دانلود مقاله اینترنت و جستجوگرها

Word 978 KB 17469 151
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • موضوعی که در این مجموعه مورد بررسی قرار گرفته است ترتیب اولویت بندی موتورهای جستجو در اینترنت می باشد موارد Search شده در Search engine به ترتیب های خاصی از بالا به پایین قرار می گیرند وهر موتور جستجو برای این اولویت بندی الگوریتم خاصی را درنظر می گیرد که این یک راز و رمز تجاری برای طراحان آن می باشد .


    ما در این مجموعه در ابتدا به توضیح مختصری درباره تاریخچه web پرداخته و پس از آن مفهوم الگوریتم را توضیح داده ایم .


    دربخش بعدی با جستجو به وسیله موتورهای مختلف در ابتدا طریقه کارکردموتورهای جستجو را بیان کرده و قسمتهای مختلف یک موتور جستجو را توضیح داده ایم و سپس متذکر شده ایم که همه موتورها از یک سری کلی پیروی می کنند اماهر یک الگوریتم خاص خود را بپردازند .


    پس از آن به توضیح بیشتر نمونه الگوریتمهای ارائه شده توسط چند موتور جستجو از جمله Google , Yalooپرداخته ایم .



    سرگذشت اینترنت
    برای مردمی که تحت بمباران رسانه ها قرار گرفته اند گویی اینترنت زادگاهی نداشته است .

    سالها ، مودمهای خفته کار کمی داشتند و فقط گاه باbbs ارتباط برقرار می کردند .

    سیستمهای در آن روزها سیستمهای فقط متنی و بدون گرافیک بودند وکلمه online ( روی خطی ) و اینترنت کلمه های شناخته شده ای نبودند اینترنت فقط برای دانشمندان علوم کامپیوتر ، دانشگاهیان و پژوهشگران تجهیزات جنگی که درباره پژوهشهای جدید بحث می کردند ، کلمه ای آشنا بود .


    همه اینها در چند سال گذشته روی ، داد اینترنت امروز به کاربران این امکان را می دهد که عقاید خود را برای میلیونها نفر ا زمردم جهان ابراز کنند .

    اینترنت با فراهم ساختن امکانات انتقال هر چیزی از نرم افزار و موسیقی گرفته تا تصاویر گرافیکی ، چهره دنیای کامپیوتر را تغییر داده است .

    اینترنت تقریبا همه جاهست .

    و تقریبا هر چیزی را می توان در آن پیدا کرد .



    اینترنت چیست ؟


    با آنکه همه روزه خبرهایی درباره اینترنت از رادیو ، تلویزیون و روزنامه ها می‌بینیم، تعداد کمی از مردم آن را کاملا می شناسند .

    اصطلاحاتی چون ( ابر بزرگ اطلاعاتی ) و (وب جهان پهنا ) اغلب معادل اینترنت به کار برده می شود ، اما اینترنت در واقع هیچ کدام از اینها نیست .

    اینترنت یک مکان با یک مقصد نیست .

    یک شبکه است مکانیسمی برای انتقال داده ها از یک کامپیوتر به سایر کامپیوترها ست .


    از بعضی جهات ، مانند شبکه کامپیوتری یک سازمان کوچک است اما در مقیاس جهانی ، تنها چیز جادویی درباره آن اندازه بسیار بزرگ آن است .


    اینترنت جهانی را می توان مانند سیستم تلفن جهانی در نظر گرفت .

    اگر شخصی در تهران به شخص دیگری در پاریس تلفن بزند .

    سیگنال صوتی از طریق تعدادی از خطوط تلفن و وایستگاههای مخابراتی شرکتهای مختلف ( که کامپیوتر های سوئیچ کننده دارند ) عبور می کند همه شرکتها از استانداردهای خاصی پیروی می کنند ( که پروتوکل نامیده می شود ) به گونه ای که هر دستگاه موجود در مسیر بتواند بایک نوع سیگنال سر وکار داشته باشند .

    وقتی شخص واقع در تهران با تلفن صحبت می کند صدایش با استفاده از کامپیوترها ، خطوط تلفن ، ماهواره ها وسایر وسایل الکترونیکی ازمرزها و دریاها عبور می کند وبه مقصد می رسد .


    اینترنت نیز شبکه ای از خطوط تلفن و سایر انواع رسانه ها ، کامپیوتر های ویژه و وسایل سوئیچ کننده است .

    اینترنت به جای انتقال مکالمات صوتی نقطه به نقطه ، برای انتقال داده های دیجیتالی کامپیوتری بکار می رود .

    بخشهایی از یک پیام پست الکترونیکی می تواند از طریق کامپیوترها وخطوط متعلق به دهها فرد یا شرکت عبور کند .

    از همین روست که گفته می شود اینترنت متعلق به هیچ کس نیست .

    در حقیقت، اینترنت متعلق به بسیاری از افراد ناشناس است که همگی مالک تکه هایی از آن هستند .


    بنیانی که باعث شده است سیستم اینترنت کار کند ، علت اینکه بسیاری از کامپیوترهای آن می توانند با یکدیگر صحبت کنند .

    آن است که همگی یک زبان را می دانند .

    از لحاظ داخلی کامپیوتر های مختلف از سیستم عاملهای مختلفی بهره می گیرند و پردازنده هایشان نیز متفاوت است از لحاظ خارجی ، همگی آنها می توانند آنچه را که به tep/ ip مشهور است ترجمه کنند این استاندارد ارتباطاتی به هر کامپیوتر متصل به اینترنت امکان می دهد که داده ها را با هر کامپیوتر دیگری مبادله کنند یعنی نوعی زبان اسپرانتوی دیجیتال است شاید بهترین زبان یا قشنگترین زبان ممکن نباشد اما استانداردی است که اکثر کامپیوترها میتوانند آن را بکار بگیرند واز نرم افزار مناسب ان یاری بطلبند.
    ازarpanet تا اینترنت
    ریشه های اینترنتی که امروزه می شناسیم به یک پروژه مربوط به سال 1969 در وزارت دفاع امریکا بر می گردد .

    که براساس آن چندمرکز کامپیوتری در سراسر امریکا
    باید به هم وصل می شدند .


    پنتاگون شبکه ای می خواست که در صورت تخریب بخشی از آن بر اثر بمباران یا حوادث طبیعی بتواند باز هم به کار خود ادامه دهد .

    این شبکه که به arpanet شهرت یافت از ابتدا طوری طراحی شد که یک بخش مرکزی نداشته باشد ودر نتیجه در صورت حمله وتخریب هر بخش آن باز هم بتواند به کار خود ادامه دهد شبکه ای که همچون یک تار عنکبوت شکل گرفت وهر کامپیوتر آن از مسیرهای مختلف می توانست به همتایان خود داده های خود را بفرستد حتی اگر یک یا دو کامپیوتر روی شبکه یاپیوند بین آنها کاملا از کار می افتاد بقیه بازهم می توانستند از طریق مسیر های صدمه ندیده دیگر باهم ارتباط برقرار کنند .


    این شبکه به دسته هایی از داده ها که به وسیله کامپیوترهای مختلف ارسال می شدند اتکا داشت .

    اطلاعات درهر انتقال به وسیله کامپیوتر میزبان براساس استاندارد پروتوکل اینترنت به بسته های کوچک تقسیم می شد بسته ها ، که هر کدامشان نشانی کامپیوتر مقصد را نیزباخود داشت ، از طریق شبکه انتقال می یافت ، کامپیوترهای واقع درمسیر ، نشانی موجود دربسته ها را می خواندند وبسته ها را به نزدیکترین کامپیوتر بعدی در مسیر کامپیوتر مقصد هدایت می کردند بسته ها از کامپیوتر هاو خطوط ارتباطی مختلف می گذشتند درنهایت ، بسته ها به کامپیوتر مقصد می رسیدند وبالاخره در آنجا به هم وصل می شدند تافایل اولیه به وجود بیاید .

    پس از آنکه آزمایشها سودمندی آن را اثبات کردند سایر بخشهای دولتی ودانشگهای پژوهشی تمایل خود را به وصل شدن به آن شبکه بیان کردند ارتباطات الکترونیکی به صورت روشی موثر برای دانشمندان و دیگران به منظور استفاده مشترک از داده ها در آمد ، درهمان زمان کهarpanet درحال رشد بود ، تعدادی شبکه پوشش محلی در نقاط مختلف امریکا به وجود آمد مدیران lan نیز به هم وصل کردن کامپیوتر های شبکه های خود به شبکه های بزرگتر اقدام کردند .

    پروتوکل اینترنت ARPANET زبان استاندارد حکمفرما برای برقراری ارتباط کامپیوتر های شبکه های مختلف به یکدیگر شد .

    در دهه 1980 وقتی بنیاد ملی علوم یک شبکه پایه ارتباطی جدید وسریعتر براساس IPساخت تا دانشگاهها وموسسات پژوهشی را با پنج مرکز ابر کامپیوتری در نقاط مختلف امریکا ارتباط بدهد ، اینتر نت بزرگتر و بی درو پیکر تر شد رشد روز افزون اینترنت در ابعاد بین المللی امروز هم ادامه دارد همه کشورها به اینترنت وصل نشده اند اما به هر کشوری که بخواهد خوش آمد گفته می شود .

    تا اکتبر سال 1995 بخشهایی از nsfNET که تا آن موقع به وسیله کمک مالی دولت اداره می شد فروخته شد یابه صورت شرکتهای خصوصی تجدید سازمان گرفت .

    اینترنت کنونی مجموعه ای وسیع از شبکه های بزرگ است که عمدتا به وسیله شرکتهای مخابرات معظم مانند sprint, mci اداره می شود و چند نقطه اصلی تعداد بسیاری از شبکه های کوچک را به خود متصل کرده اند جزئیات مربوط به آن برای کسانی که از پست الکترونیکی اینترنت بهره می گیرند خیلی مهم نیست .

    اینترنت وحشی می شود از اوایل دهه 1990 رشد استفاده از اینترنت به صورت تصاعدی افزایش یافت ، یکی از علل چنین استقبالی ابزار جستجویی مانند archie , gopherبوده است اما اینها در سال 1991 تحت الشعاع ( وب جهان پهنا ) قرا رگرفتند که به وسیله gern آزمایشگاه فیزیک هسته ای اروپا ساخته شد .

    باآنکه وب جهان پهنا از ابتدا طوری بود که مبادله اطلاعات برای تازه واردان بسیار ساده باشد بزرگترین جهش در وب در سال 1993 با عرضه نرم افزار موزائیک که نخستین برنامه مرور گر وب گرافیکی بود به وجود آمد.

    برنامه موزائیک محصول تلاش دانشجویان واستادان بخش ( مرکز علمی کاربردهای ابر کامپیوتر ) در دانشگاه ایلینویز امریکا بود برای نخستین بار موزائیک امکانات اشاره وتقه را فراهم کرد کاربران می توانستند صفحاب وب یامجموعه ای از متن و گرافیک را کنارهم بگذارند تا هر کسی که می خواست آنها را بتواند روی اینترنت ببیند .

    وقتی با موش روی کلمه ها یا تصاویر خاصی ، که فراپیوند نامیده می شوند ، تقه ای زده می شد برنامه موزائیک به طور خود کار یک صفحه دیگر را باز می کرد .

    بهترین بخش این سیستم آ‎نجا بود که فراپیونند ها می توانستند به صفحاتی روی همان کامپیوتر یا کامپیوتر دیگراینترنت یا خدمات وب اشاره کنند .

    صفحات جدید وب همه روزه ظاهر می شدند ومفهوم ( موج سواری ) روی وب متولد شد .

    اواسط سال 1994 بیش ازسه میلیون کامپیوتر به اینترنت وصل شده بود ، ودر آن هنگام اجرای عملیات آهسته نشده بود صفحات وب که حاوی همه چیز بودند از اسناد رسمی دولتی یا داده های با ارزش تحقیقاتی گرفته تا تصاویر مدلهای جدید البسه درسراسر دنیا چند برابر شد .

    موزائیک و جانشینان آن مانندnavigator محصول شرکت ( نت اسکیپ ) اینتر نت را از قلمرو علمی و فنی به میان مردم آوردند .

    امروزه فقط در امریکا بیش از 10 میلیون نفر از اینترنت بهره می گیرند طبق بررسیها ، بیش از 51 درصد از کاربران اینترنت ازسال 1995 به بعد وارد این محیط شده اند .

    میلیونها انسانی که از خدمات روی خطی اینترنت بهره می گیرند نیازی ندارند که نکات فنی اینترنت مانند TCP / IP را بفهمند دسترسی به اینترنت زمانی به معنای این بود که استفاده کننده بخشی از یک موسسه بزرگ مانند دانشگاه یایک مرکز پژوهشی است امروزه ، موسسات مختلفی ( فراهم کننده خدمات اینترنت ) هستند .

    دست کم بعضی از مبالغه ها درباره اینترنت تعدیل شده است ،رشد روزافزون آن وساده تر شدن استفاده آن همچنان ادامه دارد .

    هر چه مردم بیشتری به اینترنت رجوع می کنند تعداد شرکتهای نرم افزاری سازنده برنامه های اینترنت نیز بیشتر می شوند .

    با آن بعضی از عاشقان اینترنت ، آن را نوعی سبک زندگی می دانند درنظر بیشتر استفاده کنندگان منبع سرگرمی ،اطلاعات ، وارتباطات است پر استفاده ترین خصوصیت اینترنت پست الکترونیکی آن است که یکی از ابزار های ارتباطی کار آمد به شمار آمده است پیامها به سرعت از یک کامپیوتر به دیگری پرواز می کنند ودر آنجا می مانند تا دریافت کننده وقت برای خواندن آنها پیدا کند .

    وب امکانات خوبی نیز برای کپی کردن نرم افزارهای مجاز از لحاظ کپی فراهم می کند .

    اینترنت برای پشتیبانی فنی شرکتهای کامپیوتری نیز مفید است این شرکتها می توانند نرم افزار های رایگان خودبه ویژه دستگاه رانها را از این طریق به مشتریان خود برسانند .

    همه نرم افزارهای موردنیاز برای استفاده ازاینترنت را تقریبا به رایگان می توان از خود اینترنت دریافت کرد .

    فقط انها که اولین بار ازاینترنت می خواهند استفاده کنند به نرم افزار مخصوص نیاز دارند .

    درجامعه اطلاعاتی امروز اینترنت خبرهای روزانه خوبی دارد ، آخرین اخبار جهان اخبار هوا شناسی ، وعکسهای ماهواره ای نتایج مسابقات ورزشی ، وتفسیر درباره همه چیز علاوه بر مسائل جدی اینترنت سرگرمی نیز فراهم می کندگفتگوهای همزمان باافراد مختلف ، بازی ، جلوه های صوتی و ...

    دهها میلیون صفحه در وب وجود دارد برای هر کسی چیزی دارد .

    طراحان اولیه اینترنت اصلا چنین وضعی را پیش بینی نمی کرده اند اما انعطاف پذیری یکی از برجسته ترین مشخصات اینترنت است همروزه اصطلاحات جدید ، امکانات جدید ونسخه های جدیدی از نرم افزارهای اینترنت به وجود می آید امروزه می توانید به صدای زنده رادیوها از روی اینترنت گوش بدهید .

    قطعات کوچک و آهسته بعضی از برنامه های تلویزیونی را ببینید ، ویا با دیگر کار بران اینترنت در سراسر جهان کنفرانس برقرار کنید .

    یک زبان برنامه سازی جدید به نام جاوا آینده ای را نوید می دهد که در آن برنامه های کار بردی به طور خودکار از اینترنت وارد کامپیوتر استفاده کننده شوند وخودشان را براساس کامپیوتر میزبان پیکر بندی کنند واجرا شوندوقتی کارشان ناپدید شد پراکنده شوند .

    بزرگترین مانع سرراه پیشرفتهای بیشتر اینترنت ( پهنای باند ) است پهنای باند به ظرفیت شبکه برای پمپ کردن اطلاعات بین مکانهای مختلف اشاره دارد با آنکه سیستم فعلی برای پست الکترونیکی متون یامقدار تصویر خوب است برای ارسال قطعات ویدئویی امکانات اینترنت کم است ، بهترین مودمهای موجود در بازار باسرعت 56 کیلو بایت در ثانیه کار می کنند که براتی ارتباطات ویدئویی کنداست .

    به اینترنت امروزی لقب ( ابر بزرگراه اطلاعاتی ) داده اند .

    اما اینترنت بیشتر به یک جاده خاکی می ماند که برای اولین اتومبیلها ساخته شد .

    حتی زمانی که استفاده از اتومبیل روبه گسترش می نهاد باز هم بسیاری از مردم سوار اسب می شدند ، اما درنهایت اتومبیلهای یک نسل بعد روش سفر را در کشور به طور کلی دگرگون کردند.

    همه چیز درباره اینترنت این روزها هر بار که تلویزیون را روشن می کنید یاروزنامه را ورق می زنید داستان بزرگ دیگری را درباره اینترنت ویا رویدادهای شگفت آنگیز دنیای کامپیوتر می شنوید ویا می خوانید متاسفانه بسیاری از این داستانها به سئوالات اساسی مردم درباره خود اینترنت پاسخ نمی دهند نویسندگان مقالات فنی نیز گاهی فراموش می کنند که بسیاری از مردم عادی وحتی متخصصان اختلاف بین خدمات روی خطی مختلف واینترنت یا اختلاف بین مرور گرهای وب جهان پهنا و مراکز خدمات جستجو کننده را نمی دانند گاهی فراموش می کنند که همه روی خط نمی روند ودر نتیجه با دنیای روی خطی آشنا نیستند .

    این مقاله را برای سانی گرد آوری کرده ایم که سئوالات مختلفی درباره اینترنت وخدمات روی خطی در ذهن خود دارند و خواندن مقالات روزنامه ها درباره اینترنت آنها را گیج می کند ، در این مقاله فهرستی از سئوالاتی را که غالبا پرسیده منی شود آورده ایم این سئوالات سئوالاتی پایه هستند ، ودر پاسخ به آنها به گونه ای عمیق وارد نشده ایم اطلاعات نسبتا جامعی درباره این سئوالات بدست بیاورید به سایر مقالات این کتاب ومقالات مختلف مجله ریز پردازنده مراجعه کنیدبا این حال خواندن این مقاله ، برای تازه واردان اینترنت خالی از فایده نخواهد بود .

    اینترنت در اصل یک شبکه بزرگ وبه هم متصل است که شبکه های کوچکتر و کامپیوترهای مستقل را در سراسر جها ن بااستفاده از مودمها ، خطوط تلفن ، وماهواره ها به هم پیوند می دهد اینترنت به مردم امکان می دهد تا با کاربران کامپیوترها ی وصل شده از طریق پست الکترونیکی ومکالمه با تایپ کلمات ( که به irc مشهور است ( به معنی گپ با اینترنت ) ارتباط برقرار کنند همچنین دسترسی به انبوهی از اطلاعات مفید وانواع سرگرمی را فراهم می سازد ، هر چند مقادیر زیادی از داده های بی فایده نیز در آن وجود دارد .

    هر کسی می تواند وارد جامعه جهانی اینترنت شود البته اگر کامپیوترش استاندارد ارتباطی icp/ ip را اجرا کند این استاندارد عمومی به انواع مختلف کامپیوترها اجازه می دهد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند بدون توجه به سازنده ، مدل یا سیستم عامل کامپیوتر ، ( حتی پی سی ها و مکینتاشها همراه هم در این شبکه کار می کنند ) .

    برای اینکه اطلاعات روی اینترنت سفر کند .

    کامپیوتر باید هر پیغام مستقل را به تعدادی دسته داده ای کوچکتر به نام بسته بشکند و آنها را از طریق یک مودم وخطوط تلفن ارسال کند .

    این بسته به طور مستقل ازیک خط به خط دیگر ، یک شبکه ب شبکه دیگر انتقال می یابد .

    تا به مقصد نهایی خود برسد که در آنجا کامپیوتری دیگر آن بسته ها را کنار هم می گذارد و پیام اولیه را باز سازی می کند .

    زیبایی روش اینترنت به عنوان یک وسیله ارتباطی آن است که حتی اگر یک یا چند خط تلفن از دسترسی خارج شوند یا تعدادی از شبکه های مستقل خراب واز خط خارج وشند بسته های داده ای همیشه مسیر داده ای دیگر رااز طریق خطوط ، شبکه ها و کامپیوترهای مختلف به سوی مقصد نهایی خود می توانند پیدا کنند در نتیجه از کار انداختن کل اینترنت فوق العاده دشوار است .

    ازهمین روبود که اینترنت از بین نرفت ، در سال 1969 وزارت دفاع امریکا تصمیم گرفت که روی اتصال چند مرکز مهم کامپیوتری در یک شبکه کار کنند وزارت دفاع متقاعد شد که این نوع ارتباطات حتی درصورت وقوع فجایع طبیعی یاحملات موشکی دشمن که موجب خرابی بخشی از شبکه شود باز هم می تواند در کل امریکا برقرار باشد وبه این ترتیب اینترنت زاده شد .

    مودم چیست ؟

    اصطلاح مودم از دو کلمه انگلیسی ( مدگردان ) و ( وامد گردان ) گرفته شده است که درواقع می خواهد طرز کار این قطعه سخت افزاری رادرعملیات مرتبط کردن یک کامپیوتر با کامپیوترهای سایر نقاط جهان شرح بدهد ، مودمها چه به صورت داخلی وچه به صورت خارجی در کامپیوتر نصب شده باشند سینگنالهای دیجیتال را که کامپیوتر تولید می کند به سیگنالهای آنالوگی تبدیل می کنند که بتواننداز طریق خطوط تلفن به مودمهای کامپیوترهای دیگر انتقال یابند .

    وقتی مودمی سیگنالی را دریافت کند باید عکس عملیات اولیه را انجام دهد و سیگنال انالوگ را دوباره به سیگنال دیجیتالی که کامپیوتر می توانند بکار ببرند تبدیل کند .

    یکی از خصوصیات مهم هر مودم سرعتی است که با آن می توانند سینگنالها را ارسال یا دریافت کنند مودمهای سریع امکان می دهند که روی اینترنت وفرزند مشهورش یعنی وب جهان پهنا بدون مکث کار کنید .

    می توانید به سرعت از این پایگاه به آن پایگاه بروید وعملیات ( پایین بار گذاری ) یا دریافت را کار آمد تر ودر مدت زمان کوتاهتری انجام دهید در نتیجه هزینه کمتری هم خواهید پرداخت .

    بسرعت مودمها را برحسب بایت درثانیه ذکر می کنند .

    بایتها قطعات کوچک داده ای هستند .

    بسیاری از مودمهایی که امروزه فروخته می شوند سرعتهای 33600 یا 56000 بایت در ثانیه دارند این اعداد را معمولا به صورت 8/28 یا 6/33 یا 56 کیلو بایت در ثانیه ذکر می کنند چنین مودمهایی بسیار سریع هستند به ویژه اگر آنها را با مودمهای 2400 بایت در ثانیه ای مقایسه کنید که تا چند سال پیش استاندارد صنعت مودمهای پی سی بودند .

    مودمها به سه شکل ساخته می شوند ، داخلی ، خارجی ، و پی سی کارت ، هر سه شکل مودم به یک روش کار می کنند وامکانات یکسانی دارند اکثر پی سی های رومیزی مودمهای داخلی ( تخته مدارهایی درون کامپیوتر ) دارند یا مودمهای خارجی ( وسایلی مجزا که به وسیله کابل به کامپیوتر وصل می شوند اما خارج ازجعبه کامپیوتر هستند ) اگر میزتان شلوغ است بهتر است از مودمهای داخلی بهره بگیرید اگر روی میز فضای خالی برای قرار دادن جعبه خارجی مودم دارید نصب آنها ساده تر است ولازم نیست که جعبه کامپیوتر را باز کنید .

    مودمهای خارجی کمی گرانتر از مودمهای داخلی هستند ولی اختلاف قیمت بین آنها با خصوصیات یکسان معمولا کمتر از 20 هزار تومان است ضمنا این نکته رانیز در نظر داشته باشید که مودمهای خارجی را بدون باز کردن جعبه کامپیوتر می توان تعمیر کرد .

    با آ”ن که کامپیوتر های کیفی و کتابی نیز می توانند از این نوع مودمها بهره بگیرند اما بسیاری از سیستمهای کیفی جدید از مودمهای پی سی کارت بهره می گیرند که داخل یک شکاف مختص پی سی کارت در کامپیوتر کیفی نصب می شود چنین شکافی را می توان برای سایر پی سی کارتهای حاوی حافظه یا دارای خصوصیاتی چون اتصالات شبکه محلی به کاربرد اگر داخل کامپیوترتان شکاف پی سی کارت داشته باشید ، چه از نوع کیفی باشد چه از نوع رومیزی ، مودم پی سی کارت انتخاب خوبی است .

    نصب آنها راحت است و فضایی را نیز نمی گیرند .

    وب جهان پهنا WORLD WIDE WEB اینترنت حاوی بخشهای بسیار مختلفی است مشهورترین آنها وب جهان پهنا نام دارد که گاهی به اختصار وب نامیده می شود تولد آن زمانی بود که دکتر ( تیم برنرزلی ) برنامه ای ساخت که بر روی آن می خواست یافته های پژوهشی خود را ضبط کند این برنامه به او امکان می داد تا رساله های تحقیقاتی مختلف را با استفاده از یک کلمه مشخص با هم روبرو کند تا سندی بیابد که آن ادعای خاص را اثبات یا تقویت می‌کند.

    کاربران با یک برنامه مرور گر وب می توانند از ارتباط گرافیکی روی وب لذت ببرند که بسیار کاربر پسند تر از پایگاههای متنی خالص در بخش بزرگی از اینترنت است کاربران بااشاره کردن به یک مکان نما وبا تقه زدن به کلید موش می توانند وبهای مستقلی را ببینند که حاوی هر چیز از متن و تصویر گرفته تا صدا متحرک سازی و قطعات ویدئویی است .

    به نظر می رسد که امروزه هر کسی پایگاه وب خودش را دارد .

    از دانشگاهها تا استودیوهای تهیه فیلم تا فروشندگان فروشگاههای متوسط همگی در آنجا حضور دارند اگر دنبال اطلاعات هستید ، چه مفید باشد وچه غیر مفید وبه طریقی زیبا نمایش داده شده باشد شما دنبال وب هستید .

    وب به کاربران امکان می دهد تا با تقه زدن بر بخشهایی از متن مشخص شده ، مشهور به فراپیوند که در اکثر مکانها موجودند ا زیک مکان به مکان دیگر بروند .

    به عنوان مثال فرض کنید به طور روی خطی گزارش نشریه ای را درباره یکی از فیلمهای فعلی سینماها می خوانید ، متوجه می شوید که نام کارگردان فیلم با رنگ آبی متمایز شده است این به این مفهوم است که کسی که این صفحه را درست کرده است پیوندی نیزبرای شما ساخته است تا تقه زدن بر روی اسم کارگردان به یک صفحه جدید می‌روید که درباره کارگردان فیلم است .

    فراپیوند ها هدایت وب را بدست شما می‌سپارند .

    مرور گر وب چیست ؟

    مرورگرهای وب د راینترنت همانند قالیچه ای سحر آمیز هستند که شمارا به هر جایی که بخواهید می برد .

    همانطور که واژه پردازها فهرست سندهای متنی ذخیره شده در دیسک سخت رانمایش می دهند مرور گرهای وب اطلاعات مختلف را از صفحات ذخیره شده بر روی کامپیوترهای متصل به شبکه نمایش می دهند .

    برز کار این برنامه ها ساده است و بیشتر با اشاره و تقه موس کار می کنند .

    سادگی استفاده از چنین برنامه هایی یکی از علل افزایش محبوبیت اینترنت بوده است .

    وب مانند دائره المعارفهاست ، ابتدا ندارد وهر صفحه ای از آن را که دوست دارید می توانید بخوانید هر صفحه از وب را که باز می کنید به خودتان مربوط است متاسفانه ، وب مانند دائره المعارفها به ترتیب حروف الفبا مرتب نمی شود .

    اگر صفحه ای از وب را به طور تصادفی باز کنید ممکن است تصاویر نقاشی مشهور باشد ویا تصاویر انواعی ازماهی ، وب گونه هایی از فهرست راهنما دارد ولی همیشه خوب کار نمی کنند حرکت از یک صفحه به صفحه دیگر ساده است .

    یک روش آن است که نشانی یک پایگاه وب را به شکل url تایپ کنید این علامت اختصاری به معنی (‌مکان یاب منابع عمومی ) است و به اصطلاح http امروزه بسیار می بینیم اشاره دارد .

    روش دیگر استفاده از موش برای تقه زدن روی فراپیوند ها hyperlink است .

    فراپیوند ها متون خاصی روی هر یک از صفحات وب هستند که معمولا با یک رنگ از بقیه متن متمایز می شوند مرور گر را به طور خودکار به بار کردن صفحه ای دیگر وادار کنند .

    مرور گر ها اگر به این نتیجه برسند که شما به پایگاههای خاصی علاقه مندهستید آن را در حافظه برایتان علامت گذاری می کنند بطوری که بتوانید با زدن یک کلید یاتقه به آن برگردید از امکانات دیگر مرور گرها می توان به دسترسی به پست الکترونیکی وگروه خبری و همچنین امکاناتی برای دریافت یا پایین بار گذاری فایلها اشاره کرد .

    یکی دیگر از خدمات پر استفاده اکثر مرورگرها آن است که می توانند جایی را که در هنگام نشست اینترنت خود در آن بوده اید ردیابی کنند با تقه زدن روی یکی از کلید هایی که مربوط به این کار است می توانید پایگاههایی را که بیشتر وارد آنها شده بودید ردیابی کنید اکثر مرورگرهای وب همچنین دسترسی به فهرستی از مراکز خدمات جستجو گر را فراهم می کنند که می تواند در یافتن آنچه می خواهید کمکتان کند .

    تصمیم گیری درباره اینکه از کدام مرور گر استفاده کنید تا اندازه های مشکل است اما بدون تردید می توان گفت که اکثر کاربران از یکی از سه برنامه زیر بهره می گیرند.

    موزائیک ، ناویگیتور ، اکسپلورر .

    موزائیک : موزائیک در سال 1993 عرضه شد و اولین برنامه مرور گر گرافیکی وب به شمار می آمد این برنامه که تعدادی دانشجو واستاد در ( مرکز علمی کاربردهای ابر کامپیوتر ) آن را ساختند محدوده فقط متنی اینترنت را شکست و گرافیک را به آن اضافه کرد .

    آخرین نسخه این که NCSA نام دارد گامی بلند در قدرتمند تر کردن برنامه ابتدایی برداشته است .

    SPRY MOSAIC , QMOSAIC دو برنامه دیگر و محصول دو شرکت دیگر و شبیه موزائیک هستند اما آنها را نباید با این موزائیک اشتباه کرد موزائیک امکانات بیشتری از هر دو نسخه تجاری و خویشاوند خود دارد .

    با وجود این حتی موزائیک واقعی در پیشرفت مرور گرها عقب مانده است آنها که د رروزهای اولیه وب از وب بهره گرفتند برای اسم موزائیک احترام قائلند اما امروزه استفاده کنندگان جدی وب یا به محصول شرکت نت اکسیپ نظر دارد یا به محصول شرکت مایکرو سافت .

    NET SCAPE NAVIGATO : در اکثر مواقع مردم به نت اسکیپ نگاه می کنند تعدادبسیار زیادی ا این برنامه به فروش رفته است وتا دوسال پیش تحلیگران مستقل بازار نرم افزار تخمین می زدند که شرکت نت اسکیپ 85 درصد از بازار مرورگرها را در دست دارد .

    نت اسکیپ با اضافه کردن به امکانات مرورگر خود سعی می کند به بازار نرم افزار مرور گر حاکم باشد .

    نیگیتور تقریبا روی هر سیستم عاملی اجرا می شود وهیچ نرم افزاری به جز برنامه اکسپلور از لحاظ امکانات به پای نویگیتور نمی رسد .

    اگر از ویندوز 95 یا 98 استفاده نمی کنید هیچ دلیلی ندارد که بخواهید از مرور گر دیگری استفاده کنید .

    INTERNET EXPLPRER : از سوی دیگر اگر ویندوز 95 یا 98 را اجرا می کنید انتخابی دیگر پیش روی خوددارید شاید آنها مدتها با مرور گر نت سکیپ کار کرده اند محکم بگویند که فقط باید ازناویگیتور استفاده کرد اما برای کسی که تازه می خواهد با مرور گر کار کند اکسپلورر ویندوز 95 یا 98 مرور گر فوق العاده است .

    آخرین نسخه اکسپلورر بسیار کار آمد تر از نسخه های قبلی است اکسپلورر مراحل کودکی خود را خیلی زود به پایان رسانید وچنان بزرگ شده است که روی کامپیوتر های مبتنی بر ویندوز 95 / 98 خود رابهتر از نت اسکیپ نشان می دهد نسخه های مربوط به ویندوز 1/3 و مکینتاش آن نسبت به نت اسکیپ بسیار ضعیفتر است ونسخه مربوط به یونیکس نیز فرار است در آینده نزدیک به بازار عرضه شود .

    مرکز خدمات جستجو چیست ؟

    اینترنت د ردنیای کامپیوتر مکانی بزرگ است میلیونها محل برای ملاقات دارد وهر روز هم بر تعداد آن افزوده می شود .

    فکر زحمت یافتن موضوع یا پایگاهی خاص در ردیابی پهناور از اطلاعات می تواند تا اندازه ای ترس آور باشد اما به زحمتش می‌ارزد.

    اندازه اینترنت به این معناست که هرگونه اطلاعاتی را که بخواهید در آن می توانید پیدا کنید .

    مهارت واقعی آن است که بدانیم چگونه آ ، ها را پیدا کنیم .

    خوشبختانه لازم نیست برای پیدا کردن مطلب مورد نظرتان در پایگاههای مختلف سر گردان باشید زیرا چندین شرکت مختلف مایلند که چنین کاری را برایتان انجام دهند ، و آ ها این کار را مجانی انجام می دهند .

    بله ، در دنیای وحشی و ناآرام بازار اینترنت تعدادی رو به فزونی از پیشگامان متهور و جوان شرکتهایی را وب محور اینترنت بنام مرکز خدمات جستجو تاسیس کرده اند این شرکتها همه کارهای پر زحمت را با استفاده از برنامه های ردیابی پیچیده دائما در حال تغییر اینترنت انجام می دهند سپس به شما امکان می دهند که اطلاعاتی را که آنها گرد آورده اند دنبال کنید تا به پایگاههای مورد نظر خود برسید .

    به عنوان مثال ، اگر بخواهید بدانید که اینترنت در باره ( مایک تواین ) چه محلهایی دارد می توانید پایگاه یاهوا راببینید ، وقتی در آنجا باشید در پنجره جستجو کلمات را تایپ کنید وکنار بروید ، پایگاه یا هو یکی از نخستین ، و یکی از محبوبترین پایگاههای جستجو است واین از آن رو بوده است که کا ربا آن راحت است .

    درخواست شما برای محلهای و پایگاههایی درباره مایک تواین باید فهرستی ازچندمحل ممکن را نتیجه بدهد .

    اگر آنها دقیقا چیزهای موردنظر شما نباشد می‌توانید پارامترهای جستجو را دقیقتر کنید بسیاری از پایگاههای ارائه خدمات جستجو چنین امکاناتی را فراهم می کنند .

    برنامه خود کار هر پایگاه ارائه خدمات جستجو عملیات جستجو را براساس روش خودش هدایت می کند ، واین مسئله به یکی از بحث های عمده شرکتهای مختلف ارائه دهنده وخدمات جستجو تبدیل شده است هر کدام معتقدند که روش خودش بهترین روش ممکن است امابرای استفاده کننده اهمیتی ندارد که خدمات دهنده چگونه اطلاعات خود را گرد آوری می کندمهم این است که اطلاعات درستی بدست آورد که در یافتن اطلاعات مورد نظر یاری رسان باشد .

    رقابت بین شرکتهای خدمات دهنده جستجو ، به نفع کار بران است و آنها را به سمت ارائه خدمات جامع سوق می دهد بسیاری از آنها امکانات دیگری علاوه بر جستجو فراهم ساخته اند ازجمله پایگاههای Ftp گروههای خبری ، نشانیهای پست الکترونیک و دسترسی مستقیم به اخبار سیاسی ، اخبار سهام واخبار ورزشی .

    اگر درجستجو مشکل داشته باشید یا اگر فقط می خواهید یک موضوع جالب را پیدا کنید بسیاری از خدمات دهنده های جستجو فهرست هایی را برایتان فراهم می‌کنند که می توانید آنها را مرور کنید در هر فهرست می توانید موضوعی کلی را انتخاب کنید وبه طرف محل مورد نظرتان برسید به عنوان مثال می توانید طبقه کلی بهداشت را انتخاب کنید سپس زیر طبقه بیمارستان وسرانجام پایگاه وب بیمارستان مورد نظرتان را انتخاب کنید استفاده از فهرستها بسیار آسان است و به کفشهای برزگی می تواند بیانجامد .

    بعضی از خدمات دهنده های جستجو حتی چکیده ای از محتویات پایگاه های وب را فراهم می کنند .

کلمات کلیدی: اینترنت - جستجوگرها

ارتباط از طريق اينترنت دو صورت کلي دارد : ارتباط همزمان ( Realtime ) و ارتباط غير همزمان ( Non Realtime ). تقريبا همه کاربران اينترنت تجربياتي را در زمينه اين دو نوع ارتباط دارند. اتاقهاي گپ و کنفرانسهاي اينترنتي ، نمونه هايي از ارتباطات همزمان هستن

مفاهيم فني ملاحظات بازرگاني: ظهور کنوني شبکه هاي ابتدايي و صدا به صورت شبکه هاي نسل بعدي و سبب کاهش هزينه هاي سرانه مزاياي مالي با اهميت دارد فروشندگان خدمات و شرکتها اکنون خدمات کاملا تازه اي ارائه مي دهند که آنان را پيش از پيش پيشرو و بر درآمد آنا

علم آمار بر نظریهٔ آمار مبتنی است که شاخه‌ای از ریاضیات کاربردی است. در نظریهٔ آمار،اتفاقات تصادفی و عدم قطعیت توسط نظریهٔ احتمال، مدل‌بندی می‌شوند. در این علم، مطالعه و قضاوت معقول در بارهٔ موضوع‌های گوناگون، بر مبنای یک جمع انجام می‌شود و قضاوت در مورد یک فرد خاص، اصلاً مطرح نیست. از آن‌جا که هدف آمار این است که «بهترین» اطلاعات را از داده‌های موجود تولید کند، بعضی نویسندگان، ...

خلاصه این مقاله تاریخچه جاوا و کاربردهای جاوا در اینترنت را شرح می دهد. جاوا یک زبان برنامه نویسی است که با استفاده از آن می توان برنامه های متنوعی را نوشت.بیشترین کاربرد جاوا در ایجاد اپلت هایی است که در کاوشگرهای وب قابل مشاهده هستند. قدرت جاوا در سادگی و استقال از آن از بستر سخت افزاری (چه در فایل منبع برنامه و چه در کد باینری آن) است. با جاوا می توان برنامه هایی را هم نوشت ...

تجارت الکترونيکي جابه جايي همه داده هاي بازرگاني ميان خريدار، فروشنده و ديگر سازمانها به کمک فناوري اطلاعات است. تجارت الکترونيکي فعاليتهاي بازرگاني است که به روش ديجيتالي و از راه شبکه‌هاي رايانه‌اي انجام مي‌گيرد. امروزه بسياري از داد و

درصورتي که آموزش الکترونيکي و استانداردهاي آن را ترک نمي کنيد بدانيد که تنها نيستيد. آموزش الکترونيکي براي کساني که به تازگي وارد اين حوزه شده اند، فقط مجموعه اي از عبارات و لغات معمايي و مجهول، تعهداتي که فقط اميد تحقق آنها وجود دارد، بوده و به نظر

تعریف تجارت الکترونیکی(e- commerce) تجارت الکترونیکی جابه جایی همه داده های بازرگانی میان خریدار، فروشنده و دیگر سازمانها به کمک فناوری اطلاعات است. تجارت الکترونیکی فعالیتهای بازرگانی است که به روش دیجیتالی و از راه شبکه‌های رایانه‌ای انجام می‌گیرد. امروزه بسیاری از داد و ستدهای میان شرکتها با مشتریان، بدینگونه است. تفاوت کسب و کارالکترونیکی و تجارت الکترونیکی کسب و کار ...

درفصل چهارم برای بهبود کارایی طراحی وب سایت با نرم افزا joomla تغییرات واصلاحاتی درانواع منوها وتنظیمات شان آموزش داده می شود ،همچنین مدیریت محتواوایجاد انواع محتوا درآن بحث شده است. شما بعدازمطالعه این فصل،مطالب زیررا یاد خواهید گرفت: تغییر قالب ها پیکربند ی administaration انواع منوها مثل help –site-manager و... ایجاد محتوای جدید راه اندازمنو و... این فصل به بررسی روش های ...

معرفی واسلوب شناسی: هدف از این گزارش که به وسیله FCTUC گردآوری شده است دادن خلاصه ای از فعالیت های انجام گرفته بر روی موضوع مدیریت ترافیکی به عنوان قسمتی از work packaye 2 از پروژه portal می‌باشد اسلوب شناسی: فعالیتی که تحت عنوان work packaye 2 از پروژه portal آغاز شده اساس شامل یک تحقیق همه جانبه بر روی پروژه های اروپایی مربوط به موضوع مدیریت ترافیک می‌باشد ما بیشتر بر روی ...

پیشگفتار امروزه آموزش مجازی به عنوان یکی از روش های نوین آموزشی در دنیا مطرح است. عصر ارتباطات و اطلاعات تمامی فرایندها و فعالیت های بشر را به سمت فعالیت های الکترونیکی ومبتنی بر شبکه جهانی اینترنت و وب پیش برده و می برد به طوریکه واژگان جدیدی به دایره لغات تمامی ملل وارد شده است، واژگانی نظیر: e-Commerce e-Business e-Training e-Education e-Learning در مجموعه پیش رو، بخش های ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول