دانلود مقاله ای دی اس ال چیست؟(ADSL)

Word 83 KB 17028 13
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تقریبا زمان زیادی از ورود خطوط اینترنت ADSL به ایران می گذرد.

    با اینکه کاربران خانگی که از این خطوط استفاده می کنند هر روز بیشتر می شوند اما متاسفانه گروه بزرگی از کاربران اینترنت در ایران اطلاع چندانی از مزیت های این سرویس ندارند.
    سعی می کنم به طور مختصر در مورد آن بنویسم.
    نخست اینکه ADSL یکی از فرزندان خانواده xDSL هاست که به نوعی به آن (همان ADSL) اینترنت کاربران خانگی نیز گفته می شود.

    نوع کارکرد این خطوط به این صورت است که از طریق خطوط تلفن به Splitter و مودم ADSL متصل می گردد، اما چون از فرکانس متفاوتی با تلفن کار می کند خط تلفن اشغال نخواهد شد و سرعت اینترنت نیز به دلیل استفاده از حداکثر توانایی خطوط مسی تلفن بالا خواهد رفت.


    اما چرا ADSL معروف به خطوط استفاده خانگی می باشد؟
    می دانیم کاربران خانگی نیاز زیادی به ارسال داده ها روی اینترنت ندارند و معمولا عمده کار آن ها بازدید از سایت ها یا دریافت فایل از اینترنت است سرعت Send یا ارسال اطلاعات در خطوط ADSL نصف Receive یا دریافت اطلاعات است.
    برای استفاده از خطوط اینترنت ADSL ابتدا باید مودم و تجهیزات دیگر تهیه گردد.

    مودم ADSL از قیمت 30.000 تومان به بالاتر وجود دارد.

    هزینه نصب هم در بعضی مراکز از کاربر گرفته می شود که معمولا 10.000 تومان محاسبه می شود؛ و هزینه اشتراک اینترنت که به صورت ماهانه حساب می شود و هزینه آن بستگی به میزان پهنای باند گرفته شده و نوع اشتراک (دانلود محدود یا نامحدود) دارد.
    هزینه ماهانه در شهرهای مختلف متفاوت است مثلا من در اصفهان خط 128kbps محدود استفاده می کردم که در هر ماه 10GB توانایی Data Transfer (رد و بدل اطلاعات) و هزینه 15.000 تومان که مناسب به نظر می رسد اما در شهر دانشگاه پهنای باند 64kb نامحدود گرفته ام که هزینه ماهانه آن 25.000 تومان است!!


    معایب خط ADSL (فقط در ایران!):
    • هزینه بالای پهنای باند بالاتر از 256kb
    • خطوط ارائه شده به کاربر فقط مخصوص استفاده او نیست بلکه بین چند نفر به اشتراک گذاشته می شود!!
    • امکان استفاده از پهنای باند بالا برای کاربران خانگی وجود ندارد!

    (از دولت محترم سپاسگزاریم!)
    • هزینه شروع به کار کمی بالا است.

    (خرید مودم، نصب و هزینه ماهانه)
    • از اشتراک خود فقط بر روی همان خط تلفن که نصب شده می توان استفاده کرد.
    مزایای خط ADSL:
    • سرعت بالا
    • کیفیت مناسب تر نسبت به سرویس DialUp
    • اتصال دائم به اینترنت
    • هزینه ثابت ماهانه
    • استفاده از خط تلفن بدون مشغول شدن خط
    • هیچ هزینه ای به قبض تلفن اضافه نخواهد شد / البته گویا جدیدا هزینه کوچکی به هزینه آبونمان اضافه می شود!؟


    • اتصال بسیار سریع و بی دردسر
    با همه این تفاسیر استفاده از ADSL به شدت توصیه می شود!
    سعی کردم خیلی خلاصه و به دور از ورود به مسائل تخصصی این مقاله را بنویسم.

    فکر می کنم سوالاتی که ممکن است برای یک کاربری که در مورد ای دی اس ال اطلاعات زیادی ندارد و یا از آن استفاده نکرده است به وجود بیاید را جواب داده باشم، اما اگر سوالی برایتان به وجود آمد می توانید در بخش نظرات بیان کنید.
    پ.ن1: تقدیم به دوست عزیز و صبورم، زانکو
    پ.ن2: با افتخار می گویم، من ایرانی، در کشورم اینترنت بسیار پرسرعت ADSL آن هم با سرعت 64 کیلو!

    دارم که بین 10 نفر دیگر هم تقسیم می شود!!


    آشنایی با فناوری
    با گسترش کاربرد اینترنت در سراسر جهان و نفوذ ابزارهای ارتباط با اینترنت به تمام بخش‌های زندگی بشری، امکانات و فناوری‌های استفاده از اینترنت و ابزارهای آن نیز به شکل چشم‌گیری در حال تغییر و تحول است و روزانه ابزارهای جدیدی برای استفاده کارآمدتر و سریع‌تر از اینترنت به عنوان بستری برای استفاده از آخرین فناوری‌های روز به کاربران ارایه می‌شود.

    شاید بتوان یکی از دلایل این مسئله را تاثیر استفاده از اینترنت به عنوان ابزاری برای رشد و توسعه کشورها دانست.


    با گسترش کاربرد اینترنت در سراسر جهان و نفوذ ابزارهای ارتباط با اینترنت به تمام بخش‌های زندگی بشری، امکانات و فناوری‌های استفاده از اینترنت و ابزارهای آن نیز به شکل چشم‌گیری در حال تغییر و تحول است و روزانه ابزارهای جدیدی برای استفاده کارآمدتر و سریع‌تر از اینترنت به عنوان بستری برای استفاده از آخرین فناوری‌های روز به کاربران ارایه می‌شود.

    به همین خاطر است که میزان استفاده از اینترنت توسط افراد یک جامعه به عنوان شاخصی برای میزان رشد و پیشرفت کشورها در نظر گرفته می‌شود و هر چه میزان استفاده از اینترنت توسط افراد و سازمان‌های یک کشور بیشتر باشد، آن کشور توسعه‌یافته‌تر خواهد بود.

    چه آن که، دسترسی سریع به اطلاعات به عنوان کلیدی‌ترین عامل در عصر حاضر همیشه مورد توجه افراد و سازمان‌ها و موسسات بوده است.

    بر این اساس، استفاده از ابزارهای کارآمد برای اتصال به اینترنت و بهره‌گیری از امکانات اینترنت برای دسترسی بسیار سریع به آخرین اطلاعات و دانش روز امری بسیار ضروری است.

    استفاده از فناوری ADSL که برای برقراری ارتباط پرسرعت و بدون قطعی با اینترنت، طراحی و در اختیار کابران قرار گرفته است، می‌تواند به خوبی پاسخ‌گوی نیازهای یاد شده باشد و سهولت دسترسی مداوم به اینترنت را برای کاربران با سرعت قابل ملاحظه‌ای فراهم سازد.

    با بهره‌گیری از فناوری( ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line کاربران قادر خواهند بود تنها با استفاده از یک خط تلفن، کامپیوتر و مودم ADSL بدون مشغول کردن خط تلفن، به صورت دایم و با سرعتی بالا به اینترنت متصل شوند.

    به سخنی دیگر، با استفاده از این فناوری، امکان استفاده‌ی دو منظوره از یک خط تلفن فراهم می‌گردد تا ضمن استفاده از خط تلفن برای مکالمه‌های تلفنی، از آن برای برقراری ارتباط پرسرعت و بدون قطعی با اینترنت و بدون هزینه‌ی پالس تلفن بهره جست.

    در حقیقت، با استفاده از این فناوری، می‌توان از یک خط تلفن افزون بر انتقال صوت، برای انتقال داده نیز استفاده کرد تا ضمن این که خط تلفن به صورت عادی برای کاربردهای مکالمه و ارسال و دریافت نمابر مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای انتقال داده نیز به کار گرفته شود.

    افزون بر امکان استفاده دو منظوه از یک خط تلفن، آنچه که این فناوری را از دیگر فناوری‌های اتصال به اینترنت متمایز ساخته، سرعت بالای آن است.

    به گونه‌ای که می‌توان با استفاده از ADSL با سرعتی تا 40 برابر بیشتر از اتصال از طریق شماره‌گیری تلفنی به اینترنت متصل شد.

    در توضیح این فناوری و استفاده دو منظوره از یک خط تلفن باید گفت، اساس این فناوری بر مبنای استفاده از فضای خالی سیم‌های مسی تلفن قرار دارد.

    بدین ترتیب که سیم مسی تلفن همانند لوله‌ای‌ست که هنگام استفاده از تلفن برای مکالمه‌های صوتی، تنها قسمت اندکی از فضای آن به کار گرفته و مشغول می‌شود.

    بر این اساس، به سادگی می‌توان از فضای استفاده نشده سیم مسی خط تلفن برای کاربردهای دیگر همچون انتقال داده‌ها آن هم با سرعت بالا و هم‌زمان با انتقال اطلاعات صوتی بهره گرفت.

    نکته‌ی جالب توجه آن که برای این کار تنها استفاده از یک دستگاه مودم ADSL و یک دستگاه تفکیک‌کننده Splitter کافی‌ست و کاربران نیازی به استفاده از تجهیزات پیچیده و خاضی برای این منظور ندارند و تنها با به کارگیری این دو و اتصال آنها به رایانه و خط تلفن می‌توانند به سادگی به ارتباط پرسرعت با اینترنت دسترسی یابند.

    نصب و راه‌اندازی این فناوری به سهولت انجام می‌شود و پس از به کارگیری آن، نیازی به شماره‌گیری برای اتصال به اینترنت وجود ندارد و با روشن کردن دستگاه کامپیوتر، به طور مستقیم اتصال به اینترنت نیز برقرار خواهد بود.

    در حال حاضر، فناوری ADSL امکان دریافت داده‌ها را با سرعتی تا حد 8 Mbps و ارسال داده‌ها را با سرعتی تا حد 1 Mbps فراهم می‌آورد که بی‌گمان با پیشرفت دانش و فناوری روز و با توجه به این که فناوری ADSL به سرعت در حال پیشرفت و فراگیر شدن است، امکان افزایش این سرعت‌ها نیز وجود دارد.

    گفتنی‌ست، استفاده از راهکار اینترنت پرسرعت (ADSL)، بستر بسیار مناسبی را برای استفاده از آخرین امکانات و فناوری‌های روز دنیا فراهم می‌سازد و کاربران به دلیل ارتباط پرسرعت و دایمی با اینترنت می‌توانند از مجموعه‌ی خدمات تکمیلی ADSL همچون امکان مشاهده فیلم‌ها و برنامه‌های تصویری درخواستــی از طریق اینتـــرنت و تلویزیــــون خانگی (Video on Demand)، امکان استفاده از بازی‌های اینترنتی (Gaming) و ...

    بهره گیرند.

    مزایای DSL در زمان اتصال به اینترنت ، امکان استفاده از خط تلفن برای تماس های مورد نظر همچنان وجود خواهد داشت .

    سرعت بمراتب بالاتر از مودم های معمولی است ( 1/5 مگابایت ) نیاز به کابل کشی جدید نبوده و همچنان می توان از خطوط تلفن موجود استفاده کرد.

    شرکت ارائه دهنده DSL ، مودم مورد نظر را در زمان نصب خط فوق در اختیار مشترک قرار خواهد داد.

    اشکالات ( ایرادات ) DSL یک اتصال DSL هر اندازه که به شرکت ارائه دهنده سرویس فوق نزدیکتر باشد، دارای کیفیت بهتری است .

    سرعت دریافت داده نسبت به ارسال داده بمراتب بیشتر است ( عدم وجود توا زن منطی ) سرویس فوق در هر محل قابل دسترس نمی باشد.

    مبانی DSL در زمان نصب یک تلفن ( استاندارد) در اغلب کشورها از یک زوج کابل مسی استفاده می شود.

    کابل مسی دارای پهنای بمراتب بیشتری نسبت به آنچیزی است که در مکالمات تلفنی استفاده می گردد ( بخش عمده ای ازظرفیت پهنای باند استفاده نمی گردد ) .

    DSL از پهنای باند بلااستفاده بدون تاثیر گذاری منفی بر کیفیت مکالمات صوتی ، استفاده می نماید.

    ( تطبیق فرکانس های خاص بمنظور انجام عملیات خاص ) بمنظور شناخت نحوه عملکرد DSL ، لازم است در ابتدا با یک خط تلفن معمولی آشنائی بیشتری پیدا گردد.

    اکثر خطوط تلفن و تجهیزات مربوطه دارای محدودیت فرکانسی در ارتباط با سوئیچ ، تلفن و سایر تجهیزاتی می باشند که بنوعی در فرآیند انتقال سیگنا ل ها دخالت دارند.

    صدای انسان ( در یک مکالمه صوتی معمولی ) توسط سیگنال هائی با فرکانس بین صفر تا 3400 قابل انتقال است .

    محدوده فوق بسیار ناچیز است .

    مثلا" در مقایسه با اغلب بلندگوهای استریو که دارای محدوده بین 20 تا 20.000 هرتز می باشند.

    کابل استفاده شده در سیستم تلفن قادر به انتقال سیگنال هائی با ظرفیت چندین میلیون هرتز می باشد.

    بدین ترتیب در مکالمات صوتی صرفا" از بخش بسیار محدودی از پهنای باند موجود، استفاده می گردد.

    با استفاده از پهنای باند استفاده نشده می توان علاوه بر بهره برداری از پتانسیل های موجود، بگونه ای عمل نمود که کیفیت مکالمات صوتی نیز دچار افت نگردند.

    تجهیزات پیشرفته ای که اطلاعات را بصورت دیجیتال ارسال می نمایند ، قادر به استفاده از ظرفیت خطوط تلفن بصورت کامل می باشند.

    DSL چنین هدفی را دنبال می نماید.

    در اغلب منازل و ادارات برخی از کشورهای دنیا ، کاربران از یک DSL نامتقارن ( ADSL ) استفاده می نمایند.

    ADSL فرکانس های قابل دسترس دریک خط را تقسیم تا کاربران اینترنت قادر به دریافت و ارسال اطلاعات باشند.

    در مدل فوق ، فرض بر این گذاشته شده است که سرعت دریافت اطلاعات بمراتب بیشتر از سرعت ارسال اطلاعات باشد.

    در صورتیکه سرعت خط اینترنت به کاربر ( دریافت اطلاعات ) ، سه و یا چهار برابر سریعتر نسبت صوت و داده کیفیت دریافت و ارسال اطلاعات از طریق DSL ، به مسافت موجود بین استفاده کننده و شرکت ارائه دهنده سرویس فوق بستگی دارد.

    ADSL از یک تکنولوژی با نام " تکنولوژی حساس به مسافت " استفاده می نماید.

    بموزات افزایش طول خط ارتباطی ، کیفیت سیگنال افت و سرعت خط ارتباطی کاهش پیدا می نماید.

    ADSL دارای محدودیت 18.000 فوت ( 5.460 متر ) است .

    کاربرانی که در مجاورت و نزدیکی شرکت ارائه دهنده سرویس DSL قرار دارند، دارای کیفیت و سرعت مناسبی بوده و بموازات افزایش مسافت ، کاربران اینترنت از نظر کیفیت و سرعت دچار افت خواهند شد.

    تکنولوژی ADSL قادر به ارائه بالاترین سرعت در حالت " اینترنت به کاربر " ( Downstream ) تا 8 مگابیت در ثانیه است .( در چنین حالتی حداکثر مسافت 6.000 فوت و یا 1.820 متر خواهد بود ) .

    سرعت ارسال اطلاعات " از کاربر به اینترنت" ( Upstream ) دارای محدوده 640 کیلوبیت در ثانیه خواهد بود.

    در عمل ، بهترین سرعت ارائه شده برای ارسال اطلاعات از اینترنت به کاربر ، 1.5 مگابیت در ثانیه و سرعت ارسال ارسال اطلاعات توسط کاربر بر روی اینترنت ، 640 کیلوبیت در ثانیه است .

    ممکن است این سوال در ذهن خوانندگان مطرح گردد که اگر تکنولوژی DSL دارای محدودیت فاصله است ، چرا محدودیت فوق در رابطه با مکالمات صوتی صدق نمی کند ؟

    در پاسخ باید به وجود یک تفویت کننده کوچک که Loading coils نامیده می شود ، اشاره کرد.شرکت های تلفن از تفویت کننده فوق، بمنظور تقویت سیگنال صوتی استفاده می نمایند.

    متاسفانه تقویت کننده فوق با سیگنال های ADSL سازگار نیست .

    لازم به ذکر است که سیگنال های ADSL ، در صورتیکه بخشی از خط ارتباطی تلفن از فیبر نوری استفاده گردد ، قادر به ارسال و دریافت اطلاعات نخواهند بود.

    تقسیم سیگنال از دو استاندارد متفاوت برای تقسیم سیگنالها ( با یکدیگر سازگار نمی باشند ) ، استفاده می گردد.

    استاندارد ANSI ، برای ADSL سیستمی با نام Discrete Multitone است.

    ( DMT ).

    اکثر تولیدکنندگان تجهیزات DSL از استاندارد فوق تبعیت می نمایند.

    استاندارد دیگری که نسبت به استاندارد DMT قدیمی تر و بسادگی پیاده سازی می گردد ، استاندارد Carrierless Amplitude/phase است ( CAP ) .

    استاندارد CAP ، سیگنال ها را به سه باند مجزا تقسیم می نماید : مکالمات تلفن دارای باند صفر تا 4 کیلو هرتز، کانال دریافت اطلاعات از کاربر برای سرویس دهنده دارای باندی بین 25 تا 160 کیلو هرتز ( Upstream ) و کانال ارسال اطلاعات از سرویس دهنده برای کاربر ، دارای محدوده ای که از240 کیلو هرتز شروع می گردد.

    حداکثر باند فوق به عوامل تفاوتی نظیر :طول خط ، تعداد کاربران موجود در یک شرکت تلفنی خاص و ...بستگی دارد، بهرحال حداکثر محدوده باند فوق از 1.5 مگاهرتز تجاوز نخواهد کرد.

    سیستم CAP با استفاده از سه کانال فوق ، قادر به ارسال سیگنال های مربوطه خواهد بود.

    استاندارد DMT ، نیز سیگنال های مربوطه را به کانال های مجزا تقسیم می نماید.در استاندارد فوق از دو کانال مجزا برای ارسال و دریافت داده استفاده نمی گردد.

    DMT ، داده را به 247 کانال مجزا تقسیم می نماید.هر کانال دارای باند 4 کیلو هرتز می باشند.

    ( وضعیت فوق مشابه آن است که شرکت تلفن مربوطه ، خط مسی موجود را به 247 خط 4 کیلو هرتزی مجزا تقسیم و هر یک از خطوط فوق را به یک مودم متصل نموده است .

    استفاده همزمان از 247 مودم که هر یک دارای باند 4 کیلوهرتز می باشند).

    هر یک از کانال ها، کنترل و در صورتیکه کیفیت یک کانال افت نماید ، سیگنال بر روی کانال دیگر شیفت پیدا خواهد کرد.

    فرآیند شیفت دادن سیگنا ل ها بین کانال های متفاوت و جستجو برای یافتن بهترین کانال ، بصورت پیوسته انجام خواهد شد.

    برخی از کانال ها بصورت دو طرفه استفاده می شوند ( ارسال و دریافت اطلاعات ) کنترل و مرتب سازی اطلاعات در کانال های دو طرفه و نگهداری کیفیت هر یک از 247 کانال موجود ، پیاده سازی استاندارد DMT را نسبت به CAP بمراتب پیچیده تر نموده است .

    استاندارد DMT دارای انعطاف بمراتب بیشتری در رابطه با کیفیت خطوط و کانال ها ی مربوطه است .

    استانداردهای CAP و DMT از دید کاربر دارای یک شباهت می باشند.

    در هر دو حالت از یک فیلتر بمنظور فیلتر نمودن سیگنال های مربوطه استفاده می گردد.

    فیلترهای فوق از نوع Low-Pass می باشند.

    فیلترهای فوق دارای ساختاری ساده بوده و تمام سیگنال های بالاتر از یک محدوده را بلاک خواهند کرد.

    مکالمات صوتی در محدوده پایین تر از 4 کیلو هرتز انجام می گیرند ، بنابراین فیلترهای فوق تمام سیگنا ل های بالاتر از محدوده فوق را بلاک خواهند کرد.

    بدین ترتیب از تداخل سیگنال های داده با مکالمات تلفنی جلوگیری بعمل می آید.

    تجهیزات DSL ADSL از دو دستگاه خاص استفاده می نماید.

    یکی از دستگاهها در محل مشترکین و دستگاه دیگر برای ISP ، شرکت تلفن و یا سازمانهای ارائه دهنده خدمات DSL ، نصب می گردد.

    در محل مشترکین از یک ترانسیور DSL استفاده می گردد.

    شرکت ارائه دهنده خدمات DSL از یک DSL Access Multiplexer استفاده می نماید .( DSLAM ) .

    از دستگاه فوق بمنظور دریافت اتصالات مشترکین استفاده می گردد.

    در ادامه به تشریح هر یک از دستگاههای فوق خواهیم پرداخت .

    ترانسیور DSL اکثر مشترکین DSL ، ترانسیور DSL را مودم DSL می نامند.

    مهندسین و کارشناسان شرکت های تلفن به دستگاه فوق ATU-R می گویند.

    صرفنظر از هر نامی که برای آن استفاده می شود ، دستگاه فوق نقطه برقراری ارتباط بین کامپیوتر کاربر و یا شبکه به خط DSL است .

    ترانسیور با استفاده از روش های متفاوت به دستگاه مشترکین متصل می گردد.

    متداولترین روش، استفاده از اتصالات USB و یا اترنت است .

    DSLAM دستگاه فوق در مراکز ارائه دهنده سرویس DSL نصب و امکان ارائه خدمات مبتنی بر DSL را فراهم می نماید.

    DSLAM اتصالات مربوط به تعدادی از مشترکین را گرفته و آنها را به یک اتصال با ظرفیت بالا برای ارسال بر روی اینترنت تبدیل می نماید.

    دستگاههای DSLAM دارای انعطاف لازم در خصوص استفاده از خطوط DSL متفاوت ، پروتکل های متفاوت و مدولاسیون متفاوت ( Cap,DMT ) می باشند.

    در برخی از مدل های فوق امکان انجام عملیات خاصی نظیر اختصاص پویای آدرس های IP به مشترکین، نیز وجود دارد.

    یکی از تفاوت های مهم بین ADSL و مودم های کابلی ، نحوه برخورد و رفتار DSLAM است .

    کاربران مودم های کابلی از یک شبکه بسته بصورت اشتراکی استفاده می نمایند.

    در چنین مواردیکه همزمان با افزایش تعداد کاربران ، کارآئی آنها تنزل پیدا خواهد کرد.

    ADSL برای هر یک از کاربران یک ارتباط اختصاصی ایجاد و آن را به DSLAM متصل می نماید.

    بدین ترتیب همزمان با افزایش کاربران ، کارآئی مربوطه تنزل پیدا نخواهد کرد.

    وضعیت فوق تا زمانیکه کاربران از تمام ظرفیت موجود خط ارتباطی با اینترنت استفاده نکرده باشند ، ادامه خواهد یافت .

    در صورت استفاده از تمام ظرفیت خط ارتباطی اینترنت ، مراکز ارائه دهنده سرویس DSL می توانند نسبت به ارتقاء خط ارتباطی اینترنت اقدام تا تمام مشترکین متصل شده به DSLAM دارای کارآئی مطلوب در زمینه استفاده از اینترنت گردند.

    آینده DSL ADSL با سایر تکنولوژی های مربوط به دستیابی به اینترنت نظیر مودم های کابلی و اینترنت ماهواره ای رقابت می نماید.

    بر طبق آمار اخذ شده در سال 1999 ، بیش از 330.000 منزل در امریکا از DSL استفاده کرده اند.

    تعداد کاربران استفاده از مودم های کابلی تا سال 1999 به مرز 1.350.000 کاربر رسیده است .

    بر اساس پیش بینی بعمل آمده تا اواخر سال 2003 ، تعداد مشترکین مودم های کابلی به مرز 8.980.000 و مشترکین DSL به 9.300.000 خواهد رسید.

    سرعت ADSL در حال حاضر حداکثر 1.5 مگابیت در ثانیه است .

    از لحاظ تئوری رسیدن به مرز 7 مگابایت در ثانیه دور از دسترس نمی باشد.

    در این زمینه تحقیقات عمده ای صورت گرفته و تکنولوژی VDSL مطرح شده است منابع: www.mani-milioner.blogfa.com/post-14.aspx - 39k www.majidlearn.com/fa/content/view/556/9/ - 56k

کلمات کلیدی: ADSL - ای دی اس ال

سيستم dial up اگر کمي به عقب برگرديد و به زماني فکر کنيد که براي اولين بار با دنياي کامپيوتر اشنا شديد، حتما به فکر اينترنت يا سرعت آن نبوديد. کامپوتر هاي اوليه داراي سيستم عامل مخصوص اينترنت يا شبکه نبودند سپس کامپيوتر هاي پنتيوم وارد بازار شد ک

وب يکي از مهمترين و در عين حال جوانترين سرويس اينترنت است، که در مدت زماني کوتاه توانسته است در کانون توجه تمامي استفاده کنندگان اينترنت قرار بگيرد و منشاء تحولات عمده‌اي در حيات بشريت باشد. در گذشته از وب صرفاً به منظور عرضه اطلاعات استفاده مي‌گردي

در گذشته تلفن ها همگي آنالوگ بودند و يک عيب بسيار بزرگ بشمار مي آمد,زيرا هنگام ارسال صدا نويز وارد کانال مي شد و کيفيت را به شدت کاهش مي داد.کدينگ ديجيتال راهي براي کد کردن صدا و تشخيص خطا طراحي کرد .بنابراين شبکه هاي IDN (Intgrate digital network)ط

باتوجه به نياز بازار VDSL مي تواند به صورت متقارن يا نامتقارن به کار گرفته شود . به دليل محدوديت هاي فيزيکي مهم ترين آن تضعيف در فرکانس هاي بالا است ،مسئله فاصله يکي از بزرگترين محدوديت ها در VDSL مي باشد . VDSL تا فاصله 1.5km/ مي تواند به کار گ

چگونه DSL کار مي کند ؟ براي وصل شدن به اينترنت ، از طريق مودم ، شبکه منطقه اي ، کابل مدم يا DSL (مشترک خط) صورت مي گيرد . DSL با سرعت بسيار بالا وصل مي‌شود ، که از سيم هاي يکنواخت مانند خطوط تلفن استفاده مي کند . در اينجا چند مزيت DSL آورده شده است

چکیده در طی ده سال گذشته دنیا دستخوش تحولات فراوانی در عرصه ارتباطات بوده است . اغلب سازمانها و موسسات ارائه دهنده کالا و خدمات که در گذشته بسیار محدود و منطقه ای مسائل را دنبال و در صدد ارائه راهکارهای مربوطه بودند ، امروزه بیش از گذشته نیازمند تفکر در محدوده جهانی برای ارائه خدمات و کالای تولیده شده را دارند. به عبارت دیگر تفکرات منطقه ای و محلی حاکم بر فعالیت های تجاری جای ...

قيمت اينترنت ايران 16000 برابر کره است يک شرکت ارائه دهنده اينترنت (ISP) در مالزي اعلام کرد که به کاربران خود پهناي باند با خطوط پرسرعت 224 مگابيت بر ثانيه را با قيمت تنها 58/1 دلار در ماه (حدود هزار و 500 تومان) عرضه مي کند.اين ISP براي اجراي پروژه

مقدمه تعريف موضوع تحقيق اينترنت، در ساده ترين تعريف، عبارتست از کامپيوترهايي که در سراسر دنيا به هم متصل هستند، شبکه اي که اين کامپيوترها را به يکديگر متصل مي سازد، و متدهاي انتقال اطلاعات روي اين شبکه. منشاء اينترنت را مي توان در ساله

اما زمان متداول آن از 7 تا 12 ماهگی است . در بره نر یا ماده حتی قبل از فرا رسیدن بلوغ فیزیولوژیکی فعالیت های جفت یابی دیده می شود . اما در این دوران این فعالیت ها منجر به بارداری نمی شود . تحقیقات نشان می دهد که گوسفندهای ماده ای که در طول سال اول عمرشان زاد و ولد می کنند سود آوری بیشتری دارند . تولید مثل فعلی ، الگوی زاد و ولدگوسفند فصلی است می توان گفت گوسفندان بیشتر در پاییز ...

اغلب لازم است که کيفيت محصولات توليدي ، تعيين شود. اين مقاله ، يک روش کنترل کيفيت کامپيوتري ( روش CAQ ) را براي مقايسه موارد توليدي با داده‌هاي مرجع ، که از الگوهاي اساسي CAD بدست مي آيند ، نشان مي‌دهد. در ابتدا ، يک نظر کلي در مورد پيشرفتهاي کنني د

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول