اینجانب لاله طاهری به شماره دانشجویی 83622242 پروژه کارآموزی خود را در ، شرکت مروارید سپید فارس واقع در خیابان زند نبش خیام طبقه فوقانی عکاسی ناز طبقه سوم واحد 1 گذرانده ام .
این پروژه شامل گزارش ها ، و تجربیاتی است که در شرکت مروارید سپید فارس به مدت 320 ساعت کارآموزی ، ثبت شده است و مقایسه اطلاعات و تئوری های مختلف صورت گرفته است. ودر پایان از زحمات مسئولین شرکت مروارید سپید فارس کمال تشکر رادارم .
مشخصات کلی محل کارآموزی
شرکت مروارید سپید فارس واقع در خیابان زند نبش خیام طبقه فوقانی عکاسی ناز طبقه سوم واحد 1 می باشد که این شرکت در زمینه های برنامه نویسی ،شبکه،گرافیک و انیمیشن، آموزش فعالیت می کند.
شریح کلی از نحوه کار، وظایف و مسئولیتهای کارآموزی در محل کارآموزی و ارائه لیستی از عناوین کارهای انجام شده توسط دانشجو:
وظایف انجام شده در شرکت مروارید سپید فارس به شرح زیر می باشد.
1- آشنایی با محیط ویژوال استدیو و زبان c#
2- آشنایی با شبکه های محلی
3- آشنایی با پایگاه داده SQL Server 2005
ابنجانب برای بدست آوردن این اطلاعات در بخش نرم افزار شرکت مروارید سپید فارس حضور پیدا کرده ام و با نحوه کار با نرم افزارهای برنامه نویسی و شبکه مربوطه این شرکت آشنا شده و با حضور در کنار کارکنان این بخش به فعالیتهای خدماتی پرداخته ام ودر پایان گزارشی از کارهای انجام شده توسط خود در این شرکت که با آنها آشنایی پیدا کرده ام را ارائه داده ام .
همچنین از آقای مهندس شاهین نوروزی سرپرست کارآموزی شرکت مروارید سپید فارس و دیگر همکارانش در این بخش که نهایت همکاری با این جانب را در فراگیری و انجام کارهای مربوط را داشته اند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
1- آشنایی با زبان #C سی شارپ
مایکروسافت در مصاف با جاوا، بدنبال ارائه یک زبان کامل بود که سایه جاوا را در میادین برنامه نویسی کم رنگ تر نماید. شاید بهمین دلیل باشد که #C را ایجاد کرد. شباهت های بین دو زبان بسیار چشمگیر است. مایکروسافت در رابطه با میزان استفاده و گسترش زبان فوق بسیار خوشبین بوده و امیدوار است بسرعت زبان فوق گستردگی و مقبولیتی به مراتب بیشتر از جاوا را نزد پیاده کنندگان نرم افزار پیدا کند.
با توجه به نقش محوری این زبان، از آن بعنوان مادر زبانهای برنامه نویسی در دات نت نام برده می شود. مورد فوق به تنهائی، می تواند دلیل قانع کننده ای برای یادگیری این زبان باشد، ولی دلایل متعدد دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می گردد.
مطرح شدن بعنوان یک استاندارد صنعتی
انجمن تولیدکنندگان کامپیوتر اروپا (ECMA) زبان #C را در سوم اکتبر سال 2001 بعنوان یک استاندارد پذیرفته (ECMA-334) و بدنبال آن تلاش های وسیعی برای کسب گواهی ISO نیز انجام شده است. زبان فوق در ابتدا توسط شرکت مایکروسافت و بعنوان بخشی از دات نت پیاده سازی و بلافاصله پس از آن توسط شرکت های اینتل، هیولیت پاکارد و مایکروسافت مشترکاً، جهت استاندارسازی پیشنهاد گردید.
زبان #C بگونه ای طراحی شده است که نه تنها وابستگی به یک Platform خاص را ندارد، بلکه در اغلب موارد وابستگی RunTime نیز ندارد. کامپایلر #C می تواند بر روی هر نوع معماری سخت افزاری طراحی و اجرا گردد.