دانلود مقاله اسپیکر

Word 274 KB 17381 42
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • 1.

    برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
    مسلم است که در سال های اول تولید به دلیل مسائل گوناگون در رابطه با تکنولو ژی و بهره برداری از آن و همین طور ارتباطات تجاری، معمولاً نمی توان بظرفیت اسمی کارخانه دست یافت .(حتی اگر همه مسائل تولیدی هم حل شوند.

    با رسیدن به حجم فروشی و گرفتن سهم بازار مورد نظر به تدریج مقدور می گردد)به طور کلی با توجه به ماهیت و اوضاع و احوال اقتصادی ، فرض رسیدن به حدود نصف ظرفیت اسمی در سال اول رقم نا معقولی نیست و معمولاً دستیابی بظرفیت کامل حدود 3 تا4 سال طول می کشد.بهره برداری کامل
    از ظرفیت اسمی کارخانه از یک طرف تحت تأثیر رشد تدریجی شناخت مصرف کنندگان به محصول و از طرف دیگر تحت تأثیر افزایش تدریجی مهارت نیروی کار است .

    بر این اساس برنامه تولید پیشنهادی برای پنج سال اول به این صورت می باشد وکه طرح در سال اول بهره برداری با 75% ظرفیت و در سال دوم 90% ظرفیت و در سال های چهارم و پنجم به ظرفیت اسمی تولید خواهد رسید.


    شرایط عملکرد واحد
    مشخصه عملکرد واحد شامل تعداد 1 شیفت کاری با 5/7ساعت زمان فعال کاری و 270روز تعداد روزهای فعال کاری در سال بوده و در حقیقت نشان دهنده برنامه های زمانی عملیات تولیدی در واحد می باشند.
    2.

    برآورد میزان مصرف مواد اولیه
    مواد اولیه مورد نیاز طرح :
    برای تولید اسپیکر کامپیوتر نیاز به دو دسته مواد اولیه اصلی ، بسته بندی می باشد، که در زیر مورد بررسی واقع شده است .
    مواد اولیه اصلی :
    گرانول ا.بی.اس
    گرانول ا.بی.اس جهت تولید قطعات پلاستیکی اسپیکر بکار می رود .

    میزان مرصرف آن برای هر عدد اسپیکر کامپیوتر بطور متوسط 600گرم با احتساب میزان ضایعات بوده و با توجه به ظرفیت سالانه طرح گرانول مورد نیاز در یک سال برابر است با :
    120 تن=600ضربدر200000
    رابیتس:
    برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 2 عدد رابیتس می باشد و ضایعات در نظر گرفته نمی شود، بنابر این با توجه به طرح ، میزان رابیتس مورد نیاز در سال برابر است با : عدد400000= 2 ضربدر 200000
    بلند گو :
    برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 2 عدد بلند گو می باشد و ضایعات در نظر گرفته نمی شود بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان
    بلند گوی مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد400000= 2 ضربدر 200000
    برد الکترونیک :
    برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 1 عدد برد با کلید خاموش و روشن می باشد.

    ضایعات در حدود 1% برآورد می شود، بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان برد مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد200000= 1 ضربدر 200000
    آداپتور :
    برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 1 عدد آداپتور 220 ولت AC به 9 ولت AC می باشد و ضایعات در نظر گرفته نمی شود، بنابر این
    با توجه به ظرفیت طرح ، میزان آداپتور مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد200000= 1 ضربدر 200000
    سیم :
    برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 30 سانتیمتر سیم تک رشته برای انتقال ولتاژ می باشد.

    ضایعات در حدود 2% برآورد می شود، بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان سیم مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد61200= 02/1 ضربدر 30/0ضربدر 200000
    کابل استریو :
    برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 1 عدد کابل کواکسیال 3 رشته نمره 5/0بطول 2 متر با فیش سرخود استریو می باشد و ضایعات
    در نظر گرفته نمی شود، بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان کابل استریو مورد نیاز در یک سال برابر است با :
    عدد200000= 1 ضربدر 200000 برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 30 سانتیمتر سیم تک رشته برای انتقال ولتاژ می باشد.

    ضایعات در حدود 2% برآورد می شود، بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان سیم مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد61200= 02/1 ضربدر 30/0ضربدر 200000 کابل استریو : برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 1 عدد کابل کواکسیال 3 رشته نمره 5/0بطول 2 متر با فیش سرخود استریو می باشد و ضایعات در نظر گرفته نمی شود، بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان کابل استریو مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد200000= 1 ضربدر 200000 کابل برق : برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 1 عدد کابل برق دو رشته با دوشاخه سرخود استریو می باشد و ضایعات در نظر گرفته نمی شود، بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان کابل برق مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد200000= 1 ضربدر 200000 رابط استریو : برای هر اسپیکر کامپیوتر نیاز به 2 عدد کابل رابط استریو 3 رشته سرخود استریو می باشد و ضایعات در نظر گرفته نمی شود، بنابر این با توجه به ظرفیت طرح ، میزان رابط استریو مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد400000= 2 ضربدر 200000 مواد اولیه بسته بندی مقوای چاپ شده با لفاف پلاستیکی : برای قرار دادن یک اسپیکر کامپیوتر بکار می رود .

    بنابر این مصرف آن 1 عدد برای هر محصول بوده و ضایعات در نظر گرفته نمی شود، با توجه به ظرفیت سالانه طرح و با احتساب ضایعات میزان مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد200000= 1 ضربدر 200000 کارتن : کارتن برای قرار دادن 12 جعبه مقوایی حاوی اسپیکر کامپیوتر بکار می رود .

    با توجه به ظرفیت سالانه طرح و با احتساب ضایعات 1% میزان مورد نیاز در یک سال برابر است با : عدد16840= 01/1 ضربدر (12تقسیم بر200000) جدول (2-1)انواع و مقادیر قطعات و مواد مورد نیاز جهت تولید و بسته بندی محصول بر اساس ظرفیت مورد تقاضا برآورد میزان مصرف مواد اولیه معرفی تجهیزات و دستگاه های خط تولید: از فاکتورهای لازم در تعیین و انتخاب ماشین آلات میتوان به ظرفیت ، توان کاری و همچنین دیگر مشخصات فنی آن ها نظیر سرعت ، دقت و کیفیت عملکرد ، برخورداری از سیستم های کنترل و همچنین میزان استهلاک آن ها اشاره نمود .

    در طرح حاضر با توجه به نیازهای خط تولید و مراحل تولید ماشین آلات از داخل انتخاب شده است.

    دستگاه تزریق : جهت تهیه قطعات پلاستیکی بکار رفته و با توجه به ظرفیت تزریق سالانه (120 تن )حداکثر نیاز به یک دستگاه تزریق می باشد.

    همچنین با توجه به ابعاد و تعداد قطعات پلاستیکی مورد نیاز از دستگاه تزریق 300 گرمی و قالب های 24 حفره ای استفاده می شود.

    جدول (3-1)معرفی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید دانش فنی : جهت راه اندازی طرح نیاز به دانش فنی و کمک های فنی خاصی نبوده و اطلاعات لازم برای دستگاه ها و همچنین نصب و راه اندازی و آموزش توسط فروشنده ماشین آلات ارائه می گردد.

    نقشه استقرار ماشین آلات تجهیزات آزمایشگاه : از مواردی که در مبحث کنترل کیفی محصول بعنوان آزمایش های مورد نیاز مواد اولیه و محصول ذکر گردید.

    واضح است که به دلیل ویژگی ها و شرایط خاص آزمایش ها ، وجود آزمایشگاه ضروری است .

    بنا براین در این واحد آزمایشگاهی برای انجام آزمایش های مذکور پیش بینی می گردد که دارای تجهیزات ازمایشگاهی مورد نیاز باشد .

    این تجهیزات عبارتند از اسیلوسکوپ تا 20 کانال ، منبع تغذیه آزمایشگاهی 30-0 ولت 2 آمپر ، فانکشن ژنراتور با موجهای مختلف تا 1 مگاهرتز ، مولتی متر دیجیتال ، ولت متر ، اهم متر و ابزارهای عمومی می باشد.

    تجهیزات تعمیرگاه : بمنظور انجام تعمیرات اولیه و اظطراری دستگاه ها و تجهیزات واحد ، تعمیرگاهی با امکانات محدود پیش بینی میگردد.

    این تعمیرگاه دارای امکانات گیره کارگاهی و انواع ابزار دستی می باشد.

    تأسیسات برق : برق مصرفی مورد نیاز حداکثر 7/88 کیلو وات می باشد که از این میزان 60 کیلو وات برای خط تولید و بقیه در مواردی مانند روشنایی ساختمان ها و تأسیسات استفاده می شود .

    جداول زیر برق مصرفی را به تفکیک بخش های مختلف نشان میدهد.

    جدول (4-1)برآورد برق مصرفی واحد جدول (5-1)برآورد برق مصرفی تأسیسات و تعمیرگاه جدول (5-1)برآورد برق مصرفی واحد سایر تاسیسات سیستم هوای فشرده ماشین تزریق نیاز به هوای فشرده به میزان حداکثر 8 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع دارند بنابراین نیاز به یک کمپرسور 400 لیتری می باشد.

    برق اضطراری به منظور تامین برق مورد نیاز قسمتی از فرایند تولید در مواقع قطع برق و جلوگیری از آسیب رسیدن به فرایند تولید، دیزال ژنراتوری برای تولید 80 کیلووات در طرح پیش بینی می گردد.

    سیستم سرد کن آب مورد سیکل در خط تولید سرد شود که برای این منظور یک سیستم سرد کن مورد نیاز می باشد.

    سیستم سرد کن دارای پمپ آب برای گردش مجدد آب بوده و دارای 250 لیتری می باشد.

    محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز کارائی هر سازمان تا حدود زیادی به مدیریت و کاربرد مؤثر منابع انسانی بستگی دارد.

    تعداد مشاغل و تنظیم شرح وظایف هر شغل در طبقات مختلف سازمان، از اصول اساسی تشکیلات یک واحد می باشد.

    مراحل اولیه طرح با برآورد نیروی انسانی و تعیین پست سازمانی همراه می باشد که این موارد براساس مشخصات و ویژگیهای فنی و تکنولوژی صنعت، ظرفیت واحد و برنامه تولید ذیلاً به تفکیک برآورد می گردد.

    برآورد پرسنل تولیدی کارکنان خط تولید با توجه به فرآیند و تجهیزات خط تولید برآورد می گردد.

    با توجه به ماشین آلات و تجهیزات خط تولید، کنترل کیفی و گردش مواد از انبارها، تعداد کارکنان در قسمتهای مختلف تولید در جدول(10-3) نشان داده شده است.

    جدول(10-3) برآورد پرسنل تولیدی برآورد پرسنل غیر تولیدی پرسنل غیر تولیدی شامل مدیریت و کارکنان اداری و مالی، کارکنان تاسیسات و تعمیرگاه و خدمات و نگهبانی را شامل می شود.

    مدیریت مسئولیت مستقیم کل عملیات و مدیریت امور مالی، فروش و بازرگانی را برعهده خواهد داشت که این امر به دلیل مقیاس تولید و حجم عملیات کارخانه 1 نفر در نظر گرفته می شود.

    کارکنان اداری و خدمات نیز با توجه به حجم عملیات در امور مالی، بازاریابی، بازرگانی دفتری، تدارکات، خدمات و نگهبانی تعیین می گردد.

    جدول(11-3) تعداد پرسنل غیر تولیدی با وظایف آنها را نشان می دهد.

    جدول(11-3) برآورد پرسنل غیر تولیدی مساحت سالن تولید با توجه با ابعاد دستگاهها و اطلاعات بدست آمده توسط سازندگان و با احتساب مساحت لازم برای مواد ورودی و محصول و فضای لازم جهت اپراتورها مساحت کل لازم جهت تجهیزات، ضریب پراکندگی مواد سالن تولید بشرح زیر است.

    جدول(12-3) برآورد مساحت سالن تولید مساحت لازم 340مترمربع در نظر گرفته میشود.

    ارتفاع سالن نیز به توجه ماکزیمم ارتفاع ماشین آلات و حریم لازم 6 متر می باشد.

    محصول نهایی برای انبار نهایی با توجه به ظرفیت محص.ل در انبارها 30 روزه محاسبه می گردد.

    محصول نهائی در کارتن های 12 عددی که ابعاد هر کارتن 50×40 سانتیمتر می باشد قرار میگیرند مساحت آن به صورت زیر است.

    میزان کارتن های 30روزه عدد 22223 = 30×(270/ 200000 ظرفیت طرح) تعداد کارتن های 12عددی12 ردیفه ردیف 154= 12/(12/22223) مساحت لازم برای کارتن ها متر مربع 8/30 = (50/.×40/.)× 154 مساحت لازم برای احتساب تردد میزان 100٪ 60متر مربع یا 6/61 = 2× 8/30 جدول(13-3) برآورد مساحت انبارها مساحت تأسیسات و تعمیرگاه با توجه به تأسیسات موجود می توان مساحت مورد نیاز تأسیسات را محاسبه نمود.

    بنابراین با توجه به ایجاد فضای مناسب برای تابلو، رعایت اصول ایمنی، محافظت ار پمپ ها و تجهیزات آب، فضای مورد نیاز تأسیسات سوخت و سرمایش و گرمایش، ایجاد فضای کافی برای لوله کشی ها و مانند آنها مساحت تأسیسات و تعمیرگاه 80 متر مربع در نظر گرفته می شود.

    جدول(14-3) برآرود مساحت تأسیسات و تعمیرگاه مساحت آزمایشگاه برای آزمایش کنترل کیفیت با توجه به تجهیزات مورد نیاز برای آزمایشگاه، مساحتی در حدود20متر مربع برآورد میگردد.

    مساحت ساختمانهای اداری، رفاهی و خدماتی در محاسبه مساحت بخشهای اداری، برای اتاق مدیر واحد30متر مربع، بازای هر مهندس20متر مربع و بازای هر کارمند اداری10 مترمربع تخصیص می یابد.

    همچنین برای ساختمان نگهبانی و سرایداری 40 متر مربع منظور می گردد.

    محاسبه مساحت بخشهای دیگر و جمع بندی محاسبات فوق براساس تعداد پرسنل تولیدی و غیر تولیدی واحد در جدول(15-3) درج گردیده است.

    جدول(15-3) برآورد مساحت ساختمانهای اداری، رفاهی و خدماتی مساحت زمین، ساختمان و محوطه سازی برای محاسبه اجزاء ساختمان و محوطه سازی لازم است مساحت کل مورد نیاز بخشهای تولیدی،خدمات تولید(انبارها، تأسیسات، تعمیرگاه)، اداری، رفاهی و ...

    محاسبه شوند.

    براساس محاسبات بخشها، این مساحتها در جدول(16-3) جمع بندی شده است.

    جدول(16-3) مساحت ساختمانهای واحد تعیین مساحت زمین مساحت کل محوطه کارخانه اصولاً باید در حدود 5/3 برابر مساحت ساختمانهای آن باشد که قسمتی از این محوطه به امر فضای سبز و درختکاری و قسمت دیگر به خیابان کشی و پارکینگ اختصاص خواهد یافت.

    بنابراین مساحت کل زمین حدود 3000 متر مربع برآورد می گردد.

    جدول(1-4) شرایط عملکرد واحد تعداد روزکاری در این واحد 270 روز در سال می باشد که در1نوبت کاری 5/7 ساعته در روز به فعالیت مشغول می باشد.

    مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی: مواد اولیه مورد نیاز طرح و مقادیر هر یک از آنها در بخش(5-3) به تفکیک محاسبه شده است.

    قیمتهای مواد اولیه براساس استعلام از شرکتهای معتبر داخلی و بازارهای عمده فروشی تعیین گردیده است.

    جدول(2-4) برآورد هزینه تأمین مواد اولیه اصلی واحد را نشان می دهد.

    جدول(2-4) برآورد هزینه تأمین مواد اولیه مصرفی هزینه های تأمین انواع انرژی مورد نیاز: انواع انرژی مورد نیاز شامل آب، برق و سوخت می باشند که مقادیر مورد نیاز هر یک از آنها در بخش(7-3) محاسبه گردیده است.

    بهای واحد هر یک از انواع انرژی بر مبنای آخرین نرخ های اعلام شده از سوی وزاتخانه های مربوطه تعیین گشته و برمبنای آن هزینه مربوطبه آنها محاسبه شده است.

    نتایج این اطلاعات در جدول(3-4) قابل مشاهده می باشد.

    جدول(3-4) هزینه های تأمین انواع انرژی مورد نیاز هزینه خدمات نیروی انسانی: برآورد تعداد نیروی انسانی مورد نیاز در دره های مختلف، در بخش(8-3) انجام گردیده است و مبنای محاسبه حقوق ماهیانه هر یک از پرسنل نیز معیارهای متداول می باشد.

    براساس مبنای فوق، کلیه برآوردهای نیروی انسانی مورد نیاز و هزینه های مربوط به حقوق و مزایای سالیانه هر یک از آنها و جمع کل هزینه های مزبور، تعیین می گردند.

    لازم به ذکر است جهت برآورد نسبتاً دقیق از پاداش و عیدی و اضافه کاری احتمالی، محاسبه حقوق سالیانه بر مبنای 14 ماه در سال انجام می گیرد.

    همچنین براساس مصوبات سازمان تامین اجتماعی 23% از کل حقوق پرسنل، به عنوان حق بیمه تأمین اجتماعی(شامل بیمه خدمات درمانی، بیمه از کارافتادگی، بیمه بازنشستگی و بیمه بیکاری)، هزینه بیمه سهم کارفرما می باشد که باید به مجموع حقوق پرداخت شده اضافه گردد.

    جدول(4-4) چکیده این محاسبات را نشان می دهد.

    جدول(4-4) هزینه های خدمات نیروی انسانی جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش: سرمایه در گردش طرح، براساس محاسبه مواد و انرژی مورد نیاز و همچنین پرسنل واحد مطابق الگوی ذیل انجام می شود: الف) مواد اولیه و قطعات مورد نیاز: هزینه مواد اولیه و قطعات مصرفی واحد برای یک دوره سفارش(مواد داخلی 45 روز کاری و مواد خارجی 100 روز کاری) به عنوان بخشی از سرمایه در گردش منظور می شود.

    ب) حقوق و دستمزد کارکنان: هزینه حقوق و دستمزد کارکنان به مدت 25/0 سال(معادل 68 روز کاری محاسبه و در برآورد سرمایه در گردش منظور می شود.

    ج) انرژی مورد نیاز: هزینه تأمین انرژی مورد نیاز 65 روز کاری واحد، به عنوان بخش دیگری از سرمایه در گردش در محاسبات منظور می گردد.

    د) هزینه های فروش: هزینه های فروش 20 روز واحد، قسمت دیگری از سرمایه در گردش را تشکیل می دهد.

    لازم به ذکر است که هزینه های فروش 5/0 درصد ارزش فروش سالیانه می باشد.

    ه) سایر هزینه ها: در خاتمه برای افزایش قابلیت اطمینان محاسبات و کاهش ریسک احتمالی، 5 درصد موارد فوق به جمع حاصله اضافه می شود تا موارد احتمالی که در نظر گرفته نشده است، جبران شود.

    جمع اقلام سرمایه در گردش در جدول(5-4) ارائه گردیده است.

    جدول(5-4) جمع اقلام سرمایه در گردش اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت و برآورد آن: منظور از سرمایه ثابت، آن گروه از دارایی های متعلق به واحد صنعتی است که ماهیتی نسبتاً ثابت یا دائمی دارند و به منظور استفاده در جریان عملیات جاری شرکت و نه برای فروش، نگهداری می شوند.

    به سرمایه ثابت، دارایی های سرمایه ای یا دارایی بلند مدت اطلاق می گردد.

    از اجزاء تشکیل دهنده سرمایه ثابت می توان دستگاهها و تجهیزات خط تولید، تأسیسات زیربنایی، زمین، ساختمان و محوطه سازی، وسائط نقلیه، اثاثیه و لوازم اداری، هزینه های قبل از بهره برداری و ....

    را نام برد.

    گرچه هیچ معیاری برای حداقل طول عمر لازم جهت شمول یک دارایی در طبقه سرمایه ثابت وجود ندارد، اما این قبیل دارایی ها باید بیش از یک سال دوام داشته باشند، زیرا هزینه های پرداخت شده برای اقلامی که هر ساله از بین می روند، جزء هزینه های تولید سالیانه محسوب می شود.

    با گذشت زمان، سرمایه های ثابت به استثنای زمین(منظور زمینی است که برای احداث ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد)، قابلیت بهره دهی خود را از دست می دهند.

    بدین لحاظ بهای تمام شده این قبیل دارایی ها، باید در طی عمر مفیدشان، به طور منظم به تدریج به حساب هزینه منظور گردد.

    این کاهش تدریجی بهای تمام شده،«استهلاک» خوانده می شود.

    ارزش قابل بازیافت دارایی مستهلک شده در تاریخ خروج از خدمات، ارزش اسقاطی خوانده می شود.

    مازاد بهای تمام شده نسبت به ارزش اسقاط دارایی ثابت، نشان دهنده مبلغی است که باید طی دوره عمر مفید دارایی به عنوان هزینه استهلاک در حسابها منظور شود.

    چنان چه ارزش اسقاط در مقایسه با بهای تمام شده دارایی، قابل توجه نباشد، در محاسبه استهلاک می توان از آن صرف نظر کرد.

    روشهای مختلفی برای محاسبه هزینه استهلاک وجود دارد که متداول ترین آن، محاسبه هزینه استهلاک به روش خطی است.

    در این روش که در این طرح از آن استفاده می شود مازاد بهای تمام شده دارایی نسبت به ارزش اسقاط، به طور مساوی در طول دوره عمر آن تقسیم می شود و هر ساله این مقدار به حساب هزینه های استهلاک منظور می شود.

    در ادامۀ اجزاء سرمایه گذاری ثابت طرح با توجه به برآوردهای فنی فصل سوم محاسبه خواهد شد.

    هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید: هزینه ماشین آلات و تجهیزات به کار رفته در خط تولید(اعم از داخلی و خارجی) براساس استعلام های به عمل آمده از شرکتهای معتبر، برآورد گردیده است که علاوه بر نرخهای ارائه شده از سوی این سازندگان، هزینه هایی نیز جهت نصب و راه اندازی و...

    صرف خواهد شد که شامل مواردی هم چون نصب و راه اندازی، حمل و نقل، لوله کشی، برق کشی، عایق کاری، فونداسیون، ابزار دقیق، ساختار فلزی، رنگ کاری و غیره می باشند.

    هزینه نصب و راه اندازی به صورت 5 درصد از کل هزینه های تامین تجهیزات برآورد می شود.

    براساس مبانی فوق و استهلام به عمل آمده در خصوص هر یک از ماشین آلات و تجهیزات خط تولید، هزینه تأمین آنها در جدول(6-4) ارائه شده است.

    جدول(6-4)هزینه های تأمین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید هزینه لوازم و اثاثیه اداری: با توجه به حجم امور اداری این واحد تولیدی، 20 میلیون ریال بابت تهیه اثاثیه و لوازم اداری در نظر گرفته می شود.

    هزینه های قبل از بهره برداری: هزینه های قبل از بهره برداری به ترتیب زیر محاسبه و در سرمایه گذاری ثابت کارخانه منظور می گردد.

    الف) هزینه های مطالعات اولیه: بابت هزینه های مطالعات مقدماتی و تهیه طرح توجیهی و جواز تاسیس واحد و...

    معادل 3/0% و بایت دریافت مجوزهای لازم جهت تاسیس و ثبت شرکت نعادل 7/0% سرمایه گذاری ثابت منظور می گردد.

    ب) هزینه ثبت قراردادها و تسهیلات مالی: این هزینه ها 2 درصد میزان وام بانکی می باشد که در این طرح معادل هشتاد درصد سرمایه در گردش منظور می گردد.

    ج) هزینه های مربوط به آموزش مقدماتی، راه اندازی و بهره برداری آزمایشی: جهت آموزش پرسنل معادل 10 روز حقوق و مزایای پرداختی و به منظور راه اندازی و بهره برداری آزمایشی، هزینه 3 روز مواد اولیه و انرژی مصرفی در نظر گرفته می شود.

    د) هزینه های جاری دوره اجرای طرح: ماهانه 1 میلیون ریال و برای مدت بیست ماه در نظر گرفته می شود.

    مدت اجرای طرح دو سال در نظر گرفته شده است.

    ح) هزینه های پیش بینی نشده: 0/2 درصد اقلام فوق الذکر به منظور سایر موارد پیش بینی نشده قبل از بهره برداری در نظر گرفته می شود.

    جمع بندی هزینه های قبل از بهره برداری در جدول(10-4) ارائه شده است.

    جدول(10-4) هزینه های قبل از بهره برداری کل سرمایه گذاری: با توجه به مقادیر سرمایه گذاری ثابت و در گردش محاسبه شده، کل سرمایه گذاری این طرح مطابق جدول(12-4) برآورد می گردد.

    لازم به ذکر است که معادل 60 درصد سرمایه گذاری ثابت از طریق دریافت وام بلند مدت 5 ساله با بهره 15 درصد و معادل 80 درصد سرمایه در گردش از طریق دریافت وام کوتاه مدت 1 ساله با بهره 22 درصد تامین خواهد شد که در تنظیم ترازهای مالی طرح، بازپرداخت آن مد نظر قرار گرفته است.

    جدول(12-4) برآورد سرمایه گذاری هزینه های تولید: برای تولید هر محصول علاوه بر سرمایه گذاری مورد نیاز جهت احداث و راه اندازی واحد، هزینه هایی نیز باید به صورت سالیانه و در طول دوره فعالیت واحد منظور کرد.

    این هزینه ها شامل اقلامی مانند حقوق کارکنان، تأمین انرژی و...

    می باشند.

    در این بخش هزینه های ثابت و متغیر برآورد می شود تا بتوان براساس آن نسبت به تهیه ترازهای مالی طرح و محاسبه شاخص های مالی و اقتصادی اقدام نمود.

    هزینه های ثابت: هزینه های ثابت، مخارجی است که با تغییر سطح تولید، تغییر نما کند.

    هر چند با به صفر رسیدن میزان تولید(تعطیلی کارخانه) بعضی از اقلام هزینه ثابت نیز حذف می شوند ولی در تجزیه و تحلیلهای مالی با توجه به کوتاه مدت بودن وقفه فوق، می توان فرض کرد که این هزینه ها وجود دارند.

    از بارزترین مثالهای چنین هزینه هایی هزینه بیمه کارخانه و هزینه تسهیلات دریافتی می باشند.

    بعضی از اقلام هزینه ای نیز کاملاً ثابت نیستند ولی تا حدودی ماهیت ثابت دارند.

    به عنوان مثال هزینه حقوق کارکنان دفتر مرکزی و اداری واحد بستگی به میزان تولید ندارد.

    همچنین با تغییرات جزئی در مقدار تولید، هزینه حقوق پرسنل تولیدی نیز ثابت است.

    لذا برای در نظر گرفتن چنین استقلالی، 85 درصد هزینه حقوق کارکنان به عنوان هزینه ثابت منظور می شود.

    بنابراین برای تفکیک چنین بخشهایی، درصدی از این هزینه ها به عنوان هزینه ثابت در نظر گرفته می شود.

    در جدول(13-4) اجراء هزینه ثابت این واحد ارائه و جمع بندی شده است.

    در ستون درصد این جدول، تعیین شده است که ماهیت ثبات این هزینه و حدود استقلال آن از میزان تولید چه مقداری است.

    جدول(13-4) برآورد هزینه های ثابت هزینه های متغیر: هزینه های متغیر اقلامی از هزینه هستند که با تغییر سطح تولید، تغییر می یابد.

    به عنوان مثال هر چه مقدار تولید بیشتر شود، مواد اولیه بیشتری مورد نیاز است.

    در این بخش نیز بعضی اقلام نسبت به ظرفیت تولید تغییر می کند.

    ولی بستگی آن 100% نمی باشد.

    به عنوان مثال با افزایش یا کاهش تولید در حدود کم، هزینه حقوق کارکنان تغییر نمی کند، ولی در صورتی که افزایش تولید، منجر به اضافه کاری شود، هزینه حقوق افزایش می یابد و یا اگر تولید از سطح خاصی کمتر شود، به کاهش پرسنل منجر می شود و حقوق نیز کاهش می یابد.

    به این منظور 15 درصد از ازینه حقوق کارکنان به عنوان هزینه متغیر منظور می شود.

    در سایر موارد نیز درصدی از اقلام هزینه ای به این بخش اختصاص داده می شود.

    جدول(14-4) اقلام هزینه متغیر واحد را همراه با درصد وابستگی آن به تغییرات نشان می دهد.

    جدول(14-4) برآورد هزینه های متغیر ارزیابی مالی و اقتصادی طرح: نتایج محاسبات کامپیوتری صورتهای مالی و شاخص های اقتصادی طرح حاکی از سود آوری طرح بوده و عمدتاً می توان به شاخص اصلی آن از قبیل نرخ بازده داخلی، میزان تولید در نقطه سر به سر، سالهای بر گشت سرمایه و نسبت سود و زیان ویژه به سرمایه نقدی تأکید نمود که دلیل قاطعی بر توجیه پذیری اقتصادی طرح و وجود اطمینان کافی در سرمایه گذاری برای احداث اینگونه واحدها می باشد.

    در جدول(16-4) این شاخص ها ارائه شده اند.

    جدول(16-4) شاخصهای مالی و اقتصادی طرح نام محصولواحد سال 1(75%) سال 2(90%)سال 3(100%)سال 4(100%)سال 5 (100%)اسپیکر کامپیوترهزار عدد 150 180200200200 ردیفنام و مشخصات مواد اولیهواحد سنجشمنابع تأمینکاربرد در محصولمیزان مصرف در واحد محصولمیزان ضایعاتمصرف سالیانه1گرانول ا.بی.استنداخلیمواد بدنه600 گرم در هر عدد-%1202رابیتسهزار عددداخلیجلوی بلند گو و بوفر2 عدد-%4003بلند گوهزار عددداخلیپخش صوت2 عدد-%4004برد الکترونیکهزار عددداخلیمدار و کلیدها1 عدد-%2005آداپتورهزار عددداخلیتأمین ولتاژ مدار1 عدد-%2006سیمهزار مترداخلیانتقال ولتاژ به مدار30 سانتیمتر-%2/617کابل استریوهزار عددخارجیرابط کامپیوتر با اسپیکر1 عدد-%2008کابل برقهزار عددداخلیانتقال ولتاژ به آدابتور1 عدد-%2009رابط استریوهزار عددخارجیرابط بین دو اسپیکر2 عدد-%40010جعبه مقوایی با لفافهزار عددداخلیبسته بندی1 جعبه برای هر محصول-%20011کارتنهزار عددداخلیبسته بندی1 عدد برای 12 عدد1%84/1612دیافراگم بزرگ500 عددداخلیبم بوفراعدد-%200 ردیفنام ماشینمشخصات فنیتعدادمنبع تأمین1دستگاه تزریقدستگاه تزریق با ظرفیت 30 ضربه در دقیقه به صورت چند حفره ای با تزریق 300 گرمی با قالب های مربوطه1 دستگاهداخلی2کامپیوتر های تستکامپیوتر با نرم افزارهای مربوطه4 دستگاهداخلی3تجهیزات خط تولیدتجهیزات شامل میزهای تست و آزمون میزهای بسته بندی و ابزار دستی1 سریداخلی ردیفنام دستگاهبرق مصرفیتعدادجمع (کیلو وات)1دستگاه تزریق531 دستگاه532تجهیزات تولید71 سری73جمع (کبلو وات)جمع (کبلو وات)جمع (کبلو وات)60 ردیفنوع تأسیساتبرق مصرفیملاحظات1تأسیسات گرمایش و سرمایش3چرخش سوخت و مایعات2فن های تهویه23پمپ آب14تعمیرگاه15سایر3/1جمع (کیلو وات)جمع (کیلو وات)3/8 ردیفنوع بخشبرق مصرفیملاحظات1فرایند تولید60مطابق بند جدول (4-1)2تأسیسات و تعمیرگاه3/8مطابق بند جدول (5-1)3ساختمان ها8/13روشنایی داخل ساختمان ها4محوطه*0/05سایر6/615% بیشتر از حد نیاز راه اندازی و ضروریجمع (کیلو وات)جمع (کیلو وات)7/88 ردیفبخشمهندستکنسینکارگرماهرکارگرسادهجمع پرسنلدستگاه تزریق112مونتاژ2131فرایند تست و آزمون11بسته بندی11کنترل فرآیند112تکنسین فنی113آزمایشگاه114انبار مواد و محصول22جمعجمع133512 ردیفنوع مسئولیتتعدادشرح وظایف1مدیر کارخانه1مسئولیت کلی تولید، مدیریت مالی، فروش و بازرگانی2اداری و مالی11 نفر تدارکات و حسابدار و اموراداری3تاسیسات و تعمیرگاه1جهت انجام تعمیرات تاسیسات و تعمیرگاه4خدمات11نفر نگهبانی و سرایدار 2 نفر خدماتجمع4 ردیفشرحمساحت ماشین (متر مربع)فضای لازم مانور، اپراتور، مواد، تعمیرات(متر مربع)جمع برای ماشین (متر مربع)تعداد ماشینجمع کل (متر مربع)1دستگاه تزریق پلاستیک3230621622میزهای مونتاژ28103303میزهای آزمون2682164میزهای بسته بندی2682165تجهیزات تولید جانبی6612112جمع مساحت ماشین آلات/ تجهیزاتجمع مساحت ماشین آلات/ تجهیزاتجمع مساحت ماشین آلات/ تجهیزاتجمع مساحت ماشین آلات/ تجهیزاتجمع مساحت ماشین آلات/ تجهیزاتجمع مساحت ماشین آلات/ تجهیزات136مساحت کل با اعمال ضریب مانور جریان مواد و گسترش آتی5/2مساحت کل با اعمال ضریب مانور جریان مواد و گسترش آتی5/2مساحت کل با اعمال ضریب مانور جریان مواد و گسترش آتی5/2مساحت کل با اعمال ضریب مانور جریان مواد و گسترش آتی5/2مساحت کل با اعمال ضریب مانور جریان مواد و گسترش آتی5/2مساحت کل با اعمال ضریب مانور جریان مواد و گسترش آتی5/2340 نام انبارمساحت(متر مربع)انبار مواد اولیه130انبار قطعات یدکی20انبار محصول60انبار ضایعات20جمع کل مساحت انبارها230 ردیفعنوانمساحت (متر مربع)مساحت فضای بازملاحظات1تأسیسات برق8تابلوی برق2تأسیسات آب510مخزن ذخیره آب3تأسیسات سوخت10پمپها و مخازن آب4گرمایش16موتورخانه شوفاژ5سایر7دیزل ژنراتور6تعمیرگاه20انجام سرویسهای عمومیجمعجمع6610 نام بخشمساحت(مترمربع)ساختمانهای اداری و خدماتی70نگهبانی و سرایداری40سالن غذاخوری و نمازخانه30رفاهی و بهداشتی15جمع کل مساحت اداری، رفاهی و خدماتی155 نام بخشمساحت سرپوشیده (متر مربع)مساحت فضای باز(متر مربع)تولید340انبارها230اداری،رفاهی و خدماتی و نگهبانی و...155تأسیسات و تعمیرگاه6610آزمایشگاه20جمع کل مساحت بخشها81110 تولیداتواحدظرفیت سالانهقیمت عمده فروشی هر واحد(هزار ریال)کل ارزش تولیدات سالیانه براساس ظرفیت اسمی(میلیون ریال)اسپیکر کامپیوترعدد2000000/630/12600جمع کل تولیدات سالیانه0/12600 نام مواد مصرفیمصرف سالیانهمصرف سالیانهارزشارزشارزش سالیانهارزش سالیانهمقدارواحد(ریال)(دلار)(میلیون ریال)(هزار دلار)گرانول ا.بی.اس120تن1010000000/12120/0رابیتس400هزار عدد13000000/520/0بلندگو400هزار عدد750000000/30000/0برد الکترونیک200هزار عدد1150000000/23000/000/منبع تغذیه200هزار عدد650000000/13000/0سیم2/61هزار متر12000003/70/0کابل استریو200هزار عدد380000000/7600/0کابل برق200هزار عدد170000000/3400/0رابط استریو400هزار عدد140000000/5600/0جعبه مقوایی با الفاف200هزار عدد75000000/1500/0کارتن84/16هزار عدد250000001/420/0سایر مواد اولیه غیر مذکور 5/3 درصدسایر مواد اولیه غیر مذکور 5/3 درصدسایر مواد اولیه غیر مذکور 5/3 درصدسایر مواد اولیه غیر مذکور 5/3 درصدسایر مواد اولیه غیر مذکور 5/3 درصد3/3400/0جمع کل ارزش سالانه مواد اولیهجمع کل ارزش سالانه مواد اولیهجمع کل ارزش سالانه مواد اولیهجمع کل ارزش سالانه مواد اولیهجمع کل ارزش سالانه مواد اولیه8/100630/0جمع کل ارزش سالانه مواد اولیه(هر دلار 8000 ریال)جمع کل ارزش سالانه مواد اولیه(هر دلار 8000 ریال)جمع کل ارزش سالانه مواد اولیه(هر دلار 8000 ریال)جمع کل ارزش سالانه مواد اولیه(هر دلار 8000 ریال)جمع کل ارزش سالانه مواد اولیه(هر دلار 8000 ریال)8 /100638 /10063 شرحواحدمصرف سالیانهبهای واحد(ریال)هزینه کل(میلیون ریال)برقمگا وات ساعت0/1419500000/134آب خاممتر مکعب0/116117000/2گاز طبیعیهزار متر مکعب0/000/0گازوئیلمتر مکعب8/342200007/7بنزینلیتر0/81006503/5نفت سیاه(مازوت)متر مکعب0/000/0جمعجمعجمعجمع0/149 شرحتعدادمتوسط حقوق ماهیانه (هزار ریال)حقوق و مزایای سالیانه(14ماه) (میلیون ریال)مدیر127008/37مهندس120000/28تکنیسین315000/63کارگر ماهر313006/54کارگر غیر ماهر59505/66تکنیسین فنی(تعمیرگاه، تاسیسات و...)115000/21کارمندان اداری و مالی111004/15نگهبان، کارگر ساده و خدمات18509/11تعداد کل کارکنان16اضافه کار پرسنل تولیدی و تکنیسینهای فنیاضافه کار پرسنل تولیدی و تکنیسینهای فنیاضافه کار پرسنل تولیدی و تکنیسینهای فنی0/0جمع حقوق و دستمزد سالیانه کارکنانجمع حقوق و دستمزد سالیانه کارکنانجمع حقوق و دستمزد سالیانه کارکنان2/298حق بیمه کارکنان(هر نفر 0/23 درصد)حق بیمه کارکنان(هر نفر 0/23 درصد)حق بیمه کارکنان(هر نفر 0/23 درصد)6/68هزینه رفت و آمد کارکنان(هر نفر 0/250 هزار ریال)هزینه رفت و آمد کارکنان(هر نفر 0/250 هزار ریال)هزینه رفت و آمد کارکنان(هر نفر 0/250 هزار ریال)0/4جمع کل حقوق و مزایای سالیانهجمع کل حقوق و مزایای سالیانهجمع کل حقوق و مزایای سالیانه8/370 شرحتعداد روزهای کاریارزش کلارزش کلارزش کلشرحتعداد روزهای کاری(میلیون ریال)(هزار دلار)جمع(میلیون ریال)تأمین مواد اولیه داخلی453/16770/03/1677تأمین مواد اولیه خارجی1000/00/00/0حقوق و مزایای کارکنان687/920/07/92انواع انرژی مورد نیاز659/350/09/35هزینه های فروش207/40/07/4سایر هزینه های جاری(0/5) درصدسایر هزینه های جاری(0/5) درصد5/900/05/90جمع کل سرمایه در گردشجمع کل سرمایه در گردش1/19010/01/1901 نام ماشین آلات و تجهیزاتتعدادبرآورد ارزش هر دستگاهبرآورد ارزش هر دستگاهارزش کلارزش کلنام ماشین آلات و تجهیزاتتعداد(هزار ریال)(دلار)(میلیون ریال)(هزار ریال)دستگاه تزریق128500000/2850/0قالبها211500000/1150/0کامپیوتر تست2600000/120/0میزهای مونتاژ3100000/30/0تجهیزات تولید14000000/400/0میزهای آزمون2100000/20/0میزهای کار2100000/20/0ماشین آلات و تجهیزات تعمیرگاه و آزمایشگاهماشین آلات و تجهیزات تعمیرگاه و آزمایشگاهماشین آلات و تجهیزات تعمیرگاه و آزمایشگاهماشین آلات و تجهیزات تعمیرگاه و آزمایشگاه0/660/0سایر موارد غیر مذکور(5 درصد موارد فوق)سایر موارد غیر مذکور(5 درصد موارد فوق)سایر موارد غیر مذکور(5 درصد موارد فوق)سایر موارد غیر مذکور(5 درصد موارد فوق)3/260/0هزینه نصب(5 درصد موارد فوق)هزینه نصب(5 درصد موارد فوق)هزینه نصب(5 درصد موارد فوق)هزینه نصب(5 درصد موارد فوق)3/260/0هزینه های داخلی خرید خارجی(15 درصد بخش ارزی)هزینه های داخلی خرید خارجی(15 درصد بخش ارزی)هزینه های داخلی خرید خارجی(15 درصد بخش ارزی)هزینه های داخلی خرید خارجی(15 درصد بخش ارزی)0/0----جمع ارزش ماشین آلات و تجهیزات اصلیجمع ارزش ماشین آلات و تجهیزات اصلیجمع ارزش ماشین آلات و تجهیزات اصلیجمع ارزش ماشین آلات و تجهیزات اصلی6/5770/0 شرح(میلیون ریال)(هزار دلار)هزینه مطالعات مقدماتی، تهیه طرح اجرایی و..(3/0 درصد)3/50/0هزینه های تاسیس شرکت و دریافت مجوزهای مختلف (7/0درصد)5/120/0هزینه های جاری در دوره اجرای طرح0/200/0هزینه های مربوط به دریافت تسهیلات بانکی(2 درصد)4/300/0هزینه های آموزش، راه اندازی و بهره برداری آزمایشی6/1230/0سایر هزینه های قبل از بهره برداری(2 درصد)8/30/0جمع6/1950/0 شرحارزش کلارزش کلارزش کلشرح(میلیون ریال)(هزار دلار)جمع(میلیون ریال)سرمایه ثابت0/17790/00/1779سرمایه در گردش1/19010/01/1901جمع سرمایه گذاری کل1/36800/01/3680 شرحدرصد (ثابت/کل)ارزش کلارزش کلارزش کلشرحدرصد (ثابت/کل)(میلیون ریال)(هزار دلار)جمع(میلیون ریال)حقوق و مزایای کارکنان852/3150/02/315انواع انرژی208/290/08/29هزینه استهلاک1005/1570/05/157هزینه تعمیر و نگهداری108/60/08/6هزینه های پیش بینی نشده تولید(5/3) درصدهزینه های پیش بینی نشده تولید(5/3) درصد8/170/08/17جمع هزینه های تولیدجمع هزینه های تولید1/5270/01/527هزینه های عملیاتی157/190/07/19هزینه بیمه کارخانه(2/0) درصدهزینه بیمه کارخانه(2/0) درصد6/30/06/3هزینه تسهیلات دریافتی1006/3340/06/334جمع کل هزینه های ثابتجمع کل هزینه های ثابت0/8850/00/885 شرحدرصد (متغیر/کل)ارزش کلارزش کلارزش کلشرحدرصد (متغیر/کل)(میلیون ریال)(هزار دلار)جمع(میلیون ریال)مواد اولیه و قطعات1008/100630/08/10063حقوق و مزایای کارکنان156/550/06/55انواع انرژی802/1190/02/119هزینه تعمیر و نگهداری903/610/03/61هزینه های پیش بینی نشده تولید(5/3) درصدهزینه های پیش بینی نشده تولید(5/3) درصد5/3600/05/360هزینه تولید غیر مذکورهزینه تولید غیر مذکور0/00/00/0جمع هزینه های تولیدجمع هزینه های تولید4/106600/04/10660هزینه های عملیاتی854/1110/04/111جمع کل هزینه های متغیرجمع کل هزینه های متغیر8/107710/08/10771 ردیفشرحمقدار1نرخ بازده داخلی طرح5/27٪2درصد ارزش افزوده بر مبنای هزینه تولید9/15٪3درصد سهم منابع داخلی0/100٪4درصد تولید در نقطه سر به سر4/48٪5سالهای بر گشت سرمایه3 سال و10 سال6سرمایه گذاری ثابت سرانه(میلیون ریال)2/111٪7درصد کارکنان تولید به کل کارکنان75٪8نسبت سود و زیان ویژه به سرمایه نقدی7/43٪

کلمات کلیدی: اسپیکر

بعد از پشت سر گذاشتن یک روز پرکار و خسته کننده ، پای رایانه نشسته اید و ایمیلهایتان را چک می کنید. اسپیکر رایانه تان روشن است و صدای دلنشین یک موسیقی آرام ، خستگی را از تنتان بیرون می کند. تا به حال فکر کرده اید این اسپیکرها که این قدر به آنها مدیون هستید، چگونه کار می کنند؟! تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید تا سر از کار آنها درآوریم. طرز کار اسپیکر رایانه های ما دقیقا مشابه ...

رايانه (کامپيوتر)که حاصل فکر، و خلاقيت و فناوري است،اکنون به شرکتها،اداره ها،و حتي خانه هاي مردم درسراسر جهان راه يافته و تقريباً همه جا را تسخير کرده است. انسان به وسيله رايانه مي تواند کارهايي از قبيل عمليات پيچيده ي حسابداري،طراحي ساختمان ،طراحي

مانيتور (MONITOR) : يکي از مهمترين اجزاي اصلي يک سيستم کامپيوتر شخصي مونيتور آن مي باشد. جدا از جنبه هاي تکنيکي يک مانيتور، رعايت شدن استانداردهاي مطابق با سلامتي انسان براي توليد يک مانيتو از طرف شرکت سازنده آن، بسيار در انتخاب و خريد يک صفحه نماي

سخت افزار:مجموعه قطعات الکترونيکي کامپيوتر که به نوعي با هم و با دنياي بيرون رابطه دارند را سخت افزار گويند. نرم افزار:مجموعه برنامه هاي هستند که سخت افزار را وادار به نوعي فعاليت مي کند. برنامه:مجموعه دستورالعمل هاي که منجر به دستيابي به يک هدف مشت

چگونه DSL کار مي کند ؟ براي وصل شدن به اينترنت ، از طريق مودم ، شبکه منطقه اي ، کابل مدم يا DSL (مشترک خط) صورت مي گيرد . DSL با سرعت بسيار بالا وصل مي‌شود ، که از سيم هاي يکنواخت مانند خطوط تلفن استفاده مي کند . در اينجا چند مزيت DSL آورده شده است

همانطور که در عکس های بالا مشاده می کنید می توان در روز با استفاده از فیبرهای نوری نور خورشید را به مکانهایی کاملا سر بسته و بدون نور برد بدون ذره ای تفاوت با یک لوستر بزرگ که با انرژی الکتریکی و لامپ محیط اطراف را روشن می کند. این شکل استفاده از تکنولوژی می تواند کمکی برای شهرهای آفتاب خیز ایران بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی باشد چراکه در اکثر این شهرها منبع تولید کننده برق ...

این قطعه وظیفه پخش و نواخت آهنگها و اصوات را درگوش برعهده دارد. بارزها از نظر شکل ظاهر ی2 پایه و 4 پایه دیده میشود. که در این گوشی از بارز 2 پایه استفاده شده است که یک پایه آن (پایه ورودی) مثبت و یک پایه آن (پایه خروجی) منفی میباشند. معیاراندازه گیری پخش کنندگی صدا باواحد poly phonic اندازه گیری می شود. ویبراتور (لرزاننده)Vibrator ویبراتور یک نوع alarm (هشدار) بوده که به کمک ...

آشنایی با Ups لوازم الکتریکی معمولا نسبت به نوسانات ولتاژ برق بسیار حساس هستند . و همانطور که می‌دانید نوسان ولتاژ در برق شهر تقریبا یک امر روزمره است. کارخانجات تولید کننده وسایل الکتریکی معمولا از یک منبع تغذیه برای رفع این مشکل استفاده می‌‌کنند. معمولا کار یک منبع تغذیه در این گونه وسایل جلوگیری از نوسانات برق مخرب برای دستگاه می‌باشد. ولی زمانی که برق شهر قطع می‌‌شود از منبع ...

معنی باس یک سیستم اینه که رفتار اون سیستم در فرکانسهای پایین (زیر ۱۶۰ هرتز) چگونه هست. اگه یک سیگنال با شکل موج سینوسی رو با فرکانسهای پایین ۱۶۰ هرتز به سیستم اعمال کنیم و رفتار سیستم رو بررسی کنیم، این رفتار همان پاسخ سیستم در ناحیه پایین یا Bass سیستم نامیده میشود. البته معنی باس از نظر فرکانسی خیلی دقیق مشخص نشده ولی بطور حدودی از فرکانس ۸۰ تا ۱۶۰ هرتز رو ناحیه Upper Bass و ...

قطعه بارز: Buzzer اين قطعه وظيفه پخش و نواخت آهنگها و اصوات را درگوش برعهده دارد. بارزها از نظر شکل ظاهر ي2 پايه و 4 پايه ديده ميشود. که در اين گوشي از بارز 2 پايه استفاده شده است که يک پايه آن (پايه ورودي) مثبت و يک پايه آن (پايه خروجي) منفي ميبا

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول