این شیوه زمانی به کار می رود که کاربر پس از ایجاد تغییرات در سند موجود، روی کلید ذخیره کلیک می کند. پس از حصول اطمینان از اینکه کاربر پیش از آنکه سند را ذخیره کند، آن را در صفحه نمایش مشاهده کرده است، سند را ذخیره نمائید.از شیوه اجرایی Update (روز آمد کردن) موضوع عبارت، استفاده نمائید، یک عبارت SQL Update به آن بدهید.این Update ساده شده، چگونگی اجرای عبارت را نشان می دهد. در یک کاربری دشوار، می توانید پیش از ذخیره تغییرات، بار دیگر آن را اثبات نمائید.
پاک کردن یک سند (Deleting a Record ):
پاک کردن یک سند، شیبه تغییر یک سند موجود می باشد. کاربر باید برای پاک کردن سند، آن را روی صفحه نمایش بیاورد و سپس بر کلید Delete کلیک نماید. از عبارت SQL Delete برای پاک کردن یک سند از پایگاه داده ها استفاده نمائید. عبارت Delete ، به عبارتی نیاز دارد که سندی را که باید پاک شود را مشخص نماید.
روش پاک کردن (Delete )
به هنگام نوشتن دستورهای رایج برای پاک کردن، مراحل زیر را انجام دهید:
• سند را از پایگاه داده ها پاک کنید.
• نام آن را از فهرست پاک نمایید.
• سند را از فایلهای نوشتاری پاک کنید.
برای پاک کردن سند از پایگاه داده ها، از شیوه اجرایی Update موضوع عبارت برای اجرای عبارت Delete وSQT استفاده نمایید.
ملحقات (Joins ):
یکی از ویژگیهای اصلی پایگاه داده های مرتبط، این است که داده ها در جداول های چندگانه ای که با وجوه مشترکی با یکدیگر مرتبط هستند، ذخیره شده اند. داده ها می توانند یک بار ذخیره شوند و بسیاری نقاط با استفاده از روابط موجود بین جدول ها، به کار گرفته شوند. شما اغلب تمایل دارید که بررخی از موضوعات را از یک جدول و موضوعات دیگر را از یک ویا حتی چند جدول دیگر مرتبط با آن انتخاب نمایید.
اگر چه شما می توانید جداول را با استفاده از عبارت» کجا« (Where ) به یکدیگر مرتبط نمایید، Result-Set قابل Update کردن نیست. اگر می خواهید که کاربر قادر به Update کردن داده باشد، باید از عبارت Join در عبارت Select و SQL استفاده نماید. ملحقات(Join ) ، سه دسته هستند: الحاق داخلی(inner join) ،الحاق چپ(Left join) ، الحاق راست(right join).
جدول 1-13 این سه نوع الحاق را نشان می دهد.
توجه : الحاق راست و الحاق چپ معمولاَ الحاق خارجی راست و الحاق خارجی چپ نامیده می شوند.
بازتاب4-13 (Feedback)
تصور کنید که کاربر، داده ها را وارد فایلهای نوشتاری صفحه نمایش نماید و کلید ذخیره یا پاک کردن را برای اجرای عملیات کلیک نماید. فایل های نوشتاری txt part- Number ، txt Description ، txt Uendor می باشند. فایلهای مشابه آنها در پایگاها داده ها، کدهای Pat Number ، Description ، Vendor می باشند.
1- عبارتی را برای اضافه کردن یک سند جدید به جدول Product، براساس محتوای فایل نوشتاری کد توسط کاربر وارد شده است، بنویسید.
2- عبارتی را بنویسید که یک سند تغییر یافته را در جدول Product، ذخیره نماید.
3- یک یا چند عبارت SQL، برای پاک کردن یک سند جدول Product بنویسید. کاربر Part Number را به txt Part Number وارد خواهد نمودو شما سند مطایق با آن را در Part Number پاک خواهید نمود.
نمونه های عملی برنامه نویس شما صفحه 429
نمونه ای را ایجاد کنید که جدول Employee فایل داده های » مری پنیر« (Merry Peas) را Update نماید.قابلیت افزودن (add)، ویراستن (Edit)،پاک کردن(Delete)،یا نمایش یک سند را در جدول (Display) برای کاربر فراهم نمایید.
کلیدهای Add،Save، Delete،Cancel را مشخص کنید. کلید Cancel را به جزء هنگام یک عملیات Add (اضافه کردن)، غیر فعال نگهدارید.