دانلود ‫پروژه سیستم حقوق و دستمزد کارمندان

Word 103 KB 17362 30
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • آشنایی با ویژوال بیسیک نت و پایگاه داده ها

    مقدمه ای بر ویژوال بیسیک نت
    فناوری net که توسط شرکت میکروسافت عرضه شد ، از زبان های برنامه سازی متعددی از جمله ویژوال بیسیک نت پشتیبانی می کند .

    این زبان ها کاملا شی ء گرا هستند ، تحولی در برنامه نویسی محسوب می شوند .


    ویژوال بیسیک نت ، یک زبان بسیار ساده و کار امد است که افراد زیادی در سراسر دنیا از ان بهره می گیرند .


    یکی از ویژگی های مفید این زبان این است که بدون هیچ کم و کاستی ، در برنامه نویسی در محیط وب به کار گرفته می شود .

    عیب نسخه ویژوال بیسیک این بود که به طور کامل دروب به کار
    نمی رفت .

    بلکه نسخه VBS Cript ان برای برنامه نویسی در اینترنت استفاده می شده است .

    بنابراین یادگیری ویژوال بسیک نت ، یک تیربا دو نشان است .

    برنامه نویسی کاربردی در خارج از محیط وب و برنامه نویسی کاربردی در محیط وب .

    به این ترتیب اموزش زبان ویژوال بیسیک نت، ارزشمند است .


    بیسیک زبانی است که دوران تحول زیادی را پشت سر گذاشته است .

    اولین نسخه از زبان بیسیک طوری بود که برنامه نویسی در ان دشواری خاصی داشت .

    امروزه جدیدیترین نسخه بیسیک به نام ویژوال بیسیک نت سر و کار داریم .
    این زبان در محیط ویندوز قدرت فوق العاده ای دارد ، به طوری که از سبک برنامه نویسی شی ء گرا پیروی می کند .

    تولید برنامه ها در این زبان بسیار ساده است چرا که بخش زیادی از برنامه را کامپایلرزبان تولید می کند .

    قبل از پرداختن به جزئیات زبان ، نگاهی به سبک های برنامه نویسی خواهیم داشت



    1-1- سبک های برنامه نویسی
    به طور کلی سه سبک برنامه نویسی تا کنون مورد استفاده قرار گرفته اند ، سبک سنتی ، سبک برنامه نویسی ساخت یافته و سبک برنامه نویسی شی ء گرا.

    2-1- سبک برنامه نویسی سنتی
    در سبک برنامه نویسی سنتی ، نوشتن برنامه ها و ردیابی اجرای ان ها بسیار دشورا بود ، زیرا با استفاده از دستور goto کنترل اجرای برنامه از هر نقطه ای به نقطه دیگر منتقل می شد .

    نگهداری این برنامه ها و انجام تغییرات در انها برای پاسخگویی به وضعیت و نیازهای جدید بسیار دشوار بود .

    این سبک برنامه نویسی کاملا منسوخ شده است .



    3-1- برنامه نویسی ساخت یافته
    در دهه 1960 میلادی ، تولید بسیاری از نرم افزارها با مشکل مواجه شد .

    زمان بندی تولید نرم افزار به تأخیر می افتاد هزینه ها بالا بود و در نتیجه بودجه تولید نرم افزار افزایش می یافت و نرم افزار تولیدی نیز از قابلیت اعتماد بالایی برخوردار نبوده است .

    تولید کنندگان نرم افزار به این نتیجه رسیدند که تولید نرم افزار مشکل تر از چیزی است که در مورد ان تصور می شود .


    تحقیقاتی که برای بر طرف کردن مشکلات به عمل امد ، منجر به برنامه نویسی ساخت یافته شد .

    برنامه نویسی ساخت یافته ، روش منظمی برای نوشتن برنامه هاست و منجر به نوشتن برنامه هایی می شود که خوانایی ان ها بالا است ، تست و اشکال زدایی آنها راحت تر و اصلاح انها آسانتر است .


    در برنامه نویسی ساخت یافته ، برنامه به صورت مجموعه ای از فعالیت ها تصور می شود که باید بر روی داده ها انجام شوند .


    در این روش هر کار پیچیده ای به مجموعه ای از کارهای کوچک تر تجزیه می شود تا این که کارهای ایجاد شده قابل درک باشند .

    به عبارت دیگر ، برنامه نویس سعی می کند توابعی بنویسد که نیازمندی های سیستم را برآورده کنند .


    برنامه نویسی ساخت یافته ، روش موفقی برای حل مسائل پیچیده است ، اما مشکلات خاص خودش را دارد ، در این روش ، داده ها از فعالیت ها ( توابعی ) که آنها را پردازش می کنند جداست .

    وقتی حجم داده ها زیاد می شود ، نگهداری آنها مشکل می شود .

    هر چه بیشتر با دادها کار می کنید ، با مشکلات بیشتری مواجه می شوید .

    بعضی از زبان های برنامه سازی که برای برنامه نویسی ساخت یافته طراحی شدند ، عبارتند از : زبان پاسکال ، زبان ادا (Ada) و زبان ‍C ، زبان پاسکال ، زبان مناسبی برای آموزش برنامه نویسی در دانشگاه هاست .

    زبان ادا برای امور صنعتی، تجاری و نوشتن برنامه های بزرگ بسیار مفید است .

    زبان C ، به دلیل ویژگی های خاص خودش ، محبوبیت زیادی در دانشگاهها و خارج دانشگاهها پیدا کرده است ویژوال بیسیک نت زبان جدیدی است که با سرعت در حال رشد است .

    4-1- برنامه نویسی شیء گرا برنامه نویسی شیء گرا شیوه نوینی است که در ان می توان قطعاتی را ایجاد کرد و در برنامه های مختلف مورد استفاده قرار داد.

    قابلیت خوانایی برنامه هایی که در این روش نوشته می شوند بالا بوده ، تست ، عیب یابی و اصلاح آنها آسان است و شی ء گرایی بر اشیاء تاکید دارد .

    تعدادی از زبان ها برای برنامه نویسی شی ء گرا طراحی شده اند .

    زبان اسمالتاک یک زبان برنامه نویسی کاملا شی ء گرا است .

    زبان C++ که تکامل یافته زبان C است ، دارای ویژگی های است که برنامه نویسی شی ء گرا در آن امکان پذیر است .

    در این زبان ، برنامه نویسی ساخت یافته نیز ممکن است .

    ویژوال بیسیک نت زبانی کاملا شی ء گراست .

    نگاهی بر پایگاه داده کلیات اصطلاح پایگاه داده ها ( داده گان ) یکی از رایجترین اصطلاحات در دانش و فن کامپیوتر ( انفورماتیک ) است اینک دیگر همه کسانی که به نحوی با کامپیوتر سر و کار دارند .

    این اصطلاح را می شناسند و هر یک در حد درک خود آنرا به کار می برند و بسیاری نیز در این زمینه اگاهی و یا ویژستگی و تجربه دارند .

    درباره اهمیت این دانش و تکنولوژی و گستردگی آن ، مطالب زیادی در متون کلاسیک امده است و نیازی به ذکر ان مطالب در اینجا نیست .

    تنها شایان ذکر است که در هر سال ، شاید بیش از یکصد و پنجاه هزار صفحه مطلب آکادمیک و تکنیک در این زمینه منتشر می شود [DATE 95 ] دهها نرم افزار سیستم مدیریت پایگاه دادهها به بازار مصرف عرضه شده ، مقدار زیادی کتاب درسی یا مرجع در این زمینه نوشته شده است و شاید چند صد کتاب کاربردی هم وجود داشته باشد .

    سیستم مدیریت پایگاه داده ها یکی از سیستم های ذخیره و بازیابی اطلاعات است ، با توجه به معنای عام سیستم ذخیره و بازیابی اطلاعات : یعنی هر سیستمی که به کاربر برنامه سازیا برنامه ساز امکان دهد تا اطلاعات خود را ذخیره ، بازیابی و پردازش کند و احیانا اطلاعات جدیدی را تولید نماید .

    اصطلاح ذخیره و بازیابی اطلاعات از یک دیدگاه ویژسته می تواند معنای دیگری هم داشته باشد .

    مجموعه ای از الگوریتم ها و تکنیکها که در ذخیره سازی ، بازیابی و پردازش اسناد ، مدارک ، متون ، تصاویر و اصوات به کار می روند .

    این گونه داده ها ممکن است ساختمند ، نیم ساختمند و یا حتی نا ساختمند باشند .

    این الگوریتم ها و تکنیکها نهایتا در طراحی و تولید یک سیستم بکار رفته است .

    سیستمی که به کاربر امکان می دهد تا اطلاعات مورد نظرش را ذخیره ، بازیابی و پردازش کند .

    روشن است که اطلاعات کاربران همیشه ساختمند ، آن هم مثلا با ساختار ساده رکوردی یا سطری ، نیستند .

    ذخیره و بازیابی دادهها پیچیده ، که عمدتا ناساختند و گاه نیم ساختمند هستند ، طبعا سیستم خاص خود را طلب می کند .

    با توجه به همین توضیح است که می توان اصطلاح سیستم ذخیره و بازیابی اطلاعات را اصطلاحی عام ،‌دانست چنین سیستمی سیر تحول ، تنوع و تکامل خاص خود را دارد که از شرح تفصیلی آن در اینجا در می گذریم .

    کوتاهانه اینکه : این سیستم چندین رده تکنولوژیک دارد ، از آن میان : سیستم فایلینگ سیستم مدیریت دادهها سیستم مدیریت پایگاه داده ها ( سیستم متعارف) سیستم مدیریت پایگاه دانش ( شناخت) سیستم مدیریت پایگاه دادههای شی ء گرا ( شی ء نگر) سیستم هوشمند مدیریت پایگاه دادهها سیستم معنای مدیریت پایگاه داده سیستم مدیریت پایگاه دادههای زمانمند سیستم مدیریت پایگاه دادههای نیم ساختمند و نا ساختمند سیستم مدیریت پایگاه داده بی درنگ سیستم داده کاری و کشف شناخت سیستم مدیریت چند پایگاهی سیستم اطلاعات اجرایی سیستم فعال مدیریت پایگاه دادهها سیستم مدیریت پایگاه دادههای شی ء – رابطه ای بر شمردنی هستند البته برخی از این ردهها خود گونه هایی هم دارند و ممکن است بر اساس معماریهای متفاوتی طراحی و پیاده سازی شوند.

    تاریخچه تکنولوژی پایگاه دادهها از اواسط دهه 60 میلادی ایجاد شد ، در طول دهه 70 توسعه یافت و به گستردگی مورد استفاده قرار گرفت .

    از اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 ، رده ای از ان تکنولوژی به نام سیستم مدیریت پایگاه دادههای رابطه ای مورد پذیرش بیشتر قرار گرفت و به عنوان تکنولوژی برتر ، شناخته شد و هنوز هم (نسبت به گونه های دیگر ) بسیار مورد استفاده قرار می گیرد .

    به نظر برخی از پژوهشگران از جمله دیت در [DATE 98-a] نوع کاملتری از سیستمهای رابطه ای در دو دهه اخیر کماکان تکنولوژی مسلط خواهد بود ( ترکیبی از سیستم رابطه ای و سیستم شی ء گرا ) .

    البته از نظر همین نویسنده ، مفاهیم مدل رابطه ای مطروحه توسط آقای کاد تا صد سال دیگر هم پایه سیستم های رابطه ای خواهند بود .

    اما از اواسط دهه 80 تا کنون ، سیستمهای دیگری هم ایجاد و بعضا بصورت تولید تجاری عرضه شده و می شوند ، از جمله سیستم معنایی مدیریت پایگاه دادهها، سیستم هوشمند مدیریت پایگاه دادهها ، سیستم مدیریت پایگاه دادههای شی ء گرا ، سیستم مدیریت پایگاه دادههای زمانمند و سیستم مدیریت پایگاه دادههای شی ء گرا– رابطه ای هر چند بیشتر این سیستم ها ، هنوز کاربردهای خاصی استفاده می شوند .

    این سیستم ها را گاه سیستمهای پسا رابطه ای می نامند .

    از میان سیستمهای پسا رابطه ای شاید سیستم مدیریت پایگاه دادههای شی ء گرا بیشتر مورد استفاده محافل تکنیکی قرار می گیرد و تولیدات بیشتری از این نوع سیستم به بازار مصرف ، عرضه شده و می شوند .

    همانطور که اشاره شد در سالهای اینده ، تکنولوژی سیستم های شی ء - رابطه ای به گستردگی بکار برده خواهد شد با توجه به انچه گفته شد ، سیستم های پایگاهی را می توان بطور کلی به سه نسل تقسیم کرد .

    نسل سیستمهای پیش رابطه ای نسل سیستمهای رابطه ای نسل سیستمهای پسا رابطه ای تعریف داده داده عبارتست از نمایش ذخیره شده اشیاء فیزیکی ، چیزهای مجرد با بوده ها (واقعیات ) رویدادها یا موجودیتهای دیگر قابل مشاهده که در تصمیم گیری بکار می ایند [STAN 89] داده عبارتست از هر مجموعه ای از بوده ها [LIPS 92] بوده های خام که معنای اندکی دارند مگر اینکه به صورتی منطقی سازماندهی شده باشند [ROB 93] داده عبارتست از کلمه و یا عددی که معنای خاصی داشته باشند [MODE 92] داده عبارتست از بوده ( واقعیت ) یا هست معلوم که می توان بوده یا هست دیگری را از آن استنباط کرد [DATE 2000] واقعیات شناخته شده که می توان ذخیره شود و معنای ضمنی دارد [ElmA 2000] حال تعریف ANSI را یاد اور می شویم .

    1- نمایش بوده ها ، پدیده ها ، مفاهیم یا شناخته ها به طرزی صوری و مناسب برای برقراری ارتباط ، تفسیر یا پردازش توسط انسان با هر امکان خود کار.

    2- هر نمایشی اعم از کاراکتری ( نویسه ای ) یا کمیته های قیاسی که معنایی به آن قابل انتساب باشد ( توسط انسان یا یک مکانیسم خودکار) تعریف اطلاع اطلاع ، داده پردازش شده است ( Lips 92 ) اطلاع عبارتست از داده آراسته به صورتی معنا دار (RoB 93) اطلاع عبارتست از داده آراسته به صورتی معنا دار (RoB 93) اطلاع عبارتست از داده سازمان یافته که شناختی را منتقل می کند .

    به بیان دیگر اطلاع ، داده ای است که سازمان یافته است تا چیزی به ما بگوید (MODE 92) و عبارات کم و بیش مشابه که به نظر چندان دقیق نمی رسند اما ببینیم ANSI در این مورد چه می گوید .

    برای این مفهوم ANSI تعریف زیر را ارائه کرده است .

    معنایی که انسان به داده منتسب می کند ، از طریق قراردادهای شناخته شده ای که در نمایش داده بکار می روند .

    اطلاع را گاه آگاهی ، دانسته و خبر هم می گویند.

    این مفهوم بسته به زمینه مورد استفاده ، معنای خاص خود را در همان زمینه دارد .

    مثلا در دانش اسایبرنتیک به سیستم دیگری داده می شود .

    در انفورماتیک ، می توان گفت که اطلاع ، مجموعه داده هایی است که در تصمیم گیری بکار می روند و اساسا کمیتی است نسبی و وابسته به وضعیت مشخص ، زمان مشخص ونیز خود شخص تصمیم گیرنده ، در واقع ، شخص تصمیم گیرنده با تفسیر داده ها در یک وضعیت مشخص اطلاعات لازم برای تصمیم گیری را بدست می آورد .

    مفهوم دانش در فرهنگهای لغات عمومی ، مفهوم دانش ( شناخت ) را مترادف با مفهوم اطلاع و اگاهی می دانند .

    تعریف ما از دانش ، از معنایی که این اصطلاح در متون مربوط به سیستمهای مدیریت پایگاه دانش دارد ، ناشی می شود : دانش عبارتست از نمایش نمادین جنبه هایی از بخشی از جهان واقع ( جهان مورد نظر یا محیط مطرح ) .

    آنگاه با توجه به این تعریف ، یک تکه دانش را به مثابه مدلی از جنبه ای از بخش از جهان واقع می بیند .

    جهان واقع می تواند جهان واقعی یا غیر واقعی مثل آینده ، جهان تخیلی و ...

    باشد و دانش منطقی نوعی شناخت است که از یک مجموعه از اطلاعات ، بر اساس یک مجموعه از قواعد مشخص ، معمولا با روش استقراء حاصل می شود.

    فصل دوم بررسی سیستم حقوق و دستمزد اصولا اساس سیستم های حقوق و دستمزد ماه و سال می باشد و حقوق کارکنان بر اساس آن محاسبه و پرداخت می گردد .

    در این سیستم دو بخش کلی در ابتدای کار نمایان می باشد .

    1- اطلاعات پایه 2- کارکردها و عملیات .

    حال به توضیح هر بخش می پردازیم .

    1- اطلاعات پایه این بخش خود شامل سه قسمت زیر می باشد : ورود کارکنان تعریف سال و ماه حد مالیاتهای سالانه ورود کارکنان در این قسمت اطلاعات کارکنان ثبت می گردد که شامل نام و نام خانوادگی و نام پدر و شماره شناسنامه و تاریخ تولد و تلفن و پست الکترونیک و آدرس هر شخص می باشد .

    اطلاعات تمامی پرسنل در ابتدا باید از این طریق وارد سیستم گردد تا وارد مراحل بعدی کار شویم .

    تعریف سال و ماه در این بخش اطلاعات سالی که فیش های حقوقی کارکنان در ان محاسبه می شود و همچنین ماههای سال کاری فوق ثبت می گردد تا فیش های حقوقی بر اساس آن صادر گردد .

    برنامه به گونه ای طراحی شده است که باید تمامی 12 ماه سال ثبت گردد تا سیستم بتواند به کار خود ادامه دهد .

    حد مالیاتی سالانه در این پروژه حد مالیاتی مختلفی تعیین گردیده است که اطلاعات آن توسط کاربر بایستی ثبت گردد .

    در فیلد اول سال و در فیلدهای بعدی به ترتیب حد معاف از مالیات ، حد بالای 10 درصدی ، حد بالای 20 درصدی ، حد بالای 30 درصدی و حد بالای 35 درصدی وجود دارند که کاربر باید تمامی این حدود را مشخص نماید تا فیش های حقوقی پرسنل بر اساس آن صادر گردد .

    2- کارکردها و عملیات این بخش از 5 قسمت زیر تشکیل شده است : ورود تعرفه بیمه ورود مساعده ورود عیدی ورود کارکرد محاسبه فیش ورود تعرفه بیمه در این قسمت در ابتدا با انتخاب سال و ماه مورد نظر برای تعرف بیمه به قسمت پایین جدول می رویم و در انجا ابتدا نام شرکت بیمه کننده را وارد می نماییم و سپس در جلوی ان میزان تعرفه بیمه پرسنل را در ان ماه وارد می نماییم .

    برنامه به گونه ایست که اگر در هر ماه یک شرکت بیمه وظیفه بیمه کردن پرسنل را بعهده داشته باشد و تعرفه آنها نیز با یکدیگر متفاوت باشد بتوان این مسئله را در فیش حقوقی پرسنل منعکس کرد و برای هر ماه می توان نام شرکت بیمه های مختلف با تعرفه های بیمه مختلف را وارد نمود .

    ورود مساعده در این جدول ابتدا از بالای آن نام شخص مرود نظر ( پرسنل مرود نظر ) را انتخاب می نماییم سپس مساعده وی در ماههای مختلف را که می بایستی به حقوق فرد اضافه گردد وارد می نماییم .

    می توان این میزان را وارد نکرد و در نتیجه در بعضی از ماهها میزان مساعده برای کارکنان صفر باشد .

    برای هر ماه می توان میزان متفاوتی مساعده در نظر گرفت که به حقوق شخص واریز گردد .

    ورود عیدی در این جدول ابتدا از بالای آن نام پرسنلی افراد مختلف را انتخاب نموده و سپس برای هر کدام از آنها می توان مشخص نمود که در سالهای مختلف عیدی آنها چه میزانی تعیین گردد .

    این میزان می تواند برای افراد مختلف در یک سال متفاوت باشد و یا اینکه برای فردی خاص در سالهای مختلف متفاوت باشد .

    مبلغ عیدی به فیش حقوقی پرسنل اضافه می گردد.

    ورود کارکرد در این جدول ابتدا از بالای آن شخص مورد نظر را انتخاب نموده و سپس برای هر ماه از سال کاری وی اطلاعات زیر را وارد می نماییم : حقوق پایه ، حق سرویس ، حق نهار ، حق اولاد ، کسر از کار ، اضافه کار و پاداش.

    برای ماههای مختلف می توان اطلاعات متفاوتی را ثبت کرد که تاثیر آن به طور مستقیم بر روی فیش حقوق افراد می باشد .

    حقوق پایه و حق سرویس و حق نهار و حق اولاد و اضافه کار و پاداش به حقوق فرد اضافه می شوند و لی کسر از کار از حقوق فرد کسر می گردد .

    تمامی این اطلاعات باید برای تمامی پرسنل در ماههای مختلف سال ثبت گردد تا فیش حقوقی برای انها صادر گردد .

    محاسبه فیش در پایان برای دریافت فیش حقوقی پرسنل به این قسمت وارد می شویم .

    از بالای جدول نام یک به یک پرسنل را انتخاب می نماییم هنگامیکه هر یک از آنها را انتخاب نماییم اطلاعات فیش حقوقی بر روی صفحه به نمایش در می اید و تمامی اطلاعات واریزی ها و کسورات در ان جای دارد .

    برای آنکه فیش حقوقی بر روی کاغذ چاپ و به دست پرسنل برسد بر روی گزینه چاپ فیش کلیک می نماییم .

    بعد از آن می توان فیش چاپی بر روی کاغذ را مشاهده نمود و چاپ گرفت و به دست پرسنل رساند .

    در پایان از زحمات و تلاشهای استاد عزیزم جناب آقای دکتر سعیدی کمال تشکر و قدر دانی را دارم و سلامتی ایشان را از خداوند متعال آرزومندم.

  • فصل اول
    آشنایی با ویژوال بیسیک نت و پایگاه داده ها 5
    مقدمه ای بر ویژوال بیسیک نت 5
    سبک های برنامه نویسی 7
    سبک برنامه نویسی سنتی 7
    برنامه نویسی ساخت یافته 7
    برنامه نویسی شی ء گرا 10
    نگاهی بر پایگاه داده 12
    کلیات 12
    تاریخچه 16
    تعریف داده 18
    تعریف اطلاع 19
    مفهوم دانش 21
    فهرست مطالب
    عنوان صفحه
    فصل دوم
    بررسی سیستم حقوق و دستمزد 23
    اطلاعات پایه 23
    ورود کارکنان 24
    تعریف سال و ماه 24
    حد مالیاتی ماه نه 25
    کارکرد ها و عملیات 26
    ورود تعرفه بیمه 26
    ورود مساعده 27
    ورود عیدی 27
    ورود کارکرد 28
    محاسبه فیش 29

چکيده : اين پروژه به زبان ويژال بيسيک نوشته شده است که شامل سه قسمت مي باشد : 1- حقوق و دستمزد 2- سيستم فروش 3- انبار گرداني در اين برنامه ، يک هدف دنبال شده است و ان جامع و کامل بودن سيستم حسابداري مي باشد .

چکیده این پروژه شامل مراحل ساخت یک سیستم نرم افزاری محاسبه حقوق یک شرکت است که در آن از زبان های SQL و Delphi استفاده شده است که در حال حاضر از زبان های رایج برای ایجاد پایگاه داده است. که ما با استفاده از زبان SQL پایگاه داده مردنظر را ایجاد کرده و تمام مراحل برنامه نویسی آن و کارهای را که سیستم باید انجام دهد را با استفاده از Delphi شبیه سازی می کنیم. در این پروژه سعی شده است ...

درمورد علل شکل گیری Visual Studio.NET بطور خلاصه می توان گفت با اینکه مایکروسافت می دانست با ابزارهای قبلی شرکت می توان برنامه های اینترنتی نوشت ولی برای قبضه کردن بازار احتیاج به تکنولوژی جدیدی داشت . مایکروسافت از سال 1998 که ویژوال استودیو 6 را به بازار وارد کرد در پی حل این مشکلات بود تا در سال 2000 ، NET. را در کنفرانس برنامه نویسان حرفه ای PDC به جهان معرفی کرد. از آن روز ...

ظهور کامپيوتر انقلابي در اجتماع امروز پديد آورده است که برخي اهميت آن را به مراتب بيش از انقلاب صنعتي که در قرن هجدهم ميلادي در اروپا آغاز گرديده مي دانند. زيرا اختراع ماشين بخار و ساير ماشين هايي که به دست بشر ساخته شده و بوسيله او به خدمت گرفته شد

مقدمه: امروزه علم کامپیوتر پیشرفت شگرفی در کلیه ‌ علوم و صنایع به وجود آورده است و با پیشرفت این علوم مسائل مربوط به کامپیوتر نیز پیشرفت شگرفی داشته است از جمله می‌توان به پیشرفت در بانک‌های اطلاعاتی اشاره نمود که از جدید‌ترین و مهمترین آن‌ها می‌توان به Visual basic اشاره نمود. در اینجا سعی شده است مطالبی در جهت معرفی این نرم‌افزار تقدیم گردد. فصل اول نرم افزار ویژوال بیسیک ...

پیشگفتار : ما در عصری زندگی می‌کنیم که آن را عصر اطلاع رسانی یا قرن ارتباطات نامیده‌اند، لذا می‌توان اذعان نمود که کامپیوتر بهترین ابزار ارتباطی در آن عصر می‌باشد. امروزه کامپیوتر نه تنها به عنوان یک وسیله شخصی یا ابزار گروهی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه به عنوان یک وسیله ارتباطی مهم در جهان مطرح می‌باشد و به همین دلیل است که کاربرد آن روز به روز در جهان گسترش می‌یابد به ...

تاريخچه اي درباره ويژوال بيسيک ويژوال بيسيک توسعه يافته basic مي باشد.basicتوسط پروفسورjohn kemency وthomas kurts ازکالج dartmouth براي نوشتن برنامه هاي ساده ايجادشد واين طراحي ازاواسط دهه1960 آغازگرديد. هدف از بيسيک اوليه آموزش برنامه نويسي بود

این پروژه به زبان ویژال بیسیک نوشته شده است که شامل سه قسمت می باشد : 1- حقوق و دستمزد 2- سیستم فروش 3- انبار گردانی در این برنامه ، یک هدف دنبال شده است و ان جامع و کامل بودن سیستم حسابداری می باشد . مقدمه : در چندین سال اخیر استفاده از کامپیوتر برای انجام امور روز مره و پر دردسر محاسبات برای عدم استفاده از دفاتر و قوانین دست و پا گیر آنها رایج شده است . بنابراین همه روزه نیاز ...

تاريخچه دلفي : شرکت Borland پس از معرّفي موفّق نسخه Borland Pascal و تکميل آن با عرضه نسخه هفتم اين زبان برنامه‌نويسي، در حدود سال 1374 ش. شروع به کار بر روي يک ابزار طرّاحي سريع برنامه‌هاي کاربردي به نام دلفي نمود. بعد از آن‌که تعيين شد معماري

آشنایی با شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان ذوب آهن اصفهان یکی از عظیم ترین صنایع زیر بنایی کشور و اولین تولید کننده محصولات فولادی درایران تاریخ توافق نامه : 23 دی ماه 1344 بین کشورهای ایران و شوروی سابق مکان : کیلومتر 45 جاده اصفهان شهرکرد در 5 کیلومتری زاینده رود آغاز عملیات اجرایی : سال 1346 شروع بکار : دی ماه سال 1350 تولید چدن ، 1351 تولید فولاد ادامه کار : سال 1369به ظرفیت یک ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول