دانلود تحقیق شبکه بیسیم

Word 638 KB 16946 62
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • عصر بی سیم، رشد تصاعدی را در دهه گذشته تجربه کرده است.

    ما توسعه های زیادی را در زیرساختارهای شبکه، رشد کاربردهای بی سیم، ظهور دستگاههای بی سیم موجود در همه جا مثل کامپیوترهای دستی یا قابل حمل، PDAها و تلفن های معمولی را مشاهده کرده ایم که همگی در قابلیت های خود قدرتمندتر می باشند.

    این دستگاهها اکنون، نقش مهمی را در زندگی ما ایفا می نمایند.

    برای اشاره فقط تعداد اندکی مثال، کاربران موبایل می توانند بر تلفن معمولی خود برای چک کردن ایمیل و جستجو در اینترنت تکیه نمایند.

    مسافرین با کامپیوترهای قابل حمل می توانند از فرودگاه ها، ایستگاههای راه آهن، کافه تریاها، و دیگر محل های عمومی در اینترنت وارد شوند، جهانگردان می توانند از ترمینال های GPS نصب شده داخل ماشین های اجاره ای برای مشاهده نقشه های رانندگی استفاده نمایند و جذابیت های جهانگردی فایل ها یا دیگر اطلاعات را مشاهده نمایند با اتصال کامپیوترهای قابل حمل از طریق LAN های بی سیم آنها را مبادله نمایند ضمن اینکه در کنفرانس ها حضور بهم می رسانند و در خانه یا خانواده می توانند داده ها را همزمان سازند و فایل ها را بین کامپیوترهای رومیزی و دستگاه های قابل حمل انتقال دهند.
    نه تنها دستگاههای (موبایل) متحرک قدرت بیشتر، آرامش بیشتر و ارزانتر و کوچکتر را بدست می آورند، بلکه کاربردهای بیشتری و خدمات شبکه ای را به اجرا در می‌ آورند.

    تمام این عوامل ، رشد انفجاری بازار تجهیزات کامپیوتری متحرک مشاهده شده، امروزی را تغذیه می نمایند.

    گزارشات بازار از منابع مستقل نشان می دهد که تعداد کاربران معمولی در دنیا هر سال دوبل نمی شوند و با رشد از 22 میلیون در سال1992 تا 820 میلیون در ژوئن سال 2002 نمایان می باشند.

    این رشد بیشتر توسط تعداد زیاد کاربران لپ تاپ و اینترنت تغذیه می شود.

    پروژه ها و تصاویر نشان می‌دهد که در دو سال بعد، تعدادی از اتصالات متحرک و تعدادی از محموله های ترمینال‌های موبایل و اینترنت تا 50-20% دیگر رشد خواهد کرد.

    با این روند، می توان کل تعداد کاربران اینترنت موبایل را تا بیشتر از آن کاربران اینترنت روی خط ثابت انتظار داشت.

    در میان هرم کاربردها و خدماتش که توسط دستگاههای متحرک و موبایل اجرا می شود، اتصالات شبکه و خدمات داده های مربوط بدون شک در بالاترین تقاضا قرار دارند.

    بر طبق بررسی اخیر توسط گروه cahners in- state به تعدادی از مشترکین برای خدمات داده های بی سیم، بسرعت از 170 میلیون در دنیا در سال 2000 تا بیش از 3/1 بیلیون در سال 2004 رشد می کنند.

    و تعداد پیامهای بی سیم ارسالی هر ماهه از 3 بیلیون در دسامبر 1999 به 244 بیلیون تا دسامبر 2004 افزایش خواهد یافت.

    اخیراً اکثر اتصالات در میان دستگاههای بی سیم روی فراهم آورنده های خدمات مبتنی بر زیرساختار ثابت یا شبکه های خصوصی رخ می دهد، برای مثال اتصالات بین دو تلفن معمولی توسط BSC و MSC در شبکه های سلولی یا لپ تاپ های متصل به اینترنت از طریق نقاط دسترسی بی سیم راه اندازی می شوند.

    شبکه های مبتنی بر زیرساختار، راه وسیعی را برای دستگاههای موبایل جهت نیل به خدمات شبکه فراهم می آورند، زمانی را برای راه اندازی شبکه و زیرساختار در نظر می گیرد و هزینه های مربوط به نصب زیرساختار می تواند کاملاً بالا باشد.

    علاوه بر آن، موقعیت هایی وجود دارندکه در آن زیر ساختار مورد نیاز کاربر قابل دسترس نمی باشد و نمی تواند نصب گردد، یا نمی تواند در زمانی به موقع در محدوده جغرافیایی مورد نظر نصب گردند.

    ارائه خدمات شبکه و اتصال مورد نیاز در این موقعیت ها به شبکه موقتی موبایل (متحرک) نیاز دارد.
    بنابر تمام این دلایل، در الحاق با توسعه های مهم در تکنولوژی و استانداردسازی، راههای جدید دیگر برای ارسال اتصال پذیری توجه افزایش یافته ای را در سالهای اخیر بخود معطوف داشته است.

    اینها حول داشتن دستگاههای متحرم در انتقال ردیف اتصال به همدیگر از طریق پیکره بندی خودکار، راه اندازی شبکه متحرک و موبایل موقتی تمرکز می کنند که هر دو قدرتمند و انعطاف پذیر می باشد.

    در این روش، نه تنها گره های موبایل می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند، بلکه خدمات اینترنتی را می توانند از طریق گره دروازه اینترنت دریافت نمایند و بطور مؤثری هر دو خدمات اینترنی و شبکه دارای محدوده های غیر زیرساختاری توسعه دهند.

    همانطوریکه شبکه بی سیم به تحول ادامه می دهد، این قابلیت موقتی مهمتر می شود و راه حل های فن آوری بکار رفته برای حمایت آن بحرانی تر می شود و میزبان پروژه های توسعه و تحقیقاتی و فعالیت ها در صنعت و دانشگاه را راهنمایی می کند.

    این فصل روی محرک ها در پشت اتخاذ بازار حتمی شبکه موقتی موبایل تمرکز دارد و مجموعه نمونه راه حل های فن آوری را ارائه می دهد که می تواند در لایه های مختلف شبکه بویژه الگوریتم ها و پروتکل های مورد نیاز برای پیکره بندی و عملیات آن، بکار روند.

    در بخش بعدی، ما، فن آوریهای ارتباطی بی سیم، انواع شبکه های بی سیم و مسیر تحول آنها و نیز مسائل و تقاضاهای بازار را برای سیستم های بی سیم موجود بررسی می کنیم.

    بعد توضیح می دهیم که چرا شبکه موقتی برای شکل دادن قطعه اساسی در معماری شبکه G انتظار میرود.

    در بخش 3/1، ما به بررسی شبکه موقتی موبایل بطور مفصل می پردازیم و مزیت ها و مشخصه های خاص آن و چالش‌های طرح را پوشش می دهیم.

    بعد از آن، ردیف فرصت هایی را برای برنامه‌های کاربردی MANET در بازرگانی و ارتش نشان می دهیم که به منجر شدن پتانسیل بازار در پشت توسعه فن آوری MANET خدمت می کند.

    بخش
    4و 1وضعیت کنونی و چالش های طراحی در رویارویی با جامعه تحقیقاتی را خلاصه می‌کند.

    تعداد زیاد پروتکل ها و الگوریتم ها برای شبکه های موقتی موبایل تولد یافته اند که در بخش 4،1 ارائه شده و بحث و مقایسه شده اند.

    گرچه نتایج توسعه و تحقیقات حاصله در این قسمت ارائه می گردد و در فصول مفصل بقیه در این کتاب ارائه می شود بسیاری از موضوعات باز مسیر برای بازرگانی شدن و بکارگیری شبکه موقتی موفق را روشن نگه می دارند.

    بعضی از مسائل تحقیقاتی باز در شبکه بی سیم موقتی موضوع بخش 1.5 هستند.

    بخش 6/1 نتایج را نشان می دهد و بقیه فصول در این کتاب را معرفی می کند.


    تاریخچه شرکت ارتباطات سیار فناوری های جدید و دو دهه اخیر تاثیرات بسیاری بر زندگی ما داشته اند و تلفن همراه فیزیکی ازانواع پدیده های است که زندگی جوامع بشری را تا راستای ،نخستین مرحله از راه اندازی سیستم تلفن همراه در سال 73 بوده .بنابراین با توجه به نیازو تقاضای مردم به این پدیده فعالیت های متناهی شبکه تلفن همراه در اهداف عالی مجموعه مخابرات کشور قرار گرفت در پایان 450 هزار مشترک بود که این تعداد با عملکردهای معادل 1 میلیون و 630 هزار شماره درحال حاضررسیده است .اکنون شبکه تلفن همراه علاوه بر اینها و 85 شهرتحت پوشش این سیستم راپیش رو دارید.

    بر این اساس درطول برنامه سوم 4 میلیون و 590 شماره تلفن همراه روبرو است و ضریب نفوذ تلفن همراه از 78 و0 در ابتدای برنامه سوم و سه استان اول از نظرضریب نفوذ در پایان برنامه سوم تهران ،اصفهان و همراه تهران ،اصفهان و فارس اول بودند.

    در راستای توسعه تلفن همراه،وزارت ارتباطات و اطلاعات شرکت مخابرات همراه اعتباری را نیز بخش خصوصی امضاءکرده که تا کنون بیش از 421 همراه همچنین در نظر دارد ،با اپراتور دوم و سوم نیزقرار داد توسعه شبکه تلفن همراه که مشترکین از آنها بهره مند می شوند،شامل انتقال و انتظار مکامله دسترسی محدود اتصال به میانبر و دیتا سرویس sms,vms (صندوق رومینگ بین الملل اکنون با 78 کشور ارتباط برقرار می کند و در آینده نیز رو به روست.

    سیرو تحول تلفن همراه در جهان امروز در جهان ارتباطات ،تلفن به عنوان یک وسیله ی ارتباط شخصی بیشترفکر متحرک یا سیار کردن تلفن و به کارگیری آن در مکان های مختلف مندرجات در سال 1960 میلادی در کشورهای اسکاندیناوی (سوئد،نروژ،دانمارک )نقطه به نقطه به کار گرفته شد که نقطه عطفی در روند مخابراتی به شمار پیوست .

    این فن آوری در سال 1975 میلادی از سوی کشورهای اسکاندیناوی با اولین شبکه ی تلفن متحرک Nordic mobile telephone نیز ازسوی اولین سال 1980 میلادی استفاده از تلفن های دیجیتالی در اتومبیل مورد نظر درسال 1997 میلادی کانادا اولین شبکه ی اطلاعات عمومیرا طراحی و رسانه های جهانی با استفاده ازکامپیوتر ماهواره و گیرنده و فرستنده های در سال 1983 میلادی امریکا سیستم nmt ژاپن نیز سومین کشوردر جهان بود که سیستم سیار خود با ویژگی های hcms عرضه کرد و سپس سیستم ntfs با قابلیت اتصال به شبکه را ایجاد و عرضه سیستم ntt با قابلیت اتصال ه شبکه را ایجاد و عرضه ی سیستم tacs بود به گروه دارندگان تلفن سیار خود را با ویژگی های hcms عرضه کرد و سیستم ntt با اتصال به شبکه را ایجاد عرضه ی سیستم tacs بود به گروه دارندگان تلفن سیار پیوست و سپس این تاریخ سیستم nmt بافرکانس 450 مگاهرتز در کشورهای دانمارک و...

    قرارگرفت .فادور نیزبه شبکه ی استفاده کنندگان این سیستم پیوستند.

    هلند ،لوکزامبورگ و بلژیک با تغییرجزئی آن را پذیرفتند و در سال 1989 قبرس بود که کانادا سیستم amps آمریکا را پذیرفت.

    درسال 1985 میلادی انستیتو ammunicationstandard institute 17 کشوراروپایی درصدد طراحی و ابداع یک استاندارد مسترک برای تاسیس به صورت هماهنگ ،طرح تلفن سیار دیجیتال را اجرا کند این استاندارد hcms دارای سه سیستم است که عملکردهای اساسی کاملا" یکسانی دارند و در سال 1986 میلادی شبکه ی جهانی اطلاع رسانی اینترنت فراگیرترین راه اندازی شد و درسال 1987 میلادی طرح طرح باند باریک انتخاب شد و در همان تحت عنوان memorandum of nuer stanig امضا کردند مشخصات gms را رعایت کند .همچنین با موافقت این 13 کشور بازار بزرگی باز شد.با گسترش شبکه های اطلاع رسانی عمومی در کنار شبکه های 1980 میلادی احساس شد و منجر به ایجاد شبکه ی isdn گردید دانشمندان در زمیته ی فن آوری دستگاه ها ی رقمی یا دیجیتال در دهه ی ارتباط قطعات ،دستگاه ها و تجهیزات ،بر اساس دیجیت (اعداد)است و کار حرکت است .

    شبکه یisdn (شبکه رقمی خدمات مجتمع)دراواسط این دهه به ارتباطات دو ارائه شد.

    این شبکه که تاکنون در چندین کشور راه اندازی شده است،نوعی شبکه خدمات صدا و داده از طریق وسایل کلیدرنی (سوتیچینگ)ارائه می شود .این شبکه های دیگر است.قابلیت انعطاف و کارایی بیشتر و هزینه ی کمتری ز جمله دیگر فن آوریهای یی که در دهه 1970 توسط شرکت atst از فن آوری سویچ های tdm همگام با انتقال صورت بر روی یک زوج امکان کنترل از راه دور فراهم می گردد .

    نسل اول تلفن همراه در سال 1979 میلادی برای استفاده ی تجاری این تلفن ها که از سیستم مخابرات سلولی استفاده می کردند بعدها تک تک پیدایش نسل دوم تلفن همراه و سیستم های دیجیتالی شد .تکامل این سه و افزایش تعداد مشترکان را به همراه داشت باعث پدید آمدن نسل سوم بین المللی2000 دیدگاه itu در مورد ارتباطات سیتار در قرن بیست و یکم یک ارتباط موبایل پیشرفته برای تهیه ی سرویس های مخابراتی مکان شبکه و ترمینال استفاده شده است .با یک پارچگی سیستم های موبایل دسترسی بی سیم به صورت جهانی شامل سرویسهای موجود در شبکه برایاستفاده کنندگان موبایل تعیین گردیده است ،عملی خواهد گردید موبایل را که با شبکه های زمینی یا ماهواره ای در ارتباط می باشد وسیارطراحی گردیده است امکان پذیر می نماید.

    سیر و تحول تلفن همراه در ایران و وضعیت موجود هیئت وزیران در جلسه مورخ 14/5/83 بنا به پیشنهاد شماره 0/13897 اطلاعات و به استناد مواد 2و4 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی اجرایی -مصوب 1379 و به مصوبه شماره 76016/190 شورای عالی اداء کرد با تجدید سازمان و تغییر نام و اصلاح اساسنامه مرکزسنجش ازدور ایران به بهره برداری از اولین فاز شبکه ی تلفن همراه کشور در مردادماه سال 73 فرستنده و گیرنده در 24 ایستگاه رادیویی و با ظرفیت 9200 شماره آغازشد به دنبال استقبال غیر منتظره مشترکین از این پدیده شرکت مخابرات ایران کل کشوربرآمد به طوری که درسال 1374 تعداد تلفن های دایری شهرهای مسهد ،تهران،اهواز،اصفهان و شیراز نیز زیر پوشش شبکه ی گسترش شبکه ی ارنباطات سیار در سالهای بعد نیز ادامه یافت ،به طوری شده 28 شهر دیگر به این شهر پیوست ضمن آنکه تعداد تلفن های دایر گشت و در پایان سال 1382به 3449878 شماره رسید.

    در همین خصوص و درراستای سیاست برخورداری کلیه ی اقشار کشور امکانات ارتباطی ،تعداد شهرهای تحت پوشش تلفن همراه از 134 شهر در سال 82 رسید.

    هم اکنون شبکه ارتباطات سیار کشوردارای هشت میلیون و 510 هزار مشروح تحت پوشش ،ضریب نفوذ معادل 43/12 درصد ارتباطات رومینگ بین الملل بامشترک ازسرویس sms و220 هزار مشترک ازسرویس vms می باشد.

    معرفی شرکت شبکه تلفن همراه دولتی کشور بوسیله شرکت مخابرات ایران درمردا سلول فرستنده و گیرنده در قالب 24 ایستگاه برای تنها 9 هزار و نسل دوم شبکه های سلولی درباند فرکانس 900 مگاهرتز درتهران راه اندازی شد.

    به دنبال استقبال غیره منتظره مشترکین از این پدیده شرکت مخابرات به کل کشور برآمد به طوری که در سال 1374 تعداد تلفن های دایری بر تهران شهرهای مشهد –اهواز-تبریز-اصفهان-شیراز نیز زیر پوشش گسترش شبکه ی ارتباطات سیار درسالهای بعد نیز ادامه یافت به صورت یاد شده 28 شهر دیگر به این شبکه پیوست ضمن آنکه تعداد تلفن شماره بالغ گشت و در پایان سال 1382 به 3449878 شماره رسید.

    در همین خصوص و درراستای سِاست برخورداری کلیه اقشاری که بزرگ از امکانات ارتباطی تعداد شهرهای تحت پوشش تلفن همراه است درپایان سال 82 رسیده است.

    هیئت وزیران در جلسه مورخ 14/5/83 و فناوری اطلاعات و به استناد مواد 2و4 قانون برنامه سوم توسعه اسلامیایران مصوب 1379 و مصوبه شماره 76016/1901 ماده 1 قانون مذکوربا تجدید سازمان و تغییر نام و اصلاح اساسنامه سیار،اساسنامه شرکت اخیرالذکر رابا سرمایه 2000 میلیارد ریال تصحیح شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات سیار واگذار گردید.

    در پایان سال 84 شرکت ارتباطات سیار کشور دارای هشت میلیون کیلومتر جاده تحت پوشش ،ضریب نفوذ معادل43/12 درصد ارتباط 5/8 میلیون مشترک ازسرویس sms و 220 هزارمشترک ازشهریورماه 85 تعداد مشترکین از مرز 10 میلیون فراتر رفته و تا پایان سال داشت.

    بانک بانکداری در جهان بهنگامی آغازگردید که دادوستد و مبادله کالا(غیر از مبادلات جنس به جنس)بین مردم شروع و حتی با گسترش تجارت پیش از آنکه پول به مفهوم جدید مورد استفاده قرار گیرد نیاز به خدمتموسسات بانکی محسوس تر و احتیاج به یک وسیله پرداخت و سنجش ارزشها و بالخص وصول از مشتریان دورو نزدیک با وجود خطرات ناشی از نقل و انتقال پول ایجاب می کرد که این فعل و انفعال توسط موسساتی بنام بانک انجام گیرد.

    تاریخچه بانکداری در ایران اولین بانکی که در ایران تاسیس شد (بانک جدید شرق )بود که مرکزش در لندن و حوزه عملیاتش مناطق جنوبی آسیا بود این بانک بدون تحویل هیچ گونه امتیازی در سال 1266 شمسی (1888 میلادی) در شمال شرق میدان توپخانه سابق در محل بانک بازرگانی (تجارت فعلی)شروع به فعالیت کرد و برای جلب مشتریان در شروع فعالیت به حسابجاری معدل 5/2 درصد و به حساب سپرده های ثابت به مدت 6 ماه 4 درصد و 1 سال 6 درصد سود می داد.بانک با این اقدام خود دربازار پول 12 درصد از نرخ بهره را پائین آورد و برای اولین بار اقدام به انتشار نوعی پول کاغذی به صورت حواله عهده خزانه بانک برای مبالغ بیش از 5 قران و قابل پرداخت در وجه حامل نمود و در سال 1267 در مقابل دریافت 20 هزار لیره انگلیسی کلیه شعب و اساسه بانک را به بانک شاهی واگذار نمود.

    پیوست های دستورالعمل های اجرایی ارائه خدمات توسط دفاتر خدمات بانک شهری «پست بانک» راهنمای کاربران نرم افزار قرض الحسنه پس انداز افتتاح حساب -تکمیل فرم حقیقی در این بخش برای مشتری حقیقی حساب افتتاح می کنیم.1 شماره حساب 6 رقمی که لزوما" باید با عدد1 شروع شود .سپس مشخصات شناسنامه ای صاحب حساب را وارد می کنیم.واگر حساب متعلق به بیش از 1 نفر باشد مشخصات صاحبان حساب و قدر السهم هر یک را ثبت می نمائیم.

    تکمیل فرم حقوقی در این قسمت برای مشتری حقوقی حساب افتتاح می کنیم.

    این حساب 6 رقمی لزوما" با عدد 2 شروع می شود.

    بعد از ثبت مشخصات شرکت اقدام به معرفی صاحبان امضا می نمائیم اصلاح فرم حقیقی برای اصلاح مشخصات حقیقی از این بخش استفاده می کتیم.اصلاحاتی نظیرتغییرآدرس،تلفن و ...

    -اصلاح فرم حقوقی برای اصلاح مشخصات حسابهای حقیقی از این بخش استفاده می کنیم.

    اصلاحاتی نظیر تغییر مشخصات صاحبان امضا ،آدرس ،تلفن و ....

    -بستن یک حساب برای بستن یک حساب باید ابتدا مانده حساب 0 شود و تا زمانی که حساب مانده داشته باشد نمی توان اقدام به بستن حساب کرد.سیستم در صورتی که مانده حساب 0 باشد با اخذ تائید ازکاربر حساب را می بندد و حساب بسته شده به هیچ عنوان مجددا" بازنمی شود.

    -حذف واریز/دریافت اگر کاربر سیستم واریزیا برداشتی را اشتباه انجام داده باشد و مایل به حذف آن باشد مشروط بر اینکه آن واریز/برداشت مربوط به روزکاری جاری باشد و عملیات پایان انجام نشده باشد کاربربا اطلاع ازساعت و دقیقه واریز/برداشت انجام شده (که ازطریق گزارش حذف شده ها قابل دسترسی است) می تواند اقدام به حذف آن کند .

    -بلوکه کردن حساب اگربخواهیم حسابی برای مدت محدود امکان واریز/برداشت نداشته باشد (مثلا" به دلیل فوت صاحب حساب تاانجام انحصاروراثت)با وجود مانده،و با تائید مشتری مبنی بر اطمینان از بلوکه کردن حساب،حساب را بلوکه می کنیم.

    - رفع انسداد حساب حساب بلوکه شده را مجددا" فعال میکنیم.

    عملیات بانکی -واریز به حساب در این بخش ،سِستم با اخذ شماره حساب و انتخاب نوع واریز(نقدی،کارمزدو هزینه،کارمزد نقلی ،انتقال به حساب،برداشت (سند اصلاحی)به حساب مورد نظر مبلغ وارد شده توسط کاربر را واریز می کند .بدیهی است که تاریخ سند واریزی همان روز کاری جاری سیستم خواهد بود.

    - برداشت حساب مشابه به بخش قبل برای برداشت از حساب به کار می رود.

    - عملیات پایان روز در پایان روزپس از انجام کلیه تراکنشها و واریز و برداشتهای عملیات پایان روز را انجام می دهیم و قبلاز آن یک عدد فلوپیدر درایو قرارمی دهیم.نتِجه،ذخیره سازی اطلاعات همان روز در فایلی با نام تاریخ همان روزمی باشد .

    افتتاح روزانه درابتدای روزپس ازورود به سیستم و انتخاب تاریخ باید روز کاری جاری را افتتاح کنیم.

    گزارشات کلیه گزارشان قابل مشاهده روی مانیتور و نیز ارسال روی چاپگر هستند .

    لیست گزارشات روزانه شامل گزارشات پشت فرم،روی فرم،موجودی و حداقل مانده می باشد.

    لیست وضعیت یک حساب -گزارش حذف شده ها مشخصات واریز و برداشتهای حذفی عملیات کمکی -آخرین شماره حساب بزرگترین شماره حساب سیستم باضافه نام صاحب آن را نمایش می دهد .

    مرتب کردن اطلاعات با اجرای این بخشش فایلهای سیستم مرتب سازی می شوند و فایلهای شاخص (ایندکس)مجددا" ساخته می شود .خوب است که در فواصل زمانی مشخص اجرا شود.

    انتخاب تاریخ در این قسمت می توانیم تاریخ روز مورد نظر را وارد کرده و به اطلاعات و گزارشات آن روز دسترسی داشته باشیم.

    پشتیبانی اطلاعات روی هارد و در مسیر c:\back_gh از فایلهای اصلی سیستم بک آپ کلی تهیه می کند.

    رفع مغایرت موجودی اجرای این بخش مغایرت موجود بین فایلهای حاوی اطلاعات صاحبان حساب تا فایل واریز و برداشت را رفع می کند و توصیه می شود که در فواصل زمانی مشخص اجرا شود.

    ارسال اطلاعات به مرکز در اینجا می توان از فایلهای اصلی سیستم روی فلاپی کپی گرفت و فلاپی را ارسال نمود.

    جستجوی شماره حساب با ورود شماره حساب،نام صاحب حساب را نمایش می دهد.

    جستجوی مشخصات فردی با ورود نام صاحب حساب ،شماره حساب را نمایش می دهد.

    نظر به اینکه بانک دریافت وجوه قبوض مصرفی و ثبت نام و اقساط تلفن ثابت در چهارچوب قراردادها و توفقات فی مابین با سازمانها و.

    شرکت ها و ادارت ذیربط و حسب مورد اخذ موجوزهای مربوط امکان پذیر می باشد لذا ارائه خدمات مذکور توسط دفاتر منوط به صدور مجوز از سوی شعبه ناظر خواهد بود .

    -کلیات 1- دستور العمل حاضر با در نظر گرفتن شرایط عمومی قراردادها و توافقات فی مابین بانکها با سازمانها ،شرکت ها،و ادارات ذیربط تدوید گردیده است بنابراین دفاتر می بایست ضمن رعایت مفاد این دستورالعمل ،در خصوص شرایط خاص قراردادها و توافق نامه ها،مطابق دستورالعمل های ابلاغی از سوی شعب ناظر عمل نماید.

    - عملیات اجرایی الف-دریافت وجه قبوض مصرفی 2-متصدی ذیربط به هنگام مراجعه مشتری جهت پرداخت وجه قبوض مصرفی می بایست به شرح ذیل اقدام نماید : با دریافت قبض کارکرد (فیش آبونمان)و وجه مربوط،آن را به لحاظ محل صدور و آخرین مهلت پرداخت،کنترل نماید: تبصره 1:قبوض مصرفی دریافتی می بایست مربوط به همان شهرستان باشد .

    تبصره2:از دریافت وجه قبوضی که مهلت پرداخت آنها منقضی شده خودداری نماید.

    2-2 از دریافت وجه قبوضی که مخدوش بوده ویا مغایرت مبلغ عددی و حروفی دارند اکیدا" خودداری نماید .بدیهی است در این موارد صحت مراتع می بایست توسط سازمان ذیربط تائید و مهر و امضا شود.

    3-پس از اعمال کنترل های فوق و اطمینان از صحت امر،ظهر هر دو قسمت قبض را به مهرهای دریافت شد "،"تاریخدار روز"نام متصدی" و مهر دفتر ممهور نموده و پس از امضا و ثبت ماشینی قسمت رسید مشتری را از محل خط چین جدا نموده و به وی تحویل نماید.

    4- بر اساس مندرجات قسمت دوم قبض،فهرست"وجوح دریافتی بابت قبوض " ب- ثبت نام و اقساط تلفن ثابت 5- ثبت نام تلفن ثابت متصدی ذیربط به هنگام مراجعه مشتری جهت پرداخت وجوح ثبت نام تلفن ثابت می بایست به شرح ذیل اقدام نماید : 5-1- با توجه به مبلغ ودیعه ثبت نام ابلاغی از سوی شعبه ناظر ضمن اخذ آن نسبت به صدور فیش واریزی در 3 نسخه و نسخه سوم آن را به عنوان رسید مشتری تحویل وی نماید .

    5-2- روزانه براساس مندرجات قبوض صادره نسبت به تنظیم فهرست "وجوح دریافتی بابت ثبت نام تلفن ثابت"در 3 نسخه اقدام نماید 5-3-روزانه نسبت به تحویل نسخ اول و دوم فهرست نمونه به انضمام نسخ اول و دوم قبوض صادره به نماینده شعبه ناظر اقدام نماید.

    2/1- بررسی تحول شبکه بی سیم: چشم انداز ارتباطات بی سیم تغییر کرده است و توسط توسعه های سریع در فن آوریهای بی سیم و انتخاب بیشتر برنامه های کاربردی و خدمات بی سیم جدید بحرکت در آمده است.

    ظهور شبکه های معمولی نسل سوم، سرعت انتقال داده ها را بهبود بخشیده است، که خدمات داده های متحرک با سرعت بالاتر را قادر و فعال می‌سازند.

    ضمن اینکه، استانداردهای جدید برای رادیوی ردیف کوتاه مثل Bluetooth، 11، 802، Hiperlan و انتقال مادو قرمز به ایجاد ردیف وسیع برنامه های کاربردی جدید برای شرکت و شبکه های خانگی کمک می کند و ارتباطات داده ها و چند رسانه ای باند پهن بی سیم در اداره و خانه را امکان پذیر می سازد.

    1/2/1- مشخصه های ارتباطات بی سیم: بطور کلی، شبکه بی سیم به کاربرد سیگنال های فرکانس رادیویی یا مادون قرمز برای مشارکت در اطلاعات و منابع بین دستگاههای گوناگون اشاره می کند.

    بسیاری از انواع دستگاههای بی سیم امروزه قابل دسترس هستند، برای مثال، ترمینال های موبایل، PC ها در اندازه جیبی، pc های دستی، لپ تاپ ها، تلفن های معمولی، PDA ها، سنسورهای بی سیم و گیرنده های ماهواره ای، در میان بقیه، بعلت تفاوتهای مشاهده شده در لایه فیزیکی این سیستم ها، شبکه ها و دستگاههای بی سیم، مشخصه های متمایزی را از هماتاهای با سیم را بدین قرار نشان می دهند: تداخل بیشتر در قابلیت اطمینان پایین تر حاصل می گردد.

    - سیگنالهای مادون قرمز از تداخل با نور خورشید و منابع حرارتی رنج می برند و می‌توانند توسط مواد و اشیا گوناگون جذب شوند.

    سیگنالهای رادیویی معمولاً در بلوکه شدن کمتر مستعد هستند، بهرحال آنها می توانند با دیگر دستگاههای برقی تداخل یابند.

    - ماهیت پخش انتقال بدین معنی است که تمام دستگاهها با یکدیگر تداخل می یابند.

    - ضد تداخلی بعلت چند مسیری - قابلیت دسترسی پهنای باند پایین و میزان انتقال خیلی پایینتر، سرعت بسیار پایینتر در مقایسه با شبکه های با سیم، کیفیت تقلیل یافته خدمات شامل تأخیرات بیشتر و زمانهای راه اندازی و اتصال طولانی تر را موجب می شوند.

    - شرایط متغیر شبکه: - میزان افت داده های بیشتر بعلت تداخل - جابجایی کاربر موجب قطع مکرر می گردد - تغییرات کانال تحت عنوانی که کاربران به اطراف حرکت می کنند.

    - قدرت دریافتی با فاصله محو و کمرنگ می گردد - محاسبات و منابع انرژی محدود: قدرت محاسباتی محدود، حافظه و اندازه دیسک بعلت قابلیت باطری محدود و محدودیت روی اندازه دستگاه، وزن و هزینه - پوشش خدماتی محدود بعلت محدودیت های شرایط شبکه، فاصله دستگاه، پیاده سازی و اجرای خدمات برای دستگاههای بی سیم و شبکه ها با بسیاری از محدودیت‌ها روبر می گردد و در مقایسه با عناصر و شبکه های با سیم قابل چالش بیشتری است.

    - منابع انتقال محدود: - مشارکت در واسطه - قابلیت دسترسی محدود فرکانس ها با مقررات محدود - طیف نادر و گران محدودیت اندازه دستگاه بعلت شرایط قابلیت حمل موجب نمایش و رابط های محدود کاربر می گردد.

    - ایمنی ضعیف تر: چون رابط رادیویی برای هرکس قابل دسترسی است، ایمنی شبکه برای اجرا مشکل تر است، تحت عنوانی که هکرها به آسانی بیشتر ارتباط پیدا می کنند.

    2-2-1- انواع شبکه های بی سیم: بسیاری از انواع شبکه های بی سیم وجود دارند، و می تواند راههای مختلفی در بخشهای فرعی زیر طبقه بندی شوند که به معیار انتخاب شده برای طبقه بندی آنها بستگی دارد.

    1-2-2-1توسط معماری و تشکیل شبکه: شبکه های بی سیم می توانند به دو مقوله وسیع بر اساس چگونگی ایجاد شبکه و تعیین معماری شبکه تقسیم شوند.

    1- شبکه مبتنی بر زیرساختار: شبکه با زیرساختار از پیش ساخته شده که از دروازه ها و گره های شبکه با سیم و ثابت، خدمات شبکه ارسالی از طریق این زیرساختارهای از پیش پیکره بندی شده ایجاد می شود.

    برای مثال، شبکه های معمولی، شبکه های مبتنی بر زیرساختار ایجاد شده از سوئیچ های اسکلت PSTN، MSCها، ایستگاههای مبنا، و میزبان های موبایل هستند.

    هر گره، مسئولیت خاص خود را در شبکه دارد، ایجاد اتصال، توالی سیگنال دهی سختی را در میان گره ها دنبال می کند.

    WLAN ها نیز در این مقوله قرار دارند.

    2- شبکه بدون زیرساختار(موقتی).

    در این مورد، شبکه از طریق همکاری مجموعه گره های مستقل اختیاری تشکیل می شود.

    هیچ پیش آرایشی راجع به نقش خاص هر گره که باید در نظر گرفته شود، وجود ندارد.

    در عوض، هر گره، تصمیمات خود را بر اساس موقعیت شبکه بدون کاربرد زیرساختار شبکه از پیش موجود اتخاذ می کند.

    برای مثال.

    در PCهای مجهز با کارت های اداپتور بی سیم می تواند، شبکه مستقلی را راه اندازی نمایند هر زمان که در ردیف یکی دیگر قرار دارند.

    در شبکه های موقتی موبایل، گره ها انتظار می رود که بعنوان مسیریاب ها عمل نمایند در کشف و حفظ مسیرها به گره های دیگر شرکت نمایند.

    2-2-2-1- متوسط محدوده پوشش ارتباطات: همانند شبکه های با سیم.

    شبکه های بی سیم می توانند به انواع متفاوتی بر اساس فواصلی طبقه بندی شوند که روی آن داده هایی انتقال می یابند: 1- شبکه های محدوده وسیع بی سیم (WAN های بی سیم): WAN های بی سیم، شبکه های مبتنی بر زیرساختار هستند که بر زیرساختارهای شبکه ای مثل MSCها و ایستگاههای مبنا برای قادر ساختن کاربران موبایل در ایجاد ارتباطات بی سیم روی شبکه های خصوصی یا عمومی از راه دور تکیه دارند: این اتصالات می تواند روی محدوده های جغرافیایی بزرگ در عرض شهرها یا حتی کشورها، از طریق کاربرد محل های متعدد آنتن یا سیستم های ماهواره ای حفاظت شده توسط فراهم آورنده های خدمات بی سیم، ایجاد شوند.

    شبکه های معمولی و شبکه های ماهواره ای مثالهای خوبی از شبکه های WAN بی سیم هستند.

    2- شبکه های محدوده شهری بی سیم (MAN های بی سیم): شبکه های MAN بی سیم گاهی بعنوان شبکه های بی سیم ثابت بدان اشاره می گردد.

    شبکه های مبتنی بر زیرساختار نیز وجود دارند که به کاربران برای ایجاد اتصالات بی سیم باند پهن در میان محل های متعدد در محدوده شهری برای مثال، در میان ساختمانهای اداری متعدد در شهر یا در محوطه دانشگاه، بدون هزینه بالای فیبر قرار گرفته یا خطوط اجاره ای و کابل بندی مسی امکان عمل می دهد.

    علاوه بر آن، MANهای بی سیم می توانند بعنوان پشتیبان هایی برای شبکه های سیم دار عمل نمایند چنانجه خطوط اجاره ای اولیه برای شبکه های سیم دار غیر قابل دسترس شوند هر دو موج رادیویی و نور مادون قرمز می توانند در MAN های بی سیم برای انتقال داده ها استفاده شوند.

    فناوری های مشهور و متداول شامل خدمات توزیع چند نقطه ای محلی(LMDS) و خدمات توزیع چند نقطه ای چند کانالی (mmds) می باشد.

    IEEE گروه کاری بر اساس استاندارد دسترسی بی سیم باند پهن 16، 802 خاص را راه اندازی کرده اند که استانداردها و شیوه های عمل پیشنهادی را برای حمایت از توسعه و بکارگیری شبکه های محدوده شهری بی سیم باند پهن را توسعه می دهند.

    3- شبکه محدوده محلی بی سیم (LAN های بی سیم) : شبکه های محدوده محلی بی‌سیم به کاربران در ایجاد اتصالات بی سیم در محدوده محلی در شرکت یا ساختمان محوطه یا در فضای عمومی مثل فرودگاه، معمولاً در ردیف 100 متر امکان عمل میدهند.

    WLAN ها سیستم های ارتباطی داده های انعطاف پذیری را ارائه می دهند که می توانند در ادارات و فضاهای دیگر موقتی بکار روند جایی که نصب کابل گران و وسیع ممنوع می باشد و یا برای مکمل LAN موجود است که کاربران بتوانند در محل های مختلف در ساختمان در زمانهای مختلف کار نمایند.

    ادارات، خانه ها، کافه ها، فرودگاهها، نقاط دائمی را برای نصب LAN بی سیم ارائه می دهند و LAN های بی سیم در وضعیت موقتی و بر اساس زیر ساختار می توانند عمل نمایند.

    در وضعیت زیرساختار.

    ایستگاههای بی سیم به نقاط دسترسی بی سیم متصل می شوند که بعنوان پل هایی بین ایستگاهها و اسکلت شبکه موجود عمل می نمایند.

    در وضعیت موقتی.

    چندین ایستگاه بی سیم در محدوده محدود شده، مثل اتاق کنفرانس، می توانند شبکه موقتی بدون کاربر نقاط دسترسی را شکل دهند چنانچه به دسترسی به منابع شبکه نیازی نداشته باشند.

    اجراها و پیاده سازی های LAN بی سیم شامل (Wi-Fi) 11/802 و 20 Hiprtlan است.

    تحت b11،802 و 118، 1802 داده ها می توانند به سرعت های انتقال بین mbps11 و mbps 54 براند.

    4- شبکه های محدوده شخصی بی سیم (PAN های بی سیم) فناوریهای PAN های بی سیم به کاربران امکان ایجاد ارتباطات حقوقی، بی سیم در میان دستگاههای بی سیم شخصی مثل PDA ها، تلفن های معمولی یا لپ تاپ ها می دهد که در فضاهای عملیاتی مشخص تا ردیف بیش از 10 متر استفاده می شوند.

    دو فناوری کلیه ی PAN بی سیم، نور مادون قرمز و Bluetooth می باشند.

    Bluetooth، فناوری جایگزین کابل است که از امواج رادیویی برای انتقال داده ها در فاصله بیش از 10-9 متر استفاده می‌کند.

    در عوض، نور مادون قرمز می تواند دستگاهها را در ردیف 1 متر متصل کند.

    PAN بی سیم، لحظه ای را بعلت پیچیدگی پایین خود معرف توان کم، و تعامل متقابل با شبکه های 11،802 بدست می آورد.

  • تقدیم و تشکر 4
    فهرست 5
    چکیده 6
    تاریخچه 9
    سیر و تحول تلفن همراه در جهان 9
    سیر و تحول تلفن همراه در ایران 11
    معرفی شرکت 12
    بانک و تاریخچه بانک در ایران 13
    راهنمای کاربران نرم افزار قرض الحسنه پس انداز 15
    بررسی تحول شبکه بی سیم 21
    مشخصه های ارتباطات بی سیم 21
    شبکه مخابراتی ماهواره ای VSAT 31
    اجزای شبکه VSAT 32
    پایانه VSAT 32
    ایستگاه مرکزی HUB 34
    کانال ماهواره 38
    انتقال اطلاعات در داخل شبکه 39
کلمات کلیدی: بیسیم - شبکه - شبکه بیسیم

1. کاربردهاي تجاري – اکثر شرکتها تعداد زيادي کامپيوتر براي کارهاي مختلف ( توليد ، انبارداري ، فروش و حسابداري ) دارند . شايد در ابتدا اين کامپيوترها از يکديگر جدا باشند ، ولي در مرحله اي از کار براي يکپارچه کردن اطلاعات کل شرکت ، مديريت تصميم مي گير

کابل بندي شبکه: در ادامه مبحث شبکه به نحوه کابل بندي شبکه مي رسيم همانطور که مي دانيد در شبکه هاي سيمي بايد اجزاي شبکه توسط کابل ها با يکديگر مرتبط شوند اما براي کابل بندي مثلاً شبکه هاي LAN روشهاي متفاوتي هست. در بعضي شبکه ها از يک نوع کابل استفاد

مقدمه شبکه‌های کامپیوتری بی‌سیم محلی (WLAN) و کاربرد آن در جامعه و بویژه محیط‌های عملیاتی خاص که در آنها برپائی شبکه‌های معمولی سیمی مقدور نمی‌باشد و یا برپائی آنها باعث کاهش کارائی تجهیزات کامپیوتری می‌گردد، موضوع این تحقیق می‌باشد. دربخش نخست این تحقیق تجهیزات نصب این نوع شبکه‌ها ، تکنولوژیهای مورد استفاده در آنها و همچنین مسائل امنیتی این شبکه‌ها مورد بررسی قرار گرفته اند. در ...

شبکه های سنسور بی سیم شامل نود های کوچکی با توانایی حس کردن، محاسبه و ارتباط به زودی در همه جا خود را می گسترانند. چنین شبکه هایی محدودیت منابع روی ارتباطات، محاسبه و مصرف انرژی دارند. اول اینکه پهنای باند لینکهایی که گرههای سنسور را به هم متصل می کنند محدود می باشد و شبکه های بیسیم ای که سنسورها را به هم متصل می کنند کیفیت سرویس محدودی دارند و میزان بسته های گم شده در این شبکه ...

نياز روز افزون به پويايي کارها ، استفاده از تجهيزاتي مانند تلفن همراه ، پيجرها و ... بواسطه وجود شبکه هاي بي سيم امکان پذير شده است. تکنولوژي شبکه هاي بيسيم از ايده ضرورتي به کابل هاي جديد نمي باشد استفاده مي نمايند. از آن‌جا که شبکه‌هاي بي سيم، د

از آن‌جا که شبکه‌های بی سیم، در دنیای کنونی هرچه بیشتر در حال گسترش هستند، و با توجه به ماهیت این دسته از شبکه‌ها، که بر اساس سیگنال‌های رادیویی‌اند، مهم‌ترین نکته در راه استفاده از این تکنولوژی، آگاهی از نقاط قوت و ضعف آن‌ست. نظر به لزوم آگاهی از خطرات استفاده از این شبکه‌ها، با وجود امکانات نهفته در آن‌ها که به‌مدد پیکربندی صحیح می‌توان به‌سطح قابل قبولی از بعد امنیتی دست ...

شبکه‌هاي کامپيوتري بي‌سيم محلي (WLAN) و کاربرد آن در جامعه و بويژه محيط‌هاي عملياتي خاص که در آنها برپائي شبکه‌هاي معمولي سيمي مقدور نمي‌باشد و يا برپائي آنها باعث کاهش کارائي تجهيزات کامپيوتري مي‌گردد، موضوع اين تحقيق مي‌باشد. دربخش نخست اين تحقيق

امروزه براي انتقال اطلاعات احتياج به رسانه انتقال و سيستم انتقال مي باشد.رسانه هاي انتقال اجزاي فيزيکي مي باشند که انتقال اطلاعات در آنها صورت مي گيرند و عبارتند از زوج سيم به هم تابيده، کابل کواکس،فيبرهاي نوري و مخابرات بي سيم. آنچه که امروزه کاربر

ترانزیستور در سال 1947 در آزمایشگاه های بل هنگام تحقیق برای تقویت کننده های بهتر و یافتن جایگزینی بهتر برای رله های مکانیکی اختراع شد.لوله های خلاء، صوت و موسیقی را در نیمه اول قرن بیستم تقویت کرده بودنداما توان زیادی مصرف می کردند و سریعا می سوختند . ترانزیستور چیست؟ ترانزیستور در سال 1947 در آزمایشگاه های بل هنگام تحقیق برای تقویت کننده های بهتر و یافتن جایگزینی بهتر برای رله ...

نياز به ارتباط با جهان اطلاعات و همچنين بي نياز کردن کاربران از محدوديتهاي مکاني و زماني سالهاست مد نظر کارشناسان علم کامپيوتر و بخصوص مهندسين اينترنت است.استاندارد 802.16 براي شبکه هاي شهري را مي توان آخرين راه حل براي پاسخگويي به اين نيازها دانست.

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول