دوباره با IT می سازمت وطن
در عصر ارتباط این هفته مصاحبه ای با دکتر معین در رابطه با برنامه هایشان در خصوص IT به چاپ رسیده با عنوان دوباره با IT می سازمت وطن بد ندیدم در اینجا چند قسمت جالب آن را برای شما بنویسم .
تعریف شما از IT چیست ؟
فن آوری اطلاعات در واقع نگرشی است جامع در مورد ابزارها و کاربرد های شبکه های اطلاع رسانی که پایه آن ها انفورماتیک و مباحثی چون سخت افزار و نرم افزار ومخابرات هستند .
معتقدم IT در واقع نام جامعی بود که به باز آفرینی کارکرد های کامپیوتر و شبکه کمک کرد ، البته ICT که واژه ارتباطات را هم در بر می گیرد کامل تر است .
میزان آشنایی شما با IT ؟
بنده پزشک هستم ، مدرک تحصیلی من مرتبط با IT نیست اما فن آوری اطلاعات تحولات بسیار زیادی در عرصه پزشکی ایجاد کرده است که از این تحولات و کارکرد ها مطلع هستم .
روزانه چقدر از کامپیوتر و اینترنت استفاده می کنید ؟
در حا ل حاضر به صورت متوسط 2 الی 3 ساعت از کامپیوتر و اینترنت استفاده می کنم ضمن آنکه یک کامپیوتر لپ تاپ دارم که همواره همراهم است و وبلاگ شخصی ام را هر روز آپدیت می کنم . از اینترنت چقدر برای مسایل شخصی ، چقدر کاری و چقدر به منظور کسب اطلاعات استفاده می کنید ؟
برای هر دو حوزه از اینترنت به صورت مستمر استفاده می کنم ضمن آنکه پیشرفت در دنیای امروز بدون اتکا و ارتباط با اینترنت مقدور نیست ، چنانکه مهم ترین دستاورد های علمی در زمینه های مختلف از پزشکی گرفته تا رشته های دیگر از طریق اینترنت قابل پی گیری است .
آدرس ایمیل شخصی دارید ؟
نه تنها آدرس ایمیل شخصی دارم بلکه طی هفته گذشته به منظور تصمیم گیری برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری بیش از 500 ایمیل را چک کردم . این ایمیل ها از سوی افراد مختلفی ارسال شده بود که هر یک حاوی نظرات راه گشایی بود .
ایمیل شما را چه کسی برایتان ثبت کرده ؟
خودم این کار را انجام دادم .
چند وقت یک بار ایمیلتان را چک میکنید ؟
در حال حاضر ممکن است در طول روزی 2 الی 3 بار به صندوق پست الکترونیکی ام مراجعه کنم و ایمیل های دریافت شده را چک کنم .
در هفته چه تعداد ایمیل دریافت می کنید ؟
بیش از هزار ایمیل که این موضوع به دلیل شرایط انتخابات و لطفی است که دوستان به من دارند و نظرات خودشان را برای من ارسال می کنند .
ترجیح می دهید یک نامه شخصی به میل باکس اینترنتی شما ارسال شود یا آن را از طریق صندوق پستی در یافت کنید ؟
قطعا دریافت نامه از طریق اینترنت هم کار راحت تری است و هم اینکه پاسخ دادن به آن نیز با سرعت بیشتری انجام می گیرد ولی با این وجود نمی توان لطف دریافت نامه از طریق صندوق پستی را انکار کرد .
تا بحال شده برای یک مقام سیاسی بلند مرتبه خارجی ایمیل تبریک یا تسلیت و یا کارت اینترنتی ارسال کنید ؟
در ایران کمتر مقام سیاسی است که از اینترنت به صورت جدی استفاده کند از این همین رو ارسال ایمیل تبریک یا تسلیت معنایی ندارد البته باید جناب محمد علی ابطحی را از این قاعده فراگیر مستثنی کرد ایشان به طور حرفه ای از اینترنت استفاده می کنند . اخیرا نیز دوستان دیگری با راه اندازی سایت و وبلاگ های شخصی به این حوزه پیوسته اند .
اگر وارد اتاق فرزندتان شوید و او را در حال چت یا بازی کامپیوتری بیابید ، عکس العملتان چیست ؟ تا به حال چنین تجربه ای داشته اید ؟
نمی دانم ، مگر به هنگام دیدن فرزند در حالت چت کردن باید عکس العمل خاصی نشان داد ؟
چت کردن نیز یک شیوه ارتباطی جدید است در بستری نو ، به همین دلیل نه حسن فزاینده ای در آن وجود دارد نه قبح بی شمار . از کجا معلوم در آینده ای نزدیک با فراگیر شدن اینترنت در زندگی روزمره انسان ها استفاده از تلفن کاهش یافته و همه تمایل به چت کردن داشته باشند .