دانلود تحقیق ساختارنظام آموزشی

Word 120 KB 16460 15
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • آموزش پیش دبستانی :که مشتمل بر دوره آموزش اختیاری 1ساله ویژه کودکان رده سنی 5 سال با هدف آمادگی کودکان جهت ورود به مراکز آموزش ابتدایی می باشد.


    آموزش ابتدایی : مشتمل بردوره آموزشی 5 ساله ویژه کودکان رده های سنی 6 تا 11 سال می باشد.


    آموزش راهنمایی : مشتمل بردوره آموزشی3 ساله ویژه دانش آموزان رده های سنی14-11سال می باشد.


    آموزش متوسطه: مشتمل بردوره آموزشی 3 ساله بوده و به 3 شاخه نظری ، فنی حرفه ای و مهارتی (کاردانش ) تقسیم می گردد.


    شاخه نظری : آندسته ازدانش آموزانی که به انتخاب شاخه فوق مبادرت می نمایند ملزم به گذراندن 96 واحد آموزشی تا زمان اخذ گواهینامه آموزش متوسطه در یکی از 3 رشته ادبیات و علوم انسانی، ریاضی و فیزیک و علوم تجربی می باشند.
    شاخه فنی و حرفه ای :آندسته از دانش آموزانی که به انتخاب شاخه فوق مبادرت می نمایند در یکی از گرو ه های آموزشی صنایع،کشاورزی ،خدمات برق ، مواد ،صنایع کشتیرانی، کشاورزی، هنر ، مدیریت ، اقتصاد داخلی ، مالی و اداری آموزش دیده و در پایان دوره آموزشی 3 ساله و پس از گذراندن 96 واحد آموزشی به کسب مهارتهای لازم جهت احراز شغل مناسب و گواهینامه آموزش فنی و حرفه ای نائل می آیند.


    شاخه مهارتی ( کاردانش ) : آندسته از دانش آموزانی که به انتخاب شاخه فوق مبادرت می نمایند ملزم به گذراندن 49 واحد عمومی جهت اتخاذ مدرک کلاس اول می باشند.

    پس از گذراندن 96 واحد درسی گواهینامه مهارتهای تحصیلی به فارغ التحصیلان اعطاء میگردد.

    هدف دوره آموزشی مذکور آموزش وتربیت نیروی کاری ماهر و نیمه ماهر در حوزه های خدمات و کشاورزی است.


    دوره پیش دانشگاهی : دوره آموزش پیش دانشگاهی دوره آموزشی 1 ساله ویژه آندسته از دانش آموزانی است که به اتمام مقطع آموزش متوسطه نائل آمده و قصد ورود به دانشگاه ها یا سایر موسسات آموزش عالی را دارند
    آموزش ابتدایی
    اهداف مقطع آموزش ابتدایی
    از جمله مهمترین اهداف مقطع آموزش ابتدایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
    1- برقراری فضای مناسب آموزشی جهت پیشرفت اخلاقی و اعتقادی دانش آموزان
    2- پرورش استعدادها و خلاقیتهای کودکان
    3- بهبود قدرت بدنی و جسمانی کودکان
    4- آموزش خواندن ، نوشتن ، محاسبه و برقراری معاشرت اجتماعی با سایر اعضاء اجتماع
    5- آموزش مسائل بهداشت فردی و گروهی
    برنامه های آموزشی از جمله مهمترین برنامه های آموزشی مقطع آموزش ابتدایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود: علوم قرآنی و تعلیمات دینی انشاء و املاء فارسی زبان فارسی ( خواندن و درک مطلب ) تعلیمات اجتماعی علوم هنری ( نقاشی،خطاطی، کاردستی ) علوم طبیعی و بهداشت ، علوم ریاضی ورزش و تربیت بدنی دروس مذکور در هفته 24 ساعت ارائه شده و زمان هر کلاس درس 45 دقیقه می باشد.

    مدت زمان دروس آموزشی مقطع آموزش ابتدایی اهداف کیفی آموزش ابتدایی از جمله مهمترین اهداف کیفی مقطع آموزش ابتدایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1.

    اعمال تغییرات ساختاری در نظام آموزشی مطابق با نیازهای واقعی جامعه و برنامه توسعه جهانی به منظور رشد کیفیت و نرخ بهره وری داخلی آموزش و پرورش 2.

    ارائه آموزشهای پایه به کودکان استثنایی 3.

    اصلاح ساختار اداری و روشهای اجرایی حوزه آموزش اهداف کمی آموزش ابتدایی از جمله مهمترین اهداف کمی مقطع آموزش ابتدایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1.

    دستیابی به نرخ ناخالص 5/106 درصدی ثبت نام کودکان رده های سن10-6 سال در مراکز آموزش ابتدایی طی سال 1998 به نرخ123 درصدی در پایان برنامه اول 2.

    دستیابی به نرخ قبولی کودکان رده های سنی 8-6 سال در مراکز آموزش ابتدایی از 5 / 78 درصد طی سال 1983 به 81 درصد طی سال 1998 و 84 درصد در پایان برنامه دوم 3.

    بهبود کارآیی داخلی و کاهش نرخ مردودی و افزایش نرخ قبولی دانش آموزان مقطع آموزش ابتدایی به نسبت 77 به 100 سیاستها ، استراتژی ها و اولویت های مقطع آموزش ابتدایی از جمله مهمترین سیاستها ، استراتژی ها و اولویت های مقطع آموزش ابتدایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1.

    اصلاح و تغییر ساختار نظام آموزش ملی مطابق با نیازهای جامعه و توسعه ، ارتقا کیفیت و کارائی برنامه های آموزشی مقطع آموزش ابتدایی با رجوع به اسلام ، قرآن و سنت پیامبر (ص)در جهت گنجاندن ارزشهای روحی و معنوی در برنامه های آموزشی 2.

    توجه به قوانین ،برقراری همکاریهای گروهی ، تعهد به مشارکت در موضوعات سیاسی اجتماعی ، توجه به موضوع سلامت روانی کودکان 3.

    برقراری هماهنگی میان سیاست های فرهنگی سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی مورد پذیرش وزارت آموزش و پرورش با سایر سیاستگذاران ملی 4.

    کاهش نرخ ترک تحصیل و ایجاد علاقه و انگیزه ادامه تحصیل درمیان کودکان از طریق اولویت دادن به اجرای سیاست غلبه برمشکلات و کمبودهای آموزشی مقطع آموزش ابتدایی با توجه به تفاوت های قومی و فرهنگی 5.

    اعمال سیاستهای انعطاف پذیر در اجرای متدهای متفاوت آموزشی و بهره گیری از نیروی انسانی ، فضا ، ابزارها و امکانات آموزشی در جهت پاسخگویی به نیازمندیهای محلی مطابق با نوع و سطح آموزش ، جنسیت ، میزان علاقه مندی و استعداد دانش آموزان 6.

    اولویت دادن به آموزش معلمان و اجرای برنامه هایی در جهت ارتقاء موقعیت معلمان و تعیین موقعیت آنان در جامعه و اتخاذ سیستم آموزشی واحد به عنوان الگوی راهنما 7.

    تأکید بر اهمیت ارزیابی پیوسته و اصلاح روشها، سیاستها و برنامه های آموزشی 8.

    جلوگیری از ارزیابی های انحصاری و مقطعی آموزشی به ویژه در میان دانش آموزان مقطع آموزش ابتدایی 9.

    اولویت دادن به ارزیابی پیوسته نرخ مردودین و تجدیدیها ، بررسی دلایل و ارائه طرح هایی در جهت رفع مشکلات مذکور 10.

    ارائه برنامه های آموزش ابتدایی به کودکان سراسر کشور 11.

    اتخاذ و اجرای برنامه های مورد نیاز جهت ثبت نام کلیه کودکان و تمرکز منابع و تسهیلات در جهت جبران کمبودهای مناطق محروم 12.

    برقراری روابط همکاری با سازمانهای ذیربط، بسیج کلیه منابع و جلب توجه و مشارکت فعال دولت در جهت پرداختن به موضوعات فرهنگی ، حمایتی ، رفاهی و قانونی 13.

    تربیت کادر آموزش ابتدایی مناطق محروم و دور افتاده از طریق گسترش موسسات و دانشگا ه های تربیت معلم مشکلات اصلی آموزش ابتدایی از جمله مهمترین مشکلات مقطع آموزش ابتدایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1.

    عدم کیفیت و انعطاف ناپذیری محتوی و متدهای آموزشی و نادیده انگاشتن خلاقیت، نظم، مسئولیت پذیری و انجام فعالیت های گروهی 2.

    فقر اقتصادی و عدم تقبل هزینه های بالای آموزشی دانش آموزان توسط والدین و تأثیرات سوء آن بر آموزش فرزندان 3.

    عدم تعهد والدین جهت گمارش کودکان رده های سنی10-6 سال به مدارس ابتدایی به واسطه ضعف قوانین آموزشی کشور 4.

    عدم صراحت موضوعات آموزشی و عدم هماهنگی موضوعات مذکور با الگوهای پیشرفت کشور در نتیجه فقدان هماهنگی میان آموزش و بازارکار 5.

    ایجاد وقفه درکیفیت آموزش و روشها و تجهیزات داخلی به واسطه اعمال تغییرات سریع جهانی در زمینه توسعه علمی نرخ افت و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان طی سال تحصیلی 1990 و 1997 بر مبنای جنسیت مقایسه نرخ افت تحصیلی دانش آموزان مقطع ابتدایی طی سال های 1997-1990 بر مبنای مناطق روستایی ، شهری و کشوری کشوری نرخ ثبت نام ناخالص نرخ ثبت نام ناخالص (GER) دانش آموزان مقطع ابتدایی در معرض نوسانات قرار داشته است.

    به نحوی که این میزان طی سال 1990 از6 /110درصد به 3 /113درصد در سال 1992 افزایش و در سال 1998 تا 5/109درصد کاهش یافته است.

    نرخ ثبت نام ناخالص (GER) دانش آموزان پسر طی سال 1990 از4/116درصد به 7/117درصد ظی سال 1992 و 6/115درصد طی سال 1998 تنزل یافته است.

    نرخ ثبت نام ناخالص دانش آموزان بر مبنای جنسیت)طی سالهای1998 -1990) نرخ ثبت نام ناخالص GER دانش آموزان دختر نیز طی سالهای 1990 تا سال 1993 دستخوش تغییرات زیادی بوده است بنحویکه از 4/104درصد به 8/108درصد رسیده و طی سال 1998 تا میزان 3/102درصد کاهش یافته است.

    دلایل افزایش نرخ ثبت نام ناخالص (GER) نرخ ثبت نام ناخالص (GER) از نقسیم تعداد دانش آموزان ثبت نامی در آموزش ابتدایی بخش بر کل جمعیت رده سنی 10-6 سال محاسبه می گردد.

    صورت کسر مذکور از جمع دو رقم اصلی و مشخص (تعداد ورودیهای جدید پایه اول و تعداد دانش آموزان رده های سنی 6 تا 17 سال که در پایه های آموزشی 2 تا 5 آموزش می بینند)حاصل می گردد.

    از سال 1990 ، با کاهش تعداد گرو ه های رده سنی 10-6 سال کاهش ناچیزی درتعداد ورودیهای جدید پایه اول مشهود بوده است.واین در حالیست که تا پیش از سال 1990 تعداد دانش آموزان پایه های5-2 تحصیلی به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است.

    گفتنی است که تفاوت میان کاهش و افزایش فوق منجر به افزایش تعداد دانش آموزان طی سا ل های 93-1990 در مقایسه با سا ل های پیش و همچنین منجر به افزایش صورت کسر گردیده است.اما مخرج کسر که جمعیت گرو ه های رده سنی 10-6 سال را شامل می گردد در مقایسه با سالهای پیش دستخوش کاهش شده که به خودی خود به افزایش نرخ ثبت نام ناخالص (GER) که از تقسیم تعداد دانش آموزان پایه اول بر کل جمعیت گروه سنی 10- 6 سال بدست می آید، منجر می گردد.

    دلایل کاهش نرخ ثبت نام ناخالص (GER) نرخ ثبت نام ناخالص دانش آموزان(GER) از سال 1993 با کاهش روبرو بوده است.

    میزان کاهش رشد جمعیت دانش آموزان و در نتیجه کاهش ورودیهای مقطع آموزش ابتدایی و اعمال تغییرات عمده در قوانین و روند برگزاری امتحانات به منظور سهولت در ارتقاء تحصیلی دانش آموزان پایه ابتدایی از جمله مهمترین دلایل سیر نزولی نرخ ثبت نام دانش آموزان به شمار میرود.

    نرخ ثبت نام ناخالص دانش آموزان(GER) دختر و پسر از سال 1990 تا 1993 افزایش کرده و از سال 1993 با کاهش روبرو بوده است.طی مقایسات انجام گرفته میان نرخ ثبت نام ناخالص دانش آموزان پسر و دختر (GER) مشخص گردید که نرخ ثبت نام ناخالص دانش آموزان پسر از دختران بالاتر بوده است که از جمله مهمترین دلایل آن می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1- وجود فرهنگهای رایج مختلف بویژه درمناطق روستایی درخصوص تحصیلات دختران 2- همکاری و مشارکت دختران در امورخانه داری و بچه داری 3- کمبود معلمین در مناطق روستایی و دور افتاده 4- برپایی کلاس های مختلط آموزشی در روستاها و مناطق دور افتاده 5- مشارکت دختران در فعالیت های تولیدی خانواده نظیر قالیبافی، صنایع دستی و ...

    طبق اطلاعات جدول فوق بالاترین نرخ در استانهای کرمان، لرستان ،چهارمحال و بختیاری، اردبیل، گیلان، هرمزگان و مرکزی و پایین ترین نرخ در استانهای سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، یزد ، خراسان و کردستان به چشم می خورد.طبق جدول فوق پایین ترین نرخ GER به استان سیستان و بلوچستان تعلق دارد.

    از جمله مهمترین دلایل نرخ بالای GERدر چندین استان می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1.

    مختلط بودن مراکز آموزشی استانی 2.

    اجرا وکاربرد متدهای تکراری درمراکز آموزشی استانی 3.

    تأخیر در ثت نام و ثبت نام مجدد جمعیت گروه سنی10-6 سال 4.

    کاهش جمعیت کودکان رده های سنی10-6 سال از جمله مهمترین دلایل نرخ پایین GERدر چندین استان کشور می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1.

    تعداد کم معلمین زن در برخی نواحی کشور، بویژه مناطق روستایی 2.

    تشکیل کلاس های آموزشی مختلط در برخی نواحی کشور 3.

    ایجاد و رونق حرفه های کاذب 4.

    مشکلات فرزندان در فعالیت های تولیدی 5.

    برخلاف تلاشهای زیادی که جهت افزایش GER در این استانها شده است، اعداد و ارقام در مقایسه با دیگر استانها پایین است.

    6.

    اتخاذ روشهای تکراری، ثبت نام بموقع ورودیهای جدید و تعداد کم دانش آموزان رده های سنی 6 تا 10 سال کلیه عوامل فوق سبب گردیده تا تعداد دانش آموزان مقطع آموزش ابتدایی در مقایسه با جمعیت کلی گروه های سنی 10-6 سال از کاهش چشمگیری برخوردار باشد.

    (نرخ ثبت نام خالص NER) طی دهه 99-1990 نرخ ثبت نام خالص NER))از افزایش برخوردار بوده است.

    به نحوی که طی سال 1990 از 2 /92درصد به 97درصد طی سال 1998 افزایش یافت.در همان اثناء نرخ ثبت نام خالص دانش آموزان دختر (NER) نیز نشانگر تغییرات مشابهی بوده و از افزایش4/88درصد به 3/95درصدی بر خوردار بود.روند مشابهی نیز در خصوص دانش آموزان پسر مشهود می باشد به نحویکه طی سال 1990 از افزایش 9/95 درصد به 5 /98 درصدی طی سال 1998 بر خوردار بوده است.

    نرخ خالص ثبت نام درمقطع آموزش ابتدایی بر مبنای جنسیت(طی سالهای98-90) مقطع آموزش راهنمایی اهداف مقطع آموزش راهنمایی از جمله مهمترین اهداف مقطع آموزش راهنمایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1- افزایش توانائیهای اخلاقی و ذهنی دانش آموزان 2- افزایش تجربیات و دانش عمومی دانش آموزان 3- شناسایی استعدادهای فردی و جهت دهی به چنین استعدادهایی از طریق تشویق جوانان به حضور در مراکز آموزش متوسطه برنامه های آموزشی از جمله مهمترین برنامه های آموزشی مقطع آموزش راهنمایی می توان به موارد ذیل اشاره نمود: زبان و ادبیات فارسی، ریاضیات، زیست شناسی، تعلیمات دینی تاریخ، جغرافیا، زبان عربی، علوم اجتماعی، علوم هنری شناخت حرفه و فن، زبان خارجی، آمادگی دفاعی، علوم قرآنی مقطع تکمیلی متوسطه آندسته از دانش آموزانی که درمقطع مقدماتی متوسطه به کسب مدرک علمی پایان دوره نائل آمده اند با گذراندن دوره آموزشی3 ساله موفق به اخذ دیپلم متوسطه گردیده و در صورت تمایل با گذراندن دوره 1ساله پیش دانشگاهی از امکان حضور در آزمون کنکور ورودی دانشگاهها برخوردار می گردند .

    علاوه بر این دوره 5 ساله فنی- حرفه ای نیز جهت تربیت تکنسین در رشته های مربوطه پس از گذراندن دوره مقدماتی متوسطه به علاقه مندان ارائه می گردد.

    اهداف مقطع تکمیلی متوسطه از جمله مهمترین اهداف مقطع تکمیلی متوسطه می توان به موارد ذیل اشاره نمود: شاخه نظری : ارتقاء دانش عمومی و فرهنگی، شناسایی شایستگی های دانش آموزان و هدایت آنان به رشته تحصیلی مورد علاقه درمراکز آموزش متوسطه و آمادگی آنان جهت ورود به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شاخه فنی و حرفه ای : هدایت دانش آموزان به رشته های تحصیلی مربوطه اعم از ( صنایع ، خدمات، کشاورزی و…..

    ) شاخه کار و دانش : تربیت کادر ماهر و نیمه ماهر ( استاد کار ) ، سرپرست ، سر کارگرو … مواد درسیکلاس اولکلاس دومکلاس سومکلاس چهارمکلاس پنجمقرآن--222تعلیمات دینی-3222انشاء فارسی-2222املاء-3222فارسی ( خواندن و درک مطلب )124433تعلیمات اجتماعی--2--هنر ( نقاشی ، خطاطی ، کاردستی )-22-44علوم طبیعی و بهداشت33433ریاضی55444ورزش22222مجموع ساعات هفتگی2424242424 زنمردمردان و زنان مناطق شهریمناطق روستایی سال199019911992199319941995199619971998مختلط6/1101/1113/1131131/1129/1081579/1062/107پسر4/1161167/1171172/1162/1133/1111/1116/110دختر4/1045/1067/1088/1087/1075/1045/1026/1028/103 سال199019911992199319941995199619971998مختلط2/926/942/972/992/993/972/967/9697پسر9/955/956/991001007/996/98995/98دختر4/886/916/94979/968/947/933/943/95

کلمات کلیدی: آموزش - نظام آموزشی

1- چکیده :‌ موضوع سند و معرفی بخشهای اصلی این سند حاوی اطلاعات لازم برای شناخت کلی طرح "مطالعه و بستر سازی نظام آموزشی مبتنی بر فاوا" و اختصاصا شناخت فعالیتهای لازم برای انجام پروژه فاز صفر این طرح است؛ به گونه ای که چگونگی انجام، منابع (هزینه و زمان) و مراحل انجام پروژه فاز صفر مذکور قابل تشخیص و تخمین باشد. سند در دو بخش اصلی تنظیم شده است. در بخش اول این سند ابتدا موضوع و ...

مقدمه نظام آموزشی کشورهای جهان آموزش یکی از مهم ترین ارکان هر نظام اجتماعی به شمار می رود. در جوامع پیشرفته که روز به روز بر پیچیدگی آن افزوده می شود بدون آموزش های لازم، زندگی ممکن نخواهد بود. به تناسب گسترش مهارت های کار و زندگی در شرایط کنونی، نظام آموزش هر جامعه ای نیاز به ارتقاء کمی و کیفی دارد. سیاست گذاری و برنامه ریزی در مسائل آموزشی در سطوح و حوزه های مختلف اعم از ...

پذیر نیست مقدمه طرح ارزشیابی توصیفی مشهور به ارزشیابی کیفی یا طرح حذف نمره ،تجربه نو آورانه ی برخاسته از عمل در مقطع ابتدایی آموزش و پرورش ایران است.این طرح به صورت پیش آزمایشی در سال تحصیلی 82-81 اجرا و ارزشیابی شد. گزارش ارزشیابی طرح توسط نویسنده این مقاله که مجری این ارزشیابی بوده بلافاصله منتشر گردید(محمد حسن مقنی زاده،1381). اجرای آزمایشی این طرح درچهار سال تحصیلی بعد ادامه ...

کنکاشی در علل افت تحصیلی در نظام آموزشی ایران افت در لغت به معنای افتادن – نقصان – کاستی و کاهش است و اصطلاح آموزشی آن افت تحصیلی است که در معنای عام به مردودی دانش آموزان و تکرار پایه ی تحصیلی اطلاق می شود . گرچه علل افت در مقاطع مختلف تحصیلی تا حدودی با یکدیگر تفاوت دارد اما شاید بتوان یک سری علت را بطور عام بیان کرد و بطور اخص در هر پایه ی تحصیلی نیز عوامل خاص آن را بیان نمود ...

آموزش پیش دبستانی :که مشتمل بر دوره آموزش اختیاری 1ساله ویژه کودکان رده سنی 5 سال با هدف آمادگی کودکان جهت ورود به مراکز آموزش ابتدایی می باشد. آموزش ابتدایی : مشتمل بردوره آموزشی 5 ساله ویژه کودکان رده های سنی 6 تا 11 سال می باشد. آموزش راهنمایی : مشتمل بردوره آموزشی3 ساله ویژه دانش آموزان رده های سنی14-11سال می باشد. آموزش متوسطه: مشتمل بردوره آموزشی 3 ساله بوده و به 3 شاخه ...

برنامه ریزی آموزشی = اصول برنامه ریزی به تدریج معلوم شده و سیر تکاملی داشته است. برنامه ریزی های اولیه بیشتر صورت تخیلی و آرزوئی داشته است. این نوع برنامه فهرستی از توقعات و خواسته ها است، که اغلب فاقد عناصر تصمیم گیری بوده و اغلب فقط روی کاغذ می ماندند. = اصول برنامه رزی نسبتاً کامل شده امروزی، به سه گروه تقسیم می شود: 1-اصول مقدماتی که خود شامل سه اصل می باشد: الف= هماهنگی ...

پیشنیه مدیریت آموزشی نهضیت مدیریت علمی و اصولی که تبلیغ می کرد مدیریت آموزشی را متأثر ساخته و توجه اندیشمندان و محققان آموزشی را به خود جلب نمود. هواداران مدیریت علمی در نظامهای آموزشی به کاربرد اصول آن همت گماشتند. آنها مدرسه را مشابه کارخانه تلقی می کردند که در آن دانش آموران مانند مودا خام، باید در فراگیری آموزش و پرورش، متناسب با کیفیات و مشخصات مورد انتظار جامعه تغییر و ...

خلاصه نوشتار: معارف پروری و روشنفکری، همراه با فراورده ها و محصولات فرهنگی در بوشهر و در دوران گذشته و کنونی، پیشینه ای بس طولانی دارد. به قدمت تمدّن و تاریخ روزگارانش، از عصر عیلامیان تا قرون جدید و از دوران معاصر تاکنون. در دوران معاصر، مدرسه سعادت بوشهر به طرز جدید در سال 1317 ه . ق. (مطابق با 1278 ه . ش. و 1896 میلادی) در محلّ کنونی آن که هنوز به همان نام پابرجاست، در 108 ...

اهمیت نظام آموزش و پرورش : نظام آموزش و پرورش بنا به ضرورت تغییرات اجتماعی یکی از سازمانهای پیچیده و بزرگ اجتماعی در هر کشوری محسوب می شود و با رشد و توسعه اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی پیوندی ناگسستنی دارد و به تدریج از یک حالت ساده ابتدایی به یک حالت پیچیده در آمده است . ثمر بخشی این نظام از یک سو ، تبدیل انسانهای مستعد سالم ، بالنده ، متعادل و رشد یافته است و از سوی دیگر تامین ...

مقدمه آموزش عمومی هنر در نظام آموزش و پرورش ایران از غفلت و بی توجهی تاریخی رنج می برد این در حالی است که در طی حدود دو دهه گذشته ، نظام های آموزش و پرورش پیشرفته در جهان فعالیت های گسترده ای را برای بر طرف کردن این نقیصه اساسی آغاز کرده اند . دامنه این فعالیت ها در حدی است که برخی از این دوران به عنوان دوران « احیای آموزش هنر » نام برده اند . * مشکلات و ضعف های موجود د رآموزش ...

چکیده این پژوهش با هدف تدوین و اعتبارسنجی برخی شاخصهای پایه‌ای و اصلی امکانات و فعالیتهای آموزشی -ترویجی و به کارگیری آنها به منظور رتبه‌بندی استانها از نظر فعالیتهای آموزشی و ترویجی در دو فاز انجام گرفته است. در فاز اول پس از مرور ادبیات موضوع 137 شاخص آموزشی - ترویجی، در هفت زمینه؛1- شاخص‌های مربوط به عاملین ترویج، 2- شاخص‌های زیرساختی ترویج، 3- شاخص‌های مربوط به فعالیت‌های ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول