دانلود مقاله سال پیامبر اعظم

Word 238 KB 14533 60
مشخص نشده مشخص نشده علوم سیاسی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده مطالب
    نامگذاری سال 1385که از سوی رهبر عظم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیه الله خامنه ای صورت گرفت و ایشان در این مورد با صراحت اعلام کردند: در این مقطع زمانی یاد و نام مبارک پیامبر اعظم (ص) از همیشه زنده تر است .
    در فصل اول این تحقیق با:
    1- با زمینه نامگذاری سال 1385 به نام پیامبر اعظم (ص)
    2- بعد داخلی این نامگذاری
    3- بعد خارجی این نامگذاری
    4- پیام های نامگذاری سال 1385 به نام پیامبر اعظم (ص)
    5- نیاز بشر به مکتب نبوی و ضرورت الگو پذیری از آن حضرت
    و در فصل دوم این تحقیق با :
    1- خاستگاه توحیدی سیره نبوی آشنا خواهیم شد.
    پیشگفتار
    پس از حمد و ثنای الهی و درود فراوان بر خاتم پیامبران حضرت محمّد مصطفی (ص) و تحیّت و ثنا بر آن حجت باقی که با استقرار حکومت جهانی اسلام ،بشریت را از ضلالت و گمراهی نجات خواهد بخشید جای شکر است که عصر تجدید حیات اسلام و برافراشتن مجدد پرچم توحید به دست فرزند راستین خاندان عصمت طهارت علیه السلام را درک نمودیم .

    سزاوار است بهترین دعای خیر را بدرقه راه آن رهبر عالی مقام جهان اسلام ،حضرت امام خمینی(ره) نماییم که منشأ خیر و برکات فراوان برای عصر ما گردید.
    اهمیت این موضوع به این دلیل جایگاه ویژه ای که پیامبر اعظم (ص) برای مسلمانان دارد و همه ما نسبت به این موضوع احترام بسیاری قائل هستیم.




    فهرست مطالب مقدمه ...................................................................................

    زمینه های نامگذاری سال1385به نام پیامبر اعظم(ص)............................

    مقدمه.......................................................................................

    بعد داخلی...................................................................................

    (راهبرد آمریکا و غرب در مواجهه با ایران هسته ای)..............................

    بعد خارجی.....................................................................................

    1.جهان اسلام...........................................................................

    2.عرصه بین المللی....................................................................

    پیام های نامگذاری سال1385 به نام پیامبر اعظم(ص)..............................

    1.

    پیام وحدت ...........................................................................

    2 .اقتداء به پیامبر اعظم (ص)در حکومت داری...................................

    3.الگو دهی به ملت انقلابی...........................................................

    نیاز بشر به مکتب نبوی و ضرورت الگو پذیری از آن حضرت...............

    1.اخلاقی...................................................................................

    2.سیاسی....................................................................................

    3.فرهنگی...................................................................................

    4.اقتصادی.

    .................................................................................

    5.علمی.......................................................................................

    6.نظامی...................................................................................

    مقدمه یا ایها انبی انا ارسلناک شاهداً ومبشراًونذیراً وداعیا الی الله باذنه وسراجا منیرا (احزاب:45و46) ای پیامبر!ما تو را {به سمت}گواه و بشارت گر و هشدار دهنده فرستادیم و دعوت کننده به سوی خدا به فرمان او و چراغی تابناک .

    نام گذاری سال 1385از سوی رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیه الله خامنه ای دام ظله به نام مبارک بنیان گذار اسلام حضرت محمد بن عبد الله (ص)این فرصت را در اختیار همه پیروان و شیفتگان مکتب آسمانی آن حضرت در سطح جهان قرار داد تا با بازگشت به اصالت و هویت اسلامی و الهی خویش تحت زعامت و رهبری آخرین و برترین فرستاده الهی حیاتی دوباره از سنخ حیات محمدی(ص)و علوی(ع) در کالبد خویش و جامعه بدمند وبا دستمایه قرار دادن سنت و سیره نبوی و پشتوانه 23 سال تلاش و مبارزه و الگو گیری از تجربه ده سال حکومت اسلامی در مدینه الرسول و فزون بر 25 سال حفاظت و حراست و نشر و توسعه این میراث گرانقدر از سوی جانشینان معصوم وی به پاسداری و گسترش آیین الهی و حفظ و نشر ارزشها و دستاوردهای به یادگار مانده از آن گرامی و اهل بیت پاکش همت گمارده و در عرصه های بین اللملی حضوری فعال و تاثیرگذار داشته باشند.

    این فرصت برای یکایک ملت ایران به ویژه حاکمان و دولتمردان که افتخار بر پایی نظام و حکومتی بر آمده از حکومت اسلامی محمدی(ص) را در این سرزمین دارند مغتنم تر است چون هم خود نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نماد و مظهر نظام حکومتی صدر اسلام می دانند و هم جهانیان اعم از مسلمانان و غیر مسلمانان چنین نگاه و نگرش به جمهوری اسلامی ایران دارند.

    بنابراین در شرایط امروزی سرنوشت اسلام گره خورده به سرنوشت جمهوری اسلامی به گونه ای که موفقیت یا خدای نخواسته شکست جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف فردی ، اجتماعی ، داخلی ، خارجی ، فرهنگی ، سیاسی ، اقتصادی و نظامی موفقیت و شکست اسلام ناب تلقی می شود.

    و اینکه مقام معظم رهبری با صراحت اعلام می کنند:((در این مقطع زمانی یاد و نام مبارک پیامبر اعظم(ص) از همیشه زنده تر است)) به جهت رویکرد اسلام مدارانه و پیامبر گرایانه نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه های داخلی و بین المللی است.

    در این تحقیق که پیش رو دارید با این نگرش و رویکرد تنظیم و سامان یافته که بتواند در پاسخ به خواسته مقام معظم رهبری در جهت اعتلای کلمه توحید و ترویج سیره نبوی و الگوگیری از آن حضرت در زندگی فردی و اجتماعی ،گامی هر چند کوچک بردارد و خوانندگان و مخاطبان آن ،به ویژه بسیجیان محمدی نسب و علوی تبار و نیز فرماندهان و مربیان محترم در عینیت بخشی آموزه های آن در وجود خود و نیز نشر و نهادینه سازی سیره نبوی در جامعه ،دین خود را به رسول اعظم (ص) ادا و موجبات سربلندی و اعتلای هر چه بیشتر اسلام و کلمه توحید را فراهم کنند و با عمل و تخلق به اخلاق نبوی ،دل حجه بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف را شاد و زمینه ظهور آن حضرت را فراهم نمایند.

    این تحقیق شامل دو فصل است که نخست به زمینه های نامگذاری سال 1385 به نام پیامبر اعظم(ص) سپس ضرورت تأسی به سیره پیامبر(ص)و الگو گیری از آن حضرت اشاره رفته است.

    الگو گیری از سیره رسول خدا (ص) در دو بعد فردی و اجتماعی ، راههای ترویج سیره نبوی در سطح جامعه از دیگر عناوین این تحقیق می باشند.

    دلیل انتخاب این موضوع این بود که افراد دیگر را با جهان اسلام و سیاست آن آشنا سازیم و مردم را آگاه کنیم که چقدر این مطلب برای هر مسلمانی ضروری است که درباره جامعه خود بداند.

    روش ما روش کتابخانه ای است که بتوانیم این اثر را در اختیار شما خوانندگان محترم قرار دهیم و هدف ما از این کار فقط و فقط به خاطر احترام و جایگاه ویژه ای که پیامبر اعظم (ص) از آن برخوردار است و برای مردم میهن مان انجام دادیم.در این تحقیق ما از راهنمائیهای سرکار خانم کاظمی دبیر مربوطه و دوست خو بمان خانم زینب شفاهی استفاده کردیم.

    به امید آنکه این اثر نا چیز در پیشگاه پیامبر اعظم(ص)مقبول افتد و خوانندگان محترم از آن بهره مند گردد.

    1.زمینه های نامگذاری سال 1385به نام پیامبر اعظم(ص) و نیرنگ زدند و نیرنگ زدیم و آنان نفهمیدند.پس بنگر فرجام نیرنگ شان چه شد.ما آنان و بستگان شان را هلاک کردیم.

    (نمل:51-50) مقدمه در پرتو انقلاب اسلامی ایران موج بیداری اسلامی سراسر کشورهای مسلمان نشین را فراگرفته و سردمداران غرب را به وحشت انداخته است.شکست مارکسیسم، ناتوانی لیبرال دموکراسی در پاسخگویی به نیازهای انسان امروز، خلا معنویت، خشونت، بحرانهای اجتماعی و اخلاقی و متزلزل شدن بنیان مدرنیته غربی، عطش نسل امروزی را به معنویت و دین افزون کرد است.

    با چنین روندی آینده از آن دین حق و دین باوران است.طبیعی است این روند مرگبار غرب و صهیونیست های حاکم بر آن را وادار به عکس العمل کند.

    روزنامه یولندز پستن (jyllands posten) دانمارکی به بهانه چهارمین سالروز حادثه 11 سپتامبر مسابقه ای به نام ((برداشت آزاد از دین اسلام و پیامبر (ص))) ترتیب داد و از کاریکاتوریست های غربی خواست تا طرح های خود را ارسال کنند.دوازده کاریکاتور موهن درباره پیامبر خدا(ص)در این روزنامه و سایر روزنامه های کشورهای اروپایی از جمله نروژ ، سوئد ، ایتالیا ، فرانسه ، اسپانیا و آلمان به چاپ رسید.

    آنان در این حرکت تلاش کردند پیامبر والامقام اسلام(ص)را تروریست و حامی تروریست ها معرفی کنند و کتاب آسمانی او را کتابی تروریستی بنمایانند .

    دنیای اسلام در برابر این اهانت ساکت ننشست اعتراضات مسلمانان و تظاهرات علیه این اقدام پلید روز به روز در کشورهای اسلامی اوج گرفت و حتی در کشورهای اروپایی با واکنش اعتراض آمیز مسلمانان و آزادگان این کشورها مواجه شد.ضمن آنکه مسلمانان جهان به طور خود جوش کالاهای دانمارکی و برخی کشورهای غربی را تحریم کردند.گردانندگان این صحنه نا بخردانه پس از مواجهه با موج اعتراضات امت مسلمان و خشم عمومی آنان برای انحراف افکار عمومی از این موضوع از یک سو و تکمیل توطئه خود از سوی دیگر نیرنگی دیگر به کار بستند و با اجیر کردن تعدادی تروریست حرم مطهر امامان هادی(ع)و عسکری(ع)در سامرا را به آتش کینه کشیدند.دشمن در برابر این توطئه ها به دنبال آن بود که حرمت رسول خدا(ص)را بشکند و اسلام و مسلمانان را تحقیر کند و در دنیای اسلام جنگ فرقه ای و قبیله ای راه بیندازد و از نفوذ روز افزون اسلام و تمدن آن به جهان جلوگیری کند و استقامت قلب جهان اسلام یعنی ایران را در دستیابی به فناوری هسته ای در هم بشکند.

    در چنین شرایطی رهبر آگاه موقع شناس و هوشمند انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای با تدبیری حکیمانه و هدایت گرانه سال 1385 را سال پیامبر اعظم(ص) نام گذاشت و با تبدیل تهدید یاد شده از سوی دشمن به فرصت احیای نام پیامبر اعظم(ص)توطئه و مکر دشمن را خنثی کرد.آنچه در ادامه این فصل می آید بررسی زمینه های این نامگذاری در ابعاد داخلی و خارجی پیام های آن و سپس نیاز بشر امروز به مکتب نبوی و ضرورت الگو پذیری از آن حضرت است.

    بعد داخلی 1.مصادف شدن اوایل سال 1385 با سالروز رحلت رسول اعظم (ص): تقارن اوایل سال جدید با سالروز ارتحال نبی اکرم (ص)و ضرورت احیای نام و مکتب و سیره آن حضرت یکی از انگیزه های نامگذاری بود.رهبر معظم انقلاب در این باره به ویژه به جفایی که نسبت به حرمت پیامبر اکرم(ص)صورت گرفت اشاره می کنند و اعلام می دارند که در این مقطع زمانی یاد و نام مبارک پیامبر اعظم از همیشه زنده تر است.

    2.مواجهه استکبار جهانی با فناوری هسته ای ایران (درس آموزی از پیامبر اعظم (ص) برای ایستادگی در مقابل استکبار جهانی) سران حاکم بر آمریکا و اروپا به بهانه اینکه ایران ممکن است به بمب اتمی دست یابد به طور جدی به مقابله با جمهوری اسلامی ایران برآمده اند در حالی که ایران نگرانی عمیقی در این باره دارد.جمهوری اسلامی در منطقه ای است که روسیه، هند، پاکستان و به ویژه اسرائیل غاصب به سلاح های اتمی مجهز است .

    با وجود این موقعیت جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده است ه به دنبال سلاح اتمی نیست و بیش از سه سال است که تاسیسات هسته ای خود را در معرض بازدید لحظه به لحظه آژانس بین المللی انرژی اتمی و اروپا ییان قرار داده است و بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی 2050 نفر روز به از تاسیسات هسته ای ایران بازدید کرده اند که درباره هیچ کشوری سابقه ندارد و مذاکرات بسیار طولانی برای متقاعد ساختن کشورهای اروپایی جهت اعتماد سازی انجام داده است .

    اما آنان به دلیل مخالفت با اسلام ناب محمدی (ص) و جلوگیری از پیشرفت ملت ایران به انواع و اقسام کارشکنی ها روی آورده اند و بر خلاف صریح مفاد آژانس بین المللی انرژی هسته ای NPT و پروتکل الحاقی می خواهند : ایران را از دست یابی به چرخه سوخت بومی هسته ای محروم سازند.

    از فناوری هسته ای ایران و دانش آن جلوگیری کنند.

    در حالی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی : تلاش برای دستیابی به فناوری هسته ای و دیگر فناوری هایی که ایران را به اوج قله علم نزدیک می کند امری واجب و وظیفه ای ملی است.

    راهبرد آمریکا و غرب در مواجهه با ایران هسته ای دنیای استکباری غرب به ویژه آمریکاییان به دلیل نا خشنودی از نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی طرح های مختلفی برای سرنگونی نظام اسلامی آزمایش کرده اند و به لطف خداوند با استقامت و پایداری ملت ایران تا کنون جز شکست نصیب شان نشده است.

    آنچه هم اکنون برای ملت ایران به ویژه در بحث انرژی هسته ای پی می گیرند از سه محور اساسی برخوردار است: اول .

    ایجاد اجماع جهانی علیه ایران:در این باره تلاش آنها جلب نظر کشورهای مختلف جهان برای قرار گرفتن در کنار آمریکا و اروپا است.کوشش آنها در تغییر نظر چین و روسیه تاکنون بی نتیجه مانده است ؛ اما همچنان تلاش ها در سطوح مختلف دیپلماتیک تداوم دارد.

    دوم.

    ایجاد اپوزسیون داخلی برای جمهوری اسلامی :آنان در از این طریق می خواهند با تجمیع نارضایتی ها و افزایش نا فرمانی مدنی و تشدید اختلافات ،تحریک قومیت ها و برخوردهای مذهبی فرقه ای ،پایگاهی داخلی برای کمک به عملیات تغییر رژیم در ایران داشته باشند.

    سوم.

    تنگ کردن محاصره ایران با حضور نظامی در همسایگان ایران مانند عراق،افغانستان و کشورهای خلیج فارس ترکیه و آذربایجان(سیاست سدّ نفوذ (continment) آمریکاییان درقبال دولت طالبان در افغانستان و صدام در عراق نیز ضمن ایجاد اجماع جهانی علیه حکومت های آنان به ویژه از پایگاههای داخلی مخالف بهره گرفتند .در افغانستان اتحاد شمال و در عراق ،معارضین عراقی .

    با وجود شکاف بین ملت و دولت در رژیم طالبان و صدام تا زمانی که آمریکاییان از پایگاه داخلی برخوردار نشده بودند و نظر اتحاد شمال و معارزین عراقی را جلب نکردند ،نتوانستند اقدامی بکنند.

    درباره ایران نیز آنان ا سیاست صبر درصدد زمینه سازی برای اقدام علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی اند، غافل از آنکه ایران ، افغانستان و یا عراق نیست.

    ایران ،اولاً از رهبر هوشیار و مسئولانی با کفایت برخوردار است؛ثانیاً ملت و دولت با هم متحدند و بارها در راهپیمایی های مختلف آن را به جهانیان نشان داده اند؛ ثالثاً تلاش غربیان برای اپوزسیون داخلی به نتیجه نرسیده است ؛رابعاً اجماع جهانی غرب نیز تا کنون ثمر نداده است.

    تلاش دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی یادآور اقدام کفار و مشرکان صدر اسلام در ایجاد جنگ احزاب علیه دولت اسلامی پیامبر اعظم (ص) است.

    در برخورد با نظام نوپا امّا مستحکم پیامبر اعظم (ص)وقتی مشرکان و کفار و اهل کتاب مدینه و اطراف به جایی نرسیدند ،در جنگ احزاب یا خندق تلاش کردند اجماع مخالفان علیه پیامبر اعظم(ص) را به دست آورند.از سوی دیگر در درون مدینه نیز با به کارگیری عناصر خود دولت قدسی رسول خدا(ص) را به خیال خود شکست دهند.

    قرآن کریم شرایط آن روز را چنین وصف میکند : یاد کنید که [در جنگ احزاب ]دشمن از بالا و پایین بر شما حمله ور شد و یاد کنید هنگامی که چشم ها حیران و جان ها به گلو رسید و بر خدا گمان های [بد] بردید.

    آنجا بود که مؤمنان امتحان شدند و سخت لرزیدند.

    در آن روزگار منافقان و بیماردلان تهمت فریب بر رسول خدا (ص) زدند و نفوذی های آنان همنوا با جنگ روانی دشمن اهل را ترساندند و اجماع احزاب، فشار و محاصره مدینه از بیرون و کارشکنی منافقان و یهودیان از درون ، دشمن را به نتیجه نرساند و با وجود شکست کفار و مشرکین هنوز، آن پیمان شکنان گمان می برند شهر خدا و رسول (ص)در محاصره است.

    درست در چنین شرایطی است که خداوند از اسوه بودن رسول خود یاد می فرماید«لقد کان لکم فی رسول الله اُسوه حسنه َُُُ» امروز نیز دنیا استکبار غرب همه تلاش خود را برای ایجاد اجتماع جهانی علیه ایران و تحمیل جنگ احزابی نوین به کار بسته است .منافقان ستون پنجم دشمن نفوذی ها و مریض قلبان داخل را با عنوان حمایت از دموکراسی و آزادی و حقوق بشر حمایت مالی می کنند و با تصویب میلیونها دلار اعتبار مالی در کنگره آمریکا و دولت آن با تحریک قومیت ها و جنگ مذهبی درونی درصددند پایگاه ضد انقلاب داخلی را تقویت کنند و البتّه به لطف الهی تا کنون شکست سنگینی را متحمل شده اند.

    بر این اساس بر درایت و هوشیاری رهبر معظم انقلاب اسلامی در نام گذاری امسال باید آفرین گفت و همان گونه که فرمودند: درس استقامت و پایداری و پیروی از آن اسوه نیکو را باید در پیش گرفت.

    آن حضرت و پیروانش مأمور به استقامت و از نزدیکی به دشمن نهی شده بودند؛ زیرا نتیجه تسلیم و نزدیکی به دشمن عذاب الهی و خذلان است ،امّا نتیجه پایداری در برابر دشمن نصرت الهی، امدادهای غیبی و پیروزی است: و اِن تصبروا وتتقوا لا یضٌرّکم کیدهم شیئاً.

    بلی ان تصبروا و تتقوا و یأتوکم من فورهم هذا یمددکم ربکم بخمسه ءالف من الملئکه مسوّمین.

    و اگر شما صبر پیشه کنید و پرهیزگار باشید، از مکر دشمنان به شما هیچ آسیبی نخواهد رسید ...آری اگر شما صبر و پرهیزگاری پیشه کنید، چون دشمنان شتابان و خشمگین بر شما وارد شوند ، برای حفظ و نصرت شما پنج هزار فرشته را بـا پرچمی که نشان مخصوص سپاه اسلام است به مدد شما می فرستد.

    3 .ایجاد درگیری های مذهبی – قومی از سوی دشمنان : اخیراً شاهد برخی اقدامات تروریستی و تحریک آمیز بر استان های مختلف مرزی ایران از جمله خوزستان،سیستان و بلوچستان ، کردستان، کرمان و آذربایجان بودیم .

    این اقدامات به ظاهر با انگیزه های مذهبی (شیعه و سنی )و قومی (کرد ،عرب،بلوچ و ترک)صورت می گیرد؛امّا ریشه در حمایت آمریکا و غرب از این در گیری ها دارد.دشمن به سوء استفاده از اعتقادات افراطی برخی افراد ساده دل و یا با کمک بعضی معاندان و وابسته گان تلاش می کند به اختلافات مذهبی و فرقه ای بین مسلمانان دامن بزند و شیعه را دشمن سنی و سنی را دشمن شیعه معرفی می کند درحالی که آنان دو برادر از خانواده محمدی اند.

    طبیعی است که دو برادر در برخی مسائل جزئی و فردی با یکدگر اختلاف نظر داشته باشند.در شرایطی که دشمن برای از بین بردن توان مسلمانان به واگرایی بین آنان دامن می زند،ما باید به هم گرایی امت نبوی بیندیشیم و به آن عمل کنیم.تأکید بر مبانی مشترک اعتقادی بین مسلمانان از جمله ،توحید، نبوت،معاد،قرآن،قبله واحد،شخصیت عظیم پیامبر(ص)،اعتقاد به منجی آخرالزمان و مانند آن ، ضرورت احیای اسلام در جهان امروز و عزت و قدرت مسلمانان در سطح جهانی و در یک کلام سرنوشت مشترک ما را بر آن می دارد تا از توطئه اختلاف افکنی و برادر کشی در بین مسلمانان جلوگیری کنیم.

    پیامبر (ص) عالی ترین محور و وحدت بین مسلمانان است و رهبر انقلاب با هوشیاری ضرورت تمسک به راهبرد وحدت و جلوگیری از تفرقه را ا توجه به اقدامات دشمن به همه مسلمانان اعلام کرده اند.

    بعد خارجی 1.جهان اسلام جهان اسلام امروز از موقعیت خاصی برخوردار است و با بیش از 55 کشور با جمعیتی فراتر از 5/1 میلیارد نفر با امکانات و منابع خدا دادی فراوان ، موقعیت ژئوپلتیک ،ژئواستراژیک و ژئواکونومیک از جمله قدرتهای بزرگ دنیا است که به دلیل ضعف در انسجام و وحدت ،فقدان رهبری آن ،مشکلات اقتصادی، سیاسی،اجتماعی ،فرهنگی ،نظامی و امنیتی،آن گونه که شایسته است جایگاه خود را در جهان نیافته است.

    تفرقه و اختلاف و فقدان رهبری واحد دو مشکل اساسی امروز جهان اسلام است.در صورت حل این مشکل بنیادی قدرتی هماورد دنیای اسلام در جهان وجود ندارد.استعمار فرانوین قرن 21 به رهبری امریکا و اروپا نیز به خوبی این نکته را دریافته است.لذا تمام تلاش خود را برای عدم شکل گیری رهبری واحد اسلامی درسطح جهان اسلام و وحدت مسلمانان در کشورهای اسلامی به کار بسته است.آنچه غرب را به وحشت انداخته دو عامل زیر است: اول- قدرت گری روز افزون طرفداران انقلاب اسلامی ایران در منطقه به ویژه در کشورهایی نظیر لبنان،عراق و فلسطین (با پیروزی حماس )که با ساز و کار دموکراسی روی کار آمده اند.

    دوم- بیداری اسلامی :دوران کنونی دوران بیداری اسلامی است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی: دنیای اسلام بیدار شده و شعار حاکمیت اسلام در همه کشورهای اسلامی جایگاه نخست را در میان جوانان،دانشگاهیان و روشنفکران این کشورها یافته – ایران اسلامی که پروراننده و به عمل آورنده اندیشه مردم سالاری دینی است، روز به روز قوی تر و پیشرفته تر شده.

    اسلام ناب که امام خمینی (ره) آن را پیراسته از التقاط و انحراف و جمود و تحجّر معرفی کرد در عرصه سیاسی بسیاری از کشورها امتداد یافته و در شرق و غرب دنیای اسلام، ریشه دوانیده است.

    با توجه به واقعیت یاد شده،غرب از بیداری و جنبش رو به گسترش جهان اسلام به رهبری ایران به وحشت افتاده است به ویژه اینکه الگوی مردم سالاری دینی یا جمهوری اسلامی با ارائه مدلی از حکومت بر اساس فرهنگ اسلامی و اقتضائات روز آنان را دچار سر در گمی کرده است.

    غربیان،که می خواهند لیبرال دموکراسی را به عنوان آلترناتیو حکومت ها در جهان اسلام معرفی و به زعم خود عراق را به ویترین دموکراسی تبدیل کنند ،مدل موفق جمهوری اسلامی را بر نمی تابند ،چون الگویی متعلق به جهان اسلام و غیر وارد اتی از غرب است.آنان به شیوه های مختلف در حوزه های سیاسی ،اقتصادی،اجتماعی، فرهنگی و نظامی در تلاشند از بیداری اسلامی و قدرت جمهوری اسلامی در دنیای اسلام جلوگیری کنند و دموکراسی وابسته به غرب را جایگزین مردم سالاری دینی نمایند.

    مسلمانان در پرتو انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) به جای لیبرالیسم ،اسلام را بر گزیدند و به جای لیبرال دموکراسی مردم سالاری دینی الگو و آرمان آنهاست .

    بیداری اسلامی در جهان اسلام آینده اسلامی را نوید میدهد .

    آینده مشترکی که غرب اشغالگر و استکباری در آن جایی ندارد.

    قطعاً انتخاب امسال به عنوان سال پیامبر اعظم(ص) ،که با استقبال اندیشمندان و مسلمانان جهان رو به رو شده است، نقشی اساسی در خنثی کردن توطئه مشترک صهیونیست ها،کفار،متحجّران و تاریک اندیشان دارد تا همه مسلمانان در محور آن ریسمان محکم الهی یعنی رسول خدا (ص)گرد هم آیند و وحدت و انسجام خود را روز افزون کنند.این ابتکار: - اخوت ،انسجام و یکپارچگی مسلمانان را در سطح دنیای اسلام تقویت می کند.

    - محبت و علاقه به انقلاب اسلامی ایران را افزایش داده، عمق استراتژیک جمهوری اسلامی را در جهان اسلام توسعه می دهد.

    - لزوم درس گیری از آن اسوه حسنه به ویژه اخلاق، تربیت، استقامت،ایمان و جهاد نبوی برای مسلمانان جهان را یاد آور می شود.

    - صدمات روحی ناشی از توهین به مقدسات اسلامی به ویژه رسول اعظم (ص) را جبران می کند.

    - مسلمانان را به بازگشت به اسلام نبوی(ص) و الگوهای رفتاری پیامبر اعظم(ص)در همه ابعاد اخلاقی، سیاسی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی فرا می خواند.

    - با تقویت خود باوری در بین مسلمانان از انفعال و خود باختگی آنان در برابر دنیای استکباری غرب جلوگیری نموده .روح امید و نشاط و حرکت به جلو و آینده درخشان اسلامی را در مسلمانان زنده می کند.

    2.عرصه بین المللی درباره شرایط ین المللی تأثیر در نامگذاری امسال به دو زمینه مهم اشاره کرد: تلاش جدید دشمنان برای اسلام زدایی و تحریف چهره نورانی اسلام.

    توهین روزنامه دانمارکی و دیگر روزنامه های غربی به ساحت پیامبر اسلام از صحنه جوامع غربی توجه می کنیم.آنان بر خلاف شعارهای آزادی خواهانه و تساهل و تسامح، مظاهر اسلام را بر نمی تابند .مثلا ً علی رغم آنکه مبانی دموکراسی غربی افراد در انتخاب نوع پوشش آزادند،حجاب زنان و دختران مسلمان را تحمّل نمی کنند و مسلمانان را به دلیل رعایت شعائر اسلامی از حقوق اولیه مانند تحصیل در مدارس باز میدارند.

    آنان از گرایش وسیع مردم در غرب به اسلام وحشت کرده اند، لذا با تبلیغات گسترده سعی دارند چهره نورانی اسلام را تخریب کنند، این اقدام به ویژه پس از واقعه یازدهم سپتامبر 2001 میلادی شدت گرفت.

    آنان با سوء استفاده از انفجار برج های دوقلوی سازمان تجارت جهانی (W.T.O) در نیویورک مسلمانان را عامل آن معرفی کرده، اسلام را دین خشونت ،تعصب کور و ترور تبلیغ کردند.

    براین پایه مسلمانان نیز بی منطق،حسود،متحجّر،خشن و تروریست معرفی شدند و با این زمینه سازی ،اسلام زدایی را با عنوان مبارزه با تروریسم پی گرفتند.در کنار اسلام زدایی محور دیگر اقدام آنان تحریف اسلام با ارائه اسلام آمریکایی بود.

    آنان تلاش کردند بر خلاف مسلمانان اسلام ،آن را موافق با سکولاریسم (جدایی دین از سیاست) ،نظام سرمایه داری ،ارتباطات نامشروع زن و مرد و مانند آن را معرفی کنند.

    با توجه به این اقدامات ضروری می نمود تا مردم در اروپا و آمریکا به این حقیقت پی ببرند که اسلام نه دین استبداد،ترور و عقب ماندگی است نه دین سکولار ،تلورانس،تکثر گرا و مانند آن و شناخت این حقیقت جز با رجوع به کانون بعثت اسلام یعنی پیامبر اعظم (ص) نا ممکن بود .

    رهبر شایسته انقلاب اسلامی با نامگذاری امسال همگان را اعم از مسلمانان و غیر مسلمانان به سر چشمه هدایت الهی رهنمون شدند تا اسلام ناب را از منشأ اصلی و سر چشمه فیّاض آن در یافت کنند و دریابند که اسلام بنیادی ترین نیاز جوامع امروز و رحمت برای همه جهانیان است.

    زمینه دیگر نامگذاری امسال به توهین روزنامه دانمارکی و دیگر روزنامه های غربی به ساحت قدسی رسول خدا(ص) ،در سال گذشته بر می گردد.

    نو محافظه کاران حاکم بر آمریکا و اروپا که از احیای اسلام و گرایش روز افزون به آن وحشت افتاده اند و منافع نا مشروع خود را در ایجاد جنگی جدید علیه اسلام و ایران می بینند،در قالب انتشار کاریکاتور های حضرت محمّد(ص) (Mohammad Cartoons) به تحریک احساسات مذهبی اروپائیان بر آمده، در صددند با سرباز گیری جدید،به زعم خود نبرد تمدنهای هانتینگتون(The clash of civilizations ) را تحقق بخشیده ، جنگ صلیبی جدیدی بین تمدن غرب و اسلامی به راه اندازد .

    بی گمان حمله به مسلمانان و کشورهای اسلامی نیازمند زمینه سازی افکار عمومی در غرب است .

    بخشی از این زمینه سازی ها پس از حادثه یازده سپتامبر 2001 ایجاد شد و رسانه های غربی با صحنه سازی ،تنفر از اسلام را در بین آمریکاییان و اروپائیان پراکندند؛ امّا به دلیل هوشیاری مسلمانان آن گونه که می بایست دشمن به اهداف خود نرسید .

    این بار سناریوی دیگری به اجرا در آمد .

    پس از آمریکا نوبت به اروپا بود تا تحریک احساسات علیه اسلام در آن تعمیق شود؛دانمارک،نروژ،فرانسه و آلمان وبا کارگردانی صهیونیست های حاکم در آمریکا و انگلیس.

    نو محافظه کاران آمریکایی و انگلیسی که محوریت شرارت جهانی علیه مسلمانان را ر عهده دارند،برای اینکه اروپا عملا ً به آنان بپیوندد و در جنگ علیه اسلام و ایران یاری شان دهد،نیازمند تحریک احساسات و عواطف اروپائیان بودند .

    بر این اساس کاریکاتور های فتنه انگیز بیلدر برگ(The Bilderberger group ) که از پنجم تا هشتم می 2005 در باواریا برگزار شد، ارائه گردید.در این نشست نو محافظه کارانی چون مایکل لدین ،ریچارد پرل،ویلیام لوتی و همچنین اعضای خانواده های سلطنتی هلند ،بلژیک ،اسپانیا،مقامات بلند پایه ناتو از جمله دبیر کل آن ،بانک داران بین المللی ،راکفلر و هنری کسینجر و اندرز الدرپ(رئیس شرکت نفت و گاز طبیعی دانمارک )حضور داشتند.

    نتیجه این نشست انتشار کاریکاتورهای موهنی بود که از طریق همسر اندرز الدرپ صورت گرفت .

    اندرز الدرپ شوهر مرت الدرپ است که مدیر عامل شرکت نشر دانمارکی است و کاریکاتور های موهن برای اولین بار در یکی از روزنامه های تحت مالکیت او به نام یولاندز پستن در سپتامبر 2005 منتشر شد.

    از سوی دیگر فلمینگز (Flemming Rose) سردبیر روزنامه یولندز پستن که دستور چاپ کاریکاتور ها را صادر کرده است از نزدیکان نو محافظه کاران صهیونیست ها است که ضرورت بسیج اروپا برای جنگ تمدن ها علیه جهان اسلام سخن می گوید .

    شواهد حاکی است ،طراحان و ناشران کاریکاتور های توهین آمیز نسبت به ساحت مقدس رسول خدا(ص) به دنبال اهداف زیر هستند : تحریک نژاد پرستان اروپایی علیه اسلام و مسلمانان؛ سرباز گیری برای حمایت از جنگ آمریکا و انگلیس علیه ایران ؛ بسیج اروپائیان برای جنگ تمدنها علیه جهان اسلام (جنگ های صلیبی جدید)؛ احیا و تقویت دشمن با اسلام در اروپا و آمریکا توطئه یاد شده ما را بر آن می دارد تا با هوشیاری بیشتر نسبت به حوادثی این چنینی توجه داشته باشیم .

    آمریکاییان و اروپائیان گمان می کنند به دلیل برتری های فناوری و تسلیحاتی که در حال حاضر در جهان دارند تا دنیای اسلام خود را باز نیافته است و ایران اسلامی رهبری جهان اسلام را در دست نگرفته و تمدن اسلامی احیا نشده است،باید سلطه و غلبه خود را بر جهان اسلام (در شرایط ضعف روسیه پس از فرو پاشی شوروی و تا ابر قدرت شدن چین )محکم کنند.

    وحشت سرمایه داران غربی و صهیونیست ها از رشد و گسترش اسلام در اروپا و آمریکا که منافع نا مشروع و ظالمانه آنان را به خطر انداخته است ، باعث شده تا چهره نورانی اسلام را با عبارات موهنی چون تروریسم ، استبداد تئوکراتیک و مانند آن تخریب کند و همه اینها را با عنوان آزادی بیان توجیه نمایند.

    واقعیت این است که اسلام عزیز در قلب اروپا و آمریکا در حال گسترش است و عمق استراتژیک اسلام تا آنجا گسترش یافته است .

    بنابراین ،خطر برای دشمنان اسلام جدی است.

    آنان با انتشار کاریکاتور ها در دو سطح اهداف خود را دنبال می کنند: اول.سطح داخلی(اروپا و آمریکا) غربیان با ایجاد زمینه برای سرکوب مسلمانان در اروپا و آمریکا و با جنگ افروزی مذهبی(بین اسلام ،مسیحیت و یهود ) در صددند تا با تحریک افکار و احساسات طرفین از آنجا که خود را قدرت غالب می دانند از سویی از گرایش غربی ها به اسلام جلوگیری کنند و از سوی دیگر زندگی در غرب را برای مسلمانان تنگ نموده ،از هویت یابی مسلمانان جلوگیری کرده در فرهنگ خود استحاله کنند و در صورت عدم موفقیت در این زمینه مسلمان کشی را در اروپا و آمریکا رواج دهند.

    دوم.سطح بین المللی در این سطح آنان به جنگ دینی یا تمدنی با مسلمانان می اندیشند و در پی جنگ جهانی صلیبی علیه مسلمانان اند.

    به ویژه در رابطه با دنیای اسلام،ایران برای آنان از اهمیت خاصی برخوردار است؛ زیرا با پیروزی انقلاب اسلامی ،اسلام احیا شده است .اسرائیل در خطر جدی قرار گرفته ؛مسلمانان در سراسر جهان هویت خود را بازیافته ،احساس خود باوری و افتخار می کنند و حرکت رو به جلوی دنیای اسلام منافع نا مشروع سرمایه داران صهیونیست جهانی را در جهان اسلام و خاورمیانه به خطر انداخته است.

    پیشرفت های ایران در فناوری نظامی ،تسلیحاتی ،سلول های بنیادی و به ویژه انرژی هسته ای آنان را به وحشت انداخته است.آنان دو سر چشمه را در معرض هجوم ناجوانمردانه خود قرار داده اند.

    اول.اسلام و کانون نورانی همیشه جاوید آن یعنی پیامبر اعظم(ص)با انتشار کاریکاتور ها.

    دوم.نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامی و احیاگر اسلام در عصر جدید،با حمله به مقدسات شیعی مانند حرم امام هادی (ع) و امام حسن عسکری(ع) ،و اتهامات نقض حقوق بشر ، تروریسم، دستیابی به سلاح هسته ای ،نبود آزادی و مانند آن.

    عجیب این است که اقدامات موهن خود را با نام آزادی بیان توجیه می کنند و عجبا کسانی که سبب مقام شامخ رسالت را آزادی بیان می دانند حاضر نیستند حتی کوچکترین انتقاد و تحقیقاتی درباره واقعه کاذب هولوکاست و اسرائیل بشنوند.اندیشمندان بزرگی چون روژه گارودی و دیگران را محاکمه می کنند،از ایران می خواهند نه تنها از انرژی هسته ای و فناوری آن بلکه حتی از تحقیقات هم دست بردارد.

    بدین سان بربریت قرون وسطی دوباره به اروپا و غرب بازگشته است.

    پیامهای نامگذاری سال 1385 به نام پیامبر اعظم (ص) بی گمان نامگذاری امسال از سوی رهبر انقلاب اسلامی دارای پیام های ارزشمندی به ملت ایران و مسلمانان جهان است و همانگونه که ایشان فرمودند ، این پیام را باید با همه وجود و با همه دل دریافت کنیم و به اقتضای آن پیش برویم و جامعه ما از فرد و مجموعه باید روز به روز خود را به آنچه پیامبر (ص) برای آن کمر همت بست و آن تلاش و مجاهدت را مبذول کرد،نزدیک کند.

    بر این اساس چند سر فصل از آن را به عنوان سرمشق کارها بیان می کنیم.



  • مقدمه ...................................................................................

    زمینه های نامگذاری سال1385به نام پیامبر اعظم(ص)............................
    مقدمه.......................................................................................
    بعد داخلی...................................................................................
    (راهبرد آمریکا و غرب در مواجهه با ایران هسته ای)..............................
    بعد خارجی.....................................................................................
    1.جهان اسلام...........................................................................
    2.عرصه بین المللی....................................................................
    پیام های نامگذاری سال1385 به نام پیامبر اعظم(ص)..............................
    1. پیام وحدت ...........................................................................
    2 .اقتداء به پیامبر اعظم (ص)در حکومت داری...................................
    3.الگو دهی به ملت انقلابی...........................................................
    نیاز بشر به مکتب نبوی و ضرورت الگو پذیری از آن حضرت............... 1.اخلاقی...................................................................................
    2.سیاسی.................................................................................... 3.فرهنگی................................................................................... 4.اقتصادی. .................................................................................
    5.علمی.......................................................................................
    6.نظامی...................................................................................

يکي از سؤالات مهم در بحث نبوت پيامبر اعظم(ص) خاتميت آن حضرت است که چرا ارسال رسل و انزال کتب با خاتميت پيامبر(ص) و کتاب قرآن پايان مي يابد. آيا اين بدان معنا است که انسان از آموزه هاي وحياني بي نياز گرديده يا اينکه دلايل عقلي و نقلي ديگري دارد که نو

مقدمه: در سالي که مزين به نام مقدس رسول اعظم(ص) است، بررسي اسماء و صفات آن نبي خاتم، با نگاه قرآني، راهي به سوي شناخت بيشتر آن حضرت مي باشد. در کتابهاي مختلف که درباره پيامبر(ص) به جا مانده 300 اسم، لقب و صفات براي آن حضرت، ذکر شده است. نامهايي که

اخلاق حضرت محمد (ص) هر جامعه نياز به الگويي دارد که شناخت آن ضرورى و لازم است، قرآن کريم برترين الگوى جامعه اسلامى را پيامبر اکرم(ص) معرفي کرده است، حضرت علي(ع) در خطبه هايي که در نهج البلاغه آمده، سيمايي از حضرت محمد(ص) را ارائه کرده است . حضرت

باسمه تعالى »السلام عليکم يا اهل بين النبوه« مقدمه: حمد و ستايش مخصوص خداوندى است که اهل بيت )ع( را وسيله نجات انسان از گرداب حيوانيت به جايگاه والاى خويش قرار داده و محبت اهل بيت )ع( را شرط قبولى طاعات و عبادات قرار داده است. در وضعيت اسف بار کنونى

پرارزش ترين فرازهاي تاريخ،صفحاتي است که از زندگاني مردان بزرگ بحث مي کند آنها بزرگ بوده اندوآنچه مربوط به آنهاست ازجمله تاريخشان ،بزرگ وباعظمت است، درخشندگي خيره کننده اي دارد، تاآنجاکه بخواهيم آموزنده وپرمعني واسرارآميزاست . آنهاشاه

هر جامعه نياز به الگويي دارد که شناخت آن ضرورى و لازم است، قرآن کريم برترين الگوى جامعه اسلامى را پيامبر اکرم(ص) معرفي کرده است، حضرت علي(ع) در خطبه هايي که در نهج البلاغه آمده، سيمايي از حضرت محمد(ص) را ارائه کرده است .اين حادثه، بزرگترين حادثه ت

خداوند متعال برای پیامبران اوصاف و ویژگیهایی را بیان فرموده است که تقریباً شامل تمام پیامبران می شود، در این گفتار به بررسی اجمالی این اوصاف و ویژگیها می پردازیم امید واریم که مفید افتد . 1- رسول ، نبی و نذیر رسول و نبی و نذیر یعنی چه؟ فرق بین رسول و نبی ؟ در قرآن کریم سه صفت نبی و رسول و نذیر برای همه پیامبران ذکر شده است، البته اوصاف دیگری ذکر شده است که یا عمومیت ندارند و اگر ...

پرارزش ترین فرازهای تاریخ،صفحاتی است که از زندگانی مردان بزرگ بحث می کند آنها بزرگ بوده اندوآنچه مربوط به آنهاست ازجمله تاریخشان ،بزرگ وباعظمت است، درخشندگی خیره کننده ای دارد، تاآنجاکه بخواهیم آموزنده وپرمعنی واسرارآمیزاست . آنهاشاهکارآفرینش وخلقتند،زندگی آنهاهم شاهکارتاریخ ،ومملوازحماسه های پرشورآفرینش است درمیان این مردان بزرگ تاریخ ،هیچ یک به اندازه محمدپیامبربزرگ اسلام ...

: محمد بن عبد الله در تورات و برخى کتب آسمانى «احمد» ناميده شده است. آمنه، دختر وهب، مادر حضرت محمد (ص) پيش از نامگذارىِ فرزندش توسط عبدالمطلب به محمّد، وى را «احمد» ناميده بود. کنيه: ابوالقاسم و ابوابراهيم. القاب: رسول اللّه، نبى اللّه، مصطفى،

«انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهر کم تطهیرا» منظومه محنت زهرا و آل او دوشیزگان پرده نشین حریم قدس بر خاطر کواکب ازهر نوشته‌اند نام بتول بر سر معجر نوشته‌اند سپاس خداوندی را درخور است که به برکت اصحاب کسا، عرش و فرش بیافرید و نعمت در آن بگسترانید و از برای جانشینی خود بر روی زمین انسان را از ماند آبی گندیده بسرشت و برای هدایت او پیامبران فرستاد. درود برون از شمارش ...

شيخ اشراق اوصاف انبيا و اوليا را به طور مشترک مطرح مي‌کند. اما پيش از بيان رأي شيخ درباره اوصاف اين افراد، ذکر دو نکته لازم است؛ نخست آنکه شيخ تصريح مي‌کند که انبيا از جانب خداي تعالي مأمور ابلاغ و اداي رسالت‌اند و اين مختص انبياست و اوليا از اين مأ

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول