دانلود گزارش کارآموزی شهرداری شیروان

Word 44 KB 13469 9
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • شهرداری شیروان
    شهرداری شهرستان شیروان به قسمت های زیر تقسیم می شود :
    1- حسابداری و امور مالی : در این قسمت کلیه ی عملیات مربوط به امور مالی و هزینه های انجام شده بررسی و ثبت می شود .


    2- بایگانی : کلیه پرونده های شهرداری در این قسمت نگه داری می شود .


    3- کامپیوتر : در این قسمت
    4- دفتر شورا : در این قسمت مشکلاتی که توسط مردم عادی به شهر داری انتقال داده می شود بررسی می شود .


    5- امور اداری :
    6- حمل و نقل :
    7- اتاق شهردار و معاونت : محل استقرار شهردار و معاون است .


    8- دبیر خانه : در این قسمت عملیات صادر کردن نقشه های هوایی ، شماره زدن پرونده ها و نامه های وارد شده و ارسال شده انجام می شود .


    9- حراست : حراست و نگهبانی از شهرداری
    10- واحد ساختمانی :
    1-10 واحد تشکیل پرونده و ثبث درخواست : وظیفه ثبت درخواست و تکمیل عرصه و اعیان املاک به عهده دارد .


    2-10 بازدید : بعد از تکمیل اطلاعات پرونده را به قسمت بازدید ارجاء می دهند .


    3-10 قسمت پاسخ استعلام : گرفتن مدارک بازدید از ملک و تطبیق دادن آن با سنوات ملک .


    4-10 قسمت ماده 10 کمسیون ها : بعد از انجام مراحل قبل اگر ملک خلافی نداشته باشد به قسمت مسئول ساختمانی سپرده می شود و در صورت داشتن خلافی به قسمت ماده 100 کمسیون ها سپرده می شود .


    5-10 درامد و نو سازی : بعد از رفع مشکل به قسمکت در آمد و نوسازی سپرده می شود در این قسمت فیش های عوارضی ساختمانی و فیش های دیگر صادر می شود.


    6-10 واحد صدور پروانه : در این واحد پروانه ساخت صادر می شود و رند کار به گونه ای بوده که بایستی ابتدا نقشه های ساختمانی را بازنگری و مساحی کرده تا کلیه ضوابط ساختمانی در آن رعایت شده باشد ( شکل 1 )
    شرح کار آموزی نوع کار : کار در قسمت عمران و فضای سبز : در قسمت جنوب شرقی شهرداری شیروان واحدی وجود دارد به نام واحد عمران این واحد چهار نفر پرسنل دارد آقای مهندس حبیب الله گوهری به عنوان سرپرست واحد عمران می باشند آقای خوشروزی به عنوان مسئول دفتری واحد مشغول به فعالیت هستند ، آقای مهندس ولی ای به عنوان ناظر پروژه ها در این قسمت فعالیت می کنند بنده هم زمانی به عنوان کار آموز به این قسمت شدم به عنوان دستیار آقای مهندس ولی ای و آقای خوشروزی فعالیت خودم را شروع کردم زمانی که با مهندس ولی یا مشغول به کار شدم در امور نقشه برداری و بازدید از پروژه ها فعالیت می کردم و زمانی که دستیار آقای خوشروزی بودم به امور دفتری از قبیل مرتب کردن پرونده ها ، جواب دادن به تلفن های ارباب رجوع و بعضاً برای متراژ اماکن که قرار بودموزائیک فرش یا اسفالت شود مشغول به فعالیت بودم .

    اما اگر بخواهیم واحد عمران و کارایی آن در شهرداری را بررسی کنیم ابتدا باید فعالیت های این واحد را به چند دسته تقسیم کنیم : 1- قسمت آسفالت : در این قسمت یک سری ماشین آلات و گروهی ناظر و تعدادی کارگر وجود داشت که مسئول کارخانه آسفالت آقای سعیدی و مسئول پخش آسفالت محمدی که هر یک بنا به دستور شخصی اقای مهندس گوهری اماکنی را که از طرف شهردار و یا ارباب رجوع درخواست می شود را آسفالت می نمودند .

    2- در آرشیو واحد عمران چهار نوع پرونده وجود داشت : 1-1 پرونده های اداری ( آب و فاضلاب ، برق ، آب ، گاز ، تلفن ) : که در این پرونده نامه هایی که از اداره های مذکور می آمد نگه داری می شد که شامل نامه هایی از قبیل درخواست برای شکستن اسفالت جهت کندن کانال و یا نامه هایی وجود داشت که با قبلاً با کندن آسفالت توسط واحد عمران موافقت شده بود اما اداره مذکور با زدن نامه ای درخواست برای آسفالت مجدد خیابان را کرده بود که البته هزینه این کندن و ترمیم آسفالت از اداره مربوطه گرفته می شد .

    1- پرنده های مناطق مختلف شهرستان که شامل منطقه یک دو و سه و چهار بود ( شکل 2 ) .

    2- که روند کار به گونه ای بود که ارباب رجوع با در دست گرفتن نامه ای که توسط تعدادی از اهالی امضاء شده بودبه واحد عمران مراجعه می نمود و کار بنده گرفتن نامه و قرار دادن آن در پرونده منطقه ای که ارباب رجوع از آن منطقه آمده بود و سپس همراه شدن با او برای متراژ محل مورد نظر بود که پس از متراژ بنا به تعرفه ای که وجود داشت متری 3200 تومان از ارباب رجوع هزینه را مطالبه می کردند که آن هم روند اداری خاص خودش را داشت .

    3- قسمت سنگ شکن : در این قسمت نیز یک سری ناظر و تعدادی کارگر مشغول به کار بودند که مسئولیت این قسمت را نیز آقای سرایدار به عنوان مسئول و ناظر کارگران به عهده داشت .

    که در این قسمت مخصوص تولید سنگ گراویه بود که از این سنگ برای زیر سازی خیابان ها استفاده می شد ضمناً خرید برای عموم نیز آزاد بود البته با اجازه شخصی شهردار .

    که در این قسمت نیز تمام مراحل اجرای آسفالت نیز اجرا می شد .

    4- قسمت برآورد های بتنی : این قسمت محل تولید جدول ماسه ای ، جدول تقاطع و تولید موزائیک بود که برخی از محل هایی که در طی مدت کارآموزی بنده به کمک آقای مهندس ولی ای متراژ آن را متراژ آن را انجام دادیم عبارتند از بلوار کشی پارک شیرکوه ، پارک کوثر و موزائیک فرشی پیاده روی برخی از خیابان های اصلی شهر که پس از متراژ طبق تعرفه شهرداری برای ارباب رجوع متری 5000 تومان محاسبه می شد.

    ضمناض بعضی از پرونده هایی که مربوط به قسمت فراورده های بتنی می باشد نظیر اجرای کانال های آب های سطحی به شرکت های پیمانکاری سپرده می شد که تا زمانی که بنده به عنوان کارآموز فعالیت می کردم پروژه آب های سطحی شامل آخر خیابان خیام کوچه امام جمعه و خیابان دارایی به شرکت سام سازه داده شد و موزائیک فرشی پارک کوثر به شرکت هوشمند سازان سپرده شد .

    5- قسمت جوشکاری : در این قسمت فعالیت هایی نظیر تولید تابلو های تبلیغاتی و مواردی همچون ساخت صندلی در کل مبلمان شهری و موارد جزئی که نیاز به حوشکاری داشته باشد در سطح شهر نیز مسئول عمران و توسط یک گوره سه نفره اجرا می شد .

    یکی از مهم ترین فعالیت های بنده در مدت کارآموزی اجرای عملیات نقشه برداری بود به چند موارد از محل هائی که بنده به همراه مهندس ولی ای عملیات نقشه نقشه برداری را اجرا کردیم و اشاره می کنم : 1- خیابان طالقانی – طالقانی 9 ( جدول کاسه ای ) 2- فلسطین 26 میدان اول ( جدول کاسه ای) 3- میدان احسان 8 ( جدول کاسه ای) 4- خیابان توحید – توحید 4 ( جدول کاسه ای ) 5- خیابان ورزش ورزش 13 و خیابان 16 متری بهارستان شرقی ( جدول کانیو ) 6- خیابان فلسطین – فلسطین 26 میدان دوم جنوبی ( جدول کاسه ای ) 7- خیابان فروغی – فروغی 9 ( جدول کاسه ای ) ...

    روند کار نقشه برداری و همچنین آشنایی با آن : نقشه برداری عبارت است از فن نشان دادن سطح مشخص از زمین با تمام یا قسمتی از جزئویات طبیعی و مصنوعی آن در روی نقشه نقشه برداری در واقع شامل مراحل برداشت یعنی عملیات روی زمین ، محاسبه و رسم نقشه می باشد .

    وسایل نقشه برداری : 1- متر : اما مسئله مهم تری که در مورد کاربرد متر های فلزی در کار های دقیق نقشه برداری مطرح است تصحیحات وارد بر متر فلزی است و.

    آن ها عبارتند از : 1-تصحیح حرارتی 2-1 تصحیح نیروی کششی 3-1 تصحیح افت متر که در این جا فقط ما اشاره ای به آن می کنیم .

    2- میر یا شاخصی : خط کشی است به طول دو تا چهار متر که به مترودمی متر درجه بندی شده است و برای دقت بیشتر در قرائت مسیر قسمت میلی متر را با ----- معین می کنند بنابراین برای قرائت مسیر متر و دسی متر را که روی مسیر مستقیماً مشخص است و سانتیمتر را با شمارش تقسیمات ده گانه تعیین می کنند و میلیمتر را نیز با تخمین بدست می آورند .

    3- الوان یا نشانه : چوب کاملاً راستی است که به ارتفاع 3-2 متر و به قطر 2 تا 3 سانتیمتر و متناوباً در تمام طول آن به رنگ های قرمز و سفید مشخص شده است قسمت پائینی آن برای نصب کردن در زمین نوک تیز و فلزی می باشد .

    4- تراز میروژالون : تراز میروژالون که آن را تراز نبشی نیز می گویند از نوع تراز کروی است که به میر یاژوالون می چسبانند تا قائم بودن آن را کنترل کند .

    5- سه پایه دوربین : سه پایه وسیله ای هستند که دوربین روی آن ها استقرار می یابد و از سه قسمت اساسی درست می شوند : قسمت فوقانی که یک صفحه فلزی است مخصوص قرار دادن دوربین روی آن بوده و با یک پیچ که زیر صفحه است دوربین روی آن محکم می شود .

    6- دوربین نیو : کار اصلی دوربین نیو تراز یابی یعنی تعیین اختلاف ارتفاع نقاط مورد نظر در روی زمین بوده یا ممکن است گاهی از آن برای تعیین زاویه افقی و یا تعیین فاصله افقی استفاده شود این دوربین فقط می تواند در صفحه افقی حرکت کند .

    دوربین از یک صفحه تراز شونده که معمولاً با سه پیچ که در زیر صفحه واقع و عمل تراز را انجام می دهند و در این حالت تراز کروی در وسط قرار می گیرد .

    روش کار دوربین نیو را در جای مناسبی به نقاط A و B مستقر و تراز می کنیم ( استقرار و تراز دوربین نیو سریعاً و بدون ایستگاه گذاری انجام می گیرد به طوری که در محلی که برای استقرار مناسب است دوربین به طریقی قرار داده می شود که تقرباً تراز کروی آن حدود دایره وسط باشد یک فشار بر روی سه پایه آن را تا حدودی در زمین محکم می کند و بعد با پیچ های صفحه تراز شونده دقیقاً نیو را تراز و آماده کار می کنیم ) پس از آماده شدن دوربین چون جهت حرکت از سمت A به سمت B است و مطابق شکل زیر بایستی سر دوربین به عقب برگردانده و عددی از مسیر مندرج قائم قرار گرفته روی نقطه A را که مقابل تار وسط دوربین است قرائت کنیم و به آن دید عقب ( Back – sight ) می گوئیم و سپس سر دوربین را به طرف جلو بر می گردانیم و قرات تار وسط B را انجام می دهیم و به آن دید جلو ( Fore – sight ) می گویند .

    و ارتفاع دوربین را H .

    I گویند .

    پس از عملیات زمنی نیولمان باید اقدام به محاسبه نمود محاسبات فرم نیولمان به دو طریق کلی انجام می شود .

    الف : با استفاده از رابطه H = B .

    S – F .

    S ب : با استفاده از رابطه H .

    I = BS + HA , HB = H .

    I – F .

    S الف – برای محاسبه از ستون های سربالا و سر پائین استفاده می کنیم بدین ترتیب که اگر دید عقب بزرگتر از دید جلو باشد ( B.

    S > F .

    S ) حاصل تفریق H مثبت بوده و در ستون سر بالا یادداشت می کنیم و چنانچه اگر دید عقب کوچکتر از دید جلو باشد ( B.

    S مشکلات واحد کارآموزی : 1- کمبود امکانات مناسب 2- کم بودن پرسنل واحد مربوطه 3- هم تراز نبودن سطح خیابان ها و رعایت نکردن کد ارتفاعی توسط شهروندان در ساخت و ساز ها که باعث عدم جمع آوری آب های سطحی و هدایت آن به رودخانه اترک .

    پیشنهادات : بهتر است تعداد واحد درسی درس کارآموزی بیشتر شود تا دانشجو مدت زمان بیشتری را به فعالیت در خارج از محیط درسی و دانشگاه به خود اختصاص می دهد .

مقدمه : وجودمسکن و سرپناه مهمترین رکن اساسی هر جامعه بشری می باشد ، امروزه رشد چشمگیری در ساخت و ساز در شهرها می بینیم . آیا این ساخت و سازها همگی اصولی می باشند وا گر ساختمانی اصولی بنا نشود چه در اثر یک حادثه طبیعی و یا غیر طبیعی ، خسارت های جانی ومالی در پی خواهدداشت . درمحیطهای آکادمیک همچون دانشگاه بیشتر به بررسی مسائل تئوریک می پردازند و لی در اجرا وعمل مسائل مختلف و ...

محيط کارآموزي : اينجانب حسين پژومند دانشجوي ورودي سال 79 رشته سخت افزار کامپوتردانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهددر تابستان سال 1384 دوره کارآموزي خود را در مرکز کنترل ترافيک و مديريت شهري سازمان ترافيک شهرداري مشهد واقع در ميدان امام خميني، نبش خيابا

انسان موجودي است اجتماعي که هميشه و مداوم در حال حرکت و تکاپو و تکامل است و سعي دارد که با دستگيري از همنوعان خود و همياري روز به روز علم و دانش خود را متحول سازد و با پيشرفت علمش زندگي خود را ارتقاء دهد و سطح زندگي امروزش با ديروز که که نوع ساده تر

مقدمه : در عصر کنونی جهان در حال تغییرات سریع در همه عرصه های زندگی بشری و کره خاکی است و علوم بشری به شدت در حال تغییر و تکامل می باشند . به تبع این تغییرات در زندگی و ارتباطات بشری، علم ساختمان و معماری نیز مانند کلیه علوم دیگر دستخوش تغییر و تکامل و دگرگونی است به طوریکه از آثار تاریخی در عرصه های مختلف پیداست این تغییرات در طول تاریخ متناسب با رانش و نحوه زندگی انسان ها ...

معرفي محل کاراموزي: شروع کار آموزي من از تاريخ 17ََ7/1387لغايت از ساعت 8تا 13:30 و 14:30 تا 20کارآموزي خود رادر کار گاه مرکزي کامپيوتر واقع در دانشگاه آزاداسلامي شيروان به سرپرستي خانم مهندس الهام مقدم آغاز کردم . عمده فعاليت هاي اين مرکزکامپيوتر

مقدمه : شهرداری وظایف مختلف ر در راستای اهداف گسترش شهر را در کشور بر عهده دارد که از جمله می توان به مواردی اشاره کرد . اجرای برنامه ها و دستورالعمل های صادر شده در خصوص شهر و آبادانی و امکانات لازم برای پیشرفت سطح شهر و گسترش و زیبایی در سطح شهر – جمع آوری زباله – ساخت مکانهای تفریحی و ایجاد مکان های فرهنگی ، تحقیق و جمع آوری و اطلاعات مورد نیاز در زمینه ی سازندگی و گسترش و ...

فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی مشخصات محل کارآموزی: آدرس محل کارآموزی : خیابان شفا شفای 5 بلوک 10 پلاک 95 آدرس شرکت کارآموزی: خیابان سجاد حامد جنوبی سر نبش چهارراه اول موضوع کارآموزی : موضوع این گزارش نازک کاری ساختمان مسکونی می باشد. معرفی محیط کار شرکت حصین دژ توس در سال 1377 به ثبت رسید و در این سالها پروژه های مختلفی از جمله: مجتمع تجاری آسمان ، ده طبقه ، میدان جانباز ، ...

مقدمه و آشنایی بامحل کار آموزی اینجانب محمد حسینی دانشجوی رشته عمران ساختمان های بتنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور کارآموزی خود را در واحد عمران شهرداری نیشابور زیر نظر مهندس صدیقی و مهندس رئوفیان و چند مهندس دیگر شهردرای شروع کردم و طول دوره کارآموزی من شامل چند قسمت زیر می باشد : کارخانه آسفالت به مدت 6 روز - آسفات جاده ها به مدت 3 روز – انبار مرکزی شهرداری نیشابور به مدت ...

مقدمه و آشنایی بامحل کار آموزی اینجانب سید رضا حسینی دانشجوی رشته عمران کارهای عمومی ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور کارآموزی خود را در واحد عمران شهرداری نیشابور زیر نظر مهندس صدیقی و مهندس سرچاهی و چند مهندس دیگر شهردرای شروع کردم و طول دوره کارآموزی من شامل چند قسمت زیر می باشد : کارخانه آسفالت به مدت 6 روز - آسفات جاده ها به مدت 3 روز – انبار مرکزی شهرداری نیشابور ...

فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی مشخصات محل کارآموزی: آدرس محل کارآموزی : خیابان شفا شفای 5 بلوک 10 پلاک 95 آدرس شرکت کارآموزی: خیابان سجاد حامد جنوبی سر نبش چهارراه اول موضوع کارآموزی : موضوع این گزارش نازک کاری ساختمان مسکونی می باشد. معرفی محیط کار شرکت حصین دژ توس در سال 1377 به ثبت رسید و در این سالها پروژه های مختلفی از جمله: مجتمع تجاری آسمان ، ده طبقه ، میدان جانباز ، ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول