دانلود مقاله متغیرهای ساختار شناسی در جمعیت های متفاوت میزبان

Word 39 KB 13945 10
مشخص نشده مشخص نشده علوم اجتماعی - جامعه شناسی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده مطلب: طبقه بندی سینماتیک کنونی در بسیاری جاها بعنوان پیوستگی ساختگی و پیوستگی که گیاه گیاهخوار را منعکس نمی کند.

    شرح کمی تغیر مورنولوژیکی مربوط به میزبان می تواند اطلاعات پایه مورد نیاز در بهبود سیستم رده بندی را فراهم می کندو درک ما را از مکانیزم هایی که این تغییر را ایجاد می کند.

    بالا می برد .

    هدف این مطالعه بررسی ویژگی های دورفولوژیکی کمی مجموعه مایت زنگار غلات که روی میزبانان مختلف زندگی می کند.

    سه مجموعه از علفهای متفاوت جمع آوری شده اند.

    از لحاظ ریخت شناسی امتحان شده اند .

    تحلیل تفاوتهای مهم در تاقلان در میان سه جمعیت را روشن می سازد.

    تحلیل ممیز 11 ویژگی را ارائه می دهد.

    که بطور چشمگیری سه جمعیت را متمایز می سازد.

    تحلیل بار گیری های رسمی نشان می دهد که ویژگی هاکه به بهترین نحو جمعیتی که روی میزبانان مختلف زندگی می کنندرا تشخیص می دهند که عبارتند از : کشیدگی بدن ، طول تارها ( زاید های مو مانند ) و سایز کلی بدن تغییر موفولوژیکی تفسیر شده است .

    فرضیه ها درباره منابع این تغییر بحث شده اند.



    تغییر پذیری در ویژگی فنریتی بین جمعیتهای مایت ها بی زنده روی گیاهان میزبان مختلف از دلایل متعددی بوجود می آیند : 1) تغییر مورفولوژیکی می تواند برای گونه های منختلف مایت توزیع شود ( تمایز کلی انبارژن ،2 ) جمعیت های مایت میزبان خاص و متفاوت بین جمعیتهای میزبان خاص تمایز نا تمام انبارهای ژنی را منعکس می کند.

    این جمعیت ها بعنوان گروه میزبان در نظر گرفته می شود .

    3) تفاوتهای بین میزبان از اختلاف شرایط محیطی طی هستی زایی ( اونتوجنسی ) بوجود می آید .

    – این پدیده می تواند بر حسب شکل پذیری فنوتیتی توضیح داده شود ( و نه جدا از انبارهای ژنی ) مطالعات درباره تغییر مربوط به میزبان در مورفولوژی جانوران گیاهخوران مایت از نیاز برای درک تعامل جانور میزبان و توسعه علم رده بندی گروه گونه ها بوجود می آید.

    بطور خاص ، طبقه بندی معنی دار صرفا ساخته دست بشر است و منطبق با الگوهای ارزیابی و تطبیق این مایت ها به میزبانهایشان نمی باشد در نتیجه تغییر درون گونه ای می تواند به متخصصان و طبقه بندی کمک کند تا طبقه بندی مایت های را بهبود بخشد .

    هدف مطالعه ما توضیح تغیر فنویتی سنجش پذیر میان جمعیتهای مایت زنگار غلات است که از سه گیاه میزبان علفی متفاوت دارد یک آفت عمومی و مهم علفهای کشت شده و وحشی در سراسر اروپا – آسیا ، آمریکای شمالی ، نواحی معتدل آفریقا ، استرالیا و نیوزیلند می باشد .

    سبک زندگی دایما در حرکت را دارد و شیارهای تیغه ای روی سطح بالای برگهایش وجود دارد .

    شناخته شده است که آسیبهای مستقیم ( تغذیه ای ) و غیر مستقیم ( موجب شده توسط ویروس) متعددی را برای گیاهان میزبان خود بوجود می آوررد .

    گونه های عظیم علف ( تقریبا 40 تا از 20 جنس ها ) بعنوان میزبان های آن گزارش شده است .

    مطالب و روش ها نمونه های سه گونه علف در ( لهستان ) در موقعیتهای زیر جمع آورذی شده است : نواحی نمونه برداری حدود 150 متر فاصله بندی شده بود و با یک چوب جدا شده اند .

    علاوه بر این مشاهدات همزمان تفاوتهای مهم در پو.یا شناسی جمعیت ملیت در این دو محل را نشان می دهد .

    در نتیجه ما فرض می کنیم که جمعیتهای مایت جدا از هم هستند .

    نمونه های مایت بوسیله آزمایش مستقیم با میکروسکوپ سه بعدی جمع آوری شده است .

    پس از آن در اسلایدهایی در محیط قرار گرفته و شناخته شده است .

    30 جنس ماده بطور تصادفی از هر جمعیت انتخاب شد ، با میکروسکوپ شفاف ساز ( طیف نما ) امتحان می شوند 230 ویژگی در هر کدام اندازه گیری می شود ( شکل 1 ) همه متغیرها فرض می شوند که بطور طبیعی رده بندی شده اند و تحلیل چند متغیره تغییر پذیری برای امتحان تفاوتها میان ناقلان متوسط استفاده شده است .برای تعیین متغیرها که سه جمعیت را بهتر جدا می کنند .

    تحلیل تشخیص عملکرد ( به سمت روش مرحله دار ) استفاده می شود .

    بعنوان معیارانتخاب متغیر سطح مهم استفاده شده است .

    بعد از انتخاب مجموعه اندازه هایی که بطور چشمگیری به نمونه کمک می کند متغیرهای مورد قبول محاسبه می شوند.

    این متغیرها ترکیبات خطی مقادیر اصلی را سنگین تر کردند .

    وزنه های اولین متغیر مورد قبول (z1) به روشی انتخاب شدکه نسبت f تحلیل یکطرفه تغییر پذیری برای متغیر در گرزوهها و بین آنها به حداکثر رسیده بود .

    سپس وزنه ها ی دومین متغیر قابل قبول (z2) با استفاده از همان معیار محاسبه شد .

    (بحداکثر رساندن نسبت F در گروهها و بین آنها ) بشرط شرایطی که در گروههای همبستگی میان وجود ندارد.

    نتایج: آمارهای توصیفی ویژگی های کمی در جدول 1 داده شده است تفاوتهای مهم در ناقلان میانه بین سه جمعیت میزبان آزمایش شده را نشان داد 11ویژگی سه جمعیت را بطور چشمگیری از هم متمایز کرد ( شکل 2 جدول 2 ) .

    عملکردهای تشخیص قابل قبول صحیح همه افراد ازنمونه های ما را مجاز ساخت .

    تحلیل اولین بار گذاری های مورد قبول نسان داد که ویژگی هایی که به بهترین نحوسه جمعیت میزبان را تشخیص می دهد مربوط به شکل بدن و طول پاها و تارها است .

    هر چه مقدار اولین عملکرد قابل قبول بالاتر باشد حشرات پشیت بلند شده دارای تارهای کوتاهتر ( بجز D و تار SC) و پاهای کوتاهتر هستند.

    دومین محور قابل قبول تفاوت میان اندازه کل بدن و بلندی همه تارها را نشان می دهد .

    میت ها با مخقادیر این متغیر نیرومند ترز هستند و تارهای کوتاهتری دارند.

    بیشترین گروه متمایز از .

    ما می توانند کاملا از دیگران بر مبنای اولین عملکرد قابل قبول جدا سازی شوند .

    مایت ها ی زنده روی این میزبان بیشتر بلند شده اند و تارها و پاهای کوتاهتر دارند () مایت های کوچک هستند و تارهای متوسط دارند ( بجز تارSC(D) ) که بلندترین است () .

    مایت های بزرگترین هستند با کمترین حالت بلند شدن و همه تارها بلندترین هستند ( بجز SC (D) ) () بحث : نتایج ما نشان می دهد که یک متغیر نا پیوسته آشکار در ویژگی های قابل اندازه گیری میان سه جمعیت مطالعه شده وجود دارد.

    این تغییر اساسا مانند تفاوتها در شکل بدن ، طول تارها و سایز کلی بدن ظاهر می شود.

    اگر چه گزارشاتی مربوط به تغییر پذیری درون گونه ای در مورفولوژی این گونه ها وجود دارند.

    روش کمی با اندازه های مناسب نمونه و آزمایشات آماری محدود شده ) وجود ندارد.

    گزارش شده است که مورفولوژی مایت های بسیار نزدیک مربوط به ساختار زیستگاهشان می باشند.

    دیگران (1984) بعضی تفاتها در بسیاری از ویژگی های مورفومتریک در جنبر ماده را که از گونه های مختلف جمع آوری کرده بودند یافتند .

    طبق گفته های ماده که در متغیرهای متعدد درختان سیب زندگی می کند تفاوت در سایز بدنشان و طول تارهای شکمی را نشان می دهند.

    با مقایسه ویژگی های بیولوژیکی و مورفولوژیکی اولین گونه ها متمایز ترین هستند .

    ساقه زیر زمینی کوتاه و باریک ( اغلب تا شده ) و برگهای عمیقا شیار دار دارند .

    در مقابل دو گونه دیگر ریز دم های بلند دارند و برگهایشان کمی شیار دار است .

    برگهای با موهای کوتاه پوشیده شده است در حالیکه برگهای لخت یا خیلی ضعیف پشمالو هستند.

    نتایج ما عنوان می کند که ویژگی های فنوتیپی خاص مایت زنگار غلات مربوط به گیاه میزبانش می باشد .

    جمعیت مایت جمع آوری شده از متمایز ترین است .

    نمونه های این جمعیت تارها و پاهای کوتاه دارند و شکل بدنششان طویل می باشد .

    این ویژگی زندگی در شیارهای عمیق و باریک را نشان می دهد.

    نمونه های یافت شده در برگهای صاف بزرگترین هستند و تارهای بلندتریس هم دارند .و نتایج مشابه توسط (1998) بدست آمده بود کسیکه گزارش داد جنس ماده از سیب پرورده متفاوت تمایز قوی در سایز بدن را نشان می دهد و اینکه بزرگترین آنها در برگهایی که کمی برگ دارهستند پیدا می شوند.

    مایت های زنده روی برگهای بدون کرک و صاف احتمالا نمی توانند در ردیف ها یا میان کوک ها پنهان شوند و بیشتر در معرض شکار شدن و شرایط محیطی تغییر دهنده قرار می گیرند .

    در نتیجه ، اندازه بدن بزرگ مایت هایی که روی برگهای صاف زندگی می کنند و شکل بدن بزرگ مایت هایی که در شیارهای عمیق زندگی می کنند بعنوان مطابقت با مورفولوژی میزبان بوجود آمده اند.

    نتیجه گیری مبنی براینکه بعضی ویژگیها که تطابق پذیر هستند مشکل اصلی این تطبیق را حل نمی کنند تغییر پذیری مورفولوژیکی بین میزبان نیاز ندارد که نتیجه انتخاب باشد ، اما برعکس ممکن است بخاطر مشکل پذیری فنوتیپی باشد که تفاوتها در شرایط محیطی رامنعکس می کنند.

    شاید تفاوتهای مورفولوژیکی بدست آمده از گیاه میزبان باشد و طی هستی زایی مایت بوجود آمده باشد.

    سندیو سوم فرض می کند که شاخص های مورفولوژیکی بعضی جداسازی ژنتیکی را نشان می دهد و انواع مختلف مایت گروه های میزبان هستند ( جداسازی ژنتیکی ناقص ) یا گونه های همتراز هستند ( جداسازی کامل ) .

    تمایز بین این سناریو ها بدون کار تجربی بیشتر امکان پذیر نیست .

    سپاسگذاری این مطالعه توسط کمیته علمی لهستان ( بورس تحقیقی شماره 5418 پشتیبانی شده است .

    از پروفسور کارل لاتووسکی دپارتمان رده بندی گیاه دانشگاه و دکتر آنا پاسینا دپارتمان جغرافیای گیاهی و گیاه شناسی سیستماتیک موسسه گیاه شناسی دانشگاه بخاطر پیشنهادات و توصیه های متغیرشان تشکر می کنیم .

    از سه منتقد گمنام و ویراستار برای انتقادتشان و تذکراتشان که این مقاله را بهبود بخشید تشکرمی کنیم .

کلمات کلیدی: جمعیت - ساختار شناسی

لغات کلیدی : ما یت زنگار غلات ، مایت های ، موروفولوژی ( ریخت شناسی ) ، گیاهان میزبان ، تحلیل چند متغیره ، علفهای خودرو. چکیده مطلب: طبقه بندی سیستماتیک کنونی Eriophyodea در بسیاری جاها بعنوان پیوستگی ساختگی و پیوستگی که گیاه گیاهخوار را منعکس نمی کند. شرح کمی تغییر مورفولوژیکی مربوط به میزبان می تواند اطلاعات پایه مورد نیاز در بهبود سیستم رده بندی Eriophyoidرا فراهم می کندو درک ...

مطالعه علمی و تجزیه و تحلیل آماری – ترکیب و حرکات زمانی و مکانی جمعیت های انسانی – بررسی روابط سیاسی جمعیتی با عوامل زیستی بیولوژیک اقتصادی و اجتماعی است . تعریف سازمان ملل متحد از جمعیت شناسی: بررسی کمی (اندازه،ساختار،تغییروتحول و خصوصیات مشترک) وکیفی(حرکات زمانی ومکانی وارتباط متقابل بین پدیده های جمعیتی) اهداف جمعیت شناسی شناخت ساختار وحالات جمعیت توصیف گذشته بررسی روند های ...

مقدمه سالهاي سال است که کشورهاي در حال توسعه از جمله ايران بامسئله افزايش سريع جمعيت روبرو هستند ، اين مسئله مشکلات ناگواري را از نظر اقتصادي ، اجتماعي وفرهنگي متوجه نموده است . به طور کلي دور تسلسلي بين جمعيت وعوامل پيشرفت وجود دارد . در جمعيتهاي

کيفيت وکميت جمعيت، عوامل مهم در فرآيند توسعه صنعتي هستند، لذا پيگيري و تجزيه و تحليل دقيق آماري مربوط به ميزان جمعيت، نرخ رشد و طبقه بندي آن بر اساس گروه هاي سني ، جنس، تحصيلات و مهارت، حياتي ترين ابزا براي برنامه ريزان محسوب مي شوند. آمارهاي جمعيت

کيفيت وکميت جمعيت مقدمه کيفيت وکميت جمعيت، عوامل مهم در فرآيند توسعه صنعتي هستند، لذا پيگيري و تجزيه و تحليل دقيق آماري مربوط به ميزان جمعيت، نرخ رشد و طبقه بندي آن بر اساس گروه هاي سني ، جنس، تحصيلات و مهارت، حياتي ترين ابزا براي برنامه ر

خراسان را چقدر مي شناسيد؟ خراسان به سرزمين وسيعي در مشرق ايران اطلاق مي گردد که در گذشته شامل ماورالنهر و افغانستان و قسمتي از سيستان مي شده است واژه خراسان از دو کلمه خور آسان ترکيب شده است که خور به معني خورشيد و آسان به معني جايگاه مي باشد بنابرا

مقدمه : بافت تاریخی شهر ها آثار گران بهایی که فرهنگ و دانش شهر سازی و معماری بومی کشورمان را در خود دارد امروزه این نواحی در شهر های قدیمی ما می روند که به کلی از زمینه و سیمای شهرها حذف شوند و با انهدام و فرسودگی آنها شهر های جدید فرهنگ جدید شهرسازی با تمام مشکلات خود جایگزین گردند . بافت تاریخی شهر های ما در بردارنده ظرافت – زیبایی و نیز خلاق مردمی است که طی سالیان دراز آنها ...

مقدمه کيفيت وکميت جمعيت، عوامل مهم در فرآيند توسعه صنعتي هستند، لذا پيگيري و تجزيه و تحليل دقيق آماري مربوط به ميزان جمعيت، نرخ رشد و طبقه بندي آن بر اساس گروه هاي سني ، جنس، تحصيلات و مهارت، حياتي ترين ابزا براي برنامه ريزان محسوب مي شوند. آمار

مقدمه کلمه جمعيت چه عبارات و مفاهيمي را به ذهن شما مي آورد . جمعيت کلاس ، جمعيت شهر يا روستا ؟ جمعيت يک کشور ، رشد بي رويه جمعيت ؟ آيا تاکنون هيچ يک از مشکلاتي که به جامعه آن روبروست به افزايش جمعيت نسبت داده اند . از 1 تا 60 به طور آرام ب

مقدمه تغيير پذيري در ويژگي فنريتي بين جمعيتهاي مايت ها بي زنده روي گياهان ميزبان مختلف از دلايل متعددي بوجود مي آيند : 1) تغيير مورفولوژيکي مي تواند براي گونه هاي منختلف مايت توزيع شود ( تمايز کلي انبارژن ،2 ) جمعيت هاي مايت ميزبان خاص و متفاوت بين

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول