دانلود تحقیق شیوه نامه نگهداری و پشتیبانی آزمایشگاههای رایانه مدارس طرح IT استان لرستان

Word 123 KB 16994 10
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات دریادگیری
    فناوری اطلاعات و ارتباطات درمدت زمان کوتاهی که ازپیدایش آن می گذرد توانسته است تغییرات فراوانی را درنحوه زندگی بشر به وجود آورد.

    یکی از زمینه هایی که سهم عمده ای ازاین تغییرات را به خود اختصاص داده است، یادگیری است .

    نقش فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی درچرخه یادگیری بسیاراهمیت دارد.
    دریادگیری به شیوه سنتی، فرد مجبور بود که به طورمداوم بخواند و بنویسد و ارتباط ، تقریبا یک طرفه بود.

    اما با به کارگیری فناوری اطلاعاتی و ارتباطی دریادگیری ، فرد علاوه براین مهارتهای پایه ، نیازمند داشتن مهارت دراستفاده ازفناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی میباشد .

    یادگیری های مبتنی برفناوریهای نوین اطلاعاتی، با ایجاد تغییرات بنیادین درمفاهیم آموزش سنتی، توانسته است بسیاری ازناکارآمدیهای نظامهای آموزشی را رفع کرده و دگرگونی های اساسی را درآموزش به وجود آورد .

    با استفاده ازدنیای مجازی دریادگیری، میتوان به روشهای نوین و کارامدی ازیادگیری دست یافت .


    علت کاربرد فناوری اطلاعاتی و ارتباطی دریادگیری، آموزش بهتر و سریعتر میباشد .

    کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات درآموزش، نوع جدیدی ازیادگیری را به وجود آورد، به طوریکه یادگیری تنها به صورت حضوری انجام نمیشود.

    زیاد ضرورتی ندارد که یادگیری حضوری و رودررو باشد و انتظارمیرود که یادگیری درمحیط هایی غیرازکلاس، امکان پذیرباشد، به نحوی که بتوان اطلاعات را به راحتی با سایریادگیرندگان به اشتراک گذاشت.

    این تحول سبب تغییر نقش معلم و نیز نقش کتابخانه ها شده است.

    به این ترتیب، نوع جدید یادگیری، یادگیری الکترونیکی نام گرفت .



    مفهوم یادگیری الکترونیکی
    همانگونه که فناوری اطلاعات و ارتباطات دربسیاری ازفرایندهای کاری روزمره همانند بانکداری الکترونیکی، تجارت الکترونیکی،پست الکترونیکی، دولت الکترونیکی و ...

    مورد استفاده قرارمیگیرد، حوزه یادگیری الکترونیکی یا E-Learning از این نوع فناوری بهره برده است.


    حذف محدودیتهای مکان، زمان و سن یادگیرنده که روزگاری دسترس ناپذیر به نظرمی رسیدند ، امروز دیگر محدودیت های بزرگی به نظرنمیرسند .

    ازطرفی باید توجه داشت که به وجود آمدن نیازهای گسترده و جدید درمیان جوامع با ادامه استفاده ازروشهای سنتی نظام آموزشی قابل تأمین نیست.

    یادگیری مبتنی بررایانه، یادگیری مبتنی برفناوری اطلاعاتی، کلاس مجازی، کتابخانه های مجازی و ...

    راه را برای پیدایی شیوه های نوین
    آموزش ، هموار ساخته اند.


    به لحاظ لغوی، به مجموعه فعالیتهای آموزشی که با استفاده ازابزارهای الکترونیکی اعم ازصوتی، تصویری، رایانه های شبکه ای- مجازی صورت بگیرد یادگیری الکترونیکی گفته میشود.

    یادگیری الکترونیکی، نظامی مبتنی برفناوری اطلاعاتی و ارتباطی ( همانند سخت افزار، نرم افزار و شبکه های رایانه ای) به منظورایجاد، نگهداری، توسعه و دردسترس قراردادن مواد مطالعاتی/آموزشی برای دانشجویان میباشد که فعالیتهای مطالعاتی/آموزشی را هدایت میکند و ارزیابی دانشجویان را بدون نیاز به وجود محلی برای یادگیرندگان و معلمان امکان پذیرمیکند.
    ضرورت فناوری اطلاعات (IT ) برای آموزش
    فناوری وسیله ای برای توسعه و افزایش توانایی ها و قابلیت های زیستی بشراست ، در جامعه رو به تکامل امروز هر فرد برای ادامه حیات به سواد علمی و فناورانه نیاز دارد و همه افراد باید در مورد استفاده یا عدم استفاده و نتایج این پدیده در زندگی آگاه باشند ، یکی از ابتکارات جدید در برنامه درسی کشور های پیشرفته استفاده از فناوری های جدید به ویژه فناوری اطلاعات در محتوای کتاب های درسی می باشد بدین منظور مفاهیم فنی مربوط به آن در
    کتاب های درسی گنجانده شده است به عبارتی آموزش فناوری از همان کودکی و در دوران دبستان در برنامه های درسی این کشور ها داده می شود .
    یکی از مهمترین مهارت های پیش بینی شده در کتاب های درسی کشور های پیشرفته داشتن سواد رایانه ای و کار با رایانه است ، مثلا در کتاب علوم سوم ابتدایی ژاپن (صفحه 32 تمرین الف) از دانش آموز خواسته شده است مقدار مواد غذایی یک هفته یکی از حیوانات را اندازه گرفته و سپس مقدار مواد مصرفی را برای یک ماه و آنگاه برای یک سال محاسبه کرده ( با استفاده از ماشین حساب ) و سپس ( با استفاده از رایانه نمودار ) و جداول مربوط را رسم کنند .
    یکی از فواید آموزش فناوری های جدید به دانش آموزان ، از بین رفتن ترس از فناوری جدید
    می باشد و این خود ، آنان را برای آینده که سواد رایانه ای و سواد فناورانه یکی از نیاز های بشر است آماده می کند .
    بهره گیری از فناوری به نحو مطلوب و اثر بخش در سطح مدارس کار آسانی نیست وجود فناوری در مدرسه هنگامی نمود پیدا می کند که معلم و دانش آموز کار و اهمیت آن را در فرایند یاد دهی – یادگیری بشناسند وآن شناخت را باروش های یادگیری و یاد دهی تلفیق کنند، وجود فناوری در مدرسه به خودی خود هیچ ضمانتی برای یادگیری بهتر نیست ، رایانه یا هر ابزار فناورانه دیگر می تواند زمینه ای از دنیای واقعی را برای دانش آموزان فراهم کند و او را به حل مسایل پیچیده ترغیب و کمک کند رایانه باعث حضور فعال یادگیرنده در عرصه یادگیری می شود و امکان مشارکت جمعی را از طریق شبکه های اینترنت و تبادل افکار و آرا فراهم می کند .
    بهره گیری از فناوری به نحو مطلوب و اثر بخش در سطح مدارس کار آسانی نیست وجود فناوری در مدرسه هنگامی نمود پیدا می کند که معلم و دانش آموز کار و اهمیت آن را در فرایند یاد دهی – یادگیری بشناسند وآن شناخت را باروش های یادگیری و یاد دهی تلفیق کنند، وجود فناوری در مدرسه به خودی خود هیچ ضمانتی برای یادگیری بهتر نیست ، رایانه یا هر ابزار فناورانه دیگر می تواند زمینه ای از دنیای واقعی را برای دانش آموزان فراهم کند و او را به حل مسایل پیچیده ترغیب و کمک کند رایانه باعث حضور فعال یادگیرنده در عرصه یادگیری می شود و امکان مشارکت جمعی را از طریق شبکه های اینترنت و تبادل افکار و آرا فراهم می کند .

    یکی از ویژگی های بارزی که اساس ایجاد انگیزه در کودکان برای استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات ( ICT) است ویژگی تعاملی آن است ،برخورداری ICT از قابلیت ذخیره سازی ،مرتب کردن و بازیابی ، مقادیر زیادی از اطلاعات را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد که ضرورتا در کلاس های معمولی و یاکتابخانه مدرسه موجود نمی باشد ، دانش آموزان می توانند از طریق جستجو در جستجو گرهای مناسب آخرین اطلاعات مورد نیاز را استخراج نمایند .

    در نگرش سنتی معلمان به منزله مخزنی از اطلاعات و دانش نگریسته می شود و هدف شغلی معلمان القای این اطلاعات در ذهن دانش آموزان می باشد ، اگر این نگرش درست هم باشد اطلاعات جهانی با چنان سرعت شگفت آوری رو به افزایش است که هیچ معلمی نمی تواند امیدوار باشد که توان انتقال تمام اطلاعات مورد نیاز را ( به طور جامع ) به دانش آموزان داشته باشد .

    فناوری ، دنیایی را که مدارس در آن واقع اند متحول کرده است اکنون زمان آن است که معلمان به این تحولات گردن نهند ، دگرگونی های دنیای ما آنقدر سریع و سرنوشت سازند که مدارس نمی توانند بدون تغییر بمانند یا صرفا تغییرات سطحی انجام دهند .

    در سیستم آموزش سنتی ، کتاب های درسی کاغذی ، تکالیف کاغذی و استاد و کلاس حضوری بوده و چه بسا با جا ماندن یا فرا نگرفتن محتوای یک درس ، امکان تکرار وجود نداشته باشد .

    در مقابل در محیط آموزش الکترونیکی ، کتاب ها و مطالب آموزشی به فایل هایی تبدیل می شوند که علاوه بر ویژگی تکرار بی پایان ، دارای جذابیت تصویری ، شنیداری و متنی هستند .

    به طور کلی باید گفت ، فرایند آموزش ، خواهی نخواهی به سمت آموزش انتخابی و هوشمند الکترونیکی در حال گذار است .

    از سال 1381 که برنامه ملی توسعه و کاربری فناوری اطلاعات و ارتباطات مورد تصویب قرار گرفت ، گام های اولیه برای ایجاد زیرساخت های آن در توسعه منابع انسانی دیده شد .

    در این راستا مدارس به عنوان مهم ترین حلقه و پایه توسعه ملی در نظر گرفته شدند و وزارت آموزش و پرورش برای برداشتن گام های نخستین ، با جذب اعتبارات مورد نیاز ، آغاز به راه اندازی آزمایشگاههای رایانه ایIT در آموزشگاههای دوره متوسطه نمود .

    البته توسعه ICT تنها به تجهیز سخت افزاری پایان نمی یابد .

    این توسعه نیاز مبرم به برنامه ریزی دقیق و گسترده ای برای آموزش معلمان و تغییر نگرش در مدیریت مدارس دارد تا بتوان از طریق ایجاد فضای مناسب یادگیری و درگیر کردن همه دست اندرکاران آموزشگاه و دانش آموزان به این مهم دست یافت .

    آزمایشگاه شبکه ای رایانه سخت افزارهای واگذار شده امکانات ضروری آزمایشگاه برابر استاندارد خدمات پشتیبانی کلیه سخت افزارهای واگذار شده در ردیف 1 و مربوط به کالاهای بند 1 تا 8 به مدت یک سال دارای ضمانت و خدمات پس از فروش می باشند .نشانی شرکت طرف قرارداد جهت کالاهای بند 1 تا 8 به این قرار است : خرم آباد – شرکت بهار رایانه - خیابان مطهری – روبروی کوچه انتقال خون – تلفن : 4 – 3233137 – 0661 2- کلیه سخت افزارهای واگذار شده در ردیف 2 و مربوط به کالاهای بند 10 تا 18 به مدت یک سال دارای ضمانت و خدمات پس از فروش می باشند نشانی شرکت طرف قرارداد جهت کالاهای بند 10 تا 18 به این قرار است : خرم آباد – شرکت بهینه پردازی – خیابان شهدای شرقی – خیابان دکتر معین – نبش کوچه آریا – پلاک 8 - تلفن : 2212164 و 2217758 - 0661 3- کلیه تجهیزات واگذار شده در ردیف3 و مربوط به کالاهای بند 19 تا 24 به مدت یک سال دارای ضمانت و خدمات پس از فروش می باشند .

    نشانی شرکت طرف قرارداد جهت کالاهای بند 19 تا 24 به این قرار است : تهران – شرکت ایزیران – خ استاد مطهری – خ شهید سرافراز – ساختمان شماره 30 تلفن : 88734165 و 88734165 – 021 تذکر مهم : شایان ذکر است بعضی قطعات و وسایلی که بیشتر از یک سال ضمانت شده اند برابر برگ گارانتی داخل کارتن هر دستگاه یا همراه وسیله ، مشخص شده اند ، لذا لازم است در نگهداری این برگ های ضمانت نهایت دقت به عمل آید و در صورت بروز نقص فنی یا بروز مشکل در استفاده ، به همراه همان برگ به شرکت های نامبرده ارجاع داده شوند .

    نکات ایمنی و شیوه نگهداری تمامی تجهیزات این آزمایشگاه ، اعم از رایانه ها ، چاپگر ، اسکنر ، مودم و ...

    دارای دیسک های متعدد راه انداز یا در اصطلاح سی دی های درایور( Driver ) می باشند .

    لذا لازم است در ثبت آنها در دفتر آرشیو نرم افزاری آزمایشگاهIT و نگهداری در کمد آرشیو نهایت دقت به عمل آید .

    لازم است پس از پایان کار آزمایشگاه رایانه ، کلیه سخت افزارها خاموش و رایانه ها به روش درست ( Turn off ) گردیده و در آخر دستگاه نوسان گیر برق ( استابلایزر ) نیز خاموش شود .

    انتقال یا جابجایی سخت افزارهای کارگاه IT ، به خارج از محل کارگاه ,‌ به غیر از مواردی مانند تعمیریا سرویس ادواری ممنوع می باشد .

    درمواردی که ساختمان آموزشگاه ، احتیاج به تعمیر و نوسازی داشته و از این حیث ، امکان صدمه خوردن به تجهیزات مورد اشاره وجود داشته باشد ، مدیر آموزشگاه ملزم است با مکاتبه و اطلاعِ اداره ی آموزش و پرورش ، مجوز لازم را از معاونت پشتیبانی وکارشناس کامپیوتر شهرستان / منطقه کسب نماید .

    همچنین مسئولین آموزشگاه ، موظفند تا پایان عملیات ساختمانی ، تجهیزات کارگاه IT را درمحل مناسبی نگهداری نمایند .

    شایان ذکر است ، حفاظت و اطمینان از ایمنیِ تجهیزاتی که دارای قابلیت نصب ثابت هستند ، لازمه ی صدور مجوز می باشد .

    درصورت انتقال آموزشگاه به مکانی دیگر یا بازسازی آن ( که ملزم شود ساختمان آموزشگاه تخریب گردد ) ، هرگونه جابجایی وانتقال تجهیزات ثابت و غیرثابت کارگاههایIT با کسب مجوز ازسازمان آموزش و پرورش استان و نظرکارشناسی گروه فناوری صورت خواهد گرفت .

    لذا هرگونه اقدام غیرکارشناسی شده و بدون مجوز کتبی سازمان ممنوع می باشد .

    استفاده ی غیرآموزشی از فضای کارگاه IT ، مانند انجام اموردفتری انبار نمودن اجناس ، تکثیر اوراق امتحانی و ....

    یا استقرار لوازم اداری و غیرمرتبط مانند کمد بایگانی ، دستگاه تکثیر و غیره کلاً ممنوع می باشد .

    استفاده غیر آموزشی از تجهیزات کارگاه IT مانند چاپگر، اسکنر، رایانه ، مانیتور و ...

    ، همچنین نصب نرم افزارهای اداری بر روی آنها خلاف مقررات می باشد .

    نظر به اینکه کلیه کارگاههایIT درمدارس استان ، مجهز به کابل کشی وامکانات سخت افزاری شبکه داخلی و خط تلفن ، جهت ارتباط با اینترنت می باشند ، کلیه رایانه ها ، باید در طول سال تحصیلی قابلیت به اشتراک گذاری (Sharing) سخت افزارها و نرم افزارها را حفظ نمایند .

    شبکه ی Lan تمامی آزمایشگاههای IT به گونه ای طراحی و نصب گردیده که قابلیت اینترنت اشتراکی ، مبادله فایل و پوشه های اشتراکی ، چاپگر اشتراکی و ....

    را دارا می باشند .

    برای بهینه سازی در چینش و نحوه بهره برداری از تجهیزات سایت ، لازم است رایانه ها شماره زنی و بر اساس وظیفه آن در شبکه و در جلوی هر دستگاه Case برچسب گذاری شوند .

    مانند عبارت های : Server,client-1,client-2,… یا Server,station-1,station-2….

    یا Server ، پایگاه 1- پایگاه 2 ، ...

    مقتضی است کلیه سایت ها درزمان کار آموزشگاه ، باز بوده و برای استفاده دانش آموزان و عوامل آموزشی آماده بکار باشند .

    همچنین نرم افزارهای آموزشی با رعایت اصل امانتداری دراختیار متقاضیان قرار گیرد ، تا درهمان محل ازآنها استفاده شود .

    ردیفشرحتعداد1تجهیزات رایانه ای شامل :1کِیس مَستر (برای رایانه استاد)1 دستگاه1کِیس کِلایِنت ( برای رایانه های دانش آموزان)14 دستگاه1مانیتور سامسونگ 17 اینچ Magic green 17960 Samsung15 دستگاه1اسپیکر«بلندگو» (برای رایانه استاد) microlab M 4901 دستگاه1صفحه کلید فراسو Farassoo Keyboard 813015 دستگاه1موس نوری فراسو Mouse1330 Farassoo15 دستگاه1چاپگر hp1320 (برای رایانه استاد)1 دستگاه1اسکنر hp 4370 (برای رایانه استاد)1 دستگاه1مودم US Robotic External (برای رایانه استاد)1 دستگاه2تجهیزات شبکه LAN شامل :2مینی رَک دیواری پایا 7U Paya1 دستگاه2سوئیچ 24پورت 3 COM1 دستگاه2پَچ پَنِل 24 پورت1 دستگاه2کابل پَچ کورد 3 متری تایوان16 رشته2کابل پَچ کورد نیم متری تایوان16 رشته2کِیِستون با قاب تایوان16 قاب2کابل شبکه Cat 5eبرابر متراژ نیاز2داکت نمره 5/3 و 5برابر متراژ محیط2استابلایزر (محافظ نوسانات برق)1 دستگاه3تجهیزات اداری شامل :3میز رایانه استاد L1 دستگاه3میز رایانه دانش آموز14 دستگاه3صندلی گردان استاد1 دستگاه3صندلی گردان دانش آموز28 دستگاه3وایت برد دیواری1 دستگاه3کمد آرشیو نرم افزار1 دستگاه 4تأمین فضای مناسب در آزمایشگاه شامل :4کولر گازی1 دستگاه4کپسول آتش نشانی1دستگاه4کف پوشبرابر متراژ مساحت4تهویهبرابر فضای سایت4برق کشی (حداقل فاصله قانونی ، بین سیم کشی و کابل کشی شبکه ، می بایست 15 سانتیمتر باشد ) ( تمهیدات لازم برای نصب استابلایزر در نظر گرفته شود ) ( برق کارگاه مستقیماً از کنتور به تابلوی کارگاه هدایت شود ) ( هر میز رایانه باید دارای حداقل دارای 3 پریز بارانی در روی دیوار روبرو باشد )برابر متراژ محیط4سیم کشی تلفن برای رایانه استادهدایت به میز استاد4نصب پردهبرابر متراژ پنجره ها4تجهیزات ایمنی ( حفاظ در و پنجره )برابر متراژ در و پنجره ها4تجهیزات ایمنی ( دزد گیر )1 دستگاه

مروري بر سيستم تشخيص گفتار و کاربرد آن چکيده: سيستم تشخيص گفتار نوعي فناوري است که به يک رايانه اين امکان را مي دهد که گفتار و کلمات گوينده را بازشناسي و خروجي آنرا به قالب مورد نظر، مانند "متن"، ارائه کند. در اين مقاله پس از معرفي و ذکر تاريخچه

خط فارسي و رايانه نقل از فصلنامه نشر دانش زبان فارسي که زبان ملي ما و وسيله ارتباط ميان ايرانيان و فارسي زبانان داخلي و خارج کشور است، به صورت فعلي خود بيش از هزار سال عمر و ادبيات مکتوب دارد. اما از بخت بلند ما ايرانيان، زبان ما در اين مدت کم

درکشور ايران اقليمهاي متفاوتي وجود دارد، بنابراين تنوع گياهان دارويي آن نيز زياداست. بکارگيري اين گونه ها در فضاي سبز تنوع گونه ها و اکوتيپ ها (از نظر رنگ، فرم،اندازه و سازگاري) را دو چندان مي کند و ضريب اطمينان موفقيت طرح و انعطاف طراحيبيشتر مي شود

تکنولوژي آموزشي درعرصه هاي متعدد کارايي خود را نشان داده است. هر فرد، سازمان يا نهادي که از روشهاي پيشنهادي علم تکنولوژي آموزشي بهره گرفته، بيش از پيش بر بهره وري و اثر بخشي خود افزوده است. تکنولوژي آموزشي در آموزش و پرورش به سان چراغي است که د

امروز ديگر ساختار و فرايند سنتي آموزش جوابگوي نيازهاي جوامع انساني در عصر اينترنت نيست چرا که از سالهاي آغازين قرن بيست و يکم، هريک سال ونيم، يکبار قلمرو دانش بشري بيش از دو برابر مي شود تا آنجا که تغييرات علمي، فرمهاي سريع و ناپيوسته قرن گذشته را پ

شهر الکترونيک يک اختراع و يا يک پيشنهاد نوآورانه نيست بلکه واقعيتي است که بر اساس نياز جاي خود را باز مي‌کند اگر امروز چشم خود را بر نياز ببنديم فردا بايد با پرداخت هزينه بيشتر قدم در اجراي آن بگذاريم شهر الکترونيک چيست؟ شهر الکترون

معرفی:سازمان حمل و نقل پایانه های کشور در سال 1373 براساس مصوبه شورای عالی اداری کشور با ادغام وظایف معاونت حمل و نقل وزارت راه و ترابری و شرکت سهامی خاص پایانه های عمومی تشکیل شد . در سال 1383 معاونت راهداری وزارت راه و ترابری نیز در سازمان ادغام گردید و نام سازمان به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تغییر یافت. سازمان حمل و نقل و پایانه های استان قزوین در سال 76 پس از استان ...

مقدمه: بررسی زمینه های عام فلسفی دیکانستراکشن فلسفه چیست؟ فلسفه در بیان ساده خود چه وچگونه علمی است؟ به طور مختصر باید گفت : فلسفه عبارت است از پرسش فراورنده ومرز شکننده از کلی ترین چیزی که با آن مواجه هستیم. فلسفه با مفهوم اصلی در پرسش بودن پرداخته شده است و به جواب درباره پرسش از وجود ما قانع نیست بلکه به گستراندن پرسش درباره هستی روی دارد. البته اگر هستی بنیادی ترین مفهموم ...

چکیده : هدف از این تحقیق بررسی پرخاشگری و هیجان خواهی نوجوانان و جوانان اصفهان بعد از تماشای مسابقات فوتبال بین دو تیم فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن اصفهان در لیگ برتر سال 82-81 بود. بدین منظور 180 نفر از تماشاگران و غیر تماشاگران را در سه گروه مساوی که هر یک از اعضاء شانس مساوی داشتند انتخاب گردید. 60 نفر از میان طرفداران تیم فولاد مبارکه سپاهان و 60 نفر از میان طرفداران تیم ...

در سالهای اخیر از اهمیت آموزش به عنوان سرمایه گذاریهای لازم برای توسعه اقتصادی کاسته نشده است. بدون آموزش، توسعه در مفهوم واقعی کلمه ممکن نیست تنها آموزش است که می تواند مهارتهای لازم برای رسیدن به رشد پایدار اقتصادی و افزایش کیفیت زندگی را ایجاد کند. اکنون نیز این اظهارنظر، ورود به دهه 90، همانند آنچه که در اوایل دهه 60 بوده است صحیح می باشد. کنفرانس جهانی آموزش که در سال 1990، ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول