دانلود تحقیق آموزش نرم آفزار visual nastran

Word 38 KB 17446 7
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ویژوال نسترن (visual nastran ) به عنوان یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای تحلیلی دینامیکی و استاتیکی مورد استفاده قرار می گیرد .

    کارهایی که با این نرم افزار قابل انجام است عبارتند از :
    تحلیل استاتیکی ، تحلیل اجزاء مرکب ، تحلیل کمانش ، تحلیل ارتهاش انتقال حرارتی و انجام کارهای رباتیک و انواع شبیه سازی های دینامیکی و استاتیکی روی سازه ها و مکانیزم ها .


    روش تحلیل مسائل این نرم افزار نیز به روش المان محدود انجام می گیرد و بیشتر به نتایج عملی نزدیک است تا به نتایج تئوری .

    که به عنوان یک مزیت بر آن محسوب می شود .این نرم افزار با نرم افزار های solid works –matlab –mechanical نیز لینک می باشد که اغلب طراحی آن در محیط MDT انجام می گیرد و اگر در جایی نیاز به حل و برنامه نویسی پیچیده بود می توان با 2 بار کلیک در روی مطلب مورد نظر مستقیم وارد محیط مطلب شد و پس از حل آن عدد بدست آمده را در محل خود در محیط نسترن قرار داد.

    البته لازم به ذکر است که برای لینک شدن این نرم افزار با مطلب و مکانیکال اول باید نرم افزارهای مکانیکال و مطلب از قبل نصب شده باشند تا هنگام نصب ویژوال نسترن ارتباط مورد نظر برقرار شود.

    پس از نصب یک آیکون در محیط مکانیکال ظاهر خواهد شد که پس از طراحی هر قطعه ای و هر شکل پیچیده ای با کلیک روی این آیکون مستقیما تمام شکل به محیط Nastaran برده می شود که بقیه کارهای تحلیلی را در این محیط انجام داد.

    محیط نسترن دارای 6 بخش می باشد.

    قسمت نوار ابزار بالا که قسمت مربوط به آیکن های اجرایی است.

    قسمت صفحه نمایش که برای دیدن تحلیل ها و قطعات و مکانیزمها است و کارهای لازم در این محیط انجام می گیرد.

    در سمت چپ 3 پنجره دیده می شود که در زیر یکدیگر قرار گرفته اند.

    پنجره پایین قسمت Properties است که از این قسمت می توان مشخصات جسم ار تغییر داد مثل ضریب هدایت گرمایی یا جنس و ...

    .

    پنجره وسط Connection to روابط بین اجسام را از قبیل برخورد و ...

    را نشان می دهد پنجره بالا اجسام و کلیه قطعات و قیدهایی که در محیط اجرایی است را نشان می دهد.

    در قسمت پایین صفحه اصلی آیکون Run و آیکون های شروع به تحلیل می باشند که زمان شروع به تحلیل را نشان می دهند.


    قسمت طراحی این نرم افزار بسیار محدود است که آنها را به اختصار توضیح می دهیم.
    Box : برای کشیدن یک مکعب می باشد که پس از کلیک روی آیکون مورد نظر در صفحه شطرنجی ر محیط اجرایی یکبار کلیک کنید سپس آنرا کشیده و به اندازه سطح مورد نظر در بیاورید دوباره یکبار دیگر کلیک کنید و حال ارتفاع جسم را مشخص کنید که با کلیک سوم شکل ایجاد می گردد.

    برا ایجاد یک استوانه به همین ترتیب عمل می کنیم اول مرکز استوانه سپس شعاع آن و در نهایت ارتفاع را می دهیم.

    ایجاد کره و شکل های نا منظم نیز به همین ترتیب می باشد.

    باید دقت شود که در ایجاد شکلهای نامنظم باید ابتدا و انتهای سطح به هم وصل شوند تا ارتفاع قابل دسترسی باشد.


    در قسمت Sketch علاوه بر آیکن های طراحی (که در بالا توضیح داده شده) شامل آیکن های گشت ور، بار گسترده و بار متمرکز و تکیه گاه نیز می باشد.

    طریقه استفاده از این آیکن ها بدین صورت است که اول بعد از ایجاد شکل، بار مورد نظر را انتخاب کرده و روی شکل کلیک می کنیم لازم به ذکر است که وقتی مکان نما را بر روی شکل حرکت می دهیم و قسمتی از شکل که تغییر رنگ داد اگر روی آن سطح کلیک کنیم بار مورد نظر روی آن سطح قرار خواهد گرفت حال اگر دوباره روی بار اعمال شده در روی جسم دو بار کلیک کنیم جدولی باز می شود که می توانیم مقدار و جهت اعمال آنرا تغییر دهیم.

    حال Tool box view را توضیح می دهیم.

    به ترتیب از سمت چپ اولین آیکن با نام Pan برای جابه جا کردن جسم بکار می رود.

    آیکن دوم Toom برای بزرگ و کوچک کردن جسم بکار می رود.

    سومین آیکن Rotate Around می باشد که برای چرخاندن جسم بکار می رود.

    البته با فشردن و نگه داشتن کلید وسط موس نیز این عمل انجام می گیرد.

    آیکن بعدی Box Zoom است که برای بزرگ نمایی قسمت کوچکی از جسم بکار می رود.

    View All برای نمایش کلی جسم در صفحه بکار می رود و Display Sectting و Simulation Setting جدولی را باز می کند که در حقیقت مرکز تنظیمات ویژوال نسترن می باشد.

    که اگر آنها را انتخاب کنیم در کادر باز شده در سمت چپ اگر روی گزینه Units کلیک کنیم می توان تنظیمات مربوط به واحدهایی از قبیل فشار، انرژی، جابه جایی، فرکانس و ...

    را انجام داد.

    که بعد از انجام تغییرات لازم در این قسمت روی گزینه Save asuser Defult کلیک کنید تا کلیه تغییرات ذخیره گردد.

    اگر روی جسم دوبار کلیک کنیم جدول Properties of body باز می شود که در جدول باز شده و در قسمت Appearance می توان نام قطعه، رنگ، مرکز جرم جسم را مشاهده کرد و گزینه Track برای نشان دادن مسیر حرکت مرکز جرم بکار می رود و گزینه Translacent برای نمایش جسم بصورت نیمه شفاف استفاده می شود.

    قسمت بعدی در کادر Properties of body، Pos می باشد که برای تغییر موقعیت مرکز جرم جسم نسبت به محور مختصات مطلق می باشد البته با تغییر RX ، RY ، RZ دوران حول محور مختصات خود جسم را نشان می دهد.

    Vel برای دادن مقادیر سرعت در جهت z,y,x و دوران حول محورهای مختصات خود جسم (WZ,WY,WX ) می باشد که واحد سرعت و سرعت زاویه ای را می توان از Display Setting به Unit عوض کرد.

    قسمت Material : برا تغییر دادن جنس جسم با کلیک کردن روی Edit می توان تغییرات لازم را انجام داد و همچنین می توان جرم جسم و حجم و ضریب اصطکاک و ضریب ارتجاعی جسم را نیز عوض کرد.

    قسمت Box برای تغییر دادن ابعاد جسم استفاده می شود.

    FEA برای تغییر دادن اندازه مش بندی استفاده می شود که با کلیک در کنار Reline based … قسمت های حساس جسم را هنگام تحلیل کردن با اندازه مش های کوچکتر انجام می دهد.

    با کلیک راست روی شکل جدولی باز می شود که اگر روی fix کلیک کنیم جسم در محل خود ثابت خواهد شد و حرکت نخواهد کرد.

    برای دیدن نماهای مختلف شکل می توان از روی کیبورد با کلیدهای زیر کار کرد.

    کلید I برای دیدن نمای ایزومتریک و کلیدT برای دیدن از بالا (Top ) و L برای دیدن از چپ (Left ) و B برای دیدن از پشت (Back ) و V برای دیدن کل جسم (View all ) می باشد.

    با S می توان نمای جدید تعریف کرد و با S نمای جدید را دید.

    برای تعریف برخورد بین چند جسم به یکدیگر اول کلید Ctrl سمت راست نگه داشته سپس چند جسم را که می خواهیم برخورد بین آنها صورت بگیرد را انتخاب می کنیم سپس در قسمت بالا از منوی Object روی Collide کلیک می کنیم و برای برداشتن این برخوردها از گزینه زیری Collide یعنی Penetrant و Panatration استفاده می کنیم.

    برای دیدن نمودارهای سرعت، شتاب و سرعت زاویه ای و موهفتم خطی و ...

    از منوی Insert Meter استفاده می کنیم.

    بدین صورت که اول باید جسم را انتخاب کرد سپس نمودار مورد نظر را از مسیر گفته شده انتخاب می کنیم نمودار رسم می شود ولی برای دیدن اعداد و ارقام دیجیتالی و عددی روی نمودار راست کلیک می کنیم و Digital را انتخاب می کنیم اعداد و ارقام بصورت عددی نشان داده می شود.

    برا ی ایجاد قید های مختلف و متنوع از Toolbar Edit Create Constrain استفاده می کنیم بدین ترتیب که : اول روی شکل یک Coord قرار می دهیم سپس از قسمت Constraint Revolute Motor را انتخاب می کنیم.

    در هنگام Run کردن جسم با سرعت زاویه ای موتور شروع به حرکت می کند که اگر روی موتور 2 بار کلیک کنیم می توان سرعت چرخش را نیز تغییر داد.

    کلیدهای پایین صفحه نمایش برای Run کردن، دیدن زمان سپری شده و From های انجام شده می باشد.

کلمات کلیدی: نرم آفزار visual nastran

Microsoft visual stadio . net Visual stadio . net ( vs . net ) جديدترين ابزار برنامه سازي شرکت مايکروسافت و شکل گرفته بر اساس فناوري نوين . net است . فناوري . net رويکرد جديد مايکروسافت براي توليد نرم افزار است و بر تمام برنامه ريزيهاي مايکروسافت ب

مقدمه طبق آمار سایت Global Videogame Market سهم 7 میلیون دلاری بازی های همراه از بازار 28 میلیارد دلاری بازی های رایانه در سال 2001 ( که تقریباً معادل 025/0درصد است) به سهم 6/3میلیارد دلاری از بازار 30 میلیارد دلاری بازی های رایانه ای در سال 2006 افزایش یافته است. یعنی تنها در عرض 6 سال این بازار رشدی 500 درصدی داشته است. ارقام وقتی حیرت آورتر می شود که پیش بینی کاربران بازی های ...

شروع کار: در ابتداي ورود به آزمايشگاه شما به عنوان يک کارآموز بايد ابتدا وظايف خود را به خوبي بشناسيد تا مشکلي در اداره آزمايشگاه نداشته باشيد، از جمله اين وظايف مي توان به موارد زير اشاره کرد: 1 . کنترل افرادي که وارد آزمايشگاه مي شوند و ثبت مشخصات

آموزش نصب نرم افزارMatlab : گام1:قبل از نصب قبل از اجراي برنامه ي نصب لازم است مراحل زير انجام شود: • برداشتن پسورد نرم افزار از فايل متني درون محتويات CD • خروج از هر برنامه ي کپي در حال انجام گام2:شروع نصب در اين گام CD اول را درون CD_ROM قرار مي

مقدمه: امروزه علم کامپیوتر پیشرفت شگرفی در کلیه ‌ علوم و صنایع به وجود آورده است و با پیشرفت این علوم مسائل مربوط به کامپیوتر نیز پیشرفت شگرفی داشته است از جمله می‌توان به پیشرفت در بانک‌های اطلاعاتی اشاره نمود که از جدید‌ترین و مهمترین آن‌ها می‌توان به Visual basic اشاره نمود. در اینجا سعی شده است مطالبی در جهت معرفی این نرم‌افزار تقدیم گردد. فصل اول نرم افزار ویژوال بیسیک ...

مشخصات و ويژگي هاي کلي نرم افزار اين نرم افزار همان طور که در فرم تاييديه پروژه تعيين شده داراي دو بخش اصلي مي باشد. بخش اول که شامل آزمون راهنمايي و رانندگي است و بخش دوم که شامل تشخيص حق تقدم مي باشد. اين نرم افزار با Visual Basic نوشته شده که بان

مقدمه: بیشتر طراحان وب از نقطه نظر نگاه خود به طراحی وب می پردازند، آنها علاقمند هستند که خودشان را با استعارات مشخص و با تبلیغات فراوان نشان دهند. به هر جهت اینترنت برای شما ایجاد تجارت ونیز قابلیتی برای ارتباط نزدیک ارائه می دهد . کاربران میتوانند اطلاعات و محصولاتی را که در خور نیازشان میباشد را پیدا کنند. در این دوره شما با انواع ابزار های طراحی آشنا خواهید شد و به طبیعت ...

پیشگفتار : ما در عصری زندگی می‌کنیم که آن را عصر اطلاع رسانی یا قرن ارتباطات نامیده‌اند، لذا می‌توان اذعان نمود که کامپیوتر بهترین ابزار ارتباطی در آن عصر می‌باشد. امروزه کامپیوتر نه تنها به عنوان یک وسیله شخصی یا ابزار گروهی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه به عنوان یک وسیله ارتباطی مهم در جهان مطرح می‌باشد و به همین دلیل است که کاربرد آن روز به روز در جهان گسترش می‌یابد به ...

مقدمه: به دنبال تحقیقات خود در زمینه حرفه زرگری و طلا فروشی برآن شدم که در این حرفه نیز کامپیوتر را همانند مشاغل دیگر دخیل نموده و نیاز صاحبان این حرفه را در جهت سرعت عمل و دقت بیشتر برآورده کنم. به همین جهت پس از بررسی های بیشتر شروع به طراحی و پیش بینی نیازهای این برنامه کردم. نوشته شده است که از توانمندی آن در Visual Basic این برنامه با زبان قدرتمند حد اطلاعات و دانسته های ...

همین چند سال پیش بود که تیم نرم افزاری دکتر جیمز گاسلینگ ( برنامه نویس ارشد شرکت سان سیستم ) ، "جاوا" را به عنوان یک پلت فرم برنامه نویسی قدرتمند ، قابل انعطاف و مستقل از سخت افزار به جهانیان عرضه نمودند. چندی بعد سرکار خانم دکتر کیم پولیکس از دیگر اعضاء تیم ، در یک مصاحبه مطبوعاتی و رسمی از برنامه ریزی بلند مدت شرکت سان، برای کاربرد گسترده جاوا در دنیای میکروکنترلها تا سیستم ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول