دانلود تحقیق بررسی ویژگی های فضای مورد نیاز جهت آموزش و پرورش

Word 62 KB 16208 16
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تمام تلاش انسان در طول تاریخ، ایجاد محیطی بوده است که در آن راحت تر بتواند زندگی کند و نیازهای معیشتی خویش را به بهترین شکل ممکن پاسخ گوید.
    مفهوم پیشرفت در راستای این تلاشهای انسان به عنوان موجودی متفکر و تحول پذیر، تجلّی می یابد.

    این مفهوم در طول تاریخ تمدن بشری همواره با انسان قرین بوده ، بنابر این برای شناخت نیازهای انسانی امروز ناگزیریم که مسیر طبیعی پیشرفت وی در طول تاریخ را بررسی نمائیم.
    مورخان و جامعه شناسان این مسیر تحول و تکوین را به سه بخش یا اصطلاحاً سه موج طبقه بندی کرده اند:
    موج اول: (عصر کشاورزی) که از قبل از میلاد مسیح شروع شده و عمری 29500 ساله داشته.

    هدف از ایجاد این موج حل مشکلات معیشتی و غذایی بشر آن زمان بوده است.
    موج دوم: (عصر صنعت) که هدف از موج دوم یا انقلاب صنعتی تولید مواد و ابزار کار بوده است.

    در موج اول که نیروی کار متکی بر بازوان افراد بود، بشر از پس مشکلات زندگی بر نمی آمد و نیاز جدیدی در جامعه بوجود آمد که تغییرات اساسی را می طلبید.

    عمر موج دوم که دوران موفقی را سپری کرد و بشر در آن به پیشرفتهای بزرگی نائل آمد به 500 سال می رسد.
    موج سوم (عصر اطلاعات): بعد از اختراع رایانه و سرعت توسعه مخابرات و ارتباطات بشر نیاز به تغییر جدیدی را درک نمود و آن چیزی جز دسترسی به اطلاعات و دانش نبود.

    هدف از موج سوم دسترسی به اطلاعات و دانش با استفاده از ابزار و فن آوری روز می باشد.

    در حال حاضر ورود 50 سال از آن می گذرد و به گفته اکوین تافلر فیلسوف و جامعه شناس بزرگ معاصر، جامعه امروز بشر در حال گذار از این موج و ورود به موج چهارم یا (عصر مجازی) است که در آینده ای نه چندان دور شاهد آن خواهیم بود.

    این موج در واقع توسعه یافته عصر اطلاعات و دانش است.
    آنچه انسان هزاره سوم را در معرض آزمونی جدی قرار می دهد نحوه برخورد وی با عصر فن آوری اطلاعات است برخی جوامع انسانی به خوبی از مواهب و فرصت های این عصر و جریان آْزاد اطلاعات استفاده می کنند و در این میان اغلب کشورهای جهان سوم در گروه دوم جای می گیرند.
    آنچه از دید این دسته از کشورها مغفول مانده این است که نمی توان با مصرف کننده مطلق تکنولوژی بودن و در بهترین حالت تولید و مونتاژ تکنولوژی کشورهای پیشرفته در زمره آنان قرار گرفت و آنچه کشورهای پیشرفته را از سایرین متمایز ساز تنها توجه به ویژگی های بارز این ؟

    -(اطلاعات و فن آوری)- و تلاش در جهت استفاده از فرصت های بوجود آمده در این راستا است.
    هموراه باید خود این سئوال را بپرسید:
    چرا کشور ما هموراره یکی از بزرگترین صادر کنندگان مغزهای متفکر به جهان متمدن امروز بوده اما خود کمترین میزان استفاده را از این مواهب و سرمایه های ملّی برده است؟
    آیا غیر این است که هر انسان نخبه ای برای پرورش و بارور نمودن استعدادهای خویش و همچنین استفاده صحیح از این موهبت خدا دادی نیازمند آن است که در معرض این موج فن آوری اطلاعات قرار گیرد تا هوش و استعداداش به ؟

    نرود؟
    چگونه می توانیم در جایی که معتقد به بستن درها به روی خود و فرو رفتن در کنج باورهای خویش هستیم توقع داشته باشیم که روح کمال طلب انسان نخبه خود را در این زندان اسیر بیند و دم بر نیاورد؟!
    چگونه می توانیم در جایی که معتقد به بستن درها به روی خود و فرو رفتن در کنج باورهای خویش هستیم توقع داشته باشیم که روح کمال طلب انسان نخبه خود را در این زندان اسیر بیند و دم بر نیاورد؟!

    پیامدهای اجتماعی آْن برای ما چه می تواند باشد جز فرار مغزها و از دست دادن این سرمایه های ملّی آنهم به سود کشورهایی که هوشمندانه از این فرصت ها استفاده می کنند و در نهایت این مائیم که علارقم همه ؟

    و ادعاهایمان هیچ نیستیم جز دنباله رو و وابسته به آنان؟!

    مسلّماً بررسی عللو عوامل عقب ماندگی کشورهایی چون ما مسائل بسیاری دخیل است که در حوصله این بحث نمی کنجد و مانیز قصد وارد شدن به حیطه مسائل فرهنگی و مدیریتی را نداریم.

    آنچه دغدغه ماست نیاز امروز جوانان ، به داشتن محیطی برای پرورش استعدادهایشان است داشتن محیطی برای بروز خلاقیت هایشان، محیطی که در آن یاد بگیرند مصرف کننده صرف نباشند و محیطی که بتواند برای حفظ نخبگان و استفاده بهینه از آنان فرهنگ سازی کند.

    شاید روزی بتوانیم از سرمایه های ملی خویش به درستی بهره بریم و دیگر شاهد مهاجرت نخبگان نباشیم.

    به امید آن روز عنوان پژوهش: بررسی ویژگی های فضای مورد نیاز جهت آموزش و پرورش ؟

    بیان مسئله: بیان اهداف: جذب نخبگان، ارائه خدمات آموزشی در خور استعداد آنها ، شکوفایی و در نهایت پرورشی استعدادهای بالقوه تیز هوشان هماهنگ و همگام بودن با جریانهای آموزش روز دنیا ایجاد بستری مناسب برای تحقیق و پژوهش و حفظ نخبگان به عنوان سرمایه های ملّی ایجاد بستری مناسب برای فرهنگ سازی در زمینه تولید علم و خلاقیت برقراری نوعی رابطه و تعادل سازنده میان جامعه و تیز هوش توجه به نیازهای عاطفی و بحرانهای روحی خاص نوجوانان تیز هوش ایجاد روحیّه گروه پذیری در تیز هوش و فعالیت وی در قالب گروه توجه به همه جنبه های تیزهوشی و خلاقیت اعم از علمی – عنری – ادبی و ...

    بیان مسئله: نظر به اهمیت امر آموزش و پرورش در پیشرفت و اعتلای جامعه و همچنین نیاز کشور ما به عنوان یک کشور در حال توسعه به بهر گیری از سیستم های نوین آموزشی و باور نمودن استعدادهای این مرزو بوم، می بایست به صورت پایه ای به امر آموزشیو شکوفایی این استعدادها اهتمام ویژه ای داشته باشیم و این مهم صورت نمی پذیرد مگر با به روز نمودن ؟

    امکانات و تجهیزات علمیمان در این حیطه، با توجه به پیشرفت های جهانی در این زمینه و همچنین استانداردهای آموزشی روز دنیا .

    توجه زیر بنایی به امر آموزش و پرورش ، شاه کلید پیشرفت جوامع بشریت.

    برای اینکه بتوانیم در صحنه جهانی به عنوان کشوری قدرتمند و صاحب علم و تکنولوژی مطرح باشیم نیازمند خلق فضاهایی پویا هستیم که در آن قابلیت تحقیق و تولید علم وجود داشته باشد.

    و اینجاست که بحث فضاهای آموزشی جدید با تجهیزات و تکنولوژی نوین و امکانات تفریحی و کمک آموزشی متناسب با رشد و پرورش استعدادهای نسل های آینده مطرح می شود.

    فضاهایی که جوابگوی کلیه نیازهای ما برای این جهش علمی باشد و بتوان روح جدیدی را در کالبد این فضا دمید به گونه ای که در خور استعداد و لیاقت ایران و ایرانی باشد.

    مسلماً فرزندان این مرزو بوم که با حدّاقل امکانات عرصه های علم و دانش جهانی را در المپیادها و مسابقات علمی مختلف در سطح جهانی از آن خود می کنند و در سمینارهای علمی مختلف نام ایران را همواره متجلی می سازنددر صورتیکه بتوانند از فضاهای آموزشی استاندارد، همسنگ و همطراز با کشورهای پیشرفته دنیا استفاده کنند، نتایج بدست آمده درخشان تر از این نیز خواهد بود.

    و بدیهی است که دیگر نبود امکانات و فضاهای علمی مناسب به عنوان مهم ترین دلیل مهاجرت نخبگان مطرح نخواهد بود.

    با توجه به اینکه فضاهای موجود تخصیص داده شده امر جذب و پرورش نخبگان نه به لحاظ استانداردهای علمی به لحاظ فضاهای کمک آموزشی در خور چنین نامی نبوده و توجه به رشد جمعیت دانش آموزی کشور استانداردهای کالبدی و فیزیکی نیز نیازمند بازنگری های جدّی می باشد، اهمیت پرداختن به این موضوع دو چندان می شود.

    برآیند اهداف: «طراحی مرکز پرورش استعدادهای درخشان» 1- با وجود اینکه نگارنده این متن قصد ندارد میان فضاهای آموزشی در کل کشور تفاوتی قائل شود و اعتقاد وی بر این است که تمامی این فضاها می بایست منطبق بر استانداردهای علمی و آموزشی دنیای نوین باشد اما با لحاظ نمودن امکانات موجود در کشور به عنوان نقطه شروع این تحوّل در فضاهای آموزشی، توجه خود را معطوف به دانش آموزان نخبه و استعدادهای درخشان نموده است.

    لذا فضایی که هم اکنون موضوع طراحی و بهینه سازی واقع شده مجتمع پرورش استعدادهای درخشان به عنوان نمونه ای در سطح کشور می باشد.

    2- بدین معنی که فضای مورد نظر نخبگان استعدادهای برتر را از میان تیز هوشان مراکز موجود در سراسر کششور انتخاب می نماید.

    3- فضای مورد نظر فراتر از اهداف آموزشی را دنبال می کند و علاوه بر اینکه می بایست به لحاظ استانداردهای فضای آموزشی همطراز و همسنگ با نمونه های موجود در کشورهای پیشرفته دنیا باشد، فعالیت های فوق برنامه آموزشی و امکانات اقامتی جهت اسکان موقت دانش آموزان نیز در نظر گرفته شده و دانش آموزان به سمت شرکت در فعالیت های فرا آموزشی و اجتماعی در قالب گروههایی که در جمع همسالان زندگی می کنند، سوق داده می شوند.

    مبانی نظری عام طرح: ایجاد فضایی مجهز ، زنده و پویا جهت پرورش نسلی خلاق که قابلیت تحقیق و تولید علم را در حد اندازه های جهانی داشته باشد.

    محیطی فراتر از استانداردهای آموزشی رایج در کشور با معیارها و ویژگی هایی فراتر از مقطع دبیرستان و در حد و اندازه دانشگاهها و کالج های معتبر.

    تدفیق اهداف و ارائه راهکارها مبانی نظری عام طراحی هماهنگ و همگام بودن با جریانهای آموزشی روز دنیا توجه به تمام جنبه های تیز هوشی (علمی – ادبی – هنری آشنایی دانش آموزان با علوم و فناوری روز دنیا ایجاد حسی باز تولید خلاقانه علوم به جای مصرف کننده صرف علم بودن ایجاد حسی تعامل یا جامعه در میان دانش آموزان و تیز هوشی برقراری ارتباطی سودمند و هدفمند، جهت تغییر برخی نگرش ها تلاش در جهت گروه پذیر کردن تیز هوش و افزایش کارایی وی در فعالیت های گروهی پاسخی مناسب و در خور به حس کنجکاوی وی در زمینه علوم و پدیده های مختلف توجه به عواطف و روحیات تیز هوش و کنترل برخی بحرانهای خاصی که در مواجعه با جامعه بدان گرفتار می آید.

    نظم مند کردن فعالیت های علم وی و تشویق برای ثبت یافته ها توجه ویژه به بخش عملی علوم و پرهیز از مباحث تئوری حرف توجه ویژه به مصرف بهینه انرژی در محیط آموزش در نظر گیری نیازهای آینده سازگاری با زمینه توجه به ؟

    جسمانی و فعالیت های فیزیکی دانش آموزان تیز هوش ایجاد محیطی تفریحی، شاد و پویا ایجاد محیطی که در آن ایجاد سؤال و به چالش کشیدن گزاره های علمی و واحدهای اجتماعی ، فرهنگی و ...

    هیچ خط قرمزی ندارد.

    توجه به تفاوتهای موجود میان تیزهوش و افراد عادی و اینکه به لحاظ فراگیری از همسالان خود حداقل یک پله بالاترند.

    ایجاد حس آرامش برای تیز هوشاستفاده از تجهیزات و امکانات آموزشی مناسب به کار گیری جدیدترین تکنولوژی سازه و تأسیسات در محیط های آموزشی ایجاد فضاهایی جهت پرورش جنبه های ناشناخته که کمتر در نظر گرفته می شود در نظر گیری فضاهایی که دانش آموزان را در جریان جدیدترین پیشرفتهای بشر قرار دهد.

    قسمتی از محیط آموزشی به قابلیت های تحقیقاتی و خلاقیت های فردی دانش آموزان اختصاص می یابد.

    جامعه را در معرض آنچه تیزهوشان خلق می کنند و فکر تیزهوشان است قرار دهیم محیط های علمی که قابلیت کار گروهی در آنها بالاست را افزایش دهیم محیط های تحقیقاتی و آزمایشی مناسب و مجهز بخشی کوچکی از این نیاز به کمک معلمان تیزهوشی مرتفع می گردد.

    استفاده از روانشناسان به عنوان مربی پرورشی و برقراری ارتباط صمیمانه میان مشاور و تیزهوش محیط هایی جهت ثبت و انتشار یافته ها و مقالات علمی تیز هوش ؟

    کلاسهای علمی فضاهای کار علمی تشویق دانش آموزان به ارائه کارها و خلاقیت هایشان به جامعه در نظر گیری ویژگی های اقلیمی و مطالعات محیطی در طراحی – استفاده از مصالح و تجهیزات تاسیساتی مناسب – آموزشی مخاطبین در مصرف بهینه خلق فضاهایی انعطاف پذیر توجه به اقلیم – درجه بندی خیابانهای اطراف سایت – دسترسی ها- ؟

    ترافیکی – دید منظر سایت از درون و بیرون نقش همجواری ها و شاخصه های محیط در طراحی فضاهای ورزشی سرپوشیده مجهز فضاهای ورزشی روباز بالا بردن سرانه ورزشی مورد نیاز هر دانش آموز با توجه به استاندارد های موجود.

    پرهیز از یکنواختی و تکرار در فضاهای آموزشی چه به لحاظ تجاری داخلی و خارجی و چه به لحاظ تزئینات برخورد با دانش آموزان و محیط آموزشی به سبک و سیاق کالج ها و محیط های دانشگاهی و تقویت حسی دانشجو بودن به جای دانش آموز بودن درونگرایی و محصوریت فضاها، ایجاد محیطی آرام برای تحقیق و آموزش، توجه به عدم تداخل مراجعین از بیرون و قسمتهای آموزشی - تحقیقاتی استفاده از طراحی مدارس ، فضای باز برای طراحی قسمتهایی از مدرسه که این قابلیت را دارند، مانند آتلیه های هنر، کارگاهها ، ایجاد قابلیت گسترش مدرسه تلفیق معماری مسنتی و مدرن و استفاده از ویژگی های مثبت ؟

    : به عنوان مثال بصری، هندسی مداری، درونگرایی و استفاده از رنگهای شاد از معماری سنتی، تنوع و انعطاف فضاها، ؟

    پیچیده ، بازی با نور، استفاده وسیع از شیشه و فضاهای شفاف و همچنین استفاده صفحات و پرتوها و المانهای متنوع به موجب نمایش از معماری مدرن استفاده از صفحات ، ؟

    و مصالح متنوع به صورت المانهای نمایشی با توجه به ویژگی و تعریف هر فضا فضاهایی مثل آمفی تئاتر یا نمایشگاه آثار هنری در مقایس محله کار می کند و هنر دانش آموزان در معرض نمایش قرار می گیرد.

    ایجاد فضاهایی جهت خلاقیت های ادبی، هنری و کارگاهی مانند محافل ادبی – آتیله های هنری و کارگاههای متنوع ایجاد فضاهای مجهز برای تحقیق، پژوهش و آزمایش یافته ها – تکمیل و باز تولید و در نهایت ثبت نتایج جدید تنوع در فضاها، چیدمان کلاسها (با توجه به نوع کلاسی) پیچیدگی سیرکولاسیون در عین خوانایی، استفاده از رنگها و فرم های متنوع در معماری داخلی و خارجی درونگرایی فضاهای آموزشی، بردن نماههای اصلی به داخل بدنه استفاده فراوان از فضاهای سبز به عنوان پوشش دهنده فضاها – فاصله گیری قسمت آموزشی از خیابانهای اصلی و حفظ حریم برخورد با موضوع پروژه به شکل فضاهای دانشگاهی و کالج ها – تخصصی کردن فضاها، ایجاد ؟

    آموزشی، ایجاد فضاهای کمک آموزشی و فوق برنامه مجهز 10 - جهت گیری توده در جهت تابش نور خورشید – استفاده از فضاهای سبز انبوه در جهت باد غالب و سرد مشهد که با توجه به کوتاهی ارتفاع مجموعه (در قسمت آموزشی) پوشش لازم را برقرار می نماید.

    11- ؟

    با توجه به تحرک زیاد دانش آموزان تیزهوش (دسته بیش فعال) تنوع در عملکرد فضاهای باز – ایجاد توپوگرافی و تقسیم سطوح و ایجاد حس حرکت ؟

    در فضا 12- توجه به اهمیت راسته خیام – خط آسمان و نحوه برخورد با تراکم و ارتفاعات در راسته خیام – توجه به اهمیت گره ترافیک سجاد – خیام و آکسی بهتری قوی که می تواند وجود داشته باشد – توجه به مسائل و معضلات ترافیکی سواره و پیاده در منطقه و تمهیدات لازم برای استرس به سایت – حفظ حریم خیابانهای اصلی و توجه به دید منظر از درون سایت به بیرون و بالعکس1- ایجاد محیطی انعطاف پذیر 2- ایجاد محیطی که علاوه بر دارا بودن وپژگی ها و مزایای معماری مدرن به معماری و فرهنگ بومی ما احترام بگذارد.

    3- توجه به عناصری که قابلیت نماد یا المان برای خاص شدن پروژه ا توجه به اینکه طراحی این مجتمع برای افرادی ویژگی های خاص و منحصر به فرد است و از طرفی این افراد جوانان متفکرند؟

    4- ایجاد محیطی که پذیرای جامعه در درون خود می باشد رابطه ی مثبت و هدفمند میان جامعه و تیز هوش ایجاد می کند.

    5- پرورش و ؟

    به شناخته و نامشکوف ذهن تیزهوش و آشنا کردن جامعه با این استعدادهای بالقوه 6- ایجاد حس خود باوری علمی در تیز هوش ، یعنی آنچه می آموزد می تواند تکمیل کند و پیشرفته تر از آن را ارائه نماید.

    7- پرهیز از به کارگیری فضاهای یکنواخت و کسالت آور 8- محصوریت فضاهای آموزشی و در عین استفاده کمتر از پانل ها و دیوارهای صلب 9- ایجاد فضایی که به لحاظ مقطع تحصیلی فراتر از محیط دبیرستان باشد با حفظ ویژگی های دبیرستان 10- طراحی منطبق بر اقلیم منطقه 11- طراحی براساس ویژگی های فیزیکی دانش آموزان 12- طاحی منطبق بر مکان و ویژگی های سایت

کلمات کلیدی: فضای آموزش و پرورش

آموزش پرورش خیار گلخانه ای(درختی) اسکلت بخشی از گلخانه است که پوشش پلاستیکی یا شیشه ای را نگه میدارد. اسکلت گلخانه باید محکم و سبک بود و در عین حال ارزان و با دوام باشد و تا حد امکان سایه کمتری داشته باشد. در حال حاضر اسکلت گلاخنه را بیشتر با آهن گالوانیزه و یا آلومینیم می سازند و در بعضی موارد از چوب هم استفاده میشود که هم ارزانتر است و هم ساخت آن آسانتر است، ولی این اسکلتها ...

راهبردهای توسعه پایدار در بخش آموزش و پرورش و آموزش عالی آموزش و پرورش و آموزش عالی در ایران در برنامه‌های توسعه کشور ما نیروی انسانی جایگاهی ویژه و نقشی محوری دارد و سهمی به‌سزا در توسعه پایدار ایفا می‌کند. آموزش و پرورش متولیان اصلی تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد در میان سایر بخش‌ها، موقعیتی خاص و مأموریتی ویژه در برنامه‌های بلندمدت توسعه دارند. از این رو، تدوین و تنظیم ...

مقدمه: توسعه و تعمیق مشارکت از اهم مباحث تعلیم و تربیت معاصر است. بدون تردید آگاهی از نظریات مردم، دانشمندان و دست اندرکاران آموزش و پرورش زمینه را برای ارتقاء مشارکت و نظارت مردم در آموزش و پرورش هموار می سازد. رسیدن به این مهم مستلزم آن است که مدیران، مجریان و دست اندرکاران جهت بهینه سازی تصمیمات و بهبود روش ها و برخورداری از بالاترین بهره وری در ابعاد مادی و معنوی، ضمن بهره ...

مقدمه: هدف و اهمیت آموزش و پرورش در کشور ما تربیت انسانهایی مؤمن و متعهد، دلسوز و از طرفی تربیت افراد با تجربه و دارای سطح علمی بالاتر می‌باشد. چرا که آموزش و پرورش تفکیک ناپذیر از هم دیگری می‌باشد. از آنجا که آدمی از طریق حد مطلوبی از آموزش و پرورش به حد متعارفی از ذوق سلیم قدرت تخیل و تحلیل می‌رسد، همچنین در جامعه همه مسائل و پدیده‌ها بلافاصله به مرزهای تخصص و مهارت نمی‌رسدولی ...

فلسفه آموزش و پرورش ایده آلیسم و رئالیسم: مقدمه: یک : ایده‌آلیسم 1 - نمی‌توان "وجود" و "ادراک " را مساوی دانست آن گونه که برکلی عقیده دارد (زیرا اشاره شد که از تحلیل این جمله مطابقت و تساوی وجود و ادراک ناشی نمی‌شود و مساوی دانستن آن دو خلط مقام ثبوت و اثبات است). 2 - از این نظر برکلی که وجود مساوی ادراک است به هیچ وجه انکار جوهر مادی آن گونه که برکلی می‌گفت نتیجه نمی‌شود. 3 - ...

(میزان دستیابی به اهداف) اهمیت بسیار می دهد. این موضوع بر پایه سؤال اصلی زیر است: «چرا عملکرد نظام آموزش و پرورش متناسب با اهداف و استانداردهای از پیش تعیین شده نیست؟» به دیگر سخن این که، چرا تغییرات به وجود آمده در دانش، نگرش، بینش و رفتارهای فردی و گروهی فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دوره های مختلف تحصیلی، متناسب با اهداف و استانداردهای از پیش تعیین شده و وضعیت مورد انتظار ...

در یک خانه سبز زندگی کنید اگر از زندگی در محیط‌های آلوده و پرسروصدای شهری خسته شده‌اید و کمی به آرامش نیاز دارید، حضور در طبیعت برای شما درست مثل یک قرص آرام‌بخش عمل می‌کند. کافی است هفته‌ای یک بار به یک محیط طبیعی قدم بگذارید و تعدادی گل‌و‌گیاه زیبا و با طراوت ببینید تا در طول هفته سرحال و شاداب‌تر باشید. اما اگر دغدغه‌ها، گرفتاری‌ها و مشکلات زندگی مجالی برایتان باقی نگذاشته، ...

طراحی،اجرا و نگهداری فضای سبز ادارات و منازل و ...(چمن کاری، گلکاری،درخت کاری، هرس و...) نظارت و رسیدگی به باغها ی میوه . حفاری چاه اب قابل توجه: کارگاها وکا رخانهای صنعتی:مرغداریها:دامداریها:گاوداریها:و کشاورزان: حفاری چاه اب عمیق ونیمه عمیق کف شکنی و طراحی پارک و فضای سبز مجموعه نرم افزاری طراحی پارک و فضای سبز این مجموعه شامل 9 سی دی می باشد جدید ترین و کاملترین مجموعه آموزشی ...

مقدمه این گزارشات دربار ه اولین سری کنفرانس های منطقه ای در باره سرمایه گذاری کار فرمادر یادگیری فضای کار است از وقتی که این موضوع بوده است مطالعه بحث های تازه در سطح ملی ، ماهیت بازار و تأسیس سازمان آموزش و پرورش و سیستم های آموزشی از یک ایالت به ایالت دیگر تغییر یافت . علاوه بر این منفعت یک فهم از این چشم انداز های متفاوت ، مرکز شناسایی کار و یادگیری از انجمن کانادایی درباره ی ...

مقدمه : براي بحث پيرامون فضاي تفريحي و باز ابتدا نياز به شناخت مفهوم فراغت در فضاي شهري داريم . فراغت: مجموعه‌‌اي از اشتغالهايي است که فرد کاملاً براي استراحت و رضايت خاطر خود و يا براي تفريح يا به منظور توسعه آگاهي‌‌ها و يا فراگيري

نظامهاي آموزشي و فعاليتهاي حاکم بر آن ،‌ با توجه به پيشرفت جوامع ،‌همواره دستخوش تغيير وتحول است و تحول آموزشي ، خود معلول تحول اجتماعي وتحول علوم و تکنولوژي است زيرا در يک جامعه ساده ،‌نيازها ساده و روش ارضاي نيازها نيز ساده است . در چنين جوا

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول