دانلود تحقیق بررسی علل گرایش جوانان مشهدی به پیامک فارسی و لاتین

Word 506 KB 18042 34
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تحقیق فوق با توجه به فراگیری پیامک یا SMS در کشور مورد بررسی قرار گرفته شده است.

    که البته بررسی انجام شده گرایش جوانان را به پیامک فارسی و پیامک انگلیسی نشان می دهد دلایلی که مطرح می شود پیامک انگلیسی مورد توجه بیشتر جوانان بوده است هرچند طرحی نیز برای گرایش بیشتر به پیامک فارسی نیز اجرا شد که نتایج پرباری به دست نیامد.
    با توجه به گسترش تلفن همراه در کشور اهمیت استفاده از سرویس های ارزش افزوده آن با گذر زمان اهمیت روز افزون می یابد.
    با توجه به آخرین آمارها هم اکنون بیش از 40 میلیون مشترک تلفن همراه در کشور وجود دارد لذا لازم است افکار سنجی مناسب در خصوص استفاده از پیامک به عنوان یکی از سرویس های ارزش افزوده انجام شود.
    لازم به ذکر است در اسفندماه 1386 هیئت وزیران مصوبه ای را در قسمت فرهنگ سازی استفاده از پیامک فارسی تصویب نموده است که که طبق آن نرخ پیامک لاتین 222 ریال و نرخ پیامک فارسی 89 ریال از سوی اپراتوری های تلفن همراه کشور مخابره شود.
    تعریف مسأله :
    همانطور که در مقدمه نیز ذکر شد به دلیل گسترش تلفن همراه و همینطور گوشی های همراه وادارتی و بالطبع گسترش روز افزون پیامک در جامعه مدرن امروزی (مدرن از آن جهت که عصر امروز را عصر ارتباطات می نامند) و البته یکی از ابزارهای برقراری ارتباط گوشی های همراه و یکی از انواع این ارتباط فرستادن پیامک می باشد این موضوع را برای تحقیق فوق انتخاب نموده ضمن اینکه رشته مورد تحصیل ما نیز روابط عمومی می باشد و در روابط عمومی های امروزی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
    فرضیه ها :
    1- اکثر گوشی های تلفن از زبان و تایپ فارسی پشتیبانی فنی انجام نمی دهند.

    لذا اکثر مشترکین به سوی استافده از پیامک لاتین می روند.
    2- به دلیل کمبودن حروف لاتین نسبت به فارسی مشترکان به سوی استفاده از پیامک لاتین می روند.
    3- به دلیل عادت به تایپ و استفاده از زبان لاتین در وسایل الکترونیکی که بیشتر وارداتی می باشند، مشترکان از پیامک لاتین استفاده می کنند.
    4- مخفف بودن بعضی از کلمات و جملات اصلی زبان لاتین، یکی از دلایل اصلی مشترکان برای استفاده از پیامک لاتین است.
    5- برخی از گوشی های تلفن همراه امکانات هوشمندی نظری شناسایی کلمات و جملات پر استفاده کاربران دارند.
    6- به دلیل وارداتی بودن اکثر گوشی های تلفن همراه، پیامک های آماده در سیستم Message آن جهت استفاده سریع کاربران وجود دارد.
    7- به دلیل استفاده از کلمات فینگلیشی در چت و اینترنت کاربران نسبت به استفاده از این نوع نوشتن مبادرت می ورزند.
    8- به دلیل قدمت و اصالت خط فارسی در کشور و استفاده از خط بومی مشترکان به استفاده از پیامک فارسی روی می آورند.
    9- با توجه به کاهش قیمت پیامک فارسی نسبت به لاتین مشترکان به استفاده از پیامک فارسی روی می آورند.
    10- با توجه به فراگیر نبودن زبان لاتین (فینگلیش) در کل جامعه و عدم آشنایی مخاطبان با آن به پیامک فارسی روی می آورند.
    11- به دلیل حمایت دولت (مخابرات) در قالب ارائه نرم افزار جهت کاربرد پیامک فارسی مشترکان به استفاده از آن روی می آورند.
    12- پیامک فارسی نسبت به پیامک لاتین تعداد صفحات بیشتری به خود اختصاص می دهد.
    13- استفاده از پیامک های آماده که از سوی افراد مختلف برای مخاطبان ارسال می شود، اکثراً به صورت لاتین هستند لذا مخاطبان به همان شکل برای ارسال به دیگران استفاده می کنند.
    14- به جهت از بین نرفتن خط بومی کشورمان (همانند کشور ترکیه) به استفاده از پیامک فارسی روی می آوریم.

    روش های جمع آوری اطلاعات
    جامعه آماری جوانان مشهدی می باشد که اغلب آنان دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی شهر مشهد می باشند که تعداد جامعه آماری را 50 نفر تشکیل داده اند که به طور سهمیه ای انتخاب شده اند.


    این تحقیق به طریق پنل انجام شده است و در آن ها موج مورد بررسی قرار گرفته شده است.

    و از مقیاس های لیکرت و گاتمن یاری جسته ایم برای دقت در نظرسنجی.

    این تحقیق به طریق پنل انجام شده است و در آن ها موج مورد بررسی قرار گرفته شده است.

    و از مقیاس های لیکرت و گاتمن یاری جسته ایم برای دقت در نظرسنجی.تحلیل : با توجه به فراگیر شدن اجتناب ناپذیر تلفن همراه در جامعه (ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران 56 درصد ) ضرورت توجه به سرویس های ارزش افزوده تلفن همراه مانند پیامک اهمیت می یابد و از طرفی با توجه به اصالت و قدمت خط و زبان فارسی در وسایل الکتروتیکی از پیامک ما در این تحقیق سعی نموده ایم علت گرایش جوانان شهر مشهد به پیامک فارسی و لاتین را بررسی کنیم.

    دانشجویان شهر مقدس مشهد حمایت دولت در غالب ارائه نرم افزارهای مختلف در استفاده از پیامک فارسی، عدم آشنایی و فراگیری زبان لاتین در جامعه و هزینه اقتصادی بین پیامک فارسی و لاتین را 90 درصد تأثیرگذار می دانند و در انتخاب نوع پیام این دانشجویان عادت و روزمرگی در استفاده از زبان فینگلیش و لاتین را در محیط اینترنت بر نوشتن پیامک لاتین 80 درصد تأثیرگذار می دانند طبق تحقیق که بر روی این دانشجویان مشخص شد که 70 درصد آنها عدم پشتیبانی فنی گوشی تلفن همراه از خط و زبان فارسی را در عدم استفاده از پیامک فارسی ، وارداتی بودن گوشی تلفن همراه در انتخاب پیامک لاتین، مخفف بودن کلمات لاتین در استفاده از پیامک لاتین، توجه به قدمت و اصالت خط فارسی در نوشتن پیامک فارسی و فراگیر شدن پیامک های آماده را موارد مورد توجه در نوشتن پیامک تأثیر گذار می باشد و همچنین جامعه آماری مورد بررسی کم بودن حروف لاتین نسبت به حروف فارسی را 60 درصد در نوشتن نوع پیامک تأثیر گذار می باشد.

    همانطور که ذکر شده است تحقیق فوق به طریق پنل صورت گرفته شده است و متشکل از چهار موجب می باشد که تحلیل نوشته شده تنها موج اول را در بر می گیرد و برای بررسی بیشتر و تحلیل بیشتر و همینطور به دست آوردن انحراف معیار برای بار دوم، یک ماه پس از موج اول به سراغ جامعه آماری رفته و موج دوم را مورد بررسی قرار دادیم که نتایج به شرح ذیل به دست آمده است.

    اغلب پاسخ گویان ، پاسخ های قبلی خود را که در موج یک بررسی کرده ایم را تأیید کردند و انحراف معیار به دست آمده طبق فرمول انحراف معیار 2 درصد می بادش که ضریب آن پایین است و نشان دهنده درصد انحراف معیار بین دو موج است که پایین بوده است.

    در موج های بعدی به سراغ مقیاس های نگرش سنج رفته ایم و توسط مقیاس لیکرت در موج سوم و مقیاس گاتمن در موج چهارم به ادامه تحلیل و بررسی موضوع فوق پرداخته ایم.

    در مقیاس لیکرت طریقه طراحی سؤالات متفاوت است و لازم به طراحی مجدد سؤالات با توجه به نوع مقیاس نگرش سنج مطرح است در این مقیاس پاسخ ها دارای امتیازاتی است که ما بین 1 تا 5 یا 0 تا 4 قرار می گیرد و مجموع امتیازها نمرات تعیین کننده هر گزینه می باشد.

    برای سهولت در اعلام نتایج این مقیاس آن ها را در جدول فوق گنجانده ایم.

    جدول مقیاس نگرش سنج سیکرت با توجه به بررسی انجام شده توسط مقیاس لیکرت که نتایج آن در جدول اعلام گردیده نشان دهنده آن است که اغلب فرضیه های مد نظر با توجه به سؤالات مطرح شده به اثبات می رسد و همینطور تعدادی نیز با نظری ندارم از پاسخ گویی به برخی از سؤالات شانه خالی کرده اند.

    و بدین ترتیب به سراغ مقیاس نگرش سنج دیگر در موج چهارم رفته ایم و برای بررسی آن باز هم لزوم طراحی سؤالات جدید مطرح می شود که در اینجا دارای گویه هایی بین 4 تا 6 می باشد که ما 4 گویه ای را انتخاب کرده و این بار به سراغ جامعه آماری مد نظر رفته و آمار بدست آمده را در جدولی مشخص کرده ایم و به هر فرد شماره ای برای شناسه آن فرد اختصاص داده ایم.

    همانطور که در جدول فوق نشان داده شده است.

    اکثر پاسخگویان جمع نمرات آنها مثبت تر بوده است که به این ترتیب جمع بیشتری از سؤالات تأیید شده است.

    نتیجه گیری با توجه به تحقیق ارائه شده و انجام پنل و موج های متفاوت نشان داده شده است اغلب جوانان به فرستادن پیامک های فینگلیس (لاتین) تمایل نشان داده اند و شایان ذکر است که دولت نیز تمهیداتی برای جذب و ترغیب افراد به فرستادن پیامک های فارسی کرده است که البته زیاد جوابگو نمی باشد و لازم است که بیشتر در این زمینه سرمایه گذاری کند و همینطور حضور زیاد گوشی های همراه واداراتی نیز بیشتر در این امر مؤثر بوده است.

    و البته مخفف بودن بعضی کلمات فینگلیش یا لاتین نیز قابل توجه بوده است و همینطور استفاده افراد از اینترنت که اغلب با حروف لاتین سر و کار دارند لذا آشنایی آن ها با این حروف بیشتر است.

    کشور ایران در جهت حفظ و نگهداری قدمت تاریخی زبان فارسی تمهیداتی از جمله پایین آوردن قیمت پیامک فارسی و ارائه نرم افزارهای فارسی برای گوشی های همراه و ...

    انجام داده است که مانند کشور ترکیه سبب از بین رفتن اصالت و قدمت خط ملی آن کشور نشود.

    عنوان تحقیق : بررسی نوع نگرش زنان شهر مشهد به وب لاگ نویسی تقدیر و تشکر : قدردان استاد محترم و راهنمای عزیز جهت راه گشایی هرچه بیشتر این تحقیق مدیر گروه محترم جناب آقای دکتر امیر جهانشاهی محققان : زهرا سرتیپی – بهاره اسدی استاد ارجمند: جناب آقای دکتر امیر جهانشاهی اگر می خواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید، به زنان آن ملت بنگرید .

    ناپلئون بناپارت فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده 1 مقدمه 2 تعریف مسأله (فرضیه ها) 3 روش جمع آوری اطلاعات 5 تحلیل 6 نتیجه گیری 12 منابع 13 ضمائم چکیده وبلاگ از دو واژه «وب» و «لاگ» تشکیل شده است و در لغت به معنای به اشتراک گذاشتن وب می باشد.

    یعنی فضایی که در آن هریک از کاربران اینترنت می توانند به صورت پیوسته (آن لاین) اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند.

    وب لاگ ها به دلایل عمده ذیل محبوبیت فراوانی یافته اند : تعامل دو یا چند جانبه فناوری ساده سرعت و سهولت خواندن ارائه اطلاعات فراتر از اخبار ایجاد روحیه همکاری و مشارکت وبلاگ رسانه ای است با قابلیت تأثیرگذاری زیرا برای تغییر ایجاد کردن و مؤثر بودن نظرات در جامعه فضایی موثر را ایجاد می کند.

    همانطور که مطرح شده عنوان تحقیق فوق بررسی نوع نگرش زنان مشهد به وبلاگ نویسی می باشد و طبق تحقیقات انجام شده زنان مشهدی وبلاگ را برای این برگزیدند که فضای مناسبی برای ایجاد احساس خود می دانند که در فضای مجازی ساخته اند.

    مقدمه : «وب لاگ ها» سایت های روزآمدی هستند که غالباً به مطالب و مقالات موجود در وب همراه با دریافت نظرات خوانندگان اشاره دارند.

    وبلاگ در واقع نوعی تور پیوسته با یک راهنمای انسانی است.

    سیاستهای وب لاگ نویسان متفاوت است لیکن ساختارها، مشکل و اساس کلیه وب لاگ ها مشابه می باشد.

    در واقع نوعی اجتماع اطلاعاتی فراهم کرده اند که در آن، به افراد اجازه شرکت در بحث ها داده می شود.

    فضای وب لاگ تجربه جدیدی از روابط دوستی را ایجاد می کند روابطی در گشت و گذار در محیط وب لاگ بر اساس نوشته هایی که توجه فرد را جلب می کند ایجاد می شود.

    دنیای اینترنت یک واقعیت مجازی است.

    واقعیتی که در دنیای دیجیتال بازسازی شده است.

    از آن ادامه جهان واقعی است ولی در عین حال مجازی است یعنی واقعیتی مجازی بر پایه دنیای واقعی است.

    تعریف مسأله : همانطور که می دانید تا اکنون در هزاره سوم به سر می بریم و عصر، عصر ارتباطات است، این در حالی است که هنوز اکثر مردم امکان راه اندازی و نگهداری وب سایت را برای نشر اطلاعات خود ندارند و یا حجم فعالیت آنها در حدی نیست که نیاز به وب سایت داشته باشند.

    وب لاگ ها صفحاتی شخصی هستند که فرد وب لاگ نویس مطالب یادداشت ها، خاطرات، تجربیات، دانسته ها و اخبار خود را در آن قرار می دهد.

    تا دیگران بتوانند از آن استفاده کنند طبق آمار به دست آمده زنان نسبت به مردان علاقه بیشتری نسبت به بروز احساسات خود دارند و دوست دارند بعضی از اطلاعات خود را در اختیار دیگران قرار دهند و ما احساس می کنیم که زنان یا دختران، نسبت به پسرها علاقه بیشتری به وب لاگ نویسی دارند پس به همین منظور تصمیم گرفتیم نوع نگاه زنان مشهد به وب لاگ نویسی و علل گرایش آنها را مورد تحقیق و بررسی قرار دهیم.

    ما در این تحقیق در نظر داریم تا علت روی آوردن زنان مشهدی را به وبلاگ نویسی نشان دهیم.

    یعنی به بیان دیگر، نشان دهیم آیا رابطه ای بین وبلاگ نویسی زنان مشهدی و ایجاد حس مشارکت اجتماعی در آنها وجود دارد یا ندارد.

    فرضیه ها : مدت زمان ساخت وب لاگ در نوع آن تأثیر گذار است.

    به روز رسانی وب لاگ لازم است.

    دسترسی به اینترنت همیشه امکان پذیر است.

    هزینه بالای وب سایت در جذب مخاطبان وب لاگ تأثیرگذار است.

    وبلاگ های اجتماعی اکثریت وب لاگ ها را در برگرفته است.

    احساسات در نوع وب لاگ نویسی زنان تأثیر گذار است.

    استقبال مخاطبان از وبلاگ روی انگیزه شخصی زنان تأثیر گذار است.

    اطلاعات در وبلاگ های متفاوت بر روی اشخاص تأثیر گذار است.

    نظرات دیگران در نوع وب لاگ نویسی زنان تأثیرگذار است.

    اکثر وب لاگ نویسان از طریق رسانه های جمعی با وب لاگ آشنا شده اند.

    روش های جمع آوری اطلاعات جامعه آماری مورد بررسی زنان وب لاگ نویس مشهدی می باشند که اغلب آنها دانشجو کارشناسی و دارای مدرک فوق دیپلم می باشند که ما بین سنین 20 تا 30 سال در نظر گرفته شده است.

    افراد فوق به طور قطع باید دارای وب لاگ شخصی می بودند تا قادر به پاسخگویی سؤالات و موج های متفاوت باشند.

    نمونه آماری مسلماً تنها زنان و دختران را در بر می گیرد و در هر موج نظریات 50 نفر مورد بررسی قرار گرفته شده اند و نوع مصاحبه حضور می باشد.

    مقیاس های بررسی شده در موج های سوم و چهارم لایکرت و گاتمن می باشند.

    که در نظر سنجی فوق دقت نظر را افزایش داده اند.

    تحلیل : با بررسی انجام شده و طبق سؤالات پرسیده شده از مخاطبان و اشخاص لزوم پاسخ گوئی به پرسشنامه پاسخ بلی به سؤال یک می باشد، زیرا تمامی سؤالات در رابطه با وب لاگ شخصی فرد مورد نظر می باشد.

    فردی که دارای وب لاگ نباشد متأسفانه قادر به پاسخگوئی نمی باشد مسلماً مدت زمان ساخت وب لاگ نیز برای ما مورد توجه بوده است زیرا میزان آشنایی آنها با توجه به میزان و مدت رابطه متقابلی خواهد داشت و طبق این بررسی حدود 30 درصد از افراد کمتر از شش ماه و 70 درصد مابقی کمتر از شش ماه را نشان می داد.

    بررسی وب لاگ در طول هفته و یا به روز رسانی برای همگان امکان پذیر نبوده است زیرا افرادی در جمع حضور داشتند که امکان دسترسی آسان به اینترنت را نداشتند طبعاً به روز رسانی و یا حتی بررسی هفته به هفته نیز برایشان سخت و مشکل می نمود.

    همان طور که قبلاً نیز ذکر کرده بودیم متأسفانه هزینه وب سایت در ایران بالا می باشد و به همین علت عمده اکثر زنان به وب لاگ روی آوردند طوری که حدود 80 درصد آنان این دلیل را تأیید و تنها 20 درصد تکذیب کردند.

    وب لاگ ها انواع متفاوتی دارد که در بررسی ما نیز به سه نوع آنها اشاره شده است و در بین آنها بیشتر زنان دل نوشته ها را نوع وب لاگ خود اعلام که 50 درصد از جامعه آماری را در بر می گیرد و نیز حدود 25 درصد آنها وب لاگ اجتماعی و درصد ورزشی و 10 درصد نیز موارد دیگر و نوع وب لاگ های دیگر را دارا بودند که ذکر آنها در گزینه های تحقیق جایگاهی نداشته است.

    اغلب زنان تأثیر وب لاگ را خیلی زیاد نمی دانستند و اکثراً تأثیر به طور متوسط را انتخاب کردند و بالاترین درصد یعنی 45 درصد را به این گزینه اختصاص داده و کمترین گزینه نیز بالطبع گزینه زیاد می باشد که 10 درصد از جامعه آماری را در بر می گیرد.

    خانم ها سرشار از احساسات می باشند و به همین دلیل یکی از سؤالات پرسشنامه ما نیز میزان تأثیر احساسات آنها بر روی وب لاگ شخصیتشان هست که البته گزینه خیلی بالا را نیز از آن خود نکرده است یعنی پاسخ و این پرسش نیز به طور متوسط است که باز هم بالاترین درصد را به خود اختصاص داده و بسیار کم و زیاد نیز هر کدام با درصدی پایین و نزدیک به هم کمترین پاسخ می باشد.

    خانم ها معمولاً به مشورت علاقه دارند و با دیگران به شور و مشورت می پردازند و در پاسخ به این سؤال که آیا به کسی اجازه دخالت در مطالب وب لاگ شخصیتشان می دهد درصد گزینه بستگی دارد به شخص بیشتر از گزینه های دیگر و به هیچ عنوان دبلی با درصدی یکسان در کنار هم قرار گرفتند.

    اغلب پاسخ دهندگان معرفی از دوستان سبب آشنایی با وب لاگ معرفی کردند و درصد بیشتر به این گزینه اختصاص پیدا کرده است و البته رسانه های ارتباط جمعی نیز مؤثر بوده و درصد دوم را به خود اختصاص داده است که حدود بیست درصد بوده و علاقه شخصی نیز با 15 درصد در جایگاه بعدی و حدود 10 درصد نیز به موارد دیگر اختصاص پیدا کرده است.

    همان طور که قبلاً نیز ذکر شده است تحقیق فوق به طریق پنل انجام گرفته شده است.

    و دارای موج های متفاوت است.

    به طوری که جامعه آماری مورد نظر حدود یک ماه بعد نیز مورد بررسی قرار گرفته شد که اغلب پاسخ دهندگان پاسخ های قبلی خود را تأیید کرده اند و تنها در چند مورد نظرشان تغییر کرده بود.

    که در اینجا مسئله انحراف معیار پیش می آید که از انحراف معیار پایین این تحقیق در این قسمت برخوردار است.

    و در واقع مرحله Retest نیز به موج دوم گفته می شود.

    که تحلیل مجرد نظرات پاسخ دهندگان بوده است.

    در موج های بعدی به سراغ مقیاس های نگرش سنج رفته و دو نمونه را انتخاب کردیم و به ترتیب فاصله مورد نظر آنها را اجرا کردیم در این قسمت لزوم تغییراتی در نوع سؤالات مطرح شده پیش آمد که پس از آن توانستیم جامعه آماری را ابتداعاً از طریق مقیاس لیکرت و سپس مقایسه گاتمن مورد بررسی و تحقیق قرار دهیم.

    در مقیاس لیکرت مراحل به پنج مرحله تقسیم می شود که به هر مرحله با توجه به پاسخ افراد امتیازی به آنها تعلق می گیرد.

    و امتیازها دارای ارزش های عددی که تا پنج یا صفر تا چهار می باشد.

    که با یکدیگر جمع شده و به هر سؤال امتیازی مشخص داده شده است.

    و هرچه نمره به دست آمده بالاتر باشد نگرش مثبت تر بوده است.

    امتیازات به دست آمده را در جدولی گنجانده ایم که به این صورت بوده است.

    طبق نظرسنجی فوق که نتایج آن در جدول بالا اعلام شده است اغلب پاسخگویان پاسخ نظری ندارم را انتخاب نموده اند که با این ترتیب خود را از پاسخ دقیق مُبَّرا ساخته اند.

    و البته این کار ما را در امر نظرسنجی دقیق کمی دچار مشکل می سازد.

    و نظرات مثبت تر و بالاتر نیز امتیازاتی کسب کرده که بالاتر می باشد.

    و به این ترتیب اغلب سؤالات تأیید شده است.

    ضمن اینکه تعداد امتیازات نظرات خنثی نظر بالا و یکسان می نمود.

    و پس از مقیاس لیکرت به سراغ مقیاس گاتمن رفتیم.

    مقیاس گاتمن نز ما را بر این داشت که تغییراتی در سؤالات طرح شده قبلی ابراز داریم و برای دقت در افکار سنجی را بالا ببریم نظر سنجی در این مقیاس را نیز در حدودی گنجانده ایم.

    شایان ذکر است که به این مقیاس، مقیاس طیف نگار نیز شناخته شده است و این مقیاس را نیز طی فاصله یک ماهه انجام داده ایم.

    تعداد گویه ها در مقیاس گاتمن بین 4 تا 6 گویه است که ما چهار گویه را انتخاب کرده ایم.

    شایان ذکر است که در امتیاز بندی این مقیاس نگرش سنج به هر پاسخگو شماره ای به عنوان شناسه آن شخص قرار دادیم.

    و در جدول فوق قرار داده ایم.

    نتیجه گیری : به طور کلی با توجه به تحقیقات انجام شده به دلیل نبود حوزه عمومی شکل یافته در سطح شهر ما شاهد شکل گیری آن در فضای سایبر در شکل کامیونیستی های مختلف، سایت های سیاسی خبری و ...

    و به خصوص وبلاگ ها می باشیم.

    آنها وب لاگ ها را عامل مؤثر برای تغییر نظرات نمی دانند به همان علت تبعیضات حقوقی و عرفی زنان نه عدم دسترسی به رادیو و تلویزیون و نه بازنمایی نادرست خود را دلیل انتخاب وبلاگ نمی دانند یعنی شاید بتوان گفت: که به غیر از عده ای از زنان فمینسیت ، زنان دیگر برای مقابله سیاسی و مستقیم با وضع موجود وبلاگ نویسی نمی کنند بلکه آنان صرفاً راهی برای اعلام حضورشان است.

    همینطور زنان وبلاگ نویس مشهدی خیلی تمایلی به خواندن مطالبشان توسط آقایون را ندارند.

    زنان پاسخ دهنده اکثراً از طریق دوستان با وب لاگ آشنا شده اند البته نقش رسانه های جمعی را نیز بی تأثیر اعلام نکردند.

    و عامل اصلی روی آوردن به وب لاگ را هزینه بالای وب سایت در ایران اعلام کردند ضمن اینکه همگی امکان دسترسی آسان به اینترنت را نداشتند.

    منابع : عنوان کتاب نویسنده سال نشر 1- راهنمای آسان وب لاگ نویسی داریوش فرسانی 1382 انتشارات مؤسسه انتشارات آینده فکری (نشر میرزائی) 2- کلید وب لاگ احسان مظلومی 1384 انتشارات کلید آموزش 3- کلید وب لاگ شهاب مباشری 1382 4- آشنایی با وب لاگ پل باوش – تیوهوش – مک هوریان 1383 مترجمان : ابوالفضل طاهریان – الهه طاهریان ناشر : نشر طاهریان 5- فصل زنان مجموعه آزاد فمینستی نوشین احمدی – فیروزه مهاجر - پروین اردلان ناشر : روشنگران و مطالعات زنان سؤالاتامتیاز مثبت ترنظری ندارمامتیاز منفی ترسؤال 1402412105سؤال 22520152010سؤال 325161885سؤال 4302418108سؤال 52016202010سؤال6452411103سؤال7303218105سؤال 830362051سؤال 925406102سؤال 10303612105 شماره افراد پاسخگومجموع نمره فرد (گویه های موافق)شماره فرد پاسخگومجموع نمره فردفرد شماره 1امتیاز گویه های موافق 10فرد شماره26امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 2امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره27امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 3امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره28امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره 4امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره29امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 5امتیاز گویه های موافق 10فرد شماره30امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره 6امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره31امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 7امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره32امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 8امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره33امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره 9امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره34امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 10امتیاز گویه های موافق 10فرد شماره35امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره 11امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره36امتیاز گویه های موافق 5فرد شماره 12امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره37امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 13امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره38امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 14امتیاز گویه های موافق 5فرد شماره39امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 15امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره40امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره 16امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره41امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 17امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره42امتیاز گویه های موافق 10فرد شماره 18امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره43امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 19امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره44امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره 20امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره45امتیاز گویه های موافق 8فرد شماره21امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره46امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 22امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره47امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 23امتیاز گویه های موافق 15فرد شماره48امتیاز گویه های موافق 10فرد شماره 24امتیاز گویه های موافق 25فرد شماره 49امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 25امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره 50امتیاز گویه های موافق 25 سؤالاتامتیاز مثبت ترنظری ندارمامتیاز منفی ترسؤال 1253520403سؤال 22540154010سؤال 31020302015سؤال 42024152025سؤال 550401542سؤال658302010سؤال7254015205سؤال 81044182410سؤال 93040302010سؤال 10102094020 شماره افراد پاسخگومجموع نمره فرد (گویه های موافق)شماره فرد پاسخگومجموع نمره فردفرد شماره 1امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره26امتیاز گویه های موافق13فرد شماره 2امتیاز گویه های موافق 18فرد شماره27امتیاز گویه های موافق24فرد شماره 3امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره28امتیاز گویه های موافق16فرد شماره 4امتیاز گویه های موافق 16فرد شماره29امتیاز گویه های موافق20فرد شماره 5امتیاز گویه های موافق 22فرد شماره30امتیاز گویه های موافق17فرد شماره 6امتیاز گویه های موافق 12فرد شماره31امتیاز گویه های موافق20فرد شماره 7امتیاز گویه های موافق 10فرد شماره32امتیاز گویه های موافق25فرد شماره 8امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره33امتیاز گویه های موافق24فرد شماره 9امتیاز گویه های موافق 12فرد شماره34امتیاز گویه های موافق20فرد شماره 10امتیاز گویه های موافق 16فرد شماره35امتیاز گویه های موافق18فرد شماره 11امتیاز گویه های موافق 18فرد شماره36امتیاز گویه های موافق16فرد شماره 12امتیاز گویه های موافق 24فرد شماره37امتیاز گویه های موافق20فرد شماره 13امتیاز گویه های موافق 20فرد شماره38امتیاز گویه های موافق24فرد شماره 14امتیاز گویه های موافق 8فرد شماره39امتیاز گویه های موافق25فرد شماره 15امتیاز گویه های موافق 6فرد شماره40امتیاز گویه های موافق8فرد شماره 16امتیاز گویه های موافق 16فرد شماره41امتیاز گویه های موافق15فرد شماره 17امتیاز گویه های موافق 24فرد شماره42امتیاز گویه های موافق24فرد شماره 18امتیاز گویه های موافق 26فرد شماره43امتیاز گویه های موافق24فرد شماره 19امتیاز گویه های موافق18فرد شماره44امتیاز گویه های موافق18فرد شماره 20امتیاز گویه های موافق14فرد شماره45امتیاز گویه های موافق20فرد شماره21امتیاز گویه های موافق12فرد شماره46امتیاز گویه های موافق9فرد شماره 22امتیاز گویه های موافق15فرد شماره47امتیاز گویه های موافق18فرد شماره 23امتیاز گویه های موافق8فرد شماره48امتیاز گویه های موافق24فرد شماره 24امتیاز گویه های موافق10فرد شماره49امتیاز گویه های موافق18فرد شماره25امتیاز گویه های موافق7فرد شماره50امتیاز گویه های موافق24

  • 1- چکیده 1
    2- مقدمه 2
    3- تعریف مسأله (فرضیه ها) 3
    4- روش جمع آوری اطلاعات 5
    5- تحلیل 6
    6- نتیجه گیری 11
    7- ضمائم

خط فارسي و رايانه نقل از فصلنامه نشر دانش زبان فارسي که زبان ملي ما و وسيله ارتباط ميان ايرانيان و فارسي زبانان داخلي و خارج کشور است، به صورت فعلي خود بيش از هزار سال عمر و ادبيات مکتوب دارد. اما از بخت بلند ما ايرانيان، زبان ما در اين مدت کم

بررسی و معرفی چند اثر مهم رساله های کامل آثار منظوم در این رساله ها سیاق گفتار و نحوه پیش کشیدن مطلب تقریبا همان است که سرایندگان مسلمان در آثار ادبیات فارسی اسلامی پیش می گیرند. یعنی رساله معمولا با ستایش خدا، نعت پیغمبر، موجباتی که تنظیم رساله را باعث شده شروع می شود. بعد به خود داستان می پردازند و در آخر سراینده درباره خود سخن می گوید و احیانا تاریخ یا ماده تاریخ را ذکر می ...

تحول زبان زبان صورت واحدی ندارد زیرا امری است اجتماعی ، و وسیله ی برقراری ارتباط و جامعه از جنبه های سیاسی و مذهب و آداب و رسوم و ... تغییر می کند تحول حاصل شده به ضرورت نیازهای آن جامعه را دگرگون می سازد ، این دگرگونی در تحول زبان تأثیر دارد . این تحولات طبق قوانین و قواعد معینی صورت می گیرد. با وجود دور شدن هر زبان از صورت اولیه ی خود ، می توان رابطه ی آن را با اصل خود تشخیص ...

بررسي مقابله اي ساخت جمله تعريف و آغاز سخن بررسي مقابله اي (Contrastive Analysis) ، شاخه اي از زبانشناسي مقابله اي است که به بررسي تفاوت ها و شباهت هاي دو يا چند زبان ، در يک لحظه از زمان مي پردازد. بنابراين سير دگرگوني هاي تاريخي زبان ها مورد

معماري در آينده مفهوم توسعه پايدار تصوير 1 مفهوم « توسعه پايدار » به معني ارايه به راه حل هاي درمقابل الگوهاي سنتي کالبدي يا اجتماعي و اقتصادي توسعه مي باشد که بتواند از بروز مسايلي همچون نابودي منابع طبيعي ، تخريب اکوسيستم ها ، آلودگي ، اف

مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران در شمال شرق تهران (شميرانات) قرار دارد. شکل گيري آن به نخستين سالهاي سلسله قاجار بازمي گردد. اين مجموعه که پس از انقلاب اسلامي به مجموعه اي موزه اي تبديل شده است تا سال 1378 با مجموعه سعدآباد بطور مشترک اداره مي گردي

پايداري نگرشي است که از تغيير نگاه انسان به جهان متولد شده است. و اين تغيير نگاه چيزي نيست جز هماهنگي منطقي با طبيعت. در واقع معماري پايدار، شامل ترکيبي از ارزش‌هاي مهم و سازنده مي‌باشد که در نهايت محصولي هماهنگ با محيط ارائه مي‌دهد. ارزش‌هايي چون ز

- چی توز نام انگلیسی اسنک های یک کمپانی انگلیسی است. میمون چی توز کاراکتر شناخته شده ی بین المللی این برند است. - چی توز محصولی از شرکت صنایع غذایی دنیاست که معروفترین نام تجاری شناخته شده در ایران در زمینه تولید اسنک است. - ماده اصلی تشکیل دهنده محصول اسنک ذرت است. - انواع اسنک 1- اسنک توپی 6- اسنک با پنیر 2- اسنک کرانچی 7- اسنک چرخی 3- اسنک طلایی 8- اسنک موتوری 4- اسنک حلقه ای ...

دکتر صديق متولد سال 1331 است. وي تحصيلات خود را تا مقطع کارشناسي ارشد در دانشگاه‌ علم و صنعت در رشته مهندسي صنايع ادامه داده و مدرک دکتراي خود را در رشته مديريت توليد از دانشگاه رابرت کندي سوئد اخذ نموده است و در حال حاضر نيز مدير عامل گروه صنعتي پا

“ واژه شناسی سکولاریزم و سکولاریزاسیون ” ریشه لغوی سکولاریزم معادل های واژه سکولار معادله ی فارسی 1-3- سکولاریزم 2-3- سکولاریزاسیون 3-3- سکولار تفاوت سکولاریزم و سکولاریزاسیون تطور تاریخی اصطلاح سکولاریزم و سکولاریزاسیون . “ریشه لغوی” واژه سکولار “Secular” برگرفته از اصطلاح لاتینی 2)معادل های واژه سکولار ؛ در زبانهای اروپایی ،‌بنا به تحققهای تاریخی متفاوت سکولاریزم ، اصطلاحات ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول