آهک یا کربنات کلسیم به فرمول coco3 در حرارت 800 تا 1400 درجه سانتی گراد بدست می آید .

    به سنگ آهکی پخته می گویند که تمام coco3 به cao و co2 تبدیل گشته و co2 به صورت گاز از محیط خارج شده باشد .

    آهک شکفته آهک زنده cao میل ترکیب شدیدی با آب دارد و در اثر مجاورت با آب تبدیل به آهک شکفته گشته و آهک مرده و یا آهک آبدیده می گردد .

    شدت حرارت به قدری است که مقداری از آب مصرفی را بخار می کند و مقداری از سنگ آهک که کاملاً پخته شده باشد را به آهک زنده تبدیل می نماید.

    شدت حرارت به قدری است که مقداری از آب مصرفی را بخار می کند و مقداری از سنگ آهک که کاملاً پخته شده باشد را به آهک زنده تبدیل می نماید .

    آب تقریباً هر نوع آبی را می توان در شفته بکار برد فقط باید توجه نمود از مصرف آب هایی که آلوده به مواد شیمیایی هستند خودداری نمود .

    در هفته سوم پس از قالب بندی پی ها اقدام به آماده سازی آرماتورهای پی نمودیم و سپس پس از بستن آرماتورهای فنداسیون و گذاشتن صفحه ستون ، پی آماده ریختن بتن می گردد .

    در همین حین در محیط دفتر اقدام به ترسیم نقشه های دیگر کرده و همینطور در مورد طراحی مشاوراتی داشتیم و در همین حین اقدام به برشکاری و آماده سازی ستون ها و تیرها نمودیم .

    در نقشه های اجرایی ساختمان مذکور اختلاف سطحی نسبت به کف اصلی ما داشت که ما برای حل این اختلاف اقدام به کرسی چینی نموده و این اختلاف سطح را با مصالح سنگی پر کردیم پس از قالب بندی پی ها و سپس آرماتور بندی داخل شناژها اقدام به بتن ریزی می نماییم و مدتی پس از بتن ریزی از این بتن ریخته شده مواظبت می کنیم و دائم آبپاشی می نماییم تا به مقاومت نهایی خود برسد .

    پس از این مرحله که پی به اتمام رسید اقدام به بلند کردن ستون هایی که قبلاً آماده شده اند می نماییم و پس از جوشکاری و فیکس کاری ، تیرها را نیز در جای خود فیکس می کنیم .

    ستون ها را با کمک جرثقیل به صورت عمودی درآورده و سپس آن ها را به صفحه زیر ستون جوش می دهیم برای اینکه مقاومت را در محل جوشکاری افزایش دهیم می توانیم از نبشی و یا لچکی استفاده کنیم و پس از این مرحله تیرها را در جای خود قرار می دهیم و اقدام به جوشکاری می نماییم .

    سپس در محل های مناسب که قبلاً در نقشه های اجرایی مشخص شده است از بادبند استفاده می نماییم و بادبندها را نیز در جاهای مناسب خود قرار می دهیم در این هنگام اسکلت فلزی ساختمان تکمیل گردیده است .

    همانطور که قبلاً ذکر شده برای حل اختلاف سطح ساختمان و سطح کف زمین اقدام به کرسی چینی می نماییم .

    2- کرسی چینی : معمولاً در طبقه هم کف ساختمان ها سطح اتاق ها را چند سانتی متری از کف حیاط یا کوچه بلندتر می سازند .

    به این اختلاف ارتفاع کرسی چینی می گویند .

    عرض دیوارهای کرسی چینی بستگی به ارتفاع آن دارد .

    هر قدر این ارتفاع بیشتر باشد به علت وجود خاکی که در پشت آن قرار دارد می گیرد باید پهنای آن بیشتر شود تا بتواند در مقابل فشارهای جانبی کاملاً مقاومت نماید .

    در هر حال عرض کرسی چینی باید قدری بیشتر از دیوار اصلی و قدری کمتر از پی زیر آن باشد .

    3- شناژ شن به زبان فرانسه به معنای زنجیر و شناژ به معنای زنجیر کردن است .

    این قسمت از ساختمان که روی کرسی چینی و معمولاً در یک تراز ساخته می شود برای متصل کردن کلیه پی ها به همدیگر ایجاد می گردد .

    در اثر وجود شناژ کلیه قسمت های ساختمان بطور یکپارچه عمل نموده و کلیه نشست ها یکنواخت بوده و نیروهای وارده اتفاقی ( مانند زمین لرزه و باد ) به تمام قسمت های ساختمان منتقل گشته ، در نتیجه از شدت نیرو در یک نقطه کاسته شده و مانع خرابی ساختمان می گردد .

    همانطوریکه گفته شد معمولاً شناژهای افقی را روی کرسی چینی در طبقه همکف اجرا می نمایند .

    ولی گاهی اوقات نیز در طبقات زیر هر سقف روی کلیه دیوارها شناژ اجرا می گردد و این شناژهای افقی که در پایین و بالای دیوار ساخته می شود بوسیله شناژهای عمودی در چندین نقطه به یکدیگرمتصل می گردد .

    اجرا شناژ افقی و عمودی در ناحیه های زلزله خیز مانند ایران الزامی می باشد زیرا این شناژها به نسبت قابل ملاحظه ای از شدت خرابی های وارده می کاهد .

    در ساختمان های مختلف شناژ را با مصالح متفاوت از قبیل تیر آهن ، میله گرد و تیر چوبی و ...

    می سازند .

    ولی متداولترین آن شناژ بتنی می باشد .

    این نوع شناژ از سه قسمت تشکیل می گردد .

    الف – قالب بندی ب – آرماتور بندی ج – بتن الف – قالب بندی ( کفراژ بندی ) در این مرحله روی هر کرسی چینی را با تخته و یا با آجر قالب بندی می نمایند .

    ب- آرماتور بندی برای ایجاد مقاومت در مقابل نیروهای کششی در بتن داخل شناژ بتنی چند ردیف میله گرد در بالا و پایین به صورت طولی قرار می دهند و این میله گردهای طولی را بوسیله میله گردهای عرضی که به آن خاموت می گویند به همدیگر متصل می نمایند .

    میله گردهای طولی و عرضی را قبلاً می بافتندو بعد در داخل قالب بندی شناژ قرار می دهند .

    باید توجه داشت که پهنای این قفسه بافته شده در حدود 5 سانتیمتر کوچکتر از پهنای قالب شناژ باشد ( هر طرف5/2 سانتیمتر ) به طوریکه این میله گردها کاملاً در بتن غرق شده و آن را از خورندگی در مقابل عوامل جوی محفوظ نگهدارد .

    ج- بتن بتن ، مخروطی است از شن و ماسه و آب و سیمان یا به عبارت دیگر بتن سنگی است مصنوعی که از مواد سنگی ( شن و ماسه ) ، آب و سیمان تشکیل شده و به علت روانی قالب خود را پر کرده و به شکل قالب خود ر می آید .

    4- قشر ماسه سیمان زیر و روی قیر گونی زیر قیرگونی را به دو دلیل با یک قشر ماسه و سیمان اندود می کنند : الف) برای ایجاد یک سطح صاف و مناسب جهت اندود قیر و گونی زیرا چنانچه بخواهیم بلافاصله بعد از کرسی چینی اقدام به قیر و گونی بنماییم سطح آجر کرسی به علت ناهمواری برای قیر و گونی مناسب نیست ، زیرا اصولاً قیر و گونی علت شکننده بودن از زیر و باید بین دو پوشش قرار گیرد .

    ب) چنانچه ملات عمومی که برای ساختمان مصرف می شود دارای آهک باشد یعنی برای ساختمان از ملات ماسه آهک و یا ماسه سیمان و آهک استفاده شود برای دور نگهداشتن قیر و گونی از آهک اقدام به ایجاد یک لایه ماسه سیمان روی آجر می نمایند .

    زیرا در غیر این صورت به سبب ترکیب قیر با آهک بعد از مدتی قیر و گونی فاسد گشته و در آن سوراخ هایی ایجاد می گردد .

    5- ایزولاسیون ( عایق رطوبتی ) ایزولاسیون و یا عایق کاری به معنای جداکردن یا جداسازی بکار می رود.

    ایزولاسیون انواع مختلف دارد مانند ایزولاسیون های حرارتی که در آن از پشم شیشه استفاده می کنند و یا ایزولاسیون های صوتی که در آن از انواع مانع های صوتی استفاده می گردد و یا ایزولاسیون در مقابل اشعه X در بیمارستان ها برای اطاق که از ورقه های سرب استفاده می شود و یا ایزولاسیون های رطوبتی که انواع مختلف دارد و متداولترین آن در ایران قیر و گونی است .

    6- ملات ماسه سیمان برای پوشش روی قیر و گونی همانطوریکه قبلاً نیز اشاره شد برای محفوظ ماندن قیر و گونی از آسیب ، مخصوصاً در ساختمان هایی که ازملات آهک استفاده می شود می باید روی قشر قیر و گونی با ملات ماسه سیمان پوشانیده شود .

    در جاهایی که دیوار چینی نمی شود مانند محل درها و یا مکان هایی که بعد از چند روز دیوار چینی می شود این قشر ماسه سیمان مانع از آسیب دیدن لایه قیروگونی در اثر رفت و آمد خواهد گردید .

    پس از این مرحله اقدام به اجرای دیوار اصلی اطراف را اجرا می کنیم .

    - دیوار با توجه به اینکه ابعاد آجر 5/5*11*22 می باشد در ساختمان دیوارهای آجری را به عرض 22 سانتیمتر و یا 35 سانتیمتر و یا 45 سانتیمتر و یا 55 سانتیمتر می چینند .

    در ساختمان ها دیوار به دو منظور ساخته می شود : الف - برای جداسازی قسمت های مختلف ساختمان به این دیوارها پارتیشن یا جداکننده و یا تیغه می گویند .

    تیغه دیواری است به پهنای 5 یا10 و یا 20 سانتیمتر تیغه های بلند و طویل را نمی توان به پهنای 5 یا 10 سانتیمتر ساخت زیرا تیغه های 5 یا 10 سانتی متری با ابعاد زیاد ایستا نخواهد بود .

    ب – دیوارهای حمال این نوع دیوارها که دیوارهای اصلی ساختمان های آجری می باشند .

    برای انتقال بار ساختمان به زمین ساخته می شوند و فقط در ساختمان های تمام آجری مورد استعمال دارند .

    حداقل ضخامت این نوع دیوارها 35 سانتیمتر است .

    سپس برای پوشش دادن سقف در این قسمت از تیرچه و بلوک استفاده می نماییم .

    تیرچه ها قبلاً در محیط کارگاه ساخته شده و آماده می باشند .

    تیرچه بلوک میلگرد ممان منفی میلگرد حرارتی کلاف عرضی قلاب اتصال بتن 1- تیرچه متداولترین نوع تیرچه در ایران تیرچه های بتونی می باشد که با قالب سفالی و یا بدون قالب سفالی تهیه و عرضه می گردد .

    تیرچه های معمولی با خرپا مسطح می باشند خرپا از سه قسمت تشکیل می شوند .

    الف – میله گردهای کف خرپا می باشد که تعداد و قطر آن محاسبه بدست می آید وباید از لحاظ طول و تعداد و نوع میله گرد (ساده و یا آجدار)کاملاً مطابق نقشه باشد کلیه ممان های مثبت تیرچه بوسیله همین میله گرد ها تحمل می شود با توجه به اینکه اغلب مهندسین محاسب برای صرفه جویی طول یک یا چند میله گرد را کوتاه تر تعیین می نمایند این میله گردها باید درست در وسط طول تیرچه ( محل ممان مثبت بحرانی ) قرار گیرد .

    برای اینکه این میله گردها در موقع بتون ریزی جا به جا نشود بهتر است آنهارا بوسیله یک یا چند میله گرد عرضی به همدیگر جوش بدهیم .

    میله گرد فوقانی خرپا که از میله گرد 8 تا 10 و یا 12 آجدار بوده و داخل بتون سقف و میله گردهای حرارتی قرار می گیرند .

    ج – آنگاه میله گرد مارپیچ یا میله گرد مهاری خرپا است که میله گرد کف را به میله گرد فوقانی متصل می کند .

    خرپای بعضی از تیرچه ها از ورق و یا تواماً از ورق و میله گرد می باشد ولی متداولترین نوع خرپا از میله گرد ساخته می شود .

    این خرپا را در داخل قالب فلزی و یا سفالی قرار می دهند ، آنگاه بتون با عیار 400 تا 450 کیلوگرم سیمان و مصالح سنگی زیر دانه تهیه نموده و قالب را که در حدود 10 سانتیمتر پهنا و 4 سانتیمتر ارتفاع دارد از این بتن پر کرده و بوسیله میز لرزان آن را ویبره می نمایند.

    2- بلوک بلوک های مورد استفاده در سقف های تیرچه و بلوک معمولاً بتونی یا سفالی است و هیچ گونه باری را تحمل نمی نماید و فقط به عنوان قالب مورد استفاده قرار می گیرند .

    بلوک های سفالی از لحاظ وزن سبک تر بوده و بار کمتری را به ساختمان وارد می نماید عرض بلوک ها معمولاً 40 سانتیمتر بوده گاهی نیز آن ها را تا 60 سانتیمتر هم می سازند و ارتفاع آن تابع ضخامت سقف و بار سقف بوده و بین 20 تا 25 سانتیمتر است بلوک باید طوری طراحی شود که به راحتی قابل حمل و نقل بوده و روی تیرچه قرار بگیرد .

    بلوک ها دارای لبه ای هستند که به وسیله آن به روی تیرچه قرار می گیرند .

    اگر از تیرچه با قالب سفالی استفاده می شود بهتر است از بلوک سفالی نیز استفاده گردد زیرا به علت هم رنگ بودن مصالح بعد از سفید کاری روی سقف ایجاد سایه نمی کند .

    تیرچه ها را در محل های خود بر روی پل های اصلی قرار می دهیم.سپس میله گردهای ممان منفی را اجرا می کنیم .

    3- میلگردهای ممان منفی با فرض اینکه تکیه گاه تیرچه ها گیر دار فرض می شود در محل تکیه گاه ممانی ایجاد می گردد که می باید بوسیله میله گردی تحمل شود به این لحاظ اگر دو عدد تیرچه به یک تیر خم شود میلگرد فوقانی تیرچه ها را بوسیله قطعه میلگردی به طول 2-2/5 m به همدیگر وصل می نمایند .

    در آخرین دهانه که تیرچه به یک تیر خم می گردد نیز میلگردی را به صورت گونیا خم نموده و قسمت کوتاه گونیا را به آهن های تیر کناری وصل می نمایند .

    پس از گذاشتن تیرچه ها در جای خود و قرار دادن بلوک ها در محل مناسب خود ، میلگردهای حرارتی را نیز در جای خود قرار می دهند .

    4- میله گرد حرارتی بعد از اتمام سقف و گذاشتن کلیه آهن ها یک سری میله گرد در جهت عمود به میله گردهای بالای تیرچه به فاصله تقریبی 25-40cm قرار می دهند .

    که به این آهن ها میله گردهای حرارتی می گویند این میله گردها باید به کلیه آهن های تیرچه با سیم آرماتور بندی بسته شود .

    5- کلاف عرضی اگر دهانه بالاتر از 2/4 متر باشد در وسط دهانه بین بلوک ها فاصله ای در حدود 10cm قرار می دهند و زیر این فاصله را با ملات ماسه سیمان پر می نمایند .

    6- قلاب اتصال در ساختمان هایی که اسکلت آن فلزی است میله گردهای تیرچه روی نیمی از بال پهن قرار می گیرند در شرایط عادی این تکیه گاه کافی نیست برای بهبود این وضعیت میله گردهایی را به شکل خم می نمایند و بوسیله آن تیرچه و آهن پل را به همدیگر متصل می نمایند .

    سپس لوله هایی را برای گذراندن سیم های برق در سقف قرار می دهیم و شروع به بتن ریزی می نماییم .

    7- بتن ریزی پس از چیدن تیرچه و بلوک و بستن آرماتورهای تیرها و بستن میله گردهای ممان منفی و میله گردهای حرارتی و گذاشتن قلاب های اتصال ، اقدام به بتن ریزی می نماییم .

    پس از بازدید دوباره اقدام به بتن ریزی می نماییم .

    بهتر است برنامه ریزی طوری انجام بشود که کلیه بتن در یک روز ریخته شود و حتماً باید در هنگام بتن ریزی از ویبراتور استفاده نماییم و حداقل ضخامت بتن روی بلوک باید 5cm باشد .

    و پس از پایان یافتن بتن ریزی سقف از بتن ریخته شده نگهداری می کنیم تا به مقاومت نهایی خود برسد .

    سپس اقدام به تیغه بندی یا جداسازی قسمت های مختلف ساختمان می کنیم .

    به این نوع دیوارهای پارتیشن یا جدا کننده و یا تیغه می گویند .

    تیغه دیواری است به پهنای 5 تا 10 و یا 20 سانتیمتر .

    تیغه های بلند و طویل را نمی توان به پهنای 5 یا 10 سانتیمتر ساخت .

    زیرا تیغه های 5 یا 10 سانتی متر با ابعاد زیاد ایستا نخواهند بود .

    و با این اقدام یعنی پارتیشن بندی قسمت های مختلف ساختمان یعنی خواب ، آشپزخانه ، سرویس و ...

    را از هم تفکیک کنیم .

    پس از پایان یافتن تیغه بندی ، لوله هایی را برای عبور دادن سیم های برق داخل دیوار قرار می دهیم و همینطور لوله هایی را برای عبور آب فاضلاب در محل های مناسب خود و در زمین قرار می دهیم .

    پس از این مرحله کانال کولر را در محل مناسب خود قرار می دهیم و شروع به کف سازی بام می نماییم و پس از قرار دادن آبروها در محل های مناسب ابتدا با مصالح سنگی سبک شیب مناسب را اجرا می کنیم سپس بر روی این قسمت لایه ای از ملات ماسه سیمان به صورت لیسه ای قرار می دهیم تا سطح صاف و بهتری بدست بیاوریم و سپس اقدام به اجرای لایه های ایزولاسیون توسط قیر و گونی می نماییم .

    و با اجرای 3 لایه قیر و 2 لایه گونی کار ایزولاسیون را ادامه می دهیم و سپس برای اینکه سطح مقاوم تری بدست بیاوریم و کیفیت ایزولاسیون ما بهتر شود و اینکه از روانی قیر در فصل تابستان جلوگیری کنیم از یک لایه آسفالت بر روی قیر و گونی استفاده می نماییم .

    پس از تکمیل شدن پشت بام به قسمت سرویس ها و آشپزخانه می رویم برای اینکه لایه ایزولاسیون ما در اثر مصالح سنگی موجود آسیب نبیند ابتدا کف سرویس ها و آشپزخانه را بوسیله ملات ماسه سیمان پوشش می دهیم تا سطح صاف بدست آوریم و سپس اقدام به ایزولاسیون می نماییم .

    در دیوارهانیزهمین روال را ادامه می دهیم پس از اینکه دیوار را بوسیله ملات پوشش دادیم اقدام به ایزولاسیون می نماییم پس از ایزولاسیون اقدام به کاشی کاری می کنیم برای اینکه کاشی کاری بهتر و محکم تر به دیوار بچسبد بهتر است از صفحه های رابیتس استفاده نماییم .

    زیرا سطح قیر بر روی دیوار است به صورت صیقلی می باشد و کاشی بدرستی نمی چسبد .

    برای رفع این اشکال صفحه ها را توسط میخ به دیوار می کوبند و سپس دوباره روی این میخ ها را با قیر پوشش می دهند تا در مقابل رطوبت مقاوم باشد سپس اقدام به کاشی کاری می نماییم .

کلمات کلیدی: دفتر فنى پارسه - عمران

براي اجراي هر پروژه عمراني و براي اينکه بطور کامل يک ساختمان و هر بنايي ايجاد گردد نياز به دو طرف يک پيمان به نامهاي کارفرما ( طرف مالک زمين و پروژه ) و پيمانکار (طرف اجرايي) که مي توانند حقوقي و يا حقيقي باشند و با توجه به نوع پروژه و مقياس آن متفا

قرار داد طرح جامع شهر قوچان بين اين مهندسان مشاور و سازمان مسکن وشهرسازي خراسان در مهر ماه 76 منعقد گرديد. بلافاصله پس از ابلاغ اين قرارداد مهندسان مشاور تيم مطالعاتي اين پروژه را تشکيل داده و وظايف هر بخش بعهده کارشناس و مسئول ان گذاشته شد. نقشه ها

با توجه به رونق ساخت وساز در دنياي امروز و با توجه به اينکه کشور ما در حال توسعه ميباشد رشته عمران و کليه رشته هاي مرتبط با ان داراي اهميت زيادي مي باشد. يکي از دلايل توجه به اين رشته کنترل ساخت وساز ها ميباشد. فارغ التحصيلان رشته عمران بايد تمام

مقدمه : نظر به اینکه رشته عمران از ویژگی خاصی در میان تمامی رشته ها برخوردار است و مهارت و کارایی دانشجویان مستقیماٌ به نحوه صحیح و دقیق کارهای تعیین شده در کارگاه یا شرکت و یا محل کار بستگی دارد از طرف دیگر مدیریت و خلاقیت دانشجویان باید در کارگاه و محل کار شکل گرفته و تقویت شود. برای موفق بودن در کار عملی پیشنهاد می شود نسبت به نوع نقشه – موفقیت کار عملی – کاربری ساختمان و ...

ترازیابی دقیق با استفاده از دوربین های ترازیاب ویژه از جمله متداول­ترین روشها دراجرای طرحهای عمرانی و توسعه کشور می باشد اجرای پروژه هایی نظیر تهیه پروفیل هایطولی مسیر رودخانه ها راهها خطوط انتقال نیرو و 000 نیازمند کار ترازیابی می باشندعلاوه بر این از این روش در اجرای شبکه های ترازیابی سراسری کشوری و ایجاد نقاطپایه (کنترل زمینی ) برای تبدیل عکسهای هوایی و ماهواره ای به نقشه ...

ماده 1: نوسازی و عمران و اصلاحات اساسی و تأمین نیازمندیهای شهری و احداث و اصلاح و توسعه معابر و ایجاد پارکها و باغهای عمومی موجود و تامین سایر تأسیسات مورد نیاز عمومی و نوسازی محلات و مراقبت در رشد متناسب و موزون شهرها از وظایف اساسی شهرداری ها است و شهرداریها در اجرای وظایف مذکور مکلف به تهیه برنامه های اساسی و نقشه های جامع هستند. ماده 2: در شهر تهران از تاریخ اول فروردین ماه ...

طرح های‌ عمرانی‌ در حکم‌ نبض‌ اقتصاد جامعه‌ هستند. به‌ اعتبار این‌ طرحها، سرمایه‌گذاریهای‌ دولتی‌ محقق‌ و به‌همراه‌ سرمایه‌گذاریهای‌ بخش‌ خصوصی‌ رشد اقتصادی‌ را موجب‌ می‌شوند. فعالیتهای‌ مربوط به‌ طرحهای‌ عمرانی‌ کشور،عمدتا پس‌ از شکل‌گیری‌ برنامه‌های‌ توسعه‌ اقتصادی‌ اجتماعی‌ دنبال‌ و از محل‌ درآمدهای‌ عمومی‌ مربوط به‌ بودجه‌ دولت‌تأمین‌ شده‌ است‌. از این‌ رو، موفقیت‌ طرحهای‌ ...

مقدمه: قرار داد طرح جامع شهر قوچان بین این مهندسان مشاور و سازمان مسکن وشهرسازی خراسان در مهر ماه 76 منعقد گردید. بلافاصله پس از ابلاغ این قرارداد مهندسان مشاور تیم مطالعاتی این پروژه را تشکیل داده و وظایف هر بخش بعهده کارشناس و مسئول ان گذاشته شد. نقشه های پایه این شهر نیز که با استفاده از عکسهای هوایی سال 1362 توسط سازمان نقشه برداری تهیه وبه صورت رقومی آماده شده بود دریافت ...

شرکت مهندسی فراز عمران شرق در سال 1385 توسط گروهی از کارشناسان که از مدتها قبل فعالیت خود را در قالب گروه آغاز نموده بودند با هدف بستر سازی و ایجادامکان فعالیت در زمینه های ساختمان ، میراث فرهنگی«پژوهش ، حفاظت و مرمت و احیای بناها ، بافتها و محوطه های تاریخی ، طراح مطالعاتی و بهینه سازی موزه ها ، مستند نگاری آثار موزه ای» ، و انتقال آموزه های معماری سنتی به معماری امروز در جهت ...

مقدمه بارها از صدای بوق خودرو یا سر و صدای بیش از اندازه یک موتور سیکلت که با سرعت از کنارمان رد می شود، از جا پریده ایم. انگار دیگر شنیدن تمام این صداهای ناهنجار برایمان عادی شده است و تمامی این آلودگی های صوتی، دیگر بخشی از زندگی روزمره مان است که هرگز خیابان های شهر را ترک نمی کنند. بررسی نتایج مطالعات در یکی از فرودگاه های آلمان نشان می دهد که سلامت کودکان ساکن در مناطق ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول